Travel Panaséhat Level 1: Latihan Awas Normal Travel Panaséhat Level 1: diropéa sakabéh tingkat piwuruk sanggeus review periodik. Maca deui… Logo Napigasi samping Émbaran Darurat pikeun Warga Amérika Peraturan COVID-19 panganyarna Pesen pikeun Warga AS saméméhnaSalajengna

Émbaran Darurat Lokal sarta Kontak Baca panggeuing pikeun Warga AS Pikeun warga AS iinditan ka atanapi cicing di Jepang Tanda sareng Pesen pikeun warga AS anu tinggal sareng angkat ka Jepang saméméhnaSalajengna

Ngalamar visa nonimigran tiasa ningali status kasus visa na ngalangkungan halaman peluncuran CEAC. Kabéh kasus NIV dijieun dina taun kaliwat sadia dina Cék Status CEAC.

Kumaha ngagunakeun sistem: Dina raraga ngagunakeun CEAC Status Cék, anjeun bakal kudu ngasupkeun CEAC barkod anjeun sarta lokasi wawancara. Barcode CEAC tiasa dipendakan dina halaman konfirmasi DS-160. CEAC DS-160 Barcode angka dimimitian ku AA dituturkeun ku 8 digit. Status pikeun Ngalamar NIV Nalika anjeun pariksa status visa anjeun dina sistem Cek Status CEAC, hasilna anjeun bakal salah sahiji di handap ieu.

Status Pesen Ditingalikeun Catetan
resi aplikasi pending Upami anjeun parantos ngalebetkeun aplikasi visa non-imigran online anjeun (DS-160), éta henteu acan diolah kana sistem visa. Di sababaraha lokasi, aplikasi anjeun bakal tetep dina status ieu dugi ka anjeun muncul pikeun wawancara atanapi dugi aplikasi anjeun siap pikeun ditinjau. Mangga tingali situs web Kedubes atanapi Konsulat kanggo inpormasi ngeunaan léngkah-léngkah salajengna anu diperyogikeun pikeun ngolah visa. Data aplikasi teu acan diasupkeun kana sistem Kedubes. Pikeun kasus wawancara, aplikasi bakal tetep dina status ieu dugi ka ngalamar muncul pikeun wawancara. Pikeun mail-in kasus, ieu hartina Kedubes teu narima aplikasi.
Aplikasi Ditampi Kasus anjeun kabuka sareng siap pikeun wawancara anjeun, sidik, sareng dokumén anu diperyogikeun. Upami anjeun parantos ngalaman wawancara, mangga parios status anjeun saatos dua dinten kerja. Upami teu aya wawancara anu diperyogikeun, mangga parios deui dina dua dinten kerja kanggo status aplikasi anu diropéa. Pikeun mail-in kasus: Aplikasi visa geus katampa ku Kedubes sarta ngalaman review. Ieu ogé kalebet kasus anu ngantosan dokumén tambahan.
Ngolah Administratif Kasus visa anjeun ayeuna nuju ngolah administrasi. Proses ieu tiasa nyandak sababaraha minggu. Punten tuturkeun pitunjuk anu disayogikeun ku pejabat konsuler dina waktos wawancara anjeun. Upami inpormasi satuluyna diperyogikeun, anjeun bakal dikontak. Upami aplikasi visa anjeun disatujuan, éta bakal diolah sareng dikirim deui dina dua dinten bisnis. Status ieu ngawengku:

  • Prosés ngaluarkeun visa (visa parantos disatujuan tapi henteu acan dicitak)
  • Nungguan pikeun dokumén / informasi tambahan
Tos dikaluarkeun visa anjeun dina prosés final. Upami anjeun teu acan nampi saatos 10 dinten damel, mangga tingali halaman wéb kanggo inpormasi kontak Kedubes atanapi Konsulat dimana anjeun ngalebetkeun aplikasi anjeun. visa geus dikaluarkeun.
nolak Patugas konsuler AS parantos ngahukum sareng nampik aplikasi visa anjeun. Mangga turutan parentah nu mana wae nu disadiakeun ku perwira consular. Upami anjeun diwartosan ku pejabat konsuler yén kasus anjeun ditolak pikeun pamrosésan administrasi, kasus anjeun bakal tetep ditolak nalika ngajalanan pamrosésan sapertos kitu. Anjeun bakal nampi adjudikasi sanés saatos pamrosésan sapertos parantos réngsé. Punten dicatet yén waktos pamrosésan béda-béda sareng anjeun bakal dikontak upami inpormasi tambahan diperyogikeun. Ieu kalebet kasus anu:

  • Nungguan pikeun dokumén / informasi tambahan
  • * Pangolahan Administratif (Tingali di handap pikeun detil)
  • Kasus kalayan pamundut waiver ngantosan.
  • Ditolak dina Pasal 214(b) tina INA.
  • Pikeun kasus pendaptaran perusahaan anyar E-visa: Aplikasi visa parantos ditampi ku Kedubes sareng siap pikeun ditinjau. Mangga antosan parentah salajengna ti Kedubes atanapi Konsulat. Waktu ngolah pendaptaran perusahaan énggal biasana peryogi sahenteuna 3 minggu.

Catetan penting

  • Lamun dokumén tambahan diperlukeun, Anjeun bisa dikontak ku email atawa telepon. Mangga parios email anjeun rutin.
  • Kusabab rupa-rupa faktor, Kedubes AS sareng Konsulat henteu tiasa ngajamin ngaluarkeun visa AS sateuacan tanggal perjalanan anu tetep. Entong ngadamel rencana perjalanan akhir atanapi mésér tikét dugi ka gaduh visa.

Diajar di mancanagara 5617 Neunggeul Kumaha Mariksa Status Visa Nganggo Nomer Paspor anjeun Visa anu sah diwajibkeun pikeun ngarambat ka luar negeri. Tapi, sakeupeul nagara nawiskeun ‘Visa On-Arrival’ gumantung kana hubungan diplomatik anu ramah sareng nagara asal panumpang. Nanging, kalolobaan nagara meryogikeun visa anu sah pikeun asup sareng ngarambat ka nagara éta. Tapi, kumaha anjeun pariksa status visa? Dupi anjeun pariksa status visa kuring online? Naha nomer paspor anjeun cekap pikeun mariksa status visa anjeun sacara online? Ieu mangrupikeun sababaraha patarosan anu paling umum anu urang kéngingkeun nalika aya patarosan visa. Kami rengat sadayana jawaban ieu pikeun anjeun dina blog kami. Tetep maca pikeun terang jawaban! Dina blog dinten ieu kami ngajawab patarosan di handap ieu:

  • Kumaha pariksa status visa online?
  • Kumaha pariksa status visa ku paspor?
  • Naon nomer Rujukan visa sareng dimana mendakanana?
  • Kumaha pariksa status visa AS nganggo nomer paspor?
  • Kumaha pariksa status visa UAE online?
  • Naon rinci ngeunaan Visa Labels?
  • Kumaha pariksa status visa Selandia Anyar nganggo nomer paspor?
  • Kumaha pariksa status visa Australia anjeun online?

1. Kumaha Kuring Mariksa Status Visa Online?

Cara anu paling dipercaya pikeun pariksa status visa online nyaéta ngalangkungan situs web konsulat. Aya dua inpormasi penting anu diperyogikeun pikeun prosés ieu: ID aplikasi anjeun sareng nomer paspor anjeun.

Pitunjuk Lengkah-demi-Lengkah Kumaha Mariksa Status Visa Anjeun Online:

  • “Pindah ka situs wéb visa resmi nagara anu anjeun lamar”
  • Milarian pilihan pikeun ngalacak status aplikasi visa
  • Lebetkeun detil sapertos Nomer Paspor anjeun / Nomer Pangakuan sareng Tanggal Lahir
  • Lengkepan kode captcha teras klik ngalebetkeun
  • Status visa anjeun lajeng bakal dipintonkeun dina layar

Upami anjeun online pikeun mariksa status aplikasi visa anjeun, kamungkinan anjeun bakal nampi sababaraha situs web pihak katilu anu nawiskeun jasa ieu ka anjeun. Nanging, aya pendaptaran wajib anu diperyogikeun dina sadaya situs wéb ieu. Proses pendaptaran ieu peryogi inpormasi tambahan sapertos ID email anjeun, tanggal lahir, sareng sababaraha detil sanésna. Saatos anjeun ngeusian sadaya detil anu diperyogikeun, éta bakal nampilkeun anjeun status Live tina aplikasi visa anjeun. Di sisi anu sanés, situs wéb Konsulat saderhana sareng gampang pikeun napigasi. Anjeun ngan saukur kedah ngeusian ID aplikasi visa anjeun atanapi nomer rujukan sareng nomer paspor anjeun pikeun kéngingkeun status aplikasi visa anjeun ayeuna.

2. Kumaha Mariksa Status Visa Sareng Nomer Paspor?

Upami anjeun sono kana ID Aplikasi / Nomer Rujukan visa anjeun, janten rada sesah pikeun pariksa status visa anjeun. Upami anjeun aya dina kaayaan anu sami, tong panik! Anjeun masih tiasa nampi apdet ngeunaan aplikasi visa anjeun ngalangkungan nomer paspor anjeun. Agénsi perjalanan, Badan Layanan Fasilitasi Visa, atanapi situs web pihak katilu mangrupikeun tilu tempat eureun anu nyayogikeun apdet aplikasi visa. Hal anu saé ngeunaan aranjeunna nyaéta aranjeunna henteu ngabutuhkeun ID aplikasi visa anjeun salaku mandat. Nanging, nomer paspor anjeun penting dina sadaya kasus. Badan Perjalanan sareng Badan Layanan Fasilitas Visa ngan ukur tiasa mariksa status aplikasi anjeun nganggo nomer paspor anjeun. Dina kasus situs wéb pihak katilu, aranjeunna peryogi sababaraha inpormasi tambahan sareng nomer paspor salaku inpormasi utama. Saatos Anjeun nyadiakeun aranjeunna kalayan sagala informasi ieu, aranjeunna bisa ngirim anjeun hirup apdet tina aplikasi visa Anjeun.

3. Naon Nomer Rujukan Visa Sareng Dimana Milarianna?

Nomer Rujukan Visa mangrupikeun nomer anu dihasilkeun sareng formulir aplikasi visa anjeun. Anjeun tiasa mendakan nomer rujukan visa anjeun dina resi invoice tina aplikasi anjeun. Janten penting pikeun nyimpen resi invoice ieu upami anjeun parantos ngalamar aplikasi visa anjeun offline.

4. Kumaha Mariksa Status Visa Kami Sareng Nomer Paspor?

Aya dua cara pikeun mariksa status aplikasi visa anjeun pikeun AS. Salah sahijina nyaéta ngahubungan Pusat Visa Nasional ku telepon, di 1-603-334-0700 (visa imigran) sareng 1-603-334-0888 (visa Non-Imigran). Salian ti pilihan ieu, anjeun ogé tiasa pariksa status aplikasi visa AS anjeun sacara online di Pusat Aplikasi Elektronik Konsular . Fakta Senang: Naha anjeun terang Amérika Serikat ngagaduhan Program Waiver visa (VMP)? VMP ngamungkinkeun sabagéan ageung warga atanapi warga nagara 39 nagara anu milu ngarambat pikeun luang atanapi bisnis salami 90 dinten atanapi kirang tanpa kéngingkeun visa. Anjeun tiasa pariksa daptar nagara anu milu dina VMP di dieu, Program Waiver visa (state.gov)

5. Kumaha Mariksa Status Visa UAE Online?

6. Kumaha Mariksa Status Visa Selandia Anyar Online?

Upami anjeun parantos ngalamar visa Selandia Anyar online, anjeun dipénta pikeun nyetél akun dina situs wéb visa Selandia Anyar resmi- visa Selandia Anyar | Imigrasi Selandia Anyar . Pendaptaran online ieu bakal masihan anjeun aksés login kana kamajuan aplikasi visa anjeun. Anjeun ogé kedah nyayogikeun inpormasi tambahan sapertos jinis kategori visa anjeun pikeun mastikeun éta masihan anjeun inpormasi anu leres ngeunaan status visa anjeun. Sareng, upami anjeun parantos ngalamar visa Selandia Anyar sacara offline, maka konsulat bakal ngabéjaan anjeun ngeunaan waktos ngolah visa anu pasti. Bisi anjeun teu meunang apdet dina jangka waktu disebutkeun, anjeun tiasa ngahubungan konsulat ngeunaan status aplikasi visa Anjeun. Fakta Senang: Naha anjeun terang anjeun tiasa pariksa kaayaan visa Selandia Anyar anjeun sacara online ngalangkungan aplikasi pamaréntah anu disebut Realme? Ngalamar visa Selandia Anyar tiasa ngadamel akun Realme sareng pariksa kaayaan visa masing-masing dina aplikasi anu diidinan ku pamaréntah NZ ieu. Aplikasi ieu tiasa dianggo pikeun kéngingkeun apdet gancang ngeunaan validitas visa NZ anjeun sareng kaayaan visa kritis sanés dina telepon anjeun.

7. Kumaha Mariksa Status Visa Australia Anjeun Online?

Australia ngagaduhan platform visa online khusus- Sistem Verifikasi Online Visa Entitlement (VEVO) dimana anjeun tiasa ningali rinci visa sareng kaayaan visa anjeun kalayan gampang. Éta ogé gaduh aplikasi VEVO dimana pangguna tiasa mendakan unggal pembaruan ngeunaan visa Australia na. Fakta Senang: 5 Dokumén Perjalanan anu ditampi ku VEVO: –

  • Hiji paspor
  • Hiji ImmiCard
  • Dokumén perjalanan konvénsi – ogé katelah Titre de Voyage
  • Dokumén pikeun perjalanan ka Australia (DFTTA)
  • Kartu bukti PLO56

Anjeun tiasa langkung seueur ngeunaan prosés visa Australia dina blog kami di dieu, Kumaha pariksa status visa Australia online? — Blog (aeccglobal.com.au)

8. Naon Rincian Label Visa Anjeun?

Sakali anjeun nampi aplikasi visa anjeun disatujuan, anjeun kedah pariksa labél visa sareng stiker anu dipasang dina paspor anjeun ku Kantor Imah. Rincian dina labél visa anjeun nyaéta kieu: Ngaran visa: Ngaran spésifik visa anu anjeun tahan visa Kadaluwarsa: The validitas visa Anjeun visa Tanggal kadaluwarsa: Tanggal panungtungan anjeun bisa asupkeun nagara. Jumlah Éntri: Jumlah ulang éntri anjeun diwenangkeun bari nyekel visa ieu Kaayaan visa: Unggal kategori visa jelas ngahartikeun kaayaan perjalanan anjeun anu disebatkeun dina labél visa anjeun.

Patarosan remen naroskeun

1. Sabaraha lami kanggo aplikasi visa diprosés?

Waktu prosés aplikasi visa béda-béda gumantung kana nagara, jinis visa, sareng ogé kawarganagaraan anu ngalamar. Sok kapaké pikeun mariksa sareng konsulat ngeunaan waktos ngolah visa pikeun kategori aplikasi visa anjeun.

2. Dupi abdi tiasa nyandak Proyék Atawa Gawé Lamun Kuring Nyepeng Visa Study?

Kaseueuran nagara ngawenangkeun mahasiswa nyandak peran paruh waktu sareng padamelan full-time bari nganggo visa mahasiswa, sanaos ieu sanés masalahna unggal waktos. Unggal nagara ngagaduhan kaayaan kerja khusus dina visa murid. Hadé pisan mun éta pariksa kaayaan visa nagara-spésifik pikeun siswa.

3. Naha Biaya Aplikasi Visa Dibalikeun Upami Aplikasina Ditolak?

Hanjakalna, biaya visa henteu tiasa dibalikeun deui. Janten, upami aplikasi anjeun ditolak, éta tiasa disababkeun ku kakurangan sareng biayana moal dibalikeun deui. Anjeun kedah nerapkeun deui kalayan sagala léngkah anu diperyogikeun kalebet mayar biaya anu sah pikeun aplikasi visa anjeun.

4. Dupi Status Aplikasi Visa Diparios?

Leres, status aplikasi visa anjeun tiasa dipariksa upami anjeun parantos suksés ngalebetkeun aplikasi anjeun. Anjeun tiasa mariksa aranjeunna sacara online ku angkat ka situs wéb konsulat atanapi mariksa aranjeunna sacara telepon. Upami anjeun parantos ngalebetkeun nami sareng nomer telepon anjeun pikeun kéngingkeun apdet status visa, anjeun bakal nampi apdet léngkah-léngkah dina aplikasi anjeun.

5. Naha Otoritas Nyadiakeun Pembaruan Berkala Dina Status Visa?

Leres, otoritas nyayogikeun apdet périodik ngeunaan status visa anjeun. Sanajan kitu, aranjeunna ngandung ukur informasi penting ngeunaan aplikasi. Anjeun ogé tiasa nyarios ka pembimbing anu meunang pangajén di AECC Global anu tiasa ngabantosan anjeun dina prosés diajar di Melbourne, Australia. Yakin, aplikasi visa anu suksés bakal nempatkeun anjeun dina jalan anu leres pikeun ngudag studi di luar negeri. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, mangga pariksa saluran YouTube sareng Podcast kami . Ogé, kunjungan alat premium gratis kami AECC Course Search sareng jelajah langkung ti 170,000 kursus ti sakumna dunya! Kumaha Mariksa Status Visa Nganggo Nomer Paspor anjeun? CATETAN Naséhat ieu ogé nyertakeun anggota kulawarga anu kalebet dina aplikasi Resident Visa atanapi Visitor Visa 2021. Éta henteu nutupan Visas Visitor Grup, aplikasi visa sémah pikeun jalma-jalma ti nagara Pulo Pasifik, atanapi anggota kulawarga pelamar Visa Pangusaha Akréditasi. Kanggo inpo tentang mariksa status aplikasi ieu, tingali visa séjén di handap. Anjeun bakal nampi béwara email nalika urang kedah nyuhunkeun inpormasi salajengna ti anjeun. Anjeun oge tiasa mariksa status anjeun ku log in nganggo akun RealMe® anjeun. Bakal nunjukkeun salah sahiji status di handap ieu:

Dikintunkeun

Kami parantos nampi aplikasi anjeun sareng éta bakal ngamimitian ngalangkungan sistem pamrosesan kami.

Nyiapkeun Aplikasi

Aplikasi anjeun parantos diasupkeun kana sistem kami sareng kami ngonfirmasi detil anu anjeun parantos nyayogikeun. Kami bakal mastikeun idéntitas anjeun sareng pariksa dokumén anu anjeun kirimkeun. Kami tiasa ngahubungi anjeun pikeun naroskeun dokumén atanapi inpormasi anu sanés. Status dina akun online anjeun bakal diropéa pikeun nyarioskeun naon anu urang peryogikeun. Statusna masih bakal ditingalikeun dugi ka kami nampi dokumén, pariksa aranjeunna sareng lebetkeun kana sistem. Ieu tiasa nyandak sababaraha waktos, janten tong hariwang upami status anjeun henteu diropéa saatos anjeun ngalebetkeun dokumén anjeun.

Ngantosan anjeun nyayogikeun dokuméntasi perjalanan

Ieu biasana hartosna urang peryogi anjeun nyayogikeun dokuméntasi perjalanan pikeun ngadukung aplikasi anjeun. Kami ngagaduhan ukuran samentawis dimana urang ngan ukur nyuhunkeun pelamar visa samentawis nyayogikeun scan kualitas pasporna, sareng henteu ngirim paspor fisikna. Anjeun bakal nampi surat naroskeun anjeun ngeunaan ieu. Status éta bakal tetep maca ‘Nungguan anjeun nyayogikeun dokuméntasi perjalanan’, sanaos henteu aya paspor fisik anu dipénta.

Nungguan Mitra Pendukung Anjeun

Ieu ngandung harti yén urang peryogi pasangan anu ngadukung anjeun pikeun nyayogikeun formulir Mitra Pendukung anu parantos réngsé.

Nungguan sponsor anjeun

Ieu hartosna urang peryogi sponsor anjeun pikeun nyayogikeun formulir sponsor anu parantos réngsé. Naha sababaraha aplikasi diolah langkung gancang tibatan anu sanés

Ngumpulkeun Émbaran

Rincian aplikasi sareng dokuméntasi anjeun ampir siap pikeun ditaksir. Kami bakal ngabagikeun aplikasi anjeun ka agénsi sanés sareng tim kaséhatan kami pikeun ngonfirmasi detil anjeun, upami diperyogikeun. Ieu nalika urang peryogi inpormasi médis, janten kami tiasa ngahubungi anjeun pikeun naroskeun pamariksaan médis.

Ngantosan anjeun nyayogikeun médis

Ieu hartosna urang peryogi anjeun ngalengkepan pamariksaan médis. Status ieu masih bakal ditingalikeun dugi kami nampi inpormasi, pariksa sareng mastikeun yén éta parantos diasupkeun kana sistem. Ieu tiasa nyandak sababaraha waktos, janten tong hariwang upami status anjeun henteu diropéa saatos anjeun ngalebetkeun dokumén anjeun. Naha sababaraha aplikasi diolah langkung gancang tibatan anu sanés

Dina Penilaian

Aplikasi anjeun sareng sadaya dokumén anjeun siap ditaksir, ku kituna urang tiasa nyandak kaputusan naha masihan visa atanapi henteu. Aplikasi anjeun bakal ditaksir, tapi ieu moal lumangsung langsung. Waktu nu diperlukeun pikeun meunteun aplikasi gumantung kana sabaraha aplikasi sejenna kami geus narima sarta assessing. Dina tahap ieu, kami tiasa ngahubungi anjeun upami kami peryogi inpormasi langkung seueur.

Inpormasi salajengna Diperlukeun

Ieu hartosna urang peryogi langkung seueur inpormasi ti anjeun sateuacan urang tiasa nyandak kaputusan ngeunaan aplikasi anjeun. Bakal aya surat dina dasbor anjeun ngajelaskeun naon anu urang peryogikeun. Status ieu masih bakal ditingalikeun dugi ka nampi réspon sareng kami mastikeun yén henteu aya inpormasi anu diperyogikeun. Ieu tiasa nyandak sababaraha waktos, janten tong hariwang upami status anjeun henteu diropéa saatos anjeun ngalebetkeun dokumén anjeun. Naha sababaraha aplikasi diolah langkung gancang tibatan anu sanés

Dipénta ditarikna

Anjeun parantos naroskeun mundur aplikasi anjeun. Paménta anjeun ngantosan review sateuacan tiasa réngsé.

Ditarik

Aplikasi anjeun parantos ditarik. Anjeun bakal nampi konfirmasi ieu ngalangkungan akun Imigrasi Online anjeun.

Disatujuan

Aplikasi anjeun parantos disatujuan. Anjeun bakal nampi eVisa anjeun sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng visa énggal anjeun bakal ditambah kana akun Imigrasi Online anjeun.

ditolak

Aplikasi anjeun parantos ditolak. Akun Imigrasi Online anjeun bakal gaduh detil ngeunaan naha aplikasi anjeun ditolak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *