Nalika tungtungna sumping pikeun anjeun, kumaha anjeun bakal émut? Naha babaturan sareng kulawarga anjeun bakal masihan pidato, muji rinci ngeunaan kahirupan gairah anu anjeun hirup? Atanapi éta bakal janten rapat sepele, dimana boro aya anu muncul?

SAHA HAYANG HIRUP KU PASSION?

Naha maranéhna bakal nyebutkeun, “Di dieu rests _______(ngaran anjeun di dieu), anjeunna / manehna lahir dina tanggal ieu, maot dina tanggal ieu, sarta dinten ieu astana maranéhanana, RIP, tungtungna.”? Sareng éta waé, éta waé anu bakal diucapkeun ku sabab anjeun nyéépkeun jalan anjeun dina kahirupan, anjeun nyéépkeun dinten-dinten anjeun, sareng nalika anjeun tiasa hirup, anjeun henteu leres-leres hirup. Atawa, bakal aranjeunna bakal nyebutkeun, “Di dieu rests ________ (ngaran anjeun di dieu), anjeunna / manéhna bener on seuneu pikeun hirup! Aranjeunna henteu nyandak dinten-dinten anu aya di bumi ieu. Aranjeunna ngitung unggal moment, aranjeunna hirup unggal dinten kalayan sumanget sareng sumanget pikeun kahirupan. Aranjeunna leres-leres hirup kalayan gairah!”? Ayeuna, kuring boga hunch dina naon jawaban anjeun bisa jadi. Kusabab bener, saha nu teu hayang hirup kalawan gairah? Everybody hayang hirup kalawan gairah lamun maranéhna bener mikir ngeunaan eta. Tapi seueur urang hilap naon anu urang pikahoyong di tengah-tengah ramalan kahirupan sapopoe. Sareng dina sababaraha kasus, seueur anu henteu terang kumaha ngamimitian. Aranjeunna hoyong hirup pinuh, tapi henteu terang dimana ngamimitian. Upami anjeun mangrupikeun jinis jalma anu terang naon anu diperyogikeun pikeun hirup anu leres-leres dipikahoyong, tapi anjeun kumaha waé hilap pikeun ngamimitian hirup éta, tulisan ieu bakal janten panginget anu saé sareng nyepak dina calana. Atawa, lamun anjeun salah sahiji ti saeutik, anu ngan teu nyaho dimana ngawitan, kaca ieu bakal titik awal alus. Intina nyaéta ieu, upami anjeun hoyong hirup kalayan gairah, nyingkirkeun gangguan sareng baca daptar ieu kalayan perhatian anu teu kabagi…

KUMAHA HIRUP KU PASSION

Tip ngeunaan Kumaha Hirup Kalayan Gairah

1. Ngeureunkeun nongkrong di sabudeureun Losers

Hapunten janten blak-blakan (saleresna mah henteu). Upami anjeun nongkrong di sekitar anu pecundang, nyaéta jalma anu henteu kamana waé, atanapi henteu hoyong ngalakukeun nanaon dina kahirupanna, tebak kumaha aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun nalika anjeun mutuskeun ngamimitian ngalakukeun hiji hal anu nyuntikkeun kahirupan anjeun kalayan langkung gairah. ? Éta leres, aranjeunna bakal nyobian ngajantenkeun anjeun janten pecundang. Éta gé nyobian sangkan anjeun ngarasa kawas anjeun aneh, atawa gélo. Anjeun salawasna bisa ngabejaan pecundang ku cara aranjeunna nyobian sangkan anjeun ngarasa mun anjeun nyobian hirup anjeun ka fullest na. Aranjeunna nyobian mawa anjeun ka handap, ngajadikeun anjeun ragu diri, atawa nyieun anjeun ngarasa kirang ti anjeun terang anjeun. Aya hiji hal anu disebut mentalitas keuyeup, anu dasarna nyaéta pamikiran yén… “Mun kuring henteu tiasa gaduh, anjeun ogé moal tiasa”. Sarta loba babaturan pecundang ieu nu lolobana urang boga, bakal ningali anjeun nyieun belah, parobahan, sarta ngalakonan hal anu nunjukkeun anjeun hirup hiji kahirupan gairah, yén anjeun hirup hirup cara eta sakuduna dituju bisa hirup. Sareng, sapertos keuyeup dina ember, aranjeunna bakal nyobian sabotase usaha anjeun. Aranjeunna bakal ngalakukeun utmost maranéhna pikeun narik anjeun deui kana pot maranéhanana kasangsaraan. Janten leupaskeun nol, sareng mimitian nongkrong sareng anu sanés pahlawan

2. Robah Pokus Anjeun

Upami anjeun hoyong hirup kalayan gairah, upami anjeun hoyong hirup anu pikaresepeun, hirup positip, maka léngkah ieu kedah. Mutuskeun pikeun ngarobah fokus Anjeun. Sareng nalika kuring nyarios robih fokus anjeun, hartosna janten prioritas pikeun museurkeun ngan ukur hal-hal anu ngangkat anjeun sareng ngajantenkeun anjeun raos. Tempat anu saé pikeun ngamimitian, nyaéta ngeureunkeun ningali sadaya warta négatip sareng bising di luar. Média aliran utama terang yén urang manusa téh bajingan, dikondisikeun pikeun ngajaga diri tina sagala bentuk bahaya. Jeung maranéhna terang urang bakal ngahakan up unggal kecap maranéhanana, sabab renda eta kalawan sieun, krisis, ambek-ambekan, sarta sakabeh jalma skenario pikasieuneun tur pikaresepeun nu urang pakait sareng bahaya. Masalahna nyaéta, ku nyéépkeun seueur teuing sora négatip anu didorong ku toko média utama urang, urang ngaprogramkeun diri pikeun percanten yén dunya mangrupikeun tempat anu kacau. Sareng henteu! Ayeuna ulah salah paham, kuring henteu nyarios sadayana Pollyanna, atanapi janten sapertos manuk onta kalayan sirahna dina pasir. Tapi, hal anu penting anjeun ulah ngantep sagala musibah, bahaya, jeung maot peddled ku media dina sapopoé, jadi kanyataanana Anjeun. Naha? Kusabab, hirup kalawan gairah téh sadayana ngeunaan hirup hirup nepi ka pinuh. Ieu ngeunaan fokus dina alus, (paham aya goréng), tapi nyobian hirup di hébat.

3. Robah Mindset anjeun

Psikolog anu kasohor di dunya, Carol S. Dweck, mendakan yén aya dua jinis pola pikir anu dijaga ku jalma dina kahirupanna. Hiji nyaéta pola pikir tetep, sareng anu sanésna nyaéta pola pikir pertumbuhan. Jalma anu gaduh pola pikir tetep percaya yén intelegensi atanapi bakatna mangrupikeun sipat anu tetep. Hartina, maranéhna teu bisa dirobah. Jalma kitu percaya yén kasuksésan maranéhna, atawa kualitas kahirupan maranéhanana, nyaéta, sarta bakal ditangtukeun ku bakat maranéhanana dilahirkeun. Tapi jalma anu gaduh pola pikir pertumbuhan henteu macét dina premis anu salah, yén kabeneran, kasuksésan, atanapi stasionna dina kahirupan parantos ditangtukeun ku sabaraha bakat anu dilahirkeun. Jalma anu boga pola pikir tumuwuh percaya kana usaha nilai. Aranjeunna gaduh pola pikir yén aranjeunna tiasa ngontrol takdirna, janten langkung kuat, langkung pinter, sareng langkung saé ngalangkungan usaha sareng tekad. Jalma-jalma anu gaduh pola pikir pertumbuhan ningkatkeun kasempetan pikeun mendakan langkung seueur kasuksésan, prestasi, sareng kabagjaan, sabab yakin aranjeunna tiasa ngalakukeunana. Robah pola pikir anjeun, sareng anjeun tiasa ngarobih kahirupan anjeun. Sareng upami anjeun naros, “Tapi naon hubunganna pola pikir sareng gairah?” Nya, anjeun moal tiasa hirup kahirupan anjeun sapinuhna upami anjeun gaduh pola pikir anu terbatas (tetep).

4. Tuturkeun Seuneu Anjeun

Upami anjeun hoyong hirup kalayan gairah, anjeun kedah ngalakukeun hal anu paling ngagumbirakeun anjeun dina kahirupan. Sanaos anjeun teu tiasa lungsur sadayana sareng ngalakukeun éta langsung, anjeun kedah sahenteuna, ahirna ngudag hal éta. Upami anjeun hoyong hirup kalayan gairah, anjeun kedah ngalakukeun hal anu leres-leres ngabagéakeun kahirupan anjeun. Anjeun kudu nuturkeun seuneu Anjeun. Naon anu kuring hartosna ku nuturkeun seuneu anjeun? Nya, upami anjeun hoyong janten panulis, nyerat. Upami anjeun hoyong janten seniman, jieun seni. Atanapi upami anjeun badé ngirangan, ngagaleuh bumi alit sareng hirup di luar grid, angkat. Sareng upami anjeun henteu tiasa ngalakukeunana pikeun alesan naon waé (sapertos kauangan, waktos, komitmen sateuacana), anjeun sahenteuna kedah ngalakukeun gerakan pikeun ngajantenkeun éta. Pikeun hirup hirup anjeun pinuh, anjeun kedah hirup hirup anjeun . Anjeun kedah mastikeun yén anjeun narékahan pikeun ngalakukeun hal-hal anu paling ngajantenkeun anjeun hirup. hirup hirup ku tanda petik fullest

5. Gaduh More Fun

Hirup kalawan gairah hartina hirup pinuh kaluar, janten dina kaayaan atawa mode nyoba squeeze unggal ons panungtungan Heboh tina kahirupan ieu anjeun. Sareng urang duaan terang, yén hirup sanés ngan ukur padamelan. “Sadaya padamelan sareng henteu maén ngajantenkeun Jack janten budak anu kusam” Kuring yakin aya sababaraha hikmah dina paribasa, kerja keras maén teuas. Anjeun pernah ngadéngé jalma ngomong, “kerja tepid, maén tepid”. Éta sabab éta pikaboseneun, sareng henteu ngajantenkeun hirup pinuh. Hal gélo nyaéta, sababaraha urang hirup cara éta. Maén, senang-senang, sareng ngalakukeun hal-hal anu urang resep lakukeun sareng réréncangan sareng kulawarga nambihan suluh kana seuneu kahirupan. Jadi pastikeun gaduh sababaraha fun! (Disclaimer: Ulah Golo Teuing! Sagalana di Moderation)

6. Ngeureunkeun Nyieun Excuses

Jalma-jalma anu ngagaduhan kahirupan anu leres-leres dipikahoyong, nyaéta jalma-jalma anu ngagaduhan tanggung jawab pinuh pikeun kahirupanna. Tanggung jawab pikeun sagala hal anu lumangsung dina kahirupan anjeun. Nalika hal-hal henteu jalan sakumaha anu direncanakeun, tangtoskeunana. Jalma-jalma anu sok nyieun alesan naha hal-hal henteu cocog pikeun aranjeunna, moal tiasa tumbuh tina aranjeunna. Ieu penting pikeun dicatet, sabab jalma anu teu yakin bisa ngahontal leuwih, atawa tumuwuh, teu bade nyobian. Sareng jalma anu henteu nyobian, ngeureunkeun kamekaran émosionalna. Sareng jalma anu gaduh émosi stunt teu tiasa ngaraos pinuh, sareng naon gairah tapi perasaan sareng hirup dina maksimal? Janten, upami anjeun hoyong hirup kalayan gairah, alesanana kedah angkat.

7. Janten Egois Saeutik

Nu penting jaga diri heula. Kuring terang ieu sigana gélo pikeun sababaraha, tapi saleresna, anjeun henteu ngalakukeun kahadéan pikeun diri anjeun nalika hirup pinuh, upami anjeun nyered suku anjeun sapanjang jalan. Maksad abdi, upami éta gairah anjeun pikeun ngorbankeun unggal waktos hudang anjeun pikeun batur, maka sadayana, teraskeun. Tapi henteu sadayana dilahirkeun janten Ibu Teresa. Jeung éta téh kicker, ngalakukeun naon rék ngalakukeun mimitina, lajeng mertimbangkeun naon batur hayang. Upami henteu, sababaraha jalma bakal ngamangpaatkeun anjeun pikeun ngarusak kabagjaan anjeun. Nalika anjeun ngurus anjeun heula, anjeun nyiptakeun kaayaan pikeun gairah ngeunaan kahirupan. Lamun anjeun ngarasa obligated pikeun nyimpen kapentingan anjeun panungtungan, anjeun dampen seuneu Anjeun. Pikirkeun deui. Naha kantos aya waktos anjeun ngarasa kapaksa ngalakukeun hiji hal anu anjeun henteu hoyong lakukeun? Kuring gé bet anjeun teu mawa sakabéh anjeun kana piring. Kuring bakal bet anjeun teu jadi jazzed up sakumaha anjeun bakal geus, mun anjeun geus ngalakonan naon bener hayang anjeun lakukeun. Sakapeung, anjeun kedah ngalakukeun hal-hal di luar kawajiban, tapi ulah janten jalan hirup. Upami Sadérék, hirup anjeun sapinuhna moal mungkin. Naha? Kusabab anjeun bakal nulungan batur hirupna nepi ka pinuh.

8. Candak Sababaraha Resiko

Anjeun parantos ningali pilem atanapi maca buku-buku anu kalebet jalma-jalma anu henteu kantos nyandak résiko kan? Carita-carita sok kalebet tokoh utama anu ngaliwat hal anu pikaresepeun. Aranjeunna dina campuran hal, anjeun terang? Tapi eta karakter anu jenis ngan meh, gampang poho. Tokoh-tokoh éta ngan émut dina kontéks pahlawan, penjahat, atanapi karakter anu ngalakukeun hal-hal, nyandak resiko, sareng nyampurnakeunana. Pondokna, ulah jadi “karakter éta”. Janten wani, campur hal-hal dina kahirupan anjeun, sareng ulah hirup anu ngan ukur diinget dina konteks batur! Janten pahlawan carita anjeun nyalira, sareng mimitian nyandak sababaraha résiko! (Disclaimer: Candak Resiko Diitung….Entong Maéhan Diri)

9. Meunang Luar More

Upami anjeun hoyong hirup kalayan langkung gairah, langkung seueur ka luar bakal ngabantosan. Turunkeun kadali jauh, mareuman kaulinan vidéo, cabut colokan tina internét, teras angkat ka luar. Husus, tempat kaluar di alam. Cahaya panonpoe, di luar, sareng di alam anu saé pikeun sumanget anjeun. Malah aya élmu anu ngadukung ieu. Numutkeun kana ulikan ieu dilakukeun di Universitas Stanford: populasi urban condong mibanda ongkos luhur gering méntal, kahariwang, sarta depresi. Sareng alesanana, sabab populasi urban henteu cekap kaluar di alam. Sareng kuring yakin kuring henteu kedah nyarioskeun éta, tapi upami anjeun sok hariwang atanapi depresi, éta bakal hésé pisan pikeun dipecat ngeunaan kahirupan anjeun.

10. Nginum Kopi Langkung

Sumuhun, abdi serius! Tingali, aya seueur alesan pikeun nginum kopi. Kopi tiasa ngajantenkeun anjeun langkung pinter, masihan langkung énergi, sareng ngajantenkeun anjeun langkung bahagia. Mangpaat kaséhatan téh loba. Abdi leres-leres nginum kopi ayeuna… sareng dina cangkir ka-7 kuring! Woooooooo! hirup kalawan gairah wooo Nyaan, salah sahiji alesan anu pangsaéna pikeun nginum kopi nyaéta kusabab éta tiasa nyandak anjeun tina parasaan sapertos zombie ka parasaan sapertos pahlawan aksi dina 2 menit datar. Sareng anu terakhir anu kuring pariksa, parasaan sapertos zombie anu teu nyawaan, nyered suku henteu ngakibatkeun hirup anu gairah. Jadi nginum deui kopi Yo!

Tip Bonus: Pikeun Ngabantosan Anjeun Hirup Kalayan Gairah

Ieu sapotong panungtungan abdi nasihat. Nganggap éta tip bonus. Salah sahiji metodeu anu pangsaéna anu kuring dianggo pikeun ngabantosan kuring hirup kalayan langkung gairah, nyaéta ngamimitian hirup kuring saolah-olah kuring pensiunan. Kuring terang éta saderhana, tapi hack mental anu sederhana ieu, tiasa ngabantosan anjeun ngabebaskeun pola pikir anjeun sareng ngosongkeun pamikiran anjeun pikeun ngajantenkeun anjeun ngalakukeun hal-hal anu anjeun hoyong laksanakeun. Contona, dina weekends Anjeun bisa dimimitian ku saukur ningali diri salaku pensiunan. Teras milarian ngalakukeun sagala hal anu anjeun laksanakeun upami anjeun leres-leres pensiunan. Ku tricking pikiran anjeun kawas ieu, anjeun bakal nempo waktu luang anjeun dina cara leuwih santai. Di luhureun ieu, anjeun sabenerna bakal nulungan diri anjeun ngalakukeun hal-hal anu anjeun hoyong laksanakeun, tapi teras-terasan ditunda dugi ka pensiunan. Janten, ti ayeuna, mimitian mikiran diri anjeun salaku pensiunan. Sareng ngamimitian hirup pinuh anu anjeun ngarepkeun anjeun tiasa hirup ayeuna! Hirup kalawan gairah kiwari!

PIKIR-PIKIR AKHIR KUMAHA HIRUP SAMPINGAN

Abdi bakal nyata sareng anjeun. Bener-bener ngaganggu kuring iraha waé kuring ningali aya anu ngajalajah sapanjang kahirupan, hirup sapertos pangalaman ieu anu bakal salami salamina. Sareng jalma-jalma anu kuring gegeroan, nyaéta jalma anu hirup dina bentuk kontrol pesiar. Sedih, hanjakal pisan. Pikeun kuring, éta sami sareng jalma anu niup irung kalayan tagihan $ 100. Leres, hirup susah, sareng urang sadayana gaduh masalah, tapi leres-leres, urang ngan ukur nampi salah sahiji budak jahat ieu. Aya seueur pisan pikeun hirup, sareng seueur pisan hal anu kedah diperhatoskeun sacara konsisten, anu matak kuring mikir yén sababaraha urang henteu hirup kalayan gairah unggal dintenna. Ayeuna, éta jarang pisan dinten ieu, tapi iraha waé kuring ningali jalma anu pinuh ku kahirupan sareng seuneu pikeun hirup, éta bakal seuri. Éta ogé ngajadikeun kuring mikir, kumaha dunya tiasa ngagunakeun langkung seueur jalma anu leres-leres hirup kalayan gairah. Warta anu saé nyaéta, urang sadayana tiasa janten jalma éta upami urang leres-leres hoyong. Heck, upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngarobih naskah lami anjeun sareng janten seuneu pikeun kahirupan ieu ayeuna. Janten, anjeun badé? Naha anjeun bakal milih pikeun hirup pinuh, pikeun hirup dina seuneu? Lamun kitu, ngan inget nuturkeun 10 tungtunan ieu, tur Anjeun bakal jadi ogé di jalan Anjeun! BERUSAHA The # 1 kaduhung jalma nyebut bari bohong dina deathbeds maranéhanana nyaéta, “Kuring miharep kuring boga kawani pikeun hirup bener kuring hayang”. Entong ngantep éta anjeun . Naha Anjeun Apal Kumaha Hirup kalawan Passion? Gairah mangrupikeun salah sahiji émosi anu paling kuat anu tiasa urang raoskeun dina kahirupan urang. Éta mangrupikeun puncak jiwa sareng kasuksésan. Urang ngarasa gairah nalika urang ngahaturanan diri kana hal anu urang resep pisan sareng nganggap paling penting. Pikeun terang naha urang hirup kalayan gairah atanapi henteu, urang kedah ningali naha urang ngalaksanakeun diri dina naon anu urang laksanakeun, upami urang merhatikeun naon anu urang laksanakeun sacara alami atanapi upami urang ngarasa unggal keletik jam dina waktosna. Dinten ieu kami bakal ngabahas gairah sareng kumaha ningkatkeun pangalaman hirup sareng pangembangan diri anjeun . Sababaraha urang parantos sumping pikeun nganalisis parasaan batinna kalayan tujuan milarian naon anu leres-leres ngajantenkeun aranjeunna hirup sareng caang. Sapertos kréatipitas, pikeun ngamimitian urang kedah ngaleungitkeun ideu yén henteu sadayana gaduh éta. Sadayana urang pantes sareng sanggup hirup gairah – sadayana urang, dina sagala bédana. Abdi tiasa ngajamin yén kahirupan tanpa gairah henteu ngamungkinkeun urang ngahontal poténsi batin anu leres anu urang lebet ka dunya ieu. Teu aya ganjaran anu langkung ageung tibatan berjuang pikeun anu nyorong gairah anjeun sareng mutuskeun nyandak resiko sareng masihan anu pangsaéna tina diri anjeun pikeun hal-hal sareng jalma anu anjeun dipikacinta. Anjeun ogé diajar yén gairah sadayana unik sareng teu tiasa diulang . Anjeun milih gairah anjeun, kumaha perasaan anjeun, sareng kumaha anjeun ngahirupkeunana. Anjeun mangrupikeun anu ngalahirkeun parasaan anjeun sorangan sareng anjeun gaduh kakuatan anu luar biasa pikeun aranjeunna. Anjeun mutuskeun kumaha hirup jeung kumaha ngarasakeun hirup anjeun – sanggeus kabeh, éta gumantung sagemblengna ka anjeun. Upami anjeun hoyong ngaraos gairah pikeun naon anu anjeun laksanakeun atanapi impian dina kahirupan anjeun, kuring nyarankeun latihan 5-léngkah pondok ieu :

  1. Tulis daptar 15 karep anjeun : naon anu anjeun pikahoyong, naon anu paling istimewa pikeun anjeun, atanapi naon anu janten pondasi kabagjaan individu anjeun.
  2. Ayeuna pilih 3 anu anjeun resep.
  3. Tulis 4 atanapi 5 parasaan anu paling ngajelaskeun naon anu lumangsung nalika anjeun ngalaman masing-masing tina 3 karep.
  4. Tuliskeun pikiran- pikiran négatif anu tiasa ngajagi anjeun tina ngajantenkeun karep anjeun janten kanyataan sapopoé.
  5. Pikirkeun kumaha anjeun tiasa ngajantenkeun hobi anjeun janten hal anu ngabantosan anjeun suksés , émut yén gairah sareng kasuksésan sami.

Salah sahiji cara pikeun ngadeukeutkeun karep anjeun nyaéta ngagabung sareng ngurilingan diri anjeun sareng jalma-jalma anu gairah anu mikaresep naon anu aranjeunna laksanakeun sareng karasa. Nalika urang lengket sareng aranjeunna, urang gaduh poténsi pikeun mikaresep ayana anu langkung sengit sareng, kabeneran, gairah nular . Gampang pikeun ngawartosan nalika aya anu gairah: aranjeunna nyarioskeun karepna sareng ngeusian ku cinta sareng cahaya nalika aranjeunna bagikeun ka batur. Ieu anu kuring karasa dina haté kuring nalika kuring ngupingkeun Pau Garcia-Milá, salah sahiji pangusaha anu paling gairah anu kuring gaduh rejeki pikeun diajar. Abdi ngarepkeun anjeun bakal ngaraosan pangaruh anu sami:

Tapi naon hartosna hirup anjeun kalayan gairah?

Jawabanna aya dina hirup unggal momen dina kahirupan anjeun, ngaraosan kalayan inténsitas anu anjeun bakal hirup dinten terakhir anjeun . Hirup kalawan gairah hartina anjeun hirup ngagunakeun sakabéh pancaindera anjeun sarta tetep sadar kanyataanana sorangan pikeun ngahontal minuhan batin anu ngamungkinkeun urang pikeun ngembangkeun pribadi urang “sihir”. Jang ngalampahkeun ieu, babaturan deukeut pangkuatna urang nyaeta kecerdasan emosi, anu ngamungkinkeun urang pikeun megatkeun halangan nu geus dijieun ku kasieun urang jeung watesan falsely ditanggap ku méré urang host alat jeung nu attain hirup gairah. Diajar hirup kalayan gairah mangrupikeun impian anu tiasa dilaksanakeun pikeun sadayana. Abdi ajak anjeun wani ngarasa kabébasan, ngarecah halangan anjeun, ngalaksanakeun tantangan ieu, sareng ngawitan unggal dinten janten anu énggal. Cobaan hal-hal anyar, nikmati unggal dinten, hirup di dieu sareng ayeuna, ngajantenkeun hal-hal, teras-terasan tumbuh, sareng, anu pangsaéna, cinta sareng bagikeun cinta hirup anjeun ka batur. Fitur gambar kahadean tina De Visu Tulisan ieu mimitina muncul dina BrandMentalist.com . Aya loba cara pikeun hirup hirup – teu aya bener atawa salah. Nanging, sababaraha urang percaya kana hirup anu pinuh ku gairah – kahirupan dimana anjeun henteu kantos bosen, stagnan, atanapi macét – kahirupan dimana anjeun teras-terasan gumbira sareng inspirasi. Tanpa gairah, hirup sigana euweuh hartina jeung mundane. Pikeun hirup kahirupan konvensional dimana urang ngalaksanakeun padamelan tradisional anu henteu ngagumbirakeun urang pikasieuneun sareng pikasieuneun. Pikeun hirup ku aturan jeung nikah batur boring nyaeta hirup di panjara. Anjeun yakin yén hirup téh salawasna merangsang indra anjeun, ngarasa, ngalaman, jeung teu pernah bosen. Di handap ieu aya tujuh aturan anjeun hirup ku.

1. Salawasna manggihan naon markisa anjeun.

Léngkah munggaran pikeun hirup kahirupan anu pinuh ku gairah nyaéta pikeun terang naon gairah anjeun. Ningali deui ka budak leutik anjeun, anjeun émut pisan terang naon anu anjeun pikahoyong, naon anu anjeun tiasa nyéépkeun jam-jaman tanpa ngaraos sepi, sareng naon anu anjeun banggakeun nalika anjeun murangkalih. Nalika anjeun dewasa, sakapeung anjeun ngarasa kabeuratan ku tanggung jawab anu anjeun kedah laksanakeun. Tapi euweuh urusan sabaraha sibuk anjeun, anjeun salawasna neangan minat luar peran anjeun di gawe atawa peran anjeun salaku anggota kulawarga. Anjeun salawasna neangan gairah anjeun sarta nyieun waktu pikeun eta. Sareng upami anjeun untung, anjeun tiasa suksés ngajantenkeun gairah anjeun janten karir. Gairah anjeun ngajaga ketukan haté anjeun. Éta masihan anjeun rohangan pikeun ngambekan sareng rohangan pikeun bersantai – saleresna mangrupikeun kado anu mereun pikeun jiwa anjeun!

2. Meunang obsessed jeung markisa Anjeun.

Sakali anjeun mendakan gairah anjeun, anjeun masihan sadayana anu anjeun pikahoyong sareng terang kana jero sareng luar. Gairah anjeun janten bagian anu ageung tina saha anjeun – bagian tina idéntitas anjeun. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun reueus nyauran “kapentingan anjeun” sabab ngabantosan ngawangun citra diri sareng harga diri anjeun. Sanaos anjeun ngamimitian salaku amatir atanapi pemula, anjeun nekad janten ahli dina éta. Anjeun hirup jeung ngambekan eta. Ampir sok gaib mun anjeun nabrak batur anu gairah ngeunaan hal anu sarua sakumaha anjeun. Panon anjeun hurung nalika anjeun nyarioskeun karep anjeun. Anjeun ngarasa energetic jeung sumanget ngeunaan eta. Sanajan awak geus capé, haté anjeun ngabejaan anjeun tetep jalan. Anjeun pernah bisa ngabayangkeun hirup hiji hirup tanpa markisa kuat pikeun hiji hal. Anjeun ningali dunya ngalangkungan gairah anjeun – ieu mangrupikeun hiji-hijina cara anjeun tiasa hirup sareng hiji-hijina jalan pikeun anjeun leres-leres mikaresep kahirupan.

3. Janten kabuka-pikiran tur panasaran.

Anjeun hirup hirup kalawan leungeun kabuka lega tur kabuka pikeun kasempetan utamana dina widang gairah anjeun. Anjeun nyobian ngadangukeun tur ngartos, tinimbang hakim. Ku janten pikiran kabuka, anjeun tiasa diajar langkung seueur sareng ngalaman langkung seueur – ngabentuk sudut pandang anjeun pikeun ningali hal-hal tina sagala sudut sareng mendakan kaéndahan dina hal anu béda. Inspirasi anjeun didorong ku rasa panasaran anjeun. Kreativitas anjeun didorong ku kahayang anjeun pikeun diajar. Anjeun resep pendak sareng jalma anyar anu pikaresepeun anu hirup kalayan gairah sareng panasaran pikeun diajar deui. Dunya ngandung kasempetan anu teu aya watesna sareng jalan panemuan henteu pernah aya tungtungna.

4. Janten spontan

Pikeun hirup hirup nurutkeun rencana téh hirup hiji boring. Definisi anjeun ngeunaan perencanaan kahirupan langkung tina prosés pamikiran strategis anu masihan anjeun kamampuan pikeun meunteun pendekatan mana anu pangsaéna. Najan kitu, anjeun tetep rencana anjeun fléksibel. Anjeun siap luncat dina pesawat iraha wae nu peryogi. Anjeun daék ngomong enya kasempetan acak sarta spontan dibere di hareup anjeun. Anjeun henteu sieun komitmen kana kaputusan anu dilakukeun dina waktosna. Kanyataanna, eta excites anjeun ngan luncat katuhu kana hal tur tingal dimana eta nyandak anjeun. Luncat kaluar tina zona kanyamanan anjeun masihan anjeun adrenalin. Nyaho yén anjeun gaduh kalenturan sareng kabébasan pikeun ngapung sareng ngajalankeun liar masihan anjeun kanyamanan. Kahirupan téh senang. Janten naha henteu nangkeup éta sareng janten sakedik teu kaduga, sanés?

5. Cinta sapinuhna tur jero

Gairah anjeun dina kahirupan langkung seueur ngan ukur minat anjeun pikeun topik anu dipikaresep. Gairah anjeun nembus sadaya bagian kahirupan anjeun kalebet cinta. Anjeun bogoh pinuh tur deeply kalawan gairah a. Anjeun teu ngantep éta garing atanapi basi. Anjeun salawasna neangan cara pikeun bungbu nepi kahirupan cinta anjeun. Kadang anjeun ngarasa rentan kusabab ieu. Tapi éta hiji-hijina cara pikeun leres-leres ngaraosan sisi émosional diri anjeun. Biasa sareng kusam henteu aya dina kamus anjeun. Nyaeta cinta passionately atanapi nanaon pisan.

6. Janten mereun

Harti hirup pikeun manggihan kado Anjeun. Tujuan hirup nyaéta pikeun masihan. – Pablo Picasso

Gairah nular sareng hiji-hijina jalan pikeun leres-leres kaeusi nyaéta mere ilham batur. Kusabab gairah anjeun masihan tujuan sareng hartos hirup anjeun, éta bakal éra pikeun ngajaga naon anu anjeun terang sareng anu anjeun alami. Nyaritakeun carita kahirupan anjeun atanapi nunjukkeun kréatipitas anjeun ka dunya mangrupikeun cara pikeun neraskeun gairah anjeun. Anjeun hoyong mere ilham batur ngarasa leuwih alus ngeunaan kahirupan jeung diri. Anjeun hoyong mere ilham batur pikeun ngalakukeun leuwih, jadi leuwih, sarta ngahontal leuwih. Dina ahir poé, ngarasa uninspired jeung asa téh rarasaan awon kantos. Salaku anjeun jalma anu hirup kalawan gairah sarta manggihan kabagjaan tur kabagjaan hirup ngaliwatan eta, anjeun hoyong mere ilham batur ngarasa cara nu sami.

7. Lalampahan

Dunya mangrupikeun buku sareng jalma anu henteu ngarambat ngan ukur maca hiji halaman. – St Agustinus

Naon waé karep anjeun, aya komunitas jalma anu resep kana hal anu sami sareng anjeun. Sudut pandang maranéhanana ngeunaan éta bisa jadi rada béda. Tapi kaéndahanana nyaéta ngahargaan bédana, ningali hal-hal tina sudut anu anjeun henteu acan ningali, sareng ngalaman hal-hal anu henteu acan dilakukeun. Kaéndahan seni dina sudut pandang artis Perancis urang bisa jadi rada béda ti sudut pandang artis Amérika urang. Kaéndahan musik éléktronik pikeun ceuli produser Inggris urang bisa jadi béda jeung Ceuli produser Jerman urang. Perjalanan nyaéta pikeun ngalegaan cakrawala dimana gairah anjeun dipasrahkeun. 2015-05-28-1432783684-2113622-2015051606.17.491.jpg Mo nyaéta pangadeg The Happiness Planner, planner anu museurkeun kana kabagjaan, pamikiran positip, mindfulness, syukur, sareng perbaikan diri. Anjeunna ogé ngagaduhan blog anu disebut BrandMentalist dimana anjeunna nyerat ngeunaan hikmah kahirupan modern, kabagjaan, perbaikan diri, sareng kewirausahaan.

Upami anjeun hoyong ngiringan kiriman Mo ngalangkungan email, mangga ngadaptar di dieu.
⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun ⌄ Urang sadayana hoyong hirup gairah, tapi dugi ka dinya tiasa sesah. Upami anjeun hoyong hudang unggal isuk kalayan énergi sareng siap pikeun ngaduruk dunya ku ngalakukeun naon anu anjeun resep, baca terus pikeun diajar 10 cara pikeun ngamimitian hirup gairah.

1. Nempatkeun sorangan Out Aya

Pikeun ngudag kahirupan gairah anjeun kedah nempatkeun diri anjeun. Sukarelawan pikeun kasempetan anu datang ka anjeun. Angkat leungeun anjeun pikeun pangalaman anyar. Nangtang sorangan. Ku nempatkeun diri anjeun di dinya, anjeun bakal muka diri anjeun ka dunya anu anyar tina kemungkinan sareng cara pikeun hirup gairah unggal dinten.

2. Nyambung Jeung Batur Anu Bagikeun Passion Anjeun

Ngahontal jalma anu ngabagi gairah anjeun sareng kenal sareng aranjeunna. Ngurilingan diri anjeun sareng jalma-jalma anu gairah bakal nempatkeun anjeun dina pigura pikiran “naon waé anu mungkin” sareng ngajantenkeun kahirupan gairah anjeun langkung gampang. Aya paribasa baheula anu nyebatkeun “Anjeun mangrupikeun jumlah tina lima jalma anu paling caket sareng anjeun.” Pastikeun anjeun dikurilingan ku jalma séjén anu hirup kaluar karep maranéhanana sarta geura-giru, anjeun bakal ogé. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄

3. Bawa Gairah Kana Kahirupan Sapopoé Anjeun Bit ku Bit

Teu kedah janten pendekatan sadaya-atanapi-henteu. Upami anjeun parantos siap pikeun ngamimitian hirup anjeun kalayan gairah, anjeun tiasa ngamimitian dinten ayeuna ku ngadamel parobihan leutik kana rutinitas sadinten anjeun. Mimitian hirup gairah anjeun dina cara leutik kiwari, sarta terus nambahkeun potongan naon anjeun bogoh. Kalayan unggal minggu anu kalangkung, anjeun bakal langkung caket kana kahirupan anu anjeun impikeun.

4. Nyaho Diri

Sateuacan Anjeun ngamimitian, Anjeun kudu nyaho diri heula. Kenali naon anu anjeun resep laksanakeun, naon anu masihan anjeun énergi alami, sareng sabalikna, naon anu narik anjeun ka handap sareng ngaleungitkeun anjeun. Ku terang ka diri anjeun, anjeun bakal terang naha gairah anu anjeun pikahoyong mangrupikeun hal anu pas pikeun anjeun.

5. Mimitian Nyandak Peta

Henteu aya anu hébat anu kantos kajantenan tanpa tindakan anu ageung! Mimitian nyandak tindakan ayeuna pikeun nyandak léngkah dina arah anu leres pikeun impian anjeun. Bisa jadi sagampil ngalakukeun sababaraha panalungtikan online, enrolling dina kelas seni atawa ngirim kaluar sababaraha surelek ngeunaan volunteering kalawan grup masarakat lokal. Naon waé éta, lakukeun léngkah munggaran ayeuna. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄

6. Jieun Passion Anjeun Bagian tina Identity Anjeun

Pikeun ngamimitian hirup gairah, anjeun ogé kedah ngaidentipikasi éta jero. Henteu aya gunana pikeun ngudag hal-hal anu ngan ukur jero, janten pastikeun gairah anjeun mangrupikeun hal anu paling jero sareng anjeun di jero sareng di luar.

7. Nempatkeun Diri Kahiji

Éta hal anu saé pikeun ngaheulakeun batur, tapi sakapeung anjeun kedah ngutamakeun diri anjeun. Tangtosna sababaraha hal sapertos ngadukung kulawarga anjeun sareng janten aya pikeun réréncangan anjeun penting, tapi dina daérah kahirupan anjeun, anjeun tiasa ngirangan kawajiban anu teu dipikabutuh pikeun nyéépkeun waktos pikeun anu penting. Ukir waktos kaluar tina jadwal mingguan anjeun pikeun ngudag karep anjeun sareng sakedik-sakedik, anjeun bakal dugi ka dinya.

8. Candak Risk a

Kadang pikeun ngahontal tujuan, anjeun kedah nyandak resiko. Bisa jadi basajan saperti ngahontal kaluar ka jalma anyar atawa sakumaha gélo sakumaha quitting pakasaban poé anjeun. Penting pikeun mikirkeun résiko anu langkung alit sateuacan nyandakana sareng pastikeun anjeun tiasa damel ogé sacara praktis. Nu keur ceuk, kadang anjeun ngan perlu balik pikeun eta. Anjeun bakal terang iraha waktosna pas. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄

9. Tetep Up Moméntum

Tetep moméntum anjeun ku ngalakukeun hiji hal pikeun ngadeukeutan kahirupan anu pinuh ku gairah unggal dintenna. Sababaraha dinten langkung sibuk tibatan anu sanés, janten sacara alami henteu unggal dinten bakal janten tempat pikeun produktivitas sareng tujuan anu dihontal. Kitu cenah, unggal poé, euweuh urusan sabaraha sibuk anjeun, ngalakukeun hiji hal pikeun ngadeukeutan ka ngahontal cita anjeun.

10. Percaya ka Diri Anjeun

Leuwih penting batan nanaon, Anjeun kudu percaya diri. Upami anjeun henteu percanten ka diri anjeun, moal aya anu sanés, janten sadayana kedah dimimitian ku anjeun! Percaya kana kakuatan impian anjeun sareng terang yén sanaos jalanna panjang, anjeun bakal dugi ka dinya. Kiridit gambar ka lilivanili via Flickr CC ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ Anjeun ogé tiasa resep: 7 Cara Ngarasakeun Gawé Pikeun Impian anjeun

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *