Anjeun Wondering Kumaha Milarian Salaki? Lamun rencana pikeun nikah, Anjeun hoyong salaki alus. Taya sahijieun anu kaluar aya taliti néangan hiji goréng. Tapi, milarian salaki anu saé henteu segampang anu sigana kedahna. Sakapeung anjeun mikir yén anjeun mendakan jalma anu sampurna ngan akhirna cilaka. Sanajan kitu, sababaraha tips bisa mantuan Anjeun manggihan salaki alus tur ngawangun nikah kuat. Sadayana Dimimitian ku Anjeun Naon ngajadikeun lalaki hayang nikah anjeun? jawaban perenahna di anjeun. Upami anjeun heran kumaha milarian salaki sareng milari salaki anu saé, anjeun kedah ngamimitian ku ningali diri anjeun. Anjeun meureun geus ngadéngé nyebutkeun yén anjeun moal bisa sabenerna bogoh ka batur lamun teu nyaho kumaha carana cinta diri. Aya seueur bebeneran kana pernyataan éta. Wondering Kumaha Teangan A Salaki Good? Harga diri anjeun sareng nampi diri maénkeun peran anu ageung dina hubungan anjeun sareng batur, kalebet nikah. Upami anjeun teras-terasan ngaraos goréng ka diri anjeun, moal aya lalaki anu tiasa ngajantenkeun anjeun bagja ngeunaan diri anjeun. Upami ieu anu anjeun carioskeun pikeun salaki anu saé, anjeun bakal kuciwa. Sateuacan Anjeun milarian salaki, usaha pikeun ngawangun harga diri anjeun. Diajar kumaha ngarasa alus ngeunaan awéwé éta anjeun. Anjeun kedah ngaku sareng nampi kasampurnaan anu anjeun gaduh sabab sadayana ngagaduhan éta. Upami anjeun bajoang sareng perasaan sapertos anjeun «teu cekap,» ieu mangrupikeun hal anu anjeun tiasa alamat ngalangkungan konseling. Upami anjeun mikir yén lalaki bakal ngeusian kakosongan ieu pikeun anjeun, éta moal jalan. Anjeunna bakal frustasi kusabab anjeunna moal tiasa masihan anjeun naon anu anjeun pilari. Gantina, anjeun bakal nyieun tantangan dina nikah anjeun. Diajar Kumaha Janten Pamajikan anu Soleh Upami anjeun heran kumaha milarian salaki sareng hoyong salaki anu saé, anjeun ogé bakal hoyong diajar kumaha janten pamajikan anu séhat. Naha salah sahiji anu saé hoyong milih anjeun upami anjeun dina hubungan nyaéta pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong? Sanaos leres yén kalolobaan jalma langkung difokuskeun kana naon anu aranjeunna pikahoyong tibatan anu dipasihkeun dina hubungan, éta sanés hartosna éta cara anu pangsaéna pikeun milari salaki anu saé. Anjeun ningkatkeun kasempetan Anjeun pikeun meunangkeun salaki alus pikeun mintonkeun lalaki nu bakal jadi pamajikan alus. Bagian tina ieu yakin kana saha anjeun. Janten Diri sareng Jujur Anjeun teu hoyong milarian salaki anu resep anjeun pikeun kagiatan anu anjeun lakukeun nalika bobogohan tibatan jalma anu anjeun leres-leres. Pastikeun yén anjeun diri nalika bobogohan. Inget, jadi yakin dina diri jeung nampa diri. Ieu ngabantuan anjeun jadi diri di sabudeureun jalma séjén. Upami anjeun mendakan salaki anu resep anjeun, tapi anjeun henteu kantos ngantepkeun anjeunna ningali “nyata anjeun”, maka anjeun ngamimitian nikah dumasar kana bohong. Nyaho Naon Nu Anjeun Pilarian Sakali anjeun parantos diajar kumaha cinta ka diri anjeun sareng leres-leres nampi diri anjeun, kakurangan sareng sadayana, anjeun bakal aya dina tempat anu langkung saé pikeun milari salaki anu saé. Ieu nalika anjeun kedah terang naon anu anjeun milarian dina salaki. Tangtosna, jawaban ieu bakal béda pikeun sadayana. Tapi, lamun anjeun teu ngarti naon hiji «salaki alus» Sigana mah dina pamadegan anjeun sorangan, eta bakal ampir teu mungkin keur nyaho lamun geus kapanggih hiji. Naha anjeun hoyong anu gaduh rasa humor anu hébat? Naha anjeun hoyong salaki anu tiasa ngadukung anjeun sareng kulawarga supados anjeun tiasa cicing di bumi sareng fokus dina ngawangun kulawarga? Naha anjeun hoyong salaki anu resep ngarambat? Saha anu milarian istri anu ogé damel pikeun nyumbang kana panghasilan kulawarga? Penting pikeun mikir ngeunaan sagala hal ieu sareng naon waé anu penting pikeun anjeun. Sanaos anjeun henteu mendakan unggal hal anu anjeun milarian, upami anjeun nyéépkeun waktos pikeun prioritas anu dipikahoyong, anjeun bakal tiasa terang nalika anjeun mendakan lalaki anu nyumponan aranjeunna. Oge, eta bakal leuwih gampang pikeun anjeun titik lamun lalaki anjeun bobogohan teu boga loba qualities nu ditéang dina salaki. Neangan Salaki nu Sae Pertimbangkeun Tingkat Komitmen Maranéhna Bagian tina milarian salaki anu saé nyaéta milarian anu siap komitmen. Aya studi panganyarna dilakukeun pikeun manggihan naon ngajadikeun lalaki leuwih gampang nikah. Hasilna némbongkeun rentang umur husus nalika lalaki éta leuwih gampang nikah dumasar kana tingkat atikan maranéhanana jeung dimana maranéhanana éta dina kahirupan. Salah sahiji papanggihan éta «Salapan puluh persén lalaki anu geus lulus ti kuliah geus siap pikeun lengkah saterusna antara umur 26 jeung 33; ieu nalika aranjeunna paling dipikaresep mertimbangkeun nikah. Tapi jandela kasempetan ieu tetep kabuka pikeun opat nepi ka lima taun, lajeng kasempetan lalaki bakal nikah mimiti turun. Anjeun meureun bisa meunang lalaki pikeun nikah anjeun nalika anjeunna teu siap, tapi éta bisa ngakibatkeun masalah komitmen dina nikah anjeun. Janten nalika anjeun bobogohan sareng lalaki, pertimbangkeun dimana aranjeunna dina kahirupanna sareng upami aranjeunna siap pikeun tingkat komitmen anu anjeun pikahoyong. Pilari Lalaki Anu Teu Aman. Nalika lalaki teu aman, éta tiasa nyababkeun seueur tantangan dina perkawinan. Kusabab anjeunna bajoang sareng parasaan ngeunaan dirina, éta tiasa mangaruhan kumaha anjeunna mikirkeun dirina. Ieu sababaraha tanda salaki teu aman:

  • Salawasna patarosan motif anjeun
  • Anjeunna ngajaga skor
  • Anjeunna nyangka anjeun gaduh agenda disumputkeun
  • Salila argumen, anjeunna fokus kana defending dirina tinimbang ngarengsekeun masalah.
  • Anjeunna gélo upami anjeun henteu ngahaturkeun nuhun atanapi sering muji anjeunna
  • Anjeunna nyangka anjeun kedah janten pamaca pikiran sareng terang naon kabutuhanna
  • Penting pikeun anjeunna terang sadaya paguneman anjeun
  • Anjeunna sirik kana waktos anjeun sareng babaturan
  • Anjeunna yakin anjeunna salawasna bener, nu hartina anjeun salawasna salah mun anjeun teu satuju sareng anjeunna.

Upami anjeun henteu hoyong ngalaman hal-hal ieu dina perkawinan anjeun, anjeun hoyong nyingkahan nikah sareng lalaki anu teu aman. Atanapi, sahenteuna, upami anjeun terang yén lalaki anjeun teu aman, milarian cara pikeun ngabantosan anjeunna dina ngawangun harga diri. Perhatikeun Kumaha Anjeunna Ngalakukeun Anjeun sareng Anu Lain Lalajo kumaha anjeunna ngarawat anjeun nalika anjeun bobogohan tapi ogé ningali kumaha anjeunna ngarawat batur. Contona, kumaha anjeunna ngobrol ngeunaan batur? Jenis interaksi naon anjeunna gaduh sareng kulawargana sorangan? Naha anjeunna kalakuan hiji cara sabudeureun sababaraha urang jeung cara sejen sabudeureun batur? Wondering Kumaha Teangan A Salaki Good? Upami anjeunna konsisten henteu paduli saha waé anjeunna, éta mangrupikeun tanda yén anjeun ningali anjeunna anu asli. Seueur jalma mamatahan anjeun pikeun ningali kumaha anjeunna ngarawat indungna sabab sigana nunjukkeun kumaha anjeunna bakal ngubaran anjeun. Hal ieu dipercaya yén éta masihan anjeun wawasan kumaha anjeunna nyangka éta OK pikeun ngubaran awéwé sacara umum. Tingali Kumaha Babaturanna Perusahaan anu anjeunna jaga tiasa masihan anjeun gambaran anu hadé ngeunaan karakterna sareng jinis lalaki anjeunna. Contona, lamun babaturanana teu pantes jeung awéwé, ngobrol harshly, sarta yakin yén «budak bakal jadi budak,» manéhna bisa ngarasakeun cara nu sarua. Ieu lain hartosna lamun teu resep babaturanana, anjeunna otomatis moal jadi salaki alus, tapi bakal mere Anjeun sababaraha hal mikir ngeunaan. Inget, Hubungan Butuh Gawé jeung Tumuwuh Kecap anu kaluar aya nu hubungan tiasa teuas, sarta nikah butuh loba karya. Éta leres. Janten, penting pikeun ngémutan éta nalika anjeun badé milarian salaki anu saé. Lamun nyangka pikeun manggihan nu «sampurna» salaki, nu nuju bade pilari lila. Éta henteu aya, sapertos anjeun ogé moal janten istri anu “sampurna”. Aya sababaraha hal anu anjeun teu tiasa terang dugi ka nikah sareng hirup dina kaayaan éta. Lamun manggihan salaki nu hayang nikah alus tur daék digawé di dinya, manéhna baris terus tumuwuh sarta ngaronjatkeun kalungguhanana kana waktu. Ieu mangrupikeun kamajuan normal dina hubungan. Sanaos anjeun mendakan anu kantos nikah, anjeunna moal sampurna dina nikah. Cara anu pangsaéna pikeun mastikeun yén anjeun mendakan salaki anu saé nyaéta milari batur anu anjeun tiasa milih pikeun dipikacinta saumur hirup anjeun anu daék milih anjeun unggal dinten sareng daék ngerjakeun perkawinan. Nyanghareupan kasulitan sareng waktos susah dina waktosna mangrupikeun normal dina perkawinan, tapi aya sababaraha cara anu anjeun tiasa ngalangkunganana bari tetep kuat babarengan. Konseling Nikah Upami anjeun parantos nikah sareng mendakan yén éta mangrupikeun perjuangan anu terus-terusan, éta henteu kedah hartosna anjeun nikah ka jalma anu salah atanapi henteu bogoh deui. Ieu ngan bisa hartosna yén nikah anjeun perlu gawé saeutik. A pembimbing nikah bisa mantuan anjeun jeung salaki anjeun gawé bareng dina ngaronjatkeun nikah anjeun. Upami anjeun mendakan yén anjeun teras-terasan berjuang dina hubungan sareng sok milih jalma anu salah, éta tiasa ngabantosan ngobrol sareng pembimbing ngeunaan éta. Éta tiasa ngabantosan anjeun ningali daérah masalah anu teras-terasan ngaganggu anjeun. Ieu tiasa ngabantosan anjeun ningali daérah kahirupan anjeun anu anjeun tiasa ningkatkeun sareng ngabantosan anjeun dina tempat anu langkung saé pikeun pendak sareng lalaki anu leres. “Sesi sareng Natalie pisan wawasan sareng masihan nasihat praktis pikeun ngalaksanakeun kabiasaan sareng parobihan énggal. Janten siap kalibet sareng ditantang pikeun mikir dina cara anu béda. Kuring terang yén pasangan kuring sareng kuring parantos ningali kamajuan dina hubungan urang sareng ngarasa langkung positip pikeun ngarengsekeun masalah urang babarengan. “Austa parantos saé dugi ka ayeuna. Anjeunna parantos ngabantosan abdi sareng pasangan dina waktos anu teu kabayangkeun sesah… Anjeunna ogé parantos ngabimbing urang dina komunikasi sacara efektif sareng netepkeun wates anu pas dina hubungan urang. Kuring hesitant ngudag sangakan di awal, tapi sabenerna yakin yén éta téh nyieun béda pikeun hubungan urang. Austa gampang diajak ngobrol sareng anjeunna mangrupikeun pangdéngé anu saé. Abdi bakal nyarankeun anjeunna salaku pembimbing. ”… Tulisan ieu tiasa ngandung tautan afiliasi anu kami kumpulkeun pangsa penjualan. Klik di dieu pikeun leuwih rinci. Sateuacan aya DM pikeun ngageser, awéwé kedah kreatif nalika milarian salaki. Sareng ku “kréatif,” kami hartosna nuturkeun 129 tip “cara milarian salaki” super-spésifik tina majalah McCall anu dikumpulkeun dina 1958. Numutkeun majalah éta, dina taun 1958, aya 16 juta awéwé lajang anu umurna leuwih ti 18 taun sarta nganggap “seuseueurna aranjeunna hoyong.” Sareng yén awéwé ieu “kadangkala kaget ku statistik anu nunjukkeun ngan ukur aya 12 juta lalaki anu teu kawin pikeun ngagantungkeun harepan” (sareng saha, McCall, anu nyebarkeun statistik ieu? Hmm? ) Janten, aranjeunna mutuskeun pikeun “nyobaan téknik anu disebut brainstorming” sareng ngumpulkeun genep belas jalma pikeun mendakan ideu ngeunaan kumaha carana milarian salaki. Artikel aslina nembé janten viral nalika Kim Marx-Kuczynski ngabagikeunana dina Facebook na, sareng teu sapertos Paul Rudd, éta henteu sepuh. Daptar lengkep kumaha-cara aya di handap. Kami nyarankeun maca éta sareng réréncangan. Bari nginum. Nu, coincidentally, sabenerna deukeut ka salah sahiji tips. Kami ogé parantos narik sababaraha karesep pribadi urang. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta kotak topi, sababaraha tackle fishing, sareng gelar perawat. Urang bakal ngawaskeun uleman kawinan urang! Kumaha Neangan Salaki - 129 Cara

8 Kumaha Milarian Tip Salaki Anu Katingalina Henteu Bakal Gawé

Kami jelas bakal janten spinsters dina ’50an, sabab kami henteu ngartos kumaha tip ieu tiasa efektif. “2. Gaduh mobil anjeun mogok di tempat anu strategis.”
Ngagaduhan ton waktos kanggo runtah? Cukup tarik, buka tutupna, teras cabut sababaraha selang. Naon gunana kaanggotaan AAA upami henteu ngabiayaan rutin “damsel in distress” anjeun? “19. Kaleungitan dina kaulinan maén bal.”
Kami henteu yakin kumaha anjeun leungit dina stadion sirkular kalayan bagian anu wilanganana. Gaduh sobat anjeun ngaleupaskeun anjeun ditutupan panon sareng puteran anjeun sababaraha kali. Muga anjeun bakal titajong leuwih hiji jajaka layak, atawa sahenteuna kana stand pretzel lemes. “33. Mawa kotak topi.”
Pasti anjeunna bakal mikir, “Wah, ieu awéwé anu gaduh seueur topi sareng angkat ka tempat-tempat… sareng seueur topi.” “40. Nangtung di pojok teras ceurik lemes.”
Kami henteu yakin yén ieu mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun pendak sareng batur kusabab sababaraha alesan, tapi éta mangrupikeun bagian tina rutinitas sapopoé urang ti saprak Maret! Ayeuna dimana éta cincin? “47. ‘Ngahaja’ dompét anjeun dibuka, eusina sumebar ka sakuliah jalan.”
Ngantosan dina garis DMV pikeun ngagentos lisénsi supir anjeun anu leungit mangrupikeun cara anu sampurna pikeun nyéépkeun waktos babarengan. Pikeun tanggal kadua anjeun, neuteup kana panon masing-masing nalika anjeun ngantosan ditahan sareng perusahaan kartu kiridit anjeun. “119. Naek beus bandara mudik ti bandara.”
Naon tujuanana di dieu? Naha urang ngarepkeun yén antukna bakal nawiskeun urang tikét tambahan pikeun liburan sadayana-inklusif? “129. Tong kawin lamun loba teuing kancingna!”
Anjeun terang naon anu maranehna nyebutkeun ngeunaan hiji lalaki jeung tombol leupas! Henteu? Sabenerna henteu urang, tapi ieu ngagaduhan tanda seru, janten sigana penting. Kumaha Neangan Salaki - 129 Cara
Kumaha Neangan Salaki - 129 Cara

7 Tips Anu Ngan … Yikes

Intuisi kami nyarioskeun nah. “6. Baca obituaries pikeun milarian duda anu layak. ”
Aya nanaon urang cinta leuwih ti hubungan rebound atawa dating batur anu teu leuwih ex maranéhanana. Leuwih alus deui, ngan camp di luar imah pamakaman lokal Anjeun jadi Anjeun bisa nempo lamun hubby hareup Anjeun kasampak alus diasah hideung. “12. Janten perawat atanapi pramugari maskapai. Aranjeunna gaduh tingkat perkawinan anu luhur pisan. ”
Kéngingkeun salaki sagampang dua taun sakola perawat sareng $ 10,000 pinjaman mahasiswa. Panginten anjeun bakal nepungan batur anu nembé nyéépkeun dirina nalika nyobian motong apel nganggo péso steak! “56. Upami anjeun katingali saé dina baju haneut, paké hiji unggal tanggal katilu.”
Ah, trik heubeul “katingali alus 33% tina waktos”! Maké karung goni dina dua tanggal séjén. Ieu bakal tetep anjeunna guessing! “58. Meunang kaduruk ku panon poe.”
Mamingan anjeunna sareng kulit lobster anjeun, teras nahan leungeun sacara romantis salami janjian dermatologi anjeun salajengna. Éta mol aya saméméh? “62. Tong ngawartosan anjeunna ngeunaan alergi anjeun.
Ngagoda anjeunna kalawan pingping luhur anjeun ku némbongkeun anjeunna dimana administer EpiPen anjeun nalika tikoro anjeun nutup nepi. “67. Upami anjeunna parantos ngagaleuh asesoris atanapi pernak-pernik anjeun, anggo éta. ”
Éta Hard Rock Cafe t-shirt anjeunna dibawa ka bumi ti Hawaii bakal ngiringan sadayana. “110. Tunjukkeun ka anjeunna yén tingkat maotna lalaki lajang dua kali langkung seueur lalaki nikah.”
Pikeun éfék tambahan, wartosan anjeunna nalika anjeun ngasah péso dina wengi badai. Kumaha Neangan Salaki - 129 Cara

5 Tips Urang Sabenerna Ulah Hate

Moal bohong, urang tiasa balikkeun ideu ieu. “10. Jalan-jalan sapédah ngalangkungan Éropa.”
Muhun, oke, tapi éta bakal serius motong kana waktu moro salaki urang. Panginten kedah ngahubungkeun sareng Austrian anu seksi pikeun ngajantenkeun diri urang langkung saé. Tapi éta pengorbanan anu urang daék lakukeun! “21. Kéngingkeun padamelan pikeun nunjukkeun tackle fishing di toko barang olahraga. ”
Ieu teh tempat sampurna hook up. Upami anjeunna henteu ngahargaan pun éta, anjeunna sanés lalaki pikeun anjeun. “50. Praktek ngopi heula jeung babaturan awewe.”
Kami parantos seueur latihan. Janten. loba. Ngalatih. “91. Entong janten tukang ngadorong nalika anjeunna nyobian bobogohan.
Kami milih tempat nyodok atanapi tanggalna henteu kajantenan. “111. Pindah ka Yale.”
Naon, kawas éta teuas?
Kumaha Neangan Salaki - 129 Cara

Ayeuna pikeun Daptar Lengkep 129 Cara Pikeun Meunang Salaki

Sawangsulna. Ogé, hapunten.

Dimana Teangan Anjeunna

  1. Kéngingkeun anjing sareng leumpangna.
  2. Gaduh ngarecahna mobil anjeun di tempat strategis.
  3. Ngahadiran sakola wengi-nyandak kursus anu dipikaresep ku lalaki.
  4. Gabung klub hiking.
  5. Tingali dina laporan sénsus pikeun tempat anu paling seueur lalaki tunggal. Nevada ngagaduhan 125 lalaki pikeun unggal 100 awéwé.
  6. Baca obituaries pikeun manggihan duda layak.
  7. Candak golf sareng angkat ka lapangan golf anu béda.
  8. Candak sababaraha vacations pondok di tempat béda tinimbang hiji lila di hiji tempat.
  9. Diuk dina bangku taman jeung tuang japati.
  10. Candak lalampahan sapedah ngaliwatan Éropa.
  11. Kéngingkeun padamelan di sakola médis, dental atanapi hukum.
  12. Janten perawat atanapi pramugari maskapai – aranjeunna gaduh tingkat perkawinan anu luhur.
  13. Tanya salaki babaturan anjeun saha lalaki anu layak di kantorna.
  14. Janten bageur ka sadayana – aranjeunna tiasa gaduh lanceuk atanapi putra anu layak.
  15. Kéngingkeun padamelan pamaréntah di luar negeri.
  16. Sukarelawan pikeun tugas juri.
  17. Janten ramah ka lalaki awon – ganteng téh sakumaha ganteng teu.
  18. Béjakeun ka babaturan anjeun yén anjeun resep nikah. Tong rusiah.
  19. Kaleungitan dina kaulinan maén bal.
  20. Entong nyandak padamelan di perusahaan anu seueur dijalankeun ku awéwé.
  21. Meunang pakasaban demonstrating fishing tackle di toko olahraga.
  22. Dina pesawat, karéta atawa beus ulah diuk gigireun hiji awéwé – diuk gigireun lalaki.
  23. Pindah ka sadaya reuni SMA atanapi kelas kuliah anjeun. Di dinya meureun aya duda.
  24. Ulah sieun mun gaul jeung katresna leuwih pikaresepeun; aranjeunna bisa mibanda sababaraha leftovers.
  25. Balik deui ka kota asal anjeun – budak liar di gigireun ayeuna tiasa janten jajaka anu layak.
  26. Entong kamar sareng budak awéwé anu karung sedih sareng ngantepkeun anjeunna narik anjeun ka tingkatna.
  27. Kéngingkeun padamelan part-time di biro konvénsi.
  28. Ganti apartemen ti jaman ka jaman.
  29. Nalika iinditan, cicing di hotél leutik dimana leuwih gampang papanggih strangers.
  30. Diajar ngalukis. Nyetél easel di luar sakola rékayasa.

Kumaha Nyaritakeun Anjeunna Anjeun Aya

  1. Kasandung nalika anjeun lebet ka kamar anjeunna.
  2. Poho kawijaksanaan unggal sakali dina bari jeung nelepon anjeunna nepi.
  3. Mawa kotak topi.
  4. Ngagem Band-Aid – jalma sok nanya naon anu lumangsung.
  5. Jieun loba duit.
  6. Diajar sababaraha carita lucu sarta diajar ngabejaan aranjeunna ogé – tapi pastikeun anjeun teu ngabejaan manehna leuwih ti sakali.
  7. Leumpang nepi ka anjeunna sarta ngabejaan manehna nu peryogi sababaraha saran.
  8. Ngarontok saputangan kénéh.
  9. Geus bapana meuli sababaraha tiket téater nu kudu meunang leupas tina.
  10. Nangtung di juru sarta ceurik lemes – kamungkinan anjeunna bakal datang ka nanya naon salah.
  11. Ulah ngantep manehna mancing pikeun ngaran anjeun waktos salajengna anjeun papanggih. Taya ieu “nebak saha” barang.
  12. Mun anjeun dina Resort a, boga kaca bellboy Anjeun.
  13. Mésér convertible – lalaki resep naek di aranjeunna.
  14. Diajar kumaha Panggang pai apal ngeunah. Bawa hiji ka kantor sarta ngantep jajaka layak rasa eta.
  15. Seuri kana banyolna.
  16. Lamun aya hiji wallflower diantara lalaki anjeun terang, naha henteu ngokolakeun aranjeunna?
  17. “Ngahaja” dompet anjeun ngalayang muka, ngabubarkeun eusina ka peuntas jalan.

Kumaha Tingali Good ka Anjeunna

  1. Lalaki resep nganggap aranjeunna otoritas dina parfum. Tanya nasehat na ngeunaan jenis naon anjeun kudu maké.
  2. Kéngingkeun kacamata anu langkung saé – lalaki tetep ngaliwat awéwé anu ngagem kacamata – atanapi cobian lénsa kontak.
  3. Praktek nginum anjeun sareng réréncangan awéwé anjeun heula.
  4. Upami anjeun ngawarnaan rambut anjeun, pilih tempat teduh sareng lengket kana éta.
  5. Maké keuneung tinggi lolobana waktu – aranjeunna langkung seksi!
  6. Iwal anjeunna kajadian janten pondok ti anjeun!
  7. Bejakeun manéhna ganteng.
  8. Jaga kaséhatan anjeun saé – lalaki henteu resep awéwé anu gering.
  9. Upami anjeun katingali saé dina baju haneut, ngagem hiji unggal tanggal katilu.
  10. Pakéan béda ti awéwé séjén di kantor.
  11. Meunang kaduruk ku panon poe.
  12. Lalajo kosakata anjeun.
  13. Nuturkeun diet lamun perlu.
  14. Nalika anjeun kalayan anjeunna, mesen steak Anjeun langka.
  15. Ulah ngabejaan manehna ngeunaan alergi Anjeun.
  16. awéwé Éropa ngagunakeun panon maranéhna pikeun kaunggulan alus. Prakték hareupeun eunteung.
  17. Mésér eunteung anu panjangna sareng tingali anu saé sateuacan anjeun angkat sareng pendak sareng anjeunna.
  18. Ngarobah ngiuhan kaos kaki anjeun sarta pastikeun tetep seams lempeng!
  19. Kéngingkeun tampilan digosok anu seger ku ngagosok!
  20. Upami anjeunna parantos ngagaleuh anjeun aksésori atanapi pernak-pernik, ngagemna.
  21. Paké asbak nu; tong ngaremukkeun roko urang dina cangkir kopi.
  22. Polandia nepi dina nyieun perkenalan; diajar ngalakukeun aranjeunna gracefully.
  23. Tong rewel teuing.
  24. Lengket kana standar moral anjeun.
  25. Entong ngarenghik – budak awéwé anu ngarenghik, tetep dina tangkal anggur!

Kumaha Land Anjeunna

  1. Tunjukkeun ka anjeunna yén anjeun tiasa senang-senang dina tanggal anu murah – tapi ulah kaleuleuwihi.
  2. Ulah ngantep kolotna nganggap anjeunna salaku calon salaki.
  3. Ménta kolot anjeun ngaleungit nalika anjeun ngahibur!
  4. Double-date sareng gay, pasangan happily nikah – hayu anjeunna ningali kumaha éta.
  5. Nyaritakeun hal-hal anu hadé ka babaturanana.
  6. Kirim kartu ulang taun ka indungna.
  7. Ménta resep ka indungna.
  8. Ngobrol bapana ngeunaan bisnis jeung satuju pajeg teuing tinggi!
  9. Mésér budak adina sakadang kado.
  10. Dina tanggal munggaran ngabejaan manehna anjeun teu mikir ngeunaan nikah!
  11. Tong diomongkeun sabaraha anak anu anjeun pikahoyong.
  12. Upami anjeunna pamayang, diajar skala sareng ngabersihan lauk.
  13. Ulah ngabejaan manehna sagalana ngeunaan diri di mimiti. Tahan hiji hal di cagar.
  14. Nalika anjeun jalan-jalan sareng anjeunna, ulah keukeuh eureun di unggal jandela toko.
  15. Tong ngawartosan sabaraha harga baju anjeun.
  16. Diajar ngaput sareng ngagem barang anu anjeun damel nyalira.
  17. Tong gosip ngeunaan anjeunna.
  18. Entong ngantepkeun anjeunna terang yén anjeunna hiji-hijina, sanaos anjeun kedah cicing di bumi hiji atanapi dua wengi saminggu!
  19. Ulah jadi pushover a nalika anjeunna nyobian nyieun tanggal hiji.
  20. Awal pisan dina dating Anjeun, naha henteu meunang lagu favorit nu duanana dianggap salaku sorangan?
  21. Panggihan ngeunaan katresna anjeunna teu acan nikah. Tong ngulang kasalahan anu dilakukeun ku aranjeunna.
  22. Tong ngabahas mantan kabogoh.
  23. Lamun geus randa atawa cerai, ulah terus-terusan ngabahas urut salaki.
  24. Janten fléksibel. lamun manehna megatkeun pikeun skip tarian jeung indit dayung di danau, balik — sanajan anjeun maké gaun malem pangalusna anjeun.
  25. Sumputkeun konci Phi Beta Kappa anjeun upami anjeun gaduh hiji – engké SMP tiasa maénkeun éta.
  26. Hurungkeun ajag jadi salaki ku nganggap maranéhna boga kahormatan.
  27. Nolak pangjurung pikeun ngajantenkeun anjeunna – sateuacan nikah, éta!
  28. Diajar ngagambar garis – tapi ngalakukeun eta gracefully.
  29. Tetep polos tapi teu bodo.
  30. Jieun imah anjeun nyaman nalika anjeunna nelepon – asbak badag, korsi nyaman.
  31. Diajar maén poker .
  32. Upami anjeunna beunghar, wartosan anjeunna yén anjeun resep artosna – kajujuran bakal ngagoda anjeunna!
  33. Pernah ngantep manehna yakin karir anjeun leuwih penting batan nikah anjeun.
  34. Mésér anjeunna kado anu lucu atanapi anu pas unggal waktos. Tapi ulah jadi mahal teuing.
  35. Klip sareng kintun anjeunna kartun lucu anu hartosna pikeun anjeun duaan.
  36. Tong carita kotor.
  37. Eureun janten budak awéwé mama – ulah ngantep anjeunna mikir yén anjeunna bakal ngagaduhan masalah minantu, sanaos anjeunna bakal!
  38. Tétélakeun yén angka maot lalaki lajang dua kali leuwih ti lalaki nikah.

Gagasan Liar – Naon waé

  1. Pindah ka Yale.
  2. Kéngingkeun lisénsi moro.
  3. Lamun indung anjeun gendut, ngabejaan manehna anjeun nyokot sanggeus bapana anjeun. Upami anjeunna gendut teuing, wartosan anjeunna anjeun angkat!
  4. Nyimpang dina kapal perang.
  5. Nyéwa billboard sareng pasang poto sareng nomer telepon anjeun dina éta.
  6. Cat ngaran sareng nomer anjeun dina hateup sareng nyerat “Pasihan abdi buzz, pilot.”
  7. Mimitian kampanye whispering ngeunaan kumaha ditéang-sanggeus anjeun.
  8. Tilelep di pantai fashionable di tengah beurang!
  9. Naek beus bandara mudik ti bandara.
  10. Nyogok operator Ferris-roda pikeun neangan anjeun nyangkut dina luhureun kabayang Ferris.
  11. Nangtung di juru jalan sibuk ku laso a.
  12. Mawa kaméra jeung nanya aneh, lalaki ganteng lamun maranéhna bakal kapikiran jepret gambar anjeun.
  13. Tanya indung anjeun nyandak di kosan lalaki.
  14. Jieun jeung ngajual toupees – lalaki botak gampang nyekel!
  15. Ngaiklan pikeun lalaki co-boga kapal.
  16. Upami anjeun ningali lalaki anu datar, nawiskeun pikeun ngalereskeunana.
  17. Mawa ranté tarik dina bagasi mobil anjeun.
  18. Hayu dinya jadi dipikawanoh di kantor anjeun nu boga kotak tombol sarta bakal ngaput on tombol leupas jajaka urang.
  19. Tong nikah upami anjeunna gaduh seueur teuing kancing anu leupas!
  • Pangarang
  • Tulisan panganyarna

Madison Higgins Hwang Madison Higgins Hwang mangrupikeun blogger lepas basis New Jersey, panulis pamasaran kontén, sareng tilas Anggota Walt Disney World Cast. Anjeunna parantos nyerat pikeun World Wildlife Fund’s Good Nature Travel and TouringPlans.com. Manehna mikaresep meunang starstruck papanggih karakter Disney, maén kaulinan dewan jeung loba teuing aturan, sarta nyandak lila “sare” nu bakal leuwih hadé digambarkeun salaku “sare”. Madison Higgins Hwang

20 Tips pikeun Milarian Salaki Gancang sareng Sukses

Anjeun ngadeukeutan ka umur éta nalika jalma-jalma mimiti gosip ngeunaan anjeun henteu mendakan salaki. Sareng, anjeun leres-leres frustasi ngeunaan éta. Janten, éta waktosna anjeun diajar kumaha anjeun tiasa mendakan salaki gancang sareng suksés. Kalayan 20 tips ieu, anjeun bakal tiasa mendakan salaki anjeun gancang, dijamin.

1. Ulah jadi teuing picky dina tanggal munggaran anjeun

Ieu salah sahiji kasalahan pangbadagna Anjeun bisa jadi nyieun, jeung alesan naha anjeun masih pilari salaki anjeun janten. Aya loba teuing awéwé anu ditilik lalaki hiji teuing gancang.
Ngan kusabab anjeunna henteu nganggo jas, sanés hartosna anjeunna henteu ngurus dirina. Atawa, lamun manéhna maké sneakers, yén manéhna teu bisa nanggung nanaon sejenna atawa manéhna teu beunghar.

2. Nyaho naon hayang di salaki anjeun

Anjeun moal tiasa mendakan salaki anjeun upami anjeun henteu terang naon anu anjeun pikahoyong pikeun lalaki. Anjeun kedah ngalakukeun sababaraha ujian diri supados terang naon anu anjeun pikahoyong pikeun salaki. Naha anjeunna kedah ramah sareng gentleman?
Atanapi, anjeunna kedah kasar sareng sato pésta? Ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah terang sateuacan anjeun tiasa ngamimitian milarian salaki anjeun. Upami teu kitu, anjeun bakal gagal dina kaping Anjeun. Unggal waktos.

3. Diajar kumaha flirt jeung lalaki

Ieu kanyataan. Lamun hayang manggihan salaki anjeun gancang sarta suksés, mangka anjeun kudu diajar kumaha carana flirt. Upami anjeun linggih di bar, sareng pura-pura teu ningali saha waé di dinya, anjeun moal tiasa pendak sareng Mr.
Momen anjeun mimiti flirting sarta méré tanda yén anjeun kabetot, anjeun bakal ngamimitian pasamoan leuwih lalaki sarta anjeun bakal bisa manggihan salaki hareup anjeun, pisan gancang.

4. Umur anu pas pikeun mendakan lalaki

Sababaraha urang nyebutkeun yén umur sampurna sanggeus 30, anjeun moal bisa manggihan salaki anjeun deui sabab teu resep dating awéwé heubeul. Tapi, hiji hal anu anjeun kedah ngartos nyaéta nalika anjeun ngahontal umur 30 taun, sanés hartosna anjeun sepuh.
Ieu ngan ngandung harti yén anjeun ayeuna cukup dewasa pikeun manggihan salaki katuhu sarta pikeun mastikeun yén anjeun bakal boga nikah suksés. Pertikahan pasangan ngora gaduh kasempetan anu langkung saé pikeun suksés.

5. Anjeun kudu indit kaluar pikeun manggihan soulmate Anjeun

Linggih di bumi sareng ngan ukur ngalamun mendakan salaki anjeun gancang sareng suksés henteu bakal ngabantosan. Moal aya deui calon salaki anjeun bakal murag ti langit. Anjeun kedah kaluar milarian anjeunna.
Anjeun tiasa online, atanapi anjeun tiasa ngawitan angkat ka nightclubs sareng bar. Momen anjeun ngawitan kaluar, anjeun bakal nempo yén éta téh loba gampang a dibere nyaho jalma anyar jeung balik on kaping pikeun manggihan Bapak katuhu anjeun.

6. Janten kabuka-pikiran. Henteu sadayana lalaki sami

kabogoh anjeun saméméhna bisa geus babi nyata jeung anjeun geus gotten menyakiti pisan goréng. Ieu henteu hartosna yén lalaki salajengna bakal sami. Anjeun kudu mastikeun yén anjeun kabuka-dipikiran jeung méré bodo kasempetan saméméh anjeun mutuskeun manéhna sarua jeung kabogoh anjeun saméméhna.
Lamun manggihan yén anjeun dating tipe sarua lalaki, jeung anjeun lalaki menyakiti sadaya waktu, Anjeun kudu ngarobah strategi geuwat tur mimitian nempo tempat béda.

7. Awéwé marahmay keur narik lalaki

Mun anjeun teu salah sahiji awéwé friendliest pangeusina, anjeun moal bakal papanggih guys anyar atawa malah meunang kasempetan pikeun buka dina tanggal munggaran.
Lalaki, kabeh lalaki katarik awéwé anu ramah tur seuri jeung seuri pisan. Aranjeunna henteu hoyong bobogohan sareng jalma anu henteu seuri nalika nyarioskeun guyonan atanapi nalika aranjeunna aya diantara babaturanana.
Momen anjeun linggih dina bar jeung anjeun mastikeun yén anjeun ramah ka dulur aya, anjeun bakal ngamimitian papanggih jalma anyar, sarta pasti anjeun bakal manggihan salaki hareup Anjeun.

8. Bade kaluar jeung ngalakukeun hal béda papanggih jalma béda

Ka tempat anu sami, waktos anu sami dina sapoe henteu bakal ngajantenkeun anjeun pendak sareng jalma énggal sareng mendakan salaki anu beunghar. Anjeun kedah kaluar sareng ngalakukeun hal anu béda-béda ti anu biasana anjeun laksanakeun. Lajeng, anjeun bakal di lingkungan anyar jeung anjeun bakal bisa papanggih jalma anyar jeung nyieun babaturan anyar.
Na, ngan meureun sobat anyar anjeun boga lanceukna babaturan anu bakal salaki anjeun euyeub. Tapi, anjeun kedah ati-ati ngeunaan tempat anyar anu anjeun badé angkat. Aya sababaraha tempat dimana ngan riungan salah nongkrong.

9. Béjakeun ka babaturan sareng kulawarga yén anjeun siap mendakan batur

Anjeun bisa ngarasa embarrassed, tapi cara pangalusna pikeun manggihan salaki anjeun saméméh anjeun ngahontal sanggeus 30, nyaeta ngabejaan babaturan anjeun sarta kulawarga nu geus siap pikeun manggihan salaki hareup Anjeun. Aranjeunna bakal ngadamel titik milarian anjeun, sareng ngatur tanggal supados anjeun tiasa nepungan batur anyar. Ieu cara gancang pikeun mastikeun yén anjeun hayang boga salaki dina jangka waktu nu moal.

10. Salaki kudu hade ti jero, lain luar

Sawaktos anjeun ngawitan pilari salaki anjeun, utamana lamun Anjeun keur pilari hiji lalaki euyeub, anjeun kudu mastikeun yén anjeunna téh bodo nice jeung nice ti jero. Lalaki anu pikaresepeun, biasana ngan ukur bogoh ka dirina sareng ngan paduli naon anu dicarioskeun ku batur ngeunaan anjeunna. Kana waktu, penampilan bakal robah lajeng anjeun diuk jeung salaki nu teu ramah atawa nice jeung anjeun.

11. Teangan hiji saha anjeun katarik

Tong miceunan waktos anjeun bobogohan sareng batur anu anjeun henteu katarik. Nalika anjeun sadar sareng tanggal munggaran yén teu aya atraksi, maka anjeun kedah ngirangan karugian anjeun sareng teraskeun ka tanggal salajengna.
Anjeun bakal pasti moal manggihan salaki anjeun gancang lamun bade kaluar jeung batur nu teu manggihan katarik. Anjeun ngan bade runtah waktu.

12. Anjeun jeung salaki hareup Anjeun kudu boga hal di umum

Leres, aya seueur pertikahan anu damel sareng suksés dimana lalaki sareng awéwé henteu ngagaduhan anu umum. Sanajan kitu, ieu téh mangrupakeun ide nu sae pikeun néangan batur nu boga kapentingan sarua jeung anjeun. Ieu bade nyieun hiji metot mimiti tanggal, jeung anjeun bakal salawasna bisa ngalakukeun hal babarengan.
Pikeun gancang mendakan salaki, ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah pertimbangkeun sareng milarian. Sareng, punten ulah pura-pura yén anjeun resep kana hiji hal upami anjeun henteu.

13. Bade ka tempat anu leres

Lamun nyaho naon rék di salaki, Anjeun kudu indit ka tempat katuhu pikeun manggihan anjeunna. Bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun ngamimitian pilarian Anjeun online, tapi kudu tetep aya. Anjeun oge kedah kaluar ka tempat dimana anjeun bakal manggihan Bapak katuhu anjeun. Upami anjeun hoyong salaki anu beunghar, angkat ka bar murah atanapi klub wengi sanés damel.

14. Anjeun bakal manggihan hiji katuhu lamun anjeun sorangan

Pura-pura janten jalma anu anjeun henteu bakal mastikeun yén anjeun mendakan salaki anu pas. Éta ngan ukur hartosna anjeun bakal mendakan batur anu henteu bakal cocog pikeun anjeun.
Penting pikeun mastikeun yén anjeun sorangan. Ieu hiji-hijina cara nu bisa manggihan jalma katuhu. Komo, upami anjeun milarian online.

15. Pananjung salaki anjeun kalawan internét dating téh bisa ditarima

Sababaraha taun ka tukang, éta henteu pantes ngamimitian bobogohan online pikeun milarian salaki anu bakal datang. Jalma-jalma henteu percanten kana ngagunakeun internét. Kiwari aya sababaraha situs web anu dipercaya sareng sah dimana anjeun leres-leres tiasa mendakan salaki anjeun gancang. Hiji-hijina hal anu anjeun kedah tingali, nyaéta yén situs éta sah sareng anjeun moal ditipu.

16. Salaki hareup Anjeun kudu boga nilai sarua jeung anjeun

Nilai-nilai penting pisan nalika milarian salaki anjeun. Ieu konci pikeun hubungan suksés jeung nikah. Ieu naha anjeun kedah pastikeun yén nalika anjeun manggihan salaki anjeun, pastikeun yén anjeunna yakin dina nilai sarua anjeun.
Na, ieu téh salah sahiji alesan naha dating leuwih 30 geus nyieun hubungan leuwih suksés. Ku lajeng, anjeun bakal nyaho naon nilai nu peryogi néangan.

17. Lookout pikeun scams, utamana online mun anjeun manggihan batur

Malah lamun Anjeun keur pilari pikeun manggihan salaki gancang sarta suksés, aya nu bade jadi scams jeung tas scam awas pikeun. Utamana nalika anjeun ngamimitian milarian online.
Lamun anjeun bade dina tanggal hiji sanggeus anjeun geus tanggal batur online, anjeun kudu mastikeun yén tempat nu mangrupakeun tempat umum dimana anjeun bisa jadi aman. Sareng, henteu pernah masihan inpormasi pribadi. Sanaos ieu hartosna anjeun badé milarian sakedik deui pikeun salaki anjeun. Kasalametan asalna munggaran.

18. Nganggap tanggal buta

Loba teuing awéwé anu sieun tanggal buta. Tapi, lamun babaturan dipercaya keur ngatur tanggal, Anjeun teu boga nanaon salempang ngeunaan. Kaluar, nikmati tanggal sareng tingali naha anjeun kedah mendakan salaki kahareup anjeun dina tanggal buta. Anjeun bakal reuwas di sabaraha kaping buta mungkas nepi di nikah. Pindah sareng nikmati, anjeun moal terang naon anu bakal kajadian.

19. Ieu dunya modern, anjeun tiasa ngalakukeun nanya

Oke, Anjeun bisa geus kapanggih Mr. Katuhu, tapi ayeuna anjeun ngantosan anjeunna nanya leungeun anjeun dina nikah. Ieu kajadian sadaya waktu. Awéwé anu nungguan taun pikeun usul pikeun nikah. Upami anjeun hoyong nikah gancang, sareng nalika anjeun ngahontal umur 30 taun, maka ngan ukur aya hiji solusi.
Anjeun kedah ngalakukeun nanya. Ieu abad ka-21. Sareng, awéwé ogé tiasa naroskeun ka lalaki pikeun nikah ogé. Janten, naha ngantosan? Buka nanya jeung jadikeun manéhna salaki anjeun.

20. Sabar, Kang Kanan aya di luar

Anjeun panginten henteu hoyong ngadangu ieu, tapi anjeun kedah sabar. Hal-hal anu saé lumangsung pikeun anu ngantosan. Upami anjeun badé gancang teuing nikah, éta tiasa dugi ka cerai. Sareng, ieu mangrupikeun hal anu teu aya anu hoyong.
Rada nyandak waktos anjeun sarta antosan. Anjeunna aya di luar sareng anjeunna bakal mendakan anjeun, atanapi anjeun bakal mendakan anjeunna. Malah lamun anjeun sanggeus 30 bade pikeun 40.
Bisa frustrating ngadagoan salaki hareup Anjeun. Utamana, lamun hayang nikah gancang sarta boga happily kantos sanggeus.
Kalayan 20 tips ieu ngeunaan kumaha carana mendakan salaki anjeun gancang sareng suksés, anjeun bakal nangtung dina altar sareng nikah dina waktos anu lami. Ieu dijamin.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *