Asup sareng kaluar Skype for Business pikeun milih kumaha anjeun hoyong katingali ku kontak anjeun. daptar

  1. Pencét kana tombol Asup .
  2. Lebetkeun sandi anjeun.
  3. Cék kotak Simpen kecap akses kuring pikeun nyimpen otomatis inpo asup anjeun, atanapi tinggalkeun kotakna teu dicentang upami anjeun henteu hoyong nyimpen éta.
  4. Pencét tombol Asup deui pikeun ngabéréskeun asup.

kaluar

  1. Klik panah di gigireun ikon Tembongkeun Menunémbongkeun panah menu .
  2. Pilih File .
  3. Pilih Sign Out .

Tutup sareng buka deui

  • Pikeun tetep ngajalankeun Skype for Business, tutup jandela utama anjeun ku ngaklik X di pojok katuhu luhur.
  • Milarian «Skype for Business» dina komputer anjeun pikeun nyadangkeun program.
  • Atanapi klik ikon aplikasi upami anjeun parantos disematkeun kana bar tugas anjeun.

Hoyong langkung seueur?

Taros Kami Tanya komunitas Microsoft Office Butuh pitulung pikeun asup ka Skype for Business? Hilap sandi asup anjeun? Kumaha kuring ngeureunkeun Skype for Business tina otomatis ngamimitian? latihan Excel palatihan Outlook Asup sareng kaluar Skype for Business pikeun milih kumaha anjeun hoyong katingali ku kontak anjeun. Upami anjeun mimiti asup, ketik email anu dipasihkeun ti kantor atanapi sakola anjeun. Pencét kana tombol Asup . Sareng anjeun bakal ningali kotak sandi muncul. Ketik kecap akses anjeun di dieu, sareng pastikeun kotak Simpen sandi kuring dicentang. Ieu bakal otomatis nyimpen inpormasi asup anjeun kanggo waktos salajengna. Upami anjeun henteu hoyong otomatis asup, tinggalkeun kotak ieu teu dicentang. Pencét deui tombol Asup . Sareng anjeun lebet! Ayeuna anjeun tiasa berinteraksi sareng kolega anjeun atanapi milih status ayana anjeun. Sawaktos Anjeun tos rengse make Skype for Business, Anjeun bisa kaluar atawa nutup aplikasi, gumantung kana kumaha Anjeun hoyong ditingali online. Pikeun kaluar, klik panah Tembongkeun Menu , pilih File , tur pilih Asup Kaluar . Sesi anjeun parantos réngsé sareng batur henteu tiasa ningali status anjeun atanapi ngobrol sareng anjeun. Upami anjeun hoyong tetep sési anjeun ngajalankeun tapi nyumputkeun aplikasi, Tutup jandela Skype for Business anjeun. Ngan klik X di pojok katuhu luhur. Tong hariwang—anjeun masih tiasa nampi béwara, IM batur, sareng ngabagi status anjeun. Balikkeun jandela utama iraha waé ku milarian «Skype for Business» dina komputer anjeun. Atanapi klik ikon aplikasi upami anjeun parantos disematkeun kana bar tugas anjeun. Ku asup sareng kaluar Skype for Business, anjeun tiasa milih iraha sareng kumaha anjeun hoyong berinteraksi sareng batur dina genah anjeun. Geus nyetél tur siap balik? Tingali Jelajahi Skype for Business atanapi Gabung kana rapat Skype for Business. Panyungsi anjeun henteu ngadukung pidéo. Pasang Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, atanapi Internet Explorer 9.

Asup kana PC Anjeun

  1. Pencét kana tombol Asup .
  2. Lebetkeun sandi anjeun.
  3. Cék kotak Simpen kecap akses kuring pikeun nyimpen otomatis inpo asup anjeun, atanapi tinggalkeun kotakna teu dicentang upami anjeun henteu hoyong nyimpen éta.
  4. Pencét tombol Asup deui pikeun ngabéréskeun asup.

Asup kaluar dina PC Anjeun

  1. Klik panah di gigireun ikon Tembongkeun Menunémbongkeun panah menu .
  2. Pilih File .
  3. Pilih Sign Out .

Tutup sareng buka deui:

  • Pikeun tetep ngajalankeun Skype for Business, tutup jandela utama anjeun ku ngaklik di pojok katuhu luhur.
  • Milarian «Skype for Business» dina komputer anjeun pikeun nyadangkeun program.
  • Atanapi klik ikon aplikasi upami anjeun parantos disematkeun kana bar tugas anjeun.

Geus nyetél tur siap balik? Tempo Naon nu anyar dina Skype for Business atawa Miluan pasamoan Skype for Business.

Asup ka Skype for Business dina Mac pikeun kahiji kalina

  1. Dina Dock, klik ikon Skype for Business ( Ikon peluncuran Skype pikeun Usaha) pikeun muka aplikasi.
  2. Lebetkeun alamat asup anjeun (contona, [email protected] ) sareng kecap akses, teras klik Asup . Skype pikeun Usaha pikeun layar asup MacTip: Upami anjeun henteu hoyong ngalebetkeun kecap konci anjeun unggal anjeun asup ka Skype for Business dina Mac, pilih kotak centang Inget sandi kuring .Upami anjeun dipenta pikeun nami pangguna sareng alamat login, klik Pilihan Lanjut . Upami anjeun pangguna Skype for Business Online, paké [email protected] . Upami teu kitu, paké domain\username , teras klik Sign In .
  3. Anjeun ayeuna tos siap nganggo Skype for Business dina Mac. Pikeun ngiluan rapat, tingali Gabung kana rapat Skype for Business.Skype pikeun Usaha pikeun Mac jandela utama

Kaluar tina Skype for Business dina Mac

Dina bar menu, klik Skype pikeun Usaha , lajeng klik Asup Kaluar . Saatos Anjeun kaluar, Anjeun teu bisa ngirim atawa nampa talatah, jeung anjeun nembongan offline ka jalma séjén.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *