Rosana ngalayanan resep steak manuk onta nya ku anggur beureum euyeub tur saos supa, sampurna pikeun wengi husus di. Lemah di gajih na pisan tinggi protéin, daging onta téh salah sahiji cobaan pikeun foodies petualang néangan hal bit béda. Mimiti diterbitkeun dina 2017

  • 4 steaks manuk onta, masing-masing beuratna 150-200g
  • 1 sdm mantega
  • 1 bawang bodas, sedeng, grated
  • 2 siung bawang putih, keprek
  • 1 sprig of thyme
  • 100 ml kaldu sapi
  • 200 ml anggur beureum, kualitas alus
  • 250 g suung, pilihan anjeun
  • 2 sdm krim ganda
  • uyah
  • lada

1 Pikeun masak steaks manuk onta, panas mentega dina frying pan badag leuwih panas sedeng. Masak steaks manuk onta nepi ka luar geus enteng crsp na caramelised, salila kira 2 menit per sisi. Upami nganggo térmométer daging, daging kedah ngahontal 63 ° C di jero. Leupaskeun steaks manuk onta tina loyang sarta ngidinan pikeun beristirahat di hiji tempat haneut 2 Tambahkeun kenop sejen tina mentega kana pan jeung nambahkeun bawang sarta bawang bodas. Masak nepi ka warna emas lampu, lajeng tuang kana anggur. stock na thyme. Ngidinan pikeun simmer sarta ngurangan ku satengah – saos kudu kasampak lemes jeung herang 3 Tambahkeun suung, masak dina panas low pikeun sejen 2 menit lajeng tuang di krim, Pergaulan ogé. Rasa pikeun uyah jeung cabé, pareum panas jeung sendok saos leuwih steaks pikeun ngawula ka gambar

Fakta Gizi (per porsi)
77 Kalori
3g gajih
3g Karbohidrat
10g Protéin

Témbongkeun Label Gizi
Full Sumputkeun Label Gizi Full ×

Fakta Gizi
Porsi: 4
Jumlah per porsi
Kalori 77
% Nilai Poéan*
Total gajih 3g 3%
Lemak jenuh 1 g 3%
Koléstérol 33 mg 11%
Natrium 904 mg 39%
Total Karbohidrat 3g 1%
Serat Diét 0g 1%
Total Gula 1g
Protéin 10 g
Vitamin C 2 mg 9%
Kalsium 19 mg 1%
beusi 2 mg 10%
Kalium 212 mg 5%
*% Nilai Daily (DV) ngabejaan Anjeun sabaraha hiji gizi dina porsi dahareun nyumbang kana diet sapopoé. 2,000 kalori sadinten dianggo pikeun nasihat gizi umum.

(Inpormasi gizi diitung nganggo pangkalan data bahan sareng kedah dianggap perkiraan.) Ostrich mangrupakeun daging populér di bagian nu tangtu dunya, kawas Afrika Kidul, sarta geus jadi leuwih gampang sadia di AS alatan peternakan manuk onta Amérika. Daging onta mangrupakeun alternatif lean pikeun daging sapi, sarta loba liken rasa jeung filet mignon. Sanajan asalna tina manuk, teu asak éta warna beureum poék, saeutik darker ti daging sapi. Sanajan kitu, éta teu jadi kuat dina rasa sakumaha loba motong daging sapi. Ku alatan éta, leuwih sae pikeun usum steak manuk onta saméméh masak. Resep ieu ngajadikeun hiji steak manuk onta nu pisan sarupa dina rasa jeung tékstur jeung nu ti steak sapi grilled, hatur nuhun kana saos Worcestershire, bawang bodas, jeung cabe hideung taneuh kasar. Daging anu coated dina seasonings sarta ninggalkeun pikeun marinate pikeun 2 jam saméméh nganiaya grill dina. Ngawula sakumaha Anjeun ngalakukeunana sagala jenis steak, kalawan pilihan Anjeun kentang sarta malah creamed kangkung di sisi.

  • 2 sendok saos Worcestershire
  • 2 siung bawang putih, keprek
  • 1 1/2 séndok téh uyah
  • 1 séndok minyak zaitun
  • 1 séndok bubuk bawang
  • 1 séndok cabe hideung taneuh kasar
  • 4 (4 nepi ka 5 ons) steaks manuk onta (kandel kira 3/4 inci)
  1. Kumpulkeun bahan.
  2. Ngagabungkeun saos Worcestershire, bawang bodas minced, uyah, minyak zaitun, bubuk bawang, sarta cabe hideung dina mangkok.
  3. Teundeun steaks manuk onta dina piring jeung rub campuran bumbu onto dua sisi steaks.
  4. Nutupan kalayan bungkus plastik sarta nempatkeun dina kulkas salila 2 jam.
  5. Preheat grill ka sedeng luhur panas. Leupaskeun steaks tina kulkas sarta ngantep diuk dina suhu kamar (katutupan) salila 15 menit salaku grill pemanasan.
  6. Sakali grill geus dipanaskeun, grill minyak grates ogé.
  7. Teundeun steaks on grill jeung masak pikeun 5 nepi ka 6 menit per sisi, gumantung kana ketebalan, atawa nepi ka suhu internal ngahontal sahanteuna 150 F.
  8. Dipiceun daging tina grill sarta ngantep sésana pikeun 5 nepi ka 7 menit.

Gizi Daging Onta

Daging onta rendah kalori, lemak, sareng koléstérol, sareng tinggi kalsium, protéin, sareng beusi. Éta malah langkung ramping tibatan hayam sareng kalkun tanpa kulit. Ogé, daging onta mangrupakeun sumber vitamin B6, vitamin B12, tiamin, riboflavin, niasin, fosfor, séng, jeung selenium.

Cara séjén pikeun Masak Ostrich

  • Ostrich steak bisa potong batu jeung dipaké pikeun nyieun Stew, nu mangrupa bagian tina asakan Afrika Kidul. Stew tiasa kalebet sayuran sapertos bawang, seledri, wortel, tomat, sareng kaldu sup sareng anggur.
  • Daging manuk onta ogé dijual taneuh nepi sarta bisa dipaké dina sagala resep nelepon pikeun daging sapi, sahingga sampurna pikeun cabe, saos spaghetti, lasagna, meatballs, sarta casseroles.
  • Upami anjeun resep burger anu saé, cobian resep Ostrich Burger ieu.

Meunteun Resep Ieu Abdi henteu resep pisan.
Ieu mah nu awon.
Yakin, ieu bakal ngalakukeun.
Abdi kipas-bakal nyarankeun.
endah pisan! Abdi resep pisan éta!
Hatur nuhun rating anjeun! Mun anjeun anyar pikeun daging manuk onta, Anjeun bisa jadi wondering kumaha masak eta. Lumayan persis kumaha anjeun masak sagala daging beureum lianna. Ostrich nyaéta super lean (95-97% gajih-gratis, gumantung kana potong), sarta bisa digantikeun kana sagala resep nu nelepon sagala daging beureum, kawas sapi. Ngan pastikeun anjeun teu overcook eta. Kusabab eusi gajih anu langkung handap, ostrich masak langkung gancang, rata-rata, 1/3 waktos kirang ti daging sapi. Masak manuk onta dina suhu anu rendah sareng pikeun waktos anu langkung lami mangrupikeun konci pikeun ngahontal daging ostrich anu asak sampurna, henteu kantos asak. Nalika urang tiasa mendakan waktosna, kulawarga urang resep ngagunakeun sous vide pikeun konsistén masak daging teras ditunda luar anu lezat, crusty, seared anu kami ngarepkeun tina daging beureum anu saé, ngeunah pisan. Marinades ogé dianggo ogé motong manuk onta pikeun nambahkeun rasa jeung ngawétkeun Uap nalika masak. Di dieu sababaraha favorit urang, marinades basajan.

Herb & Balsamic Marinade

1/3 cangkir cuka balsamic
1/3 cangkir minyak zaitun atawa alpukat
3 séndok kecap low natrium
2 séndok saos Worcestershire
3 séndok dicincang bumbu seger
2 séndok dijon mustard
1/2 séndok bubuk bawang bodas
1/2 séndok téh lada hideung
1 séndok uyah

Gampang Paleo Marinade

1/4 cangkir amino kalapa
1/4 cuka sari apel
1/4 cangkir minyak zaitun atawa alpukat
2 séndok bubuk bawang bodas
1 séndok bubuk bawang bodas 1 séndok
téh lada hideung
1 séndok uyah

Fajita Marinade

1 cangkir minyak zaitun
2 sdm bubuk cabe
1 sdm jinten
1 sdm uyah halal
2 sdm jus jeruk nipis anu anyar diperas
1 sdm bawang bodas dicincang Anjeun oge bisa ngajaga hal gampang jeung ngantep rasa ostrich nikmat caang kalawan persiapan steak gancang.

Basajan Ostrich Steaks

Rub steaks kalawan minyak sarta rempah lajeng sear pikeun sababaraha menit dina panas tinggi dina skillet oven-aman dugi kadua sisi anu nicely browned. Lajeng Panggang dina 350F pikeun 4-8 menit, gumantung kana ketebalan, ka suhu internal 135-140F keur sedeng langka.

Ostrich Burger Tips masak

Ostrich taneuh mix ogé kalawan daging fattier tur nikmat sorangan. Kami nyarankeun nambihan rempah garing (sapertos Bumbu Burger Klasik kami) tinimbang cairan pikeun ngajaga burger langkung saé. Oles ku minyak saméméh masak pikeun nyegah nempel kana permukaan grilling. Anjeun bakal perhatikeun manuk onta kami henteu ngaleutikan sapertos daging sapi nalika asak. Ieu purity jeung eusi gajih low hartina «tambahan» daging asak! Pilari inspirasi topping burger? Pariksa resep burger favorit kami di dieu. Pikeun langkung seueur tip masak manuk onta, pariksa bagian resep lengkep kami sareng sering parios deui sabab kami sok nambihan deui! perawatan kulit ostrich minyak ngawengku minyak, sabun, lip balm

Usum Di dieu: Moisturizer Mana Anu Pangsaéna pikeun Kulit Kering?

Kalayan cuaca anu langkung tiis, ayeuna waktosna pikeun mikir ngeunaan strategi perawatan kulit usum tiris anjeun. Sanaos kulit unggal jalma ngagaduhan kabutuhan masing-masing, milih moisturizer anu didamel tina bahan alami mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian. Tingali artikel lengkep → anjing dahar kadaharan dina méja

Manusa-Grade Pet Ngaruwat

Kadaharan piaraan «kelas manusa» mangrupikeun istilah anu langkung spésifik tibatan anu anjeun pikirkeun. Ieu sabenerna patali jeung neundeun, penanganan, ngolah jeung transportasi feed, tapi teu merta bahan sorangan. Tingali artikel lengkep → irisan manuk onta manggang

Naha manuk onta mangrupikeun daging anu saé pikeun didahar?

Daging onta mangrupikeun salah sahiji daging anu paling séhat anu aya di AS ayeuna. Ostrich dipak ku Protéin, Beusi sareng Vitamin B6 sadayana bari rendah gajih kalayan ngan ukur 2-3g per porsi. Tingali artikel lengkep →


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *