Naha kabagjaan mangrupikeun émosi atanapi éta kaayaan mahluk? Jigana salah sahiji hal anu ngajadikeun loba jalma jadi bagja teh misperception yén kabagjaan kedah kaayaan konstan mahluk, tinimbang hiji emosi urang ngarasa. Upami urang ngarasa sedih, teras urang nyarioskeun ka diri urang yén urang henteu bagja sareng berpotensi naroskeun patarosan sapertos “Naha kuring henteu tiasa bahagia?” Bari rarasaan hanjelu bisa jadi fleeting – sabab urang ngalaman sedih, ambek-ambekan, atawa kasalahan salaku bagian normal tina kahirupan urang – “bagja” nyaeta emosi overriding anu ditugaskeun, sarta kami mindeng ngidinan pikeun jadi identitas urang. Nalika ditaros naha anjeun ngajelaskeun diri anjeun salaku jalma bagja atanapi bagja, patarosan éta ngajantenkeun anjeun ngareureuhkeun pikeun mikir, sanés? Naha urang teu bisa duanana? Barina ogé, kabagjaan jeung kasedihan ebb tur ngalir tur duanana alam, bagian sehat hirup jeung mahluk.

Naon Bahagia?

Pembimbing BetterHelp Peduli Kasejahteraan Mental Anjeun Anu mimiti, naon “kabagjaan”? Kumaha urang salaku individu bisa nangtukeun kabagjaan pikeun diri urang sorangan? Kabagjaan henteu kedah janten mantel anu urang pake pikeun nutupan kahirupan urang pikeun ngajaga sareng urang tina émosi anu sanés. Lamun urang pernah ngarasa ambek, sedih, atawa kasalahan, mangka urang moal bisa ngahargaan kabagjaan atawa kabagjaan sajati. Sanajan kitu, lamun poé urang ngeusi leuwih amarah, sedih, atawa kasalahan ti perasaan well-mahluk, mangka bisa jadi kaayaan urang ngajalankeun leuwih deeply ti unhappiness basajan, tapi bisa jadi depresi atawa kahariwang. Seuseueurna urang bakal ngahartikeun diri urang salaku bagja upami urang mendakan kanikmatan dina dinten-dinten urang, padamelan, kahirupan di bumi, sareng kapentingan urang di luar kulawarga sareng padamelan. Nalika urang henteu mendakan kanikmatan atanapi kabungahan dina hal ieu, urang ngayakinkeun diri urang yén urang henteu bagja sareng nyobian ngarobih sababaraha unsur padamelan atanapi bumi. Seringna langkung gampang pikeun ngalakukeun parobihan éksternal tibatan parobihan internal, sareng seueur urang anu hasilna henteu ngagali ka jero pikeun ningkatkeun kaayaan urang, tapi nyobian ngarobih lingkungan urang – solusi anu sering samentawis. Urang mindeng ngahubungkeun unhappiness urang jeung hal atawa batur urang bisa ningali jeung noel. Urang bisa jadi teu nyokot ukuran drastis saperti ngarobah pakasaban atawa status hubungan, tapi urang mindeng Cope ku ngagunakeun sumber luar séjén saperti parobahan gaya rambut, papakéan, atawa parobahan éstétika lingkungan urang. Lamun salah sahiji ieu nyadiakeun rarasaan lila-langgeng tina well-mahluk, mangka urang bisa geus pencét paku dina sirah. Leuwih sering ti moal, sanajan, euweuh ieu bakal. Sumber kabagjaan urang, sarta unhappiness, resides dina.

Anjeun Naon Anjeun Act

Kalayan saurna, kumaha urang milih berinteraksi sareng dunya luar urang gaduh dampak anu ageung kana kumaha perasaan urang di jero. Aya tindakan anu tiasa urang laksanakeun unggal dinten anu bakal ningkatkeun wanda sareng kahirupan urang sapopoé. Sakumaha sering urang buru-buru damel, buru-buru damel, teras buru-buru ka bumi? Lamun urang teu nyéépkeun waktu pikeun ngarasakeun outdoor, sanajan urang ngan ker leumpang ka mobil urang dina isuk jeung sore, urang robbing sorangan tina kanikmatan alam. Jalma anu olah raga, jalan-jalan, sapédah, atanapi lumpat di taman kirang rentan kana déprési sabab henteu ngan ukur komunikasi sareng lingkunganana tapi ogé ngalaksanakeun kagiatan anu ngaluarkeun endorfin – pil happy alam. Seuri ka jalma, sanajan urang asing – kaasup jalma anu urang teu resep – bisa nyieun urang ngarasa leuwih alus. Cobian. Seuri. Aya bahan kimia anu dileupaskeun dina uteuk urang nalika urang seuri, sanajan éta sanés seuri anu asli. Peta nyalira mindeng cukup pikeun memicu respon kimiawi positif ieu. lampah altruistic nyieun bédana, teuing. Eureun sareng ngabantosan batur, atanapi nawiskeun bantosan sanaos henteu ditampi. Sukarelawan di saung. Kalakuan basajan ieu ngalibatkeun bagian otak urang anu nyababkeun urang ngarasa diperyogikeun sareng kaeusi. Humming, nyanyi, sareng skipping ogé tiasa ngabantosan. Leres, kagiatan ieu tiasa katingali atanapi rada konyol, tapi éta bakal ningkatkeun haté anjeun sabab mangrupikeun tindakan anu aya hubunganana sareng bagja.

Pamungkas Bingah Kecap

Pembimbing BetterHelp Peduli Kasejahteraan Mental Anjeun Wanda urang ngan ukur tiasa ngagambarkeun kabagjaan upami urang kalakuan senang. Kabagjaan sanés ngan ukur kajantenan. Jarang jalma anu sacara alami janten jalma bagja. Aya jalma anu kalibet dina bagja, paripolah séhat, tapi ogé ngalaman émosi séjén. Aya seueur jalma anu déprési, kanyataanna, anu henteu katingalina gaduh éta kusabab aranjeunna aktip ngaliwat éta ngalaksanakeun tindakan sareng paripolah sapertos anu didaptarkeun di dieu pikeun ngabantosanana. Coba sababaraha tip di luhur sareng tingali naha éta bédana. Aranjeunna basajan, sarta ngan bisa ngarobah cara mikir ngeunaan senang.

Ngarasa Hadé

Inget, lamun parasaan hanjelu, amarah, atawa kasalahan sigana ngadalikeun poé anjeun sarta hirup anjeun sacara umum, Anjeun bisa jadi ngalaman depresi. Manggihan batur ngobrol jeung atawa néangan sumberdaya nu bisa mantuan Anjeun sareng ngaronjatkeun mental well-mahluk. Sudut pandang profésional anu teu bias, pembimbing tiasa ngabantosan anjeun ngawujudkeun hal-hal ngeunaan kahirupan anjeun sorangan, sapertos sumber kasedihan anjeun (hal-hal anu sigana hese ningali nyalira). Platform online BetterHelp henteu ngan ukur resep konseling pribadi ku 94% pangguna, tapi 70% parantos ngalaman perbaikan anu signifikan dina gejala depresi sareng kesejahteraan umumna. Di antara pangguna anu depresi parna, 78% pangguna henteu deui digolongkeun gaduh depresi parna bahkan tilu bulan saatos perawatan réngsé. Terapi online pisan merenah tur, naha anjeun gaduh jadwal sibuk, hirup désa, atawa ngan teu resep gagasan terapi di-jalma. Anjeun ngan peryogi sambungan internét, sareng ti dinya angkét pondok bakal cocog sareng anjeun sareng ahli terapi anu cocog (anjeun tiasa ngalih iraha waé, sanaos!), Sareng sesi tiasa dilakukeun via obrolan pidéo, telepon, olahtalatah instan / sms. , atanapi ngarékam sora langsung. Sareng kumargi anjeun henteu kedah mudik ka sesi sareng ahli terapi kami henteu kedah mayar nyéwa rohangan kantor, BetterHelp biasana langkung mirah tibatan terapi jalma-jalma ogé! Baca di handap pikeun sababaraha ulasan ngeunaan pembimbing BetterHelp, ti jalma-jalma anu damel dina depresi sareng narékahan pikeun ngartikeun sareng milari kabagjaan sorangan.

Resensi Pembimbing

“Éta mangrupikeun pangalaman hébat damel sareng Samantha dugi ka ayeuna. Kuring hayang terus gawé babarengan pikeun terus narékahan pikeun kabagjaan sapopoé. Samantha téh bageur jeung pangdéngé alus. Anjeunna bakal masihan naséhat tapi henteu kantos nyorong anjeun, ngan ukur nawiskeun pendapat anu bakal ngadorong pamikiran atanapi parasaan anjeun salajengna. Hatur nuhun Samantha pikeun pitulung anjeun dugi ka ayeuna. ” “Kuring rada skeptis badé nyobian platform ieu, henteu yakin naha éta bakal ngabantosan kuring atanapi henteu sareng ogé gugup ngeunaan éta. Kat mangrupikeun terapi anu saé pisan! Manehna pisan sabar jeung pamahaman. Anjeunna sok mastikeun parios sareng kuring sareng kumaha kuring laksanakeun sareng aya sesi nalika kuring peryogi pisan upami aya anu sumping. Anjeunna leres-leres nyéépkeun waktosna pikeun ngolah naon anu kuring jalankeun sareng masihan kuring eupan balik sareng nasihat anu saé pikeun ngabéréskeun hal-hal. Anjeunna ngalakukeun padamelan anu luar biasa sareng henteu ngajantenkeun anjeun keuheul pikeun nyarioskeun hal-hal anu bakal hese pikeun anjeun bahas sacara normal. Anjeun teu ngarasa kawas anjeun keur judged dina sagala cara nu tangtu sakumaha sababaraha urang bisa nyieun anjeun ngarasa. Kat sok dipenta pikeun ngabales sareng ngajadwalkeun sesi. Abdi leres-leres bakal nyarankeun anjeunna salaku terapi ka saha waé! ”…

kacindekan

Aya loba cara pikeun manggihan kabagjaan. Meunangkeun ka sumber naha anjeun rutin ngarasa bagja mangrupakeun hambalan kahiji kuat. Ngobrol jeung batur pohara mantuan – gaining parabot anyar pikeun ngudag kabagjaan bakal nangtukeun anjeun dina jalan sukses. Lamun geus ngarasa bagja atawa malah depresi, pitulung sadia pikeun anjeun. Candak léngkah munggaran dinten ieu. Patarosan anu Sering Ditaroskeun (FAQs) Kumaha Kuring Meunang Kabagjaan Kuring Balik? Mun anjeun ngarasa bagja, anjeun bisa jadi heran kumaha anjeun bisa ngarasa bagja deui. Panginten anjeun kantos ngagaduhan kahirupan anu langkung bagja, tapi kusabab tragedi atanapi kajadian anu sanés, anjeun ngarasa dunya ambruk sareng teu aya gunana pikeun bahagia deui. Atawa, Anjeun bisa jadi ngarasa bagja pikeun sigana euweuh alesan. Maca pituduh swadaya anu nyarioskeun anjeun langkung seueur ka luar atanapi tuang anu langkung saé ngan ukur dugi ka ayeuna. Néangan bantosan ahli terapi mangrupikeun léngkah anu saé upami anjeun terus-terusan ngaraos bagja sareng henteu terang kumaha carana nyageurkeun rasa katenangan sareng kabagjaan anjeun. Diajar kumaha bahagia deui mangrupikeun tantangan, tapi kalayan sababaraha padamelan, dedikasi, sareng kasabaran (sareng masihan diri anjeun sababaraha rahmat!) anjeun tiasa ngalakukeunana. Kumaha carana abdi tiasa ngadamel haté abdi bagja deui? Diajar kumaha bahagia deui mangrupikeun tantangan. Diajar pikeun manggihan kabagjaan, utamana dina paling nangtang kali, hese, tapi teu mungkin, sarta skill exceptionally berharga pikeun neuleuman. Dina raraga neangan kabagjaan tur kapuasan hirup, hal anu penting nu nyarita ka therapist a. Sagedengeun ti eta, aya sababaraha cara séjén pikeun manggihan kabagjaan sorangan, kayaning:

  • Manggihan kabagjaan ku ngadatangan tempat anyar. Sanaos anjeun dugi ka sabaraha jauh anjeun tiasa ngarambat, panggihan kabagjaan ku nganjang ka daérah anu anjeun henteu acan kantos angkat.
  • Jalma anu bagja condong damel dina padamelan anu aranjeunna resep. Sanaos anjeun henteu tiasa kéngingkeun padamelan impian anjeun, anjeun tiasa nyobian hustle samping. Jalma-jalma bagja resep ngadamel artos kalayan padamelan anu aranjeunna resep. Dina hal ieu, éta langkung seueur ngeunaan naon anu anjeun laksanakeun tibatan anu anjeun hasilkeun, sanaos sababaraha artos tiasa ngagaleuh kabagjaan – ngan pastikeun anjeun henteu ngartikeun rasa kabagjaan anjeun dina dasar artos!
  • Lamun hayang nyaho kumaha carana jadi senang deui, ngobrol sababaraha jalma senang. Diajar kumaha jalma senang Cope jeung tragedi. Malah jalma anu paling bagja parantos ngalangkungan sababaraha waktos anu susah.

Kumaha Kuring Bisa Tingali Bagja? Sakapeung, anjeun bisa jadi bagja atawa dina wanda goréng, tapi anjeun kudu némbongan senang. Meureun éta pikeun bisnis, atawa pikeun nyegah babaturan anjeun salempang. Nalika anjeun nungkulan akar sabab ku terapi, aya cara pikeun ngajantenkeun diri anjeun langkung bahagia. Ieu sababaraha conto:

  • Seuri beuki. Prakték seuri dina eunteung sareng pastikeun yén anjeun katingali cukup ngayakinkeun.
  • Sanaos teu aya anu lucu, seuri sareng seuri tiasa ngajantenkeun anjeun langkung bahagia, sareng nalika anjeun nyampurnakeunana, anjeun tiasa narik tampilan sareng sacara alami ningkatkeun wanda anjeun dina prosésna.
  • Pastikeun anjeun dandan sareng katingali rapih. Penampilan anjeun tiasa nyarios seueur ngeunaan wanda anjeun ka batur.

Di sagigireun katingali bagja, anjeun kedah diajar kumaha carana janten bagja deui, janten pastikeun anjeun henteu “palsu dugi ka berhasil.” Kumaha carana abdi tiasa langkung riang? Sakali deui, anjeun kedah ngobrol sareng ahli terapi upami anjeun henteu terang kumaha carana janten bagja deui. Kalayan saurna, ieu mangrupikeun sababaraha tip pikeun ngajaga anjeun langkung ceria.

  • Tulis dina jurnal kabagjaan. Angka naon anu ngajadikeun anjeun bagja sareng diajar naha éta. Catet émosi anjeun sapopoe – nalika anjeun ngarasa bagja, nalika anjeun ngarasa sedih, sareng sajabana, sareng kajadian anu aya di sabudeureun éta émosi. Éta tiasa ngabantosan anjeun dugi ka akar atanapi henteu bagja atanapi kabagjaan anjeun.
  • Pikirkeun jalma bagja. Ngabayangkeun orok seuri, atawa lalaki heubeul riang. Gambar jalma anu paling bagja di dunya tiasa ngabantosan anjeun langkung saé.
  • Coba nempo kahirupan ngaliwatan lensa positif. Sakapeung, anjeun kedah mikirkeun anu positip, sanaos kaayaanna kirang untung. Sagalana sabenerna ngarupakeun masalah sudut pandang, sarta kami miboga kamampuh pikeun manggihan sababaraha alus dina situasi naon wae.

Naon Dupi 7 Konci Pikeun Kabagjaan? Upami anjeun ningali naon tujuh konci pikeun kabagjaan, anjeun bakal perhatikeun sababaraha tulisan anu daptar konci anu béda. Sarerea boga pamadegan subjektif sorangan ngeunaan kabagjaan, jeung nu ngajadikeun rasa. Ieu tujuh konci kami sorangan:

  • Salawasna boga tujuan jeung rencana. Henteu gaduh tujuan anu jelas dina kahirupan anjeun tiasa nyababkeun kasedihan. Netepkeun tujuan pikeun diri anjeun sareng terang naon anu anjeun pikahoyong tiasa ngabantosan pisan.
  • Ati-ati jaga diri. Latihan sering, tuang sabisa-séhatna, sareng sare saloba-gancang. Sadaya ieu langkung seueur dampak kana kaséhatan méntal anjeun tibatan anu anjeun pikirkeun.
  • Prakték syukur. Setel jurnal syukur sareng tuliskeun sagala hal anu anjeun pikahoyong sareng syukuran. Pastikeun yén anjeun nyetél sababaraha waktos kaluar poé pikeun latihan ieu.
  • Pikeun mendakan kabagjaan dina kahirupan anjeun, janten langkung positip sareng kirang difokuskeun kana aspék négatip, sanaos éta sesah dina mimitina.
  • Janten kabuka pikeun nyobian hal anyar. Naha éta nganjang ka daérah énggal, nyobian tuangeun énggal, atanapi diajar hobi énggal, ieu tiasa ningkatkeun kabagjaan anjeun.
  • Neangan terapi. Henteu éra pikeun milarian pitulung, khususna upami anjeun henteu mendakan kabagjaan anjeun. Anjeun tiasa diajar kumaha carana jadi senang deui.

Kumaha Kuring Teu Ceurik? Nalika anjeun ngarasa sedih, hal anu penting pikeun gaduh ceurik alus sarta ngaleupaskeun sababaraha énergi éta, tapi anjeun bisa jadi dina kaayaan dimana anjeun kudu ngadalikeun eta. Dina hal ieu, di dieu aya sababaraha tips.

  • Candak sababaraha breaths. Fokus kana hal anu nenangkeun atanapi hal anu ngajadikeun anjeun bagja.
  • Mindahkeun panon anjeun sarta kedip-kedip. Ieu bisa mantuan ngeureunkeun cimata.
  • Ulah tegang. Ieu tiasa nyababkeun anjeun langkung difokuskeun kana émosi négatip sareng ngamajukeun réspon “freeze, hiber, atanapi gelut”, anu ngaluarkeun bahan kimia setrés anu tiasa ngajantenkeun anjeun langkung parah dina waktos éta.
  • Ieu disada klise, tapi pikir pikiran senang. Pikirkeun kabagjaan dumasar kana mémori karesep anjeun, sareng anjeun tiasa ngarasa langkung chipper salaku hasilna.

Upami anjeun masih ngalaman masalah pikeun ngeureunkeun atanapi nyegah nangis, anjeun panginten kedah konsultasi ka ahli terapi sabab ieu tiasa janten tanda tina hal anu langkung jero. Kumaha Anjeun Palsu A Seuri? Kadang urang kudu seuri sanajan teu karasa. Kadang, éta pikeun bisnis. Dina waktos sanés, éta janten sipil ka batur anu anjeun henteu terang atanapi paduli. Upami anjeun pura-pura seuri kusabab anjeun depresi, penting pikeun milari kabagjaan pikeun hirup bagja, ogé terang naon anu nyababkeun anjeun bagja. Pikeun seuri palsu, latihan. Anteng raray, ulah maksakeun teuing. Pastikeun sakabéh beungeut anjeun responds kana seuri. Pikirkeun hal anu ngajadikeun anjeun seuri atanapi ngajantenkeun anjeun bagja. Ku cara ieu, seuri anjeun langkung seueur sareng langkung ngayakinkeun. Sakapeung, ku mikiran hal anu ngajadikeun anjeun bagja, éta malah tiasa janten seuri anu tulus. Kumaha carana abdi tiasa Perky? Upami anjeun hoyong janten langkung riang sareng peppy, ieu mangrupikeun hal anu tiasa nyandak sababaraha waktos, sareng henteu sadayana gaduh kapribadian anu perky. Sanajan kitu, aya cara basajan sangkan diri perkier. Tina ningkatkeun tingkat kabagjaan anjeun dugi ka ngurilingan diri anjeun sareng jalma-jalma anu bagja, éta tiasa ngagentos sareng ngajantenkeun anjeun raos sareng langkung saé. Nanging, supados leres-leres bagja sareng perky, anjeun panginten badé ngobrol sareng therapist anjeun ngeunaan ieu. Kumaha carana abdi tiasa langkung senang mun aya di sabudeureun? Ieu rada subyektifitas, sabab unggal jalma béda. Definisi senang hiji jalma bisa jadi harti pikaboseneun batur. Upami anjeun milarian réréncangan, penting pikeun milarian réréncangan anu jinis anjeun. Salaku conto, upami anjeun jalma tertutup, anjeun sigana moal suksés upami anjeun maksa diri janten ekstrovert. Anjeun tiasa muka sakedik sareng tangtangan diri anjeun, tapi janten babaturan sareng jalma-jalma anu sanés tina pola pikir éta tinimbang nyobian ngalihkeun anjeun ka gelar anu langkung saé tiasa janten alungan anu pangsaéna. Barina ogé, anjeun teu bisa, jeung teu kudu, ngarobah sakabéh kapribadian Anjeun atawa alam. Kalayan ngomong yén, aya sababaraha aturan universal pikeun ngaronjatkeun kumaha fun anjeun sabudeureun batur. Janten attentive jeung mindful. Boga rencana anu unik sareng bawa sababaraha urang ka tempat anu teu acan kantos didatangan sateuacanna. Pastikeun anjeun gabung dina paguneman. Ngalakukeun hiji hal atanapi angkat ka tempat anu ngagumbirakeun anjeun sareng resonates sareng anjeun bakal ngaluarkeun getih kana kabiasaan sareng énergi anjeun. Kumaha Anjeun Jalankeun Kahirupan Sehat Sareng Sehat? Sapertos patarosan ngeunaan kumaha carana janten bagja deui sareng ngarasa bagja, ieu mangrupikeun patarosan anu sesah anu anjeun sareng ahli terapi anjeun kedah bahas. Kalayan ngomong yén, coba targeting kaséhatan Anjeun. Latihan langkung seueur sareng tuang leres. Kadua ieu tiasa ningkatkeun kaséhatan anjeun sareng ngaleupaskeun bahan kimia anu saé anu ningkatkeun kabagjaan anjeun. Anjeun bakal langkung bagja, sahenteuna sakedik, sareng ieu tiasa janten dorongan penting dina arah anu leres. Pikeun jalma anu bener-bener bagja, aranjeunna panginten peryogi pangobatan sareng / atanapi terapi, tapi ningkatkeun kaséhatan anjeun mangrupikeun mimiti anu saé.

  • Makinwellness
  • 3 Méi 2022

kumaha carana jadi senang deui

Bagikeun Tulisan Ieu Ka Babaturan sareng Anu Dipikanyaah

Daptar eusi

Anjeun ngarasa handap tur kaluar? Naha anjeun berjuang pikeun terang kumaha carana janten bagja deui? Upami kitu, anjeun henteu nyalira. Seueur jalma anu ngalangkungan waktos susah anu ngajantenkeun aranjeunna henteu bakal bagja deui. Tapi tong hariwang, aya sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngamimitian ngaléngkah ka anjeun anu énggal! Dina tulisan blog ieu, anjeun bakal mendakan lima cara pikeun ngamimitian ngawangun deui kabagjaan anjeun sareng ngarebut deui kahirupan anjeun.

Masihan diri waktos cageur sanggeus usum tangguh hirup.

Salah sahiji pondasi dasar pikeun diajar kumaha carana janten bagja deui nyaéta émut pikeun masihan waktos ka diri anjeun pikeun nyageurkeun saatos usum susah hirup. Ku masihan diri anjeun rahmat sareng rohangan pikeun ngartos naon anu anjeun raoskeun sacara mental sareng émosional, anjeun tiasa ngamimitian ngawangun deui kabagjaan anjeun. Naha anjeun nembé ngaliwat transisi kahirupan anu ageung, acara traumatis, atanapi parantos macét dina usum kahirupan – émut yén éta peryogi waktos janten bagja deui. Henteu kunanaon ceurik, ngaraos nyeri, sareng ngalaman sagala émosi anu aya dina waktos susah atanapi transisi kahirupan anu ageung. Anu henteu kunanaon nyaéta ngantepkeun jaman-jaman éta ngahartikeun anjeun atanapi kabagjaan anjeun. Janten kumaha anjeun ngaléngkah tina usum susah hirup? Kumaha anjeun masihan diri waktos cageur? Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nyerat daptar perbandingan sadaya hal anu ngajantenkeun anjeun bagja sareng sagala hal anu ngajantenkeun anjeun bagja. Ieu sababaraha conto hal anu tiasa ngajantenkeun anjeun bagja:

  • Keur dikurilingan ku nu dipikacinta
  • Ngalakukeun hal anu anjeun pikahoyong
  • Ngahontal tujuan
  • Perasaan sehat sareng jasmani
  • Nulungan batur

Ieu sababaraha conto hal-hal anu tiasa ngajantenkeun anjeun bagja:

  • Isolasi jeung katiisan
  • Dwelling on gagal kaliwat
  • Henteu gaduh tujuan atanapi rasa tujuan
  • Perasaan teu séhat sareng teu séhat sacara fisik
  • Kahayang anjeun batur

Sakali anjeun gaduh daptar anjeun, éta bakal langkung gampang pikeun anjeun pikeun ngaidentipikasi pikiran sareng kagiatan anu narik anjeun ka handap. Ti dinya, anjeun tiasa ngamimitian usaha sadar pikeun kalibet dina hal-hal anu ngajantenkeun anjeun bagja sareng ngajauhan hal-hal anu ngajantenkeun anjeun bagja.

Sambungkeun deui karep anjeun sareng laksanakeun hal-hal anu ngajantenkeun anjeun bagja.

Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngaléngkah ka anjeun anu énggal nyaéta nyambungkeun deui karep anjeun sareng ngalakukeun hal-hal anu ngajantenkeun anjeun bagja. Panginten aya hobi anu biasa anjeun pikahoyong tapi akhir-akhir ieu teu acan gaduh waktos. Atawa meureun aya hal nu geus sok hayang ngalakukeun tapi teu kungsi kasempetan pikeun nyobaan. Ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngajalajah hal-hal éta! Nalika anjeun ngalakukeun hal-hal anu anjeun pikahoyong, éta ngajantenkeun anjeun bagja dina waktosna — éta ogé masihan anjeun rasa tujuan sareng kasugemaan. Sareng éta dua hal anu penting pikeun mendakan kumaha bahagia deui. Janten kumaha anjeun mendakan gairah anjeun? Nya, éta patarosan anu béda pikeun sadayana. Tapi ieu sababaraha hal anu kedah diémutan anu tiasa ngabantosan anjeun terang:

  • Pikirkeun hal-hal anu anjeun resep lakukeun nalika murangkalih. Naon hobi karesep anjeun?
  • Naon hal anu anjeun pikahoyong nalika anjeun gaduh waktos luang?
  • Naon hal-hal anu anjeun impi-impikeun?
  • Naon anu anjeun laksanakeun upami anjeun gaduh waktos sareng sumber anu henteu terbatas?

Naroskeun ka diri patarosan ieu tiasa ngabantosan anjeun masihan sababaraha petunjuk ngeunaan karep anjeun. Sareng sakali anjeun terang naon karep anjeun, anjeun tiasa ngamimitian ngerjakeun ngalebetkeun kana kahirupan anjeun.

Milarian cara anyar pikeun nyambung sareng jalma anu anjeun dipikacinta.

Salah sahiji hal anu pangsaéna ngeunaan hubungan anu caket nyaéta aranjeunna nyayogikeun dukungan sareng kabagjaan. Janten upami anjeun nyobian kumaha carana janten bagja deui, salah sahiji hal anu pangsaéna anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta milarian cara anyar pikeun nyambung sareng jalma anu anjeun dipikacinta. Ieu bisa hartosna ngahontal kaluar ka babaturan heubeul, méakkeun leuwih waktos sareng kulawarga, atawa nyieun babaturan anyar. Anu penting nyaéta anjeun ngurilingan diri sareng jalma-jalma anu ngajantenkeun anjeun bageur sareng ngadukung anjeun. Ieu mangrupikeun jalma-jalma anu bakal ngabantosan anjeun angkat nalika anjeun raos handap sareng anu bakal aya pikeun anjeun dina waktos anu kandel sareng ipis.

Panggihan deui rasa harga diri sareng kapercayaan anjeun.

Sawaktos Anjeun keur ngarasa bagja, geus ilahar leungit tetempoan harga diri jeung kapercayaan. Tapi penting pikeun émut yén urang sadayana pantes dipikacinta sareng bagja. Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun mendakan deui harga diri anjeun nyaéta ngamimitian ngalaksanakeun cinta diri sareng miara diri. Sababaraha cara praktis pikeun ngalaksanakeun cinta diri sareng miara diri nyaéta:

  • Ngubaran diri kalayan kahadean sareng hormat
  • Méré diri idin pikeun nyieun kasalahan
  • Netepkeun wates sareng jalma-jalma dina kahirupan anjeun
  • Nyandak istirahat tina média sosial
  • Nyisihkeun waktos pikeun diri unggal dinten
  • Mimitian ngobrol sareng pembimbing

Nalika anjeun mimiti ngalaksanakeun cinta diri sareng miara diri, anjeun bakal ngarasa langkung saé ngeunaan diri anjeun. Sareng nalika rasa harga diri sareng kapercayaan anjeun ningkat, anjeun bakal mendakan yén anjeun diajar kumaha carana janten bagja deui.

Jaga kaséhatan fisik sareng mental anjeun.

Panungtungan tapi teu saeutik, penting pikeun ngajaga kaséhatan fisik jeung méntal Anjeun upami Anjeun hoyong senang deui. Sababaraha cara praktis pikeun ngajaga kaséhatan fisik sareng mental anjeun:

  • Dahar séhat
  • Latihan rutin
  • Saré cukup
  • Diajar cara séhat pikeun ngatur setrés
  • Nyandak istirahat nalika anjeun peryogi aranjeunna
  • Milarian pitulung profésional upami anjeun bajoang

Nalika anjeun ngajaga kaséhatan fisik sareng méntal anjeun, anjeun masihan diri kasempetan anu pangsaéna pikeun bagja deui. Janten anjeun gaduhna – lima cara pikeun ngaléngkah ka anjeun anu énggal. Abdi ngarepkeun tip ieu mangpaat sareng anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngamimitian diajar kumaha bahagia deui. Inget pikeun masihan diri waktos cageur, sambungkeun deui karep anjeun, manggihan cara anyar pikeun nyambung ka jalma nu dipikacinta, manggihan deui rasa harga diri jeung kapercayaan, sarta ngajaga kaséhatan fisik jeung méntal anjeun. Sareng lakukeun naon anu pangsaéna pikeun anjeun!

Siap nyandak léngkah-léngkah pikeun anjeun anu énggal sareng mendakan kumaha carana janten bagja deui?

Makin Wellness di dieu pikeun ngabantosan anjeun dina perjalanan anjeun pikeun kabagjaan. Kami nawiskeun konseling kaséhatan méntal sareng jasa terapi anu tiasa ngabantosan anjeun nyageurkeun, tumuwuh, sareng mekar. Jadwalkeun pasini ayeuna. Simkuring hoyong gabung anjeun dina lalampahan anjeun sarta mantuan anjeun diajar kumaha carana jadi senang deui! Sara Makin MSEd, LPC, NCC

Sara Makin MSEd, LPC, NCC

Sadaya tulisan ditulis babarengan sareng Tim Panaliti Kabugaran Makin.

Leuwih ngajajah

Terapi Online Pennsylvania Kaséhatan Mental Makinwellness 10/04/2022 Rarasaan Overwhelmed - Terapi Online Pennsylvania Kasalametan Makinwellness 09/20/2022 jenis ocd Kaséhatan Mental Makinwellness 09/06/2022 jobs pikeun jalma kalawan kahariwang sosial Stress & Kahariwang Makinwellness 08/23/2022 Atypical Anorexia Nervosa | Pennsylvania Makin Wellness Gangguan Dahar Makinwellness 08/09/2022 gaslighting narsis Hubungan Makinwellness 07/26/2022

Miluan buletin kami

Naséhat kaséhatan méntal & warta dikirimkeun kana email anjeun

#penyembuhan lumangsung di dieu

Mimitian ku tim ahli terapi online khusus, profésional, sareng akreditasi pangluhurna di Pennsylvania anu tiasa ngadukung anjeun ku rupa-rupa masalah, kalebet kahariwang, déprési, setrés, duka, trauma, sareng seueur deui. * Bantahan: Kami henteu tiasa ngajamin anjeun bakal cocog sareng ahli terapi anu anjeun pikahoyong dina 24 jam, tapi kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun cocog sareng sadaya pamundut gancang-gancang.

© Makin Wellness 2022 sadaya hak ditangtayungan

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *