Anjeun oge bisa milih folder kontak sejen ku ngaklik Tingali dina panah tur milih folder sejen dina daptar. Klik-katuhu kontak, sarta dina menu potong kompas, arahkeun ka Kirim Kontak lengkep , terus klik Dina Internet Format (vCard) . Upami vCard anu anjeun hoyong tambahkeun kana pesen muncul dina daptar pondok anu ditampilkeun, klik éta. Gantelkeun Item > Kartu Usaha

Simpen hiji kontak jadi vCard a

Dina kontak kabuka, klik tombol Microsoft Office Gambar tombol kantor , arahkeun ka Simpen Salaku , lajeng klik Ékspor ka vCard File . Pikeun nempo vCard atawa kartu bisnis: Dina Kontak , pilih tab Imah . Dina sagala panempoan kartu, sered kartu kontak tur teundeun kana awak hiji talatah kabuka. (Panémbong kartu nyaéta Kartu Usaha, Kartu Alamat, sareng Kartu Alamat Detil.) Tempo conto vCard handap. Lengkep pesen sareng kirimkeun. kartu bisnis éléktronik Pesen anyar dibuka nganggo kantétan vCard dina garis Attach . Dina Kontak , laksanakeun salah sahiji ieu: Nyimpen kontak jadi vCards nyadiakeun cara pikeun éfisién nyimpen sajumlah badag kontak. Pikeun diajar ngeunaan nyieun file .vcf, buka Jieun Kartu Usaha Éléktronik. Contoh Kartu Usaha Elektronik Ieu conto kumaha vCard bisa kasampak kawas. Ketik ngaran dina kotak Ngaran koropak , lajeng klik Simpen . vCard hiji kontak Pilih kontak tina daptar, sareng dina grup Témbongkeun Ayeuna , klik Kartu Bisnis atanapi Kartu . Tip: Cara séjén pikeun ngirim file .vcf nyaéta ngalebetkeun kana tanda tangan email anjeun. Ieu nunjukkeun inpormasi kontak sacara jelas salaku Kartu Usaha Éléktronik. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, tingali Kaasup Kartu Usaha Éléktronik dina tandatangan surélék anjeun. Laksanakeun salah sahiji di handap ieu:

Gantelkeun vCard kana hiji talatah surelek

Luhureun kaca Outlook nyelapkeun gambar vCard dina awak suratna. Anjeun tiasa mupus gambar tina talatah tanpa mupus kantétan. Upami Anjeun hoyong nambahkeun hiji atawa leuwih vCard nu teu némbongan dina daptar, klik Kartu Usaha lianna . Kotak dialog Selapkeun Kartu Usaha nembongan tur mintonkeun sadaya kontak anjeun dina polder Kontak . Gulung daptar kontak sareng, nahan kenop Ctrl, klik kontak nu Anjeun hoyong pilih, teras klik OK . Klik Gantelkeun Item > Kartu Usaha . Klik Surélék Anyar . Dina kontak kabuka, klik tab File , teras klik Simpen Salaku . Tutorial ieu ngeunaan Kumaha Ngagunakeun Fitur vCard dina MS Outlook. Nembe kuring ngamutahirkeun tutorial ieu sareng bakal ngusahakeun anu pangsaéna supados anjeun ngartos pituduh ieu. Kuring miharep anjeun guys resep blog ieu, Kumaha Paké Feature vCard on MS Outlook . Upami jawaban anjeun leres saatos maca tulisan éta, punten bagikeun tulisan ieu ka réréncangan sareng kulawarga anjeun pikeun ngadukung kami.

Pariksa Kumaha Ngagunakeun Fitur vCard dina MS Outlook

Format file standar pikeun kartu bisnis éléktronik nyaéta vCard, sareng ngagantelkeun vCard anjeun ka email mangrupikeun cara anu efektif sareng wijaksana pikeun masihan terang ka kontak bisnis kumaha cara ngahontal anjeun. Microsoft Outlook ngagampangkeun khususna pikeun nyetél vCard anjeun sareng ngagantelkeun kana email anu anjeun kirim ti akun Outlook mana waé. Kahiji, lebetkeun inpormasi anjeun dina buku kontak Outlook, teras simpen ka komputer anjeun dina format vCard. Sakali anjeun disimpen, anjeun tiasa ngagantelkeunana kana pesen email Outlook anjeun. Sanaos seueur jalma nganggap vCards parantos lami (atanapi henteu terang naon éta), anu sanés nganggo éta unggal dinten pikeun komunikasi emailna. Jadi naon sabenerna vCards ieu? Naha vCard disandikeun QR dianggo dina tanda tangan email? Sareng kumaha anjeun ngalakukeunana? VCard mangrupikeun jinis kartu bisnis éléktronik. Dasarna, éta mangrupikeun file téks saderhana anu ngandung widang anu tangtu. A vCard boga extension .VCF tur kompatibel jeung Microsoft Outlook (98-2019), Mozilla Thunderbird, sarta lolobana klien mobile. Hal ieu ngajadikeun hiji format incredibly ogé dirojong pikeun nyimpen informasi kontak. Kalayan fitur ieu, ngirim kontak janten langkung gampang. Anjeun tiasa nyieun vCard lengkep anyar, ngirim kontak make fitur vCard di Outlook, atawa ngimpor vCard ka Outlook jeung Gmail. Artikel di handap ieu bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun fitur vCard dina Outlook.

  • Kumaha ngagunakeun fitur vCard dina Outlook
    • Kumaha cara nyieun vCard dina aplikasi desktop Outlook
    • Kumaha ngékspor vCard dina aplikasi desktop Outlook
    • Kumaha cara nyieun vCard dina Outlook Online

Kumaha ngagunakeun fitur vCard dina Outlook

Kumaha cara nyieun vCard dina aplikasi desktop Outlook

  • Mimitian Outlook, lebet ka handap jandela navigasi, teras pilih Jalma atanapi Kontak.
  • Pindah ka tab Imah, sareng dina grup Témbongkeun Ayeuna, pilih Jalma.
  • Buka tab Imah tur pilih Kontak Anyar.
  • Dina jandela Kontak, asupkeun Ngaran lengkep, alamat surélék, jeung inpo nu sejenna pikeun kontak. Nalika anjeun ngalebetkeun inpormasi, éta muncul dina kartu bisnis.
  • Buka tab Kontak tur pilih Simpen & Tutup.
  • Kontak ditambahkeun kana daptar kontak anjeun sarta sadia dina alat nu mana wae nu Anjeun pake pikeun ngakses surelek Outlook Anjeun.

Kumaha ngékspor vCard dina aplikasi desktop Outlook

  • Pilih daptar kontak nu Anjeun hoyong ekspor.
  • Pindah ka File> Simpen Salaku.
  • Arahkeun ka polder nu Anjeun hoyong simpen file.
  • Pilih Simpen.

Kumaha cara nyieun vCard dina Outlook Online

  • Pindah ka View Selector sareng pilih Jalma.
  • Pilih Kontak Anyar.
  • Lebetkeun Ngaran Mimiti, Ngaran Tukang, Alamat Email sareng inpormasi kontak anu sanés.
  • Pilih Jieun pikeun nyieun vCard anyar.

Catetan ahir: Kumaha ngagunakeun Fitur vCard dina MS Outlook

Kuring miharep anjeun ngartos artikel ieu, Kumaha Paké Feature vCard on MS Outlook . Upami jawaban anjeun henteu, anjeun tiasa naroskeun naon waé liwat bagian forum kontak anu aya hubunganana sareng tulisan ieu. Sareng upami jawaban anjeun leres, punten bagikeun tulisan ieu sareng réréncangan sareng kulawarga anjeun pikeun masihan dukungan anjeun. CATETAN: Upami anjeun hoyong ngadamel vCard kanggo kontak anu tos aya teras pilih kontak éta)

  • Dina bagian Surat klik pilihan Tanda tangan sareng pencét Anyar pikeun nambihan tandatangan énggal
  • Ayeuna, ganda-klik kantétan pikeun mukakeunana

Upami anjeun hoyong ngalebetkeun vCard anjeun sareng tanda tangan otomatis teras tuturkeun léngkah ieu: Pikeun Outlook 2007 jeung Outlook 2010, ngan klik Business Card , pilih kontak nu Anjeun hoyong tambahkeun, terus klik OK tilu kali. Buka sareng simpen vCard anu anjeun tampa

  • Dina téks Windows ketik inpormasi tanda tangan anu dipikahoyong

Léngkah sareng prosedur anu disebatkeun di luhur ngabantosan anjeun nganggo vCard kalayan gampang. Nanging, nalika nganggo damel sareng vCards ieu, ati-ati! Hiji kasalahan tunggal bakal darat anjeun dina kaayaan mawa musibah ngarah kana korupsi Outlook atawa ngahapus folder Kontak Outlook anjeun. Dina kasus sapertos nganggo alat Remo Repair Outlook (PST) sareng ngalereskeun profil Outlook anjeun kalayan aman. Ieu malah bisa cageur dihapus atawa leungit atribut Outlook anjeun kawas kontak, catetan, jurnal, item almenak jeung sajabana gampang. Leuwih ti éta, aplikasi ieu asalna gunana pikeun pamaké Outlook nalika Outlook maranéhna teu dibuka dina Windows 7. Nyaho leuwih ku ngadatangan link dibikeun.

  • Teras, lebetkeun nami kanggo tandatangan anjeun, teras klik Teras
  • Dina menu File ngan klik dina ” Simpen File Salaku ” teras klik dina “VCARD Payil (*.vcf)

Sebarkeun atanapi Kirim vCard

  • Mimiti , buka pesen anyar sareng alamatkeun ka panarima sapertos anu dilakukeun nalika ngirim surat
  • Upami anjeun nganggo Microsoft Office Outlook 2003 atanapi vérsi Outlook samemehna, klik vCard Anyar ti Kontak
  • Dina menu File ngan klik Options

vCard, Kartu Usaha Virtual mangrupikeun file anu bertindak salaku kartu bisnis éléktronik, anu tiasa dianggo pikeun ngabagi inpormasi sareng panampi anu sanés. vCard tiasa gampang digantelkeun kana tanda tangan anjeun dina surat Outlook anjeun, anu ngamungkinkeun batur (sareng anjeun komunikasi) ningali nami, bisnis, posisi sareng bahkan inpormasi kontak anjeun. Upami anjeun hoyong ngabagi inpormasi kontak sareng detil perusahaan anjeun maka kartu bisnis ieu ngabantosan pisan aranjeunna malah tiasa dikirim via e-mail di Outlook.

  • Simpen sareng Tutup dialog

Anjeun tiasa ngirim sareng nyebarkeun file vCard sapertos file komputer anu sanés. Jang ngalampahkeun ieu, tuturkeun léngkah-léngkah anu dijelaskeun di handap ieu:

  • Sakali anjeun nampi vCard a, Buka talatah nu Anjeun tampa ngandung vCard

Kalebet vCard sareng tanda tangan otomatis anjeun

  • Dina kotak Simpen Dina , pilih polder dimana anjeun hoyong nyimpen file vCard, teras pencét Simpen

Léngkah-léngkah anu dijelaskeun di handap ngabantosan anjeun nyiptakeun vCard: CATETAN: Bisi vCard anjeun ngandung widang UserDefined, Catetan, atawa widang Outlook-spésifik séjén, mangka sakabéh nilai ieu bakal dilucuti tina vCard nu kaasup jeung tanda tangan. The Signature Picker husus ngawengku ukur widang nu penting pikeun nangtukeun vCard a.

  • Pilih entri nu Anjeun hoyong jieun vCard teras klik dinya

Di dieu di halaman ieu urang bakal ningali kumaha Ngirim, Nampa sareng ngadamel Kartu Usaha Virtual anjeun. Ieu ngan sababaraha léngkah prosedur tapi worthwhile mun anjeun migunakeun email anjeun pikeun ngalakonan bisnis. Jieun vCard:

  • Pindah ka folder ” Kontak ” dina Outlook anjeun teras klik ” Anyar ” pikeun nyiptakeun kontak anyar. Ieu bakal muka kotak dialog dimana anjeun tiasa ngalebetkeun inpormasi ngeunaan anjeun sapertos nami lengkep, perusahaan, jabatan, nomer telepon sareng alamat.
  • Ayeuna, tina daptar ngan pilih file vCard (.vcf) ku ngaklik dinya, teras klik OK
  • Tungtungna klik deui OK pikeun ngalengkepan entri signature
  • Teras pencét OK sareng Rengse

Ayeuna, vCard anjeun bakal dikirim ka panarima.

  • Pindah ka menu Selapkeun teras klik pilihan File

Kalayan ieu inpormasi dina vCard disimpen kana polder Kontak anjeun. Ieu bakal nyieun vCard pikeun kontak husus.

  • Ayeuna, pilih Kontak atanapi daptar alamat anu sanés dina Témbongkeun Ngaran tina kotak
  • Lajeng dina kontak kabuka, ngan klik Simpen jeung Tutup pilihan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *