Baheula, seniman buku komik sapertos Steve Ditko sareng Jack Kirby nyiptakeun buku komik salami sababaraha jam. Maranéhna calik dina méja ngagambar, ngagambarkeun karakter jeung ngeusian gelembung ucapan ku leungeun. Alatan kamajuan téhnologis di dunya ilustrasi modern, loba panyipta komik geus balik kana parabot online pikeun mantuan aranjeunna sangkan buku komik maranéhanana sarta novél grafis kanyataanana dina hitungan poé. Alat nyiptakeun buku komik online rupa-rupa ti program ilustrasi ka situs wéb anu nyayogikeun témplat pormat anu tiasa diunggah. Sajaba ti éta, situs percetakan kawas Comix Well Spring nyadiakeun affordable, gampang-to-pamakéan pilihan percetakan jadi Anjeun bisa nyebarkeun carita komik Anjeun. Diajar kumaha nyieun buku komik online kalawan pituduh mantuan ieu, ti generasi gagasan pikeun nyekel salinan fisik dina leungeun Anjeun.

Ngamimitian

Aya seueur cara anu nyiptakeun buku komik tiasa nerapkeun alat online pikeun ngamimitian dina proyék buku komik. Gumantung kana tahap prosés nyiptakeun anjeun, anjeun tiasa nganggo
alat brainstorming online pikeun ngahasilkeun ideu carita sareng ngabantosan imajinasi anjeun kana tindakan. Upami anjeun parantos gaduh carita asli, karakter, sareng dialog anjeun dina pikiran tapi peryogi bantosan ngartos prosés atanapi téknik ilustrasi, anjeun tiasa kéngingkeun tutorial pidéo YouTube pikeun bantosan visual. Anjeun oge bisa maca blog mantuan nu mere Anjeun wawasan sagalana ti nulis hiji skrip buku komik ngalakonan naon format atawa perenah milih pikeun buku komik Anjeun.

Nyieun Komik Anjeun Online

Lamun anjeun geus siap nyieun komik sorangan, ngajalajah rupa-rupa
software kreasi komik jeung makers komik sadia dina internét. Sababaraha program parangkat lunak tiasa diunduh, sedengkeun anu sanésna mangrupikeun produk SaaS, hartosna anjeun tiasa mésér langganan sareng aksés online. Situs sanésna nawiskeun pilihan nyiptakeun komik anu tos diformat pikeun komik digital. Ieu sering gratis atanapi sawaréh gratis, kalayan fitur tambahan pikeun anu mayar langganan. Anjeun milih alat nyiptakeun online gumantung kana kamampuan artistik sareng tujuan akhir anjeun. Lamun teu bisa pinuh ngagambarkeun buku komik anjeun kalawan gambar aslina, anjeun tiasa manggihan program nu nyadiakeun elemen pikeun anjeun milih tina; Alternatipna, ngagunakeun program ilustrasi pikeun nyieun ilustrasi aslina.

Parangkat Lunak / Aplikasi Komik

Sanaos seueur pilihan parangkat lunak nyiptakeun komik sareng alat gratis sayogi online, sababaraha anu menonjol dina hal kualitas. ComicBook mangrupikeun aplikasi pikeun ios anu tiasa nganggo poto pikeun nyiptakeun komik kalayan harga anu kawilang murah. Anjeun tiasa mendakan ieu sareng program ilustrasi anu sanés dina toko aplikasi dina smartphone atanapi tablet anjeun. Comic Draw atanapi Adobe Illustration nyayogikeun cara anu saé pikeun seniman anu sacara artistik condong ngarancang gambar sorangan. Kalayan pilihan ieu, anjeun tiasa ngalatih kréatipitas anjeun sareng nyiptakeun komik anu nyarioskeun carita anjeun kalayan warna sareng grafik anu terang kalayan gaya anu unik, teras simpen sareng unggah kana citakan kalayan panél strip komik sareng gelembung téks.

Ngadamel Komik Online

Upami anjeun hoyong ngadamel komik digital atanapi nganggo ilustrasi anu tos didamel, produsén strip komik online sapertos Pixton, Storyboard That, Make Belief Comix, ToonDoo, Strip Generator, sareng Canva nyayogikeun cara anu gampang pikeun ngalakukeunana. Ieu nyadiakeun Anjeun alat basis web pikeun nyieun webcomics Anjeun. Aya vérsi percobaan gratis tina alat online ieu sareng pilihan anu mayar pikeun ngaksés fitur tambahan. Anjeun malah tiasa ngiringan murangkalih anjeun, sabab seueur produsén online ieu disaluyukeun pikeun tugas kelas sareng ramah-budak.

Nyitak Komik Anjeun Online

Upami anjeun hoyong nyitak buku komik anjeun tinimbang tetep dina bentuk digital, unduh komik anjeun kana format anu pas, biasana file JPEG atanapi PDF. Teras, kunjungan panyitak buku komik profésional sareng situs wéb penerbitan sapertos Comix Well Spring pikeun milih jilid anu dipikahoyong pikeun buku anjeun. Comix Well Spring nawiskeun beungkeutan saddle stitch pikeun buku komik sareng naratif pondok atanapi sababaraha séri. Upami buku komik anjeun gaduh storyboard anu langkung panjang sareng struktur naratif anu intensif, maka buku komik anu kabeungkeut ku pasagi tiasa dianggo. Sakali anjeun ngagaduhan produk ahir anjeun, anjeun tiasa nganggo alat wéb sareng média sosial pikeun pasar éta. Mimitian halaman wéb pangarang sareng Instagram atanapi Twitter supados fans anjeun tetep dipasang dina topik anu aya hubunganana sareng komik sareng nyarioskeun ka jalma ngeunaan komik anyar anu anjeun tulis. Kirimkeun salinan buku komik anjeun nganggo tetengger khusus pikeun ngamajukeun merek pangarang anjeun.

Bawa Buku Komik Anjeun pikeun Hirup

Alat nyiptakeun online ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun karakter anu jelas sareng narasi anu pikaresepeun, sanaos anjeun sanés ilustrator anu terampil. Ngagunakeun kombinasi program kreasi komik online, sumber kreatif basis web, sarta kakuatan percetakan buku komik profésional ku Comix Well Spring, anjeun bisa mawa buku komik anjeun hirup tur meunangkeun kana leungeun pamiarsa anu bakal ngahargaan carita anjeun. Tim di Comix Well Spring tiasa ngabantosan anjeun milih pilihan percetakan anu pas pikeun ngajantenkeun visi buku komik anjeun janten kanyataan. Kotektak halaman wéb kami pikeun ningali pilihan ngariung sareng ngaksés tulisan anu ngabantosan kami anu masihan tip ngeunaan topik anu aya hubunganana sareng komik, tina desain strip komik dugi ka kontrol kreatif kana komik anjeun pikeun publikasi. Nalika anjeun siap mesen, turutan sistem online kami anu gampang sareng angkat ka staf kami kalayan patarosan ngeunaan prosésna. Dina poé tiis, koran teuas, ngan jalma anu bisa ngagambar éta pangarang komik strip suksés. Dina sababaraha kasus, ieu nyababkeun komik strips nu boga gambar pisan nice, tapi teu kabeh lucu (batuk, Blondie ). Untungna, internét parantos ngajarkeun urang pikeun henteu nampi bentuk seni komik anu langkung handap, tapi anu langkung fleksibel. Penggemar komik strip anu hoyong lucu tapi teu paduli ngeunaan gambar geulis bisa boga strips maranéhanana, maranéhanana anu hayang artistik boga sorangan, komo nu boga rasa pisan husus bisa manggihan hal katuhu. Bagian anu pangsaéna ngeunaan kamajuan ieu nyaéta ngamungkinkeun anjeun, henteu paduli bakat naon waé salaku seniman atanapi pelawak, pikeun nyiptakeun komik anjeun nyalira. Gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa nganggo salah sahiji tina opat situs ieu pikeun ngabantosan anjeun ngalakukeunana.

1. MakeBeliefsComix.com

Gambar Mashable Jieun strip komik kalayan bantuan MakeBeliefsComix.
Kiridit: screenshot / nyieun Kapercayaan Comix MakeBeliefsComix.com mangrupikeun panyipta komik anu cukup gampang dianggo ku murangkalih, tapi ogé aya pilihan anu cukup pikeun déwasa pikeun nampi pesen. Pamaké bisa milih ti 25 karakter pikeun ngeusian hiji dua, tilu, atawa opat-panél strip komik. Pilihan anu tos disetel anu ngajantenkeun situs éta gampang dianggo ogé tiasa rada ngawatesan. strips komik custom anjeun bakal kasampak geulis generik. Aya ngan ngeunaan opat ekspresi béda pikeun tiap karakter. Kauntungannana ieu nyaéta anjeun tiasa ngabéréskeun komik online anu terhormat dina sakitar 10 menit. Panyipta, Bill Zimmerman, mangrupikeun panulis seueur buku – kalebet Make Beliefs: A Gift For Your Imagination . “Harepan kuring nyaéta ku masihan anjeun pilihan karakter anu béda-béda sareng kasempetan pikeun nyerat kecap sareng pikiran pikeun aranjeunna,” anjeunna nyerat dina situs éta, “Anjeun bakal ngetok kreativitas anjeun sareng ngajalajah kemungkinan anyar.”

2. Pixton

Gambar Mashable Jieun strip komik anjeun, seniman.
Kiridit: screenshot / pixton Ieu mangrupikeun situs wéb nyiptakeun strip komik pikeun seniman. Situs ngamungkinkeun pikeun kustomisasi sabisa-gancang tanpa kedah ngawangun ti mimiti. Gantina ngan milih warna kaos karakter urang, misalna, aya pilihan pikeun nyaluyukeun kerah, bentuk, leungeun baju, jeung ukuran kaos. Gantina ngandelkeun pose prasetél sareng émosi pikeun unggal karakter, pangguna tiasa ngaklik sareng nyered anggota awak karakter kana postur énggal sareng tiasa nyaluyukeun panon, ceuli, irung sareng gaya rambut. Éta ogé merenah pikeun nambahkeun gambar ti Flickr atawa gambar Google. Komik anu suksés bersaing unggal dinten pikeun tempat dina 10 luhur Pixton anu bergengsi.

3. ToonDoo

Gambar Mashable ToonDoo ngamungkinkeun anjeun ngadamel buku komik khusus anjeun nyalira.
Kiridit: screenshot / toondoo ToonDoo ngahontal kasaimbangan anu saé antara fleksibilitas kreatif sareng karamahan pangguna, mastikeun yén hasil ahir katingali saé. Sanaos masih aya perpustakaan éksténsif ngeunaan karakter sareng objék anu dianggo dina komik anjeun, aya ogé alat pikeun nyiptakeun sentuhan anjeun nyalira. Alat TraitR ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun karakter khusus sareng DoodleR ngamungkinkeun anjeun ngalukis sacara bébas. Upami anjeun hoyong nganggo poto anjeun nyalira atanapi gambar anu sanés dina strip komik anjeun, anjeun tiasa ngamanipulasi éta ngalangkungan alat poto ImagineR. Beda sareng situs kreasi komik strip anu sanés, aya pilihan pikeun ngahémat proyék pertengahan kreasi anjeun supados anjeun tiasa uih deui engké. Nalika anjeun réngsé sakeupeul ToonDoos, anjeun tiasa nyusun buku. Gampang nyelapkeun kartun individu dina situs wéb atanapi ngabagikeunana dina jaringan, sareng anjeun tiasa mésér gambar kualitas cetak tina paporit anjeun.

4. Jalur generator

Gambar Mashable Strip Generator nyaéta pembuat strip komik anu ngamungkinkeun pikeun pigura adjustable
Kredit: Potret layar / generator strip Karakter stoic of Strip Generators nginjeumkeun diri kana koméntar sarkastik. Henteu aya seueur kasempetan pikeun nyiptakeun gaya pribadi – anjeun kedah damel sareng naon anu dipasihkeun ku situs anjeun – tapi sanés hartosna anjeun moal tiasa kreatif. Galeri bertema komunitas mangrupikeun kasaksian pikeun ieu. Hiji kamampuh unik nyaéta pigura adjustable. Upami anjeun peryogi sél khusus supados langkung lega atanapi langkung panjang, anjeun ngan ukur tiasa nyéred témbok. Tret stand-kaluar sejen nyaeta perpustakaan pribadi. Lamun anjeun tweak hiji gambar pikeun meunangkeun eta ngan katuhu, Anjeun bisa nyimpen eta pikeun dipaké deui engké. ngalaporkeun tambahan ku Jack Morse. Carita asli diterbitkeun dina 2010 sareng diropéa dina 2018.

Jieun desain strip komik jeung Adobe Express.

Ngenalkeun Adobe Express, cara pang anyarna sareng panghadéna pikeun ngarancang sareng nyebarkeun komik strips anjeun. Adobe Express mantuan Anjeun nyieun grafik stunning nu bisa Anjeun ngawangun ti scratch atawa jeung desain template stunning pikeun ngamimitian Anjeun. Gampang ngatur ukuran ciptaan anjeun pikeun dibagikeun dina platform sosial atanapi format anu dicitak. Gampangna sapertos milih citakan, ngaropea, sareng ngabagi. Desain strip komik anjeun ayeuna

Kumaha carana ngadamel strip komik.

Mimitian ku inspirasi. Kami ngahubungkeun anjeun sareng rébuan témplat anu dirarancang sacara profésional, janten anjeun henteu pernah ngamimitian tina kanvas kosong. Milarian dumasar platform, tugas, éstétika, suasana, atanapi warna pikeun gaduh inspirasi seger dina ujung jari anjeun. Sakali anjeun mendakan grafik pikeun ngamimitian, ketok atanapi klik pikeun muka dokumén dina éditor. Remix eta pikeun nyieun sorangan. Aya seueur cara pikeun nyaluyukeun témplat komik strip anjeun. Robah salinan sareng font. Lebetkeun gambar sareng poto produk atanapi poto anjeun. Atanapi kotektak tina rébuan gambar gratis langsung dina Adobe Express. Méakkeun sakedik atanapi saloba waktos anjeun hoyong ngadamel grafis anjeun nyalira. Kalayan rencana premium, anjeun malah tiasa otomatis nerapkeun logo merek, warna, sareng fon anjeun, janten anjeun salawasna #onbrand. Amp up flair. Gampang pikeun nambihan bakat sareng kapribadian tambahan kana proyék anjeun nganggo aset desain ekslusif Adobe Express. Tambihkeun stiker animasi tina GIPHY atanapi nerapkeun animasi téks pikeun pidéo grafis pondok dina hiji ketok. Kami parantos ngurus sadaya hal téknis anu pikaboseneun supados anjeun tiasa difokuskeun pesen sareng gaya anjeun. Anjeun ogé tiasa nambihan kolaborator kana proyék anjeun, ku kituna anjeun tiasa gaduh langkung seueur leungeun-on-dek ngahirupkeun komik anjeun. Robah ukuran pikeun ngajantenkeun eusi anjeun langkung jauh. Geus kaliwat poé kudu ngapalkeun dimensi gambar pikeun unggal platform tunggal. Sakali anjeun badarat dina desain anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa sacara gampil ngarobih éta pikeun jaringan sosial naon waé ku ngagunakeun fitur pangropéa ukuran otomatis-magis Adobe Express. Duplikat proyék, pencét ukuran, sareng pilih platform anu anjeun hoyong adaptasi, sareng AI kami bakal ngurus sésana. Boom. Eusi pikeun sadaya saluran anjeun dina waktos sakedik. Simpen sareng bagikeun desain strip komik anjeun. Sakali strip komik anjeun réngsé, pencét éta tombol nyebarkeun. Anjeun tiasa ngabagikeun desain anjeun langsung ka saluran média sosial anjeun atanapi ngabagikeunana sacara digital ngalangkungan email atanapi ngabagi tautan. Atanapi, nyitak grafik anjeun di bumi atanapi nganggo panyitak profésional pikeun janten cetak, kartu ucapan, atanapi buku komik atanapi novel grafis anu diterbitkeun. Adobe Express ngahemat desain anjeun, janten anjeun tiasa nganjang deui proyék anjeun upami anjeun peryogi apdet.

Nyaritakeun carita anjeun kalayan kréatipitas di sisi anjeun.

Komik mangrupikeun bentuk seni anu luar biasa serbaguna. Kalayan Adobe Express, anjeun tiasa nyiptakeun éstétika khusus pikeun strip komik anjeun anu anjeun tiasa nyiptakeun deui-deui pikeun konsistensi sapanjang carita anjeun. Atanapi, kéngingkeun komik janten meme anu anjeun tiasa bagikeun dina platform sosial anjeun. Aya kasempetan kreatif sajajalan pikeun ngahurungkeun gagasan strip komik anjeun kana hal megah.

Hayu Adobe Express janten ahli desain strip komik Anjeun.

Hone kreativitas anjeun kalawan kakuatan Adobe Express. Jelajahi témplat anu dirarancang sacara profésional pikeun ngagulung roda anjeun atanapi nyiptakeun format komik anjeun ti mimiti. Ngadegkeun téma pikeun desain anjeun nganggo poto, ikon, logo, fon pribadi, sareng elemen anu tiasa disaluyukeun pikeun ngajantenkeun aranjeunna leres-leres otentik. Duplikat desain sareng ukuranana pikeun nyiptakeun konsistensi dina sababaraha jinis bahan. Kalayan Adobe Express, éta gratis sareng gampang pikeun ngadamel, nyimpen, sareng ngabagi desain anjeun dina sababaraha menit supados anjeun tiasa nambihan kolaborator, kéngingkeun persetujuan, sareng nyebarkeun komik anjeun pikeun dinikmati sadayana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *