Nyuhunkeun rekomendasi tiasa janten obrolan anu saé henteu paduli saha anu anjeun pilih naroskeun. Jalma-jalma riweuh, sok rada kagok nyiar pujian dina wangun surat. Tapi kaayaan tiasa janten sesah nalika jalma anu anjeun hoyong nyerat rekomendasi anjeun nyaéta bos anjeun ayeuna. Éta malah hal anjeun kedah ngalakukeun? surat rekomendasi Jawaban pondok nyaéta enya. Ieu bisa ditarima mun nanya dunungan anjeun ayeuna nulis anjeun surat rujukan pikeun pakasaban béda. Sanajan kitu, aya sababaraha titik unik tetep dina pikiran saméméh-jeung salila-prosés.

Tetep Milarian Proyék Anjeun Dina Handap … Kanggo Ayeuna

Upami anjeun ngan saukur ngirimkeun resume pikeun posisi kabuka di sababaraha perusahaan, tong ganggu ngadeukeutan bos anjeun. Prosedur Ngiring, dina kalolobaan kaayaan, moal kaasup requests pikeun rujukan dugi salajengna sapanjang dina prosés wawancara, jadi nyandak kalungguhan maranéhna, sarta lumangsungna kalawan kawijaksanaan. Hal anu anjeun bakal mendakan dina seueur aplikasi padamelan nyaéta pamundut idin pikeun ngahubungi dunungan anjeun ayeuna. Ngarasa Luncat (jeung kami ajak anjeun) pikeun nandaan “henteu” dina waktos ieu.

Masihan Waktos anu Cukup…Tapi Henteu seueur waktos

Janten kami parantos netepkeun yén anjeun henteu kedah naroskeun surat rekomendasi ka bos anjeun sateuacan dipénta ku perusahaan énggal anjeun. Léngkah sapertos kieu mangrupikeun cara (kacida) kagok pikeun ngawartosan bos anjeun yén anjeun henteu sugema dina posisi anjeun ayeuna-sareng dina pikiranna, ngajantenkeun anjeun tiasa diganti pisan naha prospek padamelan énggal anjeun kaluar atanapi henteu. Tapi ayeuna anjeun parantos ngalangkungan sababaraha babak wawancara munggaran. Ieu turun ka anjeun jeung sababaraha calon séjén. Ayeuna mangrupikeun waktos naroskeun ka bos anjeun — anjeun hoyong masihan anjeunna waktos anu cekap pikeun leres-leres nyerat hiji-hijina tanpa buru-buru, sareng kamungkinan saé anjeun leres-leres bakal nampi jabatan éta.

Tanya Nicely

Ieu kamungkinan pisan boss anjeun moal thrilled mun diajar nu nuju rarancang dina (jeung hoping) ninggalkeun parusahaan dina mangsa nu bakal datang. Éta pisan sababna naha penting pikeun frase pamundut anjeun sakumaha positif-gancang. Anjeun hoyong bos anjeun tiasa ningali ieu salaku kasempetan énggal pikeun anjeun, anu anjeunna ngabantosan janten mungkin ku janten mentor anu saé. Sebutkeun sabaraha lila anjeun damel pikeun perusahaan, sababaraha hal anu saé anu anjeun pelajari, sareng proyék anu anjeun ngabantosan suksés, teras sebutkeun anjeun ningali posisi khusus dina perusahaan (béda) pikeun ngabantosan karir anjeun. Aranjeunna moal gumbira ngeunaan kamungkinan parobihan sapertos anjeun, tapi ngucapkeunana salaku kahayang pikeun naék — tinimbang kahayang pikeun kaluar — bakal nyetél nada.

Nyiapkeun Pikeun Nolak

Sanajan waktos sampurna anjeun sarta pitch positif, éta masih mungkin boss anjeun bakal nyebutkeun “henteu” kana pamundut anjeun pikeun surat rekomendasi. Dina nyanghareupan naon waé alesan anu dipasihkeun ka anjeun, nampi panolakan éta kalayan hormat sareng hormat (sanggeus sadayana, anjeun henteu hoyong janten teu nyaman upami anjeun tetep tetep di perusahaan). Lajeng mimitian brainstorming rujukan profésional béda anu kirang entrenched dina kahirupan gawé anjeun ayeuna. Jelas, tip ieu kanggo anu hoyong ngadadak ninggalkeun posisi ayeuna. Upami anjeun dina magang, posisi samentawis, atanapi kaayaan interim anu saling sapuk, anjeun kedah henteu ragu-ragu naroskeun surat rekomendasi ka bos anjeun ayeuna.

Milarian padamelan anjeun ayeuna:

Anjeun parantos mendakan perusahaan impian anjeun. Warta anu langkung saé? Aranjeunna ayeuna nuju nyewa pikeun posisi anu sampurna pikeun anjeun. Anjeun parantos ngarengsekeun sadaya dasar aplikasi. Anjeun ngalakukeun panalungtikan anjeun, tailored neruskeun anjeun, nulis hiji surat panutup impressive, komo ngirim kapala departemen hiji pamundut LinkedIn ramah. Milarian padamelan OPEN DI MUSE! Tingali saha anu nyewa di dieu, sareng anjeun tiasa nyaring pamilarian anjeun dumasar kana kauntungan, ukuran perusahaan, kasempetan jarak jauh, sareng seueur deui. Teras, ngadaptarkeun buletin kami sareng kami bakal masihan naséhat ngeunaan badarat padamelan langsung ka anjeun. Tapi, sareng sadaya éta dina sabuk anjeun, anjeun milarian hiji deui cara anu anjeun tiasa nangtung sareng ngangkat diri anjeun di luhur kompetisi. Kami gaduh tilu kecap pikeun anjeun: surat rekomendasi .

Naha Biasa pikeun Pangusaha Nyuhunkeun Surat Rekomendasi?

Jujur? Jarang pisan anjeun bakal dipenta pikeun masihan salah sahiji ieu. (Éta langkung dipikaresep yén anjeun bakal dipénta rujukan.) “Kacuali peran SMP dimana aya anu teu gaduh pangalaman atanapi kalungguhan senior dimana karakter penting sareng set skill,” jelas Tara Padua, Pelatih Karir Muse.

Naha anjeun kedah gaduh hurup ieu dina saku tukang anjeun?

Kuring terang naon anu anjeun pikirkeun: Upami surat-surat ieu sanés harepan, naha kuring bakal ngalaman kasusah pikeun kéngingkeunana? Nya, ngan kusabab dunungan moal nungtut aranjeunna henteu hartosna anjeun moal tiasa dianggo pikeun misahkeun diri tina kompetisi milarian padamelan. “Upami anjeun gaduh surat, nyewa manajer tiasa langkung ngartos kaahlian anjeun upami aranjeunna henteu tiasa nyambung langsung sareng tilas pengawas anjeun pikeun alesan naon waé sareng ngan ukur nampi dasar tina SDM,” jelas Muse Career Coach Kelly Poulson. Saluareun masihan anjeun kasempetan pikeun ngantebkeun naon anu ngajadikeun anjeun teu boga pikiran pikeun peran éta, hurup ieu ogé tiasa janten dorongan kapercayaan anu saé. “Pasti henteu nyeri dina dinten-dinten nalika anjeun cangcaya ka diri anjeun (urang sadayana gaduh aranjeunna!) Pikeun ngagaduhan anu ngarujuk kana anu ngingetkeun anjeun kumaha hargana anjeun leres-leres,” tambah Poulson.

Kumaha Anjeun Kudu Nyuhunkeun Anu Naroskeun Anu Nulis Anjeun Hiji?

Anjeun tiasa yakin kana kakuatan surat rekomendasi anu padet-tapi, éta henteu hartosna naroskeun langkung gampang. Untungna, aya cara sangkan pamundut ieu saeutik kirang saraf-wracking. Hal kahiji kahiji, pikir taliti ngeunaan saha nu nuju nanya. Poulson ngingetkeun yén anjeun henteu badé naroskeun teuing ka hiji jalma — hartosna anjeun badé ngajauhan rujukan anjeun nalika mikiran saha anu badé naroskeun surat. “Perhatikeun naros anjeun sareng pilih jalma-jalma pikeun nyerat surat anu sigana moal nelepon ogé,” anjeunna nambihan. Sanaos surat rekomendasi ti jalma anu naék kana tangga tiasa pikaresepeun, pastikeun anjeun naroskeun ka jalma anu leres-leres terang anjeun sareng padamelan anjeun. “Gaduh jalma senior nyerat surat rekomendasi umum tanpa kanyaho nyata ngeunaan anjeun sareng kaahlian anjeun bakal ngahasilkeun pangaruh anu sabalikna,” jelas Padua. Jeung sanajan teu menyakiti, éta moal mantuan. Dina hal anu leres-leres naroskeun, Poulson ngabagi yén sakedik sanjungan tiasa jauh. “Mimitian kaluar kalawan sabaraha anjeun geus ngarasakeun gawé bareng aranjeunna sarta sabaraha maneh ngahargaan pamadegan maranéhna,” tambah Poulson. Tungtungna, nyieun prosés nulis surat sakumaha henteu aya rasa nyeri sabisa ku empowering aranjeunna kalayan informasi maranéhna butuh. “Gampangkeun jalma éta nyarankeun anjeun,” saur Padua, “Bejakeun sacara khusus naon anu anjeun hoyong disorot.” Éta hartosna ningali deui étos padamelan anjeun atanapi dampak kana tim dina posisi sateuacana, atanapi nekenkeun set kaahlian khusus anu cocog sareng jinis peran anu anjeun targétkeun dina pamilarian anjeun. Naon waé éta, pastikeun anjeun terang naon anu anjeun milarian. Sareng éta kalebet jelas ngeunaan garis waktos anjeun ogé. Émut, anjeun naroskeun ka jalma ieu, janten anjeun kedah realistis sareng ekspektasi anjeun. Éta pinter pikeun masihan kontak sahenteuna saminggu (tapi langkung saé langkung) pikeun nyusun surat sareng dipulangkeun ka anjeun. Asup akal? Hébat-hayu urang tarik sadaya tip éta kana témplat anu gampang dianggo.

Citakan Email Nyuhunkeun Surat Rekomendasi

Hai [Nami], Kuring miharep anjeun gaduh minggu hébat! Kuring ngahontal kaluar sabab Kuring ngalamar [tipe peran] kalawan [tipe pausahaan] sarta keur narik babarengan sababaraha hurup tina rekomendasi pikeun ngantebkeun naha Abdi fit mumpuni pikeun jenis posisi ieu. Abdi resep pisan waktos urang damel babarengan di [Perusahaan] – khususna nalika urang tiasa kolaborasi dina [proyek]. Kalayan éta dina pikiran, kuring panginten anjeun bakal janten jalma anu saé pikeun ngajamin kaahlian kuring dina [wewengkon kaahlian konci] sareng kamampuan kuring pikeun [hasil anu pikaresepeun]. Abdi terang anjeun sibuk. Janten, upami éta ngabantosan, kuring bagja masihan sababaraha poin tambahan sareng inpormasi supados nyerat surat ieu langkung gampang. Naha anjeun badé nyerat serat alam ieu pikeun kuring? Punten wartosan abdi upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan ieu, [Nami]. Hayu urang enggal-enggal nginum kopi-abdi! Sadayana anu saé,
[Nami anjeun] Henteu, surat rekomendasi sanés mangrupikeun poko milarian padamelan sapertos resume atanapi surat panutup anjeun. Tapi, éta henteu hartosna anjeun teu tiasa nganggo aranjeunna pikeun kauntungan anjeun. Lamun hijina hal nahan maneh deui kanyataan yén nanyakeun keur hurup ieu bisa ngarasa leuwih ti saeutik kagok (yakin kuring, Kuring meunang), nyandak hiji napas jero, make tips ieu sareng template ieu, sarta ngan ngirimkeun email nu. Anjeun bakal bersenjata atanapi dua hurup anu pikaresepeun dina saku tonggong anjeun anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngabuktikeun ka pangusaha yén anjeun calon anu aranjeunna milarian. Rachel Amos sering mendakan dirina dipenta pikeun nyerat surat rekomendasi – sareng sering anjeunna nolak. Salaku diréktur jasa karir sareng hubungan dunungan pikeun Carnegie Mellon University’s Information Networking Institute (INI), anjeunna ngalatih mahasiswa dina karirna sareng sering dipénta ku aranjeunna nyerat surat rekomendasi atas nama aranjeunna. “Kuring sok kedah nyarios ‘henteu’ hanjakalna,” saur Amos. “Kuring nyarioskeun ka aranjeunna kusabab kuring henteu ngagaduhan anjeun di kelas, kuring henteu terang upami anjeun ngerjakeun PR anjeun dina waktosna, kuring henteu terang kualitas PR atanapi proyek anjeun, kuring henteu terang upami anjeun ilubiung dina kelas, jadi kuring teu jalma pangalusna pikeun ménta surat rekomendasi. Surat rekomendasi anu pangsaéna bakal ti saha waé anu tiasa nyarios paling seueur ngeunaan anjeun. ”

3 léngkah pikeun sopan ménta surat rekomendasi

  • Kéngingkeun mésér ti jalma anu anjeun naroskeun pikeun nyerat surat rekomendasi.
  • Jieun prosés nulis surat rekomendasi sagampangna.
  • Nganyatakeun rasa syukur saatos aranjeunna nyerat surat rekomendasi sareng masihan apdet ngeunaan hasil aplikasi.

Naon Dupi Surat Rekomendasi Profesional?

Surat rekomendasi ngabuktoskeun kakuatan, kamampuan sareng atribut anjeun sareng ditulis ku jalma anu wawuh sareng padamelan atanapi prestasi akademik anjeun. Tujuan suratna nyaéta pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun padamelan atanapi ngamankeun pangakuan kana kuliah atanapi program anu anjeun pikahoyong. Nyuhunkeun surat rekomendasi teu kedah bingung sareng naroskeun batur pikeun janten rujukan anjeun. “Nalika anjeun naroskeun ka batur janten rujukan, éta ngan ukur nyarios yén anjeun sayogi nyarios ngeunaan calon ka hiji organisasi. Nanyakeun aranjeunna nyerat surat rekomendasi rada béda. Éta langkung proaktif, ”JR Keller, asistén dosen studi sumber daya manusa di Cornell University, ngawartoskeun Built In. “Saha waé anu nyarankeun anjeun leres-leres nyerat sareng komunikasi sadayana atribut positip anjeun ka organisasi.” Hurup rekomendasi mindeng diperlukeun nalika ngalamar ka kuliah, atawa program populér nu boga jauh leuwih Ngalamar ti sadia liang . Sareng sabagéan ageung pangusaha henteu meryogikeun surat rekomendasi nalika ngalamar jabatan, surat-surat ieu berpotensi masihan anjeun kaunggulan dina prosés pamilihan padamelan upami dilakukeun leres, saur ahli karir sareng manajer nyewa. Kumaha menta surat rekomendasi | Video: The Advance Show Surat rekomendasi ogé tiasa dianggo salaku wahana pikeun promosi internal ogé, sapertos pamindahan kana kapamimpinan atanapi kasempetan sanés di dunungan anjeun ayeuna, saur Blake Tomlinson, manajer akuisisi bakat senior di firma cybersecurity BeyondTrust. Sareng nalika surat rekomendasi tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun padamelan, aranjeunna paling efektif nalika nargétkeun posisi anu khusus, tinimbang nyobian janten ukuran anu pas sadayana. “Kuring henteu nyangka gaduh surat rekomendasi dina kaléng tiasa dianggo upami anjeun ngarencanakeun ngagunakeunana pikeun milarian padamelan anjeun,” Kevin Susman, wakil presiden merek sareng komunikasi di Matrixx Software. “Nalika kuring dipenta pikeun nulis surat rekomendasi, kuring sok naroskeun naon anu anjeun hoyongkeun ku kuring nyorot pikeun ngabantosan anjeun nampi padamelan? Éta sababna henteu masuk akal pikeun sacara proaktif naroskeun surat rekomendasi sateuacan anjeun ngagaduhan padamelan khusus. Langkung seueur ngeunaan Pangembangan Karir Kumaha Kepala Téknik Prioritaskeun Poé Gawé

Saha Anu Sarat pikeun Nulis Surat Rekomendasi?

“Anjeun kedah naroskeun ka manajer atanapi pengawas langsung anjeun ayeuna atanapi tilas, jalma anu leres-leres ningali padamelan anjeun, métrik anjeun, kinerja anjeun dina dinten-dinten, minggu-ka-minggu, bulan-ka-bulan sareng anu aya dina posisi pikeun meunteun anjeun,” Zafar Choudhury, pamimpin rekrutmen senior di Amazon Web Services ngawartoskeun Built In. Upami dipasihan pilihan antara naroskeun ka manajer ayeuna atanapi kapungkur kanggo surat rekomendasi ngalawan wakil presiden atanapi eksekutif tingkat tinggi anu anjeun damel di jaman baheula, para ahli karir gaduh saran anu dicampur. Wakil présidén atanapi eksekutif panginten tiasa ningali padamelan anjeun dina proyék khusus tapi sigana sanés tantangan dinten-dinten, saur Choudhury. Hadé pisan mun meunang surat rekomendasi ti manajer versus eksekutif, cenah. Tilas manajer, contona, tiasa nyerat surat rekomendasi kalayan hasil khusus tina proyék sareng kumaha éta dilaksanakeun. Bari surat ti eksekutif bisa jadi complimentary tapi samar. Tapi, surat rekomendasi ti wakil présidén atanapi eksekutif tingkat luhur sanés tiasa narik perhatian para recruiters atanapi nyewa manajer, anu ngalamar aplikasi dina sababaraha detik, saur Victoria Neal, Panaséhat Pangetahuan HR sareng Masarakat Manajemén Sumber Daya Manusia. (SHRM). Éta ogé wijaksana pikeun gaduh sababaraha jalma dina pikiran pikeun ngadeukeutan surat rekomendasi. Contona, upami anjeun henteu nampi padamelan sareng peryogi surat anu disasarkeun deui ti calon dunungan anu béda, anjeun henteu hoyong kedah angkat ka jalma anu sami unggal waktos nyerat surat anu sanés, saur Susman. Pikeun surat rekomendasi pikeun lulusan sakola, pilih profesor anu akrab sareng partisipasi kelas anjeun, proyék kelas, atanapi kunjungan jam kantor. “Anjeun hoyong profésor anu gaduh rasa tina jinis jalma anjeun, sanés ngan ukur terang anjeun salaku nami dina daptar kelas,” saur Sarah Sikowitz, diréktur Karir sareng Pangembangan Profesional di Harvard Business School. Tujuan naroskeun surat rekomendasi sahenteuna sabulan sateuacanna, saur ahli karir sareng manajer nyewa. Nyuhunkeun pamenta awal ku telepon atanapi sacara pribadi, sabisana, sabab éta langkung gampang dibaca naha aranjeunna bakal ngarasa nyaman nyerat surat rekomendasi pikeun anjeun, saur Tomlinson. Hayu aranjeunna terang naha anjeun milih aranjeunna – meureun éta kusabab anjeun leres-leres resep damel sareng aranjeunna atanapi anjeun ngaleungitkeun éta tina taman dina sababaraha proyék sareng aranjeunna sareng anjeun badé nyorot kasuksésan éta, tambah Tomlinson. Nanging, upami anjeun nyerat email kalayan pamundut anu tiasa masihan panampi langkung waktos pikeun mertimbangkeun tinimbang nempatkeun éta dina tempatna. “Kuring pikir email langkung saé tibatan jalma-jalma sabab kuring ngagaduhan kasempetan maca pamundut sareng mutuskeun kumaha kuring badé ngabales,” saur Keller. “Kuring panginten hoyong terangkeun aranjeunna naha kuring ragu-ragu nyerat surat sareng langkung hese pikeun komunikasi anu jelas ayeuna.” Jieun pamundut email awal anjeun singket, ceuk Amos. Fakultas kuliah sibuk pisan sareng ratusan mahasiswa ngirim email ka aranjeunna atanapi mampir nalika jam kantor, ogé kedah ngawaskeun asistén ngajarna. Pastikeun anjeun ngalebetkeun sadaya detil anu dipikabutuh sareng ngajantenkeun sagampangna pikeun aranjeunna nyerat surat. Anjeun bakal hoyong ngawartosan aranjeunna naha anjeun peryogi éta sareng kanggo naon éta, ditambah wates waktu atanapi petunjuk ngeunaan cara ngirimna, saur ahli karir. Sacara umum, éta mantuan nyadiakeun daptar titik ngawangkong, accomplishments karir ogé salinan neruskeun anjeun sarta gambaran proyék. Upami anjeun naroskeun surat ka profesor kuliah, penting pikeun ngalebetkeun IPK anjeun, prestasi di kelasna sareng kelas anu sanés, sareng kagiatan ekstrakurikuler. Dina sababaraha kasus, éta pantes pikeun nawiskeun nyerat draf awal surat rekomendasi anu mana manajer atanapi dosen anjeun teras tiasa marios sareng ngédit upami diperyogikeun, saur Choudhury. Masihan profesor jeung urut associates gawé sahenteuna saminggu pikeun nyieun pikiran maranéhanana naha maranéhna rék nulis anjeun surat rekomendasi atas nama anjeun, ceuk Tomlinson. Ahli karir anu sanés ogé nyatet pikeun masihan jalma gampang nalika naroskeun ngeunaan kahayangna nyerat surat rekomendasi. “Surat rekomendasi mangrupikeun cara anu saé pikeun kuring pikeun ngécéskeun naon anu parantos dilakukeun ku karyawan sareng nyumbang ka perusahaan. Nalika kuring dipenta pikeun nyerat hiji, kuring ogé ningali éta salaku cerminan nilai perusahaan, dina kahayang urang pikeun ngajaga sambungan profésional ka jalma anu, sanaos henteu deui sareng perusahaan, terus terang dina industri, ”saur Emily Flanigan. , kapala pamasaran Amérika Kalér pikeun Infobip. Ieu dua témplat pikeun nyetél anjeun dina jalan anjeun. Langkung lengkep ihwal Milarian Pakasaban30 Tip Wawancara Pakasaban Ti Para Ahli

Kumaha Nyuhunkeun Surat Rekomendasi (Templat Patali Gawé)

Nu dipikahormat Bapak/Ibu/Ibu. (ngaran jalma), Abdi ngarepkeun sadayana damang sareng anjeun. Kuring ayeuna ngawawancara di (perusahaan) pikeun posisi (posisi) sareng hoyong naroskeun upami anjeun daék nyerat surat rekomendasi anu kuat atas nama kuring. Geus (X minggu, bulan atawa taun) saprak urang gawé bareng di (perusahaan), nalika kuring jadi (baheula peran) jeung anjeun kuring (baheula peran). Abdi émut waktos ieu kalayan resep sareng leres-leres resep damel sareng anjeun sareng padamelan anu urang laksanakeun. Salaku baheula kuring (peran), kuring yakin anjeun tiasa nyarios kaahlian kuring dina (pilih kaahlian anjeun anu cocog sareng anu dipilarian dina gambaran padamelan) sareng pangalaman (pilih kualifikasi anjeun anu cocog sareng anu dipilarian dina gambaran padamelan. ) kalawan spésifik jeung conto. Kuring geus kaasup salinan neruskeun kuring, daptar accomplishments kuring jeung pakasaban posting pikeun rujukan anjeun. Salaku tambahan, upami anjeun hoyong, kuring tiasa nyerat draf surat rekomendasi kuring pikeun anjeun marios sareng nyatujuan atanapi nyaluyukeun upami diperyogikeun. Punten wartosan kuring upami ieu karesep anjeun. Abdi bakal ngahargaan pisan upami anjeun tiasa nyerat sareng ngabalikeun surat rekomendasi ka kuring ku (sebutkeun tanggal sahenteuna dua minggu sateuacan anjeun badé dianggo). Ieu bakal nyadiakeun kuring cukup waktu pikeun neraskeun eta onto recruiters jeung manajer Ngiring di (perusahaan). Abdi nganuhunkeun pisan yén anjeun bakal nimbangkeun waktos kaluar tina dinten anjeun pikeun nyerat surat rekomendasi atas nama kuring. Kahayang anjeun pikeun ngalakukeun ieu hartosna pisan pikeun kuring. Upami anjeun aya patarosan atanapi peryogi inpormasi anu langkung lengkep, punten ulah ragu ngahubungi kuring. Hormat, (ngaran)

Kumaha Nyuhunkeun Surat Rekomendasi (Citakan nu patali jeung Kuliah)

Dear (Profésor atanapi Dr.) (ngaran jalma), Abdi ngarepkeun sadayana damang sareng anjeun. Kuring ayeuna nuju ngalamar (kuliah atanapi program) dimana kuring ngarepkeun (jurusan atanapi diajar) (topik) sareng kuring hoyong naroskeun upami anjeun bakal ngaraosan nyerat surat rekomendasi atas nama kuring. Abdi leres-leres resep gaduh anjeun (panaséhat atanapi profesor) dina (subjek) nalika kuring kuliah (kuliah). Parantos (X bulan atanapi taun) ti saprak kuring (ngahadiran kelas anjeun atanapi ngagaduhan anjeun salaku panaséhat) sareng leres-leres mikaresep pangalaman éta sareng nampi pangaweruh anu berharga. Kuring parantos ngalebetkeun salinan resume kuring, daptar prestasi sareng kasang tukang pribadi, anu kuring ngarepkeun bakal janten nilai nalika nyerat surat rekomendasi sareng masihan conto khusus ngeunaan bakat sareng kamampuan kuring di jero sareng di luar kelas. Deadline pikeun ngirimkeun surat rekomendasi nyaéta (tanggal deadline). Punten kirimkeun surat rekomendasi per paréntah ti (kuliah / universitas atanapi program). Abdi nganuhunkeun pisan yén anjeun badé nganggap nyerat surat rekomendasi atas nama kuring. Éta hartosna pisan pikeun kuring yén anjeun bakal nyandak waktos kaluar tina jadwal sibuk anjeun pikeun ngabantosan kuring. Upami anjeun aya patarosan atanapi peryogi inpormasi anu langkung lengkep, punten ulah ragu ngahubungi kuring. Hormat, (ngaran) Tanda Aya Anu Moal Nulis Surat Rekomendasi Upami tilas manajer atanapi eksekutif di perusahaan tempat anjeun damel nolak pamundut anjeun pikeun surat rekomendasi, éta tiasa disababkeun tina kawijakan perusahaan anu ngalarang nyerat surat rekomendasi dina kop surat perusahaan atanapi tina akun email perusahaan, saur Susman. Upami éta masalahna, tanyakeun naha surat rekomendasi pribadi tiasa ditulis. “Éta kumaha urang parantos ngadamelna ti baheula,” saur Susman. “Kami ngagaduhan acara jalma anu kedah urang tinggalkeun kusabab pandémik sareng anjeunna naroskeun surat rekomendasi. Abdi tiasa masihan surat rekomendasi pribadi tapi kuring henteu tiasa ngalakukeun dina kop surat perusahaan Matrixx. Dina kasempetan séjén, jalma-jalma naroskeun ka Susman pikeun nyerat surat rekomendasi dimana anjeunna ngarasa teu genah kana pamundutana. Perasaan éta timbul tina henteu terang jalma éta cekap pikeun nyerat surat rekomendasi sareng anjeunna kedah nolak. Upami jalma anu anjeun dipenta pikeun nyerat surat sababaraha kali ngajadwalkeun rapat anjeun pikeun ngabahas pamundut anjeun, waktosna milarian pilihan alternatif. “Upami aranjeunna nyeret sukuna pikeun ngaréspon deui ka anjeun, aranjeunna sigana sanés jalma anu saé pikeun naroskeun rekomendasi. Aranjeunna sibuk teuing atanapi horéam sabab pangalaman sareng anjeun henteu saé. Milarian jalma sanés pikeun nyerat surat rekomendasi anjeun, ”saur Choudhury. “Anjeun teu kedah grovel pikeun ieu.” Langkung lengkep ihwal Kamekaran Karir

Iraha ngirim Surat Rekomendasi

Timing mangrupikeun konci nalika nyayogikeun surat rekomendasi anu teu dihoyongkeun. Sababaraha ahli karir mamatahan unggah surat rekomendasi dina waktos anu sareng anjeun unggah resume anjeun sareng conto padamelan, sedengkeun anu sanésna nyarankeun ngalebetkeun éta kalayan kartu hatur nuhun saatos babak ahir wawancara. “Upload surat rekomendasi anjeun sareng resume anjeun salami fase aplikasi tiasa janten pembeda,” saur Neal. “Anjeun henteu hoyong nahan sareng nahan ngirimkeun hiji hal anu tiasa ngajantenkeun bédana.” Tapi nahan sareng ngirim surat rekomendasi anjeun kalayan catetan hatur nuhun tiasa nguatkeun atribut sareng kaahlian anjeun nalika prosés wawancara sareng bakal dibahas nalika diskusi tim nyewa, ”saur Choudhury, nambahan yén anjeunna ngarasa langkung bijaksana pikeun ngirim surat anjeun. rekomendasi dina ahir prosés wawancara. Langkung seueur ngeunaan Pangembangan Karir Kumaha Nyetél Tujuan Karir Jangka Pendek (Kalayan 18 Conto)

Naon anu kudu Dihindari Nalika Nyuhunkeun Surat Rekomendasi

“Hiji hal anu kedah dihindari nyaéta nyuhunkeun surat rekomendasi sareng nyarioskeun ka aranjeunna badé énjing. Éta henteu kedah janten pamundut menit terakhir, ”saur Keller, nyatakeun yén profesor kedah dipasihkeun sahenteuna béwara sabulan. Henteu ngan ukur anjeun kedah nyingkahan ngirim pamundut ku téks, tapi ogé kedah ati-ati pikeun ngirim pamenta anu kirang ditulis atanapi ngandung typo, saur Keller. Henteu kedah aya kabingungan ngeunaan naha anjeun ngahontal surat rekomendasi, saur Tomlinson, nambahan, “Informasikeun ka panulis motivasi anjeun. Abdi moal ngantep éta kabuka pikeun interpretasi. Sareng henteu kantos naroskeun ka jalma pikeun nyerat surat rekomendasi pikeun anjeun upami aranjeunna henteu wawuh sareng padamelan anjeun.

8 Léngkah anu Dihindari Nalika Nyuhunkeun Surat Rekomendasi

  • Entong menta surat rekomendasi dina menit terakhir
  • Entong téks pamundut anjeun naroskeun surat rekomendasi
  • Entong ngirimkeun pamenta anu kirang ditulis, teu koheren pikeun nyerat surat rekomendasi
  • Tong hilap nyarios naha anjeun naroskeun surat rekomendasi
  • Tong hilap masihan wates waktu iraha surat kedah dikintunkeun
  • Entong naroskeun batur pikeun nyerat surat rekomendasi anu henteu wawuh sareng padamelan atanapi prestasi akademik anjeun
  • Ulah terus-terusan ngagero panulis surat pikeun ngirimkeun dokumén, sanaos ngirim hiji atanapi dua panginget.
  • Ulah nulis ulang surat rekomendasi

Upami aya anu nyéépkeun waktos nyerat surat rekomendasi, ulah nyerat deui serat éta, saur Susman. “Kudu sadar kanyataan yén anjeun naroskeun ka batur,” tambah anjeunna. “Sareng, terus terang, aranjeunna nempatkeun reputasina pikeun anjeun sareng anjeun kedah ngarawat éta kalayan hormat.” Langkung lengkep ihwal Élmuwan Data ScienceData: Ulah Ngidinan Tumuwuh Karir Ngajauhkeun Anjeun Tina Coding

Kumaha Témbongkeun Panghargaan

Ieu disada basajan tapi mangrupa hambalan nu mindeng overlooked. Anjeun teu kedah ngan ukur hatur jalma pikeun kahayang maranéhna pikeun nulis surat rekomendasi tapi ogé hatur aranjeunna sanggeus aranjeunna geus ditulis eta. “Anjeun kedah teras-terasan ngucapkeun hatur nuhun pisan sabab éta waktos sareng usaha di pihakna, janten entong ngalangkungan léngkah ieu. Luangkeun waktos kanggo nyerat hatur nuhun, ”saur Amos. “Éta penting pisan pikeun hatur nuhun ka batur nalika aranjeunna nuju kasulitan pikeun ngalakukeun éta pikeun anjeun.” Salaku tambahan, éta sami penting pikeun balik deui sareng jalma anu nyerat surat rekomendasi anjeun pikeun ngapdet aranjeunna dina hasil ahir wawancara padamelan anjeun atanapi usaha pangakuan kuliah, saur ahli karir sareng manajer nyewa. “Nalika anjeun meunang jawaban anjeun naha anjeun geus ngaku atawa henteu ngaku, hired atawa henteu hired, tuturkeun up kalawan jalma ieu sarta hatur aranjeunna deui,” ceuk Sikowitz. “Kuring pikir éta ngan cara anu saé pikeun nutup loop.” Ditulis ku Coursera • diropéa dina Surat rekomendasi anu kuat tiasa janten faktor anu mutuskeun pikeun asup ka sakola anu dipikahoyong atanapi badarat padamelan impian anjeun. [Gambar anu ditampilkeun] Hiji lalaki nganggo kaos belang naroskeun surat rekomendasi ku email dina laptopna. Leer en español. (Baca dina basa Spanyol.) Nalika anjeun ngalamar pangakuan ka universitas, padamelan, atanapi beasiswa, anjeun tiasa dipénta ngalebetkeun surat rekomendasi. Surat ieu, biasana ditulis ku guru, pembimbing, atanapi manajer, dimaksudkeun pikeun ngajamin kualifikasi sareng karakter anjeun. Rekomendasi anu kuat ngamungkinkeun jalma anu marios aplikasi anjeun pikeun kenal sareng anjeun saluareun resume anjeun, masihan gambaran anu langkung lengkep ngeunaan saha anjeun sareng naon anu ngamotivasi anjeun. Milarian template pamundut rekomendasi surat? Manggihan hiji di dieu. Patempatan

Pikeun naon surat rekomendasi?

Surat rekomendasi sering muncul salaku sarat dina aplikasi kuliah. Anjeun biasana peryogi salah sahiji dugi ka tilu hurup rujukan ieu nalika anjeun ngalamar program sarjana atanapi, sakapeung, sakola pascasarjana. Lamaran padamelan biasana ngabutuhkeun daptar rujukan, tinimbang surat rujukan, tapi anjeun tiasa ningali sarat ieu muncul ti waktos ka waktos. Sanaos aplikasi padamelan henteu meryogikeun surat rekomendasi, ngalampirkeun hiji kana surat panutup anjeun atanapi aplikasi tiasa masihan anjeun kaunggulan kalapa tina pelamar anu sanés. Lalajo ieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan naon surat rekomendasi téh, sarta naon ngajadikeun surat éféktif. Sakola hoyong ngadangu ti anjeun, janten aranjeunna peryogi karangan. Tapi aranjeunna ogé hoyong ngadangu tina naon anu dicarioskeun ku jalma sanés ngeunaan anjeun, janten aranjeunna peryogi surat rekomendasi. Universitas Pennsylvania

Kumaha nyuhunkeun surat rekomendasi

Ieu normal pisan mun ngarasa gugup ngeunaan nanyakeun keur surat rekomendasi. Sanaos sigana henteu ngaraos mimitina, éta mangrupikeun bagian normal tina prosés aplikasi. Kalayan persiapan sakedik, anjeun tiasa maksimalkeun kasempetan pikeun nampi saran anu saé.

1. Pilih saha rék nulis surat anjeun.

Rekomendasi anu paling efektif bakal datang ti batur anu terang anjeun sareng tiasa nyarios ka karakter anjeun dina tingkat pribadi. Jieun daptar sababaraha jalma anu anjeun tiasa naroskeun. Anjeun panginten ngan ukur peryogi tilu, tapi éta saé pikeun gaduh cadangan upami aya anu gagal. Upami anjeun ngalamar kuliah, pertimbangkeun naroskeun ka guru sareng pembimbing bimbingan SMA anjeun. Pilih guru kelas dimana anjeun ngalaksanakeun saé (sareng sareng saha anjeun gaduh hubungan anu saé). Guru anu anjeun gaduh salami SMP atanapi senior anjeun bakal gaduh kenangan anu paling énggal ngeunaan anjeun (sareng sigana langkung biasa nyerat hurup sapertos kitu). Loba aplikasi kuliah merlukeun sahanteuna hiji surat ti pembimbing hidayah Anjeun. Upami anjeun henteu terang jalma ieu, tong sieun pikeun janjian supados aranjeunna tiasa diajar langkung seueur ngeunaan anjeun. Lamun nuju dipake dina aplikasi sakola grad, hurup anjeun dipikaresep bakal datangna ti salah sahiji atawa leuwih ti profesor Anjeun. Ideally, nanya ka profesor anu dina widang anu sarua jeung program nu nuju dilarapkeun ka. Upami anjeun profésional damel anu ayeuna badé uih deui ka sakola, pilihan anjeun kalebet bos sareng mentor, kolega, atanapi tilas profesor anu anjeun gaduh hubungan anu saé. Nalika anjeun ngalamar padamelan, tilas manajer atanapi pengawas anjeun sering ngadamel panulis surat anu pangsaéna. Beuki deukeut urut pakasaban aligns jeung peran nu nuju ngalamar, anu hadé. Upami anjeun mutuskeun naroskeun ka batur anu ayeuna atanapi baheula, cobian milih batur anu gaduh pangalaman profésional langkung taun ti anjeun. Aranjeunna bakal tiasa ngesahkeun anjeun kalayan otoritas anu langkung ageung.

2. Nyiapkeun resume atawa lambaran brag.

Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun rekomendasi anu kuat nyaéta ngagampangkeun jalma anu nyerat pikeun nyorot prestasi sareng kaunggulan pribadi anjeun. Salah sahiji cara anu gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku nyayogikeun salinan transkrip akademik anjeun sareng neruskeun ka jalma anu nyerat surat anjeun. Upami anjeun masih sakola sareng teu acan gaduh resume, anjeun tiasa ngadamel naon anu disebut lembar brag. Ieu daptar singket nu highlights kualifikasi anjeun sarta ciri pangalusna. Pastikeun kaasup:

  • Kursus-kursus anu anjeun laksanakeun sareng guru atanapi dosen ieu sareng kelas anu anjeun tampi
  • Hiji atawa dua atribut luhur anjeun kalawan conto kumaha anjeun geus nunjukkeun eta di kelas atawa di tempat gawe
  • IPK anjeun sadayana, skor tés, sareng prestasi akademik luhur
  • Kagiatan ekstrakurikuler atanapi padamelan sukarelawan anu anjeun laksanakeun
  • Pangalaman damel
  • A blurb pondok ngeunaan tujuan anjeun pikeun program atawa posisi nu nuju ngalamar

Sanaos rada kagok pikeun ngagungkeun diri anjeun, émut yén ieu mangrupikeun waktos pikeun pamer kerja keras anjeun sareng ngagungkeun kameunangan anjeun. Maca deui: Kumaha Nulis Resume Éféktif Patempatan tangtu

Nulis Resume Unggul sareng Surat Panutup

Kumaha anjeun tiasa mawa resume anjeun ka luhureun tumpukan éta? Kumaha anjeun tiasa nampilkeun diri ka calon pangusaha nganggo basa anu aranjeunna parantos nyarios di jero… 4.7 (283 peunteun) 43.587 geus didaptarkeun Tingkat panengah Rata-rata waktos: 1 bulan Diajar dina laju anjeun sorangan

3. Tanyakeun heula ku jalma.

Saméméh anjeun ngirim hiji formal, pamundut ditulis pikeun surat rekomendasi, nyarita jeung unggal individu sacara pribadi. Nyiapkeun naon anu anjeun nyarios sateuacanna tiasa ngabantosan anjeun langkung tenang sareng percaya diri. Terangkeun naon anu anjeun ngalamar sareng naha anjeun naroskeun ka jalma ieu pikeun nyarankeun anjeun. Anjeun nuju nyuhunkeun kahadean, tapi jalma-jalma anu kenal sareng anjeun sigana hoyong anjeun suksés sareng bakal bungah ngalakukeun naon anu aranjeunna tiasa ngabantosan. Guru sareng dosen khususna biasa nyerat serat-serat ieu – sok sanaos bagian tina gambaran padamelan na.

4. Kirim surat resmi pikeun pamundut rekomendasi.

Saatos anjeun ngonfirmasi pamundut anjeun sacara pribadi, kirimkeun email pamundut tinulis resmi ka unggal jalma anu sapuk pikeun nyerat rekomendasi anjeun. Ngarasa Luncat ngagunakeun citakan di handap pikeun pituduh tulisan anjeun. Nalika anjeun ngirim pamundut anjeun, kalebet ogé:

  • Inpormasi ngeunaan posisi atanapi kalungguhan anu anjeun lamar
  • Rincian ngeunaan kumaha sareng iraha suratna kedah dikintunkeun
  • Resume anu diropéa atanapi lambaran brag
  • Amplop anu tos alamatna, dicap (pikeun surat anu kedah dikirim ku mail)
  • Sampel surat (upami dipénta)

5. Tuturkeun nepi saméméh tanggal alatan.

Turutan panginget anu sopan saminggu atanapi dua minggu sateuacan serat anjeun kedah dibayar. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun hatur nuhun pikeun nyerat surat sareng nawiskeun ngirim inpormasi tambahan anu diperyogikeun.

6. Ucapkeun hatur nuhun ahir.

Ieu kahadean umum pikeun ngirim catetan hatur nuhun pondok ka unggal individu anu nulis surat atas nama anjeun. Nyaritakeun apresiasi anjeun pikeun pangrojongna nganggo catetan tulisan leungeun atanapi email. Sareng pastikeun pikeun ngapdet pangrekomendasi anjeun kalayan warta anu saé nalika anjeun nampi peran éta.

Tip pikeun kéngingkeun surat rekomendasi anu pangsaéna

Tanya mimiti masihan waktos ample.

Guru sareng anggota dosen kadang-kadang dibanjiri ku pamenta pikeun nyerat serat rekomendasi sakitar waktos nalika deadlines aplikasi kuliah digulung. Naroskeun sateuacanna bakal ngantepkeun aranjeunna nyéépkeun waktos sareng perhatian kana surat anjeun. Pikeun recommenders profésional, coba nanya tilu minggu sateuacanna. Tip: Ngalamar kuliah? Tanya guru anjeun pikeun rekomendasi di ahir taun SMP anjeun sarta anjeun bakal ogé payun ti jadwal. Patempatan

Lamun ngarasa ragu, tanyakeun ka batur.

Aya seueur alesan yén batur henteu resep nyerat surat rekomendasi pikeun anjeun. Sareng éta henteu aya hubunganana sareng anjeun atanapi kualifikasi anjeun. Jalma ieu bisa jadi teu ngarasa kawas maranéhna terang anjeun cukup ogé atawa teu bisa nyarita ka kaahlian jeung kualifikasi tina peran nu nuju ngalamar. Anjeun hoyong surat rekomendasi anu ngajamin anjeun tanpa ragu. Upami aya anu ragu atanapi nolak pamundut anjeun, anjeun langkung saé naroskeun ka batur anu tiasa nyerat anjeun rekomendasi anu kuat.

Lamun anjeun ninggalkeun pakasaban, ménta surat rekomendasi.

Ieu hususna upami anjeun ngagaduhan hubungan kerja anu positif sareng manajer anjeun. Kéngingkeun surat ayeuna bari émut ngeunaan dampak anu anjeun lakukeun masih seger dina pikiran manajer anjeun. Anjeun bakal siap ngalebetkeun ka calon dunungan.

Citakan pamundut surat rekomendasi

Anggo témplat ieu pikeun ngamimitian anjeun dina pamundut surat rekomendasi. Anjeun tiasa ngundeur template di dieu. Bapak/Ibu anu dipihormat. [Ngaran Rekomendasi], Mugi damang. Abdi nuju ngalamar [sakola atanapi nami perusahaan] sareng hoyong naroskeun upami anjeun resep nyerat surat rekomendasi anu kuat atas nama kuring. Kuring tuntas ngarasakeun waktos abdi salaku [hubungan anjeun ka recommender nu]. Salaku [guru / pembimbing / manajer] kuring, kuring yakin anjeun tiasa jujur ​​​​sareng efektif ngajamin pikeun [daptar kaahlian atanapi kualifikasi] kuring anu parantos nunjukkeun salami urang babarengan. Kuring ngahargaan anjeun tempo pamundut kuring. Deadline pikeun ngirimkeun surat nyaéta [tanggal]. Kuring geus napel versi diropéa tina [resume / brag sheet] kuring, kitu ogé [proyek posting / syarat pangakuan] sarta rinci ngeunaan cara ngirim surat. Upami anjeun peryogi inpormasi tambahan, tong ragu ngahubungi kuring. Hatur nuhun pikeun waktos sareng dukungan anjeun. Hormat, [Nami anjeun] [Nomer telepon anjeun] [Alamat email anjeun] Léngkah saterusna Ngalamar padamelan énggal? Mangpaatkeun sumber daya milarian padamelan Coursera pikeun ningkatkeun resume anjeun sareng ngawangun kaahlian wawancara anjeun, sareng posisikeun diri anjeun pikeun karir anyar. Patempatan Anjeun ayeuna dina slide 1

Artikel nu patali

  • Kumaha Nulis Surat Rekomendasi (Templat + Tip)
  • GMAT vs GRE: Ujian Mana Anu Katuhu pikeun Kuring? (Diropéa pikeun 2021)
  • Naon Dupi Gelar Sarjana? Pituduh pikeun Jinis, Sarat, sareng Nu sanesna
  • Balik deui ka Sakola: 7 Hal anu Perhatikeun
  • Kumaha Jieun Resume pikeun Pakasaban Kahiji Anjeun (+ Citakan)

Ditulis ku Coursera • diropéa dina Eusi ieu disayogikeun pikeun tujuan inpormasi wungkul. Peserta didik disarankan pikeun ngalaksanakeun panalitian tambahan pikeun mastikeun yén kursus-kursus sareng kredensial sanés anu diudag nyumponan tujuan pribadi, profésional, sareng kauangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *