Waktu maca 4 mnt Naha anjeun pamilik usaha leutik anu hoyong langkung ngartos kumaha ngitung pajak penjualan? Panginten anjeun konsumen anu hoyong terang kumaha ngitung pajak penjualan sareng terang sabaraha produkna bakal ngarugikeun anjeun. Dinten ieu kami bakal masihan katerangan saderhana kumaha pajeg penjualan diitung sareng ditingali dina catetan kauangan. Kumaha Ngitung Pajak Penjualan: Step-by-Step Guide

Kumaha ngitung pajeg jualan

Sadaya pajeg penjualan anjeun diwakilan dina format persentase sareng sadaya persentase langsung aya hubunganana sareng perpuluhan. Dina basa sejen, Anjeun bisa ngarobah persentase kana decimal pikeun itungan urang. Pikeun manggihan jumlah pajeg jualan, anjeun ngan bakal kalikeun biaya hiji item tinangtu ku laju pajeg jualan dina format decimal. Teras, anjeun tiasa mendakan harga total anu biasana anjeun tingali dina kuitansi ku cara nambihan jumlah pajak penjualan kana biaya barang anu anjeun mésér. Anjeun bisa jadi ngan boga kuitansi kalawan nilai total item sarta laju pajeg jualan nu dilarapkeun ka item kena. Pikeun naon barang dijual sareng sabaraha pajeg anu dibayarkeun? Pikeun ieu, anjeun kedah gaduh tingkat pajak penjualan dina format desimal sakali deui. Teras, anjeun kedah ngabagi jumlah total, anu ngagambarkeun harga sareng pajak penjualan barang-barang ieu, ku tingkat pajak penjualan dina format desimal tambah hiji. Ieu bakal masihan anjeun harga barang. Ti dieu, anjeun bisa ngitung jumlah pajeg jualan sakumaha dipedar di luhur.

Conto kumaha carana ngitung pajeg jualan

Ayeuna, hayu urang ngalangkungan conto kumaha ngitung pajak penjualan pikeun usaha naon waé sareng harga akhir produk. Taya deui Stress Pembukuan Ngajaga catetan kauangan anu leres nyaéta waktos-intensif sareng kasalahan leutik tiasa mahal. BooksTime mastikeun yén nomer anjeun 100% akurat ku kituna anjeun tiasa difokuskeun ngembang bisnis anjeun.

Conto 1

Salaku conto, anjeun mésér laptop pikeun $ 1,599 sareng tingkat pajak penjualan di New Jersey nyaéta 4%.

Métode 1

  1. Pikeun ngamimitian itungan, anjeun badé ngarobih 4% kana format desimal. Sarua desimalna nyaéta 0,04.
  2. Ayeuna, anjeun kedah kalikeun jumlah kena (harga jualan) ku 0,04 (pajeg jualan). multiplication dasar ieu bakal masihan salaku hasil tina $ 63,96.
  3. Salajengna, anjeun kedah nambihan nilai pajak ieu kana harga laptop urang. Janten, harga ahir barang anu anjeun kedah mayar kanggo kéngingkeun laptop anjeun bakal $1,662.96. Tina titik bisnis anjeun, anjeun bakal ngecas palanggan $1,662,96 sareng $63,96 tina jumlah ieu bakal janten pajak penjualan. Dina catetan akuntansi anjeun, anjeun bakal gaduh $1,599 dina Panghasilan Penjualan anjeun sareng $63,96 dina akun Payable Pajak Penjualan anjeun.

Kumaha Ngitung Pajak Penjualan: Step-by-Step Guide

Métode 2

Hayu urang tingali kumaha ngitung pajak penjualan nganggo metode anu sanés.

  1. Nalika anjeun mésér barang, anjeun mayar 100% tina barang ditambah anjeun mayar naon waé tingkat pajak penjualan, nyaéta 4% dina kasus khusus urang. Kalayan kecap sanésna, anjeun bakal mayar 104% tina harga laptop.
  2. Sapertos metodeu anu munggaran, anjeun kedah nampi tingkat pajak penjualan anjeun kana format desimal, anu masihan 1.04.
  3. Dina lengkah saterusna, anjeun bakal kalikeun harga jualan ku 1,04. Ieu bakal masihan anjeun $ 1,662,96.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, anjeun dugi ka jumlah total anu sami anu bakal ditingalikeun dina resi anjeun. Nanging, tina sudut pandang bisnis, ningali jumlah total kuitansi henteu cekap pikeun ngadamel rékaman pembukuan anu lengkep sabab henteu aya nomer anu misah pikeun pajak penjualan sareng pendapatan penjualan. Ku kituna, metoda ieu leuwih cocog pikeun nasabah anu nyoba ngitung harga item ahir.

Conto 2

Dina conto ieu, anjeun bakal diajar kumaha carana ngitung jumlah pajeg jualan jeung harga diobral item urang lamun dibere ngan jumlahna tina kuitansi. Salaku conto, anjeun terang yén anjeun mayar $900 kanggo hiji barang (pikeun anu gaduh usaha, anjeun nampi $900) sareng tingkat pajak penjualan di lokasi anjeun 5,5%.

  1. Sakumaha anu disebatkeun dina katerangan urang sateuacana, anjeun kedah ngarobih tingkat pajak penjualan ka desimal sareng tambahkeun 1 kana éta. Dina hal kami, anjeun bakal nampi 1,055.
  2. Lengkah saterusna anjeun bakal kalikeun jumlah total ku 1,055. Ieu bakal masihan kami c, nyaéta harga barang anjeun.
  3. Jumlah pajeg jualan bakal jadi $853,08 dikali laju pajeg jualan 5,5% (atawa 0,055). Ngalakonan itungan basajan, anjeun meunang $46,92 dina pajeg jualan. Pikeun mariksa yén anjeun ngalakukeun itungan anu leres, tambahkeun $46,92 ka $853,08.

Ayeuna, anjeun terang nomer pasti pikeun rékaman pembukuan anjeun.

Bagikeun Artikel ieu

Meunteun artikel Meunteun artikel (0 milih) 0 / 5 Panulis: Charles Lutwidge Pikeun seueur usaha, ngumpulkeun pajeg penjualan mangrupikeun bagian wajib pikeun ngajual barang sareng nyayogikeun jasa. Saatos ngumpulkeun pajeg penjualan ti para nasabah, anjeun tanggung jawab pikeun ngirimkeun pajak ka pamaréntah nagara atanapi lokal anjeun. Tapi saencan Anjeun ngamimitian ngumpulkeun, Anjeun kudu nyaho kumaha carana ngitung pajeg jualan. Figuring ongkos pajeg jualan tiasa pajeulit alatan hukum pajeg jualan tricky. Sakali anjeun nangtukeun tingkat nu Anjeun kudu ngumpulkeun, ngitung pajeg jualan relatif basajan. Di handap ieu, diajar naon pajak penjualan, nagara mana anu gaduh pajak, sareng kumaha milarian tingkat pajak penjualan.

Naon pajeg jualan?

Pajak penjualan mangrupikeun pajak anu ditumpukeun ka para nasabah nalika aranjeunna mésér produk sareng jasa. Éta mangrupikeun pajak anu lulus, hartosna anjeun ngumpulkeun ti para nasabah sareng ngirimkeunana ka pamaréntah nagara atanapi lokal anjeun. Salaku seller, anjeun teu nyumbangkeun pajeg jualan. Janten, sabaraha pajak penjualan? Pajak penjualan mangrupikeun persentase tina total tagihan palanggan. Jumlah pajak penjualan gumantung kana kaayaan, kabupaten, sareng kota dimana anjeun bisnis ngagaduhan ayana fisik. Parangkat lunak akuntansi anu gampang disetél sareng dianggo!

  • Gampang onboarding kalayan wizard ngamimitian
  • Jieun invoices, mayar tagihan, sarta ngahasilkeun laporan keuangan
  • Gratis rojongan ahli basis AS

Naha anjeun kedah ngumpulkeun pajeg penjualan?

Anjeun kudu ngumpulkeun pajeg jualan lamun anjeun bisnis boga ayana dina kaayaan nu maksakeun pajeg jualan. Mayoritas nagara ngalaksanakeun pajeg jualan. Upami bisnis anjeun gaduh nexus di sababaraha lokasi, anjeun panginten kedah ngumpulkeun sareng ngirimkeun pajak penjualan pikeun nagara-nagara sanés ogé. Naon Nexus? Nexus lumangsung nalika anjeun bisnis boga ayana dina kaayaan. Anjeun gaduh nexus upami anjeun nyimpen inventaris, gaduh karyawan, nganggo panyadia pihak katilu pikeun ngirim pesenan ka konsumén, atanapi ngadatangan pameran dagang di nagara anu nganggo pajak penjualan. Paham undang-undang pajak penjualan asal vs tujuan pikeun nangtoskeun naha anjeun ngumpulkeun pajeg penjualan nganggo tingkat pajak nagara primér atanapi sekundér anjeun. Anjeun panginten henteu kedah ngumpulkeun pajeg penjualan dina unggal transaksi, atanapi bahkan sadayana. Ieu sababaraha instansi dimana anjeun panginten henteu kedah ngumpulkeun pajeg penjualan: 1. Anjeun ngalakukeun bisnis dina kaayaan nu teu maksakeun pajeg jualan. Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire, sareng Oregon henteu ngalaksanakeun pajak penjualan. Sanajan euweuh pajeg jualan kaayaan-mandated di lima nagara bagian ieu, tetep dina pikiran nu meureun aya hukum pajeg jualan lokal nu merlukeun anjeun ngumpulkeun. 2. Aya libur pajeg jualan. Seueur nagara bagian nyayogikeun dinten atanapi sabtu minggu dimana konsumen tiasa balanja tanpa mayar pajak penjualan. Sacara umum, nagara anjeun bakal nunjuk barang-barang anu teu aya pajak. Ulah ngumpulkeun pajeg barang bébas pajeg salila libur pajeg jualan. 3. item nu geus dibebaskeun tina pajeg jualan. Sababaraha nagara bagian dibebaskeun item tangtu tina pajeg jualan. Contona, sababaraha nagara bagian teu ngalaksanakeun pajeg jualan on produk pangan. Sareng, sabagéan ageung nagara henteu ngecas pajeg penjualan kanggo obat-obatan anu resep. Pariksa kalayan kaayaan anjeun pikeun neuleuman ngeunaan exemptions pajeg jualan. 4. Anjeun ngajual produk ka reseller. Lamun anjeun ngajual produk ka konsumén anu balik sarta ngajual produk sarua ka konsumén, Anjeun bisa jadi teu kudu ngumpulkeun pajeg jualan. Gantina, customer anjeun, anu jadi seller, kudu ngumpulkeun pajeg jualan. Konsumén kedah gaduh sertipikat dijual deui pikeun dibebaskeun tina mayar pajeg penjualan. Upami nagara, county, sareng kota anjeun maksakeun pajak penjualan, anjeun kedah nambihan sadaya ongkos babarengan pikeun nampi jumlah total. Salaku conto, anjeun badé milarian tingkat pajak penjualan pikeun Scottsdale, Arizona. Arizona gaduh pajak penjualan nagara 5.6%, Maricopa County gaduh tingkat pajak penjualan kabupaten 0.7%, sareng Scottsdale gaduh tingkat pajak penjualan kota 1.75% (2022). Sakali anjeun terang tingkat pajak penjualan anu anjeun kedah kumpulkeun, paké rumus pajak penjualan pikeun ngitung sabaraha biaya palanggan. Jumlah anu anjeun kumpulkeun pikeun pajeg penjualan gumantung kana persentase anu anjeun kumpulkeun sareng sabaraha belanja palanggan anjeun pikeun produk atanapi jasa. Contona, hiji nasabah anu meuli $1.000 produk bakal mayar leuwih pajeg jualan ti nasabah anu meuli $100 patut produk. Anggo rumus ieu pikeun ngitung pajak penjualan: Rumus pajak penjualan: Pajak penjualan sami sareng total penjualan anjeun dikalikeun ku tingkat pajak penjualan. Pikeun nangtukeun sabaraha pajeg jualan kudu ngecas, kalikeun total tagihan customer anjeun ku laju pajeg jualan.

Conto kumaha milarian pajak penjualan

Sebutkeun usaha anjeun aya di Cleveland, Ohio. Anjeun teu gaduh lokasi bisnis sekundér. Anjeun kudu ngumpulkeun pajeg jualan dina laju Cuyahoga County urang 8,00% (pajeg jualan kaayaan 5,75% + laju Cuyahoga County 2,25%; Cleveland teu boga pajeg jualan kota). Tagihan palanggan anjeun sateuacan nambihan pajak penjualan nyaéta $399. Pajeg Penjualan = $399 X 0,08 Pajeg Penjualan = $31.92 Kumpulkeun tambahan $ 31,92 ti nasabah pikeun pajeg jualan. Lajeng, kirimkeun pajeg jualan ka pamaréntah luyu. Kontak nagara pikeun inpo nu leuwih lengkep. Peryogi bantosan pikeun ngalacak panghasilan bisnis anjeun? Parangkat lunak akuntansi bisnis leutik Patriot ngagampangkeun pikeun ngatur catetan artos anjeun. Tambih Deui, kami nawiskeun dukungan gratis upami anjeun gaduh patarosan. Kéngingkeun uji coba gratis anjeun ayeuna! Tulisan ieu diropéa tina tanggal publikasi aslina 12 Juli 2018. Ieu teu dimaksudkeun salaku nasehat légal; pikeun inpo nu leuwih lengkep, mangga klik di dieu. Ahli Insider milih produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun ngabantosan kaputusan pinter kalayan artos anjeun (kieu kumaha). Dina sababaraha kasus, urang nampi komisi ti mitra kami, kumaha oge, pamadegan urang sorangan. Sarat dilarapkeun ka nawaran didaptarkeun dina kaca ieu. kumaha ngalakukeun sagalana duit banner

  • Teu hésé ngitung pajeg jualan.
  • Sanajan kitu, éta leuwih pajeulit pikeun angka kaluar laju pajeg pasti, sabab eta beda-beda ku kaayaan jeung ku jumlah beuli.
  • Tingali halaman utama Business Insider pikeun langkung seueur carita.

Aya nu ngamuat. Hatur nuhun pikeun ngadaptar! Aksés topik paporit anjeun dina feed pribadi nalika anjeun angkat. Sawaktos Anjeun meuli hiji hal di AS, Anjeun ampir sok mayar leuwih ti harga stiker. Éta alatan pajeg jualan, nu bisa rupa-rupa ku kaayaan atawa kota tapi sacara umum ngeunaan 4% nepi ka 8% tina harga ritel item urang, ditumpukeun lamun pariksa kaluar tina bata jeung mortir toko, retailers online, sarta réstoran. Pajak jualan di AS ditangtukeun dina tingkat kaayaan. Aya lima nagara bagian anu henteu maksakeun pajak penjualan: New Hampshire, Oregon, Montana, Alaska, sareng Delaware. Sésana 45 nagara bagian sareng Washington DC sadayana gaduh pajak penjualan, anu beda-beda gumantung kana produk sareng jasa anu dijual. Upami anjeun balanja di sabagéan ageung nagara bagian AS sareng anjeun hoyong terang sabaraha jumlahna anjeun bakal mayar sateuacan anjeun pariksa kaluar, ieu mangrupikeun léngkah-léngkah anu anjeun tiasa lakukeun pikeun ngitung pajak penjualan.

Kumaha ngitung pajeg jualan

1. Tangtukeun naha anjeun malah bakal mayar pajeg jualan

Anu mimiti, upami anjeun balanja di New Hampshire, Oregon, Montana, Alaska, atanapi Delaware, harga stiker bakal janten harga total. Taya pajeg jualan diperlukeun. Cara séjén pikeun ngahindarkeun pajeg penjualan lengkep nyaéta balanja dina liburan pajeg, anu unggal nagara sacara périodik ngumumkeun pikeun nyobaan sareng naekeun belanja konsumen. «Sababaraha nagara ogé ngidinan pikeun ngajadikeun bebas tina pajeg jualan pikeun item nu tangtu. Biasana, ieu ubar, tuangeun, atanapi kabutuhan hirup anu sanés, tapi ogé tiasa janten barang sapertos pakean dina sababaraha kasus, ”saur Dennis Shirshikov, analis kauangan di FitSmallBusiness.com. Féderasi Administrator Pajak ngajaga kalénder anu diropéa dimana nagara-nagara anu ngaluarkeun liburan pajeg (sareng pengecualian) sareng nalika, ku kituna anjeun tiasa ngarencanakeun sateuacanna.

2. Panggihan sabaraha pajeg jualan muatan kaayaan anjeun

Kusabab pajeg jualan bisa rupa-rupa dumasar kaayaan jeung item, éta bisa hésé pikeun ngaduga persis sabaraha maneh bakal mayar, tapi teu ampir jadi teuas pikeun meunangkeun gagasan umum. Institut Pajak Penjualan nyimpen daptar anu diropéa tina kisaran pajak penjualan di unggal nagara bagian AS. Bari anjeun bisa turun liang kelenci online nyoba angka kaluar naha anjeun bakal ngahutang 3% atawa 3,5% pajeg jualan, Anjeun meureun hoyong ngan ngagunakeun tungtung luhur rentang pajeg. Teu aya anu kuciwa pikeun mayar kirang ti anu disangka. Bisa jadi leuwih pajeulit keur ngitung pajeg jualan keur retailers nasional nu beroperasi sakuliah sababaraha nagara bagian. Amazon, misalna, jelas daptar faktor anu lebet kana nangtukeun pajeg jualan: Ieu bakal “dikombinasikeun kaayaan jeung ongkos lokal alamat dimana pesenan anjeun dikirimkeun ka atawa kaeusi tina”. Tapi, pernyataan éta dituturkeun ku daptar cucian pengecualian sareng guha, sapertos naha pesenan dikirimkeun ka alamat padumukan atanapi bisnis. Amazon nampilkeun perkiraan jumlah pajeg pas sateuacan anjeun pariksa, sareng dina kasus éta, anjeun ngan ukur hoyong ngantosan perkiraan pajeg anjeun dipasihkeun ka anjeun tinimbang nyobian math sorangan.

3. Kalikeun harga ritel ku ongkos pajeg

Nailing handap ongkos jauh leuwih pajeulit batan math sabenerna dipaké pikeun nangtukeun sabaraha pajeg jualan anjeun bakal mayar – éta ngan perséntase basajan. Anggap anjeun ngagaleuh barang $100 kalayan pajak penjualan 5%. math anjeun bakal jadi saukur: [biaya item] x [persentase salaku decimal a] = [pajeg jualan]. Éta $100 x .05 = $5. Kusabab anjeun parantos terang yén pajak penjualan $5, éta hartosna total anu anjeun mayar $105.

  • Liputan anu aya hubunganana tina Kumaha Ngalakukeun Sadayana: Duit:

  • Kumaha carana kéngingkeun nomer ID Pajak

  • Kumaha carana ngitung pembayaran KPR

  • Kumaha nyimpen duit dina sembako

  • Kumaha carana ngirim duit dina PayPal

Erica Lamberg mangrupikeun panulis bisnis, perjalanan sareng keuangan pribadi dumasar di suburban Philadelphia.
Anjeunna gaduh pangalaman éksténsif pikeun nyertakeun bisnis pikeun toko média kalebet NBC News, Gannett and Ladders sareng gaduh sks tulisan perjalanan pikeun Fodor’s Travel, US News & World Report, Cruise Critic, Oprah Magazine sareng seueur deui. Pikeun Business Insider, kontribusina bakal difokuskeun kana artos, perjalanan, perdagangan sareng séktor sanésna.
Salaku tambahan, Erica nyerat ngeunaan kaséhatan, hubungan pribadi sareng perbaikan diri pikeun toko kalebet Goalcast, Reader’s Digest sareng Majalah Kolot.
Erica mangrupikeun lulusan Universitas Maryland di College Park. Kapentingan Erica kalebet nyéépkeun waktos sareng kulawargana, iinditan, doting dina Labrador retriever konéng na, Chloe sareng dokumenter Netflix binging. Manéhna geus nikah jeung indung reueus ti hiji putri jeung putra. Tuturkeun Erica on Twitter @Elambergwriter.

Lebetkeun alamat AS anjeun di handap sareng kéngingkeun tingkat pajak penjualan pikeun lokasi pasti anjeun.

Naha kuring henteu tiasa nganggo kode pos?

Aya sering sababaraha ongkos pajeg per kode ZIP, county, jeung kota. Ku alatan éta, ongkos leuwih akurat ditangtukeun dumasar kana alamat jalan.

Laju pajeg jualan Anjeun

Laju Pajak Gabungan % Lokasi

Naon hartosna ongkos ieu?

  • Laju pajeg gabungan nyaéta total pajeg penjualan yurisdiksi pikeun alamat anu anjeun kirimkeun.
  • Ngarecahna yurisdiksi nembongkeun ongkos pajeg béda nu nyieun nepi laju digabungkeun.
  • Sanaos kalolobaan produk kena pajak tunduk kana tingkat pajak gabungan, sababaraha barang dipajak béda dina tingkat nagara sareng lokal, janten pastikeun pikeun nerapkeun pajeg anu leres pikeun penjualan anjeun.

Ieu mangrupikeun ongkos ayeuna kanggo tanggal sareng waktos anjeun ngalebetkeun alamatna, tapi tiasa robih iraha waé kalayan panerapan pajak énggal.

Etang jumlah total Anjeun

Tempo laju pajeg jualan anjeun dilarapkeun ka sagala harga item

$+ Laju pajeg jualan

Ngarecah Pajeg Subtotal Pajeg Jumlah pajeg Total Kumaha ngagunakeun laju pajak penjualan ieu

  • Kahiji, tangtukeun saha nu tanggung jawab pikeun ngumpulkeun jeung ngirimkeun jumlah pajeg jualan.
  • Teras, tangtoskeun upami produk atanapi jasa anjeun kena pajak dina yurisdiksi pihak anu tanggung jawab.
  • Tungtungna, laksanakeun tingkat anu dipidangkeun di luhur pikeun nilai produk atanapi jasa anjeun.

Mangpaatkeun sumber daya minuhan ieu

Kalkulator Kéngingkeun inpormasi ngeunaan pajak penjualan sareng kumaha éta mangaruhan prosés bisnis anjeun anu tos aya 2021 Laporan Parobahan Pajak Penjualan Pembaruan Pajak Avalara 2022 Midyear ayeuna sayogi.
Baca ngeunaan hukum nexus 2022, warta industri, parobahan patuh, sareng seueur deui.

Hoyong inpormasi langkung seueur ngeunaan tarif pajak penjualan? Ngadaptarkeun buletin urang.

Kumaha kuring terang upami bisnis kuring diperyogikeun pikeun ngumpulkeun pajeg penjualan? Aya loba cara pikeun ngadegkeun sambungan pajeg jualan – sambungan antara bisnis jeung kaayaan nu nyiptakeun sarat ngumpulkeun pajeg jualan – sarta euweuh dua hukum pajeg jualan kaayaan persis sarua. Nangtukeun hukum mana anu dilarapkeun ka bisnis anjeun sesah, tapi éta mangrupikeun léngkah anu penting pikeun patuh. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga tingal pituduh seller urang pikeun hukum nexus jeung syarat ngumpulkeun pajeg jualan. Kumaha kalkulator pajak penjualan ieu tiasa dianggo? Nalika anjeun ngasupkeun alamat jalan, kalkulator ngagunakeun geolocation pikeun pinpoint yurisdiksi pajeg pasti. Ti dinya, éta tiasa nangtoskeun tingkat pajak penjualan anu saluyu ku ngaksés AvaTax, produk itungan pajak penjualan anu inovatif sareng berbasis awan. Tingkat akurasi ieu penting nalika nangtukeun ongkos pajeg penjualan. Dina sababaraha lokasi, ongkos pikeun dua alamat padeukeut bisa jadi béda. Ngandelkeun kota atanapi kode pos sanés cara anu dipercaya pikeun ngitung ongkos pajeg penjualan. Kumaha pajeg jualan diitung? Sakedapan, ngitung pajak penjualan sigana saderhana: Candak harga produk atanapi jasa anu kena sareng kalikeun ku tingkat pajak penjualan. Kalawan pajeg jualan, sanajan, éta ampir pernah nu gampang. Trik anu nyata nyaéta terangkeun naon anu kedah dipajak teras ngitung tingkat pajak anu leres – anu, gumantung kana kumaha usaha anjeun beroperasi, tiasa hartosna diajar aturan dina sajumlah langkung ti 12,000 yurisdiksi pajeg di Amérika Serikat. Hoyong diajar langkung seueur? Parios artikel ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal kumaha cara nangtoskeun pajak penjualan anu leres. Naon laju pajak penjualan kuring? Padahal ongkos pajeg jualan ilaharna diatur dina tingkat kaayaan, sababaraha nagara bagian authorize county, kota, atawa distrik taxing lokal pikeun nyetel ongkos jeung aturan sorangan. Kalawan jadi loba yurisdiksi ngahasilkeun ongkos, aturan, jeung wates, figuring kaluar ongkos pajeg jualan anjeun pangalusna dilakonan ku alamat jalan tinimbang ngaran kota, ngaran jalan, atawa kode pos. Anggo kalkulator pajak penjualan gratis kami di luhur pikeun ngabalikeun tingkat pajak penjualan khusus pikeun alamat jalan AS. Kuring biasana ngagunakeun kode pos pikeun nangtukeun ongkos pajeg jualan. Naha alat ieu henteu dianggo ogé? Kode pos dijieun pikeun mantuan AS Pos Service jeung pangiriman surat na bebas tina sagala sistem sharing kaayaan. Watesna tiasa robih sareng sering henteu saluyu sareng yurisdiksi tingkat pajak. Hal ieu ngajadikeun eta alat salah ngagunakeun pikeun nangtukeun ongkos pajeg jualan di Amérika Serikat. Ku ngadasarkeun pajak penjualan dina kode pos, anjeun résiko nerapkeun ongkos anu salah sareng ngirimkeun pajeg ka yurisdiksi anu salah. Kadua kasalahan ieu ningkatkeun résiko perusahaan anjeun tina hukuman audit, denda, sareng biaya. Abdi henteu gaduh waktos milarian tingkat pajak pikeun unggal penjualan. Naha aya cara anu langkung gancang? Avalara AvaTax mangrupikeun solusi pajak penjualan otomatis anu tiasa dianggo sareng sistem e-commerce, POS, atanapi ERP anjeun pikeun ngitung ongkos sacara real waktos. Upami anjeun damel sareng pamekar, aranjeunna tiasa ngamangpaatkeun API Avatax pikeun ngawangun determinasi tingkat pajak penjualan kana aplikasi anjeun.

Rincian tingkat pajak penjualan kaayaan AS


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *