Petualangan nelepon, Surfer! Éta lagu-lagu subway heubeul téh littered ku emas, tapi bakal butuh nyatu nyali jeung suku gancang pikeun anjeun nab eta pikeun diri. Dina Subway Surfers online, éta terserah Jake sareng réncang-réncangna anu sprinting pikeun turun ka jalur, ngalangkungan satpam anu ambek-ambekan éta sareng ngarebut emas tanpa dibacok ku mobil subway. Ngapung ka handap lagu jeung teu eureun, sabab game browser ieu waits for teu saurang! Éta katuhu, ceuk urang browser. Salaku salah sahiji kaulinan anu paling diunduh di sabudeureun, Subway Surfers dinikmati ku jalma-jalma di sakumna dunya. Ayeuna, anjeun tiasa tetep pattering di jalan aspal tina kanyamanan browser anjeun! Surfer munggaran? Henteu hariwang, sabab kaulinan Subway Surfers anu teu diblokir ieu gampang sareng pikaresepeun pikeun diajar, tapi sesah dikuasai. Hayu urang ngarecah midangkeun. Sabudeureun, leuwih atawa handap: naon wae nu diperlukeunGambar Jake Dina mimiti unggal kaulinan online Subway Surfers gratis, anjeun mendakan diri anjeun nyusup kana jalur kalayan inspektur anu ngahudangkeun napas langsung ka handap beuheung anjeun. Upami anjeun lirén sanajan sadetik, anjeunna badé nyéépkeun anjeun ku kerah, janten éta gancang-gancang payuneun naon waé, terang? Nalika anjeun ngutruk sareng ngojay ka subway, anjeun bakal kenca sareng ka katuhu ngalangkungan tilu jalur pikeun ngahindarkeun halangan. Anjeun bakal geura-giru manggihan yén permukaan subway ieu littered kalayan sagala rupa barang nu kudu dash sabudeureun, bebek handapeun atawa luncat leuwih. Perhatian pangbadagna anjeun, tangtosna, nyaéta mobil subway anu nuju ka arah anjeun! Éta leres, anjeun ngajalankeun ngalawan lalu lintas. Naon, anjeun teu nyangka sakabeh subway bakal eureun ngan jadi Anjeun bisa nyokot sababaraha emas, nya? Diomongkeun ngeunaan emas, anjeun teu ka handap aya ngan keur senang risking beuheung anjeun. Anjeun ngarebut saloba koin emas anjeun tiasa. Dash sisi ka sisi, surfing sareng hoverboard anjeun, sareng laksanakeun naon waé anu anjeun kedah laksanakeun pikeun kéngingkeun rampog tanpa slat! Sareng éta mangrupikeun bubuka Kiloo.com anjeun kana versi wéb Subway Surfers. Nyandak kaahlian surfing anjeun ka TAHAP GLOBAL Tangtosna, seueur deui pikeun janten Subway Surfer tibatan ngan ukur ngajalankeun lagu anu sami sareng nyandak koin. Kaulinan ieu ngagaduhan seueur unduhan, éta gaduh komunitas sorangan! Rébuan para peselancar nyandak kana lagu unggal bulan, jadi tetep hal metot, subway Surf game kru dijieun puteran karakter husus, promo, jeung favorit pribadi urang, World Tour. Naon Tur Dunya, anjeun naros? Unggal sababaraha minggu, awak Subway Surfers nuju ka lokasi anu sanés di sakumna dunya. Di unggal tempat wisata, aya karakter anu unik pikeun daérah éta anu tiasa masihan anjeun wisata lagu. Anjeun geura-giru bakal ningali yén mobil subway, halangan jeung tetempoan sabudeureun anjeun sagemblengna béda. Heboh, leres? Hal ieu ngamungkinkeun komunitas game Subway Surfers kasempetan pikeun ngajaga hal-hal seru sareng nunjukkeun kaahlian surfingna ka sakumna dunya. Anjeun moal tiasa nyorong seueur, sanaos, upami anjeun henteu ngawasa sababaraha hal heula. Hayu urang tingali. JADI LEGENDA SUBWAY surfing Gambar pangajén Pasti, anjeun ngora, gancang sareng pinuh ku saraf, tapi sanés hartosna anjeun moal mumbul tina tonggong karéta subway sapertos urang sadayana! Upami anjeun badé ngarebut langkung ti ngan ukur sababaraha koin dina unggal lumpat, anjeun pasti bakal hoyong terang naon anu anjeun lawan heula. Leres, hayu urang ngobrolkeun halangan-halangan kaulinan Subway Surfers. Urang mimitian ti taneuh nepi. Ningali tanda-tanda konstruksi belang? Aranjeunna langkung gagah tibatan katingalna. Anjeun tiasa luncat leuwih pondok tur gulung handapeun leuwih jangkung. Sakumaha biasa, dash gancang ka sisi ogé bakal ngalakukeun trik, salami anjeun gaduh rohangan pikeun éta. Salajengna, anjeun ngagaduhan semak sareng semak. Henteu aya anu ngagulung dina halangan-halangan ieu – anjeun kedah luncat! Sami lumaku pikeun ledges tinggi na sasak, nu bakal kudu luncat onto. Panungtungan tapi teu saeutik anu kandaraan. Sababaraha mobil subway datang langsung ka anjeun, sareng sababaraha di antarana diparkir. Iwal mun anjeun dina surfboard a, anjeun pasti moal meunang dina tabrakan sirah-on! Ieu sababaraha shortcuts on US Kami bungah pisan pikeun masihan anjeun browser game runner Subway Surfers anu kami hoyong masihan anjeun sababaraha kecap hikmah pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tingkat kaahlian pro langkung gancang. Kahiji jeung foremost, diajar kumaha gancang turun tina luncat kakuatan. Sakapeung, anjeun sadar di tengah hawa yén anjeun badé nabrak halangan anu luhur, janten anjeun kedah gancang ka darat. Ku mencét handap, Anjeun bisa datang rocketing deui ka taneuh komo gulung dina halangan luhur langsung saatos badarat. Ieu mangrupikeun kaahlian anu penting pisan, janten pastikeun anjeun ngawasaan éta! Ogé, tong hilap yén anjeun tiasa ngontrol gerakan Jake (sareng sadaya karakter sanésna) dina hawa. Upami anjeun kedah ngaléngkah ka jalur sanés nalika di udara, anjeun tiasa! Tungtungna, pastikeun anjeun salawasna pilari sajauh payun anjeun tiasa. Beuki jauh anjeun tiasa ningali, langkung seueur waktos anjeun kedah ngaréaksikeun naon anu bakal datang. Ieu mangrupikeun tip kaulinan internét Subway Surfers anu saé pikeun ngan ukur tetep hirup, tapi kumaha upami Word Hunt, Skor Tinggi, bahan konsumsi sareng tujuan? Upami anjeun resep alat anu saé sareng nami anjeun dina daptar Skor Tinggi, anjeun moal hoyong sono kana fitur anu pikaresepeun ieu. LOBA LAKUKAN, SAEUTIK WAKTU! Gambar ABC Salah sahiji hal munggaran anu sigana rada aneh pikeun anjeun para peselancar pertama kalina nyaéta hurup anu anjeun bakal mendakan ngambang dina jalur. Biasana, hurup ieu nongkrong di daérah anu susah dihontal, janten pastikeun anjeun siap pikeun manuver anu wani sateuacanna. Fitur ieu disebut “Word Hunt”. Unggal dinten, hurup ngeja kecap anu béda. Upami anjeun tiasa nyandak sadayana, anjeun bakal nampi rampokan anu saé! Pikeun unggal dinten berturut-turut anjeun ngalengkepan Word Hunt, hadiahna bakal langkung saé. Antara clambering pikeun hurup jeung jacking up éta skor luhur, anjeun pasti kudu loba ngalakukeun dina kaulinan online Subway para peselancar ieu. Sanajan kitu, urang salawasna hayang mastikeun yén kaulinan pangalusna dina Kiloo.com boga tujuan anyar jeung pangajén ditambahkeun sadaya waktu. Barina ogé, vérsi mobile Subway Surfers parantos ngahontal nomer unduhan anu memecahkan rekor salami mangtaun-taun ayeuna, anu henteu tiasa dilakukeun tanpa tujuan sareng panghargaan anu pikaresepeun! Naha anjeun grinding pikeun item husus, nedunan sababaraha set suksés gilinding , jumps atanapi dashes pikeun bonus skor atawa naon sejenna, Anjeun pernah nyaho jenis tantangan Anjeun bisa datang di sakuliah. Kami gaduh panghargaan sareng tujuan énggal unggal waktos, janten siap-siap waé! HM, AING NAON ETA.. Pelari sajajalan mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun kakuatan-up sareng barang-barang, sareng Subway Surfers online henteu aya pengecualian. Yakin, Anjeun tiasa “leg eta” kalawan Jake atawa salah sahiji karakter sejenna, tapi salawasna hade mun boga oomph tambahan saeutik pikeun maranéhanana situasi tricky. Ku sabab éta, Subway Surfers maén online sok gaduh seueur power-up anu saé pikeun anjeun cobian sareng ningkatkeun! Pariksa ieu: Déwan Subway para peselancar HOVERBOARDS STYLISH Kumaha upami anjeun tiasa ngajalankeun tanpa lumpat? Leres, dina kaulinan online Subway Surfers, anjeun tiasa ngaluncurkeun lagu dina hoverboard anu mewah. Anjeun masih bakal tiasa dash ti sisi ka sisi, luncat, bebek jeung ngumpulkeun koin, tapi ayeuna, anjeun bakal boga asuransi tambahan saeutik. Upami anjeun nabrak halangan, anjeun bakal salamet! hoverboard anjeun moal, tapi hey, sahenteuna anjeun masih ngajalankeun. Luncat kana hiji pas anjeun tiasa – aranjeunna super senang. Sneakers Super SNEAKERS SUPER Lamun anjeun pikir anjeun bisa luncat tinggi tanpa aranjeunna, ngan antosan dugi ka lase ieu Super Sneakers on tur mimitian ngabeungkeut sakabéh mobil subway. Tingali pikeun ikon nu Sigana mah sapasang sapatu, jeung lamun anjeun meunang eta, meunang siap pikeun sababaraha jumps Anjeun salajengna jadi leuwih ti dua kali luhur! Ieu pisan gunana dina kaulinan Subway para peselancar online, sabab anjeun bisa jadi macet kana sudut kalawan no way kaluar tapi lempeng nepi. Multiplier Score Subway para peselancar Score multiplier AND MORE Showboating dina sneakers super bouncy atanapi hoverboards fancy bisa jadi super fun, tapi lamun skor luhur mangrupa misi anjeun, mangka teu aya deui jalan hadé mun meunang ka dinya ti multiplier skor. Manggihan béntang ieu spinning sabudeureun kaluar dinya tur grab eta pikeun langsung ganda skor Anjeun. Gabungkeun éta sareng multipliers sareng barang-barang sanés pikeun ngaduruk titik-titik langkung gancang sareng ngarobih sagala jinis rékaman. Daptar barang terus, ti Jetpacks cat-Powered ka magnet (pikeun ngumpulkeun leuwih koin) jeung leuwih. Kami henteu hoyong masihan seueur teuing konten online Subway Surfers ekslusif, janten anjeun kedah mendakan sésana di Toko. Nyarioskeun, hayu urang ngobrolkeun toko! BUBUKA 24/7, 365 Subway para peselancar koin Sadayana koin gemerlap sareng dada acak anu pinuh ku rampasan moal langkung saé upami anjeun henteu tiasa nyéépkeunana, ayeuna bakal? Nalika anjeun siap istirahat sakedap ti dashing sareng dodging pikeun nyéépkeun koin, konci, sareng potongan-potongan anjeun, teras ka toko éta. Hayu urang tingali naon di stock, nya? AKSARA Gambar Karakter Subway SUrfeers Dina awak inti, anjeun ngagaduhan pahlawan awal urang Jake, Tricky, Yutani sareng sababaraha anu sanésna. Karakter husus biasana bakal merlukeun fistful koin, jadi pastikeun Anjeun geus nyimpen nepi! Naha éta koin atanapi konci anjeun kedah ngadamel seueur kaulinan Subway Surfers anu solid pikeun nyandak sadayana. PAPAN Upami anjeun panginten aya seueur para peselancar anu tiasa dipilih dina kaulinan Subway Surfers anu teu diblokir ieu, antosan dugi ka anjeun angkat ka hoverboards! Kotektak puluhan desain sareng pilih karesep anjeun. Coba eta kaluar dina lagu jeung earn sababaraha loot leuwih pikeun dewan Anjeun salajengna. Hayang bener meunang kaunggulan? Pilarian hoverboards kalayan dorongan kinerja! Sababaraha di antarana geus ditingkatkeun speed atawa jangkungna luncat, contona. Anjeun tiasa ngawangun koleksi anu ageung atanapi lengket kana sababaraha karesep anjeun – pilihanna milik anjeun. Dibuka blokir, GRATIS JEUNG ONLINE: SUBWAY SURFERS PIKEUN PC LEUWIH HADE TINA Komunitas Subway Surfers online ayeuna gaduh cara sanés pikeun ngaliwat torowongan. Kiloo.com mawa anjeun versi lengkep gratis, lengkep diblokir tina judul pemecahan catetan pikeun desktop. Subway Surfer pikeun PC ayeuna hirup! Anjeun pernah kudu mayar kaulinan basa, jeung anjeun pernah bakal dicekel deui ku blocker game pesky on sakola atawa perpustakaan komputer! Simkuring yakin yén dulur kudu boga kasempetan pikeun maénkeun kaulinan favorit maranéhanana. SIAP surfing? Hayu urang pencét lagu! Kantong nganggo gambar barang Subway Surfers Online mangrupikeun salah sahiji kaulinan anu paling ngahibur dina mobile. Anjeun muterkeun salaku Jake, rumaja rambunctious anu dina ngajalankeun ti inspektur gélo. Jake geus bray ngalakonan corétan jeung ayeuna manéhna kudu ngajalankeun ti pursuer relentless, Ngahindarkeun halangan dina jalan. Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha maén Subway Surfers dina PC / Mac Gratis. Anjeun teu tiasa sono.

  • 1. Kumaha Ngundeur sareng Play Subway Surfers?
  • 2. Maén Subway para peselancar dina PC / Mac haratis – AirDroid Castpanas-tip
  • 3. Maén Subway para peselancar Maké émulator / tanpa émulator
  • 4. Naon Stratégi pikeun Ngahontal Skor Pangluhurna dina Subway Surfers?
  • 5. Bouns Tip: Kaulinan Naon Kawas Subway para peselancar?
  • 6. Putusan ahir

1 Kumaha Ngundeur sareng Maénkeun Subway Surfers?

Subway Surfers asalna mangrupikeun kaulinan mobile. Di handap ieu mangrupakeun léngkah pikeun ngundeur tur muterkeunana dina alat Android / iPad / iPhone.

  • Anjeun ngan kedah angkat ka toko Google Play.
  • Ketik Subway Surfers dina bar teang.
  • Ngundeur kaulinan ti dinya.
  • Éta bakal dipasang sakedap dina sélulér anjeun. iPad nuturkeun prosedur anu sami sareng Android sareng iPhone dina hal ieu.

2 Puter Subway Surfers dina PC / Mac Gratis Ngaliwatan AirDroid Cast

Aya cara anu pikaresepeun pikeun maén Subway Surfers tanpa nganggo émulator dina PC anjeun. Anjeun teu kedah ngurus kontrol buggy atanapi nyabut rambut anjeun kusabab konci henteu jalan. Aya cara anu langkung saé sareng langkung rapih. Kumaha upami anjeun maén game mobile paporit anjeun nganggo kadali Android anjeun, tapi kalayan layar anu langkung ageung? Sora éndah, henteu! Kalayan alat sapertos AirDroid Cast, anjeun tiasa kalayan gampang ngalakukeun éta.

AirDroid matak

AirDroid Cast mangrupikeun alat ngabagi layar anu kuat sareng gampang dianggo. Anjeun tiasa ngaproyeksikan layar telepon sélulér kana tampilan anu langkung ageung. Ieu ngandung harti yén naon waé anu anjeun lakukeun dina Android atanapi iPhone anjeun ayeuna tiasa diproyeksikan ka layar Mac, PC, atanapi laptop anjeun. Babagi layar ieu tiasa gampang dilakukeun via Wi-Fi, Airplay atanapi kabel. Pikeun ngalakukeun éta, anjeun kedah nuturkeun pitunjuk anu dipasihkeun.

Lengkah 1. Unduh AirDorid Cast dina kadua alat anjeun

Anjeun kedah unduh heula AirDroid Cast sareng pasang dina telepon anjeun sareng PC atanapi Mac anjeun.

Lengkah 2. Pilih jalan sambungan
Ayeuna anjeun bakal gaduh pilihan thress pikeun nyambungkeun telepon anjeun ka PC / Mac. Via Wireless: anjeun kedah nyeken kode QR atanapi imput 9 Cast code nganggo telepon anjeun. Ngagunakeun Airplay mangrupakeun cara gancang pikeun nyambungkeun alat ios Anjeun ka komputer Anjeun. Anjeun oge bisa make kabel pikeun nyambungkeun alat Anjeun.

Lengkah 3. Ngidinan Idin
Upami anjeun pertama kalina Casting, jandela pop up Record Audio bakal muncul anu bakal naroskeun anjeun pikeun ngeunteung audio alat. Anjeun kudu klik dina Ngidinan.

Lengkah 4. Ngarasakeun maén Subway Surfers on PC
Saatos sambungan didamel, layar telepon anjeun bakal otomatis ditingalikeun dina komputer anjeun. Anjeun ayeuna tiasa maénkeun Subway Surfers dina PC atanapi game mobile naon waé ngalangkungan AirDroid Cast.

Keunggulan AirDroid Cast:

  • Cast dina genah anjeun – AirDroid Cast gaduh sababaraha pilihan tuang anu anjeun pilih kalebet Wireless, AirPlay, sareng USB. Anjeun tiasa tuang duanana hiji alat Android sarta ios ka PC Anjeun.
  • Ngarasakeun audio sareng pidéo kualitas luhur – Anjeun tiasa gaduh pangalaman immersive sareng pidéo kualitas luhur. Anggap anjeun muka musik tina kaulinan ieu, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina fitur audio dua arah AirDroid Cast.

Tip: Upami anjeun hoyong nganggo fungsi ngadalikeun komputer pikeun maén Subway Surfers, anjeun kedah ngalanggan premium AirDroid Cast.

3 Puter Subway Surfers dina PC / Mac Ngagunakeun Émulator

Cara séjén pikeun ngajalankeun kaulinan mobile dina PC Anjeun nyaéta ngaliwatan pamakéan émulator. Nanging sateuacan urang teuleum kana éta, urang kedah ngartos naon émulator. Émulator mangrupikeun program parangkat lunak khusus anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun program tina alat anu béda-béda dina komputer anjeun. Lolobana, émulators ieu dipaké pikeun ngajalankeun video kaulinan atawa software lengkep beda dina hiji sistem operasi. Salaku conto, jalma ogé nganggo émulator khusus pikeun ngajalankeun Linux dina Windows. Di handap ieu mangrupakeun léngkah pikeun ngajalankeun Subway Surfers dina PC Anjeun nganggo émulator. Pastikeun yén anjeun gaduh akun Google.

Émulator 1: BlueStacks

BlueStacks mangrupikeun salah sahiji émulator anu pangsaéna. Éta ngagaduhan langkung ti 130 juta pangguna, sareng éta mangrupikeun salah sahiji émulator anu paling dipercaya pikeun kaulinan mobile. Nganggo émulator ieu, anjeun tiasa sacara gampil maénkeun Subway Surfers dina PC anjeun nganggo émulator ieu. émulator ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kaulinan grafik tinggi dina alat Windows jeung Mac Anjeun. Aya seueur pilihan anu tiasa disaluyukeun dina émulator ieu. Anjeun tiasa maén sareng mouse sareng keyboard. Anjeun oge bisa ngaktipkeun laju pigura luhur pikeun pangalaman kaulinan pangalusna. Léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Unduh BlueStacks dina Windows tina situs resmi.
  2. Milarian Subway Surfers dina bar teang di luhur.
  3. Klik dina Subway para peselancar terus pencét “Pasang Ayeuna” pikeun ngundeur kaulinan on PC Anjeun.
  4. Google Play Store bakal nungtut akun anjeun. Asup kana akun Google anjeun sarta prosés download bakal réngsé.
  5. The Subway Surfers ayeuna bakal muncul dina desktop Anjeun.
  6. Pencét ikon Subway Surfers sareng mimitian maén.

Watesan BlueStacks:

  • BlueStacks nungtut PC resolusi luhur sareng upami anjeun henteu gaduh éta, anjeun bakal nyanghareupan lag dina kaulinan anu anjeun maén.
  • BlueStacks tiasa dideteksi salaku virus ku sababaraha program software anti-virus.
  • Dina sababaraha kasus, jalma geus ngalaporkeun yén BluesStacks nabrak sababaraha kali, ruining pangalaman kaulinan.
  • Sababaraha versi awal BlueStacks ngagaduhan seueur masalah kaamanan. Aya seueur bug sareng gangguan anu tiasa katinggaleun atanapi ngadat game.

émulator 2: MEMU

Kawas BlueStacks, MEMU mangrupa émulator sejen nu ngidinan Anjeun pikeun maénkeun kaulinan grafik tinggi. Anjeun tiasa ngabagikeun file antara alat Windows sareng Android nganggo émulator ieu. MEMU ogé ngidinan Anjeun pikeun ngundeur kaulinan dina speed tinggi. Salajengna, bagian anu pangsaéna ngeunaan MEMU nyaéta ngamungkinkeun anjeun muka sababaraha tab dimana anjeun tiasa ngalaksanakeun kagiatan anu misah. Léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Unduh MEMU dina PC anjeun tina situs resmi.
  2. Saatos Anjeun ngundeur émulator, buka Google Play Store.
  3. Log kana Google Play Store nganggo akun Google anjeun.
  4. Anggo bar teang di luhur, teras anjeun tiasa ngaunduh Subway Surfers tina bar éta.
  5. Saatos ngundeur kaulinan, ikon na bakal muncul dina desktop Anjeun.
  6. Anjeun ayeuna bisa maénkeun kaulinan ku ngaklik on ikon.

Watesan BlueStacks:

  • watesan MEMU jauh leuwih handap BlueStacks. Nanging, éta nyababkeun masalah upami PC anu anjeun anggo spésifikasi rendah.
  • MEMU sering mendakan masalah sareng parangkat lunak antipirus PC.
  • MEMU parantos ngalaporkeun kacilakaan. Nanging, masalahna biasana kusabab sambungan internét sareng kecepatan anu langkung handap.

3 Puter Subway Surfers dina PC Tanpa Émulator

Subway Surfer mangrupikeun kaulinan mobile anu populer. Ieu nuturkeun rating 4.5 / 5 sareng ogé nuturkeun langkung ti 2 juta sora. Kalayan stats sapertos kitu, ngan ukur sababaraha waktos sateuacan dugi ka versi PC sareng Windows. Biasana, kaulinan mobile dimaénkeun nganggo émulator dina PC. Sanajan kitu, éta sagemblengna mungkin maén game tanpa émulator on PC a. Urang bisa maénkeun Subway para peselancar on Poki

Maén Subway para peselancar pa Poki

Poki mangrupakeun salah sahiji platform kaulinan pangalusna sadia online. Ieu host sauntuyan masif kaulinan pikeun milih ti na ensures salah sahiji pangalaman pangalusna kaulinan online. Éta mangrupikeun tempat kaulinan online. Salah sahiji hal anu pangsaéna ngeunaan Poki nyaéta henteu kedah ngaunduh nanaon. platform Poki méré sambungan instan ka buruan, tur anjeun bisa maénkeun dina sakotéap panon. Poki boga kaulinan anyar ditambahkeun kana eta dina dasar ampir sapopoé. Léngkah pikeun nuturkeun:

  1. Maén Subway para peselancar on Poki masalah ngetikkeun, “Play Subway para peselancar Online Poki” teras klik dina link munggaran.
  2. Anjeun bakal ningali muka platform, sareng ningali jandela layar loading.
  3. Saatos layar loading ends, anjeun bakal nempo kaulinan.
  4. Ngan klik dina layar tur mimitian maén. Éta basajan pisan!

Pituduh kontrol:

  • Anjeun tiasa ngadalikeun gerakan Jake ngagunakeun kenop keyboard basajan.
  • Tombol ka luhur ngajadikeun Jake luncat bari kenop ka handap ngajadikeun anjeunna crook.
  • Kenop kénca ngajadikeun manéhna geser ka kénca jeung kenop katuhu ngajadikeun manéhna geser ka katuhu. Pastikeun yén sambungan internét anjeun kuat sareng anjeun gaduh sambungan anu teu diganggu.

    Con:

    • lamun sistem Anjeun reboots atawa lamun pindah laptop, sakabéh data Anjeun bisa jadi mupus. Saterusna, anjeun moal bisa maén tanpa sambungan internét ditangtoskeun.

    4 Naon Stratégi Pikeun Ngahontal Skor Pangluhurna dina Subway Surfers?

    Ngamankeun skor anu luhur dina Subway Surfers Online mangrupikeun masalah kaahlian sareng bakat. Pamaén anu ahli dina kaulinan terang kumaha nguji watesna, boh tina segi kagancangan sareng akurasi. Merlukeun kaahlian tangtu pikeun Dodge nu pursuer relentless, inspektur, jeung anjing-Na. Sadaya ieu bari ngahindarkeun halangan anu rada sesah. Beuki laju naek, beuki jadi ujian refleksnya pamuter. Kamampuhan pikeun ngahindar inspektur sareng anjingna ogé mangrupikeun tés kamampuan kognitif. Éta sakabéh kaulinan. Ngahindarkeun halangan pikeun waktos anu luhur dina laju anu langkung ageung masihan anjeun poin. Salian ti dodging basajan, aya loba barang jeung koin nu manggihan sapanjang jalan. Pickups ieu ningkatkeun titik Anjeun. Titik-titik ieu tumpukan sareng ngamankeun skor anu luhur pikeun pamaén anu kabetot. Sababaraha pamaén geus nyieun saloba 1.000.000 titik atawa malah 5.000.000. Anjeun oge bisa meunang skor luhur ku tips handap.

  • Fokus dina ngalengkepan Misi Sets pikeun ngaronjatkeun multipliers Anjeun. Lamun multipliers Anjeun naek nepi ka 30, teras skor anjeun bakal tumuwuh éksponénsial.
  • Nalika multipliers anjeun ngahontal 30, anjeun tiasa angkat ka toko teras mésér Score Boosters.
  • Anjeun tiasa make Boosters Score di mimiti ngajalankeun anjeun, sarta eta bakal mere Anjeun +5 mun multipliers Anjeun.
  • Ngulang siklus.

Catet yén nuturkeun tip ieu ngan ukur tiasa upami anjeun saurang pamaén anu getol kalayan kaahlian.

Tip 5 Bounes: Kaulinan naon anu sapertos para peselancar Subway?

Subway Surfers mangrupikeun salah sahiji tina seueur kaulinan anu anjeun bakal diajar cinta sareng nikmati. Aya seueur kaulinan anu nganggo mékanisme dumasar-jalan. Salah sahiji kaulinan anu pang populerna nyaéta Temple Run anu nguji refleks anjeun. Anjeun nepungan seueur halangan, péngkolan seukeut, sareng ngumpulkeun saloba koin-gancang. Temple Run mangrupikeun kaulinan dumasar-jalan anu asli anu ngenalkeun tren ieu. Kaulinan anu paling kasohor anu ampir sadayana dimaénkeun nyaéta Dinosaurus Google anu sami sareng Temple Run sareng Subway Surfers. Langkung seueur kaulinan sapertos Flappy Bird, Moto X3M Racing, Crossy Road, sareng Agar.io. Anjeun tiasa maénkeun kaulinan ieu dina platform online ogé dina PC Anjeun.

6 Putusan ahir

Tulisan ieu ngabantosan anjeun maén Subway Surfers dina PC. Aya loba cara pikeun ngalakukeunana. Métodena kalebet masang émulator sareng maén Subway Surfers ngalangkunganana. Nanging, cara anu paling dipercaya sareng pangsaéna nyaéta ngagunakeun AirDroid Cast pikeun ngaproyeksikan layar telepon anjeun kana PC / Mac sareng maén game. Ieu ngalibatkeun loba kalenturan, sarta ogé ensures pangalaman maén pangalusna.

FAQs hottest ngeunaan maén Subway Surfers on PC / Mac

Naha panyipta ngadamel Game Subway Surfers? Aya carita tragis di balik pembuatan kaulinan ieu, beredar dina média sosial. Panyipta parantos ngadamel kaulinan ieu pikeun ngémutan putrana anu maot dina jalur karéta api nalika skating. Naha Subway Surfers tamat? Jawaban basajan henteu. Kaulinan henteu kantos tamat. Kumaha carana abdi tiasa meunang jackpot di Subway para peselancar? Unggul jackpots asalna tina kotak misteri. Anjeun tiasa earn aranjeunna salami midangkeun atanapi mésér ti toko nganggo koin. Naha Subway Surfers langkung adiktif tibatan Temple Run? Dina jawaban eta euweuh ngabandingkeun. Sababaraha anu kecanduan Subway Surfers sedengkeun sababaraha anu kecanduan Temple Run. Naha kuring tiasa maénkeun Subway Surfers dina Telepon Jio? Jawaban anu jelas henteu. Anjeun teu tiasa ngajalankeun Subway Surfers dina Jio Phone. Para peselancar Subway Maén dina PC sareng BlueStacks – Platform Kaulinan Android, dipercaya ku 500M+ pamaén.

Maén Subway para peselancar dina PC

Subway Surfers mangrupikeun kaulinan Arcade anu dikembangkeun ku SYBO Games. Pamuter aplikasi BlueStacks mangrupikeun platform anu pangsaéna pikeun maénkeun kaulinan Android ieu dina PC atanapi Mac anjeun pikeun pangalaman kaulinan anu immersive. Unduh Subway Surfers dina PC sareng seneng-seneng ngajalankeun jalur karéta anu dieusi halangan. Lumpat gancang pikeun ngajauhan penjaga ambek sareng anjingna. Anjeun siap maén? Unduh Subway Surfers dina PC ayeuna. Dina kaulinan ieu, mantuan Jake jeung babaturanana meunang jauh ti hansip kareta api ambek. Lumpat meuntas jalur rel dodging karéta diparkir sarta kadang pindah karéta. Luncat ka meuntas bar jeung ngajalankeun up a treuk lowered pikeun meunangkeun Anjeun ngajalankeun on rooftops karéta. Nalika anjeun ngajalankeun, kumpulkeun koin anu dijejeran langsung atanapi luncat pikeun ngumpulkeun anu ngagantung di luhur. Ogé, kumpulkeun kakuatan-up sapertos ransel jet pikeun ngabantosan anjeun ngapung, sapatu luncat pikeun naekeun luncat anjeun, sareng magnet pikeun ngumpulkeun koin nalika anjeun ngajalankeun. Powerup hoverboard ngabantosan anjeun ngaluncurkeun lagu. Anjeun oge bisa ngumpulkeun buleud misterius nu ngandung token di jero tokens ieu, lamun cukup dikumpulkeun, bisa mantuan Anjeun muka konci karakter anyar jeung seru maén kalawan. Seneng-seneng ngéléhkeun skor luhur anjeun unggal waktos anjeun maén. Anjeun oge bisa Play Subway para peselancar dina panyungsi anjeun dina PC Anjeun atawa mobile tanpa ngundeur. Pencét sareng maén langsung!

Fitur kaulinan

Enhancements

  • Macros
  • Multi Instance
  • Multi Instance Sync
  • naskah

  • Enhancements

Macros Otomatiskeun anu tiasa diprediksi dina Subway Surfers sareng transformasi midangkeun anjeun sareng Macros. Kéngingkeun aksés ka Macro inventive dina Komunitas Makro BlueStacks Multi Instance Maén Subway para peselancar dina hiji jandela. Jeung ngobrol jeung sobat anjeun dina sejenna. Pencét CTRL + Shift + 8 pikeun muka Manajer Multi-Instance. Tur mimitian nyieun instansi seger atawa clone nu geus aya. Multi Instance Sync Puter Subway Surfers kalayan kakuatan Multi-Instance Sync. Réplikasi naon anu anjeun lakukeun dina conto utama dina sadaya instansi anu sanés. Tingkatkeun langkung gancang, langkung seueur maén. naskah Tuliskeun cara anjeun pikeun kamulyaan kaulinan di Subway Surfers sareng BlueStacks Script. Tulis sareng jalankeun sakumpulan paréntah pikeun ngajadikeun otomatis tugas anu diulang. Micu paréntah ku napelkeun kana konci naon waé.

  • Modeu Eco

    Tetep PC Anjeun ngajalankeun lancar sanajan kalawan sababaraha instansi. Puter Subway Surfers sareng Eco Mode diaktipkeun sareng PC anjeun bakal ngagunakeun sumber daya minimum dina unggal conto.

  • Tarjamahan Real-Time

    Ngalaman sensasi maén Subway Surfers dina basa lokal anjeun.

  • FPS luhur

    Ngalaman kaulinan immersive dina unggal hambalan dina Subway Surfers kalawan BlueStacks. Sesuaikeun dina-game FPS pikeun pagelaran kaulinan anu luar biasa mulus.

  • Ketok diulang

    BlueStacks ngamungkinkeun anjeun ngawasaan Subway Surfers kalayan fitur anu mangpaat sapertos Tap Repeated. Ayeuna anjeun henteu kedah mencét tombol anu sami sababaraha kali pikeun ngamimitian tindakan. Ngan pasihan kana hiji konci sareng anjeun badé angkat.

Kumaha Ngundeur sareng Maénkeun Subway Surfers dina PC

  • Unduh sareng pasang BlueStacks dina PC anjeun
  • Lengkep asup Google pikeun ngaksés Play Store, atanapi lakukeun engké
  • Pilarian Subway Surfers dina bar teang di pojok katuhu luhur
  • Klik pikeun masang Subway Surfers tina hasil pamilarian
  • Lengkep Google asup (upami anjeun ngalangkungan léngkah 2) pikeun masang Subway Surfers
  • Pencét ikon Subway Surfers dina layar utama pikeun ngamimitian maén

video
Lalajo Video Kumpulkeun token tina kotak misterius pikeun muka konci karakter anyar dina Subway Surfers sareng BlueStacks. BlueStacks hadir sareng fitur anu luar biasa sahingga janten pamuter aplikasi anu paling cocog pikeun ngajalankeun sadaya aplikasi sareng kaulinan Android anjeun. Sadaya fitur tiasa dianggo pikeun nganteurkeun pangalaman kaulinan anu paling ditingkatkeun dina PC. BlueStacks mangrupikeun pamuter aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun sababaraha aplikasi Android dina PC sareng maénkeun kaulinan ageung kalayan gampang. Puter Subway Surfers dina layar anu langkung ageung, sareng ulah macét dina layar leutik alat anjeun. Ngarasakeun soundtracks thrilling mun anjeun maén dina layar nu leuwih gede jeung BlueStacks. Unduh Subway Surfers nganggo BlueStacks 5 sahenteuna dina PC RAM 4GB pikeun kéngingkeun pamakean RAM anu langkung handap kalayan pangurangan dugi ka 50%. Panggunaan RAM anu dikurangan ieu ngamungkinkeun PC anjeun ngolah jasa streaming anjeun langkung gancang sareng langkung lancar kalayan ngagantung atanapi nyeret nalika anjeun ningali. Sareng aya fitur anu langkung saé sareng BlueStacks 5! Salaku conto, anjeun tiasa nyaksian pangaturan gancang-gancang sareng kacepetan pamasangan. Perbaikan ieu ngamungkinkeun setelan sareng kagancangan pamasangan anjeun ningkat dugi ka 50% ngamungkinkeun aplikasi anjeun siap dina waktos anu sanés – sadayana nganggo BlueStacks 5 énggal!

Sarat Sistim minimum

Kalayan BlueStacks 5, anjeun tiasa ngamimitian dina PC anu nyumponan sarat ieu.

  • Sistem operasi

    Microsoft Windows 7 atanapi saluhureuna

  • Prosesor

    Intel atanapi AMD Processor

  • Ram

    sahenteuna 4GB

  • HDD

    Spasi Disk Gratis 5GB

Catetan: * Anjeun kedah janten Administrator dina PC anjeun. Pembalap grafik anu paling anyar ti Microsoft atanapi vendor chipset.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *