Nulis pikeun jurnal akademik kacida kompetitif. Sanaos anjeun ngatasi halangan anu munggaran sareng ngahasilkeun ide atanapi sapotong panalungtikan anu berharga – kumaha anjeun teras nyimpulkeunana ku cara anu bakal narik minat para pamariksaan? Henteu aya rumus anu saderhana pikeun dipedar – ekspektasi éditor tiasa bénten-béda antara sareng dina daérah subjek. Tapi aya sababaraha tantangan anu bakal nyanghareupan sadaya panulis akademik henteu paduli disiplinna. Kumaha anjeun kudu ngabales eupan balik reviewer? Naha aya cara anu leres pikeun nyusun makalah? Sareng naha anjeun kedah repot ngarévisi sareng ngirimkeun deui? Kami naroskeun ka éditor jurnal tina sababaraha latar tukang pikeun tip-tip pikeun diterbitkeun.

Tahap nulis

1) Museur kana carita anu maju sacara logis, henteu sacara kronologis Candak sababaraha waktos sateuacan nyerat makalah anjeun pikeun mikir ngeunaan logika presentasi. Nalika nulis, fokus kana carita anu maju sacara logis, tinimbang urutan kronologis percobaan anu anjeun lakukeun.
Deborah Sweet, redaktur Cell Stem Cell sareng diréktur penerbitan di Cell Press 2) Entong nyobian nyerat sareng ngédit dina waktos anu sami
Buka file dina PC teras lebetkeun sadaya judul sareng subjudul anjeun teras eusian dina salah sahiji judul dimana anjeun gaduh ide pikeun ngalakukeunana. Lamun ngahontal target poean Anjeun (tambang 500 kecap) nempatkeun sagala gagasan séjén handap salaku titik bullet jeung ngeureunkeun nulis; teras nganggo éta titik bullet pikeun ngamimitian poé saterusna. Upami anjeun nyerat sareng teu tiasa mikir kecap anu leres (contona pikeun gajah) tong hariwang — nyerat (irung panjang sato ageung) teras teraskeun — uih deui engké sareng kéngingkeun istilah anu leres. Tulis ulah édit; disebutkeun Anjeun leungit aliran.
Roger Watson, redaktur-in-chief, Journal of Advanced Kaperawatan 3) Ulah ngubur argumen anjeun kawas jarum dina tumpukan jarami Upami aya anu naroskeun anjeun dina beus pikeun ngajelaskeun tulisan anjeun, naha anjeun tiasa ngalakukeunana dina basa anu jelas sareng sapopoe? Argumen anu jelas ieu kedah muncul dina abstrak anjeun sareng dina paragraf anu pangheulana (sanajan baris kahiji) makalah anjeun. Tong ngajadikeun kami moro argumen anjeun sapertos jarum dina tumpukan jarami. Lamun disumputkeun dina kaca tujuh nu ngan bakal nyieun urang annoyed. Oh, sareng pastikeun argumen anjeun ngalangkungan sadaya bagian tina kertas sareng ngahijikeun téori sareng bahan empiris.
Fiona Macaulay, dewan redaksi, Journal of Latin American Studies 4) Tanya batur sapagawean mariksa karya anjeun
Salah sahiji masalah anu disanghareupan ku éditor jurnal nyaéta tulisan anu goréng. Bisa jadi yén basa mimiti panulis urang lain Inggris sarta aranjeunna teu Isro mil tambahan pikeun meunangkeun eta proofread. Bisa jadi hésé pisan pikeun manggihan naon anu lumangsung dina artikel lamun basa jeung sintaksis goréng.
Brian Lucey, redaktur, Tinjauan Internasional Analisis Keuangan 5) Meunangkeun diterbitkeun ku nulis resensi atawa respon Nulis ulasan mangrupikeun cara anu saé pikeun diterbitkeun – khususna pikeun jalma anu dina tahap awal karirna. Ieu kasempetan pikeun latihan nulis sapotong pikeun publikasi, sarta meunang salinan bébas tina buku nu Anjeun hoyongkeun. Kami nyebarkeun langkung seueur ulasan tibatan makalah janten kami teras-terasan milarian ulasan. Sababaraha jurnal, kalebet kami, nyebarkeun balesan kana makalah anu parantos diterbitkeun dina jurnal anu sami. Éditor rada resep nyebarkeun balesan kana makalah saméméhna sabab ngarangsang diskusi.
Yujin Nagasawa, c o-redaktur sarta review redaktur Jurnal Éropa pikeun Filsafat Agama , filsafat agama redaktur Filsafat Kompas 6) Ulah poho ngeunaan pamiarsa internasional Kami nampi jalma anu nyerat ti Amérika anu nganggap yén sadayana terang sistem Amérika – sareng sami sareng panulis Inggris. Kusabab urang jurnal internasional, urang peryogi panulis pikeun ngalebetkeun kontéks internasional éta.
Hugh McLaughlin, lulugu redaktur, Pendidikan Gawé Sosial – Jurnal Internasional 7) Entong nyobian ngarambat PhD anjeun kana kertas 6,000 kecap
Kadang-kadang jalma hoyong ngalungkeun sadayana sakaligus sareng pencét seueur teuing tujuan. Kami nampi jalma anu nyobian nyarioskeun ka urang sadayana PhD dina 6,000 kecap sareng éta henteu jalan. Panulis anu langkung berpengalaman bakal nyerat dua atanapi tilu makalah tina hiji proyék, ngagunakeun aspék khusus dina panalungtikanana salaku pancing.
Hugh McLaughlin, lulugu redaktur, Pendidikan Gawé Sosial – Jurnal Internasional

Ngirimkeun karya anjeun

8) Pilih jurnal anu leres: éta tanda goréng upami anjeun henteu mikawanoh salah sahiji dewan redaksi Pariksa yén artikel anjeun aya dina lingkup jurnal anu anjeun kirimkeun. Ieu sigana jadi atra tapi heran sabaraha artikel anu dikirimkeun ka jurnal anu sagemblengna pantes. Ieu mangrupikeun tanda anu goréng upami anjeun henteu mikawanoh nami anggota dewan redaksi. Ideally kasampak ngaliwatan sababaraha isu panganyarna pikeun mastikeun yén éta medarkeun artikel dina topik anu sarua jeung anu kualitas sarta dampak sarupa.
Ian Russell, diréktur redaksi pikeun élmu di Oxford University Press
9) Salawasna turutan prosedur kiriman anu bener Seringna pangarang henteu nyéépkeun 10 menit pikeun maca paréntah ka pangarang anu nyéépkeun waktos anu ageung pikeun panulis sareng éditor sareng manjangkeun prosés nalika henteu peryogi
Tangali Sudarshan, redaktur, Surface Engineering.
10) Entong ngulang abstrak anjeun dina surat panutup
Kami ningali kana surat panutup pikeun indikasi ti anjeun ngeunaan naon anu anjeun pikir paling narik sareng penting ngeunaan makalah, sareng naha anjeun pikir éta cocog pikeun jurnal. Teu perlu ngulang abstrak atawa ngaliwatan eusi kertas di jéntré – urang bakal maca kertas sorangan pikeun manggihan naon eta nyebutkeun. Surat panutup mangrupikeun tempat pikeun outline gambar anu langkung ageung, ditambah inpormasi anu sanés anu anjeun hoyongkeun.
Deborah Sweet, redaktur Cell Stem Cell sareng diréktur penerbitan di Cell Press 11) Alesan umum pikeun panolakan nyaéta kurangna konteks Pastikeun yén éta jelas dimana panalungtikan anjeun aya dina bentang ilmiah anu langkung lega, sareng anu mana jurang pangaweruh anu dituju. Alesan umum pikeun artikel ditolak sanggeus review peer ieu kurangna konteks atawa kurangna kajelasan ngeunaan naha panalungtikan penting.
Jane Winters, redaktur eksekutif jurnal Institute of Historical Research, Historical Research sareng editor associate Frontiers in Digital Humanities: Digital History
12) Ulah over-state metodologi Anjeun Étnografi sigana mangrupikeun metode anu trendi ayeuna, janten seueur tulisan anu dikintunkeun ngaku dumasar kana éta. Sanajan kitu, inspeksi ngadeukeutan nembongkeun cukup kawates sarta data wawancara baku. Sababaraha wawancara di kafé sanés mangrupikeun étnografi. Janten jelas – mimiti – ngeunaan sifat sareng ruang lingkup pangumpulan data anjeun. Sami lumaku pikeun pamakéan téori. Upami wawasan téoritis mangpaat pikeun analisis anjeun, paké sacara konsistén sapanjang argumen sareng téks anjeun.
Fiona Macaulay, dewan redaksi, Journal of Latin American Studies

Ngungkulan eupan balik

13) Ngabales langsung (jeung kalem) kana komentar reviewer Nalika ngirimkeun deui makalah saatos révisi, lebetkeun dokumén lengkep anu nyimpulkeun sadaya parobihan anu disarankeun ku panyusun, sareng kumaha anjeun ngarobih naskah anjeun dumasar kana éta. Lengket kana fakta, sarta ulah rant. Ulah ngabales eupan balik reviewer pas anjeun meunang eta. Baca, pikirkeun sababaraha dinten, bahas sareng anu sanés, teras ngadamel tanggapan.
Helen Ball, dewan redaksi, Journal of Human Lactation 14) Révisi sareng kirimkeun deui: entong nyerah saatos ngalangkungan sagala halangan utama Anjeun bakal reuwas sabaraha pangarang anu nampi standar “ngarévisi sareng ngirimkeun deui” surat anu henteu leres-leres ngalakukeunana. Tapi éta patut dilakukeun – sababaraha pangarang anu dipenta pikeun ngalakukeun révisi utama tabah sareng tungtungna nyebarkeun karyana, tapi anu sanés, anu henteu kedah dilakukeun, henteu kantos ngirimkeun deui. Sigana konyol pikeun ngaliwatan hurdles utama nulis artikel, meunang eta kaliwat éditor jeung balik ti review peer ngan lajeng nyerah.
Fiona Macaulay, dewan redaksi, Journal of Latin American Studies 15) Ieu bisa ditarima tangtangan reviewers, kalawan leresan alus Ieu bisa ditarima mun nolak saran a reviewer pikeun ngarobah hiji komponén artikel anjeun lamun boga leresan alus, atawa bisa (sopan) ngajawab naha reviewer salah. Katerangan anu rasional bakal ditampi ku éditor, khususna upami écés yén anjeun parantos nganggap sadaya eupan balik anu ditampi sareng nampi sababaraha éta.
Helen Ball, dewan redaksi Journal of Human Lactation 16) Pikirkeun kumaha gancang anjeun hoyong ningali makalah anjeun diterbitkeun Sababaraha jurnal pangkat langkung luhur tibatan anu sanés sahingga résiko anjeun ditolak bakal langkung ageung. Jalma kudu mikir ngeunaan naha maranéhna kudu ningali karya maranéhanana diterbitkeun gancang – sabab jurnal tangtu bakal nyandak deui. Sababaraha jurnal, sapertos urang, ogé ngalakukeun aksés sateuacanna, janten upami tulisanna katampi, éta muncul dina halaman wéb jurnal. Ieu penting lamun nuju Nyiapkeun pikeun wawancara pakasaban sarta kudu némbongkeun yén anjeun publishable.
Hugh McLaughlin, lulugu redaktur, Pendidikan Gawé Sosial – Jurnal Internasional 17) Émut: nalika anjeun maca makalah anu diterbitkeun anjeun ngan ukur ningali tulisan anu parantos réngsé Nyebarkeun dina jurnal luhur mangrupikeun tantangan pikeun sadayana, tapi sigana langkung gampang pikeun jalma sanés. Nalika anjeun maca makalah anu diterbitkeun anjeun ningali tulisan anu parantos réngsé, sanés draf anu munggaran, atanapi révisi sareng kirimkeun deui, atanapi versi perantara – sareng anjeun henteu kantos ningali gagalna.
Philip Powell, ngatur redaktur Jurnal Sistem Informasi Lebetkeun panghargaan universitas Guardian 2015 sareng gabung ka jaringan pendidikan tinggi pikeun langkung seueur koméntar, analisa sareng kasempetan padamelan, langsung ka koropak anjeun. Tuturkeun kami dina Twitter @gdnhighered. Profesor panulis Sakola Anyar, Susan Shapiro, panulis The Byline Bible. Poto kahadean tina Dan Brownstein. Babaturan kuring, profésor panulis New School Susan Shapiro ( The Byline Bible ) parantos ngajarkeun nyerat salami 25 taun. Murid-muridna parantos ngarobih kana publikasi luhur sapertos The New York Times , The Washington Post , CNN , Newsday , The LA Times , sareng seueur deui. Kuring ngobrol sareng Sue (urang mimiti patepang nalika salaku redaktur publikasi anu ayeuna teu aya, kuring napelkeun anjeunna nyerat sapotong lucu ngeunaan Barbie) sareng naroskeun anjeunna pikeun ngabagi tip pangsaéna ngeunaan cara nyerat, nargétkeun sareng nyebarkeun op-ed pondok pikeun a koran atawa majalah. EE: Sarerea boga pamadegan, jadi dulur boga op-ed di antarana. Masalahna seueur anu henteu ngartos kumaha cara nyeratna. SS: Abdi teu tiasa mikir saha anu teu bakal nguntungkeun tina nulis sapotong op-ed pondok. Loba murid kuring geus diterbitkeun pikeun kahiji kalina kalawan op-eds. Aranjeunna parantos ditawarkeun padamelan, magang, ngajomblo nyarios, sareng éditor sareng agén parantos nelepon. Unggal koran dibuka pikeun potongan pondok teu ukur ku panulis tapi jalma di unggal widang. Paling publikasi mayar antara $50 ka $500 pikeun sapotong pondok 350-750 kecap. EE: Naon cara anu pangsaéna pikeun ngamimitian nyerat op-ed? SS: Ajakan tulisan anu pangsaéna nyaéta “Éta ngaganggu kuring nalika …” Teangan hiji hal dina warta atanapi zeitgeist anu ngajantenkeun waktosna. Éta hartina anjeun nyandak hiji hal lumangsung dina warta jeung mairan ka dinya, atawa babagi sambungan husus anjeun ka dinya. Ieu sababaraha conto premis dina tindakan: Salah sahiji murid kuring maca yén kadali parental anyar dina alat ngabantosan ngirangan eusi anu teu pantes. Anjeunna nyambungkeunana sareng pangalaman anu goréng nalika budak ngora, nalika aya anu nunjukkeun anjeunna porno dina iPad sareng nyerat ngeunaan éta. Kuring ngagaduhan masalah sareng email-langkung ti 60K macét komputer kuring. Kuring meunang kalungguhan timely abdi nalika Hillary éta dina kaca hareup The New York Times kalawan masalah email nya jeung kuring diterbitkeun sapotong kalawan judul Hillary sarta Kuring Boga Masalah Email . Murid kuring anu sanés nyerat ngeunaan kumaha anjeunna resep naék beus sanaos lambat. Nalika anjeunna mendakan warta yén MTA ngarobih rute beus, éta damel na op-ed cukup pas pikeun The Daily News . Panulis anu sanés nyandak indungna ningali musik “Teu Bangga teuing”, sareng saurang lalaki bodas nyobian ngahalangan indungna tina nyanyi sareng musik. sapotong éta dina The Root . Kuring jadi kesel ngeunaan anti Semitism di almamater kuring jeung sapotong kuring ieu diterbitkeun salaku op-ed dina The Wall Street Journal . EE: Tapi anjeun teu bisa ngan nulis ngeunaan naon bae anu ngajadikeun anjeun ambek, katuhu? SS: Cara anu pangsaéna nyaéta gaduh platform anu nyambung sareng masalah éta. Contona, bakal hese nulis sapotong anti perang lamun geus pernah dilayanan, atawa éta teu hiji salaki tentara. Upami Trump ngaganggu anjeun, anjeun henteu kedah nyerat op-ed. Tapi salah sahiji murid kuring mendakan jalan ku nyerat potongan lucu pikeun The Boston Globe ngeunaan kumaha dulur milih Trump. Gagasan éta kumaha anjeun bogoh ka batur nalika anjeun teu satuju sareng aranjeunna sacara politis? Salah sahiji murid kuring nyerat sapotong munggaran anu diterbitkeun pikeun AM New York , ngeunaan kumaha anjeunna henteu perhatikeun masalah sareng MTA dugi ka kaluar ti rumah sakit, henteu tiasa naék tangga pikeun stasiun karéta lokalna, sareng henteu aya. elevators. EE: Naon deui anu penting pikeun nulis op-eds? SS: Lalajo panjang kecap. Éditor hoyong nyandak pondok, sanés kecap 2K-3K. Anjeun bakal boga leuwih untung ngajual 350 kecap ti 3500 kecap. Unggal publikasi béda. Biasana anjeun tiasa google nami publikasi sareng pituduh kiriman op-ed pikeun milarian email sareng pangropéa pikeun ngirimkeunana. Ogé, anjeun hoyong nawiskeun pendapat anu teu biasa. Henteu kunanaon janten idiosyncratic saeutik. Teu aya anu bakal nyebarkeun sapotong kumaha sakola umum butuh artos, perang parah, terorisme pikasieuneun. Seueur éditor sapertos potongan anu masihan sudut pandang anu nentang kana pamikiran standar. Salaku conto, salaku urut pecandu ganja, kuring nyerat sapotong anu diterbitkeun dina The LA Times yén kuring henteu nyangka éta mangrupikeun hal anu saé pikeun gaduh pot permen di unggal toko. Upami anjeun nyerat ngeunaan topik umum sapertos rasisme atanapi ageism, éta mangpaat pikeun narik minat redaktur kalayan saran ngeunaan naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngalereskeun masalah éta. Éta langkung saé tibatan kvetching atanapi ranting. EE: Hayu urang nyebutkeun aya nu nulis sapotong dina frenzy sabab jadi pissed off? Naon anu kudu dipigawé saméméh ngirim kaluar? SS: Kuring nyebutkeun dina The Byline Bible , trik pikeun jadi loba siswa medarkeun potongan maranéhanana nyaéta pikeun meunangkeun eupan balik. Entong ngabéréskeun sapotong anu anjeun pikir sarwa jam 3 énjing sareng email ka The New Yorker . Éta sanés resep pikeun suksés. Sababaraha cara pikeun meunangkeun eupan balik kaasup kelas (di-jalma atawa online), attending seminar, atawa gabung grup nulis. Anjeun tiasa nunjukkeun potongan anjeun ka guru, atanapi sasama wartawan. Anjeun tiasa nyewa redaktur hantu, atanapi nunjukkeun ka saha waé anu ngartos topik atanapi nyerat pikeun publikasi. Tanya aranjeunna naha ieu masuk akal? Lamun henteu, mertimbangkeun ngarévisi. Upami teu aya anu tiasa masihan anjeun kritik, lengkah jauh, jalan-jalan sareng napas, masihan 24 jam, baca pisan ka diri anjeun. Naroskeun ka diri anjeun patarosan ieu: Naha anjeun gaduh kalungguhan anu pas? Naha anjeun nunjukkeun sambungan anjeun kana bahan? Dupi anjeun gaduh judul alus? Dupi anjeun mariksa jumlah kecap? Ati-ati yén dina omongan anjeun anjeun henteu janten rasis, homofobik, atanapi hak istimewa. EE: Saatos op-ed kaluar kumaha anjeun ngamaksimalkeun moméntum? SS: Kuring bakal masangkeun dina média sosial, Facebook, Twitter, LinkedIn. Pikeun Instagram, kuring nyandak poto potongan éta. Kirimkeunana ka organisasi sareng grup anu bakal ngahargaan panyumputan anjeun sareng pasang deui. Kuring ngajarkeun murid-murid kuring pikeun tujuan anu luhur-langkung ageung publikasi langkung saé jangkauanna. Sareng entong masangkeunana dina blog anjeun atanapi masihan gratis. Éditor milarian rupa-rupa sora sareng jalma awam dina widang anu béda. Kalawan op-eds batur anu teu panulis boga kasempetan pangalusna pikeun megatkeun di. Turutan Susan Shapiro dina Twitter sareng Instagram Estelle Erasmus mangrupikeun pendidik parenting, wartawan anu meunang pangajén, palatih panulis, sareng instruktur jurnalisme tambahan pikeun Universitas New York . Anjeunna parantos diterbitkeun dina The New York Times , The Washington Post , Family Circle Magazine , Kolot Magazine sareng seueur deui. Anjeunna mangrupikeun redaktur tamu anu lumangsung pikeun Narratively , sareng janten host podcast pikeun Amérika Society of Journalists and Authors ASJA Direct. Tuturkeun anjeunna dina Instagram @EstelleSErasmus . Buka halaman wéb na ( estelleserasmus.com ) pikeun ngadaptarkeun buletin na. Tuturkeun Estelle on Forbes . Diajar langkung seueur ngeunaan The New York Times Opinion karangan tamu, kalebet cara ngirimkeun karangan tamu pikeun ulasan sareng publikasi. The New York Times Opinion karangan tamu nyieun argumen, dikirimkeun dina sora pangarang sorangan, dumasar kana kanyataan jeung dicokot tina kaahlian atawa pangalaman pangarang urang. Tujuanana kami nyaéta pikeun nawiskeun pamiarsa sajumlah ideu anu kuat ngeunaan acara anu penting atanapi masalah anu janten perhatian umum ti jalma-jalma di luar The New York Times. Kami ngabagéakeun ideu pikeun kiriman dina sadaya média, kalebet audio, ilustrasi, data sareng visualisasi. Upami anjeun hoyong ngalebetkeun karangan tamu video , mangga tingal karangan tamu New York Times Opinion Video pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal prosés kiriman. Pilih hiji pilihan di handap pikeun leuwih jéntré:

Opini karangan tamu anu baheulana katelah Op-Eds sabab muncul dina citak sabalikna kaca redaksi. Dina inti maranéhanana, Opini karangan tamu mangrupa argumen diartikeun sarta substantiated kalawan bukti. Ngagabungkeun sawala sareng debat anu beunghar ku cara anu penting sareng unik The New York Times ngabantosan pamiarsa langkung ngartos dunya. Ngondang “diskusi cerdas tina sagala nuansa pendapat” parantos janten inti kana karya The Times ti saprak 1896, nalika penerbit kami Adolph Ochs nyatakeun éta bagian tina misi koran. Kami yakin kana nilai nyiptakeun rohangan pikeun jalma anu sanés wartawan, sareng anu sering henteu ngagaduhan hubungan institusional sareng The New York Times, pikeun nyarios langsung ka pamiarsa tibatan dimédiasi ngalangkungan wartawan. Ku desain, argumen jeung sora ieu mindeng bakal kontras jeung atawa tangtangan pamadegan columnists na redaksi urang sorangan. Karangan tamu kedah masihan pamiarsa New York Times koleksi argumen sareng ide anu paling kuat, lega sareng has. Karangan tamu tiasa nyandak sababaraha bentuk, sapertos:

  • Rekening jalma kahiji : Dimana jalma-jalma sapopoe tiasa ngajelaskeun pangalamanana ku kecap-kecap sorangan ku cara anu ngadorong pamiarsa ningali dunya atanapi ngeunteung kana pangalaman sorangan dina lampu anu béda.
  • Hub pikeun para ahli : Dimana para ahli tiasa nampilkeun papanggihan, nyorot masalah sareng ngajukeun solusi ka masarakat sareng ka anu sanés. Kami milarian karangan ti para ahli dimana aranjeunna ngadamel argumen anu asli sareng kuat dumasar kana kaahlian anu teu biasa atanapi jero. Ekonom, ahli hukum, dokter, guru, psikolog, playwrights sareng seueur anu sanésna sadayana tiasa gaduh kaahlian dina topik anu dipasihkeun anu tiasa ngamajukeun argumen anu penting.
  • Platform pikeun pajabat publik : Dimana pejabat publik tiasa ngadamel kasusna, ngajelaskeun posisina atanapi nyarioskeun carita na. Kusabab jalma-jalma ieu parantos ngagaduhan platform anu penting, karanganna dilaksanakeun pikeun standar anu luhur sareng nawiskeun wawasan anu saé pikeun pamiarsa.

Urang discourage karangan anu utamana respon kana artikel Opini séjén, kolom atawa redaksi. Forum anu pangsaéna pikeun karangan réspon nyaéta halaman Surat. Pikeun ngirim surat, e-mail [email protected]

Ieu mangrupikeun patarosan anu terus-terusan, sabab anu urang milarian gumantung kana warta sareng masalah dina paguneman umum iraha waé waktosna. Nanging, karangan Opini pangsaéna gaduh sababaraha hal anu umum:

  • Aranjeunna nyobian tangtangan sareng ngalibatkeun pamirsa anu henteu merta satuju sareng sudut pandang panulis.
  • Aranjeunna masihan wawasan kana masalah pajeulit atanapi ngantisipasi ideu ageung.
  • Aranjeunna ngamimitian paguneman, pangaruh pembuat kabijakan sareng gaduh dampak anu jauh saluareun halaman Times Opinion.
  • Aranjeunna aspire mun delight nu maca kalawan tulisan hébat sarta originalitas tur muka jandela kana dunya urang moal bisa nempo.
  • Biasana 800 dugi ka 1,200 kecap, sanaos urang kadang nyebarkeun karangan anu langkung pondok atanapi langkung panjang.

Standar kami

Originalitas : Karangan kedah asli sareng éksklusif pikeun The New York Times, hartosna aranjeunna henteu tiasa muncul di tempat sanés – dina bentuk naon waé – dina citak atanapi online. Etika sareng konflik : Panulis tamu diharepkeun ngahindarkeun konflik kapentingan atanapi munculna konflik sapertos kitu sareng matuh kabijakan The Times ngeunaan jurnalisme etika. Fact-checking : Sateuacan urang nyebarkeun artikel anjeun, éta kedah dipariksa kanyataan. Upami karangan katampa pikeun publikasi, panulis tamu bakal dipenta pikeun ngalebetkeun salinan karangan anu dijelaskeun, daptar sumber anu relevan pikeun tiap pernyataan faktual.

  • Urang museurkeun pamariksaan urang kana fakta anu tiasa diverifikasi. Contona, jumlah urang Amerika tanpa asuransi kaséhatan, panghasilan somah median atawa tanggal hiji hukum ieu enacted.
  • Urang ogé nalungtik pernyataan faktual anu langkung lega (“Teu aya anu namina ka pengadilan dina jaman pasca perang anu konservatif sapertos Justice Scalia atanapi liberal sapertos Kaadilan Brennan,” “Laos mangrupikeun salah sahiji nagara anu paling korup di dunya”) anu panginten kedah mumpuni. , dipedar atawa dinyatakeun kalawan precision gede atawa nuansa.
  • Kami ningali bukti faktual anu dicutat pikeun pariksa yén metodologina leres sareng yén datana disayogikeun kalayan akurasi sareng kasaimbangan.
  • Urang leuwih milih sumber primér (makalah panalungtikan NIH) ti nu sekundér (artikel warta ngeunaan papanggihan kertas urang).
  • Lamun urang nangtukeun yén kanyataan husus teu bisa diverifikasi, urang moal nyebarkeun eta.

Kami bakal usaha pikeun pariksa fakta dina artikel anjeun, tapi salaku panulis, anjeun nanggung tanggung jawab pamungkas pikeun akurasi karya anjeun. Kami teu tiasa ngalereskeun nanaon saatos publikasi tanpa nambihan koreksi – sareng koréksi diarsipkeun sacara permanén. Kasalahan anu baheula mangrupikeun faktor nalika urang nganggap naha bakal nampi karya anu bakal datang ti panulis.

Pikeun ngalebetkeun karangan tamu anjeun, punten ngalengkepan formulir ieu. Nalika ngirimkeun karangan anjeun:

  • Terangkeun latar tukang profésional atanapi pribadi anu nyambungkeun anjeun kana argumen atanapi ide dina karangan anjeun. Sadaya karangan tamu urang diédit sacara ketat sareng dipariksa kanyataan.
  • Lebetkeun sumber (dina hyperlink dina téks atanapi kurung) pikeun pernyataan konci anu dilakukeun dina karangan anjeun.

Hiji anggota staf kami bakal maca sareng marios unggal kiriman, tapi kusabab seueur pesen anu kami tampi, urang panginten henteu tiasa ngabales ka sadayana masing-masing. Hanjakal, urang kudu nolak loba karangan alus teuing jeung gagasan. Upami anjeun henteu ngawartosan ti kami dina tilu dinten kerja, anjeun kedah bébas ngalebetkeun karya anjeun di tempat sanés. Baca heula ieu, sebutkeun jalma anu ngédit Nampi apdet Financial Times gratis Kami bakal ngintunkeun email myFT Daily Digest ka anjeun pikeun ngungkabkeun warta Financial Times panganyarna unggal isuk. Saban poé, kami nyebarkeun sababaraha artikel ku panulis tamu. Sababaraha ditugaskeun ku kami; batur urang pilih tina usulan nu datang ka alamat surélék [email protected] Nyebarkeun sora éksternal mangrupikeun bagian konci tina interaksi urang sareng pamiarsa urang. Kami khususna resep potongan anu nyorot tempat-tempat anu teu kaduga, ngajalajah ideu anyar sareng terangkeun sababaraha sudut pandang. Simkuring oge hoyong potongan pamadegan urang janten punchy, artikel bisa dibaca nu nyieun argumen kuat; sarta kami boga titik lemes keur panulis anu demolish hikmah konvensional atawa dissent tina pamadegan urang geus diterbitkeun. Upami anjeun hoyong janten bagian tina paguneman ieu, mangga ngahubungi. Kami nampi puluhan usulan unggal dinten, tapi ieu mangrupikeun lima tip ngeunaan cara ngajantenkeun anjeun naék kana puncak tumpukan:

  1. Pikirkeun pamiarsa urang. FT masihan anjeun kasempetan pikeun ngobrol sareng padagang di Hong Kong, profésor di Paris sareng insinyur di Silicon Valley, sadayana dina waktos anu sami. Éta hartosna tulisan anjeun kedah ngalangkungan masalah lokal pikeun ngajantenkeun titik anu langkung lega sareng éta henteu tiasa nganggap pangaweruh jero. Upami anjeun nyerat ngeunaan pertanian di Minnesota, pertimbangkeun kumaha éta mindahkeun harga jagung di Milan. Op-eds pangalusna ngagunakeun conto jelas pikeun ngabejaan panongton global hal anyar – kawas sapotong ieu ngeunaan kumaha tim curling awéwé Koréa Kidul mangrupakeun conto utama tina strategi ngembangkeun suksés nagara urang.
  2. Tulis naon anu anjeun terang. Ngabejaan urang hal batur teu bisa, jadi lucu atawa dagang on saha anjeun, naha éta arsiték penniless, urut kapala bank atawa pelopor spin pulitik. Seueur jalma spin skenario kiamat ngeunaan robot; téknolog ieu ngagambar pangalaman dirina sorangan damel di grup parangkat lunak Sage pikeun ngabantah yén masalah anu langkung mendesak nyaéta kumaha bias manusa ngagulungkeun intelijen buatan.
  3. Tulis sacara jelas sareng diakses. Potongan anjeun kedah janten bacaan anu pikaresepeun, sanés risalah akademik, sanaos éta subjek anu serius atanapi téknis. Hindarkeun jargon sareng akronim pisan – aranjeunna ditunda sareng ngabingungkeun pamiarsa.
  4. Paké conto husus. Ulah ngan nyebutkeun kaluaran ngaronjat; ngajelaskeun antrian di luar toko pancake Tokyo jadi pamiarsa sabenerna ningali naon maksud anjeun. Hiji cutatan warni atawa anekdot nétélakeun patut sarébu generalities. Dina hiji sapotong panganyarna, panulis ngagambarkeun sapotong nya ngeunaan kumaha beasiswa Rhodes robah ku ngajéntrékeun kumaha manehna dirawat nalika manehna ngalamar program sababaraha dekade katukang.
  5. Janten pithy sareng seukeut. Pamiarsa ngahargaan FT pikeun pondokna. Janten anjeun gaduh paling seueur 800 kecap, cekap pikeun ngadamel kasus persuasif pikeun titik anu difokuskeun. Janten miniatur, sanés pelukis bentang.

Upami kami nampi potongan anjeun, anjeun kedah mastikeun yén karya éta milik anjeun sareng henteu muncul di tempat sanés, bahkan dina basa sanés. Janten punten ulah ngirim usulan anu anjeun kirimkeun ka batur. Kami bakal naroskeun anjeun ngadaptarkeun kontrak. Pamiarsa urang resep terang sumber data urang, ku kituna urang tiasa naroskeun anjeun nyayogikeun tautan atanapi sumber sanés pikeun pernyataan anjeun. Anjeun kudu dibewarakeun sagala kapentingan relevan. Potongan timer porsi jarang patut maca iwal aranjeunna nyebutkeun hal kaduga jeung urang ngabejaan pamiarsa ngeunaan konflik misalna. Draf anjeun bakal sering janten titik awal. Éditor tiasa nyarankeun cara pikeun ngajantenkeun basa atanapi argumen langkung jelas. Tapi yakin yén kami bakal salawasna nunjukkeun anjeun versi final pikeun persetujuan sareng, upami kami henteu satuju, anjeun salawasna tiasa nyandak potongan anjeun ka tempat sanés. Hadé pisan mun éta ngahubungan kami ku email di [email protected] Upami anjeun gaduh pandangan anu seukeut kana warta anu ayeuna ngarecah, kirimkeun langsung, sanaos éta kasar. Sanaos urang biasana tujuanana pikeun ngabales sadaya pitches, masalah staf nalika pandémik coronavirus ngajantenkeun ieu teu mungkin. Upami anjeun henteu acan nguping ti kami dina opat dinten, mangga teraskeun teraskeun. Kami ngarepkeun maca karya anjeun. Brooke Masters mangrupikeun éditor opini sareng analisa FT

Kumaha diterbitkeun dina FT

Kumaha ngalebetkeun sapotong pendapat Financial Times nampi kiriman tamu ngeunaan topik naon waé pikeun bagian opini halaman wéb sareng koran kami. Ngan ngirim karya aslina; kami henteu nyitak deui bahan anu parantos dicitak di tempat sanés atanapi diterbitkeun dina internét. Mangga ngirim kiriman ka [email protected] Pesen anjeun kedah kalebet:

  • téks artikel anjeun dina awak email (sanes salaku lampiran)
  • wincik kontak anjeun, kaasup nomer telepon
  • konfirmasi yén anjeun hiji-hijina panulis karya
  • konfirmasi yén anjeun nawiskeun hak publikasi ekslusif FT

Urang boga aturan tegas ngalawan bylines gabungan dina kaca opini. Anjeun kedah tiasa nyandak kiridit pinuh pikeun potongan anjeun. Kumaha carana ngirim surat ka redaktur Kami ngabagéakeun surat ka éditor janten bagikeun pendapat sareng pangalaman anjeun. Ieu kumaha carana ningkatkeun kasempetan anjeun gaduh surat anjeun diterbitkeun dina koran sareng online. Punten tetep pondokna — panjangna kedahna paling seueur 400 kecap, sareng gaduh kasempetan suksés anu langkung saé upami langkung pondok. Nyaritakeun naon anu anjeun terang. Hindarkeun jargon, jaga kecapna jelas sareng émut yén kalolobaan pamiarsa moal ngabagi pangaweruh jero anjeun. Simkuring resep wit jeung civility, tapi teu nyiksa atanapi tirades. Kami nampi ngan éksklusif. Pikeun ngirim surat ka redaktur pikeun publikasi, email [email protected] Atawa kirimkeun ka: Letters Editor, Financial Times, Bracken House, 1 Friday Street, London EC4M 9BT, UK Punten lebetkeun alamat anjeun, nomer telepon siang sareng email.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *