Pertama kali kuring ningali Unfaithful dina kabel, kuring umurna kira-kira sapuluh taun – taun teuing ngora pikeun thriller awal-aughts – sareng bingung pisan ku kumaha montase séks Diane Lane dina loteng Soho anu moody ditungtungan ku Richard Gere ngalakukeun rajapati kalayan leungeun-Na. sareng globe salju. Tapi pikeun otak praremaja kuring, pesenna jelas: Selingkuh mangrupikeun pelanggaran anu serius, henteu bohong. Jeung éta, tapi hiji ngalanggar leuwih dipikawanoh pikeun megatkeun kapercayaan ti tangkorak. Anu henteu dibahas dina pilem éta nyaéta kumaha carana ngahirupkeun deui kapercayaan éta, kumaha carana kéngingkeun kapercayaan pasangan anjeun deui saatos anjeun menyakiti aranjeunna. Jelas, selingkuh sanes hiji-hijina jalan kapercayaan rusak dina hubungan. Bohong ngeunaan naon waé tiasa ngalakukeun padamelan éta, terus terang, ogé kakurangan déngékeun atanapi transparansi ngeunaan parasaan. Sareng biaya pelanggaran ieu hébat. Panaliti taun 2015 di Universitas Houston mendakan jalma-jalma anu teu percanten ka pasanganna, khususna anu gaduh gaya kantétan anu hariwang, langkung dipikaresep ngaraos timburu, ngintip hal-hal pentingna, sareng janten kasar sacara psikologis. “Kateupercayaan gaduh épék cascading dina kognisi hubungan sareng kabiasaan,” panilitian nyimpulkeun. “Sakali kapercayaan leungit dina hubungan hiji éta incredibly hésé ngawangun deui,” nyebutkeun palatih hubungan Lauren Irlandia. “Pasangan anjeun henteu ngan ukur kedah ngagampangkeun teu percanten anu disababkeun ku tindakan nyata, tapi ogé pikeun ngarengsekeun sagala ‘naon-upami’ dina pikiran [aranjeunna].” Lamun geus menyakiti pasangan Anjeun, aranjeunna dipikaresep bakal ngarasa leungit di laut sakedap. Nalika éta waktuna pikeun ngawangun deui hubungan, hayu aranjeunna nyetél laju sareng masihan aranjeunna kamar engapan. Narima yén éta bisa butuh waktu lila pikeun hal normal deui. Pikeun mantuan, para ahli nawiskeun salapan tips kumaha carana meunangkeun deui kapercayaan maranéhanana.

1

Milik Kasalahan Anjeun – & Kasalahan

PeopleImages / E + / Gambar Getty “Cara anu pangsaéna pikeun kéngingkeun kapercayaan pasangan anjeun saatos anjeun menyakiti aranjeunna nyaéta janten lugas, kabuka, sareng jujur ​​​​sareng aranjeunna,” saur psikoterapis Aimee Hartstein. Upami aya anu sanés anu anjeun teu acan nyarioskeun ka aranjeunna, atanapi hal-hal sanés anu tiasa ngaganggu aranjeunna, éta kedah kaluar ayeuna. Lamun maranéhna manggihan ngeunaan betrayals tambahan engké, éta bisa jadi teu mungkin keur ngawangun deui.

2

Pasihan aranjeunna saloba waktos anu diperyogikeun

Janten daék ngulang deui masalah upami éta anu diperyogikeun. “Éta tiasa ngabantosan anjeun tetep ngaku yén anjeun nganyenyeri atanapi ngahianat aranjeunna sareng yén anjeun henteu ngarep-ngarep éta ngaleungit sapeuting,” saur Hartstein. “Ngalereskeun naon waé anu anjeun lakukeun salah sareng teraskeun gaduh forum kabuka sareng aranjeunna salami aranjeunna peryogina.” Sareng urang moal ngabohong, patokna ageung. Hiji studi anyar, diterbitkeun dina bulan Pebruari dina jurnal Psikologis Laporan , kapanggih yén mistrust mangrupakeun prediktor badag masalah hubungan séjén.

3

Candak Hal Lalaunan

“Sabar,” saur Irish. “Ieu lumrah sanggeus anjeun geus menyakiti batur mun rék pindah ka hareup dina hubungan jeung ninggalkeun kaliwat nu geus kaliwat, tapi anjeun kudu papanggih pasangan Anjeun dimana [aranjeunna]. Éta bakal butuh waktos sareng henteu masihan waktos anu diperyogikeun tiasa nyababkeun masalah engké upami jalma sanés teu acan nampi kapercayaan. Masalahna tiasa muncul dina dalil-dalil saatos anjeun panginten kapercayaan dibalikeun upami anjeun henteu ngalambatkeun sareng ngajaga jalur komunikasi kabuka lebar.

4

Janten Lembut Sareng Rakan Anjeun

Janten kritis bakal ngajadikeun aranjeunna ngarasa kawas anjeun teu di pihak maranéhanana, jadi penting pikeun jadi lemah lembut, sanajan anjeun teu ngawangkong ngeunaan kumaha anjeun geus menyakiti aranjeunna. “Kritik mangrupikeun cara anu pasti pikeun ngaleungitkeun hubungan dina hubungan,” saur Theresa Herring, ahli terapi perkawinan sareng kulawarga. “Ieu ngajadikeun duanana anjeun ngarasa kirang asih ka hiji sejen, sarta ampir sok ends di pasangan Anjeun jadi defensif atawa shutting handap.”

5

Tampa yén Hubungan Anjeun Bisa Ngarobah Permanén

Hubungan anjeun moal pernah katingali sapertos sakali. «Kuring mindeng ngabejaan klien kuring nu karya urang teu bade jadi ngeunaan meunangkeun eta deui kumaha hubungan maranéhanana éta , tapi rada nyieun hubungan anyar pikeun maranehna,» nyebutkeun therapist kelamin Piper S. Grant. “Ieu butuh waktu, komunikasi, kabuka dina diri jeung silih, sarta kamampuhan pikeun tolerate parasaan sorangan bari dédéngéan parasaan batur.” Jeung inget, sanajan hubungan nu geus Isro, anjeun masih bisa dianggo nuju hiji anyar, healthier.

6

Janten Pinuh Hadir

Naha anjeun nuju ngabéréskeun masalah atanapi ngan ukur nyéépkeun waktos babarengan, pasangan anjeun kedah ngarasa yén aranjeunna tiasa ngandelkeun anjeun, anu peryogi anjeun hadir pinuh. “Henteu ngadamel kontak panon sareng batur sareng masihan aranjeunna perhatian pinuh nalika aranjeunna nyobian komunikasi sareng anjeun nyiptakeun gap émosional dina hubungan,” saur pembimbing Monte Drenner. “Praktek ieu ngajadikeun batur ngarasa aranjeunna teu penting, sarta aranjeunna bakal narik jauh emotionally kana waktu.” Nyatana, ulikan 2013 anu dilakukeun di Northwestern University sareng Redeemer University College di Ontario, ningal kumaha mitra anu percanten sacara alami condong nginget nabrak dina hubungan salaku pamustunganana aya mangpaatna – sapertos pepatah “naon anu henteu maéhan anjeun ngajantenkeun anjeun langkung kuat” atanapi ” hindsight nyaéta 20/20.

7

Dengekeun Mitra Anjeun

Luhureun sadaya, turutan kalungguhan pasangan anjeun. “Dengekeun [aranjeunna]. Éta anu paling penting di dieu, »saur Trombetti. “Ngadengekeun ngesahkeun parasaanana, ngajantenkeun aranjeunna langkung investasi ka anjeun sabab [aranjeunna] ngarasa uninga, sareng ngawangun deui kapercayaan anjeun anu rusak sahingga ngalereskeun beungkeut anu rusak.” Tanya naon anu anjeun tiasa laksanakeun, dengekeun naon anu aranjeunna nyarios, sareng laksanakeun anu paling saé pikeun ngajantenkeun éta. Anjeun tiasa uih deui tina palanggaran kapercayaan dina hubungan, tapi anjeun kedah daék nempatkeun padamelan.

8

Coba Pikeun Ngahasilkeun Naha Anjeun Nganyenyeri Éta

Némbongkeun pasangan anjeun yén anjeun nuju ngusahakeun ningkatkeun diri tiasa ngadamel bédana anu ageung. “Anjeun kudu angka kaluar naha anjeun ngarasa compelled mun sabotase diri ku ruining hubungan anjeun dina urutan pikeun ngalereskeun eta,” nyebutkeun matchmaker Susan Trombetti. “Upami [pasangan anjeun] ngaraos yén anjeun moal nyinggung deui, éta bakal langkung gampang dipercanten [anjeun].”

9

Jieun Waktos Pikeun Silih

SDI Productions / E + / Gambar Getty “Méakkeun waktos kualitas babarengan pikeun ngalakukeun hal anu anjeun resep sareng mendakan anu pikaresepeun,” saur Trombetti, sapertos melak kebon kembang atanapi masak. “Naon waé anu anjeun resepkeun salaku pasangan, laksanakeun langkung seueur. Ieu mangrupikeun waktos anu saé anu ngabantosan urang sareng [tiasa] ngaleungitkeun kasusah anjeun. » Sareng waktos kualitas mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngawangun kenangan anyar babarengan, ku kituna aranjeunna tiasa ngamimitian ngalihkeun perasaan panghianatan. Sakali pasangan Anjeun geus siap pikeun berpungsi dina rebuilding hubungan, komunikasi jujur ​​nyaeta krusial, utamana lamun ngabahas kapercayaan jeung breach eta. Pertimbangkeun alat analitik, sapertos 2020’s The Trust Game for Couples, anu ngabantosan ngukur karep jalma pikeun investasi dina hubungan sareng paripolah romantis. Panaliti na ngarasa aya “henteu aya alat anu valid pikeun meunteun paripolah amanah khusus pasangan.” Ahli: Lauren Irlandia, palatih hubungan Aimee Hartstein, LCSW, psikoterapis Theresa Herring, nikah jeung kulawarga therapist Piper S. Grant, Ph.D., therapist kelamin Monte Drenner, LMHC, MCAP, panaséhat Susan Trombetti, matchmaker Artikel ieu asalna diterbitkeun dina AMANAH–kecap lima hurup basajan. Acan hiji anu mawa beurat pisan. Kapercayaan mangrupikeun jiwa tina hubungan naon waé. Éta lem super anu ngahijikeunana. Upami Anjeun gaduh eta, éta alesan anjeun bisa balik sare peuting gigireun pasangan anjeun sarta ngarasa tengtrem; alesan yén ding tina téks, atawa cingcin telepon teu mareuman lonceng alarm; alesan yén pasangan Anjeun digawé telat teu ngabalukarkeun serangan kahariwang. Kurangna kapercayaan, kumaha oge, nyiptakeun efek sabalikna. Nyababkeun gangguan psikologis anu teu kaétang. Janten anjeun janten spionase nalika anjeun milarian petunjuk anu bakal ngabuktoskeun kacurigaan anjeun. Ieu ngadu anjeun ngalawan insecurities awon Anjeun. Éta ngajadikeun anjeun gering sareng hypervigilant; eta ngajaga anjeun nepi peuting wondering, Dupi abdi teu cukup alus? Naha salah kuring? Naha sadayana urang gaduh palsu? Naon bakal jalma pikir? Lamun kapercayaan anjeun geus abon, Anjeun bisa jadi ngarasa asa. Tapi, aya warta alus. Hiji hubungan anu geus tarnished ku panghianatan bisa disimpen. Salaku Jennice Vilhauer, Ph.D, nyerat dina artikel na dina Psikologi Dinten: [1]

“Hubungan rumit pisan sareng, gumantung kana kaayaan, panghianatan henteu hartosna tungtung hubungan.”

Kawas tapestry masterful, hubungan anu colossally multiplex. Ngartos yén kapercayaan rusak kusabab aya hubunganana. Naha anjeun daék ngainvestasikeun waktos sareng usaha anu diperyogikeun pikeun nyalametkeun naon anu nyandak anjeun mangtaun-taun pikeun ngawangun? Naha anjeun daék milarian potongan anu leungit anu ngajantenkeun hubungan éta runtuh? Lamun kitu, éta mungkin pikeun nyimpen potongan deui babarengan. Hayu urang diajar sababaraha cara pikeun ngalakukeun éta…

1. Meunang Kajelasan

Nalika hiji panghianatan lumangsung, karasaeun cataclysmic. Émosi anu rapuh, ramo diacungkeun, sareng perang rupa-rupa lumangsung. Tapi euweuh kajadian anu badag dilahirkeun dina vakum a. Hal lumangsung pikeun alesan. Pikeun meunangkeun kajelasan, Anjeun kudu ngagali jero. Naha aya anu kedah diurus, tapi teu dipaliré? Ngobrol jeung pasangan Anjeun. Panggihan naon anu lumangsung sarta naha. Anjeun bakal ambek, teu ragu, tapi lamun hayang reconcilied, Anjeun kudu ngadangukeun. Jawaban sering bakal nembongkeun karacunan korosi hubungan sateuacan Acara. Panghianatan éta gejala, sanes masalah sabenerna. Dina artikel na, Kumaha carana meunangkeun deui Kapercayaan Rusak dina Hubungan, Dr Magdalena Battles ceramah ngeunaan “Datang Mudik.” Manéhna nulis,

“Kadua pihak kedah daék sumping ka méja sareng kabuka, jujur, sareng rentan. Éta ogé kudu cukup paduli mun hayang nempatkeun mudik usaha anu diperlukeun sangkan hubungan jalan deui “.

Upami ieu henteu kajantenan, maka hubungan éta pasti bakal maot dina tumpukan kanyeri, kaduhung, sareng ambek-ambekan.

2. Panggihan Motivasi

Jalma ngalakukeun hal pikeun alesan béda. Biasana, alesan éta penting sareng rasional pikeun jalma anu ngalakukeunana. Aranjeunna tiasa ngaraos nyeri, ngalamun, sareng / atanapi henteu dihargaan. Sakapeung, urang luar ngalakukeun pagawéan anu henteu dilakukeun ku pasangan anu sanés. Contona, dina pilem Thief of Hearts , Mickey Davis, dicoo ku Barbara Williams, terus dipaliré ku salakina, Ray Davis, dicoo ku John Getz, anu fokus utama nulis. Anjeunna salawasna digawé ngalawan deadline a. Pamajikanna henteu pondok tina aksésori dina hirupna. Teu butuh waktu lila pikeun sapatemon jeung muhrim ganteng, dicoo ku Steven Bauer, pikeun muka nepi haté sepi nya jeung boga ragrag nya, jantung munggaran, kana hiji selingkuhan. Anjeunna mayar sagala perhatian manehna teu meunang ti salakina. Tangtosna, éta ngabantosan yén anjeunna maling, parantos maling sadaya buku harian na, sareng ayeuna terang anjeunna anu paling jero, anu paling poék sareng kahayang. Motivasi maénkeun peran penting dina naha hubungan anjeun tiasa disimpen atanapi henteu. Ngalalaworakeun, kahirupan séks anu teu nyugemakeun, amarah, kurang komitmen-éta sadayana tiasa nyababkeun henteu satia. Anjeun tiasa nyalahkeun diri anjeun pikeun naon anu kajantenan, bahkan tiasa gaduh bagian dina éta. Lajeng deui, Anjeun meureun geus nganggur teu jeung eta. Dina artikel ku A. Pawlowski, manéhna nyebutkeun: [2]

“Anjeun tiasa ngalakukeun sadayana leres sareng pasangan anjeun masih tiasa kagoda pikeun curang kusabab alesan anu teu aya hubunganana sareng anjeun atanapi kualitas parasaan anu anjeun bagikeun.”

3. Komitmen pikeun Rebuilding Hubungan

Kumaha berharga hubungan anjeun ka anjeun? Sakali lebu settles sanggeus henteu satia, nanya ka diri patarosan ieu: Naha kuring daék komitmen ka anjeunna sanajan naon anu kajantenan? Naha kuring masih bogoh ka anjeunna? Naha kuring tiasa ngalakukeun naon anu diperyogikeun pikeun ngalangkungan krisis ieu? Terry Gaspard, MSW, LICSW, dina artikel na di The Gottman Institute nyerat: [3]

“Naha anjeun gaduh cukup reueus sareng hormat anu tinggaleun pikeun nyalametkeun hubungan? Jujur sareng naroskeun ka diri anjeun: Naha urang tetep senang babarengan sareng teras-terasan silih pikaresep?”

Upami anjeun ngawaler enya kana patarosan éta, teras sanaos jalan anu panjang, éta bakal janten usaha anu pantes. Mun anjeun komitmen ka silih, daék nalungtik kaayaan, sarta gawé dina rectifying eta, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun narik ngaliwatan sarta kaluar dina sisi séjén. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ Sakali anjeun komitmen, maju ka hareup. Tong satengah-satengah ngagarapna. Éta kedah sadayana atanapi henteu. Upami anjeun nuju satengah jalan, éta hartosna anjeun nuju satengah jalan.

4. Pertimbangkeun Terapi Pasangan

Dina sababaraha instansi, meunangkeun deui kapercayaan tur digawé ngaliwatan hiji selingkuhan bisa jadi teuing hésé tangtangan. Dina kasus eta, sugan terapi pasangan urang aya dina urutan. Kalayan profésional anu terlatih, anjeun tiasa ngabéréskeun masalah anu anjeun henteu tiasa laksanakeun linggih di bumi, ngobrol dina botol anggur, sareng naroskeun, “Naha anjeunna langkung saé tibatan kuring? Bejakeun sagalana! Abdi hoyong sadaya detil. ” Sabenerna anjeun henteu, tapi kuring moal asup kana éta di dieu. Bantuan luar mangrupikeun alat anu teu ternilai. Anjeun bakal diajar kumaha carana napigasi jalan rockiest. Sareng ieu anu anjeun peryogikeun dina waktos anu rapuh sapertos anu anjeun urus. Pilarian langkung seueur ngeunaan ieu di dieu: Naha Konseling Hubungan pikeun Anjeun? Manggihan Jawaban anjeun Ieuh

5. Hampura

Anjeun parantos berjuang pikeun hubungan anjeun; digawé tirelessly pikeun meunangkeun saluareun naon anu lumangsung. Hubungan anjeun masih lembut, tapi sahenteuna anjeun masih babarengan, sareng damel pikeun tetep sapertos kitu. Sok sanajan kitu, sanajan anjeun masih babarengan jeung anjeun pikir geus ngaliwatan krisis, amarah jeung ambek-ambekan tetep. Kabéh teu dihampura. Korban tiasa ngamimitian ngagunakeun éta pikeun kauntungan. “Anjeun teu boga nanaon ngomong ngeunaan (bla, bla, bla), utamana sanggeus naon anu anjeun lakukeun!” Pihak anu cilaka tiasa ngagantungkeun panghianatan dina sirah pasanganna, ngingetkeun aranjeunna teras-terasan yén aranjeunna langkung saé ngerek garis, atanapi sanés. Kusabab naon anu lumangsung, pihak nu menyakiti ngarasa boga hak, sarta meureun malah jadi saeutik punishing. Pikeun leres-leres ngalangkungan Acara, kedah aya panghampura. Dina dua sisi. Nu ngahianat bisa jadi ngarasa kaliru pisan nu bieu teu bisa nangtung sorangan. Nyatana, aranjeunna tiasa ngamimitian akur kana hal-hal anu henteu kedahna. Panghampura, bari teu gampang, mangrupakeun konci pikeun survival hubungan.

6. Pasihan waktos

Putra abdi kedah dioperasi rahang nalika yuswa 19 taun. Ieu cobaan rada nyeri. Saatos ahli bedah meupeuskeun rahangna sareng ngahijikeun deui, rahang putra abdi ditutup kabel salami genep minggu supados penyembuhan anu leres tiasa lumangsung. Anjeunna ngan ukur tiasa tuang tuangeun lemes ngalangkungan jarum suntik sakedik dina sungutna. Butuh waktu sabulan satengah saencan rahangna cageur. ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ Hanjakal, panghianatan teu kawas bedah rahang. Éta langkung parah. Pikeun ngalereskeun patah hati butuh kaahlian ahli bedah sareng seueur waktos. Nu ditéang dina ngeunaan 18 bulan nepi ka tilu taun, gumantung kana sabaraha lila anjeun geus babarengan. Upami anjeun komitmen pikeun ngajantenkeun hubungan anjeun, kasabaran penting pisan. Anjeun bakal ngarawat amarah, sedih, teu percaya, teu aman, bahkan aya anu éra. Éta piring pinuh. Candak hiji hambalan asih dina hiji waktu. Ngobrol hal kaluar lamun perlu. Antukna, upami anjeun tetep nyandak léngkah-léngkah leutik éta, anjeun bakal dugi ka Penyembuhan!

7. Janten Transparan

…siga jandela kaca tembus sampurna! Pikeun meunangkeun deui kapercayaan, pihak anu kaliru kedah transparan pisan. Anu dihianat teu tiasa mikir sakedap yén aya rusiah. Rahasia bakal nyiptakeun rasa teu percaya deui. Contona, nalika telepon hurung, ulah ngomong, “Kuring kudu nyandak ieu,” sarta leumpang ka kamar sejen. Salaku trasher trust, aya loba mending pikeun ngalakukeun. Sisihkeun kanyataan yén anjeun ngarasa privasi anjeun diserang. Anjeun teu acan earned dina titik ieu. Anjeun kedah nampi deui kapercayaanana, janten kabuka.

8. Motong Dasi lengkep

Upami anjeun jalma anu ngahianat pasangan anjeun, anjeun kedah motong sadaya hubungan sareng interloper. Éta hartosna henteu aya telepon, henteu aya SMS, henteu aya email, henteu aya tanggal kopi. Teu aya rapat terakhir pikeun “panutupan”. Taya kontak hartina euweuh kontak. Lamun geus rengse, teras hayu eta rengse. pasangan Anjeun pantes éta. Anjeun panginten gaduh alesan pikeun ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun, tapi gaduh alesan anu langkung saé pikeun ngawangun deui hubungan anjeun. Éta moal tiasa kajantenan upami anjeun ngajaga kontak sareng jalma “Lain”. Pasangan anjeun moal tiasa ngawangun deui kapercayaan upami aranjeunna terang anjeun masih ningali sareng ngobrol sareng jalma anu ampir ngancurkeun kahirupan anjeun babarengan.

9. Ulah Terus Ngadatangkeun Acara!

Nalika anjeun dugi ka titik dimana anjeun ngajemput seueur lebu, ngawangun deui kahirupan anjeun, sareng ngarasa anjeun tiasa ngaléngkah, teraskeun. Hartina, ulah terus ngadongéngkeun kajadian. Éta ngan ukur dianggo pikeun muka deui tatu. Ngabayangkeun parah motong diri. Anjeun meunang sababaraha jahitan, sarta meunang eta dibalut up. Gantina ngantep éta cageur, anjeun tetep nyokot off perban, sarta ripping kaluar jahitan, ngan pikeun nempo karuksakan. Aduh! ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ ⌄ Gulung ka handap pikeun neruskeun maca artikel ⌄ Lamun sabenerna hayang hubungan anjeun jadi solid deui, nempatkeun selingkuhan nu geus kaliwat, sarta ninggalkeun eta aya. Diajar tina naon anu kajantenan, ngadamel panyesuaian anu diperyogikeun, teras teraskeun. Ngawangkong ngeunaan eta ad nauseam ngan bakal tetep nyeri hirup.

10. Laksanakeun naon anu anjeun carioskeun!

Upami anjeun ngahianat, maka ieu penting pisan: Tong ngabohong! Sebutkeun naon anu anjeun maksudkeun sareng hartosna naon anu anjeun carioskeun. Malah bohong pangleutikna, a “bodas” bohong, lamun bakal, bisa ngabalukarkeun ragu mun bertunas, sarta hasil dina hubungan anjeun nyokot hit sejen. Dina tahap ieu, karuksakan teu bisa balik bisa dipigawé. Janten konsisten, dipercaya, sareng jujur.

11. Laksanakeun hal-hal anu ngajantenkeun anjeun kanyamanan sareng kabagjaan sateuacan “acara”

Sanggeus Acara, éta gampang pikeun dikubur dina puing; hésé tarik diri. Tapi ieu mangrupikeun warta anu ngadorong: hubungan anjeun henteu ditangtukeun ku naon anu kajantenan. Aya sababaraha taun anu saé sateuacan panghianatan, sanés? Ayeuna, waktuna pikeun narik tina cadangan éta. Diuk jeung pasangan Anjeun. Ngobrol ngeunaan sagala hal nu dipaké pikeun ngalakukeun nalika anjeun duanana senang; ngeunaan sagala tempat anjeun biasa buka nu ngajadikeun anjeun ngarasa haneut tur cozy. Waktosna pikeun ngadatangan aranjeunna deui. Mimitian bobogohan. Ieu sacara psikologis bakal mawa anjeun deui ka jaman anu saé. Ngawangun dina eta. Lajeng nyieun moments anyar. Panghianatan salawasna nyiptakeun mess badag, ninggalkeun di hudang na detritus emosi incalculable. Panghianatan boga cakar seukeut. Butuh loba gawé pikeun nyageurkeun tapak tatu. Tapi maranéhna bisa healed. Kadang-kadang hal-hal kedah dirobih supados ngawangun deui langkung saé sareng langkung kuat.

12. Nyuhunkeun dihapunten

Nyaritakeun kaduhung. Janten asli. Ieu jalan panjang pikeun ngamimitian ngalereskeun karuksakan. Laksanakeun naon anu diperyogikeun pikeun ngantepkeun pasangan anjeun terang kumaha hapunten anjeun. Saran anu didaptarkeun di luhur tiasa dianggo. Tapi kudu aya kahayang pikeun nyobaan, komitmen pikeun ngalakukeun naon anu diperyogikeun, sareng kaputusan yén hubungan éta patut disimpen. Tapi éta kaputusan ngan anjeun tiasa ngadamel. Janten naon anu bade janten? Kiridit poto anu ditampilkeun: Svyatoslav Romanov via unsplash.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *