Syarat Aplikasi Pamaké diropéa 06-29-2022 01:25:09 2116687 Artikel ieu lumaku pikeun: TL-WR54KIT , TL-WR841N , TL-WDR3500 , TL-WR743ND , TL-WR543G , TL-WR2543ND , Archer C50 ( V1 ) , TL-WDR4900 , TL-MR3420 , WR1NDL-,WR9NTL-1 TL-WDR4300 , TL-R402M , TL-WR541G , TL-R860 , TL-WR702N , TL-WR802N , TL-WR700N , TL-WR841HP , TL-WR340G , TL-WR340G , TL-WR702N , TL-WR802N , TL-WR700N , TL-WR841HP , TL-WR340G , TLND1,WR10TL WDR3600 , TL-WR542G , TL-WR842N , TL-WR150KIT , Archer C20 ( V1 ) , TL-WR940N , Archer C7 ( V1 V2 V3 ) , Archer C20i , TL-WR741ND , TL-WR741ND , TL-WR741ND , TL-WR740ND , TL-WR740ND , TL-WR810N , TL-WR340GD , TL-WR720N , TL-WR843ND , TL-WR842ND , TL-MR3020 , Archer C5 ( V1.20 ) , Archer C2 ( V1 ) , TL-R460 TL2, 30 MR30 Catetan: Tulisan ieu henteu relevan pikeun anjeun upami anjeun ngagaduhan salah sahiji kaayaan di handap ieu.

  1. Modem anjeun nyaéta modem serat/kabel. Anjeun tiasa kéngingkeun aksés internét sacara otomatis tina modem tanpa aya kagiatan sanés. Nanging, aksés Internét ngan ukur sayogi pikeun hiji pangguna, teu tiasa dibagikeun ka langkung seueur pangguna mangga tingal Kumaha kuring masang router TP-Link pikeun damel sareng Modem serat / Kabel.
  2. ISP anjeun nyayogikeun alamat IP statik pikeun anjeun, sateuacan anjeun mésér router TP-Link, anjeun kedah ngonpigurasikeun alamat IP komputer sacara manual pikeun ngaksés internét, mangga tingal Kumaha kuring masang router nirkabel TP-Link pikeun damel sareng Modem ( IP statik)
  3. Anjeun tiasa kéngingkeun aksés internét sacara otomatis tina modem tanpa aya kagiatan sanés. Naon deui, aksés Internét modem sayogi pikeun langkung ti hiji pangguna, tiasa dibagikeun ka langkung seueur pangguna, mangga tingal Kumaha kuring masang router TP-Link pikeun damel sareng modem ADSL (IP Dinamis)

Persiapan canggih : 1 . Pareuman modem anjeun, router sareng komputer. 2 . Sambungkeun modem anjeun ka port WAN tina router TP-Link via kabel Ethernet; sambungkeun komputer ka port LAN router TP-Link via kabel Ethernet. 3 . Hurungkeun heula router sareng komputer anjeun teras modem. Lengkah 1 Asup ka kaca manajemén basis web router urang Pikeun asup kana halaman manajemén basis wéb router, mangga tingal: Lengkah 2 Konpigurasikeun Tipe Sambungan WAN Dina kaca manajemén router, klik Network > WAN di kénca kaca web: Robah Tipe Sambungan WAN ka PPPoE . Lengkah 3 Lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses PPPoE anjeun anu disayogikeun ku ISP anjeun. Lengkah 4 Pencét Simpen pikeun nyimpen setélan anjeun, teras router bakal nyambung ka Internét saatos sababaraha waktos. Lengkah 5 Antosan sababaraha menit sareng pariksa bagian WAN dina halaman Status , upami nunjukkeun alamat IP naon waé (sarupa di handap), éta hartosna sambungan antara Router sareng Modem parantos didamel. Lengkah 6 Upami teu aya alamat IP wan sareng teu aya aksés internét, laksanakeun Power Cycle sapertos di handap ieu: 1. Pareuman heula modem DSL, teras pareumkeun router sareng komputer, teras tinggalkeun salami 2 menit; 2. Hurungkeun heula modem DSL, antosan dugi modem siap, teras hurungkeun deui router sareng komputer anjeun. Diajar langkung seueur rinci ngeunaan unggal fungsi sareng konfigurasi mangga angkat ka Pusat Unduhan pikeun ngaunduh manual produk anjeun. Naha faq ieu mangpaat? Eupan balik anjeun ngabantuan ningkatkeun situs ieu. Naon perhatian anjeun dina artikel ieu?

  • Teu puas ku produk
  • Pajeulit teuing
  • Judul ngabingungkeun
  • Teu dilarapkeun ka kuring
  • Teuing Samar
  • Lain

Kami hoyong kéngingkeun tanggapan anjeun, punten wartosan kami kumaha urang tiasa ningkatkeun eusi ieu. hatur nuhun Urang ngahargaan eupan balik anjeun.
Pencét di dieu pikeun ngahubungi dukungan téknis TP-Link. Nalika anjeun ngadaptarkeun jasa internét serat CenturyLink (FTTH), aranjeunna bakal masang terminal jaringan optik (ONT) dimana waé di bumi anjeun anu ngarobih serat optik kana kabel Ethernet. Biasana CenturyLink ogé bakal masang modem sorangan di bumi anjeun pikeun nyayogikeun jaringan Wi-Fi sareng ngajantenkeun anjeun mayar sakitar $ 10 / bulan kanggo alat éta. Anjeun tiasa gaduh dua topologi ieu nalika ngonpigurasikeun router nirkabel TP-Link anjeun sareng jasa serat CenturyLink. Di dieu urang nyandak TP-Link router nirkabel Archer A7 salaku conto pikeun ningali kumaha ngalakukeun konfigurasi.

Topologi 1: ONT (kabel Ethernet) — CenturyLink Modem — TP-Link Router

Kasus1. PC bisa meunang aksés jaringan nalika nyambungkeun kana CenturyLink Modem langsung. Lengkah 1. Sambungkeun port LAN modem ka port WAN tina router nirkabel TP-Link via kabel Ethernet. Lengkah 2. Asup ka panganteur wéb tina router nirkabel TP-Link ku ngarujuk kana Kumaha kuring asup kana Utiliti basis wéb (Kaca Manajemén) tina router nirkabel TP-Link? Lengkah 3. Pindah ka Advanced -> Network — > Internet -> pilih tipe sambungan Internet salaku Dynamic IP -> save . Teras, router TP-Link bakal dikonpigurasi saé sareng nyayogikeun aksés internét. Kasus2. Taya aksés jaringan nalika nyambungkeun PC ka CenturyLink Modem langsung. Upami teu aya aksés jaringan nalika nyambungkeun PC kana CenturyLink Modem langsung, anjeun tiasa ngonpigurasi modem salaku mode Transparan Bridging, Mangga tuturkeun léngkah-léngkah ngonpigurasikeunana. Lengkah 1. Sambungkeun port LAN modem ka port WAN tina router nirkabel TP-Link via kabel Ethernet. Lengkah 2. Asup ka panganteur wéb tina router nirkabel TP-Link ku ngarujuk kana Kumaha kuring asup kana Utiliti basis wéb (Kaca Manajemén) tina router nirkabel TP-Link? Lengkah 3. Tingali Lengkah 3 sareng Lengkah 4 dina Topologi 2.

Topologi 2: ONT (kabel Ethernet) – TP-Link Router

Upami anjeun hoyong nganggo hardware anjeun nyalira ngalangkungan modem CenturyLink, mangga tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap. Lengkah 1: Telepon CenturyLink pikeun kredensial PPPoE anjeun. Lengkah 2: Cabut modem CenturyLink, pasang kabel Ethernet ti ONT dina port WAN tina router nirkabel TP-Link anjeun. Léngkah 3: Asup kana antarmuka wéb router nirkabel TP-Link ku ngarujuk kana Kumaha kuring asup kana Utiliti (Halaman Manajemén) basis wéb tina router nirkabel TP-Link? Teras, angkat ka Advanced -> Network -> Internet -> pilih jinis sambungan Internet salaku PPPoE sareng ketik kredensial PPPoE anjeun (ngaran pangguna sareng kecap akses) -> simpen . lengkah 4. Nyetél VLAN ID on router nirkabel TP-Link sakumaha 201 ku ngarujuk kana Kumaha ngonpigurasikeun VLAN ID pikeun sambungan internét anjeun dina router nirkabel (Pikeun logo anyar). Catetan: Upami masalahna tetep, kami nyarankeun ngahubungi CenturyLink pikeun langkung rinci. Diajar langkung seueur rinci ngeunaan unggal fungsi sareng konfigurasi mangga angkat ka Pusat Unduhan pikeun ngaunduh manual produk anjeun. Naha atanapi henteu FAQ ngeunaan naon? Ваш отзыв поможет нам улучшить работу сайта. Что вам не понравилось в этой статье?

  • Недоволен продуктом
  • Слишком сложно
  • Неверный заголовок
  • Не относится к моей проблеме
  • Слишком туманное объяснение
  • Другое

Как мы можем это улучшить? Спасибо Спасибо за обращение
Нажмите здесь, чтобы связаться с технической поддержкой TP-Link. Éta tiasa sesah masang router TP-Link, tapi kami resep ngabantosan anjeun. Kami bakal ngajelaskeun kumaha nyambungkeun sadaya kabel ku cara anu leres sareng kumaha milih setélan anu leres, contona. Dina tulisan ieu, anjeun tiasa maca kumaha nyetél router WiFi TP-Link anjeun dina 5 léngkah.

  1. Nyambungkeun router
  2. Unduh aplikasina
  3. Nyetél router
  4. WiFI anyar
  5. Nyambung

Mimitian ku setelan router TP-Link anjeun

Router TP-Link Lengkah 1. Sambungkeun kabel.
Lengkah 2. Pasang aplikasi TP-Link.
Lengkah 3. Konpigurasikeun router Anjeun.
Lengkah 4. Nyetél jaringan WiFi anyar Anjeun,
Lengkah 5. Sambungkeun alat Anjeun.

Hambalan 1: Sambungkeun kabel

Kabel jaringan router TP-Link Mimitian ku nyetél router TP-Link anjeun ku cara ngahubungkeun kabel. Tapi saencan Anjeun ngalakukeun éta, pareuman heula modem ti panyadia internét anjeun. Saatos éta, sambungkeun modem anjeun ka router TP-Link nganggo kabel jaringan. Colokkeun kabel ieu kana konektor koneng dina modem anjeun sareng tungtung anu sanésna kana konektor biru dina router anjeun. Sanggeus éta, Anjeun bisa nyadiakeun modem kalawan kakuatan deui. Tungtungna, colokkeun konektor router TP-Link kana stop kontak.

Lengkah 2: pasang aplikasi TP-Link Tether

Nyambung ka router WiFi Nalika router TP-Link anyar anjeun booting, unduh aplikasi TP-Link Tether dina telepon anjeun. Asup kana aplikasi ieu. Upami anjeun ngetok router, anjeun tiasa nambihan router énggal. Teras, pilih modél router anjeun. Ketok ‘Salajengna’ dugi ka ningali layar ‘Sambungkeun ka jaringan anjeun’. Anjeun ayeuna bisa nyambung ka jaringan samentara tina router Anjeun. Anjeun tiasa mendakan nami jaringan sareng kecap akses di handapeun router énggal anjeun.

Lengkah 3: nyetél router WiFi TP-Link anjeun

Tipe sambungan TP-Link Tether Ayeuna anjeun gaduh sambungan, ketok ‘Kuring disambungkeun’ dina aplikasi. Aplikasi bakal teras nyobian nyambung ka router énggal anjeun. Ketok router anjeun sarta pilih kecap akses. Simpen éta ogé, sabab anjeun bakal peryogi éta engké pikeun nyaluyukeun setelan. Dina layar salajengna, ketok ‘Otomatis deteksi’. Router bakal pariksa jinis sambungan anu anjeun gaduh sareng pilih hiji. Ketok ‘Salajengna’ pikeun mastikeun. Dina layar salajengna, ketok ‘Salajengna’ deui.

Lengkah 4: nyetél jaringan WiFi anyar anjeun

Jaringan WiFi TP-Link Geus waktuna pikeun nyetél jaringan WiFi anyar Anjeun. Pilih nami unik sareng kecap akses anu hese pikeun nyegah sémah anu teu diondang tina nyambung ka jaringan anjeun. Tulis nami sareng kecap akses teras ketok ‘Salajengna’. Dina layar salajengna, ketok ‘Salajengna’ pikeun ngulang setelan ieu. Tungtungna, ketok ‘Larapkeun’. Router TP-Link anjeun ayeuna bakal ngahemat setélan, anu peryogi sababaraha menit.

Lengkah 5: nyambung ka jaringan anyar Anjeun

Setélan router TP-Link Pas router Anjeun disetel, Anjeun bisa nyambung ka jaringan WiFi anyar Anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu sareng unggal alat anu gaduh sambungan WiFi. Pindah ka setélan jaringan alat anjeun pikeun ieu. Pilih jaringan WiFI sareng nami anu anjeun pilih, sareng lebetkeun kecap akses anu anjeun pikahoyong. Ayeuna anjeun nyambung ka jaringan WiFI anyar anjeun.

Dupi anjeun gaduh eupan balik pikeun kami ngeunaan kaca ieu?

Pilihan Kami ngan ukur nganggo eupan balik anjeun pikeun ningkatkeun halaman wéb, kami moal ngabales. Euh Artikel ku:
Euh
Router Ahli.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *