Bangun nepi ka kaca hareup beku isuk-isuk bisa maledog spanner dina karya, utamana lamun keur rurusuhan. Ti ngagolakkeun cai anu ngagolak kana layar pikeun nyepetkeun prosés de-icing dugi ka ngantunkeun mobil nalika anjeun siap-siap di jero mangrupikeun hal anu penting pikeun kalolobaan jalma. Tapi kumaha upami anjeun nyababkeun karusakan anu teu perlu kana mobil anjeun tanpa disadari? Kusabab hawa bakal turun di Inggris nalika urang teuleum kana bulan usum tiris, terang kumaha gancang ngaleungitkeun és mobil anjeun bakal mastikeun kasalametan anjeun sareng anu sanés di jalan. Tambih Deui, pareum tanpa kaca angin anu jelas sareng kirang visibilitas tiasa ngarugikeun anjeun langkung ti ngan ukur waktos. Di dieu urang tingali sababaraha metode anu saderhana sareng efektif pikeun gancang ngaleungitkeun és mobil anjeun dina usum tiis ieu:

Masalahna nganggo cai anu ngagolak

Numutkeun kana survey kami, 12% tina 15,400 pamilon nyatakeun yén aranjeunna parantos ngalungkeun cai anu ngagolak dina mobilna pikeun ngabersihan kaca kaca gancang-gancang. Neunggeul hiji. Henteu ngan ukur suhu cai langkung panas tibatan gelas beku sareng tiasa nyababkeun retakan, tapi ogé tiasa ngarecah gelas lengkep. Naon deui, naon waé cai anu ngagolak anu turun ka cet anjeun tiasa nyababkeun karusakan langkung seueur ku ngaleungitkeun lapisan cet – cara anu mahal pikeun ngeureunkeun isuk anjeun. Tapi kumaha upami cai haneut? Nalika nyéépkeun cai kana mobil anjeun sigana mangrupikeun solusi anu pangsaéna sareng panggancangna pikeun masalah de-icing anjeun, gelas gancang ngalegaan nalika cai haneut noél. Teras sadaya hawa tiis anu katirisan anu nyababkeun és naék dina layar kaca anjeun mimitina nyababkeun gelas gancang keuna nalika tiis deui. Salila flexing éta, kaca bisa rengat, utamana lamun geus aya retakan chip leutik ngabentuk dina layar Anjeun. Naon deui, és diwangun ku; Anjeun geus ditebak eta, cai. Janten dina dinten-dinten anu tiis, cai anu anjeun angkat kaluar ti bumi pikeun nyéépkeun mobil anjeun tiasa janten és sateuacan anjeun terang. Tambih Deui, cai haneut beku langkung gancang tibatan cai tiis! Janten sadaya cai anu anjeun tuang kana mobil anjeun tiasa nyababkeun lapisan és sanés dina kaca mobil anjeun sareng permukaan anu leueur sareng bahaya di jalan tol anjeun! Gantina, mertimbangkeun léngkah di handap ieu:

Panaskeun mobil anjeun

Sumuhun, ieu sigana bakal butuh sababaraha waktu, tapi kanyataanana, sakali mobil anjeun mimiti thawing kaluar ti jero kaluar, layar anjeun bakal lengkep jelas dina sababaraha menit. Kahiji, pastikeun wipers anjeun teu hurung sateuacan ngamimitian mesin, sabab éta kamungkinan bakal beku kana kaca. Upami kitu, motor wiper tiasa ruksak, atanapi karét tiasa robek upami aranjeunna tiasa bébas tina és sareng ngamimitian ngusap. Nanging, pastikeun anjeun calik di jero kendaraan anjeun supados anjeun tiasa ngawas kumaha hawa haneut ngabersihkeun layar anjeun sareng saluyukeun nozzle suhu upami diperyogikeun. Sanaos godaanna nyaéta leumpang jauh sareng ngantepkeun mesin hurung – sapertos 7% responden survey kami – anjeun henteu kedah ngantepkeun mobil anjeun jalan upami anjeun balik ka jero ruangan sabab éta ngalanggar dina Bagian 42 UU Lalu Lintas Jalan 1998. Ngalaksanakeun Aturan 123 tina Kode Jalan Raya, kalakuan éta nyatakeun: “Anjeun teu kedah ngantepkeun mesin kendaraan teu dipikabutuh nalika kendaraan éta cicing di jalan umum.” Upami anjeun katangkep dina jalan umum atanapi tempat di Inggris atanapi Skotlandia sareng mesin anjeun teu aktif, sanaos anjeun nyéépkeun layar anjeun, anjeun tiasa nampi denda denda tetep £20 dina Peraturan Lalu Lintas Jalan (Emisi Kendaraan) 2002. Gagal mayar dina jangka waktu anu diperyogikeun bakal ngagandakeun denda anjeun ka £40. Dina Zona Émisi Ultra Rendah London (ULEZ), nganggur tiasa ngarugikeun anjeun dugi ka £ 80.

Paké semprot de-icer

Sanaos palabuhan pangheulana anjeun tiasa nyandak cai anu ngagolak (tingali di luhur!) Atawa scraper pikeun ngahapus és nekad gancang, aya seueur semprotan de-icer anu murah anu sayogi anu ngan saukur ngalembereh és dina kontak tanpa ngabalukarkeun karusakan. kana mobil anjeun. Anjeun malah tiasa ngadamel semprotan de-icer anjeun nyalira pikeun ngaliwat sasih usum tiis. Kantun nyampur kombinasi:

  • Cai jeung hiji séndok téh uyah
  • Hiji bagian cai kana tilu bagian cuka
  • Hiji bagian cai ka dua bagian roh bedah atawa alkohol

Lamun maké uyah, ngan pamakéan sparingly sakumaha dipaké dina kaleuwihan bisa ngabalukarkeun karuksakan kana kaca mobil anjeun atanapi catwork mobil anjeun.

Waktosna nganggo scraper!

Lamun ilaharna ngagunakeun scraper pikeun mupus windscreen anjeun, mangka anjeun teu nyalira. Numutkeun survéy kami, 59% sadaya responden urang rutin ngagunakeun scraper a. Sanajan kitu, eta sia noting yén ngagunakeun nanaon lian ti scraper mobil dirancang husus kamungkinan bakal ngaruksak windscreen Anjeun atawa objék seukeut sejenna nu Anjeun pilih pikeun pakasaban. Tinimbang ngagunakeun scraper anjeun langsung, hayu mobil anjeun panas heula pikeun soften és jeung miceun sagala gampang pikeun mindahkeun salju ku sikat lemes. Lajeng ngagunakeun scraper mobil, Anjeun bisa ngamimitian taliti chipping jauh di és pikeun mupus layar Anjeun. Scraping bari ngadagoan mesin mobil anjeun haneut nepi bakal mastikeun kasalametan anjeun jeung sasama pamaké jalan Anjeun.

Sanaos sababaraha anjeun tiasa dikaruniai fitur defrosting jarak jauh dina kendaraan anjeun (sapertos 1% responden survey kami), aya sababaraha hacks clearing windscreen tambahan anu anjeun hoyong pertimbangkeun:

  • Pasang pamanas mini:

Upami anjeun parantos siap ngagulungkeun bal sateuacan tuang sasarap anjeun, pasangkeun pamanas mini portabel sareng pasang kana rak parsél korsi tukang mobil anjeun bakal gancang nyéépkeun kendaraan anjeun. Sanaos ieu langkung mangpaat pikeun anu tiasa parkir mobilna di luar panto hareup – anjeun henteu kedah ngaktipkeun mesin anjeun, janten henteu aya kasempetan pikeun pinalti idling!

  • Mangpaat pakét gél silika:

Unggal waktos Anjeun nampa parsél a, nyimpen hiji stash leutik kantong gél silika nu bakal manggihan di jero. Unggal kantong leutik dieusian ku zat nu disebut silikon dioksida, nu mangrupakeun non-toksik, desiccant inert nu dries kaluar Uap. Janten, sanaos pakét alit anu kuat ieu moal nga-defrost mobil anjeun, éta bakal ngabantosan layar anjeun tetep jelas tina sagala kalembaban tambahan!

  • Hurungkeun AC:

Sanajan ieu disada counterintuitive, powering up AC mobil anjeun bakal mantuan garing kaluar hawa di jero kendaraan anjeun leuwih gancang kalayan bantuan coils dina sistem AC Anjeun.

  • Pareuman resirkulasi hawa:

Hawa usum tiris tiis, ku kituna sacara alami, éta nyepengan kirang Uap. Upami mungkin, rengat muka atanapi dua jandela pikeun ngantepkeun hawa usum tiris seger bakal ngabantosan kapasitas nyerep mobil anjeun sareng ngeringkeun sadaya hawa jenuh anu kajebak di jero.

  • Simpen mobil anjeun sapeuting:

Sanaos henteu sadayana ngagaduhan kauntungan tina aksés ka garasi, nyimpen mobil anjeun sapeuting mangrupikeun cara pangbasajanna pikeun nyegah de-icing kendaraan anjeun.

Ulah ngalanggar hukum

Mastikeun mobil anjeun layak jalan mangrupikeun tanggung jawab anjeun, sareng gagal ngabersihan kaca angin anjeun, sisi sareng pungkur windows sateuacan pareum tiasa ngarugikeun anjeun denda £ 1,000, disqualification sareng tilu poin dina lisénsi anjeun. Henteu ngan ukur kurangna visibilitas mangrupikeun kasalahan anu mahal, tapi éta gampang direngsekeun ngan ukur sababaraha menit, sareng peraturanna henteu langkung eksplisit: Peraturan 30 Peraturan Kendaraan Jalan (Konstruksi sareng Pemakaian) 1986 nyatakeun:

  • ‘Unggal kandaraan motor kedah dirarancang sareng didamel supados supirna bari ngontrol kendaraan tiasa ningali pinuh jalan sareng lalu lintas payuneun kendaraan bermotor.’ (Kalayan sababaraha pangecualian, sapertos kandaraan tatanén, salami éta patuh kana Diréktif Komunitas khusus).
  • ‘Sadaya kaca atawa bahan transparan séjén dipasangan ka kandaraan motor kudu dijaga dina kaayaan sapertos nu teu jelas visi supir bari kandaraan keur disetir di jalan.’

Bagian 6 tina Kode Jalan Raya nyatakeun yén sadaya jandéla sareng kaca angin kedah dijaga beresih sareng bebas tina halangan kana visi. Anu matak pikahariwangeun nyaéta tina 15,400 urang anu ditaliti, 21% ngaku yén mobilna henteu nga-de-icing sateuacan ngaléngkah. Sanaos anjeun henteu kantos ngadangukeun denda pikeun visibilitas anu goréng, biaya henteu malire peraturan éta luhur. Tambih Deui, halangan kana widang visi anjeun tiasa gaduh konsekuensi salajengna. Anjeun tiasa nyababkeun kacilakaan, ngarusak harta atanapi langkung parah. Windshields beku sarta jandéla samping tiris pisan bugbear a, utamana lamun keur rurusuhan. Sanaos godaanna sok milarian solusi anu paling gancang sareng sering paling bahaya, de-icing mobil anjeun dina jalan anu leres langkung aman pikeun anjeun sareng pangguna jalan anu sanés. Tapi ku sababaraha trik de-icing saderhana dina leungeun baju anjeun, anjeun bakal gaduh motor anjeun siap angkat dina waktos anu lami. Éta sigana écés, tapi di Inggris éta hukum anu anjeun kedah tingali tina windows sareng plat lisénsi anjeun kedah tiasa dibaca. Usum panas anu bahagia urang tiasa ngadorong sadaya pikiran usum tiris tina pikiran anjeun, tapi nalika hawa tiis mimiti asup, anjeun panginten hoyong maca ngeunaan cara ngaleungitkeun és tina mobil anjeun sateuacan anjeun dina kaayaan anu rumit. Anjeun oge bisa nyokot léngkah pikeun nyegah és ti numpuk dina jandéla anjeun sarta windscreen nu bisa ngahemat waktos berharga anjeun. Janten, pikeun mastikeun yén anjeun tetep aman dina usum tiis, baca pituduh kami di handap ieu ngeunaan cara ngaleungitkeun és mobil anjeun. Kumaha Nyegah Frost sareng És dina Kaca Depan Lamun nyaho yén hiji freeze badag aya dina cakrawala kawas dreaded “sato galak ti wétan” nu urang kungsi sababaraha taun ka pengker, anjeun tiasa nyandak léngkah ngajaga mobil anjeun tina salju jeung és. Upami anjeun henteu ngagaduhan aksés kana panyumputan mobil anjeun sapertos garasi, maka anjeun tiasa nganggo sababaraha trik saderhana pikeun ngeureunkeun kaca mobil sareng jandéla mobil anjeun tina katirisan.

  1. Panutup mobil anjeun

Naha henteu investasi dina terpal pikeun nutupan mobil anjeun nalika éta cicing? Ngan pastikeun yén anjeun ngamankeun eta sangkan teu niup kaluar (tali bungee basajan kedah ngalakukeun trik!). Metoda ieu alus pikeun nyegah lolobana és jeung salju ngawangun-up, tapi anjeun masih bisa manggihan sababaraha és dina jandéla jeung kaca anjeun.

  1. Rubbing alkohol atawa cairan kipas kaca

Pikeun nyegah wipers kipas kaca anjeun ti katirisan anjeun tiasa nempatkeun sababaraha alkohol rubbing atawa cairan kaca mobil kana embung washer kipas kaca.

  1. Semprotan pencegahan és

Anjeun tiasa mésér semprot és profésional atanapi ngadamel nyalira nganggo tilu cangkir cuka sareng hiji cangkir cai. Sakali anjeun geus nyieun semprot és anjeun, cukup nerapkeun jas lampu onto jandela mobil anjeun sarta kaca hareup saméméh anjeun indit ka ranjang pikeun nyegah dreaded ritual de-icing isuk. Pastikeun yén anjeun teu nerapkeun teuing cuka sabab ieu bisa ngaruksak kaca mobil anjeun sarta bisa ngagancangkeun karat.

  1. Panutup kaca hareup anjeun ku anduk soaked dina cai uyah

Upami ngan ukur hujan salju anu hampang, anjeun tiasa nganggo trik saderhana pikeun nyegah kipas kaca anjeun tina icing. Kantun soak anduk dina leyuran uyah jeung cai lajeng nempatkeun sakuliah kipas kaca anjeun sapeuting. Nanging, ulah ngalakukeun ieu upami urang ngarep-ngarep turun salju anu ageung sabab ieu tiasa ngajantenkeun andukna beurat sareng teras sesah dicabut. Kumaha Cabut És Tina Jendela Mobil & Kaca Kaca Anu mimiti, upami anjeun mendakan mobil anu katutupan ku és, ulah pernah nerapkeun cai panas kana kaca mobil anjeun sabab parobahan suhu anu ngadadak tiasa nyababkeun kaca mobil anjeun retak. Gantina, anjeun tiasa nganggo salah sahiji metodeu di handap ieu:

  1. Panaskeun mobil anjeun

Upami anjeun gaduh waktos sareng teu gaduh de-icer, anjeun tiasa ngantepkeun mobil anjeun haneut heula sareng ieu bakal ngalembereh és. Sababaraha mobil gaduh setélan defrost anu anjeun tiasa dianggo. Sateuacan Anjeun ngahurungkeun mobil anjeun, pariksa pikeun mastikeun yén euweuh és blocking knalpot jeung cabut sumbatan pikeun nyegah karacunan karbon monoksida. Pastikeun anjeun henteu ngamimitian nyetir dugi ka sadayana és ngalembereh sareng anjeun tiasa ningali sapinuhna tina kaca sareng jandéla anjeun.

  1. Larapkeun solusi

Anjeun tiasa nerapkeun solusi alkohol gosok atanapi solusi cai asin kana kaca mobil anjeun pikeun ngalembereh és. Cai asin tiasa nyegah és tina beku deui nalika anjeun kaluar. Tapi, cai asin tiasa ngaruksak mobil anjeun sedengkeun solusi alkohol gosok 2: 1 moal ngaruksak mobil sareng gaduh pangaruh anu sami dina és, ngalebur sareng nurunkeun titik beku cai pikeun nyegah beku deui.

  1. Larapkeun De-icer

Upami anjeun langkung resep ngagunakeun semprot khusus, anjeun tiasa nyandak hiji di toko lokal anjeun sareng nerapkeun saluyu sareng petunjuk dina produk.

  1. Paké squeegee a

Nalika és mimiti ngalembereh meureun aya sababaraha résidu anu kedah dicabut tina jandéla sareng kaca kaca anjeun supados anjeun tiasa katingali pinuh. Anjeun tiasa make squeegee pikeun ngusap jauh résidu ieu gampang jeung gancang.

  1. És scrapers

Pikeun és anu langkung beurat sareng upami anjeun rurusuhan, scrapers és mangrupikeun cara anu saé pikeun nyepetkeun prosésna sabab anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngaleungitkeun és sareng ngarobih bagian anu langkung ageung.

  1. WD-40 Multi-Pakéan

Kami henteu nyarankeun ngagunakeun WD-40 dina windows atanapi windshields anjeun, tapi anjeun tiasa nerapkeun WD-40 Multi-Use kana plat nomer anjeun pikeun henteu ngan ukur nyayogikeun lapisan pelindung pikeun nyegah karat tapi ogé nyegah és nempel kana éta. Rumus WD-40 unik ngusir cai sareng tiasa dianggo salaku semprotan pencegahan karat. Janten, pikeun mastikeun yén anjeun patuh kana hukum Inggris, pastikeun yén plat nomer anjeun tiasa dibaca ku nerapkeun WD-40 pikeun ngajagaan tina karat sareng és. Pro Tip: pigura panto mobil, weatherstripping, sarta konci bisa freeze dina usum tiis sahingga teu mungkin pikeun anjeun muka mobil anjeun. Upami anjeun mendakan anjeun henteu tiasa lebet kana mobil anjeun, anjeun tiasa maca blog kami ngeunaan cara ngeureunkeun katirisan konci. Ayeuna anjeun terang kumaha duanana nyegah mobil anjeun tina katirisan sareng kumaha cara nyéépkeunana upami beku, anjeun kedah dilengkepan ogé pikeun usum payun! Sok émut pikeun mastikeun yén anjeun nyabut salju dina luhureun mobil anjeun sateuacan ngamimitian perjalanan anjeun sabab ieu tiasa murag kana kaca mobil anjeun nalika anjeun nyetir sareng ngahalangan pandangan anjeun. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Kumaha Winterize, baca blog urang ngeunaan Kumaha Mariksa Tapak Dina Ban anjeun, Kumaha Ngaluarkeun Radiator sareng Kumaha Winterize Sapédah anjeun. 5 cara aneh tur éndah pikeun deice mobil anjeun Waktos taun nalika urang mendakan diri urang narékahan pikeun ngaleungitkeun és tina mobil urang unggal isuk, tapi naon cara anu urang lakukeun? Pasti, kalolobaan jalma nganggo és scraper sareng deicer pikeun mupus kaca angin kami dina isuk anu tiris, tapi sababaraha urang mikir yén éta rada pikaboseneun – sareng naon anu bakal kajadian upami anjeun kaluar sareng kedah ngalakukeun defrost gancang tina mobil tiris anjeun? Pikeun mantuan, kami geus manggihan sababaraha cara nu bisa Anjeun pake pikeun mupus jandela tiris Anjeun nu saeutik leuwih… quirky. Kami henteu nyarios yén ieu langkung saé tibatan kaleng deicer, tapi upami anjeun béak… kedah! genius di dieu aya dina kesederhanaan na. Urang sadayana gaduh aksés kana cai panas, sareng urang sadayana gaduh kantong ziplock atanapi kantong freezer anu aya di mana waé. Kantun ngahijikeun dua hal éta sareng kaca mobil anjeun bakal gratis heula dina waktos anu lami.
Kumaha defrost mobil anjeun kalawan kantong ziplock jeung cai haneut? Upami anjeun teu acan tiasa terang metodena, anjeun badé najong sorangan.
Lengkah 1. Pasang cai haneut dina kantong ziplock
Lengkah 2. Rub kantong leuwih windscreens Anjeun.
Lengkah 3. Nyokot undak deui jeung marvel dina windscreen Anjeun karek diberesihan (jeung leungeun haneut toasty). Nalika kalde ngawartoskeun kami yén bawang miboga lapisan, urang sadayana panginten anjeunna dimaksudkeun fisik, urang teu boga pamanggih anjeunna ogé ngarujuk kana loba kagunaan tina bawang umum. (Geulis yakin maranéhna ogé motong ‘bawang on windscreen’ pamandangan ti Shrek The Halls.) Tétéla * rubbing satengah bawang on windscreen Anjeun peuting saméméh hiji freeze ekspektasi bakal ngeureunkeun ibun muncul di tempat munggaran. Upami anjeun tiasa ngatasi panangan anjeun bau sapertos bawang salami usum tiis, ieu kanggo anjeun. * Kami henteu yakin kana ieu. Kami henteu ngan ukur nyarankeun ieu kusabab kasegaran minty odol mangrupikeun bau anu langkung pikaresepeun tibatan bawang atah, jujur. Maranéhanana ngomong yén ngagunakeun odol (watered handap, disebutkeun anjeun ngan nambahkeun masalah sejen nu bakal nyegah anjeun bisa nempo kaluar tina windscreen anjeun isuk-isuk) bakal nyegah frosting windscreens. Atanapi sahenteuna éta kedah ngagampangkeun aranjeunna pikeun defrost kalayan pemanasan mobil anjeun. Jus kentang henteu leres-leres dipénta, anjeun sigana moal mendakanana sareng jus jeruk, apel sareng nanas di supermarket lokal anjeun. Tapi ku titingalian sakedik éta tiasa ngabantosan anjeun ngahindarkeun kaca angin. Ieu sejen pikeun nerapkeun peuting tadi, jadi ngagali kaluar sababaraha spuds (tina lomari anjeun, teu allotment tatangga – iwal aranjeunna masihan anjeun idin), nyiksikan hiji dina satengah jeung rub tungtung cut langsung onto windscreen Anjeun. Lamun mimiti karasaeun rada garing, taliti nyiksikan lapisan séjén kentang kaluar pikeun nembongkeun leuwih jus. Upami anjeun parantos kehabisan deicer, cara anu saé pikeun ngalereskeun masalah nyaéta ngadamel anjeun nyalira. Ahli meteorologi Ken Weathers nyarios yén nyampur 1/3 cangkir cai sareng 2/3 cangkir alkohol rubbing bakal ngalakukeun trik! Nu hébat sabab, dulur geus rubbing alkohol kana leungeun, henteu? Anjeun tiasa ningali pidéo lengkep Ken ngeunaan cara ngadamel campuran sakedik ieu di dieu Kabéh hacks aneh tur éndah ieu alternatif alus pikeun deice mobil anjeun (atawa nyegah tina katirisan) tapi urang mimitina nyarankeun yén meunang sababaraha deicer mangrupakeun cara paling aman tur panggampangna pikeun ngalakukeunana. Éta ogé penting yén anjeun leres-leres mupus mobil anjeun tina salju sareng és. Masihan diri anjeun ngan cukup kamar pikeun ningali kaluar tina windscreen anjeun hartina anjeun dipikaresep bakal sono sagalana lumangsung sabudeureun anjeun di jalan, kaasup mobil sejen tur pejalan kaki.

Artikel nu patali

Naha cai anu ngagolak bakal ngarobih kaca mobil?

“Naha cai anu ngagolak bakal ngarecah kaca mobil?” mangrupa patarosan umum ditanya isuk-isuk tiris ku loba supir. Maca deui

10 tips pikeun nyetir dina usum tiis

Upami anjeun anyar dina jalan usum tiis ieu, pariksa tip top ieu pikeun ngajaga anjeun aman nalika nyetir. Maca deui tukang petisi gov uk

Pitulung Ngeureunkeun Learner Abuse!

Hayu urang babarengan tekenan pamaréntah pikeun ngalakukeun leuwih pikeun nyegah bullying on-jalan supir peserta didik! busters mitos kotak hideung

Hideung Box Mythbusters

Aya seueur anggapan anu salah ngeunaan nyetir nganggo kotak hideung – kami ngagaduhan fakta ngeunaan naon anu leres sareng palsu! babaturan senang dina telepon

Nganjang ka Supir Hub

Pariksa carita panganyarna na blog ti supir ngora Nalika urang mimiti ngalaman frosts isuk-isuk awal sareng hawa beku di handap nyababkeun cai robah jadi és és dina kaca kaca kendaraan anjeun, kami panginten ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngingetkeun anjeun ngeunaan do’s sareng don anu kasohor. ‘ts tina de-icing mobil anjeun. Urang sadayana terang sabaraha kuciwa tiasa kaluar ti bumi isuk-isuk bari rurusuhan, ngan ukur mendakan yén unggal jandela kendaraan anjeun ditutupan tungtung-ka-tungtung dina lambaran és kandel. Aya ukuran preventif anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngirangan pangaruh setting és dina gelas anjeun unggal isuk, sapertos nutupan kaca mobil anjeun ku anduk atanapi sepré anu beurat pikeun nyegah kabentukna. Ogé, upami anjeun gaduh garasi – anggo! Nyumputkeun kendaraan anjeun dina wengi bakal ngajagi tina unsur-unsur di luar, tetep anggang sareng amis sareng siap pikeun mudik énjing anjeun. Nanging, tanpa nyandak ukuran ieu, pasti bakal aya lambar és anu nutupan kendaraan anjeun nalika anjeun angkat ka luar nalika isuk-isuk. Ieu daptar anu kedah dilakukeun sareng anu teu kedah dilakukeun nalika ngahapus icing anu aman sareng leres.

Pariksa pipa knalpot anjeun

Nalika ngadeukeutan kendaraan anjeun, cokot sakedap pikeun mariksa pipa knalpot. Tumpukan és atanapi salju tiasa nyegah karbon monoksida kabur ka mobil, sareng nyababkeun ngeusian rohangan anu dijajah ku supir sareng panumpang. Janten pastikeun miceun jejak ieu sateuacan ngaktipkeun mesin anjeun.

Ulah ngantep mobil anjeun haneut nepi

Seueur kandaraan ayeuna gaduh setélan de-frost kaca angin, ngamungkinkeun anjeun calik di jero kendaraan anjeun kalayan mesin jalan, tetep haneut-gancang sareng ngamanaskeun mobil sacara internal sedengkeun jalur anu dipanaskeun ngalangkungan kaca mobil anjeun tiasa dianggo pikeun ngarecah és.

DO ngagunakeun hiji scraper és resmi

Seueur supir sering ngagunakeun naon waé anu aya dina éta pikeun ngaleungitkeun lapisan és tina kendaraanna, tina kartu kiridit sareng gantungan konci pikeun kasus CD. Kadua résiko ieu ruksakna sorangan sareng kaca jandéla anjeun, nyababkeun perbaikan atanapi ngagantian anu mahal. Dijieun-pikeun-Tujuan scrapers és dihasilkeun pikeun tahan gaya nu és bisa nanggung, jadi ku sababaraha stroke pondok tur seukeut, Anjeun bisa miceun kabeh ngambah és, sahingga jandela anjeun janten jelas dina ngan sababaraha moments.

Simpen kaléng de-icer dina kendaraan anjeun

Upami és dina kipas kaca anjeun katingalina kandel, simpen diri anjeun sababaraha waktos nganggo és-scraper sareng nyemprot salembar ipis de-icer dina sadaya jandéla kendaraan anjeun. Sadia ngan ukur sababaraha pon di garasi bénsin atanapi supermarkét, solusi semprot tiasa dianggo pikeun ngarecah és, ngirangan jumlah waktos sareng usaha anu diperyogikeun pikeun mupus és lengkep.

Ulah rurusuhan prosés defrosting

Sakuduna diperkirakeun yén kandaraan Anjeun butuh waktu kira-kira 10-15 menit pikeun pinuh defrost, jadi ulah coba rurusuhan prosés sabab ieu bisa ngabalukarkeun karuksakan kana wahana Anjeun atawa nyetir teu aman.

Ulah make cai haneut atawa panas

Biasana ningali supir ‘mencabut’ randa-randa ku saember cai panas. Ieu kaayaan no-go anu pasti. Lamun suhu kaca nyirorot tur instan robah, éta boga kacenderungan ka rengat atawa smash alatan prosés nu disebut shock termal. Éta sigana sapertos potong kompas, tapi kaca kaca anu rusak ngan bakal ngeureunkeun perjalanan anjeun langkung jauh sareng nyababkeun panggantian anu mahal!

Entong mupus sawaréh jandéla anjeun

Upami anjeun rurusuhan, anjeun panginten pikabitaeun pikeun mupus ngan sabagian tina kaca mobil anjeun sateuacan angkat di jalan. Sanajan kitu, kitu ogé ieu keur nyetir incredibly unsafe sarta risking ngabalukarkeun ngarugikeun ka supir sejen atawa pedestrian, ieu sabenerna bisa ngarugikeun anjeun denda jeung tilu titik dina lisénsi Anjeun. Sarat hukum pikeun mupus sadaya jandéla sateuacan ngaleupaskeun rem leungeun anjeun sareng angkat di jalan. Upami anjeun meryogikeun inpormasi langkung seueur ngeunaan cara anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun és kendaraan anjeun dina usum tiris ieu, atanapi upami anjeun curiga aya karusakan anu kajantenan anjeun anu peryogi perbaikan atanapi ngagantian, ulah ragu ngahubungi kami di dieu di Bromley Vehicle Test. Puseur dimana kami bakal resep nawiskeun bantosan anu anjeun peryogikeun. Nelepon kami di 020 8460 6666 ayeuna. Kontak darurat

UK ngarecahna 24/7 helpline

0800 88 77 66 Anggota atanapi henteu, kami tiasa ngabantosan – pastikeun anjeun aya dina tempat anu aman sateuacan nelepon. Laporkeun online sareng lacak nyalametkeun anjeun

Atawa unduh aplikasi kami

Ieu mangrupikeun cara panggancangna pikeun naroskeun bantosan sareng ngalacak kadatangan urang.

konci mobil leungit?

Telepon AA Key Assist 0800 048 2800 Senén–Minggu 7 énjing–10 énjing

BBM salah dina mobil anjeun?

Telepon AA Fuel Assist 0800 072 7420 Garis buka 24/7

Éropa ngarecahna 24/7 helpline

00 800 88 77 66 55 Atawa ti telepon darat Perancis:
08 25 09 88 76
04 72 17 12 00 Atawa ti nagara EU sejen tur telepon sélulér Inggris:
00 338 25 09 88 76
00 334 72 17 12 00

klaim asuransi mobil

0800 269 622 Garis buka 24/7

klaim asuransi imah

Pikeun ngalaporkeun karugian atanapi karusakan, anjeun kedah nyauran garis klaim asuransi anjeun, sareng gaduh nomer kawijakan anjeun. Duanana dipidangkeun dina Sertipikat Asuransi anjeun. Panaséhat klaim bakal ngabantosan klaim anjeun. konsumén anyar

panutup ngarecahna UK

0800 085 2721 Sen
–Jum 9 énjing–6 énjing, Saptu 9 énjing–5 énjing

panutup ngarecahna Éropa

0800 072 3279 Sen
–Jum 8am–6pm, Saptu 9am–5pm

Asuransi mobil

0800 316 2456 Sen
–Jum 9 énjing–6 énjing, Saptu 9 énjing–5 énjing

Asuransi imah

0800 197 6169 Senén
–Jum 9 énjing–6 énjing, Saptu 9 énjing–5 énjing

palajaran nyetir

No.
_
_ Panutup ngarecah

Beuli panutup ngarecahna UK

0800 085 2721 Mon–Jum 9 am–6pm, Saptu 9am–5pm

Beuli panutup ngarecahna Éropa

0800 072 3279 Sen–Jum 8am–6pm, Saptu 9am–5pm

Bagian sareng klaim Garasi

0344 579 0042 Sen–Jum 9 am–5pm, Saptu 9am–1pm

Robah panutup ngarecahna Anjeun

0343 316 4444 Sen–Jum 8am–6pm, Saptu 9am–5pm Asuransi

Mésér asuransi mobil

0800 316 2456 Mon–Jum 9 am–6pm, Saptu 9am–5pm

klaim asuransi mobil

0800 269 622 Garis buka 24/7

Patarosan kawijakan

0370 533 2211 Mon–Jum 9 am–6pm, Saptu 9am–5pm

Mésér asuransi motor

0344 335 2932 Sen–Jum 9 énjing–6 soré, Saptu 9 énjing–4 soré

konsumén asuransi van aya

0800 953 7537 Senén–Jumaah 9am–7pm, Saptu 9am–1pm

Mésér asuransi imah

0800 197 6169 Mon–Jum 9 am–6pm, Saptu 9am–5pm

Patarosan kawijakan

0370 606 1617 Mon–Jum 9 am–6pm, Saptu 9am–5pm

Panutup Darurat Imah – laporkeun kaayaan darurat

0800 316 3984 Garis buka 24/7 Sakola nyetir

Buku palajaran nyetir

murid anyar No.
_
_

Ngalatih janten instruktur nyetir

0800 316 0331 Senén–Kam 9 énjing–8pm, Jum 9 énjing–5:30pm, Saptu 9 énjing–4pm

Gabung kami salaku instruktur nyetir

0800 587 0086 Senén–Kam 9 énjing–8pm, Jum 9 énjing–5:30pm, Saptu 9 énjing–4pm

AA Sakola nyetir inquiries

Layanan Pelanggan, AA Driving School, 17th floor Capital Tower, Greyfriars Road, Cardiff CF10 3AG Duit Pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun, kami kedah naroskeun sababaraha patarosan kaamanan dina telepon sateuacan kami tiasa ngabantosan. Kusabab ieu kami henteu tiasa ngabales patarosan kauangan ku email.

Investasi kulawarga ISA dibuka saatos Oktober 2015

0333 220 5069 Sen–Jum 9 énjing–7 énjing, Saptu 9 énjing–1 énjing

Akun Anggota Saver / Easy Saver dibuka saatos Pebruari 2017

0800 917 8612 Sen–Jum 8am–8pm, Saptu 9am–5pm

Rekening tabungan dibuka sateuacan 2 Séptémber 2015

0345 603 6302 Mon–Saptu 8am–8pm

Kartu kiridit Bank Irlandia saatos Juli 2015

0345 600 5606 Sen–Jum 8am–8pm, Saptu 9am–5pm, libur bank 10am–5pm

Kartu Kredit AA dikaluarkeun sateuacan Juli 2015 ku MBNA

0345 603 6302 Sen–Sab 8am–8pm, libur bank ditutup

Kartu kiridit leungit jeung dipaling

0800 028 8997 Atawa lamun keur di luar 0044 800 028 8997 Garis buka 24/7

Pertanyaan umum pikeun Pinjaman AA dicandak ti Nopémber 2015

0345 266 0124 Mon–Saptu 8am–8pm, Minggu 9am–5pm

Tunggakan atanapi pamayaran kanggo Pinjaman AA dicandak ti Nopémber 2015

0800 032 8180 Mon–Saptu 8am–8pm, Sunt 9am–1.30pm Kauntungan anggota

Unduh aplikasina

Ngundeur aplikasi kami mangrupikeun cara anu panggancangna sareng panggampangna pikeun ngaksés sadaya kauntungan anjeun, kalebet diskon pikeun réstoran, perawatan mobil, dinten kaluar sareng seueur deui. Asup sareng nomer kaanggotaan sareng kode pos anjeun pikeun ningali kauntungan anjeun.

Inpo pribadi anjeun

Anjeun tiasa maca bewara privasi kami, kawijakan cookie sareng Ts&Cs halaman wéb nalika halaman wéb kami dicadangkeun. Atanapi anjeun tiasa ngahubungi kami nganggo detil di luhur. Halaman ieu sareng halaman wéb kami nganggo cookies pikeun mastikeun anjeun nampi pangalaman pangsaéna tina kunjungan anjeun. Kitu ogé ngamungkinkeun sababaraha fitur pikeun dianggo langkung saé, cookies ngantepkeun kami ngumpulkeun eupan balik sareng inpormasi ngeunaan kumaha anjeun nganggo situs éta – supados kami tiasa terus ningkatkeun éta pikeun anjeun. Ku ngagunakeun situs ieu, kami nganggap anjeun nampi pamakean kami cookies sareng téknologi anu sami.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *