Anjeun ningali manehna, anjeun resep nya, tapi anjeun teu boga pamanggih naon anu kudu dipigawé. Diajar kumaha kalakuan tiis di hareup gadis pikeun dating sukses!

Kumaha Kalakuan Tiis Di Hareupeun Gadis Atraksi mangrupikeun hal anu lucu, sareng henteu lucu ‘ha ha’. Anjeun resep gadis, anjeun hoyong nya resep anjeun balik, sarta sakabeh anjeun bisa mikir ngeunaan kumaha carana kaanggo dirina, sarta paling importantly, kumaha carana meta tiis di hareup gadis jeung ngingetkeun dirina. Hayu urang nyanghareupan eta, nalika anjeun manggihan diri ditarik ka batur, anjeun ngan saukur teu bisa ngalakukeun nanaon leres. Anjeun leupaskeun sadayana, anjeun ngalangkungan suku anjeun nyalira, anjeun sadar kana sagala hal sareng salaku hasilna, anjeun kumaha waé tiasa janten jalma anu anjeun henteu leres-leres. Henteu cara anu pangsaéna pikeun ngagambar perhatian anjeun ka jalma anu parantos nyekel anjeun! Naon nu peryogi kauninga pikeun jadi lalaki cooler Lamun hayang diajar kumaha carana meta tiis di hareup gadis, anjeun dasarna kudu jadi jalma anjeun – jadi diri! Upami anjeunna mutuskeun yén anjeunna resep anjeun deui sareng anjeun nyamar janten jalma anu béda-béda, anjeun kedah ngalaksanakeun sapanjang hubungan. Nyapekeun tur lengkep teu perlu. Nanging, upami anjeun ngan saukur janten diri anjeun, anjeun tiasa santai, éta langkung nikmat, sareng anjeun henteu kedah pura-pura. Tangtosna, terang naon anu anjeun kedah laksanakeun sareng ngalakukeun éta dua hal anu béda sareng henteu gampang dipisahkeun. [Baca: Kumaha janten saé pisan – 13 palajaran pikeun ngagungkeun seni anu dipuja sareng dikagumi] Kumaha kalakuan tiis di hareupeun budak awéwé Teu yakin dimana ngamimitian? Hayu urang parios léngkah-léngkah ieu anu anjeun tiasa laksanakeun kalayan gampang. # 1 Ngan jadi diri sorangan. Kuring parantos nyebatkeun ieu, tapi éta penting pisan yén éta kedah diulang deui. Ngan jadi anjeun. Anjeun mangrupikeun versi anu pangsaéna sareng hiji-hijina diri anjeun, janten naha henteu ngagentos dunya? Lamun anjeun ngan jadi diri, hirup leuwih gampang, anjeun teu kudu meta, anjeun ngan bisa bébas tur ngalir kalayan naon datang cara anjeun. Tangtu, lamun manehna teu resep anjeun dina ‘cara éta,’ bisa crushing. Tapi pastina langkung saé terang yén anjeunna mutuskeun dumasar kana saha anjeun leres-leres versus versi palsu? [Baca: Kumaha janten diri anjeun, ngabohongkeun kahirupan anjeun sareng cinta ka anjeun] # 2 Tong nyobian janten lucu, éta moal aya tungtungna. Upami anjeun jalma anu komedi alami, henteu kunanaon, teraskeun sareng gaduh acara stand-up pribadi anjeun, tapi jarang pisan ideu anu saé pikeun nyéépkeun guyonan saatos guyonan. Ieu asalna kaluar salaku hiji try teuas sarta éta nyapekeun terus nyoba ‘meunang’ guyonan lamun anjeun teu bener yakin naha anjeun malah nyobian eta. Upami anjeun hoyong diajar kumaha kalakuan anu keren di payuneun awéwé, ngan ukur guyonan upami diperyogikeun sareng anjeunna bakal langkung ngahargaan. [Baca: Kumaha janten lucu sareng ngajantenkeun jalma cinta perusahaan anjeun] # 3 Pakéan dina naon waé anu ngajadikeun anjeun nyaman. Anjeun ngan ukur tiasa janten diri nalika anjeun nyaman sareng hartosna naon waé anu anjeun pakean ogé. Pilih baju anu anjeun pikahoyong, gaya pribadi anjeun, sareng kasejuk alam anjeun bakal datang. Hindarkeun nyobian janten hip sareng modis – henteu unggal gaya cocog pikeun unggal jalma! # 4 Hindarkeun maén rutin ‘hése meunang’. Upami anjeun resep ka anjeunna, jelaskeun ku cara anu halus sareng ulah nyobian rutinitas ‘maén keras pikeun meunang’. Hate éta, paling katresna hate éta, sarta whilst loba dating manual bakal ngabejaan Anjeun yen éta cara pikeun buka, éta bener henteu. Naha jadi alim nalika anjeun tiasa haneut sareng gampang dideukeutan? Jigana éta leuwih gampang pikeun narik perhatian nya ti batur anu desperately nyobian ulah eta. # 5 Poho garis cheesy. Taya gadis kaluar aya manggih eta pikaresepeun lamun guy a feed cheesy obrolan nya nepi garis, jadi mangga, punten, poho aranjeunna! Maranehna pikareueuseun, maranehna nyieun anjeun cringe jeung maranehna teu bade mantuan Anjeun diajar kumaha kalakuan tiis di hareup gadis! Obrolan biasa cukup, malah kudu didorong! [Baca: Kumaha cara ngadeukeutan awéwé anu anjeun henteu terang sareng ngingetkeun anjeunna] # 6 Nangtung pikeun naon anu anjeun terang leres. Teu aya anu langkung pikaresepeun sareng ku kituna langkung keren tibatan jalma anu nangtung pikeun underdog, anu daék nyandak pendirian pikeun naon anu aranjeunna terang leres, henteu paduli naon anu dipikirkeun ku saha waé. Éta pamungkas dina cool! Upami aya anu henteu dipasihan kasempetan pikeun nyarios sareng sadayana ngagentos aranjeunna, nangtung pikeun aranjeunna. Lamun ningali batur anu sigana handap, surak aranjeunna nepi. Éta salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun diajar kumaha kalakuan keren di payuneun awéwé. [Baca: 18 sipat lalaki anu hadé anu ngabédakeun anjeunna tina lalaki anu langkung alit] # 7 Ngan janten nyaman. Janten diri sareng ngagem baju anu anjeun raoskeun ngan ukur puncak gunung es. Anjeun ngan saukur kedah nyaman dina kaayaan sareng éta hartosna henteu nempatkeun anjeunna dina titincakan. Seuseueurna jalma ngalakukeun ieu nalika ningali batur anu aranjeunna hoyong kagum, tapi anjeunna sapertos anjeun! Ningali anjeunna salaku manusa sareng sanés déwi sareng anjeun bakal langkung ngatur kaayaan éta. [Baca: Kumaha janten teu nyaman sareng diri anjeun – Pitunjuk pikeun henteu masihan af * ck] # 8 Buang anjeunna pujian, ngan hiji. Unggal mojang mikanyaah eta lamun batur méré eta compliment a, jadi balik pikeun eta. Nanging, entong ngantunkeun anjeunna ku pesen anu positip, sabab éta bakal katingalina usaha pisan sareng sakedik palsu. Upami anjeun hoyong diajar kumaha carana kalakuan tiis di hareup gadis, ngan nyokot hiji fitur, hiji pisan atra, sarta ngomong eta Sigana alus. Contona “baju éta saé pisan”, atanapi “sapatu anu saé” cekap. Hindarkeun garis “panon anjeun sapertos béntang” sabab éta kalebet kana kategori garis pick-up cheesy sareng kuring parantos nyarioskeun ka anjeun kumaha pikasieuneunana. [Baca: Kumaha cara mesona awéwé sareng nyanjung anjeunna resep ka anjeun] Diajar kumaha kalakuan keren di hareupeun budak awéwé sanés ngeunaan téknik anu rumit sareng éta pasti sanés ngeunaan nyobian janten jalma sanés anjeun, éta ngan ukur perasaan nyaman sareng henteu murag kana bubu janten sakedik, usaha keras . Tumbu cheesy anu cringe-pantes, aranjeunna teu ngajadikeun anjeun ngarasa nyaman sabab nyaho kumaha dahsyat aranjeunna disada. Sarua, ngalungkeun pujian anu kaleuleuwihan ngajantenkeun jelas pisan naon anu anjeun badé laksanakeun, dugi ka anjeunna panginten anjeun teu tulus. Dina ahir poé, gadis nu nuju nyobian ngingetkeun téh ngan gadis. Anjeunna sanés déwi, sanés jalma anu kedah anjeun sembah, anjeunna awéwé anu ngagaduhan kalepatan sapertos anjeun. Éta hartosna anjeunna sigana obsess pikeun nyobian katingali keren di payuneun jalma sanés, sapertos anjeun nyobian ngalakukeun hal anu sami di payuneunana. [Baca: Kumaha carana gaduh swag – 22 cara percaya diri pikeun katingali saé ngalakukeun naon waé] Kuring sok mendakan panjang anu kami siapkeun pikeun ngingetkeun jalma sanés anu luar biasa. Naha urang ngalakukeun ieu? Naha urang éta obsess pikeun resep sareng nampi persetujuan jalma sanés? Naha ieu ngajantenkeun urang langkung saé? Nya kantenan henteu! Diajar kumaha kalakuan tiis di hareupeun budak awéwé teu hésé pisan. Éta ngeunaan ngantepkeun cahaya anjeun nyalira. Tangtosna, éta hartosna anjeun kedah ngenalkeun kumaha pentingna sareng ngajentulkeun cahaya anjeun di tempat munggaran – éta sadayana turun ka kapercayaan diri! [Baca: Kumaha ngawangun kapercayaan diri sareng sadar yén anjeun patut] Éta langkung saé sareng pikaresepeun upami anjeun raoseun dina kulit anjeun nyalira, sabab nalika éta kajantenan, langkung gampil fungsina tanpa teras-terasan naék suku anjeun atanapi berjuang pikeun milarian kecap anu kedah diucapkeun. Nyobaan kalakuan siga batur téh teuing kawas gawé teuas, jadi naha nempatkeun diri ngaliwatan eta lamun anjeun geus cukup tina smarts sorangan pikeun nembongkeun? Seueur jalma hoyong terang kumaha kalakuan tiis di payuneun awéwé sareng nyéépkeun waktos anu ageung pikeun nyobian téknik sareng taktik anu béda-béda, tapi tungtungna, éta mangrupikeun dasar anu paling gampang – ngan ukur janten diri anjeun, tiasa ngaraosan. nyaman dina kaayaan naon jeung nyaho yén gadis nu nuju nyobian sangkan teuas ngingetkeun, ngan hiji manusa kawas anjeun. [Baca: Kumaha Janten Hot Guy – 20 aturan pikeun panas instan] Anjeun bisa jadi nyobian teuas pikeun neuleuman kumaha carana meta cool di hareup gadis. Tapi naon ngomong manehna teu nyoba ngingetkeun anjeun teuing, tapi anjeun jadi sibuk nyobian ngingetkeun manehna nu teu aya bewara? Ieu sagemblengna mungkin! Teras, anjeun dasarna ngabatalkeun usaha masing-masing! Suka naon anu anjeun baca? Tuturkeun kami on Instagram Facebook Twitter Pinterest sarta kami janji, urang bakal pesona untung anjeun kana kahirupan cinta geulis. Lalaki anu katingalina keren dianggap langkung pikaresepeun sareng langkung kuat. Tapi jadi “lalaki éta” tanpa datang di sakuliah salaku palsu hese. Dina artikel ieu, anjeun bakal diajar kumaha kasampak keren bari tetep jadi diri:

  1. Nangtung Lempeng
  2. Ulah Coba Teuing
  3. Maké nuansa stylish
  4. Rock A Jaket Kulit
  5. Kéngingkeun jeans anu pas
  6. Tambahkeun sababaraha tunggul
  7. Leumpang Kana Kamar & Nyaho Jalma
  8. Anggap Sarerea Suka Anjeun
  9. Nyaho Aturan & Ngalanggar Éta
  10. Nyaho Iraha Ngaleungitkeun Sikep “Cool”.

Tip #1 Nangtung Lempeng

Sanding up lempeng ngajadikeun anjeun kasampak cool Diajar kumaha kasampak cool dimimitian ku ayana kuat. Éta kumaha saé anjeun ngalaksanakeun diri di payuneun batur. Ngabogaan sikep anu saé nalika nangtung (atanapi linggih dina sababaraha waktos) penting pisan di dieu. Psikolog sosial Amy Cuddy ngungkabkeun sikep basa awak anu tangtu anu tiasa nunjukkeun kalemahan atanapi kasieun:

  • Ngungkur
  • Slumping
  • Nyieun sorangan kasampak leutik

Hindarkeun sapuan ieu sareng teras pariksa naha anjeun ngalakukeunana sacara teu sadar. Sabalikna, anjeun hoyong difokuskeun perasaan jangkung sareng kuat – sareng ngantepkeun éta ngagambarkeun sikep anjeun. Anjeun kedah percanten yén anjeun katingali saé pisan! Cuddy ngalaksanakeun hiji ulikan dimana dua kelompok subjék ngalakukeun poses “kakuatan rendah” sareng “kakuatan tinggi”. Hasilna nunjukkeun yén jalma anu pose kakuatan tinggi ngagaduhan tingkat téstostéron anu langkung luhur. Hasil ieu hartosna korelasi antara presentasi awak anjeun sareng rasa kakuatan / kateguhan.

Tip #2 Ulah Coba Teuing

Kurang leuwih lamun datang ka némbongkeun saha boss . Anjeun moal ngingetkeun jalma upami aranjeunna ngaraos kecap sareng lampah anjeun didamel. Hal utama nyaéta ngalakukeun hal-hal anu langkung saeutik sareng ngalakukeunana sacara gampang. Pikirkeun hal – naon anu ngajadikeun unggal James Bond anu urang tingali janten ikon? Naha éta kanyataan yén anjeunna ngalawan jalma jahat sareng nyalametkeun dunya? Seueur pulisi sareng agén rahasia gaduh padamelan anu sami. Tapi ngan ukur anjeunna anu tiasa ngalakukeun éta sapertos henteu masalah. Bond teu pernah guligah atanapi kedutan nanaon. Anjeunna nyarios lalaunan kalayan nada anu rata, ngaleungitkeun émosi tina persamaan. Anjeunna salawasna cool, tenang, sarta dikumpulkeun. Urang sadayana kedah narékahan pikeun janten poised sapertos anjeunna.

Tip # 3 Paké nuansa stylish

Leres – kacamata hideung keren . Éta sanés ngan ukur pikeun ngahalangan sinar UV sareng ngajagi panon anjeun. Pikeun milarian nuansa anu idéal sapertos milarian gaya rambut anu pas. Ieu complements raray anjeun sarta brings kaluar kapribadian Anjeun. Seueur gaya anu mundur, sapertos kacamata Aviator, anu muncul dina taun 30-an sareng ngamungkinkeun pilot pikeun maksimalkeun visi nalika ngalayang. Kami ogé ngagaduhan Round Frame anu mangrupikeun mérek dagang komposer sapertos John Lennon sareng Elton John. Samentara éta, Wayfarers mimiti ngapopulérkeun pesona rock ‘n’ roll na.

Tip # 4 Rock A Jaket Kulit

jaket kulit nyiptakeun katingal tiis Dinten ieu kami masih resep jas sareng dasi anu lami, masuk akal sabab éta katingalina classy. Tapi urang teu kudu poho tara kasual na – jaket kulit. Anjeun tiasa ngawitan mendakan kumaha katingalina keren ku ngagunakeun salah sahiji baju anu paling dicoba sareng dipercaya. Pikeun loba abad kulit éta komoditi langka nu ngan jegud meunang ngagem. Sareng nalika jaket kulit sumping, aranjeunna nyayogikeun campuran fungsi sareng gaya anu sampurna. Aranjeunna nawiskeun kahaneutan sareng panyalindungan tina cuaca anu langkung tiis. Tembok dipaké pikeun maranéhanana wardrobes funky deui di tengah-to-ahir abad ka-20. Anu ngagemna nyaéta “budak jahat” asli anu henteu sieun barontak. Jaket kulit edgy. Éta nambihan kateguhan kana kombinasi t-shirt sareng jeans anu anjeun badé jalan-jalan dina sabtu minggu.

Tip #5 Kéngingkeun Jeans Anu Cocog

jeans dipasangan ogé ngajadikeun lalaki kasampak cool Sadayana gaduh sapasang jeans. Urang kabeh terang kumaha merenah tur fashionable aranjeunna. Tapi teu siga sabagéan ageung kaos sareng sapatu – kéngingkeun jins anu pas-leres sanés tugas anu gampang.
Pikeun jadi bodo coolest di jeans, Anjeun kudu mertimbangkeun faktor pas béda. Parios artikel ieu ngeunaan milarian pasangan jeans anu sampurna pikeun anjeun.

Tip # 6 Tambahkeun Sababaraha tunggul

lalaki kalawan tunggul instan kasampak cool Anjeun panginten panginten anu dicukur bersih mangrupikeun tampilan anu paling “leres”, tapi unggal lalaki peryogi rambut raray sakedik . Kuring teu nyebutkeun anjeun kudu tumuwuh janggot pinuh – ngan tunggul tina sababaraha poé tanpa cukur. Sababaraha studi nembongkeun awéwé manggihan tunggul pondok-panjangna tipe paling pikaresepeun tina bulu raray. Sababaraha ciri anu aya hubunganana sareng éta nyaéta kadewasaan, agresi, sareng dominasi. Percobaan sejen ngagunakeun hiji raray gambar kalawan tingkat béda tina bulu raray – dimana pamilon ditempo raray pinuh janggot salaku paling agrésif jeung intimidating. Aranjeunna nempo versi clean-shaven sabalikna. Anjeun teu hoyong parobahan drastis kana penampilan biasa anjeun. Atawa meureun karya Anjeun discourages full-dipelak janggot. Tapi sakedik tunggul pas. Éta katingal tina lalaki alfa modern anu bergaya.

Tip #7 Leumpang Ka Kamar & Nyaho Jalma

lalaki anu listened mun leuwih pikaresepeun tur Sigana cool Anjeun sacara otomatis katingali salaku lalaki anu keren di rohangan nalika anjeun ngahubungi jalma anu akrab sareng ngalaksanakeun sakumaha anu anjeun kenal ogé. Pilarian kumaha carana katingali keren langkung gampang nalika anjeun terang kumaha ngajantenkeun batur ngarasa tiis di sabudeureun anjeun. Taktik ieu hartosna anjeun kedah ngelingan atanapi milarian sababaraha nami. Ieu ogé ngeunaan exuding jenis vibe anjeun masihan kaluar mun anjeun papanggih babaturan heubeul. Trik nyaéta teu usaha. Amy Cuddy nyebutkeun nyieun kontak panon alus nembongkeun loba kapercayaan. Éta nunjukkeun yén anjeun henteu hoyong janten kembang témbok di pésta éta. Tapi tangtosna, anjeun ogé kedah nyarios! Mimitian maén bal: salam ka saha waé anu anjeun kenal sareng kenalkeun diri anjeun ka anu teu acan tepang. Upami anjeun tiasa sacara proaktif ngajantenkeun sadayana rombongan tamu betah – éta sajumlah ageung titik anu saé dina sabuk anjeun.

Tip # 8 Anggap Sarerea Suka Anjeun

Ieu ngalibatkeun kakuatan “pikiran kana masalah”. Anjeun meureun geus ngadéngé nasehat lamun hiji naek panggung pikeun pretend panongton dina baju jero maranéhanana. Sacara umum, prinsip anu sarua lumaku di dieu (tapi teu sakumaha visually ekstrim). Studi ngabuktikeun yén jalma-jalma anu ngarep-ngarep ditarima nalika berinteraksi sareng urang asing nyaéta jalma anu paling dipikaresep di sabudeureun. Aranjeunna optimis sosial – cara mikirna ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngalakukeun sacara haneut sareng janten langkung pikaresepeun. Samentara éta, pessimists sosial anu rentan ka “pamaréntahan teror” nu maranéhna nyangka tampikan ti meunang-balik. Aranjeunna proyek kapribadian tiis, pertahanan tur Fedi naon maranéhna sow. Percaya yén anjeun resep pisan . Tapi entong masihan rangkulan anu ageung ka urang asing atanapi kenalan! Anjeun teu hoyong aranjeunna kaget ku sikep ngadadak caket. Anggap aranjeunna resep anjeun – tapi sanés yén aranjeunna dina tingkat anu sami sareng réréncangan anjeun anu saleresna. Anjeun masih kedah hormat spasi maranéhanana.

Tip # 9 Nyaho Aturan & Ngalanggar Éta

Lalaki Dina Kacamata Hideung Gaya Rambut Seukeut Nyaho Kumaha Katingal Keren Sababaraha aturan dimaksudkeun pikeun dilanggar – atanapi aya waktos sareng tempat anu cocog pikeun teu malire aranjeunna. Diajar kumaha kasampak cool ku megatkeun aturan bisa jadi pajeulit, tapi bakal elevate kaulinan Anjeun. Loba meureun ngarasa aneh maké jas multi-warna. Tapi Bond Daniel Craig di Skyfall ngajadikeun clash antara tuxedo biru tengah wengi sarta karya kerah shawl hideung. Anjeunna gaduh gaya anu teu ortodoks, terang anjeunna bakal mendakan cara anu sami. Ieu ngan ngajadikeun anjeunna malah cooler. Janten terangkeun aturan mana anu anjeun tiasa ngalanggar sareng jinis busana anu anjeun tiasa tarik. Atawa meureun anjeun bade on tanggal munggaran tur ngadangu éta pangalusna ulah ngabahas kahirupan gawé anjeun. Abdi henteu satuju – naon anu anjeun lakukeun pikeun hirup penting. Naha anjeun henteu kedah terang kaayaan unggal dintenna upami anjeun hoyong hubungan anu serius? Anjeun kedah ngantepkeun detil éta upami anjeun bakal ngingetkeun. Teu aya anu hoyong miceunan waktos sareng fasad batur. Janten kabuka ngeunaan diri.

Kumaha Tingali Cool # 10 Nyaho Iraha Pikeun Leupaskeun Sikep “Cool”.

Upami anjeun hoyong persépsi tiis anu tahan lama, anjeun kedah terang nalika STOP janten keren. Anjeun kedah ngingetkeun balaréa yén anjeun mangrupikeun manusa sanés robot anu gaduh agenda anu tos diprogram; Ieu kumaha anjeun ngalih tina “salah sahiji jalma anu keren” janten “lalaki anu saé”. Ieu sababaraha cara anjeun tiasa turun ka bumi sareng ngancurkeun anggapan anu salah ngeunaan phoniness:

  • Seuri Alami – Sakali anjeun narik perhatian jalma sareng ngamimitian ngobrol – éta sanés ngeunaan seuri jutaan dolar éta. Seuri anu langkung alami sareng ikhlas tiasa mangaruhan batur pikeun ningali sisi positip tina hal-hal. Wanda tempat bisa lighten up, nu bakal meunang kiridit.
  • Janten Paminget Anu Saé – Anjeun tiasa gaduh sababaraha carita anu saé pikeun dibagikeun dina rapat. Tapi naon jalma resep nyaéta bodo anu “aktip” listens. Anjeunna ngalibetkeun batur dina ngawangkong langkung seueur ngeunaan kapentinganna, anjeunna masihan pujian anu jujur ​​​​sareng naroskeun patarosan nurutan supados aranjeunna tetep jalan. Anjeunna nyobian henteu ngaganggu jalma sareng ngajantenkeun aranjeunna penting.
  • Janten Rentan – Anjeun kedah nunjukkeun kerentanan nalika kaayaan ngajamin; ieu bakal nulungan batur percanten ka anjeun sarta ngarasa yén maranéhna bisa muka nepi ngeunaan hal. Tungtungna, anjeun janten lalaki anu ngamungkinkeun grup éta langkung caket.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *