Anjeun terang kumaha panas eusi visual téh, sarta rék luncat kana dewan ngarasakeun Dursasana, lalulintas, sarta ngawujud nu nuturkeun. Tapi panginten anjeun henteu resep nyerat tulisan blog, sareng anjeun henteu gaduh sumber produksi pikeun nyiptakeun pidéo. Naon anu kedah dilakukeun? Jieun presentasi SlideShare. marketer nyieun presentasi slideshare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *