Kumaha abjad sél dina Excel

—————————————————————————————————— Bubuka Alphabetizing sakumpulan data hartina nyortir alphabetically dina Excel. Dasarna, anjeun nyortir daptar dina Excel sacara abjad. Ieu bisa dilaksanakeun duanana cara, boh dina urutan naek atawa turun. Aplikasi ieu masih gaduh fungsi anu sanés sateuacanna pikeun nyortir data kalayan gampang. Ieu ngawengku alphabetizing nu nyadiakeun string (ie meunang aranjeunna dina urutan abjad) jeung

Kumaha ngosongkeun 10 GB ruang disk saatos masang Windows 10 ngawangun énggal

Ketik ajakan paréntah dina bar teang Start Menu anjeun, klik-katuhu dina Best Match tur pilih Run as Administrator. Ayeuna, input powercfg / hibernate off. Éta pisan; hibernasi dipareuman. Pikeun ngahurungkeun deui, input powercfg / hibernate on . Deui, éta. Nalika éta kajadian, Windows bakal nyobian nganggo file paging pikeun nawiskeun relief samentawis. Sababaraha inpormasi penting

Kumaha ngajalankeun program tina garis paréntah dina linux

Upami anjeun énggal kana Linux, khususna baris paréntah, sareng hoyong diajar kumaha ngajalankeun program dina Linux, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Ngajalankeun program dina Linux henteu béda ti kumaha éta dilakukeun dina Windows. Gampang ngomong, bener? Tapi henteu hariwang, anjeun bakal tiasa ngajalankeun program naon waé dina waktos anu lami. Dina tutorial ieu,

Kumaha nyadangkeun data

Penting pikeun terang data naon anu anjeun kedah cadangkeun, sabaraha sering anjeun kedah ngalakukeunana, dimana anjeun kedah nyimpen data anu dicadangkeun sareng kumaha carana kéngingkeun éta. Ieu mangrupikeun tilu metode cadangan dasar anu kedah dipertimbangkeun. Anjeun gaduh rébuan poto, ratusan lagu sareng saha-saha-sabaraha-sabaraha-dokumen penting anu disimpen dina hard drive laptop anjeun atanapi panyimpenan solid-state. Aman,

Kumaha carana ngarobah server dns dina alat ios Anjeun

Salah sahiji cara pikeun ngajantenkeun sadaya panyungsi wéb sélulér iPad/iPhone anjeun langkung saé nyaéta ngarobih pangladén DNS. Ieu kumaha carana nyetél éta dina Alat ios 7. iOS 7 ngotektak wéb sacara gesit, naha anjeun nganggo aplikasi Safari anu énggal sareng ningkat atanapi browser wéb alternatif sapertos Google Chrome atanapi Opera Mini. Tapi salah sahiji cara

Kumaha gancang mendakan setélan sistem khusus dina windows 10

Milarian setélan sistem khusus Windows 10 tapi henteu terang dimana mendakanana? Aya sababaraha cara pikeun gancang mendakan setélan anu anjeun kedah robih. Kieu kumaha. Setélan vs Panel Control: Naon bédana? Ngonpigurasikeun Windows 10 sakapeung tiasa ngabingungkeun sabab ayeuna kalebet dua program konfigurasi anu béda: Setélan sareng Panel Kontrol. Versi aplikasi Setélan mimiti muncul dina Windows

Kumaha megatkeun sambungan tina ssh dina terminal dina mac os x

Perkenalan Gancang sshpikeun Admin Mac (pos ieu) Konci SSH, Bagian 1: Verifikasi host Konci SSH, Bagian 2: Verifikasi klien Mindahkeun file nganggossh SSH Torowongan Punten pertimbangkeun ngadukung Scripting OS X ku ngagaleuh salah sahiji buku kuring! Naon SSH? SSH pondok pikeun ‘Secure Shell’. Éta mangrupikeun protokol anu ngamungkinkeun anjeun muka cangkang (sési terminal) dina komputer

Kumaha troubleshoot discord push to talk on windows 10

Upami anjeun heran naha Discord Push to Talk henteu jalan sareng milarian perbaikan, anjeun parantos sumping ka tempat anu leres. Tetep maca pikeun terang kumaha ngalereskeun masalah ieu. Discord mangrupikeun platform VOIP anu populér anu dianggo pikeun nga-host komunitas niche online. Platform na ningkatkeun sesi nongkrong maya anjeun ku ngamungkinkeun para pangguna pikeun nga-host pangladénna

Kumaha cara ngaktipkeun verifikasi 2 léngkah dina facebook

Auténtikasi dua-faktor dina Facebook nambihan tingkat kaamanan tambahan kana akun média sosial anjeun ku cara ngahubungkeunana sareng alat anu sanés. Upami aya anu nyobian asup tina alat anu teu biasa, auténtikasi dua faktor bakal ngirim kodeu unik kana alat sélulér anjeun atanapi aplikasi auténtikasi pihak katilu. Urang sadayana terang saha waé anu parantos hacked akun

Kumaha nyambungkeun headphone Bluetooth ka komputer

Seueur jalma langkung resep headphone nirkabel kusabab genah anu aranjeunna tawarkeun. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kabel sareng tiasa dianggo kalayan gampang. Nanging, nyambungkeun headphone Bluetooth ka komputer anjeun henteu sagampil nyolokkeun kawat kana jack audio. Upami anjeun nembé mésér headphone nirkabel énggal tapi bingung kumaha nyambungkeunana ku cara anu leres, tong hariwang. Dina pituduh