Upami Anjeun gaduh PC sareng layar rampa, Anjeun tiasa make kibor rampa pikeun nuliskeun teks jeung kibor rampa.

Pikeun muka kibor toél

Dina kalolobaan kasus, anjeun tiasa ngetok dimana anjeun hoyong ngasupkeun téks sareng kibor toél bakal muka sacara otomatis. Upami henteu, anjeun tiasa ngaktipkeun nyalira. Kieu carana:

  1. Pilih Start > Settings > Personalization > Taskbar > Taskbar corner icons , teras pastikeun kibor Toel dihurungkeun.
  2. Ketok ikon sawaktos Anjeun hoyong nuliskeun teks nganggo kibor toél.

Tata perenah keyboard toél

Aya opat perenah anu béda anu anjeun tiasa dianggo nalika ngalebetkeun téks nganggo keyboard toél. Pilih ikon setelan keyboard di belah kénca juru luhur kibor rampa pikeun nempo tur pindah antara pilihan. Pilih ikon anu aya di handapeun pilihan perenah pikeun dok sareng ngabatalkeun keyboard anjeun. Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen eta dina posisi stasioner atawa mindahkeun ka tempat béda dina layar Anjeun pikeun nyocogkeun pangalusna workstyle Anjeun.

kibor Katerangan
Kibor standar Tata perenah ieu dioptimalkeun pikeun ngetik layar rampa. Éta gaduh konci anu langkung ageung sareng sababaraha konci parantos dipiceun pikeun ngagampangkeun ngetik.
Kibor pamisah Tata perenah ieu ngabagi keyboard supados hiji satengahna caket sisi kénca layar sareng anu sanésna aya di katuhu. Ieu ngagampangkeun ngetik nalika nyekel PC layar rampa ku dua leungeun. (Teu aya dina sadaya basa)
Kibor leutik Tata perenah ieu mangrupikeun keyboard kompak anu tiasa dipindahkeun ka mana waé dina layar anjeun. (Teu aya dina sadaya basa)
Kibor tradisional perenah ieu paling réplikasi keyboard éksternal baku. Cai mibanda sagala fungsi sarta ngawengku hiji Pilihan dimekarkeun tina kenop.
Panel tulisan leungeun Anggo ieu pikeun nuliskeun téks nganggo pulpén atanapi ramo anjeun.
Tata perenah 12 konci (Basa Jepang wungkul) Tata perenah keyboard pikeun karakter Jepang anu nempatkeun konci dina grid 3 × 4.
50-on perenah (Basa Jepang wungkul) Tata perenah keyboard pikeun karakter Jepang anu nempatkeun kenop dina grid kalawan 5 baris. Ngagampangkeun panyatur Jepang mendakan karakter Hiragana anu khusus.

Catetan: Ketik dumasar-gesek sapertos tulisan bentuk henteu sayogi dina sadaya basa. Upami Anjeun gaduh PC sareng layar rampa, kibor rampa ngidinan Anjeun pikeun nuliskeun teks ku cara ngetok kibor nu nembongan dina layar Anjeun make pulpen atawa ujung ramo Anjeun. Paké eta kalawan tata perenah standar atawa coba salah sahiji pilihan séjén sadia.

Pikeun muka kibor toél

  1. Dina tablet atawa PC dina modeu tablet, pilih Toel keyboard dina taskbar.
  2. Ketok dimana anjeun hoyong nuliskeun teks, sareng kibor toél bakal muka sacara otomatis.

Catetan: Upami anjeun henteu ningali tombol kibor toél, ketok sareng tahan (atanapi klik-katuhu) bar tugas teras pilih Tampilkeun tombol kibor toél .

Tata perenah keyboard toél

Aya opat perenah anu béda anu anjeun tiasa dianggo nalika ngalebetkeun téks nganggo keyboard toél. Pilih ikon setelan keyboard di belah kénca juru luhur kibor rampa pikeun nempo tur pindah antara pilihan. Toel panel setelan keyboard

  • Kibor standar . Ieu mangrupikeun tata letak standar sareng sapertos keyboard éksternal standar, tapi langkung kompak. Kalayan perenah ieu anjeun moal gaduh aksés kana konci sapertos nomer atanapi ESC.
  • Tata perenah sempit (hiji leungeun) keyboard . Kalayan ukuran anu langkung alit tibatan kibor standar, kibor sempit dimaksudkeun pikeun ngulang telepon anjeun. Éta nyumputkeun sakedik layar anjeun nalika anjeun damel sareng ngadukung ngetik dumasar-gesek sapertos nyerat bentuk.
  • Panel tulisan tangan . Tulis dina panel nganggo pulpén atanapi fingertip anjeun pikeun input téks. Upami anjeun langkung resep nganggo ujung jari anjeun, pilih tombol Mimitian , teras pilih Setélan > Alat > Pen & Tinta Windows sareng hurungkeun Tulis dina panel tulisan leungeun nganggo ujung jari anjeun .
  • keyboard standar dimekarkeun . Tata perenah ieu paling raket réplikasi keyboard éksternal standar. Cai mibanda sagala fungsi sarua jeung ngawengku hiji Pilihan dimekarkeun tina kenop.

Pilih ikon anu aya di handapeun pilihan perenah pikeun dok sareng ngabatalkeun keyboard anjeun. Ieu ngidinan Anjeun pikeun nyimpen eta dina posisi stasioner atawa mindahkeun ka tempat béda dina layar Anjeun pikeun nyocogkeun pangalusna workstyle Anjeun. Catetan: Ketik dumasar-gesek sapertos tulisan bentuk henteu sayogi dina sadaya basa.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *