Pos ieu nyertakeun surat Hampura pikeun imigrasi. Lamun rékaman kriminal Anjeun ngawatesan anjeun ti sésana di Amérika Serikat, Anjeun kudu mertimbangkeun nulis surat hampura. Surat hampura pikeun imigrasi ditulis ku imigran, anu hoyong cicing di AS sanaos catetan kriminalna. Di dieu kuring bakal nungtun anjeun dina aspék anu béda tina surat hampura pikeun imigrasi, tepatna, kuring bakal nutupan

  • Naon surat hampura pikeun imigrasi
  • Kumaha cara nyerat surat hampura pikeun imigrasi
  • Surat hampura pikeun sampel imigrasi
  • jsb

Hayu urang ngamimitian Surat hampura pikeun imigrasi mangrupikeun pernyataan ringkes fakta anu ditulis ku imigran kriminal atanapi pengacarana, dina prosés ngalamar hampura, pikeun nyorot paripolah pribadi anu positif sareng rehabilitasi pikeun kéngingkeun pangampunan sareng tetep di Amérika Serikat sanaos catetan kriminal na. . Tujuan utama surat hampura imigrasi nyaéta pikeun masihan latar tukang imigran sareng ngajelaskeun kumaha anjeunna parantos direhabilitasi. Éta ogé kedah netelakeun mangpaat imigran ka komunitas AS sareng résiko kulawargana (upami aranjeunna warga AS) bakal disanghareupan nalika anjeunna bakal dikaluarkeun tina AS. Tapi éta sanés tungtung carita urang. Surat hampura pikeun imigrasi ngan ukur komponén tunggal tina aplikasi hampura. Éta kedah dibarengan sareng dirojong ku dokuméntasi sanés supados langkung efektif. Dokumén inti pikeun ngadukung surat hampura pikeun imigrasi kalebet;

  • Surat Panutup ku Pengacara (pikeun ngajelaskeun naha anjeun peryogi pangampunan sareng naha anjeun pantes)
  • Dokumén Sajarah Pidana
    • Sertipikat Disposition pikeun sakabéh dmana kaliwat (s)
  • Tilu atawa leuwih hurup rojongan ti
    • Dunungan/Pagawean
    • Tatangga lila-lila
    • Patugas / Pengawas Lapas
    • Hakim sateuacanna
    • Pamimpin Agama
    • Pamimpin Uni
    • jsb
    • NB : Surat ti kulawarga sareng réréncangan diidinan, sanaos panel hampura panginten aranjeunna langkung “bias”.
  • Sakur hadiah atanapi sertipikat partisipasi dina program rehabilitasi.
  • Akte kalahiran murangkalih, pasangan, atanapi kolot anu warga Amérika Serikat
  • Kartu nyicingan permanén barudak, pasangan, atawa kolotna
  • Surat nikah
  • Gelar, honors, sareng panghargaan ti sakola
  • Bukti karya sukarelawan
  • Bukti kaayaan médis anjeun/gumantung (fokus kana panyakit anu hese diubaran di nagara asal, meryogikeun ubar khusus, atanapi anu sanés parah pisan)
  • Bukti yén anjeun atanapi pasangan anjeun hamil
  • Dokumén sanésna tiasa napel gumantung kana kaayaan pasualan.

Baca ogé:

  • Surat rujukan imigrasi pikeun babaturan (tips +2 conto)
  • Surat dukungan parole (panduan + conto)

Kumaha cara nyerat surat hampura pikeun imigrasi

Surat hampura pikeun imigrasi ditulis dina format surat bisnis, mimitian ku alamat anjeun sareng inpormasi kontak, teras tambahkeun tanggal sareng alamat panampi, sareng nyerat judul pikeun nunjukkeun yén pamundut anjeun pikeun hampura (anjeun kedah ngalebetkeun nami anjeun dina pos), salam ka alamat, sarta ngajelaskeun yén naha anjeun nulis pikeun menta hampura a, nyadiakeun kasang tukang anjeun, kumaha anjeun geus direhabilitasi, jsb Di handap surat, nulis ngaran anjeun sarta signature. Langkung paragraf awak tiasa ditulis pikeun ngabuktikeun fakta penting sabab surat hampura imigrasi langkung émosional. Contona, Anjeun bisa ngawengku paragraf;

  • pikeun ngajelaskeun yén anjeun kaserang panyakit anu henteu dirawat di daérah asal anjeun, anjeun kedah ngalampirkeun bukti pikeun ngabuktikeun kanyataan ieu.
  • pikeun ngajelaskeun kumaha komunitas AS nguntungkeun tina ayana anjeun
  • nunjukkeun kasusah kulawarga anjeun bakal sangsara nalika anjeun henteu aya.

Upami anjeun parantos nahan jasa pengacara imigrasi, anjeunna bakal nyusun surat ieu atas nama anjeun. Pikeun leuwih mantuan, Jigana mah kudu nyadiakeun Anjeun sareng format umum / template surat hampura pikeun imigrasi paduli saha nu nulis eta. Sacara umum, surat hampura pikeun imigrasi ngagaduhan format / template ieu;

  • Alamat Pangarang
  • Kaping
  • Alamat panarima
  • Baris jejer
  • Salam
  • [Alinea bubuka] -Jelaskeun tujuan surat anjeun
  • [Alinea awak]- Terangkeun kunaon sareng kumaha anjeun pantes diampuni- rehabilitasi, panyakit, padamelan masarakat, jsb.
  • [paragraf nutup] -nekenkeun naha anjeun pantes hampura, nunjukkeun yén anjeun parantos ngagantelkeun dokuméntasi sareng surat dukungan
  • ngaran jeung tanda tangan

Sampel di handap bakal ngabantosan anjeun ngartos kumaha ngalakukeunana langkung saé. Kusabab unggal nagara bagian boga set sorangan kriteria hampura, abdi nyarankeun Anjeun kudu néangan informasi salajengna ngeunaan cara nulis surat hampura Anjeun. Prosés aplikasi pikeun pangampunan tiasa diaksés ngaliwatan dewan pardon sareng paroles di nagara anjeun.

Surat hampura pikeun sampel imigrasi

Surat hampura pikeun sampel imigrasi Arnold Smith
100 Main Street
A county, CA 12311
222-333-001
[email protected] 3 Désémber 2030 Unit clemency eksekutif
ABC State, Divisi parole
11 Parole Drive
A county, CA 12300 Re: pamundut Arnold Smith pikeun Hampura Dear Gubernur [ngaran tukang gubernur] Kuring kalayan rendah haté ngalebetkeun pamundut kuring pikeun ngahampura pikeun kajahatan pamilik narkoba ABC State anu kuring dituduh, ngaku kaliru, dihukum, sareng nampi hukuman percobaan taun 2020. umur sapuluh taun ngajadikeun aplikasi naturalization kuring ditolak sarta nyababkeun prosedur panyabutan. Kusabab kapercayaan abdi, abdi milarian sareng nampi panghampura ti pamajikan warga AS. Salila pacobaan kuring, kuring geus digawé dua jobs pikeun ngarojong kulawarga kuring saprak kuring ngan hiji earner roti. Pamajikan kuring mangrupikeun dunungan atikan ABC State Board tapi anjeunna mundur taun ka tukang supados anjeunna tiasa sepenuh waktos ngurus putra kami (12) anu kaserang panyakit sél arit. Abdi henteu ngagaduhan masalah sareng otoritas imigrasi dina sapuluh taun ka pengker. Kartu héjo kuring hasil renewed dina 2025, sarta kuring bisa mindahkeun kalawan bébas asup jeung kaluar nagara. Ngan kusabab kuring ngalamar janten warga AS, Departemen Kaamanan Dalam Negeri ngalacak kapercayaan kuring, USCIS nolak lamaran kuring, sareng kuring ditempatkeun dina prosés panyabutan. Kasus nétralisasi kuring ayeuna dina banding di pangadilan Federal di Kacamatan Kidul nagara ABC. Alatan proses hukum kuring jeung kamungkinan nundung, pamajikan kuring ayeuna dina kaayaan loba stress sarta anyar geus didiagnosis kalawan karusuhan bipolar. Upami kuring diusir, kulawarga warga AS kuring bakal kaleungitan sumber bantosan utama di bumina, sabab kuring ngan ukur ngurus dua jalma anu gering. Sakali dipasihkeun, hampura bakal ngabantosan kuring pikeun kéngingkeun kabebasan tina déportasi, ngamungkinkeun kuring tetep di Amérika Serikat sareng kulawarga kuring sareng ngudag impian kuring janten warga AS. Punten milarian dokuméntasi, bukti, sareng surat dukungan ti pamajikan sareng dunungan kuring. Hormat Arnold Smith ... Jupiterimages / Comstock / Gambar Getty Éta pamenta anu anjeun tiasa nguping ngan sakali dina saumur hirup, sareng upami ngakuan kanyataan ieu ningkatkeun patok. Batur anu anjeun terang, sareng panginten terang, parantos naroskeun anjeun nyerat surat rekomendasi pikeun hampura. Anjeun terang ieu sanés ngan ukur rujukan pikeun padamelan; naon anu anjeun carioskeun tiasa ngéjakeun bédana antara kabébasan batur sareng panjara anu terus-terusan. Masih, upami anjeun ngirangan hurup ieu kana naon dasarna – rujukan karakter – anjeun pasti bakal naék kana tugas éta.

Ngalakukeun PR Anjeun

Anjeun terang patok anu luhur, jadi mastikeun ngaran, alamat, kota, kaayaan jeung kode pos panarima (atawa panarima). Anjeun bisa jadi nulis ka dewan nagara pardons. Atanapi anjeun tiasa nyerat langsung ka gubernur nagara, anu gaduh kakuatan pikeun mupus dmana. Barina ogé, ganda malah rangkep tilu-pariksa éjahan ngaran hareup jeung tukang. Malahan kasalahan éjahan tiasa ngarusak usaha hampura anu teu dipiharep. Panggihan ogé metode transmisi anu dipikaresep. Sababaraha otoritas tiasa nampi email; anu sanés tiasa nampi ngan ukur surat anu dikirim ku jasa pos.

Buka ku Pernyataan Tujuan

Mimitian kalayan gumbira, ngajelaskeun yén anjeun nuju nyerat rekomendasi pikeun hampura. Asupkeun ngaran lengkepna. Teras tuliskeun hiji atanapi dua kalimah anu ngajelaskeun hubungan anjeun sareng jalma éta – contona, upami anjeun dunungan, batur sapagawean atanapi tatanggana. Pondok tur singket, bubuka Anjeun kedah exude urgency sopan.

Bangun “Kasus” Anjeun

Éta tiasa ngabantosan mikirkeun surat rekomendasi anjeun salaku bentuk argumen, anu éta. Anjeun nyobian ngolo-ngolo batur pikeun ngalakukeun hiji hal: masihan hampura. Sareng anjeun kedah masihan alesan persuasif pikeun ngalaksanakeun tindakan ieu. Lamun mantuan, brainstorm dina kertas atawa komputer. Ulah buru-buru ngalengkepan surat dina hiji sési. Malah panulis profésional ngartos nilai tulisan hiji poé, lajeng revisiting kecap maranéhanana poé saterusna sarta nyieun parobahan pikeun ngaronjatkeun karya maranéhanana. Pikeun mastikeun yén surat anjeun tetep dina topik, nyadiakeun rationale anjeun naha anjeun yakin jalma nu pantes hampura a. Salaku conto, anjeun tiasa nyarios yén anjeun terang yén jalma éta parantos ngarobih, nunjukkeun kasedih sareng parantos ngalaman reformasi pribadi pikeun ngarobih karakter. Ieu alesan persuasif. Konci pikeun argumen naon waé nyaéta nyayogikeun dukungan, janten ayeuna nyadangkeun unggal alesan kalayan sahenteuna hiji conto atanapi ilustrasi. Dina basa sejen, ngajelaskeun kumaha jalma nu geus nyieun amends, kumaha baé nunjukkeun contrition sarta karakter nu robah anjeun geus dipikawanoh. Spésifisitas penting pisan, janten upami anjeun teu tiasa ngadukung salah sahiji alesan anjeun, éta kedah janten bandéra beureum. Dina basa sejen, boh butuh sababaraha waktu mikir ngeunaan ngajelaskeun alesan atawa nyusun alesan anyar sagemblengna. Simétri ide ogé penting pikeun hiji argumen. Nunjukkeun sahenteuna hiji paragraf pikeun tiap alesan kedah cekap. Tapi ayeuna mangrupikeun waktos anu saé pikeun émut yén sapertos kalolobaan hurup, panampi langkung dipikaresep maca rekomendasi pikeun ngahampura upami diwatesan dina hiji halaman. (Jeung enya: Anjeun salawasna bisa downsize font, tapi teu handap “faktor readability” tina 11 titik.)

Tutup ku Kayakinan

Mungkas surat anjeun ku panggero pikeun aksi, nyebutkeun yén anjeun miharep jalma nu hibah hampura tapi lamun surat anjeun micu patarosan atanapi masalah, anjeun miharep panarima bakal meunang kabaran sareng anjeun. (Pastikeun ngalebetkeun inpormasi kontak anjeun.) Édit sareng proofread surat anjeun sacara saksama sateuacan ngirim.

Nyangka Anu Teu Disangka

Upami anjeun nganggap yén nyerat surat rekomendasi pikeun pangampunan mangrupikeun “mimiti”, nyiapkeun heula anu sanés: ngahadiran sidang panghampura. Teu ilahar pikeun jalma anu nulis surat misalna bisa diondang hadir sidang pardon pikeun ngagedékeun pamadegan dinyatakeun dina surat maranéhanana. Upami ieu kajadian ka anjeun, inget yen saprak anjeun naros ka tugas nulis surat rekomendasi, anjeun pasti bisa naek kana kasempetan deui. Inpormasi sareng Pitunjuk ngeunaan Pardon
Mangga baca sacara saksama sateuacan ngalengkepan aplikasi pangampunan 1. Nepikeun petisi ka Kantor Jaksa Pardon Sadaya petisi, iwal petisi anu aya hubunganana sareng kajahatan militér (tingali paragraf 6 di handap), kedah dikirimkeun email ka Kantor Pengacara Pardon di [email protected]. Sanaos email ngamungkinkeun pangiriman anjeun katampi sareng diprosés langkung gancang sareng ngamungkinkeun urang pikeun saluyu sareng anjeun langkung gampang, kami ogé bakal nampi bahan anu dikirimkeun di Departemen Kaadilan AS, Kantor Pengacara Pardon, 950 Pennsylvania Avenue, Washington, DC 20530. The petisi hampura réngsé kudu sagemblengna kabaca; kituna, mangga ngetik atawa nyitak dina mangsi. Formulir kedah réngsé lengkep sareng akurat sareng notarisasi supados tiasa dipertimbangkeun. Anjeun tiasa ngagantelkeun kana petisi halaman tambahan sareng dokumén anu ngagedékeun atanapi netelakeun jawaban anjeun kana patarosan naon waé. Punten entong staples, lem, ngabeungkeut atanapi pita bagian mana waé tina petisi anjeun atanapi dokumén tambahan. Kami ogé moal nampi gambar dokumén, janten aranjeunna kedah diseken dina scanner flatbed sareng dikintunkeun dina format PDF upami dikirim sacara éléktronik. 2. Convictions Federal wungkul Dina Konstitusi, ngan convictions kriminal féderal, kayaning pamadegan adjudicated di Pangadilan District Amérika Sarikat, bisa jadi pardoned ku Présidén. Sajaba ti éta, kakuatan hampura Présidén urang ngalegaan ka convictions adjudicated di Superior Pangadilan Kacamatan Columbia jeung militér cara ngagawe pangadilan-silat. Sanajan kitu, Présidén teu bisa ngahampura hiji ngalanggar kriminal nagara. Sasuai, lamun Anjeun keur néangan clemency pikeun dmana kriminal nagara, Anjeun teu kudu ngalengkepan jeung ngalebetkeun petisi ieu. Gantina, Anjeun kudu ngahubungan Gubernur atawa otoritas luyu séjén tina kaayaan dimana anjeun cicing atawa dimana dmana lumangsung (saperti dewan kaayaan pardons na paroles) pikeun nangtukeun naha relief naon sadia ka anjeun dina hukum kaayaan. Upami anjeun gaduh dmana féderal, inpormasi ngeunaan dmana éta tiasa didapet ti juru tulis pangadilan féderal dimana anjeun dihukum. 3. Mangsa ngantosan lima taun diperlukeun Dina aturan Departemen urang ngatur petisi pikeun clemency eksekutif, 28 CFR §§ 1.1 et seq. , hiji ngalamar kudu nyugemakeun periode antosan minimum lima taun saméméh anjeunna janten ngabogaan hak pikeun ngalamar hiji hampura presiden tina dmana féderal na. Mangsa ngantosan, anu dirancang pikeun mampuh petitioner kurun waktu nu lumrah pikeun demonstrate kamampuhan pikeun hirup tanggung jawab, produktif tur patuh hukum, dimimitian dina tanggal petitioner dileupaskeun tina kurungan. Alternatipna, upami dmana nyababkeun kalimah anu henteu kalebet bentuk kurungan, kalebet komunitas atanapi kurungan bumi, waktos ngantosan dimimitian dina tanggal hukuman. Sajaba ti éta, petitioner kudu pinuh nyugemakeun pinalti ditumpukeun, kaasup sagala waktu pacobaan, parole, atawa release diawasan saméméh ngalamar clemency. Sumawona, waktos ngantosan dimimitian saatos dibebaskeun tina kurungan pikeun dmana panganyarna anjeun, naha ieu mangrupikeun pelanggaran anu dipilarian hampura. Anjeun tiasa ngadamel pamenta tinulis pikeun ngaleungitkeun sarat ieu. Sanajan kitu, waiver tina sagala bagian tina periode ngantosan jarang dibikeun lajeng ngan dina kaayaan paling luar biasa. Pikeun nyuhunkeun waiver, anjeun kedah ngalengkepan formulir aplikasi hampura sareng ngalebetkeun kalayan surat panutup anu ngajelaskeun naha anjeun yakin yén waktos ngantosan kedah dileungitkeun dina kasus anjeun. 4. Alesan pikeun ménta hampura Dina ngawalon patarosan 20, anjeun kedah nyatakeun tujuan khusus pikeun anjeun milarian panghampura sareng, upami tiasa, lampirkeun bukti dokumenter anu relevan anu nunjukkeun kumaha pangampunan bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan éta (sapertos kutipan kana katangtuan anu berlaku dina konstitusi nagara, statuta. , atawa peraturan, atawa salinan surat ti pajabat saluyu agénsi administrasi, asosiasi profésional, otoritas lisénsi, jsb). Salaku tambahan, anjeun kedah émut yén pangampunan présidén biasana mangrupikeun tanda panghampura sareng dipasihkeun salaku pangakuan nampi tanggung jawab ngalamar pikeun kajahatan sareng netepkeun kalakuan anu saé pikeun waktos anu penting saatos dihukum atanapi dibebaskeun tina kurungan. A hampura sanes tanda vindication sarta henteu connote atanapi ngadegkeun Innocence. Ku sabab kitu, nalika nimbangkeun kaunggulan tina petisi pardon, pajabat hampura merhatikeun ditampa petitioner ngeunaan tanggung jawab, kaduhungan pisan, jeung panebusan pikeun ngalanggar. 5. Sababaraha convictions féderal Upami Anjeun gaduh leuwih ti hiji dmana féderal, dmana panganyarna kudu ditémbongkeun dina respon kana sual 2 petisi jeung formulir réngsé sakumaha dmana éta. Pikeun sakabéh convictions féderal séjén, kaasup convictions ku militér pangadilan-silat, informasi dipénta dina patarosan 2 ngaliwatan 6 petisi kudu disadiakeun dina lampiran. Sagala biaya féderal teu ngakibatkeun dmana kudu dilaporkeun dina spasi disadiakeun pikeun catetan kriminal saméméh jeung saterusna (patarosan 7). 6. Hapunten tina ngalanggar militér Upami anjeun nyuhunkeun panghampura tina dmana pangadilan-silat wungkul, anjeun kedah ngalebetkeun petisi anu parantos réngsé langsung ka Sekretaris departemen militér anu ngagaduhan yurisdiksi asli dina kasus anjeun, sareng daptar réspon anjeun kana patarosan 2 dugi ka 6 sareng patarosan 15 tina petisi ngabentuk sagala informasi pertinent ngeunaan sidang pangadilan-silat anjeun sarta dmana. Alamat pikeun ngirimkeun pamundut pikeun ngahampura tina dmana pangadilan-silat nyaéta kieu:

Angkatan Darat AS:
Sekretaris
Departemen Angkatan Darat
ATTN: OTJAG-CLD
Pentagon
Washington, DC 20310 Angkatan Laut AS / Korps Marinir AS:
Kantor Hakim Advokat
Divisi Hukum Pidana Umum (Kode 20)
1254 Charles Morris Street SE,
Suite B01
Washington Navy Yard, DC 20374 Angkatan Udara AS:
Sekretaris Angkatan Udara
Perhatosan: AFLOA / JAJR
1500 W. Perimeter Jalan,
Suite 1170
Joint Base Andrews Naval Air Facility, MD 20762

Hapunten tina ngalanggar militér moal ngarobah karakter hiji ngurangan militér. Ngaronjatkeun atanapi parobihan sanés pikeun ngaleupaskeun militér ngan ukur tiasa dilaksanakeun ku tindakan otoritas militér anu cocog. Pikeun ngalamar ulasan ngeunaan pelepasan militer, anjeun kedah nyerat ka cabang militér anu relevan, dina alamat anu didaptarkeun di handap ieu:

Tentara AS:
Badan Tinjauan Tentara
251 18th Street South
Arlington, Virginia 22202-4508 Angkatan Laut AS / Korps Marinir AS:
Sekretaris Déwan Angkatan Laut
Angkatan Laut Rékaman Kepegawaian
702 Kennon Street, SE
Suite 309
Washington Navy Yard, DC 20374-5023 Angkatan Udara AS:
Badan Tinjauan Angkatan Udara
SAF/MRBR
550C Street West
Suite 40
Randolph Air Force Base, Texas 78150-4742

7. catetan ditewak tambahan Dina respon kana patarosan 7, anjeun kudu nyingkab naon baé ditahan tambahan atawa muatan ku otoritas penegak hukum sipil atawa militer, kaasup sagala otoritas féderal, nagara bagian, lokal, atawa asing, naha éta lumangsung saméméh atawa sanggeus ngalanggar nu Anjeun keur neangan hampura. Jawaban anjeun kedah daptar unggal palanggaran, kalebet pelanggaran lalu lintas anu nyababkeun ditewak atanapi tuduhan kriminal, sapertos nyetir dina pangaruh. Kagagalan anjeun pikeun nyingkab panangkepan sapertos kitu, naha éta nyababkeun dmana atanapi henteu, tiasa ditafsirkeun salaku pemalsuan petisi. 8. Status kiridit na gugatan sipil Dina jawaban kana patarosan 14, anjeun kedah daptar sadaya kawajiban kiridit nanggung, naha anjeun sengketa atanapi henteu. Anjeun ogé kedah daptar sadaya gugatan perdata dimana anjeun dingaranan salaku pihak, naha salaku ngagugat atanapi terdakwa, kalebet prosés bangkrut. Anjeun ogé kedah daptar sadaya kawajiban pajeg anu teu dibayar, naha féderal, nagara bagian, atanapi lokal. Anjeun tiasa ngalebetkeun bahan panjelasan anu aya hubunganana sareng salah sahiji masalah ieu (sapertos metode pamayaran anu disatujuan pikeun hutang). 9. Rujukan karakter Sahenteuna tilu affidavit karakter kedah marengan petisi. Upami anjeun ngalebetkeun langkung ti tilu, anjeun kedah nunjuk tilu jalma anu anjeun anggap salaku rujukan utama. Bentuk afidavit anu disayogikeun langkung dipikaresep. Tapi, hurup rekomendasi tiasa digentos upami ngandung nami lengkep, alamat, sareng nomer telepon rujukan, nunjukkeun pangaweruh ngeunaan pelanggaran anu anjeun kéngingkeun hampura, sareng tandatangan notarisasi. Jalma anu aya hubunganana sareng anjeun ku getih atanapi perkawinan henteu tiasa dianggo salaku rujukan karakter primér. 10. Pangaruh hampura Bari hampura présidén bakal mulangkeun sagala rupa hak leungit salaku hasil tina ngalanggar pardoned sarta kudu ngurangan kana extent sababaraha stigma timbul tina dmana, éta moal mupus atawa expunge catetan tina dmana anjeun. Ku alatan éta, sanajan anjeun dibéré hampura, anjeun tetep kudu nyingkab dmana anjeun dina formulir mana wae dimana informasi misalna diperlukeun, sanajan anjeun ogé bisa nyingkab kanyataan yén anjeun narima hampura. Sajaba ti éta, paling rencang disabilities sipil kana dmana felony féderal, kayaning leungitna hak milih jeung nyekel kantor publik kaayaan, ditumpukeun ku kaayaan tinimbang hukum féderal, sarta ogé bisa dihapus ku aksi kaayaan. Kusabab prosés pangampunan féderal pasti sareng tiasa langkung seueur waktos tibatan prosedur kaayaan analog, anjeun panginten badé konsultasi sareng otoritas anu saluyu dina kaayaan tempat tinggal anjeun ngeunaan prosedur pikeun ngabalikeun hak sipil nagara anjeun. 11. Lingkup panalungtikan Pajabat pardon ngalaksanakeun tinjauan anu taliti pisan dina nangtukeun kelayakan pemohon pikeun relief. Sasuai, anjeun kedah siap pikeun panalungtikan anu lengkep ngeunaan kasang tukang pribadi anjeun sareng kagiatan ayeuna. Di antara faktor-faktor anu asup kana tekad ieu nyaéta sifat, kaseriusan sareng énggal-énggalna tina ngalanggar, catetan kriminal anjeun sadayana, kasusah khusus anu anjeun sangsara kusabab dmana, sareng sifat sareng sajauh kalibet saatosna dmana anjeun dina layanan masarakat, atawa amal atawa kagiatan berjasa séjén. Kami ajak anjeun ngalebetkeun inpormasi ngeunaan kontribusi komunitas anjeun. 12. Hukuman pikeun pernyataan palsu Kagagalan pikeun lengkep sareng akurat ngalengkepan formulir aplikasi tiasa ditafsirkeun salaku pemalsuan petisi, anu tiasa masihan alesan pikeun nolak petisi anjeun. Salaku tambahan, pemalsuan anu terang sareng dihaja tina dokumen anu dikintunkeun ka pamaréntah tiasa nyababkeun anjeun hukuman pidana, kalebet panjara dugi ka lima taun sareng denda $250,000. Tempo 18 USC §§ 1001 jeung 3571. 13. Wewenang Présidén ekslusif Kakuatan pikeun masihan pardons ditangtayungan ku Présidén nyalira. Henteu aya sidang anu dilaksanakeun dina aplikasi hampura ku Departemen Kaadilan atanapi White House. Anjeun bakal dibere beja dina tulisan diarahkeun ka alamat panungtungan anjeun disadiakeun salila prosés hampura lamun kaputusan final dijieun dina petisi Anjeun. Teu aya banding ti kaputusan Présidén pikeun nolak paménta clemency. Kantor Pangacara Pardon henteu nyingkab inpormasi ngeunaan sifat atanapi hasil tina panyelidikan anu tiasa dilakukeun dina kasus anu khusus, atanapi titik anu pasti dina prosés clemency dimana petisi anu ditangguhkeun dina waktos anu ditangtukeun. Salaku masalah kawijakan anu mapan, alesan khusus pikeun kaputusan Présidén pikeun ngabulkeun atanapi nolak petisi umumna henteu diungkabkeun ku White House atanapi Departemen Kaadilan. Salaku tambahan, dokumén anu ngagambarkeun komunikasi musyawarah ngeunaan kaputusan présidén, sapertos rekomendasi Departemen ka Présidén dina masalah clemency, rahasia sareng henteu sayogi dina Undang-undang Kabebasan Informasi. Upami petisi anjeun ditolak, anjeun tiasa ngalebetkeun petisi énggal pikeun pertimbangan dua taun ti tanggal panolakan. Nuluykeun lengkah saterusna %PDF-1.6
%âãÏÓ
45 0 obj
<>
endobj 54 0 obj
<>/Filter/FlateDecode/ID[<7636FE6CFBCC1646B3C34283D29A10D4>]/Indéks[45 21]/Info 44 0 Sunda/Panjang 62/Saméméhna 13973/Akar 46/60R 1]>>stream
hÞbbd «b`
ŒûAÄ? ÁR $8f‚¸Š@‚! Hð¿ 2012ì ‰10 Mügœû À Ø ú
endstream
endobj
startxref
0
%%EOF 65 0 obj
<>stream
hÞb«`g«êa ¹ ¨€ ˆY 8 �ÅØ¡˜�!˜�‡k‹JIÂ9 ¾ ¼
PõŠû 43 \ ƒ© D”1 À�µ ¹
endstream
endobj
46 0 obj
<> /Metadata 2 0 Sunda/PageLayout/OneColumn/Pages 43 0 Sunda/StructTreeRoot 6 0 Sunda/Type/Catalog/ViewerPreferences<>>>
endobj
47 0 obj
<>/Font<>/ProcSet[/PDF/Text]>>/ Rotasikeun 0/StructParents 0/Tabs/S/Type/Page>>
endobj
48 0 obj
<>stream
hÞÄVKoã6 þ+<&( ‘ IIÀ»€c7] »i »MQà %V ¶dH
ZÿûÎŒHšò#)rh
çÅœñi þ
gÊ(fhf$KyÌLÌDfR
) Å Ñt<¾ËÛbÅ4‡p�Ë/_¢Ÿ›UÑ”Õújº*ª®ìö×Ñc±.Û®Ù_�Võsq ÍÞv»M± 5ã·™ Ój_ã |÷µ(ׯ ¤È£IÑ ÞHÉ£ûM¾n™Šî못»«ÿ^p’3!DL¡–¤ºÏ·åf 5ÛoŸëÍu/*7 T*é <äÛ»z¼›NÿøöCoø}NŠY× ÝÛ|kô ¢§> éL»|S¾Œªõ¦`<šuÅö7–èh¾ß dŠé6宫›èw[…æ}ÅØ549¹ Ëß· jZýY〨 Óɼþi:ùžï»×Öhò„Uò£›pšè2{{î0 pE ‹Ì |¹¼½]Àìíô.æÕ·~•C÷@Ýâžà5?V/õ
¦íÓºùê¯ÆÛx4¯ J0*˜ŽÉÅ’1 ½âÁ°�’‡aÇ<±ÃŽƒißhØDÔ1É•¡ƒÑƒÏómóm Ì>=ꔿ;j¥Òá¨OïõÝ{*«QÕ–þ|_6m7~Í v2_Ó?Œo¹5�Z :Þ¼ s×z;èrÕ½¶‹$IÙÿI »ŽcèeŠo€(…3êDÚëbíñ+“ ƒÏG„¶d 1 )¥X& K¤„ÅJˆˆ €nðÂ�G¢ ÒÌëRË#9;ôE õN—A|Ç£œò† ¨^“Q^ă òá×× ænùäLÝ.Ç°’”Ÿå1á‚~Jä « ä£¯í©³Cô î P °zô ŠôÁÛUBÙÛÈ䈊 G‰Ž 8Zl©î¯B^ × F d� ,Ýø5p2J e
b£µ×`«tì #¹°mÑ RÁˆŽ ¥µ€BCò1-]ò§ö›Ëñ±¡~4g ï>’wë ®ÅERÙGOcù Ü& p+µƒ [ À1št8/~
·£¦Ì7 ÈÒùóК¾ÿ+*²!´ºÛ> ¨ñ§U 7ì¿&· ±Öý† ¹M Y°½ Ó©ò€ä·Éú|DÞ bxÂÿ�\è šztEdDôÂ’o× fêž ÈÉÏÚy?ËgöY8yø Q-FùD-n¹„=�9XtÄo úXr�äýŽ µ‡&h é¿ØÂ=ôÕ}\ Ç è@€UøÃ1¤º ý¼lh © ¥ _ Ї&h é¿ØÂ=ôÕ}\ Ç è@€UøÃ1¤º ý¼lh © ¥ _ иª Ð ª¥ ª¥ ª¤¤¥ ˜ à bªŽ“!þ m ¨< Henteu! % þÞ:: 5 ”gþ3`²Ih n™ÝŒKk‹O!ÜŠãuþWÏ sö —@õ λ)¦
endstream
endobj
49 0 obj
<>stream
H‰¬WmoÛ6 þî_Á�æ 1 %Yv`°p h`ab §QkK^»¥Ë~ýx/”hYvœ @àH»y¯Ï=w<›
N?‰×¯O?œÿ6 Z¼ys6= ƒÓó – ÷öƒ¸_ ƒÓÙL‹PÌn �VZÇb¶ ü¢C„ÆnÓðC„ÆnÓð ôXÌÖƒËᥠÂP ?ËÀˆa)ƒX kü½³ b(>âÂ|-ƒ’ .¯äÕì÷�FÑ 6QÑ ž²ÁPÈÙ·Á» `Wkkèlí1)ÀÃA¨Â 4¦\È—`,† Èz í *$ —ew2²»¤µú Ðï• Rw¨k˜q†igÁ”,°’Îe`Ååè¸Ulc6|”’ à q�¡©(&²yDÕ’Âîµ»þ’à ß Vf¸å�E’³höKcÉL†,| ÕêÙÜ– >ØÜØoõ —®ñ bGË»ÙàÌBèí]•ßÌ •Uɪ¶P1J»5FTx¹ä£™É�Œn‹‹5ƒl8 q{ ¨•}µPH ¹Ÿ÷ å½ôy‚Ïâ †¹‚Ïâ †¹µ†‚‚Ïâ ††µ‚Ïâ ††‚‚Ïâ ††‚‚Ïâ ††_°††_°† >€¯ &j»†f ò + >,l 5|y”!®ˆ3 dMâÙ˜yÝ�_ «$9„þQ «0Q&õ±Ž©Ã”ý€’ñ ~KLß÷ƒ(c�M›ó› 9G,rûÖíˆò – q/× œ]´: ¶eA $P{‘¹ƒkO~]ôT ›^oZ4>Ð6 èÄ“ ý…� @ ÖÆ{
¥åÎÉ Q^íBA ñydNÿ ˜Î6 ÝÝPnÇðw’; �•¸ÓKí™´ jò”Ê6£—â«D¯Í!ï'[4 £ÅŸäBKo·[ò*Ž©@2| ¼×¤ƒ!Ó§(Ô[šð0™{MY’ �Òè– ÛúaKk ^kòŽ Ç P’¤Ê<i@¡éÅg¸Ë@i ©øx -ùqþ–Œ,ñ«× ™nh…�v:vØi‰„›kwo5×mùŠñÙq1 b{âòÞ´�‰eïiËŸ=Û ›D #þ€» f„ÎÔ ¤þqvf�δ fÌß<~„*�z0 ¢ðzëtüÆzmÇ“�×ûó ª=»» Œ ©Šl[víp É6 借l¶•m?Çz=»» –= »» ¥u§šÃo¾ Õ-¡µwr(<bÛùa0˜‰=»» ¡-¸ (i ‡dÑÄ0ïrî‰=»» ©·$0Û7’8nÝÚ½ †w0k.Èî]×��0±§ïu^‰ =»»>4NßÉÄr ¼æ GdN /?$b�È ðŽûñ$nǧü Y ŸQ”ê6A£tÏ ¸
öÀ$ˆ ˜‡�ÒÅ ‹}>Ø#¯½Ìà L’°›qé H`·~†;é¦ 9µ7&^Ñô<¨ f^A³—Ø´…•ñˆ–© raœ õtÉ›¤·äãdòÌz7GÖ» ÿìz7ˆŸŸRï È ‚ ËA ªñ ñœã¾• ÈSEäX-y•£$*ƒ¦ï >]£´¶tƒ¦ï Ès Âù2çQ´`K5¼ä rùá�Ã,†4ä±ÅÎ ‘ü^ž ¿§;B»§k Í
„s¦B&APŠ3†NlJo×)*»H• ±xêÛÃ_I3:_ZJ� Ì@4úšS ò¢IÝ
S�5 �
×Mr*Ág
é’V‰U¾Î«–¸D…ß_ Iƒ’û^7Zˆ =.=ÁsßJÊ
ªãL�p 9åœ+Ë&)üçœã�|•W{ ßTqm�|ÔQÈ Œ’7XÎ jîÃ-”ÉÜAˆ ²
á£Gî€^΄㠘”ËzC’Õ~RˆL »?Å
¸½½Ü¬·®#Ukü å;.Þê¦ T çÃÒ]-_Eéwó†ò={3 i÷Ç\˜ Ó¦o` �øË�Nâ¯l¼9žÛ ~yú Æžyžo«!-µèZ_”4«{¾y5Í Ruqq]ûƸ«‹7æÐãõ²½}:Â`B)Q´×„››»˜«v{Íq�1Jc•˜'[c4êm �Ñ ÇýçuÇèÈî M~vwŒ´2I_wô[!�BõÚ D[§(þÿ¡k„ 7ø´Àï >„ * Êï?õ² Ûm`l•ÝfÞ‚ÂNBLgþmMÇÄN_‚ÂNBLgþmMÇÄN_†™(q ± bØ °1„F¸¸¥ó j²¿È¸Kht10òW9R�ÆA8l %‚Í5ê„q`BÝ µŠær‡—Üö¦’Ší¨2µ!¿!³ 9ª/Ș¯ ÀÅï@í(ׂ= ‡‚ Žú¸4†aÿ…d:ƒæ@¬Q|?L� 3Å — »Ñ3Ã&çæ A8õ$Ò&¦ Z¦ÙÒ«² ¢{9 舫y— >µ1m.©= Ü’gÆ
$ï äí©M ¨ Íbone »ol ò% # º-¤¤¤ Gandešhy« º · | �€– I öóó0 ©óó0 ©óó0 âóó0 â ¸Ýqìêe¡ ”:.2”Þndþ `‚_§
endstream
endobj
50 0 obj
<>stream
H‰b«œáèâäÊ$ÀÀ�›WRä ä ¥À~ž�� �™ “‹ |@ì¼ü¼T ðí #ˆ¾¬ 2 S /`M.(* Ò €Ø(%µ8 H âÌò’ 8c �-‘”
fƒÔ‰d‡ 9 Ù @6_Ij HŒÁ9¿ ²(3=£DÁÐÒÒ ?)U!¸²¸$5·XÁ3/9¿¨ ¿(±$5 ¨ j ð» %V*¸’ææ&* é ‘èr»(,!¬Ï!à0b ;� C€äÒ¢2(“’ ɘ� ÀIÆ8/
endstream
endobj
51 0 obj
<>stream
H‰j`@

endstream
endobj
52 0 obj
<>stream
H‰ŒV{t Õ ÿ}÷Îì.y�
ä�2Û!¡�„‡ �$ †…͆G ò vaÃ]6! S <*¶) *. ©å€B ¤ ‹´e6 »9U (ê9…–c+§GÑ*RäPQŽU)…ìô›Mˆ„?z:ßÎÌ÷¼ßóÎ^ €D4BbøŒÊa ú óå æ¼Æ÷¬Ðª•Ú�7om ¨Ë *¿–Î » [_¦÷Õ=¶vájí¹c¼@ ë7×× kþú²ûi ©ŽéÑõÌHÙ/ Êô L ¬_ºrÍê²)ELŸ ÄíÇ Ó
Ó
�”×ÙÇú¥Á5
«Ý6 H ÏúڲÆÇÆÇÇ €”³´ * ênu$¯�Õñ–û±PôJ’ªJ‚ì6¡ÚqÏUõˆGƒûºv=¦n‰•ÐHG»�j씩ó0B�† |÷—;� ˜ŸtÞ—b~óšº zl±yaP
+ ë¼ ;® ²0 ƒ1 §p Çi ÊÐfžC >± yÌ ¿G >B1j �Aë ™¿Ä dc öcœ’a¶` ®8RÐ ‘O�Æ>¨Ã^º€)(å5
0 Oc9?Ë™ ƒÆ²�„ €yì} öà8þ„¿#�W Šód§ æ àA%Çð Zñ’:QÝŒÞø9^ÂaœÄ?h(5ÑUù…Ùbž1ÿÉVƒ1 £1 žÅ‹¬÷ þ(tù+3Ã|Âüµù—“™f¾¾H8 G¸ I 3GÏ0�³™Ž•8Èšçq‹z0¬ š /B±T³ ì
9 ßL,Å�± [9‹Ý؇£¸Bã©žÎÒ »Y4Š j™}º}z� íÌoÙG \ íl ,Á ¶| ¿ÀN¶|’}½Ép í4š
¨ˆ¦P =C?£ƒôo’#> ·dO™»s¥_ ä:yQÞt¨í3b»bçÌ2s
×’¸æ ÜI çY…¹hÀ
¬Æ:Þ #›°�a;Wï ƒÁõ<Áð >ħ —q ŸóÄ©œc
a ÎP@nšJ3éQª£ ´‹^¥( §Ót•¾ £Äh2NÌ ¢N4ˆ•b»0DDœ —Ä¿8Ê|é•+äOä yJ¾ #ß•ï+P¦*Ae’òCe‡b(ï)ו¯•˜
Ug ª Õýí b¥±9f¶Y`.0·šÛ ®p� àl²1ˆó)㮆°�’§�á k¹v 9£�Ø˵³ª÷*¢¼ÿÛx†Oã-œÃûœß‡¸ˆ ¸ÉűòëC.Ê£ \߇i C5÷i £FÚF»¹Î jah£ œeŒ3œ%üb¾X%Ö‰b—Ø#0›8b—Ø#0› ¥�;’&’ÉR9[Î’óåJ¹S>’Ÿ—{å> •mò-E(ùJ™²\Ù lW (G•·•¿( Ôáj� f0Ô õuõ²—-Ó6ÊVi‹ÚmŽµŽÏ 1¼‚· A˽; Ÿ6’“»ø- }& Ù (Î ŸH çi½òg Ä ($¨Û° _q„÷Ó»b Í–!ªæú§…4 /Èþò€œŠ3ê2ª”eTƒJe n«o ¨†E³ jX¶ÓMq õØ&–´ 6ýÔ •Ô$ ñÄ<‰ ^ ŒSZ)K ‘ì¿£(Šì69Næ;R˜j’Ÿr˜•Ž ºŠ ¼Èûç Þ[ â .Ó û Ž®] e�’QDM±T Vý»@ýE MkßÐþ7¹ÇÜGéâ»ÐžÚb/‹Axx •�q\|€™üÕ ÅwÎW¼÷Vó—fn‹dÞO•ü ip»«Æ =\X�?n옇F�|pÄðaCórs† þþ ì¬�ú÷\Ú€ î’žÖ¯oŸûz÷ Ju¦ôLNJLèá°ÛTE
B®W/ hFvÀP²õÉ“ó,Z 2#x #`hÌ*é®ch�¸šÖ]ÓÍš ïÑtwhº»4É© ¢0/Wóêšq¶X×¢T]îc|k±î׌kqü ‘8®dljd&\.¶Ð¼iõÅšA Ík”¬ª { ż^$1Á£{j òr IHd4’1£ŸÞ ¡~E GD?o~DÀ’ÌQ z±×H׋ ™å
Ö eå>oq ¦ËåÏË5È Ò Ð’ )9q xân ›Ç°ÇÝh‹¬t°Y‹ä¶…·D�X ÈIªÑk‚s}† ú- ©9ì·Øè÷£Kiß’¼x/�ï©»¥™2ìM[ ¤Yd8ü”fì/÷Ý-uYO¿Ÿ×`[‘U —°ë-\ÅÒJ�½‰�~ŸA Ù¥febeÕ’_îµ8�ÅšÑCŸ¨×‡ ¸7 ak]Í îVócdxµp•Ow ã3u >„+Ö¾’îÖÒ»Kòr#ÎÔŽÂFz¦t»IÉw#µ]²8 W·°ÒŠ®Ê’ ‘>…’ÂÐB GâÓ9§±Ö£v,¡±¬Æ—ŸØʨáŽ,2zx ag¾Å· ì
5Ë©káoÀ _û¼;’Øɱe9¿�…ZsÒ5k,¿ƒ 99Æ�!ÖˆØ=ÜSŽ±(N?”—»**&è
N�_\>”qmƒþüa\~—Ëjðæ¨ ˜0 Ë} ´ † ™Íp Ëñ »`IÚîHúÌ´$�w$]æ �’ù ¬#] Ã’ÝõKqöííÏ7¨ïÿ ×vÈK+õÒòjŸæ
:k[ZÕ�ê��í’ubFo�OfŠNLdʸ”‡ø ‹ ¶øP×Dí žÊ8‡´ à ˜Üñô’¸\ÿ§QÔ¼nYÅ_ß™u†iäçt§ ºÑÝÂK
K K XÉ ¥UÕápB7 oð‰ �6•GÜ´©²Ú×êäóé¦*³³ ²Ú×êóé¦*³³ ² ” l³pÄE™n 1.UâŒ8 Š â<Ç ! <gœÇw ù€Ô©|Öå¿÷ ÷ ÿ%¿êb£¨¢ð¹3³3Ó–Ÿí²Ö…¦î”¥ehk Ò–nèХ+´+vù’î.k) ¶¡¥i ” b³„ ˆ1Ñ (q(Æl ˜-ao>ùÔ¤&ò áÏ Á Ä õ»ÓAP &<™8“ï~çžsÏ=wîܹs�¬Ä°éZ¤˜HÙ²%&ŠÂ¬,EŠ1š©–Ö8ô õ¶»ù¾;h½ãn ¶ÞwS½û¾›£rþ‚ÜÂÜ¢ÂÜ ‰îiâØ=�…~’M #c™Œ ÅÏ’ Ž’ÈÎz¦e)4kª<sÊÔ[…¼[=xÕz�ê› ªœÏì²q.ünk ;¨Ê „à�ä £7 Wvœ/Û8Ýý«Z ¿ã�—_¨ãüMc%“y° ¿î #!a“ k»5ç u̓Ó÷ÊÕ ¦þÑõ•ô Ÿ \w’»€„!ºj9K ‰¨HÚD «å!j”ki¹¸— à Ê`; [ Úo7ù°P›É@ß ü Ì Z
ˆ a`%ð&°Z¨¥Ï€ƒðus Îâ!jã²å[²[ÖÐl°MºF³¤+T»çÓriœ\ Ð #þ Ë
B.²ì»»RÀ}2?¢¾R.B›› CK ¨ ¾u–}”‡±7ÂVc)%Ÿ¼ ñ®P úùT¾Á¶‚›,~è(sK»ñ ô Â8ú�eâmj€ ï
I§F± Ï7NeÂG´ Üûs@¥ô>žI§ !óñWC ƒ;Ñ& _ öF̧ c]%þBëÀ èw�ø=�³÷è x í Jwh »kÄu3¼-ø,Â\’,Ó¨,³ùàß €;ê *U®QýoxÈâ ÚÌç «NsNûá¿ q¼X [Í9æ˜Ãcaí\—Æ…Z•2‡ðìš| ï| •an^S®±·1WA G) næ@ 5@5Pgb±å,Ë r`oE½In ¡ ‡â¤*ø–#Vˆ¯
Øæcœ Ìñ¯4Ço0ÆY�yõ>ô—›h.|tÑF��þÄm ón#½4˜�€ÏNø/ *ñ’ì >™ – m™#¢MØ0Éä‚ü– Áðe’�ˆ UýÏîð ìæûÑ v ‹± d¥
¤²D7- ˜;T6 ¬‡»ÖúÉ=�ø¾= µIY‚üº)Ë�߀•¤,ÔÒtÀ” ½À¼¦,Ð4¶Ñ²”E )Ë�O…ú»ã›#±¸vJ m‰k͉í‰^¨´¥‰ ݉ ‘ÞÎÄv»+V®ù#½’§5òvui-� [z{´–xO|G_|S ‹oÅŠµ+õÖþmÑDWsèéU
!Ïì¦82Ï òŽ8it
!Kâr3%�Õ$¨×l¥ÑRÔv@æe úN£… M üË!ù
}ä™{ò¢§.p 4 ðî¥ £ ÇѶ å&Ô}´ ÷Zäa:r£~ÚFQôÐ…H!£u íD- � kûÌÖá�Ík Jp Å”`yX
�òe£¬7Ê
^
# NgZ( ù�Ó¼’‚RÐ OÎåYÎÊ ›Ó]ÂÏ—{꺬7Ê ^ †f:/ §KªœûÝUν@ Ї:oW2TêL”$¶%ÞI¼+US^ ¤-Wõ¤Ù•/^±gÙ³ª“iöµ§VI~©$Ï(É %¹II¾ªÔI$I)ÉJªÎªÎ$I)ÉJªÎ² ªª²*©‚Jª=�¹äÑù a—œd‰—’![ ^
“ß‹ÀT�š(5C �V ¤Æb ˆj©;®4ËÆ9Îâò±”-@��Ï’ªÑ i%Ó’ªÖ )eÕº ¶aÆ ÃЦ„ý8_…ÚÒ,ÃUûòyÊ4JŒeö Ê79 ¦¼¾zG½mIní2ÿ Šv³Ô ] ýñ+°ªÿ 9ÙN Ìœ¬÷Œâ<¢Ípm+´IC›äÚ¤¡¾zG½mIní2ÿ Šv³Ô ] ýñ+°ªÿ 9ÙN Ìœ¬÷Œâ<¢Ípm+´IC›äÚ¤¡¾zG½mIní2ÿ Šv³Ô ] ýñ+°ªÿ 9ÙN Ìœ¬÷Œâ<¢Ípm+´IC›äÚ¤¡¡° ÛvÛÚ¤¡°h³ÛvÛÚ¤¡° h³vÛvÛvÙ ™~ ·Gc[8Gâ©s®¸?åqùµaïÀ Ì Üìuù‡i !Ô6<à‰ûG¼ oƒ+â �R�E‡ç þ%Ü�‡áFi.‹þ³Ç4‹ò.çòˆÁ8ÈD ä�� òˆAOЈØÐÉ_શa•|a í
>#ädã]´ç †}yÖî%Æ‹©+tìÎ?/ ;I9Èt¦¸|©©©7•y˼܄ ÃMÓ žnš »ë óϳƋ©+tìÎ?/ ;I9Èt¦¸|©©©7•y˼܄ ÃMÓ žnš »ë
óϳ˓¦H¿Ñϳ˓¦H¿ÑϳËËž¿ÑϳËËž¿Ñϳ˞пÈϳËпÑϳËËž¿ÑϳËËžÉ
u® ë 0p �ß
endstream
endobj
53 0 obj
<>stream
H‰\�ÁjÃ0 †ï~
ÛCqêËv �Ñ1È¡ÝX¶ pl%3,²QœCÞ~Š :˜À ùÿ?ñ[úÒ>· 2è7Ž®Ã �c u6àƒË{Wn7Ù¤´ÀÝ:gœZ ¢ªkÐï»Î™W8<ùØãQéWöÈ�F8|^º#ènIé ‘¤ 4
x dÐÕ¦›� tÁN =äõ$ÌŸãcM @ ¦œçußÕ. »Õ($ÿOß©~p_–7÷ã¸MeLqïï ‘ßƒ{(·0Kž²ƒ d‹ ïkJ1�PÛQ? ¥ o¡
endstream
endobj
1 0 obj
<>stream
hÞ”U]OÛ@ ü+ûØ>T÷±wg[B’€‚Š i”À âÁ 7X
¶e ‰üûÎùœ@�I� y³{³s{³{ ¶#I ÅL1ic)!í )I&aRŠbeIiŠmD
˜$!e(1Š O�¥ À ¬K‡GŒ, ~Ê*Ò T š i
a ¤2 ›q (Œò»Ã:ÄAe±¿ ŸµˆƒÏI& Ÿ /_d4ÏI& Ÿ /_d4Ï ¢Ø ƒ/F ƒ/¶ðÁ ÇðÁ— f _âñ¾ÄÈ”(Qj2¾Tl‚%-�¦£#q ]$ÍÅ,³¢¹®³ ý ˜f/Íe¶%%æå:û™VÐÏ#®· U& M½Y¶°yY6“‰§¼Å’𒶆ƒ1ÁØ`\0Q0q0-±—³5�E Óy!�C‚ †»`€pHàvÛ;1£v+± ‹l *œnžo¥ �hCÇEQ6i“— !Žë&ÿ�. 1 ‘ùý:/WuZ=n½sV4õVœ>¦u#ÎóÕ¦ÎÄ÷<ÅúÓÞËê4vîYñòLLýã 2½z Å:/²Åc
);ô¯Mãc¡ È›ÿÉÊMÓ¹{·Ê¤ê·Wk. ñÕ‹›â!«÷L“ÉÁ® ›õú iá]  ýú? ¸ Q3 µýd7 ‹ £q?9 ‚± Œ¾9 ÷�À½#ܵ×EŠ«´X}9›~»Y|Åpu×gE&êÆl n îËX¤ �äÑH; éF#£ÑÈx42 ¯ç’¤ ¯¨2ÿ…þÐ;l_£ß�¯NÊ‡í®¯ý 0ò0ÞŽ¯E÷%æä 7÷%áè0Þ�¯…ûMdw�ÛôÇâ˜ÍaÍa }ë¾4¾¼‹î[ ŽÚ�ànÏ Ä®QÉG¹Ý Í/ÅïhÃ[,4i�Ö}”Û½eý¸©>é>¦òCZ Êý+ÀÆ©K)
endstream
endobj
2 0 obj
<>stream
23-02-2018T13:24:50-05:00
2017-12-05T16:41:54-05:00
2018-02-23T13:24:50-05:00
Acrobat PDFMaker 11 pikeun Kecap
uuid:75-157fdc 4fd5-91af-50802c2a05c9
uuid:732dbbb6-a5a1-0041-9b24-99f82599b1ba 3 aplikasi / pdf Hampura Request-Inpormasi Latar Rachel Jennifer Colman Adobe PDF Perpustakaan 11.0 D: 20171205213018 Universitas Cornell
endstream
endobj
3 0 obj
<>stream
hÞ21V0P°±ÑwÎ/Í+Q0Ô÷ÎL)Ž61
Åê‡T ¤ê $¦§ ÛÙ è» ä
endstream
endobj
4 0 obj
<>stream
hÞL�]KÃ0 ‡ »c0[? e*^§É©‹ksô4Qúï͆¨w/œ—çyOY2ÁV«| à ‰ï´ÙÃÀîÀ{× ± ‡Qû,¯q Á‡‰Ÿâ»ö3¯'< {öî hraN7 úF àÍ• òB*QÉóRVåRT ! ?$Û ÂN Ö67[}H6)Y�Ä^�l–ßÃü•ÂQ¹EûG¼ J ²Pe%~‰-¡� Òb G {p iš óLdù#F2�8®w`ÿMS²HÈTˆÝ ˜�dO. À[M =ÛÁG„),¯µ9¼ FoÙO ÇÓ›Ùzý-À+NdÁ
endstream
endobj
5 0 obj
<>/Filter/FlateDecode/ID[<7636FE6CFBCC1646B3C34283D29A10D4>/0Info 4>/0Info R/4>4]/ Ukuran 45/Tipe/XRef/W[1 2 1]>>stream
hÞbb &FÅ} L Ì @Bà=�`ì Á@‰S9@ ãÐ#˜î F € l¯ a
endstream
endobj
startxref
116
%%EOF
2 0 obj
<>stream
23-02-2018T14:19:52-05:00
2017-12-05T16:41:54-05:00
2018-02-23T14:19:52-05:00
Acrobat PDFMaker 11 pikeun Word
uuid:75-157fd 4fd5-91af-50802c2a05c9
uuid:f7b87707-b3b6-fc49-937d-d720c7a63950 3 aplikasi / pdf Hampura Request-Inpormasi Latar Rachel Jennifer Colman Adobe PDF Perpustakaan 11.0 D: 20171205213018 Universitas Cornell
endstream
endobj
47 0 obj
<>/Font<>/ProcSet[/PDF/Text]>>/Rotate 0/StructParents 0/Tabs/S/Type/Page>>
endobj
66 0 obj
<>stream
H‰ÄWmoÛF þî_Á� ‘¥“å—¢(ÐÄź¡-
TÀÐ¥Á HN£Ö–´DJ–ýú É;é$+Nš
(²ŽGòȇ y’ñdö ^¾œ½?ýe >¼zu²9…Éìô“ é�ú7i1™Å± Ä— ×÷| q
úå ©Ä|ü·T þÚóW ï’gΙpƒœÏ•à”Â�ƒÓÐóZ-€ h!Ù w Îö\œÇ¿N|R�j#/\à[6q@Äß&oÞ£_�¯� ñuÄ%—6»� D¨ uå“pWàÔd��Ønù ¬Ÿ9¯…r.Ë®E¨¤„òú†6ðó\¸K³iè˜4Žùƃ
{ vœ
W©ËéàÊ°Š™s/B œ)|¢ÐÔ Ñ¾’é)(Y%õ»ÀSðö
XY™’È1�BãQüSëI, |×Ù©®Ê‚^TnÔ·fOK ô‰ qhåõu�_&iŒuFÆ3 É y¶!s¹�ž”ÓSZ¸™Ò;¼¡Óÿ >ÍQ®1á[
·ôe‹aZÒ) eÂ]{kp s ê/” ü�*Ó>~¹ À ž·aõÚ™¤ $ˆ<¹< ÒE{d µ I ¦ÈÞá |ÆgIQþ~ ›v •èˆ …FnßI ü ÊK\6˜!Y
mÜ›v6 ]eÁ@ ²^dfãÞÒß #@Ö®7U š[ c…F= b ¯ËÇ€ò– Ãi¹6z œWµP0DìrOøŸ�ƒf�Êb¥›ArÛÞ»8 %IZ©= ÊBÃ’åêÊøGñUЩå±Ó¯{Õ HéÃo|„Ž…®zúj S κå¼7lCCfÌPà÷,Ñfv÷‚³Î î…ô;
‡-¯ið*— Ï÷ < ÈÑü C¢ØjÀÏV‡ÑUÏ+ŒƒÒ q?¿ Ï—œß3S �Æwù‚‹æ¨ÿ.)hÓnŸåmÐ fÞ òGò(ikƒK—\ˆïô? /»ž-ÿÐ]:ð»tLJtì¥ï/W¯”oª‹ ¼Î¾v] Ã,10®~SÔ¦TèàlÐ¥P~Ö >ó ÔW ƒÑÎYXŒÕtý 4J˜ˆ�o
¶J–Ò…Ù›ChàbäC. Ò�VO:åNRh:JÙïÓKé…-0ê¼Ä“ ø˜Ý¶‡¾ ‘*jü™§ ‘„ Ü J2³
«”äi’‰Ó[~KôDï¤Ê v éù##P?ÿ2 É¿ FÞjõC ° ò}´ù\X™¡/”N¤
iÒ Ä Wv† éf‰œû†f4h› Â^S ðì UW1™ Q2ï)$£ªú±
•Ñó*T>±Båêÿ¨Ð
#L°# á�^ 9Éí€AÊ Î ßy�“& nÛ ¤ÞÝ�¶ ì ˆÙf»» ¨”i £j®�¼»1½Voù¿B=�Z¹žÊ
í©�?ò‚WuÁІã¼CÄaÕ÷ÁH v[Ë‚ ¢À-”’©ÉKÓ %œT¼£*-© b¬” íôôãD^Ô¦Ò£ ĨšÎšs ò¢MÝŽR�µ�`�‹695è=…0I«a—ïóº£ ¨éû <#˜ïMk… ™Ìb¿)íûVrVÈœÎÔT§Q§\çJÕÿ ÿëœÓ†|—× (¾D¨ÒÚ>ßÙ¨ã�» #kÆJZ2 Ã-ë<@ˆé œ²Šqa šîYVÎÀ > �eSñ¿¹³ ÷jÌγ³ ÷ Ìγ¹³ ¨ œ·[sËRç*J»ÿ¶$m ØêâlÝžøpÖZ¶LOub/ ¸ß^©¬’V ?}yü:¢Ti ¼o†40ô¾(ylµÎfÕ´f�zˆ‹‹ÆvÆLñÖ`¯ Ûªf CJI ¶Ù^šÐ]o¤‰<«—…‹çõ²ð‰½,\ÿ ½ì`Ôhì[eç-Gëo¾·Q¦Ì`ÑÁt8XpF Öœ�?›í dý4öŠ¤Jº ªIC“Ïá5ôÌù@æâ€Æ$£#d ‹Èd„�U
GÎÑÇÛVzŢɎ,©’ñã ÛÒ ùó«Xx�’ö€¸YÁ:Da¾°bó^s¯%«Ð^wèvÖÝ`|ÂÍ â�
ù%»�æd¾`g¾»s~   ”Þª „Ç ÚÇÆ< c¾9 ÓÏDGŒTÎ5^|?Nf 3E�y˜‹ø]Ã&× ƒ0³4²�&^fÑlk•Ï -ý»Êíî¼óåè�—Áæ›Ý .™ Ꙫ✏m / #¾’àcî®{<£jA… ‡‹9·f ÁM�‹rNHÃ÷ãASš�{: 輋dÏ»32ö™¦!sÓ|°¬?0 í5ë ‘ˆó’8®Ò¥®� ¦ëø XP ßÄ“ å!×
endstream
endobj
67 0 obj
<>stream
hÞL�ËNÃ0 E Å»:‹ ÛMx©ªT !ñ¨ kÇžPÓÄ ”¿Ç*`w¥¹:çNQ0Á–Ë| à ‰oµÙAÏîÁ{× ±
ûAû,¯p À‡’ ã‡ö ¯�<ô={ñî htaJ7 úZ àõµ òB*QÊóB–Å\”3!f§V’
a« kêÛ�Þ’›”¬Cb¯ H6Ë `úNá Ü ý#^
¥ ²�W¥ú%6„6 HH‹- €ìѵ¤iJÌ3’åO É@â¸Î�ý7MÉEB¦BlßÁ„${v¡ Þh²èÙ >#Œa~£Íþ|�0zËî Ú8 ßÌV« .õdÈ
endstream
endobj
68 0 obj
<>stream
hÞ22R0P02U01Q0²P°°P°±Ñ÷V04Ñ÷IÌK×põÓ
ÖÔ P0 ª Ò HW0�°‚ Wúj
= L�‚end ! 69 0 OBJ <> / Filter / FlasedoCode / ID [<76336ce66426C3C3C34D20D4242 46 0 R/Ukuran 70/Tipe/XRef/W[1 2 1]>>stream hÞbb4?ÈÀÄx²™�‰��� FüÿÇôß= (Æø H°ÿ ±BAÄ* € äù endstream endobj startxref 20902 %%EOF 2 . obj <>stream

2018-03-02T11:57:01-05:00
2017-12-05T16:41:54-05:00
2018-03-02T11:57:01-05:00
Acrobat PDFMaker 11 pikeun Word
uuid:75-157fdc 4fd5-91af-50802c2a05c9
uuid:fa22509b-b98b-a040-b7b2-58c620e56522 3 aplikasi / pdf Contoh Surat Permintaan Pangampunan ka DOCCS Rachel Jennifer Colman Adobe PDF Perpustakaan 11.0 D: 20171205213018 Universitas Cornell
endstream
endobj
70 0 obj
<>
endobj
71 0 obj
<>/Filter/FlateDecode/ID[<7636FE6CFBCC1646B3C34283D29A10D4><50CF5DA5FFB74489BC263C99869646B3C34283D29A10D4><50CF5DA5FFB74489BC263C998696078/607896000000000/70869600000 R/Ukuran 72/Tipe/XRef/W[1 2 0]>>stream
hÞbb febà¿ÆÄÀä ` Š “
endstream
endobj
startxref
25639
%%EOF
</sÊÔ[…¼[=xÕz�ê› ªœÏì²Êkvñk -¨ ;></gœÇw ù€Ô©|Öå¿÷ ÷ ÿ%¿êb£¨¢ð¹3³3Ó–Ÿí²Ö…¦î”¥ehk Ò–nèХ+´+vù’î.k) ¶¡¥i ” b³„ ˆ1Ñ(q(Æl ˜-ao></i@¡éÅg¸Ë@i ©øx >


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *