Katie Clower Pentingna Pidato Présidén Pidato présidén parantos janten bagian anu penting sareng penting dina masarakat sareng budaya nagara urang ti saprak pelantikan Washington dina April 1789 dimana pidato pelantikan munggaran, sareng pidato présidén sacara umum, ditepikeun. Ti saprak éta, urang salaku nagara parantos nyaksian pidato présidén sareng politik anu teu kaétang. Sababaraha geus pindah, sababaraha inspirational jeung motivating, sababaraha heartbreaking jeung cimata-jerking. Batur geus nyieun urang cringe kaluar amarah, sieun, atawa kuciwa. Sababaraha ngan saukur murag datar, geus digambarkeun salaku boring atawa kagok atawa unsettling. Seueur pidato présidén anu diémutan sareng diémutan dugi ka ayeuna, sanaos sabaraha puluh atanapi abad ka pengker aranjeunna ditepikeun. Seringna, urang émut sareng ngeunteung kana hal-hal anu paling khusus sareng penting. Tapi, dina sababaraha kasus, anu ditulis atanapi dikirimkeun anu pikasieuneun nempel dina pikiran urang ogé. Pituduh tulisan ieu dirarancang, sabagian, pikeun calon présidén atanapi politikus sareng anu ngarep-arep dianggo salaku alat pikeun mastikeun pidatona sorangan bakal diinget sareng dibayangkeun salami mangtaun-taun, pikeun pesen positip sareng réspon pamiarsa, sanés sabalikna. Upami anjeun henteu atanapi henteu ngarencanakeun janten politikus atanapi presiden, tong eureun maca! Panungtun ieu ogé ditulis ku jalma rata-rata, bahkan anu teu aya hubungan politik atanapi aspirasi, dina pikiran. Pidato umum mangrupikeun aspék anu ageung sareng topik diskusi di masarakat urang, anu parantos janten kritis kana prosés présidén. Sapertos kitu, seueur urang tiasa resep sareng panasaran ngeunaan prosés ngawangun sareng nganteurkeun pidato présidén anu suksés. Pitunjuk ieu bakal ngirimkeun sadaya inpormasi ieu ngalangkungan data sareng nganalisa pidato presiden anu kasohor sareng gagal sateuacana, deduksi tina naon anu ngajantenkeun aranjeunna langkung ageung atanapi bencana, sintésis panalungtikan ahli sareng pamanggihan ngeunaan topik, sareng seueur deui. Éta ngalakukeunana dina nada kasual, gampang diturutan, teras janten bacaan pikeun sadayana. Alesan sejen pituduh ieu lumaku pikeun sarerea sabab tips-nyieun pidato jeung téhnik dibagikeun sakuliah téks anu bener keur teu ngan ucapan pulitik, tapi sagala bentuk. Sarerea kedah nganteurkeun pidato, pidato, atanapi presentasi dina sababaraha waktos dina kahirupan atanapi karirna. Bagian kacindekan nekenkeun kumaha inpormasi sareng naséhat anu dibagikeun dina pituduh ieu tiasa dianggo sareng ngabantosan sadaya bentuk tulisan sareng pangiriman ucapan anu sanés. Kalayan sagala ieu dina pikiran, pituduh ieu dimaksudkeun pikeun saleresna saha waé anu hoyong nyandak waktos maca sareng diinformasikeun. Tujuan Biantara Pidato-pidato présidén janten langkung penting dina waktosna salaku sarana pikeun nyambung sareng ngarayu ka masarakat supados ngucapkeun sareng ngadorong tujuan présidén, nganteurkeun atanapi muhasabah warta tragis atanapi positip, sareng seueur deui. Salaku Teten nempatkeun eta dina ulikan na, “pidato mangrupakeun inti tina kapersidenan modern” (334). Anjeunna manggihan yén “baheula, biantara, kitu ogé daya tarik umum dina eusi pidato, teu ngan jarang tapi discouraged alatan precedent jeung téhnologi,” kiwari éta salah sahiji alat présidén pangpentingna sarta pangseringna garapan ( Teten, 334). Allison Mcnearney nyatakeun yén “sanaos dina umur Twitter, kecap formal anu diucapkeun ti White House mawa beurat anu ageung sareng tiasa ngagerakkeun, amarah atanapi mere ilham di bumi sareng di sakumna dunya.” Papanggihan ieu ngajantenkeun nyampurnakeun metode komunikasi ieu sareng jalma-jalma langkung penting pikeun dikuasai. Hiji bagian tina ngalakukeun kitu merlukeun tetep dina pikiran naon utama, tujuan umum pidato ieu. Sambungan ka panongton Nalika présidén sareng politikus ngirimkeun seueur jinis pidato anu sering gaduh nada sareng pesen anu kontras gumantung kana kasempetan éta, sok aya kabutuhan pikeun politikus pikeun usaha pikeun nyambung sareng pamiarsana. Ieu dina gilirannana ngahasilkeun persepsi panongton leuwih positif sarta réaksi duanana présidén jeung pidato na. Engké dina pituduh, stratégi rhetorical jeung linguistik husus sarta gerakan bakal dibahas nu geus kabuktian éféktif dina ngabina hubungan jeung anggota panongton ngaliwatan biantara. Pamanggih sakabéh ngeunaan ngadegkeun sambungan ieu jalan pikeun ngarecah halangan tur nyieun panongton ngarasa leuwih nyaman jeung tur percanten ka nu masihan biantara. McNearney nunjuk ka FDR salaku présidén anu suksés ngahubungkeun sareng masarakat, kalolobaanana, saur anjeunna, ngalangkungan obrolan fireside na. Obrolan fireside conto hiji présidén ngagunakeun média pikeun kahiji kalina “pikeun nampilkeun pesen pisan taliti crafted nu unfiltered tur unchallenged ku pers” (McNearney). Kiwari, urang sering ningali présidén urang nganggo Twitter salaku jalan média pikeun nyambungkeun sareng nampilkeun versi “unfiltered” tina kawijakan atanapi tujuanana. Pesen Langgeng Présidén sareng politikus tujuan sentral sareng utama anu sanés kedah émut nalika nyerat sareng nganteurkeun pidato nyaéta ngajantenkeun éta langgeng sareng émut. Éta nangtang pikeun ngaduga naon anu bakal aya hubunganana sareng jalma-jalma dina cara anu ngajantenkeun pidato anu lami diinget. Seueur tina rupa-rupa téknik rétoris sareng linguistik anu digariskeun dina bagian III parantos ngabantosan urut présidén nganteurkeun pidato anu janten katelah sababaraha “the greats”. Kadang-kadang masalah nyandak resiko ku pidato. Martin Luther King sareng Barack Obama mangrupikeun sababaraha pidato anu paling kuat anu ditingali ku nagara urang. Duanana lalaki nyandak resiko dina loba pidato maranéhanana. Mcnearney nunjuk kana pidato “A More Perfect Union” Obama salaku “picilakaeun” dina fokus sareng diskusi ngeunaan tegangan ras di nagara éta, paguneman anu sering dihindari atanapi henteu kacekel. Tapi, pidato éta ditampi kalayan saé sareng émut, ngabuktikeun résiko ieu patut. Naon anu kudu dilakukeun: Rhetorical sareng Linguistik Gerak A konjungsi tina papanggihan saméméhna ti sagala rupa sarjana jeung panalungtikan kuring sorangan nyieun bagian ieu pikeun ngagambarkeun strategi rhetorical jeung linguistik éféktif nu geus padamelan dina ucapan presiden suksés. Basa Emotif Dina bagian II salah sahiji tujuan sentral dibahas dina pidato présidén nyaéta pikeun narik panongton hiji. Cara anu efektif pikeun ngalakukeunana nyaéta ngalangkungan basa émotif sareng daya tarik émosional umum. Dina ulikan maranéhanana, Erisen et al. perhatikeun nilai “strik[ing] hiji chord emosi jeung publik” salaku sarana pikeun meunangkeun rojongan umum, ngaronjatkeun kasadaran publik, sarta sakabéh bantuan presidents dina pursuing agendas pulitik maranéhanana (469). Aranjeunna dianggo pikeun ngabuktikeun efektivitas strategi ieu ngaliwatan analisa hiji ucapan Obama, dikirimkeun dina mangsa krisis ékonomi tumuwuh di nagara éta. Erisen et al. ngaidentipikasi palaksanaan Obama tina nada émosional sareng optimis salaku gerakan rétoris pikeun nyambung sareng ngarayu ka pamiarsa konstituénna. Kasuksésan ngagunakeun strategi rétorika anu aya hubunganana sareng émosional mangrupikeun panemuan anu jelas anu kaluar tina survey anu “ngalaporkeun yén 68% pangamat ucapan ngagaduhan ‘réaksi positif’ sareng 85% ngarasa ‘langkung optimis’ ngeunaan arah nagara. nuju nuju” (Erisen et al., 470). Stewart et al. ogé manggihan yén “pesen langkung emotionally evocative … ngakibatkeun tingkat luhur respon afektif ku pemirsa” (125). Data anu jelas ieu nunjukkeun kakuatan anu ngahubungkeun sareng panongton ngaliwatan émosi tiasa gaduh réspon sareng prospek masa depan. Nada Optimis Marengan “nada optimis” Obama anu dijelaskeun di luhur, anu sanésna nganggo naon anu didadarkeun salaku nada harepan sareng ngayakinkeun salaku gerakan rétoris pikeun narik pamiarsa. Dua tina sapuluh “pidato présidén modern anu paling penting,” anu dipilih ku sarjana nonpartisan afiliasi Universitas Virginia’s Miller Center, nyaéta alamat JFK ngeunaan usaha ruang angkasa sareng alamat perdana FDR (McNearney). Alamat JFK suksés sareng ditampi kalayan saé kusabab nada harepan anu dianggo nalika ngabahas tujuan pikeun mendarat hiji lalaki di bulan. Anjeunna masihan jalma perspektif optimis kana tujuan anu luhur ieu, ngajantenkeun “Amérika ngarasa teu aya anu teu tiasa urang laksanakeun” (McNearney). Dina pidato pelantikanana, Roosevelt ogé masangkeun klaim anu wani kalayan optimis sareng ngajamin ka pamiarsana. Basa Inklusif Strategi séjén anu dipendakan anu dianggo ku présidén pikeun narik pamiarsa ku pidato nyaéta ngagunakeun basa inklusif. Dina ulikan Teten, anjeunna ningali kana panggunaan kecap “kami” sareng “urang”, khususna, dina présidén State of Union Addressesses kana waktosna. Papanggihanna ngungkabkeun paningkatan anu tetep dina kecap-kecap ieu dina pidato dina waktosna. Pamakéan “alamat umum sareng kecap inklusi” ieu nyiptakeun daya tarik pikeun pamirsa présidén sabab ngabantosan présidén dina nyiptakeun “komunitas anu dibayangkeun dimana présidén sareng pendengarna hirup babarengan dina pesawat tingkat (Teten, 339-342). Papanggihan ieu ngagambarkeun pentingna henteu nampilkeun diri salaku kakuatan sareng pamimpin anu maha kawasa, tapi janten warga nagara normal sapertos sadayana anu ningali. Ngidentipikasi diri sareng panongton ku cara ieu ngarecah sagala halangan anu aya. Basa Persuasif Persuasi mangrupikeun strategi rétoris anu sering dianggo, khususna nalika kampanye présidén. Dina ulikan maranéhanana ngeunaan “inténsitas basa,” Clementson et al. Tingali dina pamakéan “basa persuasif” salaku strategi calon presiden employ salila kampanye maranéhanana. Aranjeunna negeskeun yén “calon sigana rupa-rupa basa nalika aranjeunna nyobian ngolo-ngolo audiences pikeun nganggap aranjeunna nguntungkeun” (Clementson et al., 592). Dina ngarujuk kana strategi retorika persuasif ieu, aranjeunna ngagunakeun istilah “struktur masalah-solusi” salaku salah sahiji anu mindeng well-ditampi ku panongton. Jalma ngahargaan dédéngéan persis kumaha présidén atawa calon présidén ngarencanakeun pikeun ngalereskeun masalah di leungeun. Naon anu henteu kedah dilakukeun Sakumaha anu disebatkeun sateuacana, sanaos seueur pidato anu ditulis sareng ditepikeun sacara saé, ogé seueur pidato anu gagal. Alexander Meddings nyerat tulisan anu nyorot sababaraha pidato politik anu anjeunna anggap sababaraha “paling awon” dina sajarah modern. Dina ngabandingkeun naon ngajadikeun hiji alus versus hiji ucapan goréng anjeunna negeskeun yén “a ucapan goréng kudu, ku harti, datar, garbled sarta ngaruksak publik boh pikeun speaker atawa pikeun ngabalukarkeun aranjeunna nuju néangan pikeun ngamajukeun” (Meddings). Dina ningali sababaraha ciri anu ngawangun sababaraha pidato “paling awon”, bagian ieu bakal nyorot naon anu henteu kedah dilakukeun dina prosés damel pikeun nyusun sareng nganteurkeun pidato anu suksés. Panjangna Panaliti nunjukkeun yén panjang pidato saleresna ngabuktikeun penting pisan. Dina ulikan Teten, salian ti ningali basa inklusif dina waktosna dina Alamat Présidén State of Union, anjeunna ogé sacara grafis ngukur panjang, khususna jumlah kecap, alamat sapanjang waktos. Hasilna kabuktian metot. Aya naékna panjang pidato ieu ti mimiti anu dikirimkeun ka anu ditepikeun dina awal 1900-an teras aya serelek anu ngadadak sareng jauh. Aya gerakan sakitar waktos turunna supados pidato langkung ringkes, sareng écés, sabab aranjeunna tetep langkung pondok nalika waktosna, pilihan ieu ditampi kalayan saé. Meddings nyarioskeun ieu dina tulisanna, ngajéntrékeun pidato pelantikan présidén William Henry Harrison sareng pidato pelantikan wakil présidén Andrew Johnson salaku pidato anu paling awon, kalolobaanana kusabab cara nyeret aranjeunna. Aspék anu penting pisan dina biantara nyaéta pikeun narik perhatian audién, sareng ieu henteu tiasa dilaksanakeun ku pidato anu panjang sareng henteu pikaresepeun. Bohong Jeung / atawa Kontradiksi Sanaos écés yén jalma henteu kedah ngabohong dina pidato, sabab akibatna bakal ageung, parantos aya sababaraha présidén sareng politikus anu parantos ngalakukeun éta. Regan, Clinton, sareng Trump sadayana diantara présidén sareng politikus anu parantos ngadamel pernyataan atanapi janji palsu dina pidato. Sanaos kaharti yén politikus hoyong nyarioskeun naon anu anjeunna terang bakal pikaresepeun sareng pikaresepeun ka pamiarsa, ngalakukeunana ku cara anu palsu atanapi manipulatif henteu dipuji sareng bakal nyababkeun bantahan anu langkung ageung tibatan jujur. Pilihan Kecap Sababaraha politikus katéwak bohong dina pidato nalika nyobian nutupan kontrovérsi atanapi skandal. Sanaos hiji kedah nyobian ngahindarkeun sagala rupa kontrovérsi, présidén atanapi jalma anu kakawasaan kedah ngarep-ngarep kedah nyarioskeun sababaraha topik anu sesah atanapi hipu. Ieu dimana pilihan kecap ati janten vital. Mindeng cara pikeun mastikeun hiji ucapan ditulis eloquently, taliti, sarta inoffensively ngaliwatan rupa rounds ngédit ti sababaraha panon béda. Aplikasi pikeun Sadaya Bentuk Biantara-Méré Pituduh ieu kedah dibuktikeun mangpaat pikeun henteu ngan ukur anu hoyong ngajalankeun jabatan, tapi pikeun sadayana. Rupa-rupa stratégi sareng téknik anu dipasihkeun dina pituduh ieu, sabagéan ageung, cukup lega anu tiasa diterapkeun dina sagala rupa biantara atanapi presentasi. Urang sadayana kedah masihan pidato, roti bakar, presentasi, sareng seueur deui bentuk tulisan atanapi lisan anu sanés dina kahirupan urang. Tingali pituduh ieu nalika ngalakukeunana. Dina hal pidato politik atanapi présidén sacara khusus, sanaos, teu aya rumus anu jelas ngeunaan cara nyerat sareng nganteurkeunana. Dina studi ningali rupa-rupa pidato présidén anu suksés, orator, sareng panulis pidato, jelas yén aranjeunna sadayana gaduh gaya sareng bentuk anu unik anu cocog pikeun aranjeunna. Tapi, tip anu disayogikeun dina pituduh ieu pasti bakal ngabantosan nyiptakeun panulis pidato politik anu pinter sareng suksés. Karya Dicutat Clementson, David E., Paola Pascual-Ferr, sarta Michael J. Beatty. “Iraha Calon Présidén sigana Présidén sareng Amanah? Pesen Kampanye ngaliwatan Lensa Teori Harepan Basa. Studi Présidén Quarterly 46,3 (2016): 592-617. ProQuest. Web. 10 Désémber 2019. Erisen, Cengiz, jeung José D. Villalotbos. “Ngajalajah Invocation of Emosi dina Pidato Présidén.” Pulitik Kontemporer , vol. 20, henteu. 4, 2014, kaca 469–488., Doi:10.1080/13569775.2014.968472. McNearney, Allison. “10 Pidato Présidén Modern Unggal Amérika Kedah Nyaho.” History.com , A & E Télévisi Networks, 16 Pebruari 2018, www.history.com/news/10-modern-presidential-speeches-every-american-should-know. Méddings, Alexander. “8 Pidato Anu Paling awon dina Sajarah Pulitik Modern.” HistoryCollection.co , 9. Nopémber 2018, historycollection.co/8-worst-speeches-modern-political-history/7/. Stewart, Patrick A., Bridget M. Waller, jeung James N. Schubert. “Pidato Présidén Gaya: Tanggapan Émosional kana Ekspresi Mikro tina Pangaruh Raray. Motivasi jeung Émosi 33.2 (2009): 125-35. ProQuest. Web. 1 Oktober 2019. Teten, Ryan. “Evolusi Présidén Rhetorical Modern: Presentasi Présidén jeung Ngembangkeun Alamat Nagara Uni “. Studi Présidén Quarterly 33.2 (2003): 333-46. ProQuest. Web. 30 Séptémber 2019. %PDF-1.4
%âãÏÓ
18 0 obj <>
endobj xref
18 13
0000000016 00000 n
0000000774 00000 n
0000000854 00000 n
0000000983 00000 n
0000001104 00000 n
0000001627 00000 n
0000002143 00000 n
0000002177 00000 n
0000002425 00000 n
0000002667 00000 n
0000002743 00000 n
0000004768 00000 n
0000000556 00000 n
trailer
<]>>
startxref
0
% %EOF 30 0 obj<>aliran
xÚb«`f«ª ‘ ‚ | ÀÇÀ † ÜfH `Pê(¯
³$—jº™ MJ®šä600i00 600°[email protected]• Ey »f i. æ ›¦ÄÀÃú!\nâ# †k¼ Z5UÞì À ¼ ‘[email protected]š ˆ�X��! f â çj ¶
endstream
endobj
19 0 obj<>
endobj
20 0 obj<>
endobj
21 0 obj<>/Font<>/ProcSet[/PDF/Text]/ExtGState<>>>
endobj
22 0 obj<>
endobj
23 0 obj<>
endobj
24 0 obj[/ICCBased 29 0 R]
endobj
25 0 obj<>
endobj
26 0 obj<>
endobj
27 0 obj<>
endobj
28 0 obj<>stream
H‰”WÛnWã¼ßóf}`×l ±•ÌÚƒ1 Xä�#µ-Ƽ $e> _°¿’ Ì©î&%Ù³ƒ, ˜d³ÙUuêÔ©Ò§»’I/Ýä&›|Ê2Ÿ$eÏ ¸Ñ, ÉÃßpïG�€
Å´²»=
i êô.�ºU=ñ\ÏóqÂJßy3Êö“_Äüñaaé$n Žï&‚î · <kqw}ýõöòɉÝx�¹|q¦ž ‰Åb~oäü+ûë Ïa0ki*] iœy«o—ahg ;~’ e÷ =~yà¼p<8Ó Ç.õáö᎞Ì˧§åヱâ»iŠÃÙh˜„£ Ìtß&ÆÊoŸ >–â¿Ot·ÈˆO DæHŽÌ™J)n 2§Fn�†þ™³Ú
%¦‹ »P. FÃ1ïûEL§Ó¹ ÂÕû…¹þ
&ØÒõÝõòá)£ÛÅçå? :º¯ÿÄnc YŠ“df hï£ ¡Q Dnè› j_Œ žq ‰Ø�³%ãöéRxtÓ“ÆÍåCöõñöïó x: É Æ P*´”ŠÜ(™YJÙ{™JwæS„Kì — Ô3sj™wëWg¹¹ ߘ;EªT«¾hjóì:SŸ]XZ0p|ê¥0 ¯µ Ï Óê…&ÛÖ�W¢©ŠN±±+Ê;Ú¶ª+ÖÊaÒÔÌ�DôH8o´Ü Î6PEG ÁÈÎX'{_”Φ% }S]O}CeÑ1²HR Ä3ããÑÅSz÷ÊIÝ™¨)¯×¤ên×*ãD EÉIxÒ?’¬oóºÛæªW ×0N £È�,ד’ré J “H*6Eì’x *¸ìÈ,•ø ˆŽ— � #¹h Vµ[i.nP RPUàÉ uÑÁ{þ¬u ®õ þn_¬ôÚ«Þ[ ±- °Þpú ±ÃÝ®ÃÌþl¡MÞ#³u¦ ¬pž¤h;¦ ?ç%u}ÛÔ/´+jªª U÷.gq jô´±»ôW ¢-mK•kh’›Áì f @§Íî›ö•öE > ØcÊ #>nçš�½Sb¼/}ï4 ÓwI÷��¿“œJ ¢/*uEF š%å&× × VÍ™@ {жߘ·Tç•¢æ ‘¬’�üœÇ§Ñ ¹9‹ ´çZâlÇbíðñeQ›E �E� ¥wüÚ;0x0 æ#N^(®È~ok ç™
�ìl ¾\À6ºbð >jó
$Ýhží´ýžj³cOŹÿGàt9‹¢ÃÖ=ƒ¼È&r «1¡¾\¼öc7õÉs ŸZ5yæÆ÷=mòýÀE]‡Aꆶß
Õl Yî]hù§Ïž [‒¤’ˆ] º¤KPìU Æj
«•t›£~6¶vQ ÞL~dÎI£Ò «|[ôyyA×ϽjéòæR Ø� %€rI
eŠÿp$H ‘ô‡� ¾t1 {¸Q|»×Á¨[email protected]°, W°Ç¡²Á œðÿ Etš æ8¾Õ¨Xl.¯_^›×+®gtÆ £…Ï4G&ŽæÃÐç^ó‡Ì‡ y¾ã€’‚Ahµ íJ•
ÛGvs�4Û 7”3ÿuµCµµ ‡ ‡ ‡ ‡ ‡ | —.ÍéÙt¨�;2 D èc l Z=¦ÐœÅ‚•ŽÅb†• V)ì¢ypéf×ëÚ¢¼Ô×®a“`Œ�Ä ÔÄ xçz6 JÍtô EцG˜ \j 0cPrÓÓ)ਠ¢Æ v
Eˆ ”}‡–ÿ¦jÕuWÖÕùH¶@;pâÇÿQò (‘øgŽ¼ †d5 RÑæ}¡5µAIsÁo°þ¼+Ë ƒÖz’³ »!ƒ d� &æ^÷¦˜ ™ œjc { L î‚N{ÏÐàßõž±™Fç G,kê6MÛÿD¥ê/;zQ=‹íº©Õ e =«@ü�Õ©n…Çã!½…nAºa1“תDžÚ «`öë %qTV31e÷˧á¨m ™¯ôYº“[‘PÿáéÔ3Âè 5åÒµÃÍnÄë ôyh0 ðP6 rú¼ ÂzT ÓZª¼>Pó
ítUªN×
Gw[=4°s � ÚzçsòÙïˆ <ÚzçsòÙïˆ <ÍŪªªªªª ãÚº™æßJå ¹ÿ=:È£.Ù1`IßrLÄÕÁªëª©Ÿ1 ×H‡á Ö8Cë¼íW�Yª�Nßñp´±{Æn=òÍΘ? u¡g Œˆm‡ å‹¡¼m‡ å‹¡¼m‡ å‹¡¼ P/Ì å‹¡,$¼ å‹¡,$¼ å‹¡P. 瘋 #dr¬ô|
?{ Wô@Á0bäÑf¾3˜½C. T�ÑæÑdIù ^Š¼W†Ùí®ëGñR=Wx ê˜ü„5„[ ‘ý‡rƒ_b >ð» $ç [§\³£Ö… ½fv´{=×E¢¬ œn·Ý¢P-!fnš„ñ è륒x 8ÓàÍA¾ðá5K‹y�>ô¦€0{ 0z ²Û«5™÷�Y GyDÑ‹œg�¢àݸ~R– 6ã�ZµªÏ[À©Íë1g ¼ù&/ÚÎåÇà{¹ú�!Út¤S1:J WM•¿*Œ„øA‚Â}U?Ѫ« ó{ÑÙ_ :>S¾Hêÿ ÿ 0
endstream

29
œ–yTSw Ç oÉž�•°Ãc
[€° �5la’ QI BHØ AD ED„ª•2ÖmtFOE�.®c Ö}êÒ õ0êè8´ ׎� 8G�Ng¦Óï ï÷9÷wïïÝß½÷�ó ‘¥ ªµÕ0 �Ö ÏJŒÅ b¤
2y.-;! à’ÆK°ZÜ ü‹ž^ �i½»LÊÀ0ðÿ‰-×é
@ 8 (”µrœ;q®ª7èLö œy¥•&†Q ëžñç¶|4±j æ9ÚÄ
�V�³)g�B£0ñiœW× •8#©8wÕ©•õ8_Å٥ʨQãüÜ «QÊj @é &»A)/ÇÙ gº>’K‚ó ÈtÕ;\ú ”
Ó¥$ÕºF½ZUnÀÜå ˜(4TŒ%)ë«” ƒ0C&¯”é ˜¤Z£“i ˜¿óœ8¦Úbx’ƒÑ¡ÁB . …ú¯›¿P¦ÞÎӓ̹žAü om?çW=
€x ¯Íú·¶Ò-Œ¯ Àòæ[›Ëû0ñ¾ ¾øÎ}ø¦y)7 ta¾¾õõõ>j¥ÜÇTÐ7úŸÜÇÇÇÐ7úŸÜÇÇ¿™¼ €™ê&¯®ª6ê±Z�L®Ä„? â_ øóyxg)Ë”z¥ �ÈçLUáíÖ*Ô uµ SkÿS eØO4?׸¸c¯ ¯Ø °.òò· åÒR´
ß�Þô-•’ 2ð5ßáÞüÜÏ ú÷Sá>Ó£Vš‹“då` ¾n~ÏôY &à +`œ�; ÂA4ˆ É ä€ ° ÈA9Ð=¨ – t� ° l Ã`; »Á~p Œƒ�Á ðGp | ®�[` Lƒ‡` < ¯ »A ˆ YA �+ä ùCb( Š‡R¡,¨*�T� 2B-Ð
¨ ꇆ¡ Ðnè÷ÐQè t º } MA ï —0 Óa l »Á¾ ° Ž�Sà x ¬‚kà&¸ ^ Á£ð>ø0| > _ƒ’á‡ð, ÂG !»F$H:Rˆ”!z¤ éF ‘Qd?r 9‹\A&’GÈ ”ˆrQ ¢áh š‹ÊÑ ´ íE‡Ñ]èaô4z �BgÐ× Á–àE #H ‹ *B=¡‹0HØIøˆp†p�0MxJ$ ùD 1„˜D, V ›‰½ÄÄ ÄãÄKÄ»ÄY ‰dEò’�E ÔEÚBÚGúŒt™4MzN¦’ Èþä r!YKî ‘÷�?%_&ß#¿¢°(®”0J:EAi¤ôQÆ(Ç( )Ó”[email protected]� æP+¨íÔ!ê~ê êmê �æD ¥eÒÔ ´!ÚïhŸÓ¦h/è º’]B/¢ éëè Ò�Ó¿¢?a0 nŒhF!ÃÀXÇØÍ8ÅøšñÜŒkæc&5S˜µ™�˜ 6»lö˜Iaº2c˜K™MÌ# …æ¬ÆÖ’E° ë k–Íe‹Øél
»—½‡}Ž}ŸCâ¸qâ9
N’ç Î)Î].ÂuæJ¸rî
î ÷ wšGä xR^ ¯‡÷[Þ oÆœc hžgÞ`>bþ‰ù$ á»ñ¥ü *~ ÿ ÿ:ÿ¥…�EŒ…Òb�Å~‹Ë Ï,m,£-•–Ý– ,¯Y¾´Â¬â*6X�[ݱF=3ë·YŸ±~dó ·’ ÛtÛ ´¹i ÛzÚfÙ6Û~`{ÁvÖÎÞ.ÑNg·Åî”Ý#{¾}´}…ý€ý§ö ¸ ‘ j‡ ‡Ï þŠ™c1X 6„�Æf m “ �Ž; ‘: œ9 8Ýq¦:‹�Ëœ œO:ϸ8¸¤¹´¸ìu¹éJq »–»nv=ëúÌMà–ï¶ÊmÜí¾ÀR 4 ö
n»3Ü£ÜkÜGݯz =Ä • [=¾ô„=ƒ(<Ë=GTB É/ÙSòƒ,]6*›-•–¾W:#—È7Ë *¢ Š Ê e¿ò^YDY Ù}U„j£êAyTù`ù#µD=¬þ¶»©b{ųÊôÊ + ¬Ê¯: !kJ4Gµ m¥ötµ}uCõ%�—®K7Y V³©fFŸ¢ßY Õ.©=bàá?S ŒîÆ•Æ©ºÈº’ºçõyõ‡ Ø
Ú† �ž�k ï5%4ý¦ m–7 Ÿlqlio™+Zlqlio ÔZÚz²Í¹³mzyâò]íÔöÊö?uøuôw|¿» űN»Îå�wW&®ÜÛe֥ﺱ*|ÕöÕèjõê‰5 k¶¬yÝè þ¢Ç¯g°ç‡^yï kEk‡Öþ¸®lÝD_p߶õÄõÚõ×7DmØÕÏîoê¿»1mãá l {àûMÅ›Î
nßLÝlÜ<9″úO¤ [þ˜¸›™$šÕ™›› ‰œ÷�d�Òž@ž®Ÿ Ÿ‹Ÿú i Ø¡G¡¶¢&¢–£ £v£æ¤V¤Ç¥8¥©¦ ¦‹¦ý§n§à¨R¨Ä ©7©©ª ª�« «u«é¬\¬ÐD¸®-®¡¯ ¯‹°°u°ê±`±Ö²K²Â³8³®´%´œµ µŠ¶ ¶y¶ð·h·à¸Y ¸Ñ¹J¹Âº;ºµ».»§¼!¼›½ ½�¾
¾„¾ÿ¿z¿õÀpÀìÁgÁãÂ_ÂÛÃXÃÔÄQÄÎÅKÅÈÆFÆÃÇAÇ¿È=ȼÉ:ɹÊ8Ê·Ë6˶Ì5̵Í5͵Î6ζÏ7ϸÐ9кÑ<ѾÒ?ÒÁÓDÓÆÔIÔËÕNÕÑÖUÖØ×\×àØdØèÙlÙñÚvÚûÛ€Ü ÜŠÝ Ý– Þ Þ¢ß)߯à6à½áDáÌâSâÛãcãëäsäüå„æ
æ–ç ç©è2è¼éFéÐê[êåëpëûì†í íœî(î´ï@ïÌðXðåñrñÿòŒó ó§ô4ôÂõPõÞömöû÷Šø ø¨ù8ùÇúWúçûwü ü˜ý)ýºþKþÜÿmÿÿ ÷„óû
endstream
endobj
1 0 obj<>
endobj
2 0 obj<>/Font<>/ProcSet[/PDF/Text]/ExtGState<>>>
endobj
3 0 obj<>stream
H‰ŒWÛrÛ8 }÷Wô¼'[ ÛxÉ›“x2ÞÌ8©�ªæ! Kuring “„‹¤¬h?d¿[email protected]ŠV ×”«d �îÓ§ Þ|ü Ю¿z·ºz³ZÅ Ðj{ ,½ešÇäão| ² atbitcjy … ¢ ASõæ} ÿpùm Marketúÿò = = ß bz • W ¡zæýÝ- à ¢|èé b⽌µOª *Ý’˜ZŒ¶ � ÄiÊ ÙŒŸM¾cR,²-8’8 T´ ¶(oô î&ÎI³‡¡£éK§ mVêzôw ‡áÌ_ 9™ 6ï › n¹¹á¹¹¹³:oï ¹¹áß:
7DtZ ³Î†
ñ¨Á[ê¬+‰&N|è%„¤Ý%»¿ 19È\)Ëu£ÄHï†Î/´r3ç³ ‡>Þ»
�³’_ºs#¬¶/ >ã-sîå×, ûEæÉ,Ø‹GÆ° øê_6 é˜1?1ñíËJµ¥¢}ÑSë.8˜JŒ<Í_:Z+ÕRY«¢S�‡}Kìc–P¯ë Îj^[ì»tz²³Å�Ö¨UOª»ð, :§^\sdÇF#-ÅúÐnŠvðè‹®«¡âÜ m ?Ën0�- eQÓ±ªks6ÙRlšÔÚï9µK 2R{á ‚3tºÝ© §M �n–Z
Ô(: f°5Pó½8™ ÑÑÑÙÑÚ ™ÛÕUœ @” © „ Æ^ ðÒŒÃÓ©«-óÄKì g™ Åø.÷–™a‡ŸÔ“ Bʤ k1÷’$‹æ 7žOX‰ì·kvš“ q [email protected]´`[email protected]¸7ã È ¤’}è¨tS e U Íc•�ÛÄf— pôènK(�Ô9*j*f¥áÚ T •úPoFï�½y…žÏ Y ) � {™St=P°eXÁôN T $G*d ^›uøèÖxb †€á È 8$€ƒ8à_ ˆIÅâ3IÓÜdÉ>/A¿1~A 1Ÿ¶±kÁü¡a~c-‰Â‰ óé4’åØ?îVw oVwŸïÝE
�gW¿Ý Xê¼ÿÒÒÍþÍ ¸uAw‰sóÁe �ßÝĹssdú Ôu‹72¯_Á.¹C ~æu�óŸOæÿyíG3`)IüøG½m F^ì[ô^ �sS ‡¢®O¦-u‡aÏØ ö ö ¿™Ì¾Ë¦st �´QŦ®Zeqem^0 œ›ë W©† ¤—˜&šÛ¡
â ;’:êÎM Ÿ fÿ LŸ`ÒÃdfh=‡ âAg
« æ¹ ÙHÿÐb¬åÖ Þí¯M ”ÎŽïOˆ&}^P N’¡
J© ºÊ `ƒ³‹’%¥ÀN- – ”Êša`„Ëä Òý& Ÿâ >lèV7§Å±Ú(R
o A`ÌT€57 2B¸9”¬ z�¤8ØuÙã\[ÏkŽ÷ H suSHdž ÂQµ;°ÐÒáóŽò Šógg §³ØÒ�À„S`ªv î Ôæ¬ñ³fË%s DP[ðáÐ
sJ’6‚ 5:• ù\c�;¶Q,q >ÕœµõÁ˜€€al�’E,üÀæ“O�å ©� È]HªÖðImAŒÃ[z¿¯Z3[\ó @í] Wü·ª¯é Ã
�ŽœïfQeL”úš¾êƒ ÌØž>�j‹ëg0 £ò I±Û<bÕ5ݵ m7fü£xªÉ�‚¶ émaâ z hr®e§8yÕ{ê©Øit˜4& ikgs ¬ÐÌþþÍv Û¹†1ÃvŸ Þ.¡b ,{ºÙv€=»» hùïc?pr %Š xvh šÖ =»» 0Ÿw’8ʦ&ö3ÈÏ Ó\Übáœèq÷€ —qkj·�ò6:¨j ;¡ �ýiË gî=»» m(õÖpy? �{2:Öh\ÔÕzÉp�@ ë ™x¦b 3¥iƒ 4c»n„|Î s©žf_ ku— êg(º�‚ |[email protected]çî’Ì‹‰yü çæ)†ä$,&Ðcè¡ Õgôvn&zc Ôõ[úsi×æ|‡ñ‹òÄ:cpÀÔji’ Ë=»» 8³Úw£+ÖÀ‹ 5ÇËnãp¨6Úº¦„ø Ö» ˆ s ÎÆŽytfÞ—ådg¸;‌d¸; w÷7¬#bçþý-�24=»» þã+e�a`e †p =»» eiàá,� hÛ£=»» ýgÍ=»Œ`’ Ý /¬FØL! sKÞ†dl B½fÜ ·LJü45(~) Œ .!» Ï=»» ÜÐhm ›y‚Š°ãêÉ|«¬�qaÅd 9»��îÆxd=»» Æ d!ããgˆxƺ<|]”û’$hvò ,=»» ky…Ê•x×=»» bÚ ÍÕ)Æqxg=»©WÒâ£ÉOi» ±üu�Æ\�¥ËøÅ\pç{v2=»ß˜z\SÏIJ9µES•Pö-_ Ю |ICÃ- n¯cç~Éá» Ë9&g e¯ÇÐz ä� n?xü»i† øúy÷üæ¼;˜ûç0eÒÚmrfrˆx$rÑzÕ™Ð�å=»» i8éÔŸˆ=»» 2bg�Ìì’o{óf . ß ;q eÍldæ Ìbf�,ƒÜ0Ë´µ aù�?e=»» ï‹nr#ˆp üÀ<³ Ä(f�)Ô ®:z�v° ÎÐþ ëzÞ«r²ù ùïo#o’a’Ÿ ¯ gn f)<àf=»» uŠk þŸ<ºí • š° ;|ÍgšÔ“ œw½‹þc«£5ýÅ´��´ l »vâd’qv x¡0� ¶ömËú ¯–§�äkÓÂÈö0c ·‰±9q =»» !²„fâ‰Å`öé¤=»» 6#’ fÿ `�³û¹ê=»» endstream=»» endobj=»» 4=»» 0=»» obj<<=»» cropbox[0 =»» 595=»»842]=»»indungna=»»15=»»r=»»eusi=»»6=»»muterkeun=»»mediabox[0=»»sumberdaya=»»5=»» type=»» page=»»>>
endobj
5 0 obj<>/Font<>/ProcSet[/PDF/Text]/ExtGState<>>>
endobj
6 0 obj<>stream
H‰ŒWÛnÛ8 }÷WLÞ¤EÌŠº« oiš-zÙ6h] E± ŠLÛjdÉÐ%®÷ë÷ IË—4maÀ'(r8<sæÌèÙ«o’–ÝäÅlòl6 iÒl1”ˆ’,$ ¿ý½l¥È|j¼lx¡ Ðl=yvš�ã *… “„f=»» ‘sox ¯Ä ÜÉ€ç}s^÷tvt´cqæ õ«¼§‹m åz»qhÕ7“t¤a `ŸÑ’¯÷é†vqnµÚ^r=»» >Ÿ—}ÙÔ°“×síÁÔ®;òÃø·iÕ¼,úü®R<ïf6±’Œ O¤¸dBú d–%Ԫɂ1ú 2~$ Ö ÂO
2ÆÁÔ±(ë¼Ö‡[TÍ– MKk¸Uv:ÌÌÙÙ ßôö^{ Š0ˆãÇÈÉ 9i�ëU±ª›Ê
Eà4n ¤³Ü]ê“ n*b’ €™³É‹²ßÑÝPVóRÏ]ì ;K qb‡æêAUͦ¬—¤ Ÿý¥wó¶ Þ‹¨¸ š� D”¤£:Af¾ v$# ò _â Ó$
DB±’ñ ¦‰HI†»JG�ADß Ñ q’d n{ aW íÅ»ð
Ú þ=µW”f»Œ÷›ù }r‹( “»õηРÈFHÂÄ@òÏWw ‹Ð¡ë«wïLê<w§Ø eÀúÃû úrsó–’e Í>häÉ�F øíGóøòóõ� º~w£�\}$óî ± œ™ |Í– Ǽxoöý dbðG9 %¾HFìö’ñ}s’—*o’N˦/ó¾i» — ¢Ù
YºÃ»K³“”»Œ’È$äž {S6µwÍ@« ë}çAánN[¥ôã=SP: 5 R?úÖL2–§ {ÓGt ê8 œ½—LÙ¾\+AŸÊºPôf¨uRÃP ÓôX4Fùñbãã% /áà¶iï |,{—�[¹Syä’¶¤“2HODÈ Z†§>55õ8š ÛVmòV�tÖr2«ÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒÒ ¸½ß˜ -„€SŸçV•YS™Eó ýîp$íÆ#”à e›îWP”× {_CÁ´F µ– m©êy72″…Åc´ãƒ
°,-òuY•ªCÈ7ªÐ6¨oŒêíW õ «Œ7wêªÐ6¨oŒêíW õ «Œ7wÀêre Aåº Èû£gªêy-¢ˆC z ¨ 㨠…=)%ÉÈ
ÄÞœqòº gi=t=- *Uo½5&Îœ
lˆm ç�Ëé >†ìtm ·Ú è”/cá±0A�É� “U$é¯ëMè \ õ&>ª7†F í ãf 2 ON‹_aeÒê»qú›óÕ¸6´{߬Z„aÄå-ðùÿ÷ÎIì‰ …‰ˆ¼ãbø¨zQ~ 2 2� ë\ ¬{E›¶Y¶J?u .üO¡ =¤gïT�èªa|ò} þ�OA ²ž?öéL ¸T· 4Dêþ’›’Ü YãCóÏ+²<eÍ7gÃœŒ@9®§ªhê¹ Ðm‰.üýjq7˜Ñ¢ ;ª ª³Ñ¢ ;ª ¹³eš¹½Ç» ˜5¡Ÿ kòè~Åÿ% v ‹2\Ž±ÈÆø˜¾j£À¥]#€ey ýªÀ?nõä o |f+Õ*À žÓu³Þ˜=»» n›uÙ© ºbõ =»» eÉkÌž —Üç4uѪ ˜6Õ Ö oá\mlaúÜ)b·ÓjqÛqw_ ÷ü!=»» +î ™’ . m¾³-[]v½j»Ÿ4;§làî€7É÷á§jåöv¹=»» ‚Ú2³¹úa#t‡æuî2Û«ò?³ï\åÕÅigeëÎÏ�?qð1–¾ þ‹ÒpuÃ\Ñ]õ⸍ êqÁ½,ŠŽp—#î¡…ŽeŸÏÃh|oj¬ÔªÁ†2°Ôgâ»–µyž j�6üd i[�÷–u=»^ãž ·Àhû ˆÚí+Go“ Ýsc³®Gº.«æ΢Y�MìÝÝ ¹lf n£ —» ßqkn§pùšÀ¨ªÔƒ¹wµyassÍÍ’]‡2جɾm\=»» y×ÝÍ%�ÀÇ~e=»» ¢”Ö.ba¦[[vûnÏÕ ?ë©g ݺƒ»w… ™[ j`Iw» ·3’³»{e%‰±ÁÕ—wÓw×wúƒáìÕ1뎲çp`Ð `5b 9ooÅá{áqu1þ»óóþô3ËgŠ†¸¤»Šÿ¤¬ à¢þþ!=» ¢bâc! …=»» ¢ Ój—sÕéŒz7f�=»» ¿i¶Ên[Œ-� ¯¼’›ÍoÎpÑfèv =»» Öñ¾Õi¤Íâ3j©`Ùò � ì‡o|à bz«Ü°™Ö}ù`j n º0æë o1¶ø¿ý:’è=»» âô¨Ã?ý û_€ �i¨Ðò=»» endstream=»» endobj=»» 7=»» 0=»» obj<<=»» cropbox [0=»»595=»»842]=»»indungna=»»15=»»r=»»eusi=»»9=»»muter=»»mediabox[0=»»sumberdaya=»»8= »» type=»» page=»»>>
endobj
8 0 obj<>/Font<>/ProcSet[/PDF/Text]/ExtGState<>>>
endobj
9 0 obj<>stream
H‰”WËrÛ8 Ýë+® W §Z ð™�ÇqgÒåIOuØ•…« IŒ%ÒCRVù3f ó½[email protected]’åNÒå* à>Î9÷òí‡Ï’ÖÝìïùìmž+’”¯f2ðã$É(Àß8Ž»_†”ßÍÇ}•) ¬g� AByiGJQ~˜Ý‹›»_? üäÍ ? ÞÑ—[/Ĉ¾|¼óæ1Fwnþùw÷ÊÍÍííû+š“ ù‰¸v ÝäÆM~õ´/Å¿Ü9ÃÁÿðR~ûÃí’ºþð›[ºýçí§œ¼?ò_Ø·pð-òÃ$Y�ìnn G_´v¾ü\ÕÅvûüŽò†úMÓ òb? ý¦èiWØ« ° %ŽÏß»c¤Ý,ž©ë«í–6ÍvI‹¢| b·¨úª© »/ÿ:›�;çÒ—’Œx¿µB² Î È™±2 <ÌDëÍ•¨ê5õ˜FbãáX˜ª%S6u³«LG‡Ê®áân¿Z™ã¾wö9¹å › Ö’°Ykª¹å › :� qñ¸ _ -›ú
. ´)ž _/ oÎGS¹i œ�Å…é ÆÔö†Û|¦uê˘â V† I?I)ð�®,¡ÖÌVŒÂ×ò£ÓÌÇO »ï§ù’© ÇèmIë¶9°1ˆ l Դν9p «#¥Oc;?‡«´ž—ÛjWô†p`gÚ§‚ÓsE×´Þ6‹bKKƒ ÎⲞ ‡ ~…:ö àG)?‰IK?�Ù/Ŷ~˯0N¬_
ÜŠOýR“Q ‘ËÇ×f1`$… iæR“$G?Ô ™8OZócÖë °O) B?U¤ @È֧߳^§©eM�ø*}•5A2ä§lv�¦ Öq) T,ŸŠº/Öæê˜ •Æé ©_ÁÑ£Øzô ?T– æ ¥1 õ/ø¡2N ¢ê‡gì
2µi×`±)÷mÕ?_¹Œ`WšE †Ÿ Ür ÆS`2»zW,™¡E½¤µ©ûÙ hÁÖôox ä à ݥ§ý± l‡}=U=Ó ¡Ì!FV B_ É X Qy�ŸŠÝðlStc؇;.h M¾ hjv y ç{ Ÿ¡¶Zoú1ðIæ#~ #Ä2ü!ìkÄ ÒPõ!äÁÛ Òˆ Ð]ì th ¬ñ‰¯U$O M€Q ðZ(íÿè°©¶† ÆË â¢
‘ÅC »¤P�epÊÖ| <Ç ™ÆŒ¾’ä à Ä)G´®×-ß. g˜3’ $‹³$Y(‹eóˆDÚ ‘—’±1› u œ [ášGã¶[email protected]¥švû®w•raF߆cþ\÷ÂÌ É mÍ j=�`Xǵ$ ×ÕP»^© J Š|ì�
K³ÅF¤¬&”KTƯ,ÄŒé3¯&ݺ ÿÞ ¤Ä9Uƒ ¥ ‰¶é:‹ß ˜Ö “¡Å¾ÚÚ K®z êâXuGýp .¶M‰ Kñнðé$ërri õ}]ÓÖßrri õ
} �YV\,ÜJéqÉq'{,ª …F` Ľ®í–%sw‡Œ…b�’ŒLâ¢ÒC …åòco
Þ U[ã’ «©Š2 ÉÐYÀ�Y ¡1³z÷ ÚE¬‹:S~| &vú Ú�1N sý±µ 61 RÕ#ûl‡8bAË Œö ×› ú ]Z$~fd…ÜÅ)þ¹¡½[ „8A•&2ªT¦ MÐ ¹‡tîkp˜ê†‰¤Å WüX ïï tûŽ üÞ”VC
ÌÌÄnaìŒ[(– ˜ºmš I eñ‰&É“ƒ =0Œm ¦Çzmì¼E{Ø vÈÚ
1àÅ —†Â¦aB»½â¢ ˜à„g¨–æÙt? ‪ªªªªªªªªªª? †çº /8‰l“!ÞL¶Ó[email protected]ÑîîhíV
Ëͧ í¡ ^T/ :A%žÑ& ö}c½\šUU³ HQ¯Ç ªLžbMFç… X[ ØÜ ›óX¬©YysÍh(—¸°ÍÍå «á•Éj{É«rp*»Œ‹ §» ë®ý] �wM · î ÒºéÒ9¢q Z…à 1áJgÙfƒÑ=Vè4à ýçæ¿üI4öJöœ QÑ„s¨¹ÕŠ ‘„ê`¡Œ*±/½„ #ÂdžFÒìƒÚØ·»n”–áƒHÅ!·²2P~ö}iQ©m UÌ…y(êçÀ ÛuF¹ ´
,í´á ò uË Ôéà w Bƒ= ð þ€¡Ô¡?�ÎÌy¢ éµØr õØr ´ ��ð9 ‡ç�x!Asû©�Æ ,’úœÆ÷ fž¥Â}“ÔnÒí§d© å: „-�µm¿¾�©Dº hÖ“L飕¾3 ½D¨ÔEsû×tôM‡ € Q ‹ ÎyÊà®ðÐà›q‡ mª’ê¡D ŽíÁ± ø×õ wpè¿ï,�¹…J ßâ ÑtJÒ éèmÇÛxÁ Ñí õáÄfìv=Ú¶9ÌË¢]p cŒ}¬A ·y êP¾b¯âÄ%ÀŽ¢ˆ ¶L•¯�Íïˆ $ôÿ á &i
endstream
endobj
10 0 obj<>stream
H‰ÜW PSg ÿr IAh ö ø ¥r„ð 岄 0Êe bŠGIƒDs’÷¸Š
‰ A«¥-âIÅ£x¯GñXgµtÜñ Šx£k«+ËVëQµŠŠ û=¨¢¶îÎìÌîììì{}ÍÍ{ÿ¹ ‰ ·0 q® À ÎTFD–œ�Ü À›�xj½Yk ãX b™ÐâõÅ$t˜ÔHn €™›o+0÷tOî àÍ#ˆ W`*ËOLlU ¡Aöc
¸6ï€gW)‰“ [email protected] �t ׉ø½�èw
f²´nÏfäÛ/ Î$“U¯ à›&d¿ ѹfm©Í%—y Ù#9€ _¾‡< @\.ÚïœÍJ�è èŠK¤ä6;n .ï{ñ x1콈Gë¿©’à ¡’u.êá†9ù,¶[hÕ˜ªûî4 z£“×�9ywè4šÈ {�í: ¡³XËesÂØ4&Í9’Nc6*°, Lð Çw•_¥/ˆï¿3� À
L $Z£© ƒ/úczê ÛJ�ÔdÊr?L{{!Öè ò>椷 Bçójš�Ͻ²öÏ{Å —ͯn ÖªT †¹?ÃJc»HŽ/EðwØŒl&‡ç£ÆíF¥±µ Uö»‚„ μや
8Yb ©‚Ê-z¡H€… -�f *IÙf´ @%n/6êq¨°ZIÑ ,[email protected];,# ¦É%Iò4¹ê (‘JeY*Y² ëCbF ÷Àü†ºÇŒÄÄ¢Hl$†® Dƈ» £D¿’ÿû p¬x>æ4 `8棸×Ð pR o ¦ Â… ßmìík¹»¼Ü’œWv u Ž
Ý~ªÛmâˆ_®Ö>v{ý/oçüñè�ÝÕÛ Zæ ]›¡ñ$¦–~ WèÝ[email protected]Ó ²Q3¥žÙ ®óÒ8|[ ëN h»N á³fGï©ÛÐœ>öê͸€Íê%3ý—›ªZƦ.šÚÜ }º×-üdsÌëëë: õK%Á@¸}½–jåÌ* .L( \ |ñ ^óX0‡öiÎR]«×ÚÊ»»öñw W/™æª“ XõÕyq +à {8³Šµvº›Ï |éû>ég\ ,ó4i sÄ‹ZkV\dÚ–‡ÎÐ.øö
·¤ºƒùº …u ‘‹ jæöä¹¾{ïD ªß£hEÓ½Á^¯¥ç¥7ü ¥hf×´¦T× Ýäçþÿ ñ&Ñp,hÀ±ß?‡ñô¤ÜWžôß‚ø4>œßÄÇ B \x®r ‰‰‰‰ SÒóP æP%½Q{£yóüÚÔÚ Í^SŒ 8 ºZ¶èhÛ“êÏRÎÊc뮞b¿ß°yUiÎõ‡½zYæn® ûyUôÆp·‹·Ã7º�Ïe‰3+ÚT™ùí» »§<ÙYÙÞYß\ Oò4�\¼•¦^½ÿ˜pEìÝŠuš¦³ x×’ K—ÿé\j’abøŒ¾ t ãw
ÚœûhɇkŒ_Ÿ,·…é ý’áø-�Þ IúCùô(
‡þÚTU ;ê¯Ì[;®“84Æaëùyç½?oet¹ ©Ù?f¬Iýêø„”S£Ô÷ü�î /.<(²mÙåo S ê0§ wµ`«‡T¶UtÄÍl|¸0T æÝsˆ ãûW³%¶é”p „Ö�F �F§{–å×[fmmßI{ÝÒÐÒŒ >�˜Ž
Zû;Q u†¢0Ñ@ÂCŸU„Ôj6ãv½Qk‚Jk>Y¢µã0«Hg2 Ü[email protected]©¤¿$Ga#DÑ ö¬$ )22J #ŽÉÁœ´Éÿq ¢ ,yÀ(¡¤¤DXŒ d(Ô[Í h [ #iµ—EH³”Ô V»M ueP�ç T] ÓTÉT-G‹Fcñ ~ÄÉÆ #‰6”’C©IK 0
†Ãt£Þn% „A jɘ§%�V ,Ž q17ʞͣg+E<Ì‹»\yœ Z€Z�´ZDž˜Ç@(\ xžÙjÉ ùa¾ ‡Á÷ t/E ö~·OåÜWÈQ €áË]䤹 Äw¥;i4Ð\{â½uy ¿æ½ÿ‰¹\’Éyh
-l ¾¡lŠŒ¾tÊðWqŸüŽú^ü˜’ ÷ 1 tï°Í\wýÈ×[B±¥’XÒr;×¹ *ä ×Ï�õ÷7sßlúCülÛå ÖI™3¬C ²¹Þgñ q�Õ™°Ò´(Öƒ Ä»áÿ \ ó’n ëpà[½Š†M
iõgã34 Îò›nbõ CK’lUœhõ£Ž…
‘Ù² v‹÷÷… [Œa·½c×?Ø�5‹eÖݚǫ u®Ó׃ø–�¸’xÿµ£Ÿ Ü—¿}¥*à ·`úƒ9e5›ò9 Æ÷ôÙý{«& ¸;ÖãºF ˜Þ¾-6ï ïË )‡>6§ùlIpA�¼ÚÉú s²Îõgç “Ž ŒK½ a2 tV#樦( ÓQ‰Í¬ô,¯ÿÛqiŸañ/£ŽXâîp�+õÿ…Fr²èÍè« ó§�0ì £¿i|’ Ì t—J€²�T8L6†À³ 1’3ú9 eêd »ö°Æ�Êá ‘´ ± ÿ¢1V: » NF³Ê`$ ·“Æ|£^KâÐØß0T±á Õ5v< ·ã =.€ZK 4’ , »� ÒnÔ“¦2 P¤›ŠëIHZ �4àp0 ÏüRý’e×êIj ¢ÑDâfÜBÂ`„$„ƒ` ”‚Hˆ¡MŠµF“Vg¢�¼èmðPKÆr^uÐ8
µ, ·‰…E/Yv úTñÅœ
`¤8&
¥Q‹&¤¤ GŒtk’…Ô»Tj#^»@)„1#° Qœl¥ éÙÊìÆ I
IQLLôKî ”˜LPAi 臈@3 Ï B©L¡’È38 $
…$C% —)a²\)M“ÈÓeÉP”üÜ N“§ËÑ r(í yFj,T�’Ál¥ f¦ W¹²ß�<e.•¨d ‘j•bu¥}�•Ùicer ter& µl!g ¼2þÁ| •feudá[õ^7› õaƒ4Êò p�Ð@c76 Òl‰khd ´²8¨$ nu$ffÅ �Ñx”ˆ Ñ •$&*j8Ê$cŽ£qk† Ê@Ü�{n7²hâ9ókÎtñ ]÷Ý[ï» ·¾{«j€¾»bÅefiƒ¢ a2´Ã=»» Âeªh„ÿ„bŽÁïqÒ˜hyd b1í ©îõ€s„g* =»» 1Ëâ#£dj5×ï a ¤Œ=»» ÖÏÒ=»» 5eÜᲨ=»» 9 {½Œˆâb Ñ*½y þ–r’rÄ £”fq’1q’ j™‹á#q=»» ¥’sed› Ê=»» arÊ=»» a *µlf=»» ‚ wh•.h¢rd+b_Úô‚�@¯¢¸`i¸4t¦vãÔ2™©Þoý~¡Ÿ#x†zj5f:h‹¹Ÿ‰k¦m ÌÅÔ´l, Éi\¦6so«”´ä $uo»hs03 s1�l“óÐÞ@îÅšôÜd.{¾ y�©Íá “¹yz|•d˜d“ÍiæÍËÍêÉÀ mv†!gl ÷l7¨�lÕ#phÝl+¼=»»+o×ijÞ¦Þ új±… ø ¾@h–°znv?• #bp=»» cu °‚Ž´}íü $=»»>±O“ò±¼ÕÈAõ�ÇÃ
=½Wè”mˆlZÿNÜWS¸ô4M¢ —žƒ¹ðêé � 9 Ò� a�y!V;ü tîÑŸÔJ•{—Ä4åÌ^çXû1÷(½ºjYȲ]åKO/ Ê,’ëæ8?�é»vÑg –>yM �˜ x•Ì’où |LÕg ¼uÅ[email protected]èä’r¥[Ö¿ /\{¿;Xk¿±aSù�Í-¿èàbmk–í?v0™’ÏÏ[æ’ ì»kUqçÊÕÞb·_>öñö?ÝÕ^$’`YÆ ì�®ó¹ÿƒýão ƒC„Æ=A¡ ì.<ÇÛôEÉ„’ ÜXX<cô�Ì$ƒ¶ ~|¿!+±`g *µ�ù “dóÏý–ûÎÈ¿mxÀ’ p »‰å£w» l„pÐ@ =»»> …LH ¢ R! Ò
O8H1¼eùãP`¯gøK,ek t ëéongmîm²0ù} ð1 ____ – ¹ _î!OÕ´w6ç=Ø Úõäá° ufco_»È_XP
ìÌ{£ ”“n¦‹¾=_To{>Îtþ�¾vñm)æIÏU¶ë< Ž¶?a›|ÙçIKŒÃ5®ôþ�Ë«Ëò t¥iØ <·æùˆ¿Zýk«Ôú·š°êeÎæFÁ õÈ)e®sN ¹7”žö?œÑš^ê ¡þ!Q~w}í‡iÝOk ú—†�ÚÿUüô+Õ õ Ù¯Ÿ”+.
wÏNk >n³o’Åž»ò=žôêú×G()»5(ú\O¼Âêÿû;-µ‚ ó²¦ »Î�ø•k/…|PâØj™0ˆ¼oñÖ ¹kÖ70″Hݾ7 ÉpýuD»’ð ‘)¶s yû Ô ´¦Íå6 Í�KÆÅ &Ua�ýÍŸãR]/X š³»ïBÇ‹[G›?¯;Uw®Â¸²êÐ qùÚK&<»õx`Ó Emcu§x¨äĨ³íçTæ1éϤ-Ÿìº˜‹¤-Úº7Ô‹¤ Múî÷ #— ÕŠP÷#–Ûïl¿ácõÁƒ»Öà ®¼sl_•h–wÂC�®‰ª[�Ï–¦FŸÌk<h úbg r 0 ” <q\ÓóŸ4b=»» µÀ› ŃÀ+cˆ € ¡Š€�à:©À·û ™*¼gÇ ¸üæ ú· ?�ö9ˆô c »�Ý�Þ§»c×…òµ=»» !ê �?¶uø|Ûós÷šö’vƒÚ�½² ×*1ØÏb=»»>ˆÁ ö Å>…x‚ V��ˆ L‡Ùp eb¬»»a2| Å0 eïÁ6`Á ånà sÑþ8ŽÅ à É4 \Á—Z2¶à€¿¦ÀLˆƒ p ®“ à�UI [qŽ=(» -ðŒ,A¹%ð0
ü±žÅcíʇ5POüÈS¦¼À ž ÈØ| ;˜„³O ?´ „ ¬yZ(„•° ¶Ã)¸J„$—,&%4€fÓ¥´‚ 2–¬VP ËÄŠè„>ò8«Þö-˜ƒÖ ° ?‚r8 Gá6™LrH YC¶’fjIïÓGÌ\¦�u`�Y b ‚spè� ðˆáM�Á PA ú ‹} »]ïÂBŒÜbȃ%ð>ξ 6‡ˆo |‚ýSì‡1r’°
ð 4à h‡nо’ $˜D’h²žl ä ù‚œ#çI3yHÚ¨
u¥<�MSi -¥ûèQZMÏÐ6FÊ,ešXw–g· Þ $ Ž .
o ÉuZÝ ] ®&ƒèG€
Œ {\C’ô` Æ!‡ »â¥° 1 [email protected]½ 1 ƒj¨…+p ¾‡Ûp î ŠH퉘ø )Q`�&qd I»ïbìÿBV�U¤””’½¤Š4�¿ë’“Çä1 �R¼V¡ £© ˜N§JªAOÒp¥VÐbìŸÐ é
ú”q`œ Ƈ f 2 Ìff öJæ óO XkôÑ“ÍgO³uìuö&Ûƾ Å‚uØ_ �„³„YÂ|½mì‚; ƒ%Û…ì º Ò© >à \C ¡� £ÝÌ= 3è ² „Ô ùï/PÐoàw¨ƒzÔ– � ›¼ ¼O¼ –Dc4ÛÈ ˆ’¿2Ö$�u æÃ.D]@³�àJeׂ bÌ�;´ âHM˜ËP…ì_‡¹ž©ëе ?¦» Í0_Ã`Ó‹aˆn îÛ+’K) @¶žÁ ²ƒ˜Ÿ©>Þ“==$¼»›«Ë¤‰Îb§ Ž » {;nü¸±¶cFÛX� ieù†…ùˆáÆ 13516
ð KÀE&
Ià*’$T² Dr¹«~,Ò @[email protected]�PÉ¡(äU�J.Á ƽª €š)ƒ4 z4 ú4É Î ü\]8 ™ˆ«¼ ,âªÉÛ3ÿÃyµ Eu^ñóÝÇîª + –‚ÉÞõ
4, ‘@Äê»,
(àcã®õ± 4″iƒ cµ3«CÚ™•NÓ ‘¾Ò‡ ”™Òé\V›`Ò¦ Ò H&™é(£¦iÀ íL›Èíï|»—AÚéËñ·ç|ïs~ß9ç»D «ÎŒ Öu©o•ºV( ™høýXa„r Ö –ˆ !«þèÁD(V‡ý†–-5k; —––ÐÐÒeP—A³êÍž!Q¿^HE© RÈ“ «¬F³.d5˜ul‚¥ „Ú:¬Öm’P]¾ß —±Dí ³Ý»s£• �S¨V c¹j-·<Æèbwè´ 1T2’è öR{,�Ñav´í‰Xj[”ÏX °6™uÖ¦¯^Í— ?Û ±–Ô Ú ¹@�v|¨!^W ÅÌ„ J$¾y÷ôÒ’¦í ? ì1C} ¸=»mÃt'[†ã¹� H¹Òi†¸’vÈ°–˜ ̓‰C1\C^¢íÇýɼÆà û25†ŒÄΈé·6ä›Ñ¶ºUC÷Rbû’ñs ‡J††ŒÄΈé·6ä›Ñ¶ºUC÷Rbû’ñs
A£!áîñÒÒÒÓ! s~Ljr:k°Ú!Q°Ef .ß2 °$bZJA ÿtVQâ@ ¦á_T€«.0 Kx×2Åz�×4 · Wl^Ÿ¹»§-Ýã*ðÞ&V9 æƒ ãŽn Vq1Ç€» — Ë%Ëö£¥ G&³ÇkXM ŒZ#X ][ Êý~¾¿ÓÃAjGÊo‹¤Ú µç’)X ˆZJŒGFœ’œ0�Ä�’ùå1 �zo QŽå)œÿŸå]yOèàZK¬ü7Ã�ÒÒô¤ D –è‹âjê’d‰D½iÔ’b‰¶a;Þn ^31ÔÔ”è Å —†í×Oç[õ}QË ;(À«U’»Äº§6¢æ+Ñ”¦ä«Ðšv˜MÛvGªä½ æºvç ‘çÊÜÕ¹O<‘¥© þ)/» –
1B_SƒôœŽ×Bí§°«Ÿ õIª Ý´M Ó+JØžP»© ãßÁÜ�Jœ ¶@ ÓˆŽ¨#´ ø>P
´•@ Ð ì xÎnÌ Ø…=Î8P¦)ê S›ÞmßЦ)_Ï¡¨[email protected]+õ =¤Å© ú~W )“ P í ú4Õúi™k�– c,Ï ¤}˜W ½M’*V’i«6m ª R öüØ�cÏèý´TB i³ qØ|X Ø“� 5²o)ƒô&|ߨåÐj5LÍè¯e©ôS \d¢ÿ~|ò7d1üx r) Î[ƒ~ hrÕiªÇ> ðç0øªBÛ¯ŽØ·ô°ý¡:H«°Ÿ ü=¦NŠ|�Ä ì ‚ÿ/±ß ð›}v|bûÙ¦ ض bÒ¾³Ÿ.°í.H» ¢ Œ jÇ -àu ÚGÀu�Úoß Yà>ÄpOÒýð�¹â 9ãš´O¦í|ˆc xA <c] ö^§Ÿ§�âèa-h%àû þ`ÉgŽp‡�kƒÔ {šÁ— 1qœ×îjÇ´ w7Ç d rŒ:\ñ¹î8íǽ6óýy�Üs ØŒ½º€=»» j ô õ ì�ïl“ˆÏ]Å}\ ý´ x¡…)=»» ì…¿=»»>Žc`/Ö×x Ô ÏÁ]ÌK @Æß °
d¬¥ÁüÃÇ[email protected] hc¾”AaB¾ à À àEm’²’Gû8f9n8>9F8> YZ€ö°íì Ç8ÇYšç7°î P lvA—€ÿØc ç Ç-Û9¿7â‹Îø’ ²ÍΩËÍËÎWÎ °}SÊEke~ ¨–mdnäØ �ŽMÿ$’Ûœ_)ißf›Áá•´œNË;)‰ ˆ³O̱½ í|® œ“€Éu�ss¡ÄŸyR*?–9›Çy±X‚Ϙn£V½ …>®’È“Å’k‹ŒÝEÒá×’\{8ÿY‚ãªt»Hæ3bý¿•²n¡v8÷ïĆ#• ÔâÜ ç»çSÚÖfÄ› Û àq®¹ú ö¸ë {\í† Úãú^{† Úãú^ ¥˜° àÔ]æHç KÅûf¾ Þ�ygŽeÞ¥k®þeÔ Ž}¾3Ä¥¾ŠÖI ÏâÝ9Š|@½ueR†ë z’×s¿ú’ÄÛ µª ÑÃb |…]¥Ž õh? ¨ß¦V9û)W«¡>ÕEkäø
Ô±‹¨U7©A™‚þGÈ¿£Í{~Œö8•k
êÝ‹x£&ì d?¯�ä>Yg—ÁÞmT,cšïÎÉmÄ•ûçö
÷ Ÿá &Þ’Mð= ß Ü!sõ ¸b¾xí:û»ïåÉ!ÒZ¨ |T2ä ‡¯4�¼^r…óäû„=õ«i®ÜØ» ¯u yj1 5′ ‘ÏÂüzÏ Œ“})ýFmQ—BÝ ² ó 2ÇÜà7 w ¡l†z ùp 5ãW”!û¸ö§d®|/ ð !¦\« Kx ›äؽ°c7e3´ í¿isrŸlõó´ÁU
ûäÚ;ø^à³Ã²v N½‹üæ€�g §¿Äú Ìe ¸n±=3¨ûo’׉éÅÒ‰qj ×#®ß»€ºAÔ‰·é¤ú
û ®ßˆéL~£Àw�+J_Á½ux*á÷ h7ê_ ê_3° Ø…7£ ù÷½Eò» ÷¤8¤�Ð òþ÷¨Á¯È·gRYM
] ´ÿ¢ *_OÁÑ ÊÅ #©1–Œ… cÿkÿÿ åmÔ r ^`(ïÐ ü&÷´( Gb<™F (Ƽf ‰S |‹yñmx x ±ý:P œø{©ýaçíÄ}Œ Öð Öì vêÝô»a¥,ÙUä V xµ§Â×ÿ¥
¨… ÉN Éc ¾šL¥D)»ƒ|Êç + ‹”5R®Ižåiþd ãÕ³ë}íg·@õ%ŸxÒ7,ÞOÎnEë¾d´ bU0ç©<ß¾g‚¾‹í {.žU/µ—_ê/¹tVý <ê3~+þJå@ PÅyQ“¬ð}4,jÎUøªŒš ¢†F€q` ÐÈ‹_+Ý£Òó¢&X$¼cÆXp¬u,>6;æ2¤b�] Ó�1ASÞ©Ö©ËS³Sú° È fô=ì{ è Zj²D5v¨Æ~ÕØ‹ð[ ŒËÖ Q Ü»Œ�ç ¬�ñ�Ù � ¼ å Á�Ö�Ø€‹ÒJ ÆyÔc #††¶„N‰Ç¬S#§ êõö–÷ªÔû“Þñ^Õ[óYáÇi~|ÓÇñ+(KÌà g gÎÐ Ø <
œ<âz0ïGoù*iTŒŒŽ�^ � Õh´|TaMùµx_¼M�b‹C¯µ•Wø¸ªÍ‹‹| ŠÂgf f¶ »[±,v¦¬?Á¥mBZ ±Ó¥¥Ä¥±Ò&¶®B·�mwJ·»ìÌ KÂ� Äl¬A|0èÖ ^С&¤%Fj|ñ’øVLhUxU Q é7? ‘?£ÆD³³ùîwî¹çžsî¹wïîLUcg–¤‡§àfjºY˜Ž¶ J´YhÝ ý #¥’ Ür,Z-´æ²«¥Êø B\~RhÙ �é¡fÃU•´ ;8ç:l4
® l º �/8 QŒÏ2®™‰Zx^)�ÊÂ~ Åã�z’Øî #,E =: = ]Šþ uå’mP�ûÆ—:ʘ lð 6˜Ð2Ì NI9Ö¶ ƒÑ¸aèóøJ}å¢G, ËÝ ×ȱœû)¡Åëntïp t ì^t/»¹F÷sn–¡YžÎ Ä qFp $ … ÁÑè` ,&¶³)ö {Žý�uÑæÍø2Vúyi‹8˨3[šAI‹ �Y4jQµE+-ª²¨Ò» Ee •Zä¶È)õ�/ óÀ§À)` ( Ç€·�)à-`?° Ø ¤� @ †�(0`ú ·ÜË
Y´Ê¢€E+,òZTb’Ë»‡ / ‹À×À9à3àCàà–f¿ÇïÉw”0ÓÄá ¿g¶ífÛ(I\þ .ÿ.—?Îå_ãò‡¸ü —ßÁå_à ãWó»_Ë?ÂWó ¾Š¡ÁWò>¾‚‚N¿ŏ¸ ¾‚‚N¿ŏ¸‚/ãKx ¨»‚aF¯ŒP¤?`ô‡ 6Ò Ö[C ìâ6½% Ñ=½Ñ�Ó óæ ´:ûú,Cý X²¡:\£Wn ˜Ã)Ê >ZcpþðÑÁÁªÐ�Oàö éÍÍáÌí<ÍáÌí UÞPå/pyS `fd’#±#C�Ò ™» ù£I—Ò F¬�Ó<… 7½dñ’li ² ª© WùÒϘKØX 8Ps / ‘©44¨— Ãz9` ÕwÔw Cø CP{í¡À ��u5g™“ö� j?êIj(DY3 ÒLÙì0†Ì¨Z(´]Ýng˜ÕnÉ÷^†ªiY“²šš…=HÍ ÎB¤2†Î” �tGWb–]Ù•Ð¥#C °º ìÔ9 «ƒ�¨š¦Yµ;- º†ðûÒu M°óöˆøŠ’ñ²‰5ãÿ° Ç/(y�W‰»Ê°x•¸B®+Ž9f ¯¸7.û.S{;Ú¦§› üuþÇëüuNº&:æ¯I.ú•Dç<Ý|ž-¢ˆ»Š(¢ˆ»Š(¢ˆ ,1d<+ðo S
¸é��ãÁ&ÿíÇI¢Ù:ÍúˆËËV»ü�]¯?S‚2 :vËús€±çyÑcì(^:oËnÈ‹¶ÌQŠ¾7vÄéÁ´W™—m™¡ZvÑ–Yª`¯Û²ƒj ¥¶ì„¼Æ–Ý�»m™£‹Žx§2¦hʾ¸Œ,Ê1-&¹Ž –ÐÄžÔdJË¥ãb .� ËÄÒ‰ÜZq«&‹Më×7Õ£Y× vLLˆ¦µ*fâj<³;.7ü >±;–‰%S“òIQQبebr< Ëì S£÷ö¾’¡Œ$Äd,’ ÇátLQµx Ù)“âH<£ÅÀãÙŒ¢Êʈ¦¤&Õ†MáÞHgOèf°ûÿ`ÀŨ“ †~ Ò 65M9ʘV hEê�n Ð Oc†Hý¦”‚E ³Ò°ËÑZè·ÂÆð×Dëñi¢z[ZG
ÐvÐ >âm¾U³ ÇÁ»Íl î ± qŒ�š Í ± qŒÃš Ís. C ²á- 6g ™Ž™Q53_«v
ü u34F
þ8eÍuª°1¼ Õ62Q±¾M ¦^Š`’z(tÇʶ™Q²¨”¡¿¿íß ý ×غÉØwè
µÑWä€;¾ ÑÚÂ;¾ ÑÚÂ;¾ ÚÑÚÂ;¾ ÚÚ¾; ?Q
o^k§*N˜÷ÛLòÛô�K×ßà_á.¡ë±gÐo ©ƒÌØ
endstream
endobj
11 0 obj<>
endobj
12 0 obj<>
endobj
13 0 obj<>
endobj
14 0 obj 1< >
endobj
obj<>
endobj
16 0 obj<>stream
Acrobat Elements 7.0.5 (Windows) PScript5.dll Vérsi 5.2
2009-12-07T07:44:58+01:00
2009-12-07T07:44:58+01:00 aplikasi / pdf Microsoft Word — COP15-presiden_speech_final_061209.doc tokel uuid:122dbc0d-134a-4022-a520-a7fc2fb67631
uuid:565ec2f3-3e9c-49cd-b32f-b41fc92c2585
endstream
endobj
17 0 obj<>
endobj
xref
0 18
0000000000 65535 f
0000007437 00000 n
0000007563 00000 n
0000007683 00000 n
0000009930 00000 n
0000010056 00000 n
0000010176 00000 n
0000011995 00000 n
0000012121 00000 n
0000012252 00000 n
0000014222 00000 n
0000022647 00000 n
0000022900 00000 n
0000023056 00000 n
00000233091 00000 n
0000023315 00000 n
000002 n
00000f- ´ w7Çû# îÃx ></h úbg r 0 ”></cô�Ì$ƒ¶ ~|¿!+±`g *µ�ù“dóÏý–ûÎÈ¿mxÀ’></e.•¨d ‘j •bu¥}�•Ùicer ter& µl!g ¼2þÁ|•feudá[õ^7› õaƒ4Êò p�Ð@c76></eÍ7gÃœŒ@9®§ªhê¹ Ðm‰.üýjq7Ñ¢p`lc³ à ò9 ¹³eš¹½Ç»></w§Ø eÀúÃû úrsó–’e Í></sæÌèÙ«o’–ÝäÅlòl6 iÒl1”ˆ’,$ ¿ý½l¥È|j¼lx¡ Ðl=yvÝÝÅ<ttzþ�ã·o ></bÕ5ݵ m7fü£xªÉ�‚¶ émaâ z hr®e§8yÕ{ê©Øit˜4& ikgs ¬ølw¢ºèÙv̾ <Ðv;Û¹†1ÃvŸ Þ.¡b ></kòqw‰|Îõö ¦ž ‰Åb~oäü+ûë Ïa0ki*] iœy«o—áhg ;× e÷ š?~’ =~yà¼p<8Ó Ç.õáö᎞Ì˧§åヱâ»iŠÃÙh˜„£ Ìtß& >Æ

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *