Hubungan 7 Agustus 2017

Anjeun geus Landed Girl of Impian Anjeun. Ayeuna Kumaha Anjeun Ngajaga Anjeunna?

Éta henteu sesah sapertos anu anjeun pikirkeun. ENTITY ngalaporkeun kumaha carana ngajaga gadis impian.

Janten anjeun parantos maca tulisan kami ngeunaan kumaha carana kéngingkeun awéwé impian anjeun. Sareng anjeun ngalakukeunana. Congrats! Tapi ayeuna anjeun panginten panginten, kumaha kuring ngajaga awéwé anu saé ieu? Muhun, sakali deui, ENTITY di dieu pikeun mantuan. Anjeun teu kedah janten super beunghar atanapi nyandak anjeunna naék helikopter pribadi sapertos anu anjeun tingali dina “The Bachelor”. Aturan pamungkas: Ngan jadi diri anjeun sarta némbongkeun minat. Ieu sababaraha tip ti reddit ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngajaga awéwé impian anjeun ayeuna yén anjeun parantos sumping ka anjeunna:

1 Bantosan aranjeunna janten anu pangsaéna.

“Apalkeun quirks kapribadian anjeun sareng pasangan anjeun. Kahariwang, sensitipitas, jsb. Masing-masing kedah toléran ka anu sanés. Tur upami Anjeun salah bisa, mantuan salaki anjeun dina kaayaan nya jeung hayu manéhna mantuan anjeun dina kaayaan anjeun. Dina jangka panjang, anjeun bakal silih mantuan tumuwuh, sarta mantuan hubungan tumuwuh “. Hal endah ngeunaan mahluk manusa nyaéta yén urang sadayana gaduh kapribadian sareng karesep / henteu resep anu béda. Nyieun karya hubungan merlukeun sabenerna nyaho pasangan anjeun sarta aspék béda tina kapribadian maranéhanana. Tungtungna, anjeun kedah terang naon anu ngajantenkeun aranjeunna. Sarta kadangkala, jalma datang jeung koper jeung masalah maranéhna kudu nungkulan. Unsur konci pikeun janten pasangan anu saé sareng ngajaga awéwé anjeun nyaéta ngabantosan anjeunna janten diri anu pangsaéna. Ngarojong anjeunna, mikanyaah anjeunna sareng ngabantosan anjeunna ningkatkeun dirina bakal nunjukkeun yén anjeun komitmen ka dirina sareng kamekaranana salaku manusa, anu sadayana anu anjeun pikahoyong ti pasangan.

2 Inget pikeun sabenerna ngadangukeun.

“Cabut kasalahan tina jalma séjén. Ngan dengekeun manehna… jeung SABENAR dengekeun, teu mikiran naon nu rek diomongkeun pas manehna beres ngobrol. Komunikasi bakal salawasna janten #1, tapi pikirkeun diri anjeun salaku pangdéngé anu aktip: Naha basa awak sareng ekspresi wajah anjeun nunjukkeun yén anjeun resep? Komunikasi mangrupakeun konci dina hubungan naon. Sareng bagian aktif tina gaduh kaahlian komunikasi anu saé nyaéta tiasa ngadangukeun. Ngadangukeun batur sareng ngadangukeun kumaha perasaanna bakal ngabantosan hubungan anjeun mekar. Aktif dengekeun bakal ngidinan Anjeun pikeun ngabales hadé ka pasangan Anjeun, tur bakal mantuan paguneman jadi produktif. Salaku tambahan, éta bakal nunjukkeun pasangan anjeun yén anjeun paduli, sareng bakal ngabantosan aranjeunna santai sareng tiasa ngartos parasaan anjeun.

3 Laksanakeun hal anjeun nyalira.

“Jaga rasa diri sareng otonomi anjeun. Laksanakeun hal anjeun nyalira supados anjeun tiasa sono sareng uih deui sareng panon seger sareng kahayang pikeun ngabagi sareng nyambung. Terus-terusan babarengan sareng ngalakukeun sadayana babarengan ngahasilkeun kanyamanan sareng akrab sareng pamustunganana, monoton, anu maéhan percikan. Sanaos gampang hoyong sareng pasangan anjeun 24/7, penting pikeun gaduh hobi sareng kapentingan anjeun nyalira. Bisa meunang jauh ti pasangan Anjeun pikeun saeutik saeutik tur ngalakukeun hal sorangan mantuan tetep anjeun museurkeun unggal lianna. Nalika anjeun henteu sareng jalma éta 24/7, anjeun gaduh hal-hal anu kedah ditaroskeun sareng aranjeunna gaduh carita pikeun anjeun. Éta ngabantosan anjeun pikeun tetep janten jalma individu, sareng ngajaga minat anu anjeun mimiti karasa ka jalma éta. Gampang janten rutin sareng mimitian gampang ngaganggu ka batur nalika anjeun nyéépkeun unggal detik hudang sareng aranjeunna.

4 Inget yén anjeun aya sareng jalma éta pikeun alesan.

“Kadang-kadang salami argumen / diskusi serius, sajuta hal anu pikasieuneun bakal aya dina sirah anjeun sateuacan anjeun nganggap nyarioskeun anu hadé ka pasangan anjeun. Tapi saderhana ‘Kuring bogoh ka anjeun’ leres-leres tiasa jauh – sanaos anjeun henteu ngaraos cinta ka aranjeunna dina waktos éta. Inget naha anjeun hayang jadi jeung jalma éta di tempat munggaran. Meureun éta kapribadian maranéhanana, kapentingan maranéhanana, sambungan anjeun ngarasa, jsb Aya hiji hal anu mimitina katarik anjeun jalma éta sarta ngajadikeun anjeun hayang leuwih jéntré ngeunaan aranjeunna. Penting pikeun émut sadaya aspék anu anjeun pikahoyong ngeunaan jalma ieu, bahkan dina waktos anu paling parah. Nalika urang gelut sareng batur, urang ngan ukur ningali aspék négatipna. Pamikiran ngeunaan atribut positipna bakal ngabantosan anjeun émut naon éta ngeunaan aranjeunna anu anjeun resep. Teras anjeun bakal émut naha anjeun badé neraskeun damel dina hubungan éta.

5 Pastikeun anjeun aya dina halaman anu sami ngeunaan masa depan.

“Kami teruskeun seueur hal anu urang laksanakeun nalika urang munggaran patepang. Kami masih rutin bobogohan, ngobrol, cuddle, guyonan, seuri, bangsat, saling ngagoda, jsb. jangka panjang (barang karir, meuli imah, nikah). Hal anu hébat pikeun nunjukkeun pasangan anjeun yén anjeun komitmen kana hubungan éta nyaéta rencana sareng aranjeunna. Naha éta janten hal anu alit sapertos wengi pilem, atanapi anu ageung sapertos pindah babarengan, ngadamel rencana sareng ningali masa depan sareng jalma éta nunjukkeun yén anjeun serius ngeunaan hubungan éta. Nanging, bagian konci ieu saleresna NUTURKEUN dina rencana anu anjeun lakukeun. Janten leres-leres komitmen kana rencana anu anjeun lakukeun. Anjeun tiasa ngadamel sagala rencana anu anjeun pikahoyong, tapi upami anjeun ngaliwat éta, éta nunjukkeun yén anjeun henteu leres-leres komitmen. Ieu bakal ngajantenkeun awéwé anjeun mikir dua kali ngeunaan sareng anjeun. Pamustunganana, anu penting nyaéta anjeun ngan ukur kedah usaha. Témbongkeun minat hobi nya, sabenerna ngadangukeun nya jeung cobaan pikeun nginget naha anjeun hayang jadi jeung manéhna di tempat munggaran. Janten aya, janten ngadukung sareng janten taktak pikeun ngandelkeun anjeun bakal jauh pisan. Awéwé henteu kompleks sapertos anu anjeun pikirkeun, percanten ka kuring. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun ngalakukeun sababaraha hal anu didaptarkeun, maka panginten waktosna pikeun ngevaluasi hubungan anjeun. Parios artikel ENTITY sareng tingali upami waktosna pikeun anjeun ngantepkeun jalma éta.

Naha Urang Ngimpi Ngeunaan Kaasih Kapungkur

Sareng naon impian tiasa ngajarkeun urang ngeunaan cita-cita urang sorangan, harita sareng ayeuna. Kiridit…Linda Merad Upami anjeun saré, panginten anjeun ngimpi ngeunaan mantan sareng hudang naros, “Naon éta sadayana ?” Warta anu hadé pikeun analisa kronis: Ngimpi anu kuat ngeunaan jalma anu anjeun perduli sasih bulan atanapi bahkan puluhan taun ka pengker sanés hartosna anjeun cicingeun pikeun aranjeunna. Deirdre Barrett, panalungtik ngimpi di Universitas Harvard sarta panulis “Pandemik Impian” jeung “Komite Saré,” anu ngabogaan Ph.D. dina psikologi klinis, ceuk sababaraha faktor bisa narik impian ngeunaan hiji urut pasangan. “Pemicu tiasa kalebet ulang taun maot atanapi putus atanapi putusan cerai,” saur anjeunna. “Tapi impian ogé tiasa janten réaksi kana kumaha perasaan urang ngeunaan hubungan urang ayeuna.” Gantina ningali impian ngeunaan exes salaku tanda masih keur ngagantung up on aranjeunna atanapi salaku sinyal pikeun néangan aranjeunna nepi dina média sosial, Dr Barrett ceuk mikir aranjeunna salaku kasempetan pikeun nalungtik emosi anjeun ayeuna jeung kumaha anjeun nuju. coping kalayan aranjeunna. “Sakabeh gagasan yén urang ngolah maotna atanapi breakups dina cara ‘sadayana atanapi nanaon’ nyaeta nipu,” ceuk Dr Barrett. “Hirup téh terus-terusan ‘ngaliwatan éta.’ Hal-hal ieu henteu pernah leungit. ” Di dieu, para ahli kaasup Dr Barrett parse takeaways tina tilu impian misalna. Pikeun nangtayungan privasi duanana pihak, urang ngagunakeun ngaran hareup ngan pikeun ngalamun na teu ngaran exes maranéhanana.

Hiji urut salaki muncul deui

Andrew, 47, geus cerai salila tilu taun nalika manéhna ngimpi ngeunaan urut pamajikanana nu nyangkut jeung manehna. Dina waktos éta, Andrew, anu ayeuna dina hubungan sejen, geus tempo ngahontal kaluar ka ex-Na, ka saha anjeunna kukituna geus nikah pikeun 10 taun, nyekel up. Dina impian, anjeunna pendak sareng adina di bumi kolotna pikeun tuangeun, sareng aranjeunna dugi ka mendakan mantan pamajikanana di buruan bumi, linggih anteng dina méja piknik. Anjeunna sareng kulawargana teras lebet ka jero bumi sareng ningali kana jandela urut pamajikanana. Andrew cenah bangun ngarasa kawas anjeunna “dodged bullet a,” sarta engké mutuskeun yén ngahubungan ex na bakal mangrupakeun ide goréng. Éta impian Andrew masihan wawasan anu cukup pikeun ngarobih tindakanna, saur Dr. Barrett, ngadukung naon anu biasa dikenal salaku hipotésis kontinuitas: Téori anu nyatakeun yén kahariwang dina impian urang tiasa janten eunteung dina kahirupan hudang urang. “Ceuk anjeunna panginten panginten éta masuk akal sareng malah pikaresepeun pikeun ngamimitian ngumpul sareng mantanna sakali-kali,” saur anjeunna. “Tapi hiji hal dina impianna ngajantenkeun anjeunna ngantunkeun rencana ieu.” Ian Wallace, psikolog di Inverness, Skotlandia sareng panulis “Decode Impian anjeun: Buka Konci Teu Sadar anjeun sareng Transformasi Kahirupan Bangun anjeun” kaserang ku gambar anu tenang: Beungeut anu tenang mantan Andrew sareng méja piknik. “Meja piknik tiasa ngalambangkeun yén anjeunna ayeuna ngagaduhan kasempetan pikeun ngagampangkeun sareng langkung pikaresepeun pikeun dirina,” saurna.

Ketok nari pikeun nengetan

Lima taun sanggeus Zach, 31, peupeus nepi ka kabogoh on-na-off na tilu taun di 2014 kusabab isu nu patali jeung dating jarak jauh, manéhna ngimpi ngeunaan aranjeunna papanggih di naon Zach digambarkeun salaku “akademi magic,” kawas nu dina serial TV “The Magicians”. Duanana aya dina padang rumput hejo anu hébat, sareng Zach ngupingkeun phonograph kuno anu maénkeun naon anu anjeunna nyarios tiasa janten lagu cinta di kajauhan. Anjeunna mimiti ngetok tari, hoping urut kabogoh na bakal ningali manehna, tapi manehna geus fallen sare dina simbut. Engké, anjeunna di kamar di jero akademi. “Sakabéh kamar dikonci ku mantra gaib nu ngan bisa pegat ku nu nyicingan kamar,” ceuk Zach. Kadéngé aya nu ngetrokan panto, manéhna muka panto manggihan urut kabogohna di dinya. Zach, anu aya dina hubungan sejen, cenah jarang ngimpi ngeunaan urut kabogoh na yén anjeunna bangun wishing yén anjeunna di akademi gaib. Numutkeun Dr Barrett, “unggal kamar keur dikonci ku mantra ngan pangeusi na bisa megatkeun” bisa pakait jeung isu nu Zach jeung ex na Nyanghareupan ku dating jarak jauh. Éta Zach bangun ngaharepkeun anjeunna di akademi tiasa nyarankeun kabuka pikeun nyambungkeun deui. “Kuring moal kaget ningali pemimpi ieu masihan” kasempetan anu sanés, saurna. Kualitas mistis impian, saur Wallace, nunjukkeun yén Zach milarian hubungan anu sampurna. “Dina hudang hirup, urang kadang bisa delude diri urang sorangan kalawan pamikiran gaib sakumaha urang nyoba idealize hubungan romantis tinimbang kalibet ku practicalities,” cenahna.

Rekindling hiji hubungan

Sabudeureun awal pandémik, Justy, 34, nyarios yén anjeunna mimiti gaduh hiji ka dua impian sabulan ngeunaan urut salakina, anu anjeunna cerai taun 2014 saatos dua taun nikah. Dina hiji impian, Justy, anu ayeuna bujang, anjog ka hiji hotél di wewengkon mana ex nya tumuwuh nepi. Di dinya, manéhna manggihan yén manéhna nikah batur. Moal lami deui manehna ieu dikurilingan ku kulawarga sarta babaturanana, anu ngawartoskeun dirina yén maranéhna miharep éta manéhna sarta anjeunna nikah deui. Lajeng, Justy jeung ex nya éta tempat sejenna, nyalira. Anjeunna nyepeng anjeunna sareng nyarios yén anjeunna hoyong sareng anjeunna. Justy ceuk ngimpi cicing jeung manehna kusabab kumaha emosi eta dirasakeun, sanajan kanyataan yén manéhna jeung urut salakina euweuh babagi parasaan romantis. “Kuring nyangka bagian anu ageung naha impian ieu dimimitian nalika pandém nyaéta aya nostalgia ieu nalika kuring nikah,” saur anjeunna. “Kuring resep pisan dimana kahirupan kuring sareng dimana karir kuring angkat.” Dua taun ka tukang geus robah jadi loba ngeunaan kahirupan urang nu hubungan kaliwat bisa mibanda hiji banding ditambahkeun sabab anyar anu harder ngabayangkeun, ceuk Dr Barrett. Ngimpina tiasa langkung seueur ngeunaan nostalgia pikeun waktos anu diwakilan ku mantan, tibatan jalma nyalira. “Hubungan anu kapungkur tiasa gaduh daya tarik tambahan sabab anu énggal-énggal langkung sesah pikeun ngamimitian ayeuna” kusabab pandémik, saur anjeunna. Sanaos teu aya jalan pintas pikeun kéngingkeun kaasih awéwé impian anjeun, aya sababaraha kaahlian sareng sipat anu anjeun tiasa ngadopsi anu bakal ngabantosan anjeun jalan kana haténa. Lalaki anu terang kumaha carana meunang awéwé ngartos yén éta mangrupikeun prosés alami anu peryogi sababaraha waktos, tapi upami anjeun maén kartu anjeun leres-leres anjeun dijamin bakal nampi awéwé anjeun dina tungtungna. Kami parantos ngalaksanakeun panalungtikan ngeunaan topik ieu sareng ayeuna kami tiasa nyayogikeun anjeun 10 tip top pikeun menangkeun awéwé idéal anjeun.

Jieun hiji Impression on Manehna

Iraha waé anjeun ningali anjeunna, pastikeun anjeun ngalakukeun atanapi nyarioskeun hal anu bakal ngingetkeun anjeunna ka anjeun engké. Contona, upami anjeun ningali awéwé geulis di bar, Anjeun bisa ngirim inuman atawa ngirim palayan nanya naon manehna hayang. Ayeuna, ieu mangrupikeun gerakan anu umum, janten anjeun kedah ngajantenkeun gerakan anjeun ku ngirim pesen anu lucu, sapertos “Kuring ngan ukur hoyong ngalakukeun hiji hal pikeun ningali anjeun seuri.” Hayu manehna ngarasakeun inuman nya jeung antosan sakedapan saméméh approaching dirina. Inget jadi lemah lembut jeung sabar. Mésér inuman anjeunna sanés hartosna anjeun parantos mayar nomer teleponna.

Témbongkeun Anjeunna Anjeun Ngarasakeun Komunikasi Sareng Anjeunna

Nalika anjeunna nyarios ka anjeun, pastikeun pikeun ngupingkeun anjeunna. Ningali anjeunna sareng nunjukkeun minat kana naon anu anjeunna nyarioskeun bakal gaduh pangaruh anu kuat dina cara anjeunna karasaeun anjeun. Ayeuna damel dirina ngarasa husus, sarta anjeun bisa ngalakukeun hal eta kalawan minimal usaha . Upami anjeun tiasa nginget-nginget hal anu diomongkeunna sareng ngarujuk kana éta ka hareup, anjeun bakal worming jalan kana haténa tanpa anjeunna terang.

Puji Hal Spésifik Ngeunaan Anjeunna

Ieu tiasa rada kontroversial tapi upami sadayana jujur, aranjeunna bakal satuju. Katresna anu écés katingali saé (sahenteuna dina panon anjeun) henteu gampang dimeunangkeun salaku awéwé polos. (Mangga ulah ngirim surelek ambek, éta kapercayaan pisan umum éta salaku heubeul salaku waktu.) Ku alatan éta, lamun gadis impian anjeun utamana pikaresepeun anjeun bakal kudu tingkat canggih tina tips tentang kumaha carana meunang gadis leuwih. Lamun complimenting gadis, coba teu ngan nyebutkeun, “Anjeun kasampak geulis”. Anjeunna panginten kantos ngupingkeun ieu sababaraha kali sateuacanna, sareng éta henteu hartosna pisan pikeun anjeunna. Tapi upami anjeun nyarios “Anjeun katingalina linggih di dinya” atanapi “Naha anjeun kantos anggun kieu?” manéhna leuwih gampang ngarasa flattered. Jieun usaha kalawan compliments Anjeun. Entong ngan ukur nyarioskeun naon waé klise anu muncul dina sirah anjeun.

Kudu Persisten

Anjeun meureun geus ngadéngé ieu sateuacan, tapi éta leres. Seueur awéwé bakal nyarios yén aranjeunna keuna sareng dimeunangkeun ku kegigihan kabogohna. Dina waktos anu sami, kegigihan ngawangun kahayang sareng nilai awéwé dina pikiran lalaki, ku kituna aranjeunna silih hargaan sareng hubunganna salawasna lancar. Tangtosna, éta henteu tiasa dianggo sadaya waktos. Janten pengkuh teuing tiasa nyababkeun masalah pikeun anjeun duaan. Jadi Anjeun kudu nyetel pigura waktu sarta kadangkala geus wijaksana pikeun nampa hiji «euweuh».

Reuwaskeun Manehna

Paling katresna cinta kado! Henteu ngan kado anu aranjeunna dipikacinta ogé. Éta ngagambarkeun yén anjeun parantos mikirkeun aranjeunna. Éta pangaweruh yén aranjeunna cukup berharga pikeun anjeun yén anjeun daék nyéépkeun artos anjeun (anu anjeun tiasa milih pikeun nyéépkeun naon waé) pikeun aranjeunna. Hadiahna henteu kedah barang anu nyata sapertos parfum, éta tiasa janten pangalaman sapertos tikét ka téater. Upami anjeun hoyong diajar salah sahiji tips pangpentingna dina kumaha carana meunang gadis, éta ieu.

Ngawangun Amanah

tip ieu datang langsung saatos tip 5 sabab, sanajan kejutan penting, aranjeunna moal hartosna nanaon lamun manehna teu percanten ka anjeun. Budak awéwé anu anjeun badé ngamimitian hubungan kedah terang yén anjeunna henteu dicoo. Sababaraha lalaki anu dilatih charmers sarta geus dipikawanoh pikeun ngirim kado anu sarua pikeun unggal mojang aranjeunna nuju nyobian meunang. Awéwé anu anjeun resep bakal mastikeun yén anjeun leres-leres paduli ka anjeunna sareng peryogi terang yén haténa bakal aman sareng anjeun. Hal-hal sapertos ngabagi rusiah anjeun sareng anjeunna, nyarioskeun budak leutik anjeun, atanapi nunjukkeun hal-hal anu penting pikeun anjeun, bakal ngantepkeun anjeunna terang yén anjeun ogé daék muka haté anjeun. Laksanakeun hal-hal ieu pikeun ngawangun kapercayaan antara anjeun.

Kayakinan

Urang kabeh terang awéwé cinta lalaki percaya diri. Éta masihan aranjeunna jaminan anu pasti yén lalaki anu aranjeunna gaduh gaduh kendali sadayana. Henteu masalah naon anu lumangsung, anjeunna bakal tiasa nanganan. Éta ngajantenkeun aranjeunna aman ngeunaan ayeuna sareng ka hareup. Pikeun leres-leres diajar kumaha carana meunang awéwé kalayan percaya diri, pasangkeun sareng kasatiaan! Tahan panto muka pikeun manéhna, tahan leungeun nya turun tangga, tarik kaluar korsi nya. Anjeun pasti bakal nyapu nya kaluar tina suku nya jeung sakabeh eta barang gentlemanly tradisional nu katresna masih cinta.

Janten Attentive kana Pangabutuhna

Janten attentive kana kabutuhan nya merlukeun anjeun ngartos kapribadian dirina. Upami anjeunna mangrupikeun jinis anu mandiri, maka pangabutuhna tiasa waé pikeun anjeun ngadangukeun moaning dirina ngeunaan padamelan pikeun 20 menit mimiti tanggal anjeun. Upami anjeunna mangrupikeun anak anu terakhir ti kulawargana, anjeunna sigana bakal janten orok sareng peryogi bantosan di dapur atanapi masalah mobil. Manehna ngan bisa jadi gadis biasa anu meunang keram nyeri di awal unggal bulan, jadi Anjeun eureun meuli coklat favorit nya dina jalan ningali manehna. Hal-hal leutik ieu hartosna anjeun parantos nyéépkeun waktos pikeun terang anjeunna sareng kabutuhanana.

Janten Romantis

A roman saeutik mana jauh. Anjeun teu kedah reenact sadayana pamandangan pangalusna ti rom-com favorit nya pikeun anjeunna ngumumkeun anjeun lalaki romantis. Perencanaan tanggal di réstoran candlelit atawa piknik di taman bakal nyieun sagala eusi kabogoh poténsial. Sikep romantis anjeun bakal ngalembereh haténa sanajan sakumaha leutikna sigana anjeun. Anjeun tiasa ngaktipkeun ka tanggal Rebo biasa wengi anjeun sareng mawar tunggal atanapi anjeun tiasa maénkeun lagu cinta anyar anu anjeun uninga dina radio.

Jadi diri anjeun nyalira

Panungtungan tapi henteu hartosna sahenteuna dina daptar tip kami ngeunaan kumaha carana meunang awéwé nyaéta janten diri anjeun. Sadaya paripolah di luhur moal aya hartosna upami sadayana mangrupikeun kalakuan. Sakumaha gampangna anjeun ngalamar éta ngajantenkeun anjeun awéwé, sagampil anjeun bakal kaleungitan anjeunna upami anjeunna sadar yén lalaki anu anjeunna pikahoyong nyaéta palsu. Jadi diri anjeun nyalira! Ngan cobian janten versi anu pangsaéna tina diri anjeun, anu urang sadayana kedah dianggo pikeun naha urang nyobian kéngingkeun awéwé atanapi henteu. Henteu aya trik atanapi rahasia pikeun menangkeun awéwé impian anjeun. Mun anjeun bisa ngawasaan Tret ditétélakeun di luhur, éta bakal ngalakukeun leuwih ti meunang anjeun gadis. Éta ogé bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngajaga anjeunna sareng kumaha janten kabogoh anu saé. Upami anjeun parantos ngadopsi kaahlian di luhur pikeun sababaraha alesan anu teu dipikanyaho, éta henteu hasil, sahenteuna anjeun ayeuna terang naon anu kudu dilakukeun nalika awéwé anu leres sumping. Ku Carey David Ti mimiti jaman, lalaki geus neangan pasangan. Aya Hawa pikeun Adam, Cleopatra jeung Julius Caesar, sarta Juliet pikeun Romeo (nu teu hasil jadi ogé!) Oh kumaha hal geus robah sarta tetep sarua! Kuring yakin yén paling lalaki hayang hubungan bermakna tapi teu yakin kumaha balik ngeunaan bade ti status single ka happily aub jeung kelamin fairer. Ayeuna, anjeun sanés jinis lalaki anu hoyong ngaluncurkeun permukaan. Anjeun mangrupikeun jinis lalaki anu hoyong leupaskeun jangkar sareng nikmati hubungan anu jero sareng saling nyugemakeun. Anjeun teu pilari a hiji wengi stand tur hoyong janten langkung ti +1 pikeun nona nice di kantor anu peryogi hiji ngiringan pikeun nieces kawinan nya. Hiji kecap peringatan. Ieu sanés pendekatan popcorn Jiffy Pop. Teu gancang, teu gampang, sarta bakal merlukeun waktu jeung usaha dina bagian anjeun. Teu nyebut ngagunakeun sirah luhureun garis sabuk Anjeun. Kuring nyaho lalaki. Kami hiji, jeung hadé atawa goréng, urang katarik hal ngagurilap. Ayeuna, teu aya salahna pikeun ngahargaan awéwé pikeun kageulisanana, tapi lamun anjeun puas melak dina taneuh keusik tina birahi, cinta sabenerna moal akar. Hayu urang tingali sababaraha léngkah ngeunaan kumaha carana ngawangun hubungan anu anjeun milarian. 1. “Ka diri anjeun sorangan jadi bener.” Upami anjeun teu acan terang, kumaha anjeun ngarepkeun anjeunna? Anjeun teu kedah gaduh sadayana jawaban. Urang sadaya hiji karya dina kamajuan, tapi anjeun kudu boga sababaraha pamanggih saha anjeun, dimana anjeun, jeung dimana rék balik sanajan nu tangtu robah kana waktu. Naon anu lumangsung panungtungan waktu batur nyoba ngarobah anjeun? Oh, panginten kitu. 2. Nyaho kumaha anjeun hoyong sareng kedah dipikacinta. Kusabab pisah sareng cerai kuring, kuring mendakan seueur perkawis diri ku maca, The 5 Languages ​​of Love ku Gary Chapman. Abdi nyarankeun pisan maca buku. Sahenteuna, pariksa kaluar aplikasi pikeun manggihan naon basa cinta anjeun. Cinta bisa jadi basa universal, tapi pasti salah harti. Sakali anjeun ngartos naon anu anjeun peryogikeun, anjeun tiasa mimiti niténan paripolah anu dituju pikeun ngartos naon cinta pikeun aranjeunna. 3. Komunikasi. Maksad abdi leres-leres komunikasi. Jujur. Sabaraha kali kami nampi email atanapi téks sareng maca antara garis, ngadamel asumsi, sareng leres-leres salah? Abdi gaduh. Candak kasempetan pikeun ngaganggu karanjang apel sareng naroskeun patarosan anu hese nalika anjeun gaduhna tapi dina kahadean. Naha anjeun badé nyapu handapeun karpét sareng milarian engké saatos anjeun investasi seueur waktos dina hubungan? Man Up! Panggihan ayeuna. Henteu sadayana cocog. 4. Babaturan heula.

Carita Patali Ti YourTango:

Urang sadaya geus uninga eta. Sigana kawas rencana tapi sababaraha urang geus nyieun cukup deposit dina hubungan pikeun ngajamin ditarikna a. Kuring geus kaliru ngeunaan ieu sorangan. Kami sibuk teuing nyobian ngajalankeun ti tanggal munggaran ka altar. Inget–hal-hal ngagurilap–Jiffy Pop? Hehehehe, kuring panginten anjeun tiasa. Ieu teu lumangsung sapeuting. Santai waé. Éta di sisi anjeun. Kuring geus kungsi sababaraha awéwé dimana kuring kungsi roman dina pikiran kuring, sarta aranjeunna henteu, sarta ngaliwatan prosés komunikasi kabuka sarta jujur ​​kami geus tetep babaturan alus. Ngalakukeun hal ieu; terang saha anjeun, terang kumaha anjeun hoyong dipikacinta, komunikasi kabuka sareng jujur, sareng ngawangun silaturahim anu munggaran. Henteu aya jaminan tapi kaduhung anu urang gaduh dina kahirupan biasana sanés pikeun hal-hal anu urang usahakeun, tapi pikeun hal-hal anu henteu urang lakukeun. Babe Ruth sanés ngan ukur raja di bumi tapi ogé raja-raja anu nyerang. Saha anu terang? Lamun datang ka cinta, ieu bisa jadi Anjeun–Game, Atur, Cocog!

Ngadaptarkeun buletin gratis YourTango!

YourTango tiasa nampi komisi afiliasi upami anjeun ngagaleuh barang ngalangkungan tautan anu diulas dina tulisan ieu. Tulisan ieu mimitina diterbitkeun dina The Good Men Project. Dicitak deui kalayan idin ti pangarang. 25 Pébruari 2022 |
3:33 pm Pikeun extent tangtu, urang bisa satuju yen loba guys anu lugas lamun datang ka professing cinta atawa minat nona. Ieu dina harti yén maranéhna ngan leumpang nepi ka nona sarta ngomong, «Hei! Abdi resep ka anjeun. Kaluar sareng abdi.” Tapi, aya sababaraha kaayaan dimana langsung-to-the-point… Pikeun extent tangtu, urang bisa satuju yen loba guys anu lugas lamun datang ka professing cinta atawa minat nona. Ieu dina harti yén maranéhna ngan leumpang nepi ka awéwé sarta ngomong, “Hei! Abdi resep ka anjeun. Kaluar sareng abdi.” Nanging, aya sababaraha kaayaan dimana pendekatan langsung-ka-titik sigana henteu janten pilihan anu pas. Salaku conto, gaduh naksir sahabat anjeun atanapi awéwé anu leres-leres kaluar tina liga anjeun. Ngabogaan naksir mangrupakeun pangalaman geulis nu janten awon nalika manehna tetep oblivious kana parasaan anjeun. Aya poé nalika anjeun neuteup kana méga, mesem dina kimia poténsi nu bisa aya diantara anjeun dua. Sanaos petunjuk halus anjeun sapertos ngagentos “cove” kanggo “cinta” nalika ngobrol sareng anjeunna, anjeunna tetep henteu perhatikeun. Rarasaan hanjelu ngabebenjokeun anjeun, ngabalukarkeun anjeun sakapeung mikir ngantunkeun anjeunna, tapi ningali seurina anu éndah ngajantenkeun haté anjeun. Anjeun cicingeun hayang aya cara pikeun meunangkeun perhatian nya. Sebut kami jin, sabab kami bakal ngabulkeun kahayang anjeun. Dina artikel ieu, sarupa jeung artikel panganyarna, urang didaptarkeun opat cara pikeun anjeun salaku lalaki pikeun meunangkeun perhatian naksir anjeun, sangkan manehna murag asih sareng anjeun sarta hirup happily kantos sanggeus.

  • Teu maliré manéhna.

Sora ngabingungkeun? Dengekeun heula we. Henteu janten rahasia yén awéwé resep perhatian, khususna ti lalaki. Janten, upami anjeun teu kaganggu ku ayana anjeunna, anjeunna bakal katarik sareng milarian sababaraha cara pikeun narik perhatian anjeun. Ayeuna tabel geus ngancik; Éta sanés deui anjeun nyobian narik perhatian anjeunna tapi sabalikna. Conto anu hadé nyaéta upami naksir anjeun nyaéta awéwé geulis anu, iraha waé anjeunna ngaliwat, anjeun sareng sakelompok réréncangan muji anjeunna. Hiji poé, mutuskeun teu ngalakukeun kitu jeung nyieun pisan atra yén anjeun teu masihan damm di dunya ngeunaan dirina. Percanten ka kami, kirang ti dua puluh menit ti kajadian éta, anjeunna bakal ngalayang di sabudeureun anjeun, naroskeun kalakuan anjeun. Hatur nuhun engké.

  • Janten figur bapa ka dulur-dulurna.

Cara pangalusna pikeun meunangkeun batur ngaliwatan kulawarga maranéhanana (malah kidnappers ngarti ieu). Leupaskeun pamikiran ngeunaan langsung approaching naksir anjeun; ngaliwat anggota kulawargana, duduluran janten khusus. Salaku uih tur bangor sakumaha duduluran nya meureun, naksir anjeun mikanyaah aranjeunna pisan. Janten, janten sosok bapa pikeun aranjeunna ku ngurus aranjeunna sareng kadang-kadang ngarusak aranjeunna ku hadiah. Anjeun teu ngan bakal meunang persetujuan kulawarga urang, tapi anjeun ogé bakal posisi diri salaku calon bapana / bahan salaki.

  • Janten budak jahat.

Aya alesan naha loba katresna cinta jeung maca Wattpad rom-coms dimana gadis alus murag asih jeung bad boy. Katresna cinta budak goréng. Janten gentleman mangrupikeun tren anu luntur. Ayeuna, budak jahat langkung dipénta ti kantos kusabab pikagumbiraeun sareng misterius anu aranjeunna gaduh. Motor, jaket kulit, tato, roko dina sungut anjeun, sikep goréng, kolotna jauh, sora serak, exes dahsyat, babaturan maskulin toksik nu teu percanten cinta, sarta sapasang sapatu téh sadayana nu peryogi. jadi hiji.

  • Nyalametkeun dirina tina bahaya.

Seueur budak awéwé hoyong ksatria dina baju anu bersinar, sareng kami bet naksir anjeun salah sahijina. Jalma-jalma boro-boro bisa nyeuseuh rasa kahutangan budi ka jalma anu nyalametkeun nyawana. Ngutip garis tina lagu Bruno Mars, “Nyekel granat” kanggo naksir anjeun (teu kedah janten granat literal, tapi anjeun nampi ide). Kabeneran nyaéta yén cara anu pangsaéna pikeun narik perhatian anjeunna nyaéta ku janten Jurusalametna, ngahindarkeun naon waé anu ngarugikeun anjeunna. Ngalakonan ieu ngajadikeun anjeun pahlawan, sarta bisa earn Anjeun tanggal munggaran. Éta bungkus ditumbuk (tingali naon anu urang lakukeun di dinya). Pikeun cara ieu jalan, émut yén kegigihan mangrupikeun konci. Ulah nyerah dina meunang naksir anjeun perhatikeun anjeun, sanajan butuh saratus taun. Awas, kami henteu nanggungjawaban kanggo panolakan, kuciwa, sareng kaduhung. Kuring miharep anjeun ngarasakeun maca artikel ieu. Ngabagikeun pisan diwenangkeun. hatur nuhun pisan


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *