Kumaha meungpeuk jalma tangtu tina carita snapchat anjeun

Sanaos WhatsApp sareng Instagram gaduh fungsi Carita pikeun moto sareng ngabagi momen, éta asalna fitur Snapchat. Sacara standar, sadayana dina daptar babaturan Snapchat anjeun tiasa ningali carita anjeun. Dina sababaraha skenario, Anjeun bisa jadi teu hayang grup babaturan mariksa lalampahan sabtu minggu panganyarna Anjeun. Anjeun tiasa nyumputkeun carita anu bakal datang ti aranjeunna dina Snapchat.