Unduh Artikel Unduh Artikel Apple ngarilis apdet software OS X Mavericks pikeun komputer Mac. Ku ningkatkeun ka OS X Mavericks, anjeun tiasa ngamangpaatkeun aplikasi sareng fitur anyar; kaasup, iBooks, Peta, fitur efisien énergi, sarta leuwih. Tulisan ieu bakal ngajarkeun anjeun kumaha ngapdet komputer Mac anjeun ka OS X Mavericks tanpa biaya!

Léngkah

    1. Gambar judulna Update to Mac OS X Mavericks Step 1 1 Pastikeun komputer anjeun cocog sareng OS X Mavericks. Modél kudu boga sahanteuna 2 GB memori, 8 GB spasi hard disk, Mac OS X Snow Leopard 10.6.8 atawa nu leuwih luhur sarta kudu salah sahiji model ieu:
      • iMac (Pertengahan 2007 atanapi langkung énggal)
      • MacBook (Ahir 2008 Aluminium, atawa Awal 2009 atawa leuwih anyar)
      • MacBook Pro (Ahir 2007 atanapi langkung énggal)
      • MacBook Air (Ahir 2008 atanapi langkung énggal)
      • Mac Mini (Awal 2009 atawa leuwih anyar)
      • Mac Pro (Awal 2008 atanapi langkung énggal)
      • Xserve (Awal 2009)
    2. Gambar judulna Update to Mac OS X Mavericks Step 2 2 Pindah ka App Store. Pilarian pikeun «OS X Mavericks» teras klik dina hasil munggaran anu nembongan sareng pencét tombol unduh. OS X Mavericks mangrupikeun apdet parangkat lunak gratis munggaran pikeun Mac ti Apple, janten undeuranna kedah gratis. Lebetkeun kecap akses anjeun sareng ngantosan undeuran réngsé. Iklan
    3. Gambar judulna Update to Mac OS X Mavericks Step 3 3 Pasang parangkat lunak. Komputer anjeun bakal nyaritakeun yén éta kedah dipareuman pikeun masang apdet; klik “Sumuhun”. Pilih Hard Disk anjeun salaku lokasi dimana anjeun hoyong Mavericks dipasang. Teras X dina bunderan kedah muncul sareng éta bakal ngamimitian masang Mavericks kana komputer anjeun.
    4. Gambar judulna Update to Mac OS X Mavericks Step 4 4 Antosan pamasangan tos rengse. Ayeuna buka pamaké anjeun sarta buka; Anjeun ayeuna gaduh OS X Mavericks jalan dina komputer anjeun!

Iklan Tambahkeun Patarosan Anyar

  • QuestionOS Mavericks henteu muncul dina toko aplikasi kuring. Kumaha carana abdi tiasa?Jawaban Komunitas Pembaruan ti Snow Leopard, anu kedah aya dina tab anu diulas di luhur layar.

Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun
Iklan

Video

  • Butuh sababaraha waktos pikeun masang Mavericks, sakitar 20 dugi ka 60 menit. Salaku sakedik hatur nuhun, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $ 30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Komputer anjeun tiasa panas nalika anjeun masang Mavericks. Salaku sakedik hatur nuhun, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun tip pikeun ulasan! Iklan

  • OS X Mavericks gratis; lamun ningali batur ngajual eta kalawan harga, aranjeunna scammers! Salaku leutik hatur nuhun, kami remen nawiskeun anjeun $30 kartu kado (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di seluruh nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Iklan

Ngeunaan Artikel ieu

Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 25.943 kali.

Dupi artikel ieu up to date?

masang OSX Saprak OS-X Mavericks (10.9) Apple geus ngaleupaskeun upgrades OS X maranéhanana haratis. Ieu hartosna upami anjeun ngagaduhan vérsi OS X anu langkung énggal ti 10.9 maka anjeun tiasa ngamutahirkeun kana vérsi panganyarna gratis. Aya tilu cara anjeun tiasa ningkatkeun.

  1. Unduh Pamasang ti Apple langsung ka komputer anu anjeun hoyong pasang OS X énggal.
  2. Bawa komputer anjeun ka Apple Store anu pangcaketna sareng aranjeunna bakal ngalakukeun pamutahiran pikeun anjeun.
  3. Jieun pamasang USB thumb drive anu anjeun tiasa nyolokkeun kana komputer anjeun pikeun ningkatkeunana.

Métode 1 nyaéta metode saran Apple, tapi upami anjeun gaduh langkung ti hiji komputer, anjeun kedah ngaunduh apdet OS X langkung ti sakali. Métode 3 méré Anjeun thumb drive nu bisa Anjeun pake sababaraha kali ka install OSX, jeung anjeun malah bisa boot kaluar dina kaayaan darurat lamun hard drive Anjeun ngadat. Hal ieu kacida gunana pikeun boga versi bootable tina OSX panganyarna dina thumb drive bohong sabudeureun Jadi kuring nyarankeun pilihan tilu. Tulisan ieu nyarioskeun ka anjeun kumaha cara ngadamel pamasang USB thumb drive supados anjeun tiasa ningkatkeun komputer mana waé ka OS X panganyarna. Éta ogé nyarioskeun ka anjeun kumaha cara ngémutan naon versi OSX énggal anu anjeun tiasa jalankeun dina komputer anjeun.

1. Tingali up naon versi OS X Macintosh Anjeun bisa ngajalankeun.

Sababaraha komputer Macintosh heubeul moal ngajalankeun versi panganyarna tina OS X. Contona, 2006 Mac mini “Core Duo” 1.83 ngan bakal ngajalankeun nepi ka System 10.6.8, sedengkeun 2008 Apple MacBook Air ngan bakal ngajalankeun nepi ka 10.7.5. Janten sateuacan anjeun ngaunduh éta hadé pikeun pariksa versi mana komputer anjeun tiasa dijalankeun. Jalma-jalma di everyMac.com parantos ngabantosan daptar naon OSX pang anyarna anu dijalankeun dina unggal modél Mac. Anjeun tiasa ngaksés daptar éta di dieu.

2. Apdet kana apdet panganyarna tina versi OSX Anjeun.

(misalna 10.6.8)

Versi OS X utama gaduh nami sareng nomer anu béda. Salaku conto: 10.4: “Macan”
10.5: “Macan tutul”
10.6: “Macan tutul Salju”
10.7: “Singa”
10.8: “Maung Gunung”
10.9: “Mavericks”
10.10: “Yosemite”
10.11: “El Capitan” Dina versi utama ieu aya ogé apdet parangkat lunak anu langkung alit. Contona 10.6.1, 10.6.2 jsb. Pembaruan minor ieu mangrupikeun apdet anu saderhana sareng anjeun ngan ukur ngapdet ku jalan kana ménu Apple sareng milih ‘Update Software’ atanapi ku jalan ka menu Apple, App Store teras ‘parios parangkat lunak. update’. Sateuacan anjeun ngalakukeun apdet utama kana versi anyar OS X, éta hadé pikeun mastikeun yén vérsi anjeun ayeuna parantos diropéa sabab sababaraha pamasang meryogikeun anjeun gaduh versi anu diropéa tina versi ayeuna anjeun. laptop abdi kagungan Salju Macan tutul 10.6.5, tapi ‘Gunung Singa’ Installer Abdi hoyong ngagunakeun diperlukeun 10.6.8 jadi kuring lumpat Software Update ‘na eta ditingkatkeun ka 10.6.8 munggaran.

3. Ngundeur Installer pikeun versi anyar nu Anjeun hoyongkeun

(misalna 10.11 El Capitan)

Cara panggampangna pikeun kéngingkeun salinan pamasang pikeun OS X nyaéta angkat ka halaman wéb Apple atanapi App Store sareng ngetik versi anu anjeun pikahoyong. Kuring angkat ka ‘App Store’ sareng ngetik El Capitan sareng ieu mangrupikeun hasil munggaran anu muncul: el capitan Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta klik dina ikon undeuran sareng éta bakal diunduh kana komputer anjeun. Upami anjeun milarian versi OSX anu henteu muncul dina App Store, anjeun tiasa mendakanana dina ‘Dibeuli’ upami anjeun parantos ngaunduh sateuacana. Dina tab ‘Dibeuli’ App Store abdi tiasa ningali Yosemite, Mavericks, Gunung Singa, Singa (sanaos kuring henteu ngagaleuh, kuring ngan ukur ngaunduhana). Upami anjeun henteu acan ngaunduh sateuacana sareng anjeun hoyong versi anu langkung lami anu sanés versi anu pangénggalna, anjeun panginten kedah milarian babaturan anu parantos diunduh sateuacana sareng kéngingkeun tina komputer. Upami anjeun gaduh vérsi OS X anu langkung lami ti 10.6 anjeun kedah mayar kanggo ningkatkeun ka Mountain Lion (10.8) heula sabab ngan ukur versi saatos 10.8 anu gratis. Anjeun tiasa mésér 10.7 atanapi 10.8 di Apple Store Ieuh.

4. Jieun salinan tina OS X Installer.

Pamasang bakal diunduh kana polder ‘Aplikasi’ anjeun. Lamun ngajalankeun eta ti dinya, éta bakal masang OSX panganyarna tapi lajeng bakal ngahapus sorangan. Nunjukkeun yén pamasang ieu mangrupikeun file anu ageung – 6 atanapi 7 GB, éta masuk akal pikeun nyimpen salinan supados upami anjeun kedah pasang dina komputer sanés anjeun henteu kedah ngunduh sadayana deui. Ieu khususna upami anjeun gaduh tilu atanapi opat komputer anu béda. Anjeun tiasa nganggo file installer anu sami dina komputer anu béda. iMac, MacBook Air, Mac Mini, MacBook Pro sadayana nganggo pamasang OSX anu sami. Janten langkung gancang sareng nganggo kirang rubakpita Internét anjeun pikeun ngaunduh pamasang sakali sareng dianggo dina komputer anu béda-béda ngalangkungan jempol tibatan ngaunduhna opat kali. Pikeun nyieun salinan installer anjeun ngan saukur kudu klik dinya, tahan kenop ‘pilihan’ tur sered ka desktop Anjeun. A tambah héjo bakal némbongan nunjukkeun yén éta bakal nyieun salinan installer nu. tahan pilihan pikeun nyered tur nyalin installer Tahan kenop pilihan bari nyered installer ka desktop Anjeun tur salinan bakal dijieun.

5. Paké DiskMaker X nyieun installer USB drive.

Ayeuna anjeun parantos ngadamel salinan pamasang, cokot 8GB thumb drive, sareng unduh program ieu anu disebut Disk Maker X. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu sacara manual, sarta kuring geus dipedar kumaha dieu, tapi DiskMaker X automates prosés jeung ngajadikeun eta pisan basajan. Jalankeun Disk Maker X sareng bakal naroskeun anjeun lokasi file Installer. Éta ogé bakal naroskeun anjeun milih thumb drive anjeun. Témbongkeun eta dimana file installer nyaeta, pilih USB thumb drive anjeun, sarta eta bakal nyieun versi bootable tina installer OS X. diskmaker Maker X ieu bakal naroskeun ka anjeun vérsi OSX anu anjeun badé ngadamel installer. Pencét kana versi anu anjeun pikahoyong teras bakal naroskeun file installer anu anjeun unduh dina léngkah 3. Éta sésana! Anjeun tiasa perhatikeun yén versi panganyarna tina DiskMaker X ngan tiasa dianggo sareng tilu vérsi OS X panganyarna Upami anjeun hoyong damel sareng vérsi OSX anu langkung lami tibatan Mavericks (sapertos 10.8 Mountain Lion) maka anjeun tiasa ngaunduh versi DiskMaker X anu langkung lami tina situs wéb anu tiasa dianggo sareng pamasang anu langkung lami.

6. Pasang OSX tina USB

Ayeuna anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyandak thumbdrive USB éta, lebetkeun kana komputer anu anjeun badé ningkatkeun, teras klik dua kali dina ikon anu muncul dina desktop. Pamasanganna otomatis. Ieu thumb drive installer idéntik jeung thumb drive nu bakal Anjeun gaduh lamun dibeuli ti Apple.

Ningkatkeun tina versi macOS sateuacana

Diropéa dina 11 Séptémber 2020
Aya dua cara masang macOS Mavericks (10.9): pamasangan standar sareng pamasangan pamutahiran. Pamasangan pamutahiran nawiskeun sahenteuna dua kauntungan tina pamasangan standar: éta langkung saderhana, sareng nahan ampir sadaya setélan, file, sareng aplikasi tina versi macOS anu langkung lami.
Mavericks otomatis bakal mariksa pikeun mastikeun yén aplikasi anjeun cocog. Aplikasi anu henteu tiasa dianggo sareng Mavericks bakal dipindahkeun ka polder Parangkat Lunak anu Teu cocog. Ieu mungkin sababaraha setélan leuwih sering dipake tinimbang bakal perlu reconfigured atawa dirobah dina prosés setelan.
Nalika anjeun nganggo metode pamasangan pamutahiran, macOS Mavericks dipasang dina sistem anjeun anu tos aya. Prosés ieu ngagentos seueur file sistem sareng anu énggal ti Mavericks, tapi ngantunkeun file pribadi anjeun sareng seueur karesep sareng aplikasi nyalira.
Salian ti kasulitan minor ieu, ngalaksanakeun pamasangan pamutahiran macOS Mavericks cukup gampang.
CC0 Domain Publik

Ningkatkeun Tina Sakur Vérsi macOS Saméméhna

Kalayan pamasangan pamutahiran, anjeun tiasa ngalangkungan versi macOS anu lami, ngaluncat tina versi anu langkung lami ka anu langkung énggal. Éta sabab pamutahiran saprak macOS Lion (10.7) parantos ngalebetkeun sadaya file inti anu diperyogikeun saprak macOS Snow Leopard (10.6). Pamasang tiasa nangtoskeun vérsi OS anu ditingkatkeun sareng file mana anu diperyogikeun pikeun ngapdet éta.
Ieu ogé berlaku pikeun vérsi sistem operasi engké. Salami anjeun gaduh macOS Snow Leopard atanapi engké dijalankeun dina Mac anjeun, anjeun tiasa ningkatkeun ka versi sistem operasi anu paling anyar. Tangtosna, alat anjeun ogé kedah nyumponan sarat sistem minimum.

Nyadangkeun Data Anjeun Sateuacan Ngaronjatkeun OS Anjeun

apel Iraha waé anjeun ngadamel parobihan ageung kana Mac anjeun, éta hadé pikeun nyadangkeun sistem anjeun heula. Ku cara éta, upami aya anu lepat, anjeun tiasa mulangkeun Mac anjeun ka kaayaan sateuacan anjeun ngalaksanakeun pamutahiran.
Anjeun tiasa mendakan saatos ningkatkeun yén sababaraha aplikasi anjeun henteu cocog sareng OS énggal. Kalayan cadangan, anjeun tiasa ngabalikeun Mac anjeun ka OS sateuacana atanapi ngadamel partisi anu ngamungkinkeun anjeun boot kana OS anu langkung lami upami diperyogikeun.
Kami nyarankeun pisan gaduh Mesin Waktu atanapi cadangan konvensional Mac anjeun, kitu ogé clone drive ngamimitian anjeun. Sababaraha tiasa nganggap ieu rada overkill, tapi éta mangrupikeun jaring kaamanan anu tiasa dipercaya.

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun ningkatkeun ka macOS Mavericks

  • Salinan pamasang macOS Mavericks, anu anjeun tiasa kéngingkeun ti Mac App Store. Émut, pikeun ngaksés toko, anjeun kedah ngajalankeun macOS Snow Leopard atanapi engké.
  • A drive ngamimitian kalawan spasi cukup pikeun instalasi Mavericks. Kusabab anjeun ngalakukeun pamasangan pamutahiran, tujuan udagan pikeun pamutahiran éta nyaéta drive ngamimitian anjeun. Drive kedah gaduh rohangan bébas anu cukup pikeun ngalaksanakeun pamasangan ogé rohangan bébas anu cukup pikeun OS sareng aplikasi anjeun tiasa dianggo saé saatos pamasangan réngsé. guideline umum urang téh tetep sahenteuna 15% tina drive sadia sakumaha spasi bébas; perséntase gedé rohangan bébas leuwih hade.
  • 650 MB rohangan bébas tambahan dina drive ngamimitian pikeun partisi HD Pamulihan anu bakal didamel nalika prosés instalasi.

Ningkatkeun Pasang pikeun macOS Mavericks

Upami anjeun parantos ngaunduh salinan macOS Mavericks, pamasang sigana bakal aya dina polder Aplikasi . Undeuran ogé tiasa otomatis ngamimitian prosés pamasangan, tapi dina pituduh ieu kami bakal nganggap yén pamasang henteu diluncurkeun nyalira.

  1. Tutup aplikasi naon waé anu ayeuna dijalankeun dina Mac anjeun, kalebet panyungsi anjeun. Upami anjeun kedah ngaksés pitunjuk ieu, boh nyitak éta ku milih Print tina ménu file panyungsi anjeun, atanapi nganggo alat anu misah, sapertos smartphone atanapi tablet, pikeun maca paréntahna.
  2. Jalankeun pamasang Mavericks ku ngaklik dua kali ikon Pasang OS X Mavericks dina polder / Aplikasi .
  3. Sakali jandela installer Mavericks muka, pilih Teruskeun .
  4. Nalika perjanjian lisénsi Mavericks muncul, baca (atanapi ulah maca) eusina, teras pilih Satuju .
  5. Lambaran dialog bakal dibuka nyatakeun yén anjeun parantos satuju kana syarat lisénsi. Pilih Satuju .
  6. Pamasang Mavericks bakal ningalikeun ikon drive pikeun drive ngamimitian anjeun. Upami Anjeun gaduh sababaraha drive napel Mac, Anjeun bisa milih hiji tujuan drive béda pikeun instalasi. Pilih Témbongkeun Sadaya Disk pikeun nembongkeun tur pilih drive nu Anjeun hoyong pake. Sakali drive bener dipilih, pilih Pasang .
  7. Tulis kecap akses administrator anjeun, teras pilih OK .
  8. Pamasang Mavericks bakal ngamimitian nyalin file anu diperyogikeun kana drive anu dipilih. Saatos réngsé, Mac anjeun bakal otomatis balikan deui.
  9. Sakali Mac balikan deui, prosés pamasangan bakal diteruskeun. Ieu bisa butuh sababaraha waktu, mimitian ti 15 menit nepi ka sajam, gumantung kana speed alat jeung tipe média (hard drive, SSD) Anjeun masang pamutahiran on.
  10. Sakali pamasangan macOS Mavericks parantos réngsé, Mac anjeun bakal otomatis balikan deui.

Konpigurasikeun Mac Anjeun Saatos Masang macOS Mavericks

Dina titik ieu, Mac anjeun parantos ngamimitian deui pikeun kadua kalina dina prosés pamasangan. Sakali housekeeping parantos réngsé, Mac anjeun bakal ningalikeun layar login atanapi Desktop anjeun, gumantung kana kumaha anjeun parantos ngonpigurasi Mac anjeun sateuacana.

  1. Upami dipenta, lebetkeun kecap akses login anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh Apple ID nyetél, anjeun bakal dipenta pikeun nyieun hiji. Nyadiakeun inpo nu dipénta, teras pilih Teruskeun . Anjeun oge bisa milih Siapkeun Engké pikeun bypass hambalan Apple ID.
  2. Anjeun bakal ditaros upami anjeun hoyong nyetél iCloud Keychain. Fitur ieu anyar pikeun macOS Mavericks, sareng ngamungkinkeun anjeun nyimpen kecap akses anu sering dianggo kana iCloud. Anjeun tiasa nyetél iCloud Keychain ayeuna atanapi engké (atanapi henteu pernah). Jieun pilihan, teras pilih Teruskeun .
  3. Upami anjeun mutuskeun pikeun nyetél iCloud Keychain, teraskeun ti dieu; Upami teu kitu, luncat kana lengkah 6.
  4. Anjeun bakal dipenta pikeun nyieun kode kaamanan opat-angka pikeun iCloud Keychain. Tulis opat digit, teras pilih Teruskeun .
  5. Asupkeun nomer telepon nu bisa nampa talatah teks SMS. Ieu bagian tina sistem kaamanan. Upami anjeun kedah nganggo kode kaamanan opat-angka, Apple bakal ngirim pesen téks SMS sareng set nomerna nyalira. Anjeun teras bakal ngasupkeun nomer eta kana ajakan pikeun ngabuktikeun yén anjeun saha anjeun nyebutkeun anjeun. Tulis nomer telepon, teras pilih Teruskeun .
  6. Mavericks bakal nampilkeun daptar aplikasi anu kapanggih anu henteu cocog sareng OS. Aplikasi bakal otomatis dipindahkeun kana polder anu dingaranan Incompatible Software , ayana dina polder akar drive ngamimitian anjeun.
  7. Jandela preferensi iCloud bakal muka tur mintonkeun kasapukan lisénsi iCloud anyar. Pilih kotak centang Kuring geus maca jeung satuju kana Sarat jeung Kaayaan iCloud , teras pilih Teruskeun .
  8. Anjeun ayeuna tiasa nutup jandela preferensi iCloud.

Pamasangan macOS Mavericks parantos réngsé. Candak sababaraha waktos pikeun ngajalajah fitur anyar, teras balik deui ka padamelan (atanapi maén)!
Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Panganyarna Saban Poé Ngalanggan

Domisili
> C
> Naha Mac Os X 10.9 5 Bisa Ditingkatkeun? Saprak OS-X Mavericks (10.9) Apple geus ngaleupaskeun upgrades OS X maranéhanana haratis. Ieu hartosna upami anjeun ngagaduhan vérsi OS X anu langkung énggal ti 10.9 maka anjeun tiasa ngamutahirkeun kana vérsi panganyarna gratis. Lire la suite

Taun sabaraha Mac OS X 10.9 5?

Model sumber Ditutup, kalawan komponén open source
Dileupaskeun ka manufaktur Oc
release panganyarna 10.9.5 (Ngawangun 13F1911) /
Status rojongan

Naha Mac OS X 10.9 5 tiasa ditingkatkeun ka Catalina? Pastikeun anjeun siap ningkatkeun. Sateuacan anjeun ningkatkeun, kami nyarankeun yén anjeun nyadangkeun Mac anjeun. Teras, upami Mac anjeun ngajalankeun OS X Mavericks 10.9 atanapi engké, anjeun tiasa ningkatkeun langsung ka macOS Catalina. Upami Mac anjeun ngajalankeun versi macOS sateuacana, anjeun kedah ningkatkeun heula ka macOS Catalina, teras ningkatkeun Mac anjeun ka Mavericks.
Upami anjeun teu yakin naha Mac anjeun ngajalankeun OS X Mavericks 10.9 atanapi engké, anjeun tiasa pariksa ku muka jandela Ngeunaan Mac Ieu, sareng milarian nomer Vérsi. Upami nomer Vérsi 10.9 atanapi engké, anjeun tiasa ningkatkeun ka macOS Catalina.

Kumaha kuring ningkatkeun Mac kuring tina 10.9 5 ka High Sierra?

Kumaha pikeun ngundeur macOS High Sierra

  1. Pastikeun anjeun gaduh sambungan WiFi anu gancang sareng stabil.
  2. Buka aplikasi App Store dina Mac anjeun.
  3. Fin tab panungtungan dina menu luhur, Apdet.
  4. Pencét éta.
  5. Salah sahiji apdet nyaéta macOS High Sierra.
  6. Klik Update.
  7. undeuran anjeun geus dimimitian.
  8. High Sierra bakal ngamutahirkeun sacara otomatis nalika diunduh.

Naha Mac tiasa lami teuing pikeun ngapdet? Sanaos anjeun masih tiasa nganggo Mac anu henteu tiasa ngapdet ka Monterey, henteu tiasa ngapdet mangrupikeun tanda yén Mac anjeun parantos sepuh. Mac anjeun dileupaskeun langkung ti 7 taun ka pengker. Apple nganggap Mac «vintage» lamun dileupaskeun antara 5 jeung 7 sababaraha taun ka pengker, sarta leungit lamun heubeul ti 7 taun.

Kumaha kuring ngamutahirkeun Mac kuring lamun nyebutkeun euweuh apdet sadia?

Kumaha kuring ngamutahirkeun Mac kuring lamun nyebutkeun euweuh apdet sadia

  1. Pareuman terus hurungkeun deui.
  2. Pariksa sambungan internét anjeun/coba jaringan anu béda.
  3. Paké Mode Aman.
  4. Ngundeur apdet sacara manual.
  5. Ngundeur pamutahiran sacara manual.

Naha Mac kuring diropéa? Pariksa apdet sacara manual Pikeun ngundeur apdet sofwer macOS, pilih menu Apple > Preferences System, teras klik Software Update . Tip: Anjeun ogé tiasa ngaklik ménu Apple—jumlah apdet anu sayogi, upami aya, dipidangkeun di gigireun Pilihan Sistem. Pilih Préferénsi Sistem pikeun neraskeun.

Naha kuring tiasa masang Mavericks dina Mac kuring?

The OS X Mavericks Installer, sadia ti Mac App Store. Mac anu nyumponan sarat minimum pikeun OS X Mavericks. Kumaha kuring ngamutahirkeun Safari dina Mac 10.9 5? Apdet Safari dina Mac

  1. Tina menu Apple  di pojok layar anjeun, pilih Préferénsi Sistem.
  2. Dina jandéla System Preferences, klik Software Update. Upami Preferensi Sistem anjeun henteu kalebet Pembaruan Parangkat Lunak, paké App Store pikeun kéngingkeun apdet.
  3. Pasang apdet atanapi pamutahiran anu ditampilkeun.

Kumaha kuring ningkatkeun ka Mavericks?

Janten anjeun tiasa ningali éta ngan ukur nyarioskeun anjeun pikeun pariksa kasaluyuan. Teras diunduh anjeun tiasa angkat ka halaman wéb. Kusabab metodeu anu munggaran henteu sayogi dimana anjeun tiasa angkat ka apel.

Artikel sarupa

  • Naha Android 10 tiasa ditingkatkeun ka 11? Cliquez sur Mise à jour du système si vous voulez vérifier la présence d’une mise à jour. Anjeun tiasa milih menu paramètres a une option de recherche, vous pouvez trouver où vous devez aller. Upami anjeun parantos lulus, anjeun tiasa nampi pangaruhna dina Android 11.
  • Naha ios 9.3 5 tiasa ditingkatkeun? Ieu 5 atanapi 9 modél. Aya 6 modél. Dina Séptémber 2016, Apple a mis fin à la hadiah en charge de ces modèles. Le matériel interne de votre iPad jeung répond pas aux exigences techniques minimales pour les nouvelles versions d’iPadOS.
  • Naha macOS High Sierra tiasa ditingkatkeun? Naha anjeun tiasa nganggo macOS Catalina depuis di App Store sareng anjeun tiasa nganggo High Sierra, Sierra atanapi El Capitan. Anjeun tiasa nganggo Gunung Singa, anjeun tiasa ngaraoskeun pangaruh anu tiasa dilakukeun ku El Capitan.
  • Naha Android 5.1 1 tiasa ditingkatkeun?
  • Naha anjeun tiasa ngajalankeun aplikasi Windows dina Mac?
  • Naha anjeun tiasa boot tina USB dina Mac?
  • Dupi abdi tiasa ngadamel USB bootable Windows dina Mac?


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *