Panungtungan diropéa dina 18 Juni 2022 ku April Maccario Garis pick-up, sakumaha cheesy sakumaha aranjeunna, moal bakal leungit iraha wae. Yakin, adegan bobogohan luar biasa kagok sorangan, tapi kalayan hiji-liners anu caket ieu, éta mangrupikeun kaulinan bal anu sanés. Sadayana, éta mangrupikeun hal anu kedah diurus ku sadayana awéwé, sakapeung unggal dinten. Ieu sora nyapekeun, katuhu? Jujur endah pisan nalika hiji jalma henteu tiasa ngan ukur nyandak petunjuk, sareng sanaos katenangan éta luar biasa, jalur pikap sering henteu pikaresepeun . Bari dina sababaraha kasus anjeun bisa kalayan gampang malire aranjeunna, nalika bodo téh kawas anjing jeung tulang, Anjeun kudu make comeback sampurna . Pikirkeun hal anu ngagaduhan kasaimbangan anu sampurna, spunk, sareng tangtosna, anjeun moal tiasa hilap sikep éta. Mun anjeun kawas kuring, comebacks ieu teu gulung kaluar tungtung létah anjeun. Nya, kuring badé ngabagikeun sababaraha nugget anu kuring parantos linggih mangtaun-taun ngeunaan cara ngabales jalur pickup. Ieu sigana rada ‘kejam’, tapi nyatana yén awéwé sering langkung diskriminasi nalika milih pasangan numutkeun Corwin Senko dina tulisan ieu. Anjeunna nuluykeun pikeun ngajelaskeun kumaha éta fungsi évolusi urang, jadi ulah ngarasa goréng. Ngan, siap-siap ngusir sababaraha hal anu teu dipikahoyong, atanapi nyambung sareng sababaraha jalma anu gaduh rasa humor anu hébat. eusi

  • 1 Ngarespon kana Jalur Pick Up — 10 Cara Pikeun Ngalaksanakeunana
    • 1.1 1. ‘Rasakeun Kaos Abdi, Éta Bahan Kabogoh’
    • 1.2 2. Throwback Hiji Jalur Anti Nyokot Up
    • 1.3 3. Jieun Anjeunna Ngulang sorangan
    • 1.4 4. Radio tiiseun
    • 1.5 5. Paké Logika Basajan Ngalawan Anjeunna
    • 1.6 6. Maén Kaulinan Copycat
    • 1.7 7. Ucapkeun ‘Henteu’
    • 1.8 8. Masihan aranjeunna kasempetan tanpa Cheesiness
    • 1.9 9. Jujur
    • 1.10 10. Seuri
  • 2 Dina Catetan Éta…

Ngabales Jalur Pick Up – 10 Cara Pikeun Ngalaksanakeun

1. ‘Rasakeun Kaos Kuring, Éta Bahan Kabogoh’

Ngan maca ieu ngajadikeun kuring ngarasa kawas éta leungeun-to-beungeut smiley, pick up garis husus ieu nu bener grinds gears kuring, Tapi, Kuring sadar kanyataan yén sababaraha guys manggihan eta rada ngeunah . Upami ieu ngaganggu anjeun sapertos anu ngaganggu kuring, maka kuring ngagaduhan cara anu sampurna pikeun anjeun ngabales. Sakali anjeunna teundeun garis nyokot éta, kantun ucapkeun, ‘ Ieu Sigana rada clingy sarta teuas pikeun mulasara ‘. Tangtos, éta rada alit, tapi éta cekap pikeun nyingsieunan anu teu dipikahoyong . Di sisi anu sanés, upami anjeunna jalma anu keren, ieu sigana bakal ngajantenkeun anjeunna dijahit.

2. Throwback Hiji Jalur Anti Nyokot Up

Upami anjeunna nyobian nyéépkeun rasa amis, kantun angkat ka arah anu sanés sareng pasihan anjeunna rasa pait. Hal hébat ngeunaan ieu anjeun teu kudu nempatkeun teuing usaha. Bakal geser langsung kaluar létah anjeun pikeun pencét target na. Contona, upami jalur pick up nyaéta, ‘ Naha abdi tiasa gaduh nami anjeun? ‘ Kantun ngabales ku nyarios, ‘ Naha, naha anjeun teu acan gaduh hiji ?’ Sakali deui, anjeun tiasa mendakan lalaki anu bakal mendakan pikaseurieun ieu, di sisi anu sanés, anjeunna tiasa nyandak petunjuk sareng angkat.

3. Jieun Anjeunna Ngulang Dirina

Anjeun kedah ngadangukeun éta pick up line, naha anjeun badé ngalakukeun éta deui? Nya, upami anjeun tetep ngajantenkeun anjeunna ngulang deui, kamungkinan anjeunna bakal éra dina sababaraha waktos. Kanggo sabagéan ageung, lalaki, sareng jalma-jalma sacara umum, henteu tiasa leres-leres nyandak ieu juara. Janten, upami anjeunna naros ka anjeun, ‘ Hai, naha éta nyeri nalika anjeun murag tina surga? ‘ Ngan naroskeun anjeunna pikeun ngulang nyalira dugi ka anjeunna sadar yén anjeun parantos ngaleungitkeun anjeunna sadayana.

4. Radio tiiseun

Aya waktos nalika réspon pangsaéna pikeun jalur pick up nyaéta tiiseun lengkep. Entong batuk, kantun nyarios nanaon, dina sababaraha menit atanapi detik anjeunna kedah nampi pesen . Entong setréskeun diri anjeun nyobian balik deui ka luar, khususna upami anjeun henteu ngagaleuh naon anu anjeunna jual. Anjeun malah bisa nyandak eta nepi lekukan sarta leumpang jauh, nempatkeun eta earphones deui, balik deui ka cangkir Joe anjeun, jeung saterusna. Abdi sanés ngajengkeun kasar, tapi kuring yakin dina maca kamar.

5. Paké Logika Basajan Ngalawan Anjeunna

Naha henteu ngaganggu nalika anjeun nyobian ngalucukeun guyonan sareng babaturan anjeun ngagunakeun logika pikeun ngajelaskeun kumaha éta henteu lucu? Anjeun tiasa nganggo taktik anu sami ieu pikeun meunang gelut ngalawan garis pick-up cheesy. Budak awéwé, kuring nyarioskeun yén ieu jalanna langkung gancang tibatan pertandingan anu nyéépkeun seuneu. Hayu atuh masihan anjeun conto pikeun meunangkeun juices mental Anjeun ngalir. Upami si lalaki nyarios, ‘ Kamana urang angkat, tempat anjeun atanapi kuring? ‘ Janten éta awéwé anu ngawaler nyarios, ‘Duaanana. Anjeun ngagaduhan ka anjeun. Abdi angkat ka abdi.’ Upami teu aya anu nepak pikeun anjeun pikeun uih deui ieu, panginten kuring bakal uih deui ka dieu pikeun ngahormatan.

6. Maén Kaulinan Copycat

Dina sababaraha kasus, pick up line turun langsung ti liang naraka, naon anu anjeun nyebutkeun lajeng? Bayangkeun batur anu anjeun henteu kantos tepang nyarioskeun ka anjeun, ‘Éta pakéan anu saé, éta bakal katingali langkung saé di lantai pangkeng kuring’. Nu katingali naon maksud kuring, éta langsung tina bowels of naraka. Muhun, abdi gaduh fix pikeun anjeun, kantun maénkeun kaulinan copycat. Aya lalaki kaluar aya anu bener teu nyaho kumaha goréng sababaraha pick up garis maranéhanana disada. Dina hal éta, kantun nyarios deui ka aranjeunna, dina waktos anu sami aranjeunna kedah sadar kumaha pantesna sorana .

7. Ucapkeun ‘Henteu’

Dina sababaraha kasus, jalur pickup henteu peryogi réspon anu diwangun sacara rumit, kantun ucapkeun henteu. Ieu mangrupikeun lebet anu saé pisan pikeun nimbangkeun kanyataan yén kalolobaan jalur angkat dina bentuk patarosan. Janten, upami anjeunna nyarios sapertos kieu, ‘ Gadis, Naha anjeun tikét parkir? Kusabab anjeun ngagaduhan tulisan anu saé pikeun anjeun.’ Sadaya anu anjeun kedah nyarios nyaéta gajih ageung ‘ henteu ‘. Tong usaha teuing , nyarios henteu mangrupikeun cara utama pikeun mareuman perhatian naon waé anu anjeun pikahoyong.

8. Masihan aranjeunna kasempetan tanpa cheesiness

Abdi mangrupikeun jinis mojang anu resep seuri, sareng kuring kedah ngaku yén sakeupeul garis angkat parantos seuri kuring. Nalika aya anu lucu, kuring henteu tiasa ngabantosan. Komo deui, kuring ngarasa lulucon méré kuring sababaraha wawasan ngeunaan jenis jalma manéhna. Janten, upami anjeunna ngaluarkeun jalur pick-up sapertos, ‘ Upami anjeun burger McDonald, anjeun bakal janten McGorgeous .’ Nalika kuring réngsé narik napas, kuring sigana bakal masihan anjeunna do-over. Mun teu nanaon, sasama resep dahareun jeung kuring ogé.

9. Jujur

Kuring terang ieu sigana seueur padamelan sareng éta, tapi éta mangrupikeun jalan anu lumayan. Anjeun tiasa nyéépkeun waktos pikeun ngajelaskeun naha jalur pick-up henteu pikaresepeun . Teu ngalanggar saha waé anu nganggo jalur ieu sacara teratur. Tapi, upami aya anu nyarios ka anjeun, ‘ Hapunten, naha napkin ieu bau sapertos kloroform ka anjeun? ‘ hiji-hijina kecap anu bisa ngajelaskeun éta ‘ uninspired ‘. Janten, wartosan langsung ka anjeunna yén anjeun sanés jinis jalma anu bakal dianggo. Atanapi, hal anu sami henteu kunanaon.

10. Seuri

Leres, kuring terang anjeun panginten henteu ngarep-ngarep ieu saatos kuring ngahapus sadaya balesan biadab di luhur. Tapi, kuring ngarasa kedah leupaskeun ieu di dieu, sabab éta leres-leres henteu serius. Lamun bodo a walks nepi ka anjeun dina nawar pikeun mibanda paguneman, sarta manéhna nyebutkeun hal hilarious. Mangga, ku sadayana hartosna, gaduh seuri alus, hirup teuing pondok nyandak sagalana jadi serius sadaya waktu, jadi jalma anu ngidinan handap bulu maranéhna sakali dina bari. Anjeun teu kedah masihan aranjeunna tempat dina kahirupan anjeun, cukup seuri dina pick up line. Saha anu terang? Anjeun bisa tungtungna seuri babarengan. Frustasi yén anjeunna henteu merhatikeun anjeun sapertos biasa?
Ieu mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling umum anu disanghareupan ku pamiarsa awéwé urang. Éta ngajadikeun anjeun heran naha anjeunna leres-leres resep ka anjeun atanapi henteu. Candak kuis gratis ieu pikeun ningali naha anjeunna leres-leres resep ka anjeun!

Dina Catetan Éta…

Kuring mutuskeun pikeun ngaringankeun dinten ayeuna sareng sapertos kitu, kuring ngarepkeun anjeun resep unggal menit. Sanajan kitu, hayu urang nyandak sababaraha waktu kaluar pikeun ngaku kanyataan yén jalur pickup tiasa rada bangor. Abdi ngarep pisan yén comebacks snappy ieu tiasa ngabantosan. Di sisi anu sanés, angkat garis tiasa janten awal paguneman anu pikaresepeun, janten upami anjeun ngagaduhan kontribusi dina payuneun éta, punten ulah ragu pikeun mairan di handap. Komo deui, bagikeun ieu ka babaturan, adina, misan, sarta ngan ngeunaan unggal mojang anu kudu nungkulan pick up garis. Naha anjeun hate kumaha sagalana sigana salawasna revolve sabudeureun anjeunna bari anjeun ngan sigana hiji afterthought kadang?
Urang ngadangu ieu sadaya waktu ti awéwé nu ngahubungan kami nanyakeun keur pitulung dina hubungan maranéhanana. Éta ampir ngajadikeun anjeun heran naha anjeunna leres-leres resep ka anjeun atanapi naha anjeunna ngan ukur ngiringan anjeun. Naha anjeun henteu nyandak kuis gratis gancang ieu pikeun ningali naha anjeunna leres-leres resep ka anjeun! April Maccario Abdi a nerd badag lamun datang ka ngarti kumaha hubungan antara lalaki jeung awewe jalan, sarta naon drive kabiasaan nu tangtu. Kuring méakkeun loba waktu kuring meunang kana nitty-gritty sarta nyoba babagi papanggihan kuring dina situs ieu kalawan harepan sangkan hirup saeutik gampang pikeun awéwé anu berjuang dina hubungan maranéhanana atawa kahirupan cinta. Anjeun tungtungna geus ngadegkeun sambungan kalawan batur anjeun resep on Tinder. Tanggal prospektif anjeun dipikaresep bakal ngagunakeun frase cheesy mun grab perhatian Anjeun. Tapi anjeun terang kumaha carana ngabales pikeun nyokot garis dina Tinder tetep paguneman anjeun seru? Kumaha carana ngabales pikeun nyokot garis dina TindeGambar: Unsplash.com. Poto: @andrewle (dirobah ku pangarang)
Sumber: UGC Tinder geus jadi immensely populér leuwih sababaraha taun katukang. Sanajan kapercayaan diantara sababaraha urang yén platform keur hookup wungkul, sababaraha geus dimimitian hubungan dina loka. Dupi anjeun wondering kumaha ngabales nyokot garis dina Tinder? Ieu sababaraha hal anu anjeun tiasa ucapkeun ka pasangan calon anjeun pikeun ngajaga paguneman anu pikaresepeun. Nyokot garis geus hiji pilihan alus teuing pikeun individu katarik silih komunikasi niat maranéhanana. Sanajan kitu, paguneman bisa tumuwuh ti dinya pikeun ngawangun dasar hiji silaturahim solid sarta seru. Ieu naon anu kedah dicarioskeun pikeun nyandak garis dina Tinder:

  • Héy, abdi tiasa gaduh nami anjeun?

Ngajawab: Naha, anjeun teu boga hiji?

  • Ngabejaan kuring hal metot ngeunaan diri?

Jawaban: Hayu urang skip obrolan leutik tur langsung ka flirting.

  • Dupi anjeun gaduh peta? Kusabab kuring tetep leungit dina panon anjeun.

Jawaban: Naon anu bakal kajadian upami kuring ditutup?

  • Naha nyeri nalika anjeun murag ti surga?

Jawab: Leres, tapi kuring henteu ngalaman tatu.

  • Naha anjeun jalma anjing atanapi jalma ucing?

Jawaban: Abdi jalma ‘Anjeun’.

  • Abdi di dieu! Naon dua kahayang anjeun séjén?

Ngajawab: Naon anjeun? Hiji jin?

  • Anjeun kedah akar kuadrat dua sabab kuring ngarasa teu rasional di sabudeureun anjeun.

Jawaban: Hayu urang mimitian ku akar masalah; Abdi sanés ahli matematika.

  • Di sagigireun narik napas kuring, naon anu anjeun lakukeun pikeun hirup?

Jawaban: Kuring ngahususkeun CPR.

  • Anjeun geulis pisan anu anjeun ngajantenkeun kuring hilap jalur pickup kuring anu saé.

Ngajawab: Éta oke, urang bisa babagi milik.

  • Hirup tanpa anjeun bakal sapertos pensil rusak; euweuh gunana.

Jawaban: Janten, naon tujuan anjeun leres-leres?

  • Héy, kuring ngadéngé anjeun resep awéwé goréng. Muhun, abdi goréng dina sagalana.

Jawaban: Kami alus dina sagalana, sarta opposites mikat. Dupi urang kaluar?

  • Dupi anjeun tukang sulap? Nalika kuring neuteup anjeun, dulur sejenna leungit.

Jawaban: Abdi sanés tukang sihir tapi panon anjeun kedah dipariksa.

  • Ngarasa kaos kuring? Dijieunna tina bahan kabogoh.

Jawaban: Éta ogé katingali caket sareng pangropéa anu luhur.

réspon Flirty pikeun nyokot garis

Kumaha ngabales pikeun nyokot garis dina TinderGambar: Unsplash.com. Poto: @brucemars (dirobah ku pangarang)
Sumber: UGC Nalika anjeun ka awéwé, kumaha anjeun ngaréspon kana jalur pick-up ti aranjeunna nangtukeun arah paguneman. Mastikeun yén anjeun luyu mun anjeun téks deui ulah putting kaluar tanggal Anjeun. Ieu kumaha carana ngabales pikeun nyandak garis salaku awéwé dina Tinder:

  • Dupi abdi tiasa nyandak gambar anjeun pikeun némbongkeun Santa naon Abdi hoyong Natal?

Jawaban: Éta gumantung kana naha anjeun dina daptar bangor atanapi nice.

  • Bio anjeun nyarios anjeun henteu ka dieu pikeun lapak sapeuting.

Ngajawab: Leres, abdi di dieu pikeun dua atawa leuwih.

  • Kuring heran naha anjeun badé janten jalma anu paling saé dina daptar bangor kuring atanapi jalma anu paling bangor dina daptar anu saé kuring?

Jawaban: Abdi tiasa bangor; Abdi tiasa saé. Éta gumantung kana naon anu anjeun pikahoyong.

  • Naha anjeun terang yén anjeun mangrupikeun *ngaran sisipan * paling panas dina Tinder?

Ngajawab: Leres? Saha batur?

  • Aya jual ageung di kamar kuring ayeuna. Baju 100% diskon!

Jawab: Dina laju ieu, kuring heran kumaha anjeun bakal nyieun duit Anjeun.

  • Anjeun siga masalah.

Ngajawab: Anjeun wilujeng sumping pikeun manggihan.

  • Abdi nyarios yén anjeun bom, tapi éta tiasa janten paguneman anu maot.

Ngajawab: Sugan urang bisa niup hal up babarengan.

  • Dupi anjeun laptop abdi? Kusabab anjeun panas pisan sareng kuring prihatin.

Ngajawab: Kuring bisa jadi panas teuing pikeun nanganan, tapi anjeun wilujeng sumping pikeun nyobaan.

  • Hei, anjeun geulis, sareng kuring imut. Babarengan urang bakal Geulis Imut.

Ngajawab: Éta geulis pinter. Janten, naon hobi anjeun?

réspon lemes pikeun nyokot garis

Kumaha ngabales pikeun nyokot garis dina TinderGambar: Unsplash.com. Poto: @emmanuelikwuegbu (dirobah ku pangarang)
Sumber: UGC Aya sababaraha cara anjeun tiasa ngabales frasa ti batur anu resep anjeun. balesan ieu dimaksudkeun pikeun ngajaga paguneman bade ngawangun silaturahim deeper. Ieu sababaraha cara anjeun tiasa ngabales garis pick-up cheesy dina Tinder:

  • Dimana urang angkat, tempat anjeun atanapi kuring?

Jawaban: Duanana. Anjeun angkat ka tempat anjeun; Abdi badé angkat ka abdi.

  • Dupi anjeun apendiks? Kusabab kuring henteu terang kumaha anjeun damel, tapi perasaan ieu dina beuteung kuring ngajantenkeun kuring hoyong nyandak anjeun kaluar.

Jawaban: Abdi lampiran anjeun. Abdi henteu hoyong ngabantosan anjeun ngalakukeun naon waé anu penting; Abdi ngan hoyong peupeus jero anjeun.

  • Héy, ieu mangrupikeun jalur pick up anu mulus dihias ku kagok.

Jawab: Hapunten, éta sanés pesenan kuring.

  • Upami kuring nyarios yén kuring damel pikeun UPS, naha anjeun bakal ngantepkeun kuring nanganan pakét anjeun?

Jawaban: Leres, salami teu ditungtungan ku pangiriman dina salapan bulan.

  • Héy didinya, hottie?

Jawaban: Henteu, nami abdi (selapkeun nami)

  • Ngaran abdi Microsoft. Dupi abdi tiasa nabrak di tempat anjeun wengi ayeuna?

Ngajawab: Thats aneh; Kuring ngan ngarobah sistem operasi kuring.

  • Naon anu dilakukeun ku lalaki anu sampurna sapertos kuring tanpa nomer telepon anjeun?

Ngajawab: Anjeunna geus sibuk teu nanyakeun gadis sampurna ieu ngirim ka anjeunna.

  • Anjeun disada sibuk; Naha aya kasempetan pikeun nambihan kuring kana daptar tugas anjeun?

Jawaban: Éta bakal gumantung kana naon anu anjeun hoyong laksanakeun.

  • Kuring hudang mikir dinten ieu ngan sejen boring Senén, lajeng kuring nempo poto anjeun dina aplikasi abdi.

Ngajawab: poé boring anjeun resmi réngsé.

  • Tong ngawartosan nami anjeun. Kuring geus mutuskeun ngan nelepon anjeun milik.

Ngajawab: Teu kiat. Aya deui anu anjeun hoyong terang?

réspon lucu pikeun nyokot garis

Kumaha ngabales pikeun nyokot garis dina TinderGambar: Unsplash.com Poto: @towfiqubarbhui (dirobih ku pangarang)
Sumber: UGC Anjeun geus swiped katuhu sarta ngadegkeun sambungan kalawan batur anjeun resep. Ieu sababaraha réspon lucu pikeun nyandak jalur anu tiasa dikirim:

  • Mun anjeun sayur, anjeun bakal jadi lucu-cumber.

Jawaban: Naha anjeun kantos janten vegetarian?

  • Seuri anjeun maéhan kuring.

Jawab: Hapunten, abdi teu tiasa dihukum penjara.

  • Cinta abdi ka anjeun sapertos diare; Kuring ngan teu bisa nahan eta di.

Jawaban: Éta kasar, tapi lucu.

  • Abdi anyar di kota, tiasa masihan abdi arah ka apartemen anjeun?

Jawab: Abdi tiasa ngabagéakeun anjeun, tapi panginten ibu anjeun nyarios yén anjeun henteu percanten ka urang asing?

  • Naha anjeun maén bal? Anjeun kasampak kawas kiper.

Jawaban: Kuring ngajaga waktu; Kuring tetep kecap kuring. Naha éta diitung?

  • Teu sangka kabagjaan dimimitian ku ‘H,’ tapi kuring sadar eta sabenerna dimimitian ku ‘U.’

Jawaban: Hal kahiji anu kuring kedah laksanakeun nyaéta ngajarkeun anjeun aksara.

  • Naha anjeun murag dina tumpukan gula? Anjeun katingali super amis.

Jawaban: Abdi, janten anjeun kedah ngatur sabaraha anjeun meakeun.

  • Naha anjeun ngalakukeun hal pikeun panon kuring? Kusabab abdi teu tiasa nyandak aranjeunna kaluar anjeun.

Ngajawab: Awas, Anjeun bisa jadi buta.

  • Dupi abdi tiasa gaduh gambar anjeun ku kituna kuring bisa némbongkeun Santa naon Abdi hoyong Natal?

Jawaban: Hatur nuhun pikeun ngawartosan rencana nyulik anjeun. Kuring bakal ati-ati.

  • Naon definisi anjeun ngeunaan sabtu minggu anu saé?

Jawaban: Aya anjeun di dinya.

  • Anjeun panginten anjeun teu ngagaduhan kasempetan sareng kuring? Anjeun sagemblengna salah.

Ngajawab: Wah, abdi teu boga nyebutkeun dina ieu, nya?

  • Anjeun sareng kuring bakal ngadamel novel romantis anu saé.

Jawaban: Kuring sok nyandak anjeun pikeun carita horor. Lamun geus wondering kumaha carana ngabales nyokot garis dina Tinder, pilihan anjeun limitless. Nanging, pastikeun yén anjeun tetep dina kontéks paguneman sareng seneng-seneng nalika anjeun berinteraksi sareng tanggal prospektif anjeun. Tuko.co.ke diterbitkeun lucu nyokot garis pikeun guys jeung katresna di Kénya. Anjeun tiasa nganggo ieu frasa cheesy pikeun komunikasi niat anjeun ka jalma anjeun resep. Sanaos seueur hubungan ayeuna dumasar kana naon anu katingali ku jalma online, garis-garis ieu pasti patut dicobian. Anjeun tiasa nganggo sababaraha frasa lucu sapertos: “Naha panonpoé kaluar, atanapi anjeun ngan ukur seuri?” jeung »Anjeun kasampak kawas pamajikan kahiji kuring, jeung kuring teu kungsi nikah. Anjeun ogé tiasa nganggo frasa lucu ieu, »Anjeun terang naon anu éndah? Baca kecap kahiji.» atawa »Kuring nyaho batur anu diaku anjeun, tapi kuring bakal ngabejaan Anjeun saha lamun kuring teu jadi isin.” Ngalanggan pikeun lalajo video anyar Sumber: TUKO.co.ke Janten, aya anjeun, ku bar atanapi di kafe nampi bagel, sareng anjeun parantos ngupingkeun jalur pick-up cheesy ti lalaki anu nuju ka anjeun. Anjeun mimiti panik bari wondering kumaha carana ngabales nyokot garis. Nya, terang kumaha carana ngabales naon waé anu dialungkeun ka anjeun bakal gumantung kana skenario éta sorangan. Nyaho kumaha carana ngabales ogé gumantung kana naha anjeun hoyong ngantepkeun anjeunna gampang atanapi henteu. Hayu urang tingali sababaraha jalur pick-up anu pang populerna sareng bahas kumaha ngabales kana jalur pick-up: Titik aplikasi dating écés pikeun manggihan kaping atawa pasangan poténsial, tapi sababaraha pas kriteria rék. Seueur prospek gaduh pendekatan konyol anu nyababkeun aranjeunna langsung ditolak, sareng anjeun kedah ngabales ku cara anu nunjukkeun yén anjeun henteu resep. Di dieu aya genep cara kumaha carana ngabales nyokot garis dina loka dating / aplikasi: 01 “Naha kuring tiasa nyandak gambar anjeun pikeun nunjukkeun ka Santa naon anu kuring pikahoyong pikeun Natal?” Garis ieu ngan manglaku ka situs anu henteu langsung nunjukkeun gambar profil. Ieu naon anu anjeun tiasa nyarios: “Éta gumantung kana naha anjeun dina daptar bangor atanapi saé.” Yakin, respon ieu saeutik flirty, tapi éta situs dating demi Kristus! Anjeun tiasa gaduh sakedik fun kalawan eta. Santa Claus méré hadiah ka budak leutik Poto ku Mike Arney handapeun Lisensi Unsplash 02 “Mun anjeun sayur, anjeun bakal jadi imut-cumber.” Jalur pick-up ieu sigana langkung parah nalika taun-taun, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji anu pasti bakal janten salah sahiji garis anu henteu kantos lami. Ieu naon anu anjeun tiasa nyarios: “Hmm, ku standar éta, éta bakal ngajantenkeun anjeun jagong?” Garis pick-up ieu ngandung harti yén anjeun pikir anjeunna corny. Upami anjeunna pinter, anjeunna bakal nyandak éta sareng mugia moal nyarios deui ka anjeun! 03 “Héy, kuring nuju nyerat artikel ngeunaan hal-hal anu langkung saé dina kahirupan, sareng kuring heran naha kuring tiasa ngawawancara anjeun.” Upami anjeun henteu kagum, ieu anu anjeun tiasa nyarios: “Kuring kedah pariksa jadwal kuring sareng uih deui ka anjeun.” Éta hadé pikeun nyarios ieu upami anjeun henteu gaduh waktos ngobrol sareng anjeunna, atanapi panginten, anjeun gaduh prospek anu langkung saé. Barina ogé, éta bakal nyarios ka jalma éta yén anjeun henteu kagum. 04 “Naha anjeun injeuman bank sabab anjeun ngagaduhan bunga kuring!” Ieu teu dahsyat, tapi teu alus ogé. Anjeun tiasa ngabales sapertos kieu: “Anjeun kedah ngabiayaan deui.” Ngabiayaan deui pinjaman ngan saukur hartosna yén hiji jalma kedah angkat ka lembaga keuangan sanés sareng nyandak pinjaman sanés pikeun mayar éta, anu biasana ngagaduhan suku bunga anu langkung saé tibatan pinjaman awal. Nyarioskeun jawaban ieu hartosna anjeunna kedah resep milarian batur sabab anjeun henteu kagum ku garisna. 03 jalma nyepeng bank koin piggy pink Gambar tina rawpixel.com dina Lisensi Pexels 05 “Upami abdi tiasa nyusun ulang alfabét, abdi badé ngahijikeun anjeun sareng abdi.” Ieu meureun salah sahiji jalur pick-up awon kaluar aya. Ieu kumaha carana ngabales pikeun nyandak garis anu goréng ieu: “Kuring pikir aranjeunna henteu kunanaon dimana aranjeunna. Nyatana, meureun aranjeunna kedah langkung jauh dina alfabét.” A respon kawas kieu nyebutkeun yén anjeun teu babagi kapentingan anu sarua dina anjeunna sakumaha anjeunna teu keur anjeun, tur euweuh kasempetan nu bakal babarengan. 06 “Muhun, ieu abdi. Naon deui dua kahayang anjeun?” Jelas, lalaki ieu percaya diri. Karunya réspon ieu moal naekeun ego na langkung seueur tibatan anu parantos aya: “Abdi hoyong uih deui tilu kahoyong abdi.” Tanggapan ieu ngamungkinkeun anjeunna terang yén anjeun henteu mikahayang anjeunna dina cara naon waé, sareng langkung saé upami anjeun duanana nyamar saolah-olah ieu henteu kajantenan. awéwé geulis di kaos hideung niupan kembang dandelion bodas Poto ku Kelly Jean dina unsplash Hal anu paling awon di dunya nyaéta gaduh batur sapagawean atanapi sakelas anu nyaah ka anjeun sareng anu henteu dipikaresep ku anjeun. Éta ngajadikeun hal-hal kagok, khususna nalika anjeun kedah ningali jalma éta unggal dinten. Janten, ieu aya genep cara anu béda pikeun ngaréspon pikeun nyandak garis dina skenario ieu: 07 “Naha anjeun gaduh pulpén? Heboh, kuring peryogi bantosan ngajukeun laporan kajadian kaamanan di tempat kerja sabab kuring ngan ukur bogoh ka anjeun. Hmm, oke, meureun ieu téh alus, tapi anjeun teu kabetot; henteu masalah dina hal éta. Ieu naon anu anjeun tiasa nyarios: “Leres, tapi kuring bakal riweuh teuing nganggo pulpén kuring pikeun ngajukeun laporan pelecehan pikeun HR.” Ieu anceman geulis badag, jadi Anjeun meureun hoyong cagar eta pikeun ngabdi kantor. Anjeun bisa jadi teu hayang make eta dina amis, bodo kagok anu meureun Googled garis éta sabab anjeunna henteu terang naon kudu ngomong atawa kumaha carana ngabejaan Anjeun yen manehna diaku anjeun. Ieu pasti bakal ngajantenkeun anjeunna mundur lengkep. awéwé biting pensil diuk dina korsi pilari meja ballpens laptop Poto ku JESHOOTS.COM on Unsplash 08 “Naha anjeun ti akuntansi sabab kuring ngarep-ngarep ningali anjeun engké.” Imut yén anjeunna nganggap ulin kecap ieu cekap pikeun anjeunna di mana waé khusus. Nanging, ieu anu anjeun tiasa nyarioskeun ka éta: “Henteu, kuring ti [selapkeun jabatan anjeun anu saleresna]. Kumaha abdi tiasa ngabantosan?” Anjeun tiasa nyarios ieu dina nada profésional. Sok penting pikeun ngajaga hal-hal anu profésional di tempat kerja. A respon kawas kieu ngidinan anjeunna nyaho yén anjeun aya pikeun digawé, na rék dianggo wungkul; ieu hartina anjeun teu aya pikeun tujuan séjén. 09 “Sigana leungit nomer kuring, jadi naha abdi tiasa nginjeum nomer anjeun?” Éta geulis cheesy katuhu? Ieu respon anjeun: “Éta henteu kunanaon, urang tiasa ngalakukeun sadaya korespondensi ngalangkungan email padamelan urang.” Anjeun tiasa nganggo jalur ieu naha gaw anjeun nganggo email kanggo anu saluyu atanapi obrolan padamelan anu dimoderasi/ disensor ku departemen SDM. Ieu ngamungkinkeun anjeunna terang yén anjeun henteu resep ngobrol di luar gaw. gmail tablet internét Poto ku Webaroo.com.au on unsplash 10 “Kuring keur diajar ngeunaan tanggal pangpentingna dina sajarah. Naha anjeun hoyong janten salah sahijina?” Ieu mangrupikeun jalur pick-up klasik nalika anjeun sareng babaturan sakelas. Ieu kumaha anjeun tiasa ngabales: [Taroskeun anjeunna ngulang sababaraha kali] Nalika anjeun pura-pura henteu ngadangu naon anu anjeunna nyarioskeun, dina waktosna anjeunna bakal sadar yén anjeun ngan ukur pura-pura; ieu dipikaresep bakal nyieun anjeunna nyerah. Éta ogé bakal ngajantenkeun anjeunna sadar kumaha konyol pikeun nyarios naon anu anjeunna nyarioskeun. 11 “Anjeun kedah janten rapor anu sampurna, sabab kuring hoyong pisan nyandak anjeun ka bumi pikeun nunjukkeun ka kolot kuring.” Oké, meureun ieu téh rada lucu, sarta bisa jadi oke lamun seuri. Upami teu kitu, anjeun tiasa ngabales ku nyarios: “Upami éta anu pangsaéna anjeun tiasa mendakan, panginten anjeun kedah naroskeun anjeunna ngeunaan mayar pangajar.” Respon ieu dasarna ngandung harti yén naon cenah éta belet, sarta anjeunna kudu balik deui ka dewan gambar. Éta saé sabab éta bakal maksa anjeunna mundur atanapi mikirkeun deui jalur pick-up na. 12 “Naha abdi tiasa nampi angka anu paling penting anjeun?” Ieu mangrupikeun cara anu sanés pikeun naroskeun nomer anjeun, tapi ieu nganggo cara ilmiah pikeun ngadamel pamundut éta. Ieu mangrupikeun réspon anu saé: “Kuring ngan ukur tilu, sareng aranjeunna 911.” 911 nyaéta nomer pikeun layanan darurat; ieu bisa hartosna yén anjeun boh butuh pitulung pikeun meunang jauh ti weirdo ieu, atanapi anjeunna perlu pitulung pikeun datang nepi ka hiji garis hadé. Naon waé cara anjeunna napsirkeun éta kamungkinan bakal ngajantenkeun anjeunna mundur ti anjeun. mobil pulisi bodas kotor dina lampu lalulintas Poto ku Matt Popovich dina unsplash Strangers bisa pencét anjeun kalawan garis pick-up iraha wae dina sapoe jeung iraha wae lokasi; ieu hartina anjeun kudu siap iraha wae pikeun reply kana hiji. Di dieu aya genep cara kumaha carana ngabales mun nyokot garis ti urang muhrim:
13 “Hei thang sweet, hayang ngarasakeun kaos kuring? Ieu bahan kabogoh!” Cicing! Who wants to buka sabudeureun noel strangers acak? Nalika anjeunna nyarios kieu, anjeun tiasa ngabales sapertos kieu: “Henteu nuhun, éta katingalina biasa sareng murah pikeun kuring. Abdi langkung resep couture. ” Ieu mangrupikeun réspon anu saé pikeun nalika anjeun hoyong anjeunna ngirangan ego éta sakedik, sareng anjeun hoyong anjeunna parkir nyalira dina sapatuna! Éta ngamungkinkeun anjeunna terang yén anjeun henteu resep kana naon anu écés mangrupikeun jinis lalaki unggal awéwé, atanapi anjeunna ogé tiasa janten pamaén. Anjeun tiasa make jawaban ieu lamun bodo a nyoba pencét on anjeun dina bar jeung kasampak kawas tipe ieu jalma. lalaki kaos kulawu jeung calana jeans hideung jeung tattoo diuk dina korsi Poto ku Eric T. on unsplash 14 “Janten wengi ayeuna urang bade kamana, tempat anjeun atanapi abdi?” Bisa batur nyebutkeun creepy? Moal aya jalan kitu, dude! Ieu réspon anu saé: “[Kiceupan] Duanana. (Anjeunna bakal katingali bingung) Anjeun badé angkat ka tempat anjeun, sareng kuring badé ka tempat kuring!” Ieu respon geulis witty nu bisa Anjeun pake pikeun duanana anjeun seuri, utamana lamun anjeunna bisa jadi alus olahraga ngeunaan tampikan. Nyebutkeun yén teu aya deui jalan di naraka yén anjeun badé mulih sareng muhrim acak, sareng anjeunna kedah ngaraosan waktos nyalira di bumi wengi ayeuna. 15 “Naha anjeun ti Tennesse? Anjeun ngan sapuluh kuring ningali. Naon ieu, SD? Anjeunna leres-leres kedah uih deui ka papan gambar sareng ieu. Ieu kumaha anjeun tiasa ngirim anjeunna ka dinya: “Nah. Abdi ti [nyelapkeun kota / nagara anjeun ti]. Kumaha upami Anjeun?” réspon logis tur literal ieu pasti moal hal anu anjeunna expecting, sarta eta bakal, tanpa ragu, buang anjeunna kaluar hansip. Éta leres-leres rencanana, sanés? Ku kituna, mudahan anjeunna ngan walks jauh. 16 “Héy anca, naha anjeun karcis parkir sabab anjeun yakin parantos nyerat sadayana anjeun?!” Muhun, muhun, muhun, upami sanes jalur pick-up tikét parkir klasik. Ieu tanggapan anjeun: “Henteu, kuring heran kumaha anjeun ngagaduhan SIM anjeun.” Leres, éta. Anjeun malah teu kedah ngahibur pamikiran. Ieu bakal maéhan vibe na sagemblengna. nangtung kénéh parkir kosong Poto ku Heng Films on Unsplash 17 “Naha nyerina nalika anjeun turun ti sawarga?” Ieu garis klasik sejen. Muga, hiji poé, lalaki bakal nyadar yén awéwé ngahargaan usaha jeung kreativitas; aranjeunna henteu ngahargaan generasi jalur pick-up didaur sareng dianggo deui. Ieu réspon anu saé: “Enya, éta nyeri pisan sabenerna.” Anjeun tiasa nyarios ieu kalayan wajah anu lempeng. Anjeun teu hoyong kaciri keur bobodoran. Ieu bakal ngajadikeun anjeunna ngarasa kagok, sarta mudahan, éta bakal ngakibatkeun anjeunna leumpang jauh. 18 “Hayu, abdi tiasa nampi nami anjeun?” Ieu sanes jalur pick-up awon di dunya, tapi mun anjeun teu kabetot, anjeun ngan teu kabetot. Ieu naon anu anjeun tiasa nyarios: “Kunaon? Naha anjeun teu acan gaduh hiji?” Réspon sassy ieu bakal nunjukkeun yén anjeun henteu resep anjeunna pisan. Ieu alus sabab sagemblengna counters naon cenahna, sarta anjeunna moal boga waktu pikeun meta atawa datang nepi ka garis cheesy sejen make on Anjeun. Hal anu saé ngeunaan cara-cara ieu ngeunaan cara ngabales pikeun ngangkat garis nyaéta anjeun tiasa nyaluyukeunana pikeun nyocogkeun kana kaayaan naon waé. Anjeun tiasa adaptasi aranjeunna kana sagala garis pick-up yén hiji guy bisa maledog ka anjeun. Ayeuna, anjeun tiasa nikmati ningali aranjeunna nabrak sareng kaduruk!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *