Inflasi anu luhur taun ieu parantos naékkeun harga pikeun anu mésér sareng nyéwa mobil. Numutkeun data Kelley Blue Book, harga mobil anyar naék 12% ti taun ka tukang, sareng biaya rata-rata mobil énggal ayeuna ampir $ 50,000. Rental mobil malah parah – CBS News ngalaporkeun yén biaya nyéwa mobil naék 48% dina taun katukang. Dina catetan anu saé, upami anjeun gaduh kendaraan, harga anu luhur pikeun ngagaleuh sareng nyéwa mobil nempatkeun poténsial sisi hustle di garasi anjeun. Anjeun tiasa ngadamel artos tambahan kalayan jasa online anu ngamungkinkeun anjeun nyéwa mobil anjeun ka supir sanés nalika anjeun henteu nganggo éta. Nyéwa mobil anjeun sacara online tiasa janten cara anu gancang pikeun ngahasilkeun artos tambahan, sareng anjeun leres-leres henteu kedah ngalakukeun nanaon tambahan dina kahirupan sadinten anjeun. Pastikeun yén éta sanés mobil utami anjeun anu anjeun kedah anggo unggal dinten pikeun mudik ka tempat damel atanapi perjalanan penting sanés. Kami bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha anjeun tiasa ngamimitian nyéwa mobil anjeun, sareng ngeunaan sabaraha artos anjeun tiasa kéngingkeun. Pikeun cara tambahan pikeun nyieun duit tambahan, pariksa kaluar genep deui hustles samping.

Situs web mana anu ngamungkinkeun anjeun nyéwa mobil anjeun?

Nyéwa mobil anjeun tiasa dianggo sapertos nyéwa bumi atanapi apartemen di Airbnb. Turo, HyreCar, Getaround sareng Avail ayeuna mangrupikeun jasa sewa online panggedéna dimana anjeun tiasa daptar kendaraan anjeun. Turo : Dimimitian salaku RelayRides di Boston di 2010, perusahaan babagi mobil peer-to-peer ieu ayeuna sayogi di sadaya 50 nagara bagian. Upami aya anu nganjang ka daérah anjeun sareng peryogi mobil kanggo saminggu atanapi sabtu minggu, mobil anjeun tiasa janten pilihan upami anjeun daptarkeun dina Turo. Anjeun tiasa milih panyewa anjeun pikeun nyandak mobil anjeun ti tempat anu ditunjuk atanapi anjeun tiasa bawa ka aranjeunna. Anjeun bakal dibayar antara 60% dugi ka 90% tina biaya perjalanan (sésana angkat ka Turo), gumantung kana rencana perlindungan anu anjeun pilih. HyreCar : Kalayan HyreCar, pamilik mobil nyéwakeun kendaraanna pikeun rideshare sareng supir pangiriman anu peryogi mobil pikeun gigs. Salaku conto, upami aya anu henteu ngagaduhan kendaraan anu cocog janten supir Uber, aranjeunna tiasa nyéwa mobil anjeun kanggo sabtu minggu. Nalika aya anu nyuhunkeun mobil anjeun, HyreCar ngirimkeun aplikasi anu anjeun kedah disatujuan. Panghasilan anjeun pikeun nyéwa gumantung kana rencana perlindungan mobil anu anjeun pilih. Anjeun tiasa nampi antara 75% dugi ka 85% komisi sareng HyreCar. Getaround : Sapertos Turo, Getaround mangrupikeun perusahaan ngabagi mobil peer-to-peer. Catet yén Getaround ngecas komisi 40% dina sadaya perjalanan anu dipesen, sareng anjeun kedah mayar biaya sakali $ 99 pikeun ngamimitian. Anjeun ogé bakal ditagihkeun biaya sambungan $20 bulanan pikeun mobil anjeun. Biaya éta nyaéta pikeun nyambungkeun mobil anjeun ka Getaround Connect pikeun ngawenangkeun handoff tanpa kontak. Avail : Kalayan Avail, anjeun ngalungkeun mobil anjeun ka bandara sareng perusahaan anu ngabagi mobil ngurus sésana. Sakali kendaraan anu disewa, nu boga meunang jumlah tetep unggal poe, antara $20 jeung $25 gumantung kana wahana. Catet yén sarat pikeun nyéwa kendaraan anjeun béda-béda ku unggal perusahaan. Anjeun tiasa nyandak mobil anjeun ka anu nyéwa atanapi aranjeunna tiasa nyandak di tempat sanés. Turo

Kumaha upami panyewa ngarusak atanapi ngarusak mobil anjeun?

Sateuacan supir tiasa nyéwa kendaraan anjeun sacara online, aranjeunna kedah ngaliwat pamariksaan latar. Supir teu tiasa nganggo artos, janten kartu tetep aya dina file upami aya anu salah dina mobil anjeun. Sadaya perusahaan ngabagi mobil nawiskeun sababaraha kawijakan asuransi anu béda upami aya kacilakaan. Sakali anjeun meunang mobil anjeun balik, pastikeun pikeun pariksa eta tuntas pikeun mastikeun euweuh karuksakan – misalna, lembang nu teu aya saméméh atawa lamun aya bau haseup roko.

Sabaraha artos anjeun tiasa nyéwa mobil anjeun online?

Éta moal ngagentos gaji full-time anjeun, tapi anjeun masih tiasa ngadamel parobihan anu saé. Sabaraha penghasilan anjeun gumantung kana lokasi anjeun, kendaraan anu anjeun gaduh sareng paménta mobil nyéwa. Ieu sababaraha perkiraan Turo anu béda-béda dumasar kana kendaraan sareng kisaran harga:

  • Kendaraan anu hargana $12,512 kalayan bayaran injeuman $2,519 per taun tiasa nampi anjeun $7,009 taunan .
  • Kendaraan anu hargana $31,853 kalayan pamayaran injeuman $6,414 per taun tiasa nampi anjeun $10,857 taunan .
  • Kendaraan anu hargana $68,351 kalayan bayaran injeuman $13,762 per taun tiasa nampi anjeun $21,453 taunan .

Catet yén unggal perusahaan mayar jumlah anu béda-béda, janten milarian jasa anu pangsaéna pikeun mobil anjeun. Lamun mobil anjeun geus dibayar kaluar, anjeun bakal earn leuwih duit nyéwa mobil anjeun saprak anjeun moal nyieun pangmayaran injeuman. Catet ogé yén anjeun nyetél harga mobil anjeun nyalira pikeun kalolobaan jasa ieu, sareng harga-harga éta robih sapanjang taun gumantung kana paménta – contona, dina usum perjalanan usum panas, langkung seueur jalma anu peryogi mobil nyéwa. Ngagancangkeun wirausaha anjeun Mimitian ngawangun bisnis babagi mobil leutik kalawan Turo Kadalikeun masa depan finansial anjeun nalika ngokolakeun seuneu wirausaha anjeun sareng Turo, pasar ngabagi mobil panggedéna di dunya. Turo masihan para pangusaha budding alat sareng sumber anu diperyogikeun pikeun ngawangun portopolio mobil leutik anu suksés pikeun dibagikeun dina pasaran, sareng kasempetan pikeun nambihan rébuan kana panghasilan taunanna. Daptar mobil munggaran anjeun ayeuna pikeun ngamimitian, teras ngawangun rencana bisnis anjeun sareng skala kumaha anu anjeun pikahoyong!

Ngawangun usaha anu…

Scalable

Anjeun milih sabaraha mobil dibagikeun, skala bisnis Anjeun kaluhur atanapi kahandap kumaha ogé rék, sarta naha rék investasi deui earnings Anjeun atawa kas kaluar.

Diaksés

Mimitian ku mobil anu anjeun parantos gaduh atanapi ngagaleuh hiji pikeun dibagikeun – anu gaduh mobil tiasa ngamimitian latihan otot wirausahana.

Fleksibel

Naha anjeun hoyong ngalakukeun seueur waktos atanapi sakedik, anjeun tiasa earn di bumi atanapi di mana waé, dina jadwal anjeun, sareng divest iraha waé.

Pangusaha sadaya tingkat pangalaman ngabagéakeun

Naha anjeun hoyong janten host sababaraha mobil pikeun kéngingkeun panghasilan tambahan pikeun mayar biaya kahirupan, atanapi ngawangun toko leutik kalayan portopolio mobil, mimitian ku hiji mobil sareng skala kumaha anu anjeun pikahoyong. $10,516 Panghasilan taunan rata-rata 1 mobil * $31,547 Panghasilan taunan rata-rata 3 mobil * $52,579 Panghasilan taunan rata-rata 5 mobil * $73,611 Panghasilan taunan rata-rata 7 mobil * $94,642 Panghasilan taunan rata-rata 9 mobil *

Infrastruktur anu diwangun pikeun ngajantenkeun anjeun & ngajalankeun

Turo nyayogikeun alat pikeun ngabantosan host mekar Asuransi kaasup Beristirahat gampang terang anjeun ditutupan ku $ 750,000 dina asuransi liability ti Travelers, tambah anjeun milih ti Asép Sunandar Sunarya rencana panyalindungan nu ngawengku varying tingkat reimbursement pikeun karuksakan fisik. Diajar langkung seueur ngeunaan panyalindungan kendaraan. Kasalametan & rojongan Kéngingkeun aksés ka dukungan pelanggan 24/7, bantosan sisi jalan pikeun sémah anjeun, tim kapercayaan sareng kaamanan anu berpengalaman pikeun ngadukung anjeun ngalangkungan kandel sareng ipis, sareng asah bisnis hiji-hiji pikeun ngabagi intelijen pasar sareng ngabantosan anjeun ngawangun bisnis anu cerdas. Generasi paménta Kéngingkeun aksés instan ka basis palanggan anu tos disaring langkung ti 14 juta sadunya, ditambah dukungan pamasaran sareng iklan pikeun mobil anjeun, dibiayaan ku Turo, pasar ngabagi mobil anu terkemuka di dunya. Aplikasi anu gampang dianggo Atur bisnis anjeun sareng pesenan anjeun lancar dina perjalanan – nampi perjalanan, tweak harga anjeun, pesen sémah anjeun, sareng seueur deui, sadayana tina telepon anjeun. “Kami henteu hoyong waktosna intensif teuing sabab kami duanana gaduh padamelan sepenuh waktos, sareng ogé, kami hoyong éta hasil anu saé pikeun investasi kami… !” “Kami henteu hoyong waktosna intensif teuing sabab kami duanana gaduh padamelan sepenuh waktos, sareng ogé, kami hoyong éta hasil anu saé pikeun investasi kami… !”

Hiji pasangan kakuatan powerhouse

Ngabagikeun portopolio Jeeps di Denver Minuhan Justin sareng Meagan, pasangan host anu kuat ti Denver, CO. Tim mimiti ngabagi Jeep Meagan pikeun nyobian Turo pikeun ukuranana salaku kasempetan investasi énggal, sareng skala usaha ngabagi Jeep dugi ka genep mobil pikeun ngabantosan tabungan sareng tabungan. diversify portopolio investasi maranéhanana sabab ngajaga jobs full-waktu maranéhanana.

Ngadangu deui carita kasuksésan host

Kumaha urut konsultan otomatis earned leuwih $ 50.000 on Turo Tempo kumaha Elan skala bisnis babagi mobil na tina hiji mobil kana operasi lucrative Kumaha hiji insider industri otomotif ngadukung bisnisna Tempo kumaha David geus ngawangun hiji thriving bisnis babagi mobil di Las Vegas ku leveraging pangalaman na ngajalankeun dealership a Kumaha incu investor real estate ngabantosan hosting Marie ngabagikeun mobilna nalika anjeunna angkat, teras ngetok incu-incuna pikeun ngabantosan beberesih Achieving kabebasan finansial ngaliwatan babagi mobil Kumaha pangusaha ngora nganggo ngabagi mobil pikeun ngembangkeun portopolio usahana

Mimitian ngawangun rencana bisnis anjeun

Daptar mobil munggaran anjeun pikeun ngamimitian ayeuna sareng ngawangun rencana anjeun pikeun ngontrol masa depan finansial anjeun énjing. Naha éta akal finansial ngagunakeun mobil anjeun pikeun ngahasilkeun panghasilan? Atawa naha resiko leuwih ti kauntungan? Timbangan pro jeung kontra bisa mantuan Anjeun mutuskeun. Amerika beuki gumantung kana ékonomi babagi pikeun meunang sabudeureun tur nyieun duit. Konsumén nganggo jasa sapertos Airbnb, Lyft, sareng Uber, sareng ngandelkeun peers tinimbang usaha pikeun perjalanan sareng transportasi. Supir sareng host ngadamel artos dina mobil sareng bumina sareng damel sapinuhna atanapi paruh waktos. Industri ékonomi babagi séjén anu meunang daya tarik nyaéta nyéwa mobil / ngabagi mobil peer-to-peer. Nalika supir henteu nganggo kendaraanna, aranjeunna nyéwakeun ka urang asing dina situs sapertos Turo, Getaround, sareng JustShareIt. Awéwé ngantosan pangiriman mobil

Kumaha Peer-to-Peer Sharing Mobil Gawé

Lamun boga mobil ngadaptarkeun Turo, baheulana kawanoh salaku RelayRides, aranjeunna daptar mobil maranéhanana sarta kaasup poto tur rinci. Pamilik nyetél harga sareng ngabales pesenan. Aranjeunna bakal nepungan panyéwa, nyerahkeun koncina, sareng nyandak mobilna dina ahir jaman nyéwa. Calon panyewa kedah ngalangkungan prosés saringan. Aranjeunna ngan ukur tiasa ngadaptarkeun jasa upami aranjeunna henteu kantos ngalaman kacilakaan ageung atanapi aranjeunna henteu ngagaduhan pelanggaran anu sering dina catetanana. Numutkeun CEO Andre Haddad, 20 ka 30% tina poténsi renters ditolak. Sakali ditampi dina platform, panyéwa tiasa nyuhunkeun mobil sareng bakal langsung ngupingkeun atanapi dina dalapan jam. Aranjeunna kedah nunjukkeun ka pamilik lisénsi supirna salami pareum sareng ngeusian bénsin sateuacan ngabalikeun mobil. Getaround jalan dina cara nu sarupa, sarta, kawas Turo, ngajaga sakabéh nu boga mobil handapeun kawijakan $1 juta. Turo ngagaduhan pangsa pasar pangsaéna tina pasar ngabagi mobil peer-to-peer ieu. Diadegkeun dina 2009, aranjeunna gaduh mobil anu sayogi di 4,500+ kota sareng langkung ti 300 bandara. Nyéwa tiasa milih tina langkung ti 800 merek sareng modél sareng ngahémat dugi ka 35% dibandingkeun sareng nyéwa ti perusahaan nyéwa mobil tradisional. Panghasilan bulanan rata-rata pikeun pamilik $ 720. Seueur panyengkuyung kalebet August Capital sareng Kanaan Mitra parantos investasi langkung ti $ 80 juta kana perusahaan. Getaround ngira-ngira yén pamilik tiasa ngadamel $ 10,000 sataun pikeun nyéwa mobilna. Aranjeunna gaduh 200,000 anggota di sakuliah AS, sareng dirojong ku investor sapertos Marissa Mayer, tilas CEO Yahoo, sareng aktor Ashton Kutcher.

Pro jeung Kontra Peer-to-Peer Sharing Mobil

Nyewa tiasa milih perusahaan ngabagi mobil peer-to-peer tibatan agénsi nyéwa tradisional kusabab biaya sareng inventaris. Salaku conto, aranjeunna tiasa nyéwa mobil standar sakedik $ 10 sadinten, atanapi kendaraan mewah sahandapeun $ 100 per dinten, sedengkeun perusahaan tradisional ngecas ratusan atanapi rébuan dolar per dinten kanggo anu terakhir. Pausahaan babagi mobil teu salawasna merlukeun deposit kaamanan, boh. A downside nyaeta teu aya pilihan gas prepaid, jadi supir tanggung jawab ngeusian tank atawa nu sejenna aranjeunna bakal ditagihkeun fee low-bahan bakar. Nalika anjeun nyéwa ti perusahaan tradisional, perusahaan kartu kiridit anjeun tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha liputan asuransi, tapi sigana moal ngajaga anjeun upami anjeun nganggo jasa ngabagi mobil peer-to-peer.

Masalah Hukum sareng Tanggung Jawab sareng Rental Mobil Peer-to-Peer

Turo geus miboga babagi adil miboga troubles hukum. Ladenan ieu dieureunkeun operasi di New York City bari eta masih disebut RelayRides sabab ieu akting salaku produser asuransi unlicensed na adjuster. Hiji kandaraan Turo kalibet dina kacilakaan geus dipaling, sarta boga renting mobil na kaluar dina situs ceuk tilu renters béda meunang kana kacilakaan. Salaku tambahan, jalma-jalma parantos ngalaman kasusah nalika nyobian terang naha asuransi pribadina atanapi jasa nyéwa mobil peer-to-peer badé nutupan kacilakaan. Dina conto anu sanés, saurang pamilik nyéwakeun Audi méwah na dina Turo sareng supirna ngagentos mobilna. adjuster asuransi pihak-katilu Turo undervalued mobil, sarta Turo ceuk eta moal mayar mun ngaganti mobil sanajan eta indit ngaliwatan karuksakan kaleuleuwihan.

Seueur perusahaan asuransi moal nutupan Turo, Getaround, atanapi jasa ngabagi mobil peer-to-peer anu sanés, janten supir kedah ngandelkeun kabijakan usaha éta upami aya kajadian.

Kumaha Ngajaga Diri

Naha anjeun badé nyéwa mobil anjeun ngalangkungan salah sahiji perusahaan ieu atanapi nyéwa mobil ti anu gaduh, aya léngkah anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngajagaan diri anjeun. Upami anjeun juragan, taliti ningali kabijakan asuransi perusahaan sareng ngahubungi panyadia anjeun nyalira pikeun ningali upami anjeun katutupan. Balikkeun karusakan mobil sateuacan sareng saatos unggal perjalanan, sareng kenal sareng jalma anu anjeun nyéwa sateuacanna. Tanya dimana aranjeunna bade nyandak mobil anjeun pikeun nangtukeun naha aya kamungkinan eta bakal ruksak, sarta némbongkeun aranjeunna sadayana fitur mobil anjeun saméméh maranéhna ngajalankeun jauh. Upami anjeun nyéwa, pariksa ulasan sateuacana ngeunaan mobil sareng pamilik sateuacan naroskeun buku kendaraan. Tanya perusahaan kartu kiridit anjeun upami aranjeunna bakal nutupan perjalanan anjeun ogé. Baca leuwih kawijakan deposit kaamanan lamun jasa merlukeun deposit a, sarta panalungtikan pilihan asuransi disadiakeun ku jasa éta. Salawasna eusian bensin sateuacan mulangkeun kendaraan. Turo, Getaround, sareng usaha anu sami nawiskeun kauntungan anu ageung pikeun palanggan sareng pamilik. Tapi saencan Anjeun nyobian jasa ékonomi babagi ieu, pastikeun duanana anjeun jeung kandaraan ditangtayungan dina kasus kacilakaan atawa darurat. Upami teu kitu, anjeun tiasa mayar langkung seueur pikeun jasa diskon ti anu anjeun maksudkeun, sareng kaleungitan panghasilan tambahan anu anjeun tiasa kéngingkeun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *