Émut, upami anjeun tiasa, kumaha kahirupan awal taun ieu sateuacan sadayana robih. Ngan sababaraha bulan kapengker, urang sasalaman di kantor, bersin di bandara sareng ngayakeun ultah di réstoran. Di sakuliah dunya, jalma-jalma nyegrek kana lift anu rame sareng nyusup orok anyar babaturan. Dunya dipintal sapertos biasa, kalayan sakedik pamikiran kumaha pandémik global enggal bakal ngagentos cara urang hirup, damel sareng nunjukkeun ka jalma anu dipikacinta yén urang paduli. “Kami sok nyarioskeun ngeunaan nambihan réaksi katujuh,” saur Brian Frick, Diréktur Kreatif pikeun Ikonografi sareng Emoji di Meta. Brian mangrupikeun salah sahiji desainer utama dina réaksi aslina-Cinta, Haha, Wah, Sedih sareng Angry-anu diluncurkeun taun 2015, sareng dumasar kana data tim ngeunaan emoji, panggunaan stiker sareng panalungtikan kualitatif, nyiptakeun réaksi énggal salajengna dina. daptar. Éta bakal gaduh sentimen anu sami sareng Cinta-tapi kalayan pulas. “Cinta parantos dianggo saé pisan,” ngajelaskeun manajer produk Misbah Uraizee. “Tapi kami ogé nyobian mendakan réaksi anu tiasa dianggo pikeun kasus anu henteu murni ngeunaan cinta, sapertos nalika aya anu hoyong nunjukkeun émosi sapertos simpati, dukungan atanapi perawatan. Hiji hal saluareun Cinta. ” Nangkeup mimiti ngarasa kawas sentimen sampurna. Fidji Simo, VP Manajemén Produk, sapuk yén ieu mangrupikeun arah anu badé lebet. ,” manéhna nyebutkeun. Tapi sanaos pameseran ti kapamimpinan Meta pikeun réaksi nangkeup — ogé kahayang pikeun jalma anu ngagunakeun platformna — masalah muncul. “Upami anjeun ningali sajarah emoji,” saur Brian, “nangkeup éta salawasna gagal spektakuler. Ieu ngan teu lagu. Sigana mah leungeun jazz, atawa keur bungah atawa dua gummi biruang squished babarengan. Salian tantangan desain ieu, real estate dina baki réaksi téh exceedingly sparse, utamana dina mobile. Dibikeun kanyataan yén tim ngagaduhan sadayana 16 piksel pikeun dianggo, Brian ogé panginten nangkeup éta sesah ngagambar dina ukuran anu bakal cocog sareng jalma anu nganggo Facebook. Ku sabab kitu, eksplorasi desain awal réaksi nangkeup sabagéan ageung teu aya nanaon anu nyarupaan wujud manusa. Aya pita, kembang, globes, leungeun, leungeun jeung sakabeh loba deui. Pikeun hiji waktu, tim fokus kana diajar panalungtikan sarta iterating on desain ieu, jeung peluncuran dina titik undetermined di mangsa nu bakal datang. Lajeng sumping COVID-19. Sareng gancang pisan, réaksi katujuh ieu janten langkung urgent. Pikeun tim, éta ogé janten langkung rumit. Ujug-ujug, nangkeup mangrupikeun hal anu hoyong dilakukeun ku dunya, tapi henteu tiasa. Pertimbangan ngeunaan poténsi ngarareunah anu aya dina rangkulan anu teu dihoyongkeun ogé kedah diurus. Kalayan seueur cara anu nangkeup tiasa diinterpretasi, tangtangan teras janten nyiptakeun cara émosional anu relevan pikeun umur koronavirus, tapi ogé tiasa ngalegaan. Hiji hal anu hirup dina spéktrum émosi, tina momen anu ngagedékeun, dugi ka karugian, kasedih atanapi hariwang⁠⁠⁠—sareng cukup béda tina réaksi Asih pikeun nangtung sorangan. Strategis eusi anu keras kabel janten kreatif, solvers masalah empathetic. “Jalma hoyong tiasa saling nangkeup ti jauh,” saur Talia Ledner, ahli strategi eusi dina tim Pangalaman Feed, “sareng kami hoyong nyayogikeun éta pikeun aranjeunna ku cara anu hampang. Hiji hal anu asli sareng ngabantosan. ” Dina kapamimpinan John Evans, VP Desain Produk, desain dijieun, animasi ditambahkeun, sarta rounds tina ngaran dimimitian. Naon kahayang bakal réaksi anyar disebut? Talia narékahan pikeun nyiptakeun ngaran anu ngarebut séntimén tina émosi anu tiasa ditepikeun. Saatos sababaraha diskusi sareng ahli strategi eusi Visual Systems Katie Heller sareng tim anu langkung ageung sakitar kebersamaan, sambungan, sareng dukungan, Care janten nami. Dina waktos anu sami, desain akhir diciptakeun sareng diwanohkeun ka grup karyawan internal. Leres pikeun ngabentuk, budaya eupan balik gancang Meta ditajong, sareng koméntar sareng saran gancang dituturkeun. “Aya pepatah kuno ieu di Meta,” saur Katie, “éta eupan balik mangrupikeun kado. Upami perusahaan ieu henteu didorong ku eupan balik, kuring henteu nyangka urang bakal badarat dimana kami aya. Kalawan jam ticking, banjir renderings anyar jeung animasi dituturkeun. Nalika ngadengdekkeun jantung ka gigir masihan langkung seueur rohangan pikeun fitur raray réaksi, éksprési mikro dina raray éta penting pisan pikeun leres. “Kami milarian pikeun mastikeun yén ekspresi éta ngajentulkeun sareng miara, tapi henteu sacara eksplisit mesem,” tambah Tali. “Seueur padamelan ieu dilakukeun dina seuri, juru panon, dina halis sareng dina animasi nangkeup.” Tim rékayasa nyanghareupan set tantangan anu aya hubunganana sareng unik. “Salah sahiji pajeulitna sakitar ieu nya éta parobihan pangbadagna pikeun réaksi saprak mimiti diluncurkeun dina 2015,” jelas Odil Nikadambaev, manajer rékayasa parangkat lunak dina Pangalaman Newsfeed. “Tangtangan pangbadagna kami nyaéta pikeun terangkeun dampak réaksi katujuh dina sadaya infrastruktur Facebook. Aya Newsfeed sareng Stories sareng Live, ogé puluhan permukaan anu kirang dikenal dimana réaksi dianggo sareng ditingali. Penting pisan pikeun gaduh pangalaman anu lancar saatos Care diwanohkeun, sareng kalayan péngkolan anu ketat, tim Quality Assurance mimiti nguji pas aranjeunna tiasa, ningali naha Care muncul di tempat anu leres sareng dina urutan anu leres dina baki réaksi. Tungtungna, Care siap diwanohkeun ka jalma anu nganggo Facebook. Kanyataan yén réaksina ogé kedah resonate sareng panongton anu langkung ti dua milyar jalma mangrupikeun hal anu dipikanyaho ku sadayana dina tim. Ayeuna, kalayan peluncuran umum parantos réngsé, Care tiasa janten cara pikeun jalma pikeun ngémutan naon anu dirasakeun ku sababaraha cara: nunjukkeun kanyamanan, empati, simpati, harepan sareng seueur deui. “Ti luar, sigana sapertos nambihan réaksi sacara téknis sareng visual mangrupikeun hal anu gampang dilakukeun,'” saur Misbah. “Tapi éta saleresna rumit pisan kusabab posisi unik anu aya dina Meta. Nalika anjeun ngawangun pikeun milyaran jalma, aya seueur karagaman sareng seueur anu béda-béda ngeunaan kumaha jalma tiasa napsirkeun hal-hal anu anjeun leres-leres kedah diperhatoskeun. ” Brian satuju. “Hadé pisan pikeun aub dina hal sapertos kieu, anu nyentuh seueur pisan dina sababaraha cara.”

Tetep nyambung!

  • Diajar ngeunaan kahirupan di Meta dina Instagram (@metacareers).

Peryogi rangkulan anu ngayakinkeun salami pandémik COVID-19? Facebook ngagaduhan réaksi anu énggal pikeun éta. Sanaos sikep fisik pangleutikna pikeun ngadukung dukungan henteu mungkin, Facebook sareng aplikasi olahtalatahna Messenger ngaluncurkeun réaksi énggal pikeun nganyatakeun paduli sareng karep, perusahaan nyarios ka USA TODAY sacara éksklusif. Réaksi Facebook anyar – emoji nangkeup haté – dimaksudkeun salaku singkatan pikeun némbongkeun miara jeung solidaritas nalika mairan update status, pesen, poto atawa video salila krisis coronavirus, Fidji Simo, kapala aplikasi Facebook, ceuk dina hiji wawancara. . Dina Messenger, pangguna bakal tiasa ngagentos kana jantung anu ngageter “sabab nalika jantung biasa henteu cekap,” saur Simo. Facebook sareng COVID-19: Aranjeunna ngahapus aplikasina, pamitan ka réréncangan. Lajeng sumping coronavirus Facebook merangan misinformasi COVID-19: Inpormasi anu dipercaya ti para ahli kaséhatan mangrupikeun feed warta Réaksi dina Facebook henteu kantos ngarebut sauntuyan émosi manusa tapi malah dimaksudkeun salaku cara anu sederhana sareng gancang pikeun komunikasi parasaan atanapi pikiran anu positif sareng ngadukung. Facebook ngaluncurkeun réaksi nangkeup anyar pikeun nunjukkeun dukungan pikeun babaturan sareng kulawarga salami pandémik COVID-19. Upami aya kaayaan anu nyebatkeun bandwidth anu langkung émosional dina média sosial, éta ngatasi krisis global anu parantos nyebarkeun panyakit sareng maot, duka sareng kasieunan, katiisan sareng ngasingkeun sareng seueur kasusah kauangan, saur Simo. “Gagasan ieu réaksi nangkeup sumping deui sacara konsisten salaku salah sahiji émosi sareng parasaan anu leungit tina réaksi. Janten éta hal anu salawasna aya dina pikiran urang, ”saurna ka USA TODAY. “Sareng krisis anu ayeuna urang lalui, teu aya ragu yén jalma-jalma peryogi langkung welas asih, langkung seueur dukungan.” Réaksi katujuh – salian resep, jantung, LOL, wow, sedih sareng ambek – parantos digali awal taun ieu. Teras pandémik naékkeun kahirupan sadayana, sareng média sosial janten cara anu langkung penting pikeun nyambungkeun salami jarak sosial. “Krisis ayeuna ieu leres-leres nunjukkeun sajumlah jalma anu berjuang sareng rupa-rupa hal anu béda-béda. Jalma nu gering atawa ngurus nu gering. Jalma anu kaleungitan padamelan. Jalma anu macét di bumi-sakola budakna. Sadayana ayeuna gaduh hiji hal dina kahirupanna anu peryogi dukungan, ”saur Simo. Réaksi nangkeup nyaéta Facebook katujuh parantos nambihan tapi éta ngan ukur samentawis, saur perusahaan. Sateuacan Facebook ngadesain ulang tombol «kawas», éta ngalaksanakeun panalungtikan langkung ti sataun ngaliwatan grup fokus sareng survey sareng ku ningali koméntar hiji dugi ka tilu kecap, emojis sareng stiker pikeun nangtukeun émosi mana anu paling sering dikedalkeun ku jalma. Teras Facebook ngahususkeun réaksi anu dipertimbangkeun pikeun anu narjamahkeun kana budaya di sakumna dunya. Waktos ieu Facebook mutuskeun pikeun ngaleungitkeun panilitian lengkep sareng ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun réaksi énggal Jumaah on Messenger sareng minggu payun dina Facebook, saur Simo. Ieu kumaha réaksi anyar bakal katingali dina feed warta Facebook anjeun. Salila opat taun katukang, ikon ekspresif parantos janten bagian inti tina pangalaman sapopoé pikeun langkung ti 2 milyar jalma dina Facebook. Sareng réaksi masihan perusahaan data-disetir langkung wawasan anu langkung ageung kana naon anu dipikaresep sareng ngamotivasi pangguna éta, anu salajengna ngabantosan ngawartosan naon apdet status sareng iklan anu aranjeunna tingali. Bakal réaksi nangkeup anyar ieu nempel di sabudeureun? Facebook parantos nambihan réaksi samentawis dina jaman baheula sapertos kembang ungu kanggo Hari Ibu atanapi bandéra katumbiri pikeun Pride. Simo nyebatkeun éta sadayana gumantung kana réaksi pangguna kana réaksi éta. “Waktos ieu bakal ngabantosan urang leres-leres ngartos kumaha jalma-jalma ngagunakeunana, naha aranjeunna mendakan nilai sareng naha réaksi ieu leres-leres khusus pikeun waktos anu bakal urang lalui atanapi upami éta langkung evergreen,” saur anjeunna. “Dumasar éta, urang bakal mutuskeun naha urang tetep atanapi naha urang ngahapus dina ahir krisis ieu.” Tanggapan Facebook kana krisis COVID-19 ngabuktikeun janten tés kumaha jaringan sosial raksasa ngitung kakuatan sareng pangaruh anu luar biasa saatos gelombang negatip sareng skandal privasi sareng kaamanan ngaruksak reputasi perusahaan dina taun-taun ayeuna. CEO Facebook Mark Zuckerberg parantos maénkeun peran anu katingali nalika krisis koronavirus, kalibet dina paguneman umum sareng para ahli kaséhatan. Perusahaan Silicon Valley nyiptakeun Pusat Informasi COVID-19 di luhureun feed warta pikeun nawiskeun inpormasi anu dipercaya ti organisasi kaséhatan masarakat pikeun merangan gelombang misinformasi anu aya hubunganana sareng coronavirus. Wilujeng sumping di pandémik média sosial anu munggaran: 8 cara anjeun tiasa ngeureunkeun panyebaran misinformasi coronavirus Trump Facebook feuds: Anjeun panginten arguing ngeunaan pamilihan 2016 éta goréng? Siapkeun diri pikeun 2020 Penambahan réaksi anyar ogé nunjukkeun usaha-usaha Facebook anu terus-terusan ngarobih kana versi anu langkung lembut sareng langkung lembut tina tilas dirina nalika pangguna naroskeun hubunganana sareng jaringan sosial. Argumen ngeunaan warta palsu sareng politik partisan nyababkeun ngaganjel antara babaturan. Nonton gulungan sorotan kahirupan jalma sanés ngajantenkeun aranjeunna depresi sareng teu cekap. Malah parah, sababaraha pangguna Facebook ngaraos yén waktos anu aranjeunna nyéépkeun dina situs éta ngajauhan réréncangan sareng anggota kulawarga ti anu sanés sareng ngajantenkeun sadayana langkung sepi. Salaku tanggepan, Zuckerberg ngadorong Facebook pikeun difokuskeun babagi anu langkung intim, naha dina aplikasi olahtalatah atanapi di grup pribadi. Tujuanana: sangkan leuwih aman mun buka nepi ka babaturan atawa jadi rentan jeung strangers ngaliwatan pangalaman sarupa jeung struggles. “Ieu mangrupikeun hal anu urang milarian pikeun ngabantosan jalma,” saur Simo. “Aya seueur panilitian anu nunjukkeun yén nalika anjeun ningali perjuangan jalma sareng sorotanna, éta ngabantosan anjeun nganormalkeun hal-hal sareng éta ngabantosan anjeun ngarasa tiasa ngahubungkeun. Penting pisan pikeun ngajantenkeun éta aman, sareng réaksi ieu mangrupikeun bagian tina éta. Naon emoji atanapi réaksi anu anjeun pikahoyong ayeuna dina sosial? Bagikeun aranjeunna sareng Jessica Guynn via email atanapi dina Twitter.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *