Panungtungan diropéa: 16 Januari 2017
Pormat sareng leres nyetél dokumén dina Word 2013 tiasa rada repot. Éta tiasa langkung parah upami anjeun nuju sakola atanapi damel di perusahaan anu ngagaduhan aturan khusus ngeunaan cara pormat dokumen. Janten upami anjeun parantos nganggo pormat khusus anjeun nyalira, atanapi upami anjeun parantos nyalin sareng nempelkeun inpormasi tina situs wéb atanapi lokasi anu sanés, maka anjeun tiasa nampi seueur pormat anu béda anu hese dipiceun. Hiji cara saderhana pikeun ngalereskeun ieu nyaéta ngamangpaatkeun alat dina Word 2013 anu otomatis mupus sadaya pormat tina téks anjeun, ngan ukur téks asli anu teu dirobih. Artikel ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha carana miceun pormat dina Word 2013. Anjeun bakal tiasa mupus pormat tina sakabéh dokumén, atawa tina pilihan téks dina dokumen. Ngahapus pormat ku cara ieu bakal ngareset font sareng gaya kana setélan anu ayeuna ditetepkeun ku citakan dokumén. Ngadaptar pikeun uji coba gratis Amazon Prime ayeuna sareng tingali upami mangpaat pengiriman dua dinten sareng streaming pidéo instan ngajantenkeun éta janten langganan anu pantes pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun hal anu saé sateuacan anjeun ngamimitian ngalebetkeun pormat anjeun nyalira pikeun dokumén, sabab éta bakal ngaleungitkeun sadaya pormat anu parantos diterapkeun kana téks. Anjeun moal gaduh pilihan pikeun milih setélan anu badé dipupus, sareng bakal tinggaleun téks hideung dina latar bodas. Anjeun bakal, kumaha oge, bisa milih bagian husus tina téks ti nu strips pormat, atawa anjeun bisa milih sakabéh dokumen. Lengkah 1: Buka dokumén dina Word 2013. Lengkah 2: Klik tab Imah di luhureun jandela. klik tab imah Lengkah 3: Anggo beurit anjeun pikeun nyorot téks anu anjeun hoyong mupus pormatna, atanapi pencét Ctrl + A pikeun milih sadaya dokumén. sorot téks nu Anjeun hoyong cabut pormat Lengkah 4: Klik tombol Hapus Sadayana Formatting dina bagian Font tina pita di luhur jandela. Kumaha mupus pormat dina Word 2013

Ringkesan – Kumaha mupus pormat dina Word 2013

  1. Pilih téks anu dipikahoyong, atanapi pencét Ctrl + A pikeun milih sadaya dokumén.
  2. Klik tab Imah di luhureun jandela.
  3. Klik tombol Hapus Sadayana Formatting dina bagian Font tina pita.

Naha anjeun gaduh seueur dokumén Word penting anu disimpen dina komputer anjeun? Atanapi anjeun gaduh salinan gambar tina acara penting anu sesah digentos? Anjeun panginten hoyong nimbangkeun kéngingkeun hard drive éksternal sareng nyimpen salinan file éta kana drive éta upami aya kajadian ka komputer anjeun. Pilarian kumaha gampang nyieun nomer halaman dina Word 2013. Matthew Burleigh Matthew Burleigh parantos nyerat tutorial téknologi ti saprak 2008. Tulisanna parantos muncul dina puluhan situs wéb anu béda-béda sareng parantos dibaca langkung ti 50 juta kali. Saatos nampi gelar Sarjana sareng Master dina Ilmu Komputer anjeunna nyéépkeun sababaraha taun damel di manajemén IT pikeun usaha leutik. Nanging, anjeunna ayeuna damel sepenuh waktos nyerat eusi online sareng nyiptakeun situs wéb. Topik tulisan utamana kalebet iPhones, Microsoft Office, Google Apps, Android, sareng Photoshop, tapi anjeunna ogé parantos nyerat seueur topik téknologi anu sanés.

Hapus atanapi Cabut pormat téks dina Dokumén Word

ku Avantix Learning Team | Diropéa 3 Oktober 2022 Manglaku ka: Microsoft ® Word ® 2013, 2016, 2019, 2021 jeung 365 (Windows) Anjeun tiasa nganggo potong kompas keyboard atanapi Pita pikeun mupus pormat dina dokumen Word. Kusabab aya dua jinis pormat téks (karakter sareng paragraf), anjeun tiasa milih pikeun mupus sadaya pormat atanapi ngan ukur pormat karakter atanapi paragraf. Upami anjeun hoyong mupus pormat pikeun téks dimana gaya khusus parantos diterapkeun, anjeun kedah milih téks anu nganggo gaya heula teras cabut pormatna. Dina Word, nalika anjeun nerapkeun pormat kana téks anu dipilih nganggo paréntah dina grup Font atanapi Paragraf dina tab Imah dina Pita, anjeun nerapkeun pormat langsung atanapi manual salian ti gaya anu diterapkeun kana téks (gaya Normal sacara standar). Catetan: Tombol sareng tab Ribbon tiasa ditingalikeun ku cara anu béda (sareng atanapi henteu nganggo téks) gumantung kana versi Word anjeun, ukuran layar anjeun sareng setélan Panel Kontrol anjeun. Pikeun versi Word anu langkung énggal, tab Pita tiasa muncul kalayan nami anu béda. Artikel anu disarankeun: 14 Potong kompas Microsoft Word pikeun Gancang Pilih Téks Naha anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan Microsoft Word? Pariksa kelas virtual atanapi kursus Word kelas pribadi urang >

Hapus pormat tina téks anu dipilih nganggo potong kompas keyboard

Pikeun mupus pormat tina téks anu dipilih nganggo potong kompas keyboard:

  • Pencét Ctrl + Spacebar pikeun mupus pormat karakter wungkul (sapertos kandel, font sareng ukuran font) tina téks anu dipilih.
  • Pencét Ctrl + Q pikeun mupus pormat paragraf wungkul (sapertos indents sareng spasi baris) tina téks nu dipilih.
  • Pencét Ctrl + Shift + N pikeun nerapkeun deui gaya Normal kana téks anu dipilih.

Upami anjeun hoyong milih sadaya dokumén heula, pencét Ctrl + A pikeun milih sadayana teras anjeun tiasa nganggo potong kompas ieu.

Hapus pormat tina téks anu dipilih nganggo Pita

Pikeun mupus pormat nganggo paréntah Clear Formatting dina Pita:

  1. Pilih téks sareng pormat anu anjeun hoyong cabut.
  2. Klik tab Imah dina Pita.
  3. Dina grup Font, klik Hapus Sadaya Formatting. Ieu bakal ngaleungitkeun pormat karakter sareng paragraf sareng mulangkeun téks kana gaya Normal.

Hapus Sadaya Pormat nembongan dina tab Imah dina Pita dina grup Font (salaku A jeung pamupus): Hapus sadaya paréntah pormat dina pita dina Word.

Hapus sadaya pormat dina dokumen Word

Pikeun mupus sadaya pormat téks dina dokumen Word:

  1. Pencét dina paragraf dina dokumén sareng pencét Ctrl + A pikeun milih sadayana. Ieu bakal milih téks dina dokumén tapi teu téks dina headers, footers, kotak téks, wangun atawa SmartArt.
  2. Klik tab Imah dina Pita.
  3. Dina grup Font, klik Hapus Sadaya Formatting.

Pupus sadaya pormat tina paragraf nganggo gaya Normal

Anjeun panginten henteu hoyong mupus pormat tina sadaya dokumén anjeun (contona, upami anjeun nganggo gaya judul pikeun judul). Dina hal ieu, anjeun tiasa milih sadaya paragraf nganggo gaya Normal sareng pormat anu jelas. Pikeun milih paragraf nganggo gaya Normal sareng pormat anu jelas:

  1. Pencét dina paragraf nganggo gaya Normal.
  2. Klik tab Imah dina Pita.
  3. Dina galeri Styles, klik katuhu Normal. A menu turun-handap nembongan.
  4. Klik Pilih Sadaya.
  5. Klik tab Imah dina Pita.
  6. Dina grup Font, klik Hapus Sadaya Formatting. Ieu bakal ngaleungitkeun pormat karakter sareng paragraf sareng mulangkeun téks kana gaya Normal. Anjeun oge bisa mencet Ctrl + Shift + N.

Menu kontéks némbongan nalika anjeun klik katuhu Normal dina galeri Styles: Menu konteks nu nembongan sawaktos Anjeun-klik katuhu dina Gaya Normal dina galeri Styles. Anjeun ogé tiasa milih paragraf sanés nganggo gaya khusus dina galeri Gaya sareng nerapkeun deui gaya ku ngaklik gaya deui dina galeri.

Ngalanggan pikeun meunangkeun deui artikel kawas ieu

Naha anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat? Upami anjeun hoyong nampi tulisan énggal, GABUNGAN daptar email kami.

Langkung sumberdaya

4 Cara pikeun mupus tabél dina Word Kumaha Jieun Kolom dina Word (gaya Koran) Kumaha Dobel Spasi dina Word (4 Cara + Potong kompas) Kumaha Superscript atanapi Subscript dina Word (kalayan Potong kompas) Kumaha Pupus Halaman dina Word (Hapus Halaman Kosong atanapi Henteu Dihoyongkeun)

kursus patali

Microsoft Word: Panengah / Maju Microsoft Excel: Panengah / Advanced Microsoft PowerPoint: Panengah / Advanced Microsoft Word: Kelas Master Dokumén Panjang Microsoft Word: Gaya, Témplat sareng Tabél Eusi Microsoft Word: Ngarancang Dokumén Kecap Dinamis Ngagunakeun Widang Tingali deui kursus > Kursus-kursus anu dipingpin ku instruktur kami dikirimkeun dina format kelas virtual atanapi di lokasi pusat kota Toronto kami di 18 King Street East, Suite 1400, Toronto, Ontario, Kanada (sababaraha kursus kelas pribadi ogé tiasa dikirimkeun di lokasi pusat kota Toronto anu sanés). Hubungi kami di [email protected] upami anjeun hoyong ngatur kelas virtual anu dipimpin ku instruktur khusus atanapi pelatihan di tempat dina tanggal anu cocog pikeun anjeun. Hak Cipta 2022 Avantix ® Diajar Microsoft, logo Microsoft, Microsoft Office jeung aplikasi Microsoft patali jeung logos mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Microsoft Corporation di Kanada, AS jeung nagara séjén. Sadaya merek dagang anu sanés mangrupikeun milik anu gaduh kadaptar. Avantix Learning |18 King Street East, Suite 1400, Toronto, Ontario, Kanada M5C 1C4 | Hubungi kami di [email protected]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *