Pindahkeun téks atanapi simpen kanggo engké

Diropéa dina 25 Désémber 2020

Naon Nyaho

  • Pikeun nyalin teks: Ketok jeung tahan nepi ka kecap kahiji disorot. Séred nepi ka anjeun nyorot sadaya téks anu anjeun hoyong tiron, teras ketok Tiron .
  • Pikeun nyalin tautan: Ketok sareng tahan tautan, teras ketok Salin tina ménu. Pikeun nyalin gambar: Ketok jeung tahan gambar, teras ketok Salin .
  • Pikeun nempelkeun: Dina aplikasi dimana anjeun hoyong nempelkeun naon anu anjeun tiron, ketok dua kali atanapi ketok sareng tahan, gumantung kana aplikasina, teras pilih Tempelkeun .

Artikel ieu ngécéskeun kumaha cara ngagunakeun fitur salin sareng témpél dina iPhone atanapi alat ios sanés, sapertos iPad atanapi iPod touch. Parentah nutupan ios 14 sareng sateuacana.

Kumaha Nyalin sareng Témpél téks dina iPhone

Paréntah salinan sareng témpél diaksés ngalangkungan ménu pop-up. Kaseueuran aplikasi ngadukung fitur ieu.

  1. Panggihan téks anu anjeun hoyong tiron.
  2. Ketok hiji kecap atawa wewengkon layar, jeung tahan jari Anjeun nepi ka nembongan jandela nu ngagedean teks nu Anjeun pilih. Nalika éta muncul, cabut ramo anjeun. Menu salin sareng témpél nembongan, sareng kecap atanapi bagian téks anu anjeun ketok disorot. Gumantung kana aplikasi, meureun aya pilihan béda lamun menu nembongan.
  3. Sered gagang (bunderan) di sisi-sisi kecap atanapi bagian anu disorot pikeun milih langkung seueur téks. Ketok tur sered salah sahiji garis biru ka arah nu Anjeun hoyong pilih-kénca jeung katuhu, luhur jeung ka handap. Menu muncul deui nalika anjeun ngeureunkeun milih.
  4. Sawaktos teks nu Anjeun hoyong tiron disorot, ketok Salin . Téks anu disalin disimpen kana clipboard virtual. Saatos anjeun ngetok pilihan dina ménu, ménu ngaleungit. Papan klip ngan ukur tiasa ngandung hiji item anu disalin (téks, gambar, tautan, atanapi item anu sanés) dina hiji waktos. Lamun anjeun nyalin hiji item, lajeng nyalin hal sejenna, Anjeun leungit item kahiji. Naha anjeun tiasa mupus clipboard dina iPhone?
  5. Pindah ka aplikasi anu anjeun hoyong nyalin téks. Éta tiasa janten aplikasi anu sami sareng anjeun nyalinna-sapertos nyalin téks tina hiji email ka email anu sanés dina Mail-atanapi aplikasi anu sanés, sapertos nyalin hiji hal tina browser wéb Safari kana aplikasi daptar tugas.
  6. Ketok lokasi dina aplikasi atanapi dokumen tempat anjeun hoyong nempelkeun teks sareng tahan jari anjeun dugi ka kaca pembesar nembongan. Nalika éta, cabut ramo anjeun, sareng ménu pop-up nembongan. Ketok Témpél pikeun nempelkeun téks.
  7. Sawaktos Anjeun nempelkeun kana dokumen nu ngandung kecap, sered jari Anjeun saatos pembesar nembongan pikeun nempatkeun kursor dimana anjeun hoyong teks anyar muncul.

Kumaha Nyalin sareng Témpél dina Facebook

Kumaha Nyalin Tumbu dina iPhone

Pikeun nyalin tautan, ketok sareng tahan tautan dugi ka ménu nembongan ti bagean handap layar sareng URL tautan di luhur. Ketok Salin . Témpélkeun nganggo léngkah anu sami sareng téks sanés.

Kumaha Nyalin Gambar dina iPhone

Anjeun oge bisa nyalin jeung nempelkeun gambar dina iPhone. Jang ngalampahkeun éta, ketok jeung tahan gambar nepi ka menu pop up ti handap kalawan Salin salaku hiji pilihan. Gumantung kana aplikasina, ménu éta tiasa muncul ti handap layar.
Henteu sadayana aplikasi ngadukung nyalin gambar.

Fitur Canggih: Tingali, Bagikeun, sareng Universal Clipboard

Menu salin sareng témpél ngandung langkung seueur pilihan tibatan éta. Ieu sababaraha sorotan:

  • Pilarian : Pikeun kéngingkeun definisi kecap, ketok sareng tahan kecap dugi ka dipilih. Teras, ketok Pilarian pikeun meunangkeun definisi kamus, situs wéb anu disarankeun, sareng seueur deui.
  • Bagikeun : Saatos anjeun nyalin téks, nempelkeun sanés hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun. Anjeun tiasa langkung resep ngabagikeunana sareng aplikasi anu sanés sapertos Twitter, Facebook, atanapi Evernote, contona. Jang ngalampahkeun éta, pilih téks anu anjeun hoyong bagikeun teras ketok Bagikeun dina ménu pop-up pikeun nembongkeun lambaran babagi di bagean handap layar (saolah-olah anjeun ngetok kotak kalayan panah kaluar ti dinya) sareng aplikasi anu sanés. Anjeun tiasa babagi ka.
  • Universal Clipboard : Upami anjeun gaduh iPhone sareng Mac, sareng duanana dikonpigurasi nganggo fitur Handoff, paké Universal Clipboard pikeun nyalin téks dina iPhone anjeun sareng nempelkeun kana Mac anjeun, atanapi sabalikna, nganggo iCloud.

Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Pangénggalna Dikirimkeun Unggal Poé Ngalanggan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *