Langkung seueur tip pikeun katenangan pikiran digital

Bewara anu sanés henteu meryogikeun réspon instan, janten aman dipareuman. Ieu kumaha cara ngalakukeun éta dina iPhone atanapi iPad (tingali tip pikeun alat anu sanés di dieu). Éta sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan mareuman béwara dina iPhone sareng iPad, ogé sababaraha pilihan pikeun ngatur éta. Sareng upami anjeun bosen ku béwara tina browser, pareuman ogé (tingali Nyingkirkeun béwara browser).

  • Pareuman saklar pikeun Geter dina Ring sareng Geter dina Jempé .

Dina layar anu sami, anjeun tiasa ngijinkeun telepon asup ti kontak anu tangtu nalika dina modeu Ulah ganggu, kitu ogé telepon anu datang langkung ti sakali sakaligus gancang:

  • Zen jeung nirwana
  • Nyetél béwara tina aplikasi

Nyetél béwara aplikasi

Upami béwara sajajalan tina aplikasi olahtalatah, kaulinan, sareng jaringan sosial tetep ngarecah konsentrasi anjeun, saring aliran data dina iPhone atanapi iPad anjeun pikeun nyingkirkeun bewara anu teu perlu sareng leres ngonpigurasikeun anu anjeun pikahoyong. Pikeun mareuman geter béwara ogé: Upami anjeun hoyong nyéépkeun waktos dina jempé, aktipkeun modeu Ulah Ganggu, anu nyegah telepon anjeun ngaganggu anjeun ku telepon atanapi pesen. Alarm masih tiasa dianggo dina modeu DND, janten anjeun tiasa aman ngaktipkeun fitur sateuacan bobo sareng henteu hariwang ngeunaan telat damel isuk-isuk. Masih ngaganggu? Waktos pikeun amp up kontrol. Buka Setélan , panggihan modeu Waktos layar , teras ketok Hurungkeun Waktos Layar . Waktos layar kalebet fitur anu mangpaat sapertos:

Nyetél béwara dina iPhone sareng iPad

Anjeun oge bisa ngakses DND dina setelan alat, dina Bewara, tur nyetel jadwal mode Ulah ganggu ogé. Pikeun ngaktifkeun modeu Ulah Ganggu, tarik Pusat Kontrol teras ketok ikon bulan sabit. Tahan éta pikeun nyaluyukeun durasi. Gantina anjeun tiasa milih pikeun ngonpigurasikeun panggeuing nalika aranjeunna asup, contona, ngalangkungan béwara dina alat anu dikonci, dina Pusat Bewara, atanapi ngalangkungan spanduk anu muncul di luhur layar. Dina dua kasus kahiji, gesek bewara ka kenca teras pilih Atur . Dina katilu, tarik spanduk ka handap tur ketok Ulah ganggu atawa tilu titik di pojok katuhu luhur. Dina jandela nu muka, anjeun bakal nempo dua pilihan: Pilihan Bewara penting séjén, Témbongkeun Nilik ngadalikeun sawangan pesen. Sumputkeun sawangan pikeun nyegah saha waé ningali bit pesen atanapi item almenak anjeun upami alatna dikonci (atanapi sadayana). Ayeuna, urang bakal mariksa sababaraha fitur alat anjeun anu langkung maju pikeun adaptasi sareng gaya hirup anjeun. Pikeun meungpeuk hiji aplikasi tapi teu séjén dina kategori sarua, Anjeun ogé kudu nambahkeun dimungkinkeun kana daptar salawasna diwenangkeun . Watesan aplikasi direset unggal dinten tengah wengi.

  • Ketok Idinan Telepon Ti pikeun ngidinan telepon ti grup panelepon nu dipilih;
  • Nyetel bewara dina alat ios

    Pareuman sadaya bewara

    Gantina milih sadayana atanapi henteu, anjeun tiasa nyaluyukeun setelan bewara unggal aplikasi nyalira. Contona, anjeun tiasa milih spanduk pop-up tapi teu aya bip, lencana gaya titik kalayan jumlah pesen anu lasut, atanapi kombinasi anu sanés. Buka Setélan , teras Bewara , teras gulung ka handap ka daptar aplikasi pikeun ngamimitian.

    Zen jeung nirwana

  • Buka Setélan ,
  • Panggeuing nu teu kudu dilewatan

  • Pesen ti platform digital. Rekening kaulinan anu dilengkepan ogé mangrupikeun barang panas di pasar hideung. Sami lumaku pikeun maskapai, toko, jeung akun program kasatiaan sarupa. Sapertos perbankan online, anjeun kedah ati-ati pesen ngeunaan usaha reset sandi sareng tindakan curiga anu sanés.
  • Panggeuing nu teu kudu dilewatan
  • Modeu downtime , anu samentawis meungpeuk sadaya aplikasi dina iPhone atanapi iPad, iwal ti anu anjeun tambahkeun kana daptar pengecualian Salawasna Diidinan dina Waktos Layar . Telepon tetep sayogi.
  • Langkung seueur tip pikeun katenangan pikiran digital
  • Sistem operasi sareng apdet aplikasi. Pamekar rutin nutup liang kaamanan dina produk maranéhanana, tapi cybercriminals terus néangan alat nu patch misalna teu acan dipasang. Panggeuing kritis ngabantosan anjeun ngapdet dina waktosna sareng ngahindarkeun korban serangan.
  • Nganteurkeun Senyap ngajempékeun pesen tina aplikasi ieu sareng henteu nampilkeunana dina layar konci. Dina modeu ieu, bewara dikumpulkeun dina Pusat Bewara, anu anjeun tiasa buka ku cara ngusap ka handap ti luhur layar atanapi ka luhur ti tengah layar dina alat anu dikonci.
  • Statistik pikeun nunjukkeun sabaraha waktos anjeun nyéépkeun dina aplikasi sareng situs wéb anu béda;
  • Upami anjeun leres-leres kedah nganggo aplikasi saatos béak wates pamakean sadinten, anjeun tiasa samentawis ngangkat larangan atanapi ngahapus sadayana. Pikeun nganonaktipkeun samentawis wates pikeun kategori khusus, angkat ka bagian kategori sareng togél saklar Wates Aplikasi. Pikeun ngahapus wates, ketok Pupus Wates di tempat anu sami.
  • Togél saklar héjo pikeun Telepon Diulang pikeun ningali béwara upami aya anu nyobian nelepon anjeun sababaraha kali berturut-turut.
  • Pikeun ngajaga data anjeun (sareng artos), penting pikeun nengetan sababaraha jinis bewara.
  • Watesan Aplikasi ngabantosan pangguna ngirangan waktos dina média sosial atanapi kaulinan ku ngalaksanakeun wates waktos pamakean, saatos éta sadaya program dina kategori anu dipilih (jaringan sosial, kaulinan, hiburan, sareng sajabana) bakal eureun berpungsi.
  • Cara panggampangna pikeun ngaleungitkeun diri tina dunya luar nyaéta ku cara ngaktipkeun modeu jempé. Pikeun ngaktifkeunana, kantun geser saklar di sisi alat supados tanda oranyeu katingali. Dina modeu jempe, rington sareng sora bewara pareum, tapi alarm sareng geter tetep hurung. Jang ngalampahkeun kitu, ketok Bales Otomatis teras tulis naon anu anjeun hoyong carioskeun. Pesen standar nyebutkeun anjeun nyetir. Pikeun nangtukeun saha nu bakal nampa talatah ieu, ketok Otomatis-Bales Ka tur pilih: Taya sahijieun, Paporit, Sadaya Kontak, atawa panganyarna.
  • Pindah ka Sora & Haptics atanapi Sora ,
  • Pareuman… — nami nyarios sorangan: Bewara tina aplikasi ieu bakal diblokir. Pikeun ngaktifkeunana deui, buka Bewara , pilih aplikasi dina daptar, sareng togél tombol Idin bewara héjo .
  • Pareuman sadaya bewara
  • Bewara ti aplikasi bank. Sanaos anjeun henteu kedah nganonaktipkeun pesen téks ti bank, éta aman pikeun nyaring béwara push aplikasina. Contona, Anjeun meureun hoyong milih kaluar tina mailings promosi, tapi Anjeun meureun kudu tetep narima pesen ngeunaan pamayaran, mindahkeun, sarta usaha login.
  • Pikeun langkung seueur tip katenangan, kunjungan Zona kanyamanan Digital kami.
  • Pikeun nambahkeun nomer ka daptar ieu, pilih hiji kontak tur ketok Tambahkeun ka Paporit ;
  • Focus Assist gaduh ikon bulan sabit. Kadang anjeun ngan ukur kedah nyetél sadayana sareng nyandak detoks digital. Nanging, éta tiasa sesah upami anjeun biasa nampi email, pesen téks, sareng béwara média sosial sadidinten. Hanjakal teu aya saklar «pareum» anu gampang anjeun tiasa malik pikeun nganonaktipkeun béwara dina sadaya alat anjeun. Naha éta smartphone anjeun atanapi komputer, unggal alat gaduh cara sorangan pikeun nganonaktipkeun béwara.Untungna, nganonaktipkeun béwara dina telepon, komputer, sareng browser wéb anjeun henteu sesah, sanaos peryogi sababaraha waktos. Ieu kumaha carana ngalakukeunana.

    Kumaha mareuman bewara dina iPhone, iPad, sareng alat Android anjeun

    Dina hiji iPhone

    Aya sababaraha cara pikeun mareuman atanapi ngawatesan bewara dina iPhone. Cara panggampangna pikeun ngajempékeun béwara nyaéta ku cara nempatkeun alat anjeun dina modeu «Ulah ganggu» . Ieu bakal ngajempékeun sadaya béwara anu asup, kalebet telepon. Anjeun masih bakal nampa talatah jeung surelek, tapi eta bakal disimpen quietly di Center Bewara Anjeun. 1. Buka Control Center tur ketok ikon nu kasampak kawas bulan sabit. Ieu bakal ngaktipkeun Ulah ganggu dugi ka ngetok deui. 4. Upami anjeun hoyong mareuman sadaya bewara anjeun, togél tombol «Tanya sateuacan ngirim» pareum. Flip saklar pikeun nganonaktipkeun sadaya bewara. 5. Di handap ieu bakal aya daptar situs wéb anu anjeun khusus diblokir atanapi diidinan béwara. Pencét tilu titik di gigireun nami masing-masing pikeun ngahapus atanapi meungpeukna.

    Dina Firefox

    1. Klik tilu garis di katuhu luhur, terus pilih «Preferences.» 2. Klik «Privasi & Kaamanan» jeung gulung ka handap pikeun «Idin.» 3. Di dieu, anjeun bakal manggihan hiji «Bewara» pilihan. Pencét “Setélan…” di gigireunana. 4. Cék off «Blok pamundut anyar naroskeun pikeun ngijinkeun béwara.» Ieu bakal ngeureunkeun situs wéb anu bakal datang tina nyobian ngirim béwara ka anjeun. 5. Upami anjeun ngagaduhan situs wéb anu anjeun naroskeun béwara, éta bakal muncul dina daptar di luhur kotak centang. Klik salah sahiji situs web ieu teras klik «Hapus Situs Web,» atanapi klik «Hapus Sadaya Situs Web» pikeun nyingkirkeun sadayana sakaligus. 5. Di handap ieu bakal aya daptar sadaya situs anu anjeun khususna diblokir atanapi diidinan béwara. Pencét panah di gigireun halaman wéb pikeun ngédit setélanna, kalebet naha anjeun hoyong béwara ti éta.

    Dina Microsoft Edge

    1. Klik tilu titik di katuhu luhur, terus pilih «Setélan.» 2. Dina sidebar kénca, pilih «Idin Situs.» 3. Klik «Notifications». Anjeun tiasa mareuman béwara borongan, atanapi ngédit kumaha munculna.
    Ketok pilihan “Ulah Ganggu”.

  • Kaseueuran alat ngamungkinkeun anjeun mareuman atanapi ngajempékeun béwara kalayan gampang, biasana ngalangkungan ménu setélan.
  • Ulah Ganggu boga menu setelan sorangan.
    Buka menu “Bewara”. 3. Gulung ka handap tur pilih «Bewara.» 4. Pikeun mareuman sadaya bewara anjeun, pareumkeun saklar di gigireun «Situs tiasa naroskeun pikeun ngirim bewara.» Anjeun oge bisa milih «Paké olahtalatah nu leuwih hening» pikeun modeu pseudo-Ulah Ganggu. Ieu pituduh léngkah-léngkah anu langkung panjang dina dua metode.

    Dina hiji iPad

    Anjeun tiasa mareuman béwara dina iPad dina cara anu sami sareng anjeun tiasa dina iPhone. Boh buka Pusat Kontrol sareng hurungkeun modeu Ulah Ganggu, atanapi angkat ka Setélan> Bewara sareng atur bewara pikeun tiap aplikasi masing-masing.

    Dina hiji Android

    Kawas iPhone, aya dua cara pikeun mareuman bewara dina telepon Android atawa tablet. Alat Android gaduh modeu Ulah Ganggu anu bakal ngajempékeun sadaya béwara, kalebet telepon. 1. Buka aplikasi Setélan tur ketok «Sora.» Anjeun bakal tiasa ningali jinis bewara anu dipasihkeun ku unggal aplikasi. Anjeun tiasa nyetél Ulah ganggu samentara, atawa dumasar kana lokasi.
    Anjeun tiasa ngaktipkeun Ulah ganggu ti Pusat Kontrol.

    Kumaha mareuman béwara tina browser wéb anjeun

    Dina Google Chrome

    Google Chrome ngidinan Anjeun mareuman kabeh bewara, atawa ngan bewara nu dikirim ku situs web tangtu. 1. Klik tilu titik di katuhu luhur, terus «Setélan.» 2. Gulung ka handap teras klik «Setélan situs.» Éta dina kaayaan “Privasi sareng Kaamanan”.

    Kumaha mareuman bewara tina komputer

    Dina Mac

    Anjeun tiasa ngaktipkeun Ulah Ganggu dina Mac, atawa mareuman bewara pikeun tiap aplikasi. Pikeun ngaktipkeun Ulah ganggu : 1. Klik ikon bewara di pojok katuhu luhur layar Anjeun – eta Sigana mah daptar bulleted. 2. Pilih tab «Bewara» tur gulung ka luhur saluhur Anjeun tiasa. 3. Klik saklar «Ulah ganggu» pikeun ngahurungkeun sapoe. Pareuman sadaya bewara, kalebet tip Windows. Anjeun kedah ngagulung ka luhur saatos muka tab Bewara. 2. Dina menu nu muka, ketok «Ulah ganggu.» 3. Anjeun bakal tiasa ngédit setelan na, kaasup bewara mana, lamun aya, bisa ngaliwatan. Unggal aplikasi anu ngirim béwara tiasa disaluyukeun.
    Blokkeun béwara anyar sareng/atanapi miceun situs anu anjeun pénta béwara.
    Anjeun tiasa ngidinan telepon ti nomer nu tangtu.

    Sinyal patali tina Rujukan Tech:

    • Kumaha ningali log bewara lami dina Android ku cara ngaktipkeun fitur dina alat anjeun

    • Kumaha cara ngaktipkeun bewara Instagram dina iPhone atanapi Android, sareng ngontrol bewara mana anu anjeun tingali

    • Kumaha snooze sareng unsnooze bewara anjeun dina Slack, supados anjeun henteu kabeuratan ku béwara

    • Dibantosan ku béwara Facebook? Ieu kumaha cara mareuman atanapi ngawatesanana tina desktop atanapi alat sélulér anjeun

    • Kumaha ngatur béwara dina aplikasi olahtalatah aman Signal dina komputer atanapi alat sélulér

    Iklan 3. Ngaklik eta dua kali bakal ngahurungkeun «Alarm» mode, nu bakal ngajempékeun sadaya bewara iwal alarm nu geus disetel jeung Cortana. Pikeun mareuman bewara aplikasi anjeun sacara permanen : 1. Buka menu Start sareng milarian «Bewara.» 2. Pilih «Setélan Bewara jeung lampah» dina hasil teangan. 3. Dina ménu anu muka, anjeun tiasa mareuman sadaya béwara sacara permanén ku cara mareuman saklar anu dilabélan «Kéngingkeun béwara tina aplikasi sareng pangirim anu sanés.” 4. Oge pastikeun mareuman «Témbongkeun kuring pangalaman wilujeng sumping Windows…» jeung «Kéngingkeun tip sarta trik…» Ieu béwara langsung ti Windows, ngajarkeun anjeun cara ngagunakeun sistem. Menu ieu bisa ogé disebut «Sora jeung Geter».
    Cara anu pangsaéna pikeun ngatur béwara iPhone anjeun pikeun jangka panjang nyaéta ku cara nyaluyukeun aplikasi mana anu ngirim béwara . 1. Buka aplikasi Setélan tur ketok «Bewara.» 2. Anjeun bakal ditingalikeun sadaya aplikasi Anjeun. Panggihan tur ketok aplikasi nu Anjeun hoyong nonaktipkeun bewara. 3. Pikeun mareuman sadaya bewara aplikasi eta, ketok toggle «Idinan Bewara» di luhur kaca. Anjeun oge tiasa nganggo pilihan di handap pikeun ngedit kumaha anjeun nampi bewara – contona, anjeun tiasa mareuman ngan ukur sora. Bewara aya dina menu «Setélan Situs».
    2. Lamun mencet jeung nahan jari Anjeun dina ikon, Anjeun bisa ngaktipkeun Ulah ganggu samentara. Pareuman béwara ogé tiasa ngabantosan umur batre. 5. Underneath pilihan ieu mangrupa daptar lengkep sadaya aktip Anjeun. Pencét saklar togél di gigireun aplikasi naon waé pikeun nganonaktipkeun béwara na. Sapertos sistem anu sanés, Edge ngamungkinkeun anjeun nganonaktipkeun béwara kalayan saklar. 3. Anjeun oge bisa ngetok «Jadwal» di handap menu ieu pikeun nyetel jadwal ngulang pikeun mode Ulah ganggu. Ieu saé upami anjeun hoyong ngajempékeun béwara dina waktos anu tangtu unggal dinten. Ngaklik «Learn more» bakal masihan anjeun inpormasi ngeunaan kumaha béwara dipintonkeun.

  • Teu aya cara anu gampang pikeun mareuman béwara dina sadaya alat anjeun sakaligus.
  • Anjeun ogé tiasa nganonaktipkeun béwara pikeun unggal aplikasi dina telepon anjeun . 1. Buka Setélan tur ketok «Bewara,» tur Anjeun bakal manggihan daptar lengkep sadaya aktip Anjeun. 2. Ketok saklar toggle gigireun tiap aplikasi pikeun mareuman bewara na.3. Upami anjeun hoyong nganonaktipkeun aplikasi tapi ngaluyukeun jinis bewara anu dikirimkeun, ketok «Lanjutan» di belah katuhu luhur teras ketok nami aplikasi pikeun ngédit.

    Dina PC

    PC oge gaduh modeu Ulah Ganggu, disebut «Focus Assist,» sareng menu pikeun ngaktipkeun aplikasi individu. Pikeun ngaktipkeun Bantuan Fokus : 1. Klik ikon Action Center di pojok katuhu handap layar Anjeun. Sigana mah gelembung ucapan pasagi. 2. Dina menu nu muka, klik «Fokus mantuan» pikeun ngaktipkeun eta. Ngaklik sakali bakal ngahurungkeun mode «Prioritas», nu hartina ngan aplikasi nu geus dibikeun prioritas bakal bisa ngirim Anjeun bewara.

  • Upami anjeun hoyong mareuman sadaya bewara anjeun, anjeun kedah nganonaktipkeun dina unggal alat masing-masing.
  • Pikeun ngédit béwara unggal aplikasi : 1. Buka Préferénsi Sistem teras klik «Bewara.»2. Dina sidebar kénca, Anjeun bakal ditingalikeun daptar aplikasi nu bisa ngirim bewara. Pencét hiji. 3. Pikeun mareuman sadaya bewara tina aplikasi ieu, klik saklar toggle gigireun «Ngidinan Bewara.» 4. Anjeun oge bisa make pilihan di handap ieu pikeun ngédit kumaha bewara dipintonkeun. kumaha carana nyetél jeung make Focus on Mac pikeun detil nu leuwih lengkep. Upami teu kitu, anjeun tiasa buka System Preferences > Notifications > Don’t Disturb teras setel waktos nu Anjeun hoyong bewara tetep jempé. Kumaha ngeureunkeun bewara anu teu dihoyongkeun dina iPhone, iPad sareng Mac: macOS Ulah Ganggu

    Naha bewara iPhone nganggo data?

    Salah sahiji alesan anjeun badé mareuman béwara nyaéta yén anjeun hariwang ngeunaan jumlah data anu tiasa dianggo ku iPhone anjeun teras-terasan ngaksés internét pikeun mariksa béwara push. Sanaos prosés ieu ngalibetkeun data, éta ngan ukur sajumlah minimal sareng pastina henteu cekap pikeun ngaduruk rencana data anjeun. Upami anjeun hariwang ngeunaan ieu, anjeun tiasa pariksa sabaraha data anu dianggo ku muka Setélan> Data Seluler> Layanan Sistem sareng mariksa Bewara Push . Kumaha carana ngeureunkeun bewara anu teu dihoyongkeun dina iPhone, iPad sareng Mac: Push Bewara Muga-muga, sadaya tip ieu bakal ngabantosan anjeun dina luhureun sadaya gangguan anu mungkin timbul nalika nyambung ka internét. Lamun masih manggihan pikiran anjeun gering betah, meureun masihan meditasi jeung mindfulness aktip kawas
    Headspace atawa Aya kamungkinan sababaraha bewara anu anjeun hoyong tampa sareng anu sanésna anjeun hoyong henteu ningali. Dina hal éta, gampang pikeun ngarobih aplikasi mana anu tiasa ngirim béwara ka anjeun. Nalika anjeun mimiti masang aplikasi, anjeun biasana bakal ditaros naha anjeun badé ngijinkeun béwara. Sanaos anjeun tiasa ngijinkeun ieu dina waktos éta, upami rupa-rupa pesen janten seueur teuing anjeun tiasa mareuman béwara pikeun aplikasi khusus éta liwat Setélan.

    Eureun béwara dina iPhone sareng iPad

    Ieu léngkah-léngkah anu diperyogikeun: 0 detik tina 9 menit, 1 detikVolume 0%

    1. Buka Setélan> Bewara.
    2. Gulung ka handap tur pilih aplikasi nu Anjeun hoyong nonaktipkeun.
    3. Toggle tombol Ngidinan Bewara pikeun mareuman aranjeunna.

    Kumaha carana ngeureunkeun bewara anu teu dihoyongkeun dina iPhone, iPad sareng Mac: Pareuman ios

    Eureun béwara dina Mac

    1. Buka System Preferences.
    2. Pilih Bewara.
    3. Pencét kana aplikasi anu anjeun hoyong mareuman.
    4. Toggle tombol Ngidinan Bewara pikeun mareuman aranjeunna.

    Kumaha carana ngeureunkeun bewara anu teu dihoyongkeun dina iPhone, iPad sareng Mac: Pareuman Mac

    Kumaha nyumputkeun sawangan béwara (jaga talatah pribadi)

    Salah sahiji alesan anjeun hoyong ngeureunkeun béwara nyaéta upami aranjeunna résiko ngungkabkeun inpormasi ka saha waé. Kaseueuran bewara nunjukkeun ringkesan eusina, anu tiasa janten ngimpina upami anjeun nyobian ngarencanakeun pésta pikeun batur di kulawarga anjeun atanapi ngantosan undangan wawancara padamelan nalika anjeun masih di tempat padamelan anjeun ayeuna. Untungna, éta mungkin pikeun mupus sawangan eusi tanpa ngeureunkeun béwara sagemblengna. Ieu kumaha éta dilakukeun:

    Sumputkeun sawangan bewara dina iPhone sareng iPad

    1. Buka Setélan> Bewara.
    2. Ketok aplikasi husus atawa lengkah saterusna pikeun setelan umum.
    3. Ketok Tembongkeun Nilik.
    4. Pilih Pernah.

    Kumaha carana ngeureunkeun bewara anu teu dihoyongkeun dina iPhone, iPad sareng Mac: Nilik iOS

    Sumputkeun sawangan bewara dina Mac

    1. Buka System Preferences.
    2. Pilih Bewara.
    3. Boh milih aplikasi husus atawa buka pilihan Témbongkeun sawangan di handapeun panel.
    4. Klik Témbongkeun sawangan tur pilih Kungsi.

    Kumaha cara ngeureunkeun béwara anu teu dihoyongkeun dina iPhone, iPad sareng Mac: MacOS Previews

    Kumaha nganonaktipkeun sadaya bewara

    Henteu aya setélan langsung anu ngamungkinkeun anjeun mareuman sadaya béwara, tapi aya fitur anu ngahontal tujuan anu sami. Dina ios 15/iPadOS 15 anjeun tiasa nganggo fitur Ringkesan Terjadwal énggal anu bakal nahan sadaya béwara anu henteu penting dugi ka waktos anu ditangtukeun. Teras anjeun bakal dibere aranjeunna nalika anjeun nganggap éta langkung merenah. Pikeun nyetél ieu, laksanakeun léngkah-léngkah ieu:

    Pareuman bewara dina iPhone atawa iPad

    1. Buka Setélan> Bewara.
    2. Ketok Ringkesan Dijadwalkeun.
    3. Hurungkeun Ringkesan Dijadwalkeun.
    4. Pilih Teruskeun.
    5. Pilih aplikasi anu anjeun hoyong kalebet dina Ringkesan anjeun.
    6. Ketok tombol Tambah [jumlah] Aplikasi .
    7. Setel waktos anjeun hoyong Ringkesan muncul.
    8. Ketok Hurungkeun Ringkesan Bewara.

    Kumaha carana ngeureunkeun bewara anu teu dihoyongkeun dina iPhone, iPad sareng Mac: Ringkesan IOS

    Pareuman bewara dina Mac

    Upami anjeun nganggo macOS Monterey, anjeun tiasa nganggo modeu Pokus énggal anu bakal ngareureuhkeun samentawis sadaya béwara atanapi ngan ukur anu khusus anu datang. Maca Bewara tiasa mangpaat pisan: ngingetkeun anjeun ngeunaan janjian anu bakal datang, épisode podcast anyar anu anjeun pikahoyong, ngingetkeun anjeun kana email penting atanapi Pesen anu anjeun henteu hoyong sono, atanapi masihan anjeun terang yén anjeun parantos nampi pesen dina platform média sosial anjeun. tina pilihan. Tapi bewara overload henteu pikaresepeun. Ieu kumaha carana ngirangan jumlah ping anu anjeun kéngingkeun dina iPhone, iPad sareng Mac anjeun.

    Kumaha carana ngeureunkeun bewara pikeun aplikasi tangtu
    Balance a lebet, pikeun nempo naha éta ngajadikeun hal saeutik leuwih lumayan.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *