Latihan fisik anu anjeun tiasa ngarepkeun di camp boot ketat, sareng seueur rekrut anyar heran kumaha carana nyiapkeun pangsaena pikeun camp boot Marine pikeun nyumponan tungtutan éta. Pelatihan dasar Korps Marinir dianggap paling hese di Militer Amérika Serikat, janten disiapkeun pikeun suksés penting pisan. Aya sababaraha cara pikeun ngalatih pikeun ngahontal tingkat kabugaran, ku kituna anjeun henteu ngan ukur salamet latihan dasar tapi anjeun bakal unggul. Artikel Patali – Review Diet Militér: Hasil 7 Poé Kuring Dina Diet 3 Poé

3 Léngkah Nyiapkeun pikeun Marine Boot Camp

A recruit Marinir navigates hiji halangan salila boot camp. Gambar: Marines.mil Kemah boot laut sesah pisan sabab tujuanana nyaéta nyiapkeun anjeun pikeun lulus Uji Kabugaran Fisik (PFT) langkung caket kana tungtung Boot Camp. PFT mangrupikeun anu ngabantosan nangtukeun padamelan anu anjeun cocog sareng ngajaga anjeun siap-tempur. Pikeun mastikeun anjeun siap pikeun camp boot Marinir, anjeun kudu boga daya tahan ngajalankeun tanpa sacrificing speed. Ogé, kakuatan awak anjeun kedah cukup kuat pikeun nyumponan tungtutan latihan. Tungtungna, anjeun kedah émosional siap suksés sabab méntalitas sareng pola pikir anjeun mangrupikeun anu ngabédakeun anjeun ti batur. Artikel Patali – Standar PFT Korps Marinir

Lengkah 1: Mimitian resimen Ngajalankeun

Pikeun mastikeun kasuksésan anjeun dina camp boot Kelautan, anjeun kudu boga kamampuhan pikeun ngajalankeun tilu mil dina 28 menit lamun anjeun lalaki. Upami anjeun awéwé, anjeun gaduh 31 menit pikeun ngajalankeun jarak anu sami. Aya strategi dasar anjeun tiasa nganggo pikeun mastikeun anjeun siap pikeun camp boot Kelautan ku cara ningkatkeun speed anjeun sarta daya tahan saeutik dina hiji waktu.

Ningkatkeun Speed ​​jeung Endurance

Unggal minggu ningkatkeun jarak lumpat anjeun tapi ningkatkeun sacara bertahap pikeun ngahindarkeun tatu. Awak adaptasi nalika anjeun nyorong diri anjeun ka ambang, tapi anjeun kedah netepkeun garis dasar anjeun ku kituna anjeun tiasa netepkeun tujuan anjeun. Sakali anjeun ngadegkeun naon anjeun tiasa ngajalankeun, anjeun siap pikeun ngaronjatkeun mileage Anjeun. Upami anjeun énggal ngajalankeun, ngajalankeun dua kali tilu kali saminggu dugi ka opat mil sareng jaga diri anjeun di dinya salami tilu atanapi opat minggu pikeun adaptasi sateuacan ningkatkeun jarak anjeun. Nalika anjeun nampi langkung seueur pangalaman ngajalankeun, anjeun tiasa ningkatkeun jarak tempuh anjeun ku 10 persén pikeun ngajalankeun individu. Anjeun oge bisa mertimbangkeun nambahkeun dinten sejen ngajalankeun, nu bakal ningkatkeun ngajalankeun anjeun ku luhur ti 10 persen. Sanaos tiasa pikabitaeun pikeun ningkatkeun tujuan anu langkung gancang, anu luka henteu sakedik nyiapkeun anjeun pikeun camp boot Marine. Tungtungna, fokus kana konsistensi sareng kasabaran dina ngawangun kagancangan sareng stamina anu dipikabutuh pikeun ngaleuwihan ekspektasi di camp boot.

Lengkah 2: Latihan Awak

Di camp boot Kelautan, diperkirakeun yén anjeun bisa mawa beurat Anjeun. PFT ngabutuhkeun rekrut pikeun ngalakukeun push-up atanapi pull-up ogé planks atanapi crunches. Latihan ieu merlukeun jumlah tremendous kakuatan, sarta recruits kedah nyiapkeun ogé sateuacanna ku ngawangun otot inti jeung kakuatan awak luhur.

Otot Inti

Anjeun tiasa nyiapkeun camp boot Marine ku ngawangun otot beuteung sareng tonggong anjeun, anu ngawangun inti anjeun, kalayan latihan khusus.

Beurat bébas

Latihan sanyawa ngagunakeun sababaraha grup otot dina waktos anu sami pikeun ngawangun inti, sareng sababaraha di antarana meryogikeun panggunaan beurat gratis:

  • Squats
  • Deadlifts
  • Pencét overhead
Papan

Latihan anu saé pikeun nyiapkeun camp boot Marine nyaéta papan. Planks mangrupakeun bagian tina PFT, sarta Marinir diharepkeun nyekel plank pikeun opat satengah menit. Recruits bisa nyiapkeun ku practicing poean variasi béda tina plank pikeun ngawangun kakuatan inti jeung daya tahan dina ngajaga posisi ieu. Inget, tujuan anjeun ngaleuwihan ekspektasi minimum. Parios pidéo di handap ieu pikeun ningali kumaha ngadamel papan:

Kakuatan Awak Upper pikeun Pull-Up sareng Push-Up

Kamampuhan pikeun ngalakukeun pull-up penting pisan pikeun kasuksesan di camp boot Kelautan kusabab kanyataan latihan ieu nganggo sadaya otot awak luhur sareng nyababkeun kakuatan fungsional anu diperyogikeun Marinir. Kakuatan fungsional sareng praktis ieu ngamungkinkeun Marinir gaduh kakuatan anu dipikabutuh pikeun kaayaan anu nungtut. Ogé, sadaya latihan anu ngawangun kakuatan anu cukup pikeun pull-up penting pikeun kamampuan pikeun ngalakukeun push-up.

Ditulungan Pull-up

Mimitian ngalakukeun pull-up ditulungan nu nawarkeun sababaraha lalawanan, tapi nu ngurangan beurat awak nu kudu ditarik ka luhur, Anjeun laun bisa ngawangun kakuatan pikeun ngalakukeun pull-up. Kana waktu, kakuatan awak luhur anjeun bakal ningkat, sarta jumlah bantuan diperlukeun pikeun ngalakukeun pull-up diréduksi.

Ngagantung Tahan

Cara séjén pikeun ngawangun kamampuan pikeun ngalakukeun pull up nyaéta ku latihan nurunkeun tina bar pull-up kalayan kontrol. Pose ieu ogé ngabantosan ngawangun kakuatan cengkraman.

Ningkatkeun Kakuatan Awak Upper

Upami kakuatan awak luhur mangrupikeun perhatian, aya latihan khusus anu saé pikeun ngawangun kakuatan dina waktosna pikeun masihan anjeun kakuatan fungsional anu dipikabutuh pikeun suksés di camp boot Marine. Latihan pikeun kalebet dina rutin anjeun:

  • Baris ngagulung
  • Jajaran tibalik
  • Lat pulldown
  • Palu Curl
  • Taktak Pencét
  • Bicep curls

Lengkah 3: Persiapan Mental

Inspirasi Murni »decoding=»async» src=»https://i0.wp.com/www.operationmilitarykids.org/wp-content/uploads/2020/04/Motivating-Marines.png?resize=600%2C401&ssl=1″ alt =»A Marine DI ‘motivating’ a recruit» width=»600″> A Marine DI ‘motivating’ recruit a. Gambar: Flickr.com Aya pola pikir anu dipikabutuh pikeun ngarengsekeun pelatihan dasar Kelautan kalayan suksés, sareng pola pikir ieu ketat. Instruktur bor boga tugas ngarobah hiji sipil kana Marinir. Ieu ngandung harti ngarecah naon anu pernah anjeun pikirkeun ngeunaan diri anjeun sareng ngawangun deui anjeun janten Marinir anu siap tempur. Pikeun nyiapkeun mental, aya pola pikir anu anjeun tiasa angkat sateuacan angkat ka camp boot.

Éta Henteu Pribadi

camp boot Marine mangrupakeun lingkungan-stress tinggi. Anjeun teu ngan bakal pasea jeung batur, tapi ogé bakal aya jalma yelling di anjeun. Penting pikeun nyorong perasaan teu resep sareng teraskeun.

Tangtangan Diri

Anjeun bakal teras-terasan nyanghareupan tantangan dina boot camp. Ngabiasakeun nampi tangtangan salaku rutinitas ngabantosan. Anjeun tiasa tangtangan diri anjeun pikeun nyerah tuangeun jajanan, nuturkeun jadwal harian anu ketat anu ngalibatkeun hudang awal, sareng rutin kabugaran anu nangtang.

Janten Siap Fisik

Ku nuturkeun naséhat ngeunaan kamampuan fisik sateuacan angkat ka camp boot, anjeun bakal nyéépkeun seueur setrés. Janten yakin dina pangabisa anjeun pikeun nyanghareupan tantangan fisik boot camp bakal nulungan anjeun tetep fokus mental.

Ninggalkeun Sikep di Imah

Recruits anu ngadeukeutan camp boot Marine salaku perjuangan kakuatan bakal boga waktu hésé nyaluyukeun. Sersan bor boga tugas ngajar recruits kaahlian nu bisa nyalametkeun teu ngan kahirupan recruits ‘tapi nu maranéhanana deukeut. Diajar ngalakukeun sakumaha anu dicarioskeun sering tangtangan. Upami anjeun tiasa nyetél pikiran anjeun pikeun nampi tantangan ieu sateuacan anjeun angkat, anjeun bakal langkung siap pikeun suksés.

Gagal Henteu Pilihan

Sieun sering ngahalangan kamajuan. Ngabogaan pola pikir yén kasieun tiasa aya, tapi éta henteu janten halangan antara anjeun sareng kasuksésan di camp boot Marine penting pisan. Ngabogaan pamikiran anu ditetepkeun dina pikiran anjeun yén anjeun henteu pernah lirén sareng henteu kantos lirén nyobian sababaraha bulan sateuacan anjeun angkat ka kemah bakal ngalayanan anjeun ogé salami boot camp sareng dina usaha anjeun pikeun nyiapkeun sateuacanna. Artikel Patali: Kumaha Ngagabung sareng Korps Marinir AS

kacindekan

Latihan dasar henteu salamina, tapi éta mangrupikeun gerbang pikeun sesa hirup anjeun salaku Kelautan. Kabiasaan anu anjeun kembangkeun sateuacan sareng salami boot camp ngabantosan karakter anjeun. Ku nyéépkeun waktos pikeun nyiapkeun fisik sareng mental pikeun perjalanan, anjeun parantos netepkeun kasuksésan anjeun salaku rekrutmen. Mimitian ku ngadamel rutin ngajalankeun anu ngadorong anjeun ningkatkeun laju sareng jarak. Anjeun oge bisa nyiapkeun tungtutan fisik ku cara ningkatkeun kakuatan awak pikeun mastikeun kasuksésan jeung pull-up na planks. Anu pamungkas, pikiran boga kakuatan pikeun mutuskeun sukses atawa gagal. Penting pikeun ngawangun pola pikir anjeun pikeun suksés sateuacan camp boot. Rujukan: https://www.runnersworld.com/training/a20845443/improving-speed-and-endurance/

https://www.theptdc.com/heres-what-a-good-core-workout-really-looks-like https://www.military.com/military-fitness/workouts/tips-for-better-pullups

  • Pangarang
  • Tulisan panganyarna

Levi dilayanan di Korps Marinir salaku operator alat beurat ti 2007-2011. Anjeunna deployed ka Irak dina 2008 dimana anjeunna convoyed beurat sabudeureun propinsi Anbar kalawan myriad unit. Saatos penyebaran Irak, Levi ditugaskeun ka sababaraha detachment anu ngumbara sareng damel di Asia Tenggara. Anjeunna ayeuna panulis lepas sareng peminat luar anu nyéépkeun seueur taunna dina perjalanan antara tempat kemah di sakumna nagara. Panyingkepan Affiliate: Tulisan ieu tiasa ngandung tautan afiliasi. Upami anjeun ngaklik sareng ngagaleuh, kuring tiasa nampi komisi leutik tanpa biaya tambahan pikeun anjeun. Kuring ngan ukur nyarankeun produk anu ku kuring parantos diawaskeun sacara pribadi. Diajar deui. Latihan dasar di Korps Marinir Amérika Serikat, anu disebut ogé kubu boot, kasohor ku metode latihan taktis anu ketat dina ngawangun Marinir janten prajurit siap tempur. Korps Marinir ngalatih recruits di dua lokasi: Parris Island, SC jeung San Diego, California boot camp Kelautan ngalibatkeun tilu fase opat minggu nu nandaan ngembangkeun recruits ‘bari latihan di kabugaran fisik, nutup-urutan bor, survival cai, marksmanship bedil. jeung camaraderie dina préparasi keur tugas aktif atawa jasa cadangan di Korps.

Persiapan

Saatos anjeun nandatanganan kontrak pikeun gabung Korps Marinir, anjeun janten “poolee” ditugaskeun pikeun ilubiung dina fungsi preparatory kalawan kantor recruiting régional Anjeun. fungsi Poolee mangrupakeun acara sabtu minggu dirancang pikeun recruiters pikeun mantuan poolees maranéhanana nyiapkeun boot camp. Fungsi ieu ngalibatkeun latihan marching sareng bor ogé tés kakuatan awal, atanapi ISTs, dimana poolees latihan ngajalankeun, sit-up, pull-up, sareng, pikeun awéwé, panangan ngagantung. Persiapan IST penting pisan sabab rekrut bakal diuji dina minggu mimiti camp boot. Anjeun oge bisa nyiapkeun individual ku ngajalankeun, ngalakukeun sit-up jeung pull-up, sarta memorizing fakta sajarah Korps Marinir jeung 11 Pesenan Umum di imah.

Fase Hiji

Fase hiji tina camp boot Marinir nyaéta fase tangguh salaku recruits adaptasi tina kabiasaan sipil kana standar Korps Marinir rigorous. Salila fase hiji, anu nyertakeun opat minggu mimiti camp boot, anjeun bakal dikaluarkeun gear sareng seragam anjeun sareng diajar peraturan kabersihan. Anjeun ogé bakal diajar sajarah Korps Marinir, struktur pangkat, ranté paréntah sareng kode etik. Recruits kudu lulus IST ku ngalakonan sahenteuna 50 Sit-up, atawa «crunches,» dina dua menit; sarta ngalakukeun sahanteuna tilu pull-up jeung ngajalankeun hiji-sa-a-satengah mil dina 15 menit. Anjeun ogé bakal diajar Seni Bela Diri Korps Marinir sareng gelut iteuk pugil, sareng ilubiung dina latihan ngojay awal sareng perarakan bor jarak deukeut.

Fase Dua

Fase dua latihan dasar Kelautan ngalibatkeun hiji test kabugaran fisik awal, atawa PFT, salila recruit bakal perlu ngajalankeun tilu mil dina 30 menit, kalawan gawang keur 18 menit, babarengan jeung sit-up jeung pull-up sarat tina IST. Fase dua ogé kalebet Grass Week, anu ngalibatkeun instruksi bedil sareng kualifikasi rentang bedil. Di dieu, recruits kudu ngahontal skor shooting tina 190 nepi ka 250 titik kalayan bedil jasa M-16 A2. Kisaran bedil penting sabab unggal Marinir kedah tiasa cocog sareng bedil M-16 pikeun ngalangkungan boot camp. Tilu tingkatan marksmanship di Korps Marinir nyaéta Marksman, Sharpshooter sareng Ahli.

Fase Tilu

Fase katilu nyaéta fase ahir. Salila fase ieu, recruits demonstrate kaahlian anyar maranéhna saméméh earning judul Kelautan sarta lulus ti boot camp. Fase ieu ngalibatkeun PFT final, test pangaweruh, kompetisi bor marching antara platoons, sarta, utamana, Crucible. The Crucible teh latihan final nu recruits ilubiung dina sagala rupa kursus halangan, latihan tim, drills survival outdoor, kursus gerakan tempur beurang jeung peuting sarta leumpang 10-mil ka sareng ti situs padang. Sakali recruits lulus Crucible, aranjeunna dileler judul Kelautan sarta dibéré elang maranéhna, globe jeung jangkar lambang. Saatos saminggu pamrosésan administrasi sareng kunjungan kulawarga ka pangkalan, Marinir gaduh upacara wisuda dimana aranjeunna sacara resmi dipecat tina boot camp. Aya dua lokasi anu ngarobah recruits kana Marinir: nu rekrut Pelatihan depot di Parris Island, Karolina Kidul, sarta rekrutmen Pelatihan depot di San Diego, California. Dimana anjeun angkat gumantung pisan kana dimana anjeun ngadaptarkeun. Jalma anu ngadaptar di kulon Mississippi sigana bakal ngaliwat boot camp di San Diego, sedengkeun anu di Wétan bakal hadir di Pulo Parris. Aya ngan hiji boot camp nu robah awéwé kana Marinir: Parris Island.

Nyiapkeun pikeun Marine Boot Camp

camp boot laut dianggap leuwih nangtang, duanana fisik jeung mental, ti program latihan dasar tina jasa militér lianna. Aya leuwih ti 70 poé latihan dina periode saeutik leuwih panjang batan 12 minggu. Parantos nyarios waktos sareng waktos deui ku tilas Marinir yén latihan rekrutmen Korps Marinir mangrupikeun hal anu paling nangtang anu kantos aranjeunna laksanakeun dina sadayana kahirupan. Beuki anjeun tiasa nyiapkeun sateuacanna, langkung saé anjeun bakal. Penting pisan yén anjeun nyobian janten bentuk fisik. Konsentrasi dina ngajalankeun tilu mil sarta marches panjang (nepi ka 10 mil). Sit-up sareng pull-up ogé penting. Upami anjeun henteu tiasa ngalaksanakeun latihan dasar, anjeun tiasa nyéépkeun waktos anu ageung dina platoon udar fisik, atanapi PCP.

Bor

Di camp boot Marine, anjeun bakal ngamimitian bor ampir langsung. Sababaraha jam diajar latihan dasar sareng upacara bakal ngabantosan pisan. Sapertos jasa anu sanés, anjeun kedah ngapalkeun pangkat Korps Marinir AS. Salaku tambahan, recruiter anjeun kedah nyarios anjeun ngapalkeun 11 Pesenan Umum pikeun Sentry. Sanaos henteu wajib, Syahadat Bedil Kelautan saé terang. Anjeun ogé kedah ngapalkeun Himne Kelautan, sadayana, upami mungkin, tapi sahenteuna ayat kahiji. Anjeun kedah ngapalkeun Nilai Inti USMC, diajar sajarah Korps Marinir, sareng mertahankeun karakteristik bedil M16A4 kana mémori. Buleud sadayana ieu ku ngapalkeun Code of Conduct. Upami anjeun henteu terang kumaha ngojay, cobian diajar sateuacan angkat ka camp boot. Sateuacan anjeun lulus, anjeun kedah nunjukkeun kaahlian dasar ngojay.

Naon Bawa

Ulah mawa nanaon sareng anjeun ka boot camp iwal surat penting anjeun (saperti SIM, kartu jaminan sosial, sarta informasi perbankan), sarta baju dina tonggong anjeun. Sagalana nu peryogi bakal dikaluarkeun ka anjeun. Pikeun barang non-masalah, éta bakal dikaluarkeun, sarta biaya dicokot kaluar tina bayar Anjeun. Over-the-counter nginum obat teu diwenangkeun dina latihan dasar. Upami anjeun mawa naon waé, éta bakal dicandak. Sadaya pangobatan resép bakal dievaluasi deui ku dokter militer nalika sumping. Lamun dokter nangtukeun yén resép nu diperlukeun, nginum obat sipil bakal dibawa kabur, sarta recruit bakal ulang dikaluarkeun nginum obat ku apoték militér. Ieu kalebet pil KB. Awéwé biasana didorong pikeun neraskeun nyandak pil KB salami latihan dasar, upami aranjeunna nginum sateuacan angkat ka dasar, pikeun ngajaga siklus teratur. Bantalan sareng tampon sayogi sayogi, sareng awéwé nganggo aranjeunna sareng neraskeun latihan. Istirahat di kamar mandi sering dipasihkeun sahingga ngarobih hampang atanapi tampon henteu janten masalah.

Recruit Narima

Eureun anu munggaran nyaéta di Recruit Receiving, dimana recruits nyéépkeun sababaraha dinten mimiti pangalaman pelatihan recruitna. Di dieu aranjeunna bakal nampi potongan rambut anu munggaran sareng masalah gear awalna, anu kalebet barang-barang sapertos baju seragam, perlengkapan mandi, sareng suplai tulisan surat. Salila ieu, para rekrut ogé bakal dipasihan saringan médis sareng dental lengkep, sareng nyandak Uji Kakuatan Awal. Tés ieu diwangun ku hiji-satengah-mil lumpat, sit-up, sarta pull-up pikeun nguji recruits ningali lamun maranéhna geus di bentuk pikeun ngamimitian latihan. Anjeun paling dipikaresep bakal ngamimitian prosés telat peuting, atawa dina jam isuk awal. Ladenan anu sanés ngalakukeun pamrosésan gancang sareng ngamungkinkeun anjeun nyéépkeun sapeuting. Dina Korps Marinir, anjeun bakal nepi sakabéh peuting munggaran tur sakabéh poé saterusna. Salila poé ieu satengah, anjeun bakal ngalengkepan pamrosésan paperwork sarta bakal dikaluarkeun seragam awal jeung gear lapangan sarta sagala rupa barang pribadi diperlukeun nu bakal datang ti PX. Barang-barang ieu bakal dipotong tina gaji anjeun. Anjeun bakal méakkeun antara tilu jeung lima poé dina Narima. Pikeun lulus (jeung nyingkahan Platoon Conditioning Fisik), lalaki diwajibkeun ngalakukeun dua dead-hang pull-up, 44 crunches dina dua menit, sarta 1 1/2 mil ngajalankeun dina 13 1/2 menit. Bikangna diwajibkeun ngajalankeun 1 1/2 mil dina 15 menit, ngalakukeun flex-leungeun hang 12 detik, sarta ngalakukeun 44 crunches dina dua menit.

Kacamata

Anjeun teu bisa maké lénsa kontak salila latihan dasar. Anjeun ogé teu tiasa ngagem kacamata sipil anjeun, upami anjeun parantos dikaluarkeun kacamata resmi pamaréntahan anjeun. Salila sababaraha poé mimiti latihan dasar anjeun, anjeun bakal ngalaman pamariksaan mata lengkep. Upami anjeun meryogikeun kacamata pikeun gaduh visi 20/20, anjeun bakal dipasihan kacamata masalah militer, anu gaduh pigura plastik anu kandel, sareng lénsa plastik anu kandel. Sakali anjeun nampi aranjeunna, aranjeunna mangrupikeun hiji-hijina gelas anu anjeun tiasa dianggo nalika latihan dasar. Nanging, upami anjeun henteu peryogi kacamata pikeun ningali, anjeun henteu kedah ngagemna. Sakali anjeun lulus tina latihan dasar, anjeun tiasa ngagem kacamata sipil anjeun deui, salami aranjeunna saluyu jeung pakéan militer jeung peraturan penampilan. Saatos stint anjeun dina Narima, anjeun bakal diangkut ka imah anyar anjeun pikeun papanggih Instruktur Bor Senior anjeun sarta dua asisten maranéhanana.

Mayar Militer

Deposit langsung wajib pikeun mayar militér. Beda sareng jasa-jasa anu sanés, anu ngamungkinkeun para anggota nampi gaji salami dasarna langsung disimpen kana rekening bank mana waé, Korps meryogikeun rekrut pikeun muka rekening bank di bank on-base atanapi union kiridit pikeun nampi gaji nalika latihan dasar. Hal ieu dilakukeun nalika di-processing di dasar. Saatos kalulusan ti dasar, rekrut teras tiasa ngarobih “deposit langsung” ka rekening bank anu dipilih. Salami pamrosésan anjeun, anjeun bakal ngabéréskeun tulisan pikeun ngamimitian mayar militér anjeun, anu disimpen dua-bulanan. Paycheck munggaran anjeun bakal ngandung sakabéh bayar anjeun geus datang ka anjeun dina titik éta. Pikeun recruits tanpa tanggungan, éta hartina gaji dasar, wungkul. Pikeun anu gaduh tanggungan, éta hartosna gaji pokok sareng sangu perumahan. Gaji kahiji Marinir bakal “pro-dipeunteun” kana jumlah dinten tugas aktip. Contona, upami anjeun nampi gaji munggaran anjeun 30 dinten saatos sumping, anjeun bakal nampi tingkat pinuh tina gaji dasar bulanan dina gaji éta, sareng (upami anjeun gaduh tanggungan), tingkat pinuh pikeun tunjangan perumahan bulanan.

Fase Pelatihan Dasar Kelautan

Diklat Dasar diwincik jadi tilu tahapan dasar: Tahap kahiji nya éta Pangajaran Dasar; fisik jeung mental. Tahap kadua Pelatihan Bedil, sareng tahap katilu Pelatihan Lapangan. Bagian kahiji minggu hiji disebut “ngabentuk”. Instruktur Bor ngabentuk rekrut ku prosés anu katelah immersion total. Ngabentuk nyaéta periode nalika recruits dibawa ka pausahaan latihan maranéhanana sarta papanggih instruktur bor maranéhanana pikeun kahiji kalina. Salila periode ieu, recruits diajar dasar: kumaha carana mars, kumaha carana ngagem seragam maranéhanana, sarta kumaha carana ngamankeun pakarang maranéhanana. Mangsa ieu ngamungkinkeun recruits nyaluyukeun kana cara latihan recruit hirup saméméh poé latihan sabenerna munggaran. Instruktur bor teu sakuduna dituju ngagunakeun profanity, atawa aranjeunna diwenangkeun fisik noél recruit a (lian ti alesan kaamanan, kayaning dina rentang pakarang). Janten, kumaha aranjeunna ngajaga disiplin? Dina jasa anu sanés, éta tiasa push-up, atanapi kamungkinan sababaraha jalan. Dina Korps Marinir, anjeun meunang “saparapat-decked”. Tilu instruktur bor anjeun damel salaku tim. DI senior masihan seueur paréntah sareng paréntah. Topi kadua ngasingkeun jalma-jalma anu sigana gaduh masalah, sareng topi katilu ngatur disiplin fisik, anu sacara resmi katelah IPT (Pelatihan Fisik Insentif), sacara teu resmi dikenal salaku «saparapat-decking. IPT diwangun ku latihan prescribed (maksimum lima menit di luar di «pit,» euweuh maksimum jero). Latihan anu tiasa dipiharep upami aya anu «saparapat-decked» nyaéta: ngabengkokkeun sareng nyorong, angkat suku, lunges sisi, naék gunung, ngajalankeun di tempat, hops straddle samping, sareng push-up. Instruktur bor ngagunakeun kombinasi IPT individu jeung grup pikeun ngajaga platoon on toes na.

Latihan Jasmani

Ampir unggal dinten camp boot Marine, anjeun bakal ngalaman Latihan Fisik (PT). Ieu biasana diwangun ku genep latihan limbering, dituturkeun ku “belasan poean” (samping-startle hops, bends & thrusts, latihan dayung, benders samping, leg lifts, toe touchs, climbing gunung, twisters batang, push-up, ngabengkokkeun jeung jangkauan). , awak twists, sarta squat benders), nepi ka 15 reps unggal, sarta nepi ka tilu sét unggal. Ieu salian ti ngajalankeun diperlukeun tur marches jarak jauh. Latihan recruit ngagunakeun program latihan fisik kutang, nu ngawangun nepi recruits kana standar Korps Marinir. Recruits bakal ngalaman Table PT, periode latihan nu instruktur bor ngabalukarkeun sababaraha platoons ngaliwatan runtuyan latihan nuntut bari anjeunna nangtung dina méja. Recruits ogé bakal ngajalankeun, boh individual atawa salaku platoon atawa regu. PT lianna diwangun ku obstacle courses, circuit courses, atawa conditioning march.

Saré sareng Waktos Gratis

Salian dalapan jam sare, anjeun bakal meunang sababaraha «waktos bébas» unggal poé. Tujuan tina waktu luang nyaéta pikeun ngidinan recruits maca, nulis surat, lalajo televisi instruksional (ITV), sarta pikeun ngurus kaperluan pribadi lianna. Ieu mangrupikeun periode nalika henteu aya pelatihan anu ditampi ku para rekrut, sareng henteu aya instruksi anu dilakukeun ku Instruktur Bor. Waktu luang dimaksudkeun pikeun janten waktos lega tina pergaulan anu caket sareng konstan pikeun para rekrut sareng DI sareng pikeun ngurus kabersihan pribadi sareng kabutuhan pribadi anu sanés. Peraturan Pelatihan Rekrut Korps Marinir ngabutuhkeun DIs pikeun masihan anjeun sajam tanpa gangguan, waktos bébas unggal malem, dimimitian dina dinten latihan kahiji, nalika di garnisun (nyaéta, henteu kaluar di lapangan), Senén dugi ka Saptu, sareng opat jam dina Minggu jeung libur bari di garnisun. Komandan perusahaan tiasa masihan otorisasi dua jam waktos bébas dina dinten Saptu. Tapi, komandan perusahaan ogé tiasa ngagantungkeun waktos bébas pikeun rekrut salaku akibat tina hukuman anu dihukum ku cara administratif atanapi hukum. Surat dikirimkeun unggal dinten ku DI sateuacan waktos luang.

Tutup Latihan Tempur

Korps Marinir nekenkeun latihan tempur caket. Anjeun bakal ngamimitian latihan ieu salila saminggu hiji kalawan bubuka tarung bayonet. Anjeun oge bakal ngalaman hiji-satengah-mil formasi run munggaran anjeun sarta diwanohkeun ka bedil M16A4 Anjeun. Salami 13 minggu anjeun, anjeun bakal nyéépkeun jam anu teu kaétang nyandak bedil ieu, ngabersihkeunana sacara saksama, sareng ngahijikeun deui. Upami anjeun parantos komitmen pikeun ngadaptar di Korps Marinir Amérika Serikat anjeun parantos suksés ngalaksanakeun léngkah munggaran pikeun kéngingkeun gelar Marinir Amérika Serikat. Perjalanan anu aya di payun henteu gampang, sareng para rekrut anu badé angkat ka camp bakal nyanghareupan seueur perang. Pikeun ngabantosan anjeun janten rekrutmen anu paling suksés di camp boot Marine, kami parantos nyusun daptar hal-hal anu paling penting anu anjeun kedah terang sateuacan angkat.

  1. Pangkat Kelautan
  2. Rifleman urang Syahadat
  3. 11 Parentah Umum
  4. Nilai Inti Korps Marinir
  5. Himne Kelautan
  6. Tret Kapamingpinan Korps Marinir
  7. Waktos Militer

Baca di handap sareng mimitian perjalanan anjeun sateuacan camp boot Marine pikeun diajar naon anu anjeun kedah terang ngeunaan unggal item sareng Tip Sandboxx kami ngeunaan cara ngapalkeunana.

1. Korps Marinir. Rengking

Pay Grade Judul Insignia Diucapkeun Pedaran
E-1 Swasta (PVT) Taya Insignia Taya Pedaran
E-2 Swasta Kelas Pertama (PFC) 1 belang
E-3 Lance Kopral (LCpl) 1 belang jeung bedil meuntas
E-4 Kopral (Cpl) 2 belang jeung bedil meuntas
E-5 Sersan (Sgt) 3 belang jeung bedil meuntas
E-6 Staf Sersan (SSgt) 3 belang, bedil meuntas sareng 1 rocker
E-7 Sersan Gunnery (GySgt) 3 belang, bedil meuntas sareng 2 rocker
E-8 Sersan Agung (MSgt) 3 belang, bedil meuntas sareng 3 rocker
E-8 Sersan Kahiji (Sgt 1) 3 stripes, inten jeung 3 rockers
E-9 Sersan Master Gunnery (MGySgt) 3 stripes, exploding bom jeung 4 rockers
E-9 Sersan Mayor (SgtMaj) 3 stripes, béntang sarta 4 rockers
E-9 Sersan Mayor Korps Marinir (SMMC) 3 belang, 2 béntang dina dua sisi lambang Korps Marinir sareng 4 rocker

Ngapalkeun struktur pangkat sateuacan angkat ka camp boot Marine bakal ngabantosan anjeun tiasa fokus kana sadaya bahan anu sanés anu diperyogikeun pikeun diajar di camp boot.

Tip Sandboxx: Jieun kartu flash kalayan rangking dina éta atanapi unduh aplikasi iCorps pikeun ngabantosan anjeun latihan.

2. Syahadat Rifleman

Ieu bedil abdi.
Aya seueur anu sapertos kitu, tapi ieu milik kuring.
bedil abdi sahabat abdi. Ieu hirup abdi.
Abdi kedah ngawasaan sapertos abdi kedah ngawasaan kahirupan abdi.
Tanpa abdi, bedil abdi henteu aya gunana.
Tanpa bedil kuring, kuring henteu aya gunana. Abdi kedah nembak bedil abdi leres.
Abdi kedah némbak langkung lempeng tibatan musuh anu badé maéhan abdi.
Abdi kedah némbak anjeunna sateuacan anjeunna némbak kuring. Abdi badé… Bedil kuring sareng kuring terang yén anu penting dina perang
sanés puteran anu urang tembak, sora anu ngabeledug, atanapi haseup anu urang damel.
Urang terang yén éta hits anu diitung. Urang bakal pencét… bedil abdi manusa, sanajan kuring, sabab éta hirup abdi.
Ku kituna, abdi bakal diajar salaku adi. Kuring bakal diajar kalemahanana, kakuatanana,
bagian-bagianna, asesorisna, tempat wisata sareng tong na.
Kuring bakal tetep bedil abdi beresih jeung siap, sanajan Kami beresih jeung siap.
Urang bakal jadi bagian tina silih. Kami bakal… Di payuneun Gusti, abdi sumpah syahadat ieu.
Abdi sareng bedil mangrupikeun pembela nagara.
Kami mangrupikeun tuan musuh urang.
Kami mangrupikeun penyelamat hirup kuring.
Janten, dugi kameunangan nyaéta Amérika
sareng teu aya musuh, tapi katengtreman! Tip Sandboxx: Fokus pikeun ngapalkeun ayat kahiji. Anjeun bakal boga waktu salila boot camp pikeun meunangkeun ka sésana, ulah overwhelm diri.

3. The 11 Orde Umum pikeun Sentry

  1. Pikeun ngurus pos ieu sareng sadaya harta pamaréntah anu ditingali.
  2. Pikeun leumpang pos kuring dina cara militér, tetep salawasna on lajeng waspada sarta observasi sagala hal anu lumangsung dina tetempoan atawa dédéngéan.
  3. Pikeun ngalaporkeun sagala palanggaran paréntah kuring maréntahkeun pikeun ngalaksanakeun.
  4. Pikeun ngulang sadaya telepon ti pos leuwih jauh ti guardhouse ti kuring sorangan.
  5. Pikeun kaluar pos kuring ngan lamun bener lega.
  6. Pikeun nampi, nurut, sareng ngaliwat ka penjaga anu ngabebaskeun kuring, sadaya paréntah ti komandan, perwira dinten, sareng perwira sareng perwira anu henteu ditugaskeun ngan ukur.
  7. Pikeun ngobrol jeung saha iwal dina garis tugas.
  8. Pikeun masihan alarm bisi aya seuneu atanapi gangguan.
  9. Pikeun nelepon kopral tina penjaga dina sagala hal teu katutupan ku parentah.
  10. Pikeun ngahormatan ka sadaya perwira sareng sadaya warna sareng standar anu teu aya.
  11. Utamana waspada wengi sareng, salami waktos nangtang, tangtangan sadayana jalma dina atanapi caket pos kuring sareng ngantepkeun teu aya anu lulus tanpa otoritas anu leres.

Sandboxx Tip: Jieun kartu flash kalawan unggal urutan sarta boga batur anjeun terang kuis anjeun babarengan jeung kartu flash struktur rank Anjeun.

4. Nilai Inti Korps Marinir

Ngahargaan.

Ieu dasar tina karakter urang. Ieu kualitas nu empowers Marinir ka exemplify pamungkas dina kabiasaan etika jeung moral: mun pernah bohong, curang, atawa maok; pikeun matuh kodeu integritas anu teu kompromi; pikeun ngahargaan martabat manusa; sarta kudu hormat jeung perhatian pikeun silih. Ieu ngagambarkeun kematangan, kumawula, kapercayaan, sarta dependability nu bunuh Marinir meta responsibly, jadi akuntabel pikeun lampah maranéhanana, minuhan kawajiban maranéhanana, jeung tahan batur akuntabel pikeun lampah maranéhanana.

Kawani.

Jantung Nilai Inti kami, kawani nyaéta kakuatan méntal, moral, sareng fisik anu aya dina Marinir anu ningali aranjeunna ngalangkungan tantangan tempur sareng penguasaan kasieun, sareng ngalakukeun naon anu leres, pikeun taat kana standar anu langkung luhur pikeun ngalaksanakeun pribadi. , mingpin ku conto, sareng nyandak kaputusan anu tangguh dina kaayaan setrés sareng tekenan. Éta kakuatan batin anu ngamungkinkeun Marinir nyandak léngkah tambahan éta.

Komitmen.

Ieu mangrupikeun sumanget tekad sareng dedikasi dina anggota kakuatan senjata anu nyababkeun profesionalisme sareng penguasaan seni perang. Éta ngamajukeun tatanan disiplin anu paling luhur pikeun unit sareng diri sareng mangrupikeun bahan anu nyababkeun dedikasi ka Korps sareng nagara 24 jam sadinten, kareueus, prihatin pikeun batur, sareng tekad anu teu lirén pikeun ngahontal standar kaunggulan dina unggal usaha. Komitmen mangrupikeun nilai anu netepkeun Marinir salaku pejuang sareng warga nagara anu narékahan pikeun ditiru.

Sandboxx Tip: Jieun flashcards kalawan nilai inti ieu sareng naon hartina. Ngobrol ka babaturan sareng kulawarga anjeun ngeunaan naon hartosna Honor, Courage and Commitment pikeun anjeun.

5. Himne Kelautan:

Ti Aula Montezuma
Pikeun shores of Tripoli;
Urang ngalawan perang nagara urang
Dina hawa, di darat, jeung laut;
Kahiji tarung pikeun hak jeung kabebasan
Jeung ngajaga kahormatan urang bersih;
Kami reueus ngaku gelar
Marinir Amérika Serikat. Bandéra urang dikibarkeun ka unggal angin
Ti subuh nepi ka surup panonpoe;
Urang geus perang di unggal clime jeung tempat
Dimana urang bisa nyokot gun a;
Dina salju jauh-off tanah Kalér
Jeung dina pamandangan tropis cerah,
Anjeun bakal manggihan kami salawasna dina pakasaban
The Marinir Amérika Sarikat. Ieu kaséhatan ka anjeun jeung ka Korps urang
Nu kami reueus ngawula;
Dina seueur pasea, urang parantos berjuang pikeun kahirupan
sareng henteu pernah kaleungitan saraf.
Upami Angkatan Darat sareng Angkatan Laut
kantos ningali kana pamandangan Surga,
aranjeunna bakal mendakan jalan-jalan dijaga
ku Marinir Amérika Serikat.

Sandboxx Tip: Pokus kana hiji bait dina hiji waktu. Milarian pidéo dina youtube anu ngagaduhan lirik Hymn Korps Marinir sareng latihan babarengan.

6. Tret Kapamingpinan USMC

1. Kaadilan 2. Pangadilan 3. Diandelkeun 4. Integritas 5. Decisiveness 6. Kawijaksanaan 7. Inisiatif 8. Daya tahan 9. Balungan 10. Teu mentingkeun diri 11. Wani 12. Pangaweruh 13. Kasatiaan 14. sumanget

Sandboxx Tip: Anggo nami mnemonic “JJ DID TIE BUCKLE” pikeun ngapalkeun sadayana opat belas sipat.

7. Waktos Militer

Nalika di militer anjeun bakal sok ngarujuk kana waktos dina jam 24 jam. Ieu ngandung harti maneh moal deui boga 5pm rada 17:00. Waktu militér sigana matak ngabingungkeun tapi mangrupikeun panyesuaian anu gampang. Diajar kumaha Nyarioskeun Waktos Militer supados anjeun tiasa ngamimitian latihan sateuacan anjeun ka BMT.

Tip Sandboxx: Robah waktos dina telepon anjeun ka jam 24 jam supados anjeun tiasa kenal sareng waktos militér.

Naha anjeun gaduh sababaraha minggu atanapi sasih saencan anjeun ngintunkeun ka camp boot, éta henteu pisan awal atanapi telat pikeun ngamimitian nyiapkeun camp boot Marine. Anjeun bakal ditantang sacara mental sareng fisik, tapi usaha pikeun neuleuman ieu ayeuna bakal ngabantosan anjeun langkung suksés nalika anjeun sumping sareng ngamimitian perjalanan anjeun pikeun kéngingkeun gelar Kelautan Amérika Serikat. Nalika di camp boot Marine anjeun bakal gancang diajar yén telepon surat mangrupikeun waktos anu pangsaéna dina sapoe. Narima surat bakal janten dorongan moral anu pangsaéna nalika anjeun nuju latihan. Gaduh babaturan sareng kulawarga anjeun ngadaptarkeun Sandboxx supados aranjeunna tiasa ngirim Surat sareng ngadukung anjeun salami palatihan anjeun. Jieun akun anjeun dina Sandboxx ayeuna sareng ajak aranjeunna ngadaptar.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *