Pasar AS Dimuat… H
M
S

Kumaha ngagunakeun Marco Polo, aplikasi ‘video walkie talkie’ anu ngagabungkeun fitur tina Zoom sareng Snapchat

Marco Polo Aplikasi Marco Polo. Marco Polo

  • Alat komunikasi sapertos Zoom sareng Microsoft Teams parantos ningali unduhan spike nalika jalma-jalma didorong cicing di bumina kusabab koronavirus.
  • Aplikasi obrolan pidéo anu langkung lami Marco Polo ogé parantos ningali kamekaran pangguna.
  • Wabah koronavirus parantos kainféksi langkung ti 1.9 juta jalma di sakumna dunya, kalayan sakitar 30% kasus di AS.
  • Tingali halaman utama Business Insider pikeun langkung seueur carita.

Kalayan jalma-jalma kapaksa damel sareng diajar ti bumi, aplikasi sapertos Zoom, Microsoft Teams, sareng Slack parantos ningali spike dina undeuran nalika aranjeunna janten bagian penting dina kahirupan sapopoe. Saatos damel, anjeun panginten hoyong cara ngobrol sareng réréncangan sareng kulawarga tanpa ngaluncurkeun telepon Zoom anu sanés. Marco Polo diluncurkeun dina 2016 ku Vlada sareng Michael Bortnik handapeun Joya Communications, sareng perusahaan éta jauh pisan. Ieu mimitina ditagih sorangan salaku «video walkie talkie» nu ngantep jalma ngirim pesen deui mudik jeung babaturan. Sababaraha taun ka pengker, sababaraha pangguna ngaduga yén aplikasi éta tiasa ngagentos Snapchat. Sanaos éta henteu kajantenan, Marco Polo parantos mendakan kahirupan kadua nalika jalma-jalma milarian cara pikeun nyambung bari macét di bumi kusabab COVID-19, panyakit koronavirus. Nurutkeun kana Venture Beat, Marco Polo indit ti 12.674 undeuran on Pébruari 15 ka 73.395 undeuran ngeunaan sabulan engké on March 25. Malah selebritis kawas És T anu ngagunakeun éta: anjeunna tweeted «Kuring éta dina jalan saméméh Quarantine. Tapi AYEUNA éta ngalaksanakeun tugas. ” Kieu kumaha ngagunakeun Marco Polo.

Sapertos aplikasi naon waé, léngkah munggaran nyaéta pikeun ngaunduhana di App Store atanapi Google Play Store.

Aplikasi Marco Polo. Marco Polo

Anjeun bakal dipenta pikeun nyieun hiji akun sareng nami sareng gambar profil.

Aplikasi Marco Polo. Marco Polo

Nalika anjeunna nampi uleman kuring sareng gabung, kuring nampi béwara push anu nyarioskeun yén anjeunna ngobrol sareng kuring dina aplikasi.

Aplikasi Marco Polo. Marco Polo

Hiji hal anu misahkeun Marco Polo tina aplikasi obrolan video anu sanés nyaéta pilihan pikeun ngirim pesen nalika duanana jalma henteu online.

Aplikasi Marco Polo. Marco Polo

Kirim sareng rekam pesen, sapertos Snapchat, tapi teras disimpen di handapeun layar supados tiasa ditingali deui sapertos paguneman téks.

Aplikasi Marco Polo. Marco Polo

Marco Polo gaduh sababaraha fitur sapertos saringan sareng kamampuan ngagambar dina layar, tapi aranjeunna henteu langkung maju atanapi variatif sapertos saringan ayeuna dina Snapchat atanapi Instagram.

Aplikasi Marco Polo. Marco Polo

Gaya saringan anu langkung lami sareng sering nabrak (ieu kajantenan nalika kuring nuju ngerjakeun carita ieu) tiasa ngajelaskeun naha Marco Polo murag di tukangeun Snapchat, tapi nalika jalma-jalma terus cicing di jero kusabab coronavirus Marco Polo tiasa balik deui di buruan.

Aplikasi Marco Polo. Marco Polo Baca salajengna Aya nu ngamuat. Hatur nuhun pikeun ngadaptar! Aksés topik paporit anjeun dina feed pribadi nalika anjeun angkat. Fitur
Tech
Marco Polo Tambih deui… Taun 2020, janten ayeuna, anjeun sigana wawuh sareng seueur aplikasi olahtalatah anu béda anu kami sayogi pikeun kami. Anjeun parantos ngupingkeun Snapchat, Messenger, bahkan Whatsapp, tapi sigana aya anu anjeun henteu acan unduh. Nalika ngeunaan aplikasi, Marco Polo janten cara anu ageung pikeun ngahubungi sareng anu dipikacinta! Marco Polo mangrupikeun aplikasi olahtalatah pidéo anu ngamungkinkeun anjeun ngarékam pidéo pikeun dikirim sareng nampi ti pangguna sanés. Anjeun tiasa milih pikeun ngirim sareng nonton video ieu iraha waé, atanapi anjeun tiasa ngarékam langsung sareng ningali réaksi jalma sanés. Janten pikirkeun éta salaku telepon anjeun gaduh walkie talkie pidéo! Ayeuna, naon anu ngajadikeun Marco Polo béda ti Snapchat atanapi aplikasi olahtalatah anu sanés?

1. Marco Polo henteu digantelkeun kana aplikasi anu sanés.

Beda sareng Facebook Messenger, Marco Polo mangrupikeun aplikasi olahtalatah sorangan, janten henteu kabeungkeut kana média sosial. Anjeun ngan ukur tiasa ngajak sareng ngobrol sareng jalma tina kontak telepon anjeun, ngajantenkeun privasi janten perk anu ageung. Anjeun ogé teu tiasa nambihan kana carita sosial sareng aplikasi ieu, anu ngajantenkeun éta kirang tina média sosial sareng seueur deui sapanjang garis pesen téks atanapi korespondensi email, tapi nambihan sentuhan anu langkung pribadi.

2. Poho kaleungitan pidéo atanapi kaleungitan mémori dina telepon anjeun!

Marco Polo ngamungkinkeun anjeun ngamimitian, ngareureuhkeun sareng uih deui kana pidéo anu dikirim iraha waé dina aplikasi! Janten ayeuna anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan ngahaja nutup aplikasi sareng henteu tiasa ningali naon anu dikirim ka anjeun. Sareng teu sapertos aplikasi olahtalatah anu sanés, anjeun henteu ngaunduh pidéo ieu langsung ka telepon anjeun. Video anu dikirimkeun ka anjeun tetep aya di jero aplikasi, janten anjeun henteu kedah hariwang kaleungitan mémori dina poto anjeun atanapi kedah mésér panyimpenan tambahan dina méga anjeun. Émut, aplikasi éta tiasa nyéépkeun panyimpen anu lumayan, janten pastikeun pikeun ngabersihan pidéo anjeun anu henteu relevan deui.

3. Ngajaga hubungan jeung anggota kulawarga geus dijieun gampang!

Di dunya kiwari, lolobana kulawarga anu sumebar ka sakuliah nagara béda jeung kadang malah nagara béda. Lila-lila mangrupikeun dinten-ayeuna kedah nyerat surat-surat ka hiji anu sanés, tapi kadang-kadang kahirupan sibuk teuing pikeun calik sareng nyerat sadayana pesen kalayan pembaruan sadayana. Marco Polo ngagampangkeun gaduh pesen pidéo grup dimana anjeun tiasa calik sareng kulawarga anjeun sareng ngarékam apdet pidéo pikeun anu sanés. Marco Polo ogé cara anu saé pikeun nyambung sareng jalma anu anjeun dipikacinta anu ditugaskeun. Marco Polo ngarilis pidéo dina Youtube kalayan seueur carita ti jalma-jalma anu parantos nganggo aplikasi pikeun nyambung sareng anggota kulawarga nalika ngajabat di militer.

Maca deui: Kumaha Ngajaga Hubungan Jarak Jauh

Gemblengna ieu disada luar biasa, katuhu? Nya, aya hiji deui perk Marco Polo sareng éta sanés pribadi…éta bisnis.

Konperénsi pidéo ageung pikeun kalolobaan karir. Konperénsi pidéo sanés ngan ukur ngirangan waktos perjalanan, tapi ogé tiasa ningkatkeun produktivitas. Sanaos Marco Polo henteu ngamungkinkeun anjeun gaduh obrolan pidéo sacara real-time sapertos Messenger atanapi Whatsapp, éta ngamungkinkeun anjeun ningali batur kerja atanapi bos anjeun ngajelaskeun tugas sareng ngan ukur maca email ngeunaan éta. Numutkeun ka Forbes, Sakali pidéo kalibet nalika nelepon, sadaya parasaan sareng tatakrama rapat robih, saur Koushik. Pamilon tiasa ningali sareng katingali. Sagala rasa kajauhan dipiceun. Teu aya deui anu teu katingali, teu kapikiran, saur Koushik. Pamilon kirang pas kana zona kaluar atanapi seueur tugas, sabab tiasa dina konperénsi audio, sareng tibatan ngajaga kontak panon virtual. Hasilna, saur Koushik, mangrupikeun tingkat kadekatan sareng papacangan anu langkung luhur. Marco Polo sanés ngan ukur pikeun réréncangan sareng kulawarga, tapi éta tiasa janten alat anu mangpaat pikeun bisnis anjeun! Ngadangukeun sareng ningali pidéo tiasa ngabantosan anjeun sareng karyawan anjeun tetep dina padamelan anu aya di payuneun aranjeunna, ogé gaduh sambungan pribadi anu sering leungit dina korespondensi email.

Kumaha ngagunakeun App Marco Polo

Sakali anjeun parantos ngaunduh aplikasi ti toko aplikasi anjeun, éta bakal naroskeun pikeun pariksa nomer telepon anjeun, ngalengkepan profil anjeun, sareng ngajak anjeun ngajak réréncangan sanés dina kontak anjeun. Émut yén Marco Polo ngan ukur dumasar kana kontak anjeun, janten upami jalma anu anjeun hoyong hubungi henteu gaduh aplikasi, anjeun moal tiasa ngahubungi aranjeunna. Pastikeun pikeun nambihan poto supados réréncangan anjeun tiasa kalayan gampang ningali saha anu aranjeunna pesen! Marco Polo saé pikeun nunjukkeun anjeun kumaha aplikasina jalan. Aranjeunna ngamimitian anjeun ku pidéo intro sareng jalma anu ngenalkeun diri ngalangkungan aplikasi. Saatos ningali pidéo intro, pastikeun pikeun ngawenangkeun Marco Polo aksés ka mikropon sareng kaméra anjeun, tanpa aksés ieu anjeun moal tiasa nganggo aplikasi anu leres. Sakali anjeun masihan aksés, anjeun tiasa ngamimitian ngobrol sareng réréncangan anjeun, kulawarga sareng, kolega langsung! Nalika anjeun ngantepkeun aranjeunna ngirim béwara, anjeun tiasa ningali babaturan anjeun ngarékam pidéo langsung! Ngaliwat daptar babaturan anjeun sareng pencét ngamimitian sareng anjeun tiasa ngamimitian ngobrol. Nalika anjeun siap pikeun ngeureunkeun pidéo, anjeun tiasa pencét eureun sareng éta! Video bakal dikirimkeun langsung ka babaturan anjeun. Anjeun tiasa milih ngirim pidéo masing-masing, atanapi ngadamel grup dimana sadayana tiasa ningali pidéo anu sanés. Ieu hébat nalika ngalakukeun proyék grup atawa lamun boga sababaraha anggota kulawarga béda anu sadayana hoyong ngobrol babarengan! Kawas Snapchat, anjeun boga kamampuh pikeun nambahkeun saringan béda, épék sora komo ngagambar dina video Anjeun. Janten pastikeun yén anjeun gaduh senang sareng pidéo anu anjeun kirimkeun! Aplikasi sapertos Marco Polo lalaunan bakal ngarobih cara urang komunikasi. Pastikeun pikeun ngundeur éta sareng mimitian nyambungkeun sareng anu dipikacinta ku cara anu bermakna ayeuna! NEWSLETTER: BACAAN HARIAN DI KOTAK ANDA Asupkeun
pikeun nampi pilihan kami pikeun hal-hal anu pangsaéna, tingali sareng mésér supados anjeun tiasa bersantai sareng fokus kana tugas anu langkung penting! Hayu urang ngabantosan anjeun janten versi anu pangsaéna pikeun diri anjeun! KANGGO LEUWIH TI IBU HARIAN, PORTAL KOLOT Buletin: Ibu poean dikirimkeun ka anjeun
Facebook : @DailyMomOfficial
Instagram : @DailyMomOfficial | @DailyMomTravel | @BestProductsClub
YouTube: @DailyMomVideos
Pinterest : @DailyMomOfficial

RESEP PISAN? PIN IT!

Kiridit poto: Lauren Benson Fotografi Sumber: Forbes | Youtube

Imah

Lauren mangrupikeun indung, pamajikan, sareng fotografer kawinan. Sababaraha hal paporit nya kaasup hiking jeung kulawarga kabogohna, photographing pasangan anu keur cinta, nyanyi ka putri nya, nyieun masakan vegetarian luar biasa, iinditan dunya, jeung dying bulu nya warna gélo.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *