Tetep nyambung ka paguneman anu paling penting pikeun anjeun. Pilarian kumaha ngamimitian pesen téks grup sareng réréncangan, kulawarga sareng kolega anjeun.

  • Pastikeun yén alat anjeun gaduh versi panganyarna tina ios atanapi iPadOS.
  • Upami anjeun nganggo alat Apple anu sanés iPhone, pastikeun anjeun asup ka iMessage nganggo ID Apple anjeun.

Jenis pesen téks grup

Aya tilu jinis pesen grup anu anjeun tingali: grup iMessage, grup MMS sareng grup SMS. Aplikasi Messages sacara otomatis milih jinis pesen grup pikeun dikirim dumasar kana setélan anjeun, sambungan jaringan sareng rencana panyadia jaringan. Salaku conto:

  • Upami anjeun sareng panarima anjeun nganggo alat Apple sareng iMessage dihurungkeun, teras pesen grup dikirim salaku iMessage.
  • Upami anjeun ngirim pesen grup ka jalma anu henteu nganggo iMessage, teras pesenna dikirim salaku pesen MMS atanapi SMS.

iPhone nunjukkeun téks grup iMessage sareng lima urang.

Grup iMessage

Pesen ieu bakal muncul dina gelembung téks biru. Aranjeunna ngaliwatan Apple tinimbang panyadia jaringan anjeun sarta ditangtayungan ku enkripsi tungtung-to-tungtung. Dina grup iMessage, sadayana tiasa:

  • Kirim sareng tampa poto, pidio sareng talatah audio
  • Tempo sadaya réspon ti grup
  • Kirim sareng tampa épék pesen, sapertos sketsa, animasi, épék gelembung sareng seueur deui
  • Bagikeun lokasi maranéhanana jeung grup
  • Pasihan nami grup, tambahkeun atanapi cabut jalma tina grup, jempékeun béwara atanapi tinggalkeun grup

iPhone mintonkeun pesen MMS téks grup jeung genep urang.

Grup MMS

Pesen ieu muncul dina gelembung téks héjo sareng ngalangkungan panyadia anjeun tinimbang Apple. Dina MMS grup, sadayana tiasa:

  • Kirim sareng tampa poto sareng video
  • Tempo sadaya réspon ti grup
  • Ngajempékeun béwara

SMS grup

Pesen ieu ogé muncul dina gelembung téks héjo sareng ngalangkungan panyadia anjeun. Talatah SMS grup henteu ngadukung kantétan multimedia, sapertos poto atanapi video. Sadaya réspon dina SMS grup dikirim salaku pesen téks individu sareng panampi henteu tiasa ningali réspon sanés ti grup. iPhone nunjukkeun cara ngirim pesen téks grup. Talatah keur diasupkeun tapi teu acan dikirim.

Kirim pesen téks grup

  1. Buka Talatah teras ketok tombol Tulis .
  2. Tulis ngaran atawa ketok tombol Tambah tambahkeun kontak pikeun nambahkeun jalma ti kontak Anjeun.
  3. Tulis pesen anjeun, teras ketok tombol Kirim ikon ngirim.

Pikeun ngirim talatah MMS grup dina iPhone, pastikeun Olahtalatah MMS diaktipkeun. Pindah ka Setélan> Pesen sareng hurungkeun Olahtalatah MMS. Upami anjeun teu tiasa ningali pilihan pikeun ngaktipkeun Olahtalatah MMS atanapi Talatah Grup, hubungi panyadia anjeun pikeun ningali naha rencana anjeun ngadukung Olahtalatah MMS Grup. Kalayan ios 15 sareng iPadOS 15, poto, tautan sareng kontén sanés anu dikirim dina pesen grup bakal muncul dina bagian Dibagi sareng Anjeun tina aplikasi eusi anu saluyu. Upami anjeun henteu hoyong ningali poto sareng eusi anu sanés dina Dibagi sareng Anjeun, buka talatah grup, ketok bagian luhur benang, teras pareumkeun Témbongkeun dina Dibagi sareng Anjeun. Tanggal Diterbitkeun: Tetep nyambung ka paguneman anu paling penting. Diajar kumaha ngamimitian pesen téks grup sareng réréncangan, kulawarga, sareng batur kerja.

  • Pastikeun yén alat anjeun gaduh versi panganyarna tina ios atanapi iPadOS.
  • Upami anjeun nganggo alat Apple anu sanés iPhone, pastikeun anjeun asup ka iMessage nganggo ID Apple anjeun.

Jinis pesen téks grup

Aya tilu jinis pesen grup anu anjeun tingali: grup iMessage, grup MMS, sareng grup SMS. Aplikasi Pesen sacara otomatis milih jinis pesen grup pikeun dikirim dumasar kana setélan, sambungan jaringan, sareng rencana pamawa. Salaku conto:

  • Upami anjeun sareng panarima anjeun nganggo alat Apple sareng iMessage dihurungkeun, teras pesen grup dikirim salaku iMessage.
  • Upami anjeun ngirim pesen grup ka jalma anu henteu nganggo iMessage, teras pesenna dikirim salaku pesen MMS atanapi SMS.

iPhone nunjukkeun téks grup iMessage sareng lima urang.

Grup iMessage

Pesen ieu muncul dina gelembung téks biru. Aranjeunna ngaliwat Apple tinimbang pamawa anjeun, sareng ditangtayungan ku enkripsi end-to-end. Dina grup iMessage, sadayana tiasa:

  • Kirim sareng tampa poto, video, sareng talatah audio
  • Tempo sadaya réspon ti grup
  • Kirim sareng tampa épék pesen, sapertos sketsa, animasi, épék gelembung, sareng seueur deui
  • Bagikeun lokasi maranéhanana jeung grup
  • Pasihan nami grup, tambahkeun atanapi cabut jalma tina grup, jempékeun béwara, atanapi tinggalkeun grup

iPhone mintonkeun pesen MMS téks grup jeung genep urang.

Grup MMS

Pesen ieu muncul dina gelembung téks héjo sareng ngalangkungan operator anjeun tinimbang Apple. Dina MMS grup, sadayana tiasa:

  • Kirim sareng tampa poto sareng video
  • Tempo sadaya réspon ti grup
  • Ngajempékeun béwara

SMS grup

Pesen ieu ogé muncul dina gelembung téks héjo sareng ngalangkungan pamawa anjeun. Talatah SMS grup teu ngarojong kantétan multimedia, kawas poto atawa video. Sadaya réspon dina SMS grup dikirim salaku pesen téks individu sareng panampi henteu tiasa ningali réspon sanés ti grup. iPhone nunjukkeun cara ngirim pesen téks grup. Talatah keur diketik tapi teu acan dikirim.

Kirim pesen téks grup

  1. Buka Talatah teras ketok tombol Tulis .
  2. Tulis ngaran atawa ketok tombol Tambah tambahkeun kontak pikeun nambahkeun jalma ti kontak Anjeun.
  3. Ketik pesen anjeun, teras ketok tombol Kirim ikon ngirim.

Pikeun ngirim talatah MMS grup dina iPhone, pastikeun Olahtalatah MMS diaktipkeun. Pindah ka Setélan> Pesen sareng hurungkeun Olahtalatah MMS. Upami anjeun henteu ningali pilihan pikeun ngaktipkeun Olahtalatah MMS atanapi Talatah Grup, hubungi operator anjeun pikeun ningali naha rencana anjeun ngadukung Olahtalatah MMS Grup. Kalayan ios 15 sareng iPadOS 15, poto, tautan, sareng kontén sanés anu dikirim dina pesen grup bakal muncul dina bagian Dibagi sareng Anjeun tina aplikasi eusi anu cocog. Upami anjeun henteu hoyong ningali poto sareng eusi anu sanés dina Dibagi sareng Anjeun, buka talatah grup, ketok bagian luhur benang, teras pareumkeun Témbongkeun dina Dibagi sareng Anjeun. Tanggal Diterbitkeun: Olahtalatah grup (aka group texting) mangrupikeun fitur anu saé pikeun iPhones sareng iPads anu ngajalankeun iOS 10 sareng iOS 11. Nalika pesen anjeun mekar, anjeun panginten hoyong kalebet langkung seueur jalma. Penting pikeun disebatkeun yén aya bédana antara Group iMessage sareng Group Messages. Dina lingo Apple: iMessage Grup nyaéta nalika sadaya jalma di grup nganggo iPhone. Ieu ngamungkinkeun pikeun nambahkeun / mupus anggota ti grup téks anjeun. Talatah grup sabenerna dikirim ngagunakeun fungsi SMS tina jaringan sélulér sabab pamaké aktip ngagunakeun campuran iPhones jeung alat Android. Upami ieu mangrupikeun masalah anjeun, anjeun kedah nyiptakeun utas téks énggal nganggo atanapi henteu nganggo kontak. Aya sababaraha aplikasi anu sanés dina pasaran anu ngadukung téks grup, tapi pikeun tulisan khusus ieu, urang bakal fokus kana aplikasi i Messages anu aya di mana-mana anu dianggo ku kalolobaan pangguna iPhone sareng iPad unggal dinten. Salah sahiji hal anu hébat ngeunaan produk Apple nyaéta kamampuan ngagunakeun aplikasi iMessage dina sababaraha alat. Pilihan anu didaptarkeun di handap manglaku ka sadaya produk Apple sapertos Mac, MacBook, iPhone, sareng iPad. Janten, upami anjeun siap ngajak jalma kana obrolan grup anjeun, tuturkeun pitunjuk ieu:

  1. Tina iPhone anjeun, panggihan aplikasi Pesen teras ketok pikeun mukakeunana.
  2. Kaluar tina paguneman naon waé anu anjeun parantos aya ku cara ngetok kenop panah di belah kénca luhur. Tina layar Pesen , ketok ikon Pesen Anyar anu aya di pojok katuhu luhur (sigana buku catetan sareng pulpen).
  3. Anjeun tiasa mimiti ngetikkeun nami individu anu anjeun hoyong ulem di daérah Ka :. Upami anu diondang mangrupikeun jalma anu tos aya dina buku alamat anjeun, éta kedah otomatis lengkep nalika anjeun ngetik nami atanapi nomerna. Anjeun oge bisa ngetok ikon + pikeun ngotektak daptar kontak Anjeun.

    Pikeun anu teu aya dina buku alamat anjeun, dina widang To :, ketik nomer telepon panarima. Upami anjeun badé nambihan jalma anu nganggo iPad, anjeun tiasa ngetik ID Apple na.
  4. Malikan deui léngkah-léngkah di luhur dugi ka sadaya panampi anu dituju parantos diasupkeun kana widang Ka :.
  5. Ketik pesen anu anjeun hoyong kirimkeun. Anjeun ngan ukur kedah ngetik sakali.
  6. Tungtungna, pencét tombol Kirim .

Ayeuna unggal anggota anu anjeun tambahkeun bakal nampi pesen éta. Ieu ngamungkinkeun sadaya anggota grup téks pikeun ngabales sareng ningali balesan anu sanés ogé. Tangtosna, panampi tiasa milih kaluar tina téks grup iraha waé, atanapi anjeun tiasa ngahapus aranjeunna tina grup ku nyalira (tingali artikel TechJunkie ngeunaan miceun batur tina pesen grup). Émut yén henteu sadayana emojis atanapi animasi tiasa dianggo pikeun sadaya individu dina grup. Ieu hususna leres pikeun anu gaduh versi béda tina ios atanapi sistem operasi alternatif sacara umum. Sanajan kitu, pesen téks sorangan kudu rupa.

Kumaha Nambahkeun Batur kana Téks Grup

Upami anjeun parantos aktip dina paguneman sareng hiji atanapi langkung jalma atanapi ngan saukur hilap nambihan batur anu asli, kuring tiasa ngantunkeun anjeun kumaha cara nambihanana. Anu anjeun lakukeun nyaéta:

  1. Tina iPhone anjeun, panggihan aplikasi Pesen teras ketok pikeun mukakeunana.
  2. Pilih paguneman nu Anjeun hoyong tambahkeun hiji individu jeung ketok pikeun muka eta.
  3. Ketok dina ikon Info (sigana mah dina bunderan), nu perenahna di pojok katuhu luhur layar.
  4. Ketok Tambihkeun Kontak .
  5. Dina widang Tambah :, ketik nami jalma anu anjeun tambahkeun (upami aranjeunna parantos aya dina buku alamat anjeun) atanapi ketik nomer teleponna lengkep.

    Sakali deui, pikeun anu nganggo iPad, anjeun tiasa ngetik ID Apple na upami éta ngagampangkeun.
  6. Pikeun ngarengsekeunana, teraskeun teras ketok Rengse .

Kumaha Cabut Batur tina Teks Grup

Upami anjeun hoyong ngahapus kontak tina paguneman, tuturkeun léngkah-léngkah anu sami di luhur pikeun ngaksés detil grup.

  1. Sakali anjeun geus ngahontal daptar kontak, anjeun tiasa gesek ngaran kontak urang ditinggalkeun, nu bakal mawa nepi pilihan Hapus beureum .
  2. Ketok dina pilihan pikeun Cabut sareng mastikeun tugas nalika muncul. Pangguna MacBook sareng Mac bakal ningali pilihan pikeun Hapus .

Kumaha Ninggalkeun Paguneman Pesen Grup

Loba teuing lumangsung dina paguneman nu teu paduli deui ngadangukeun? Sabenerna cukup basajan ninggalkeun paguneman grup salami grup éta diwangun ku tilu atawa leuwih jalma. Lamun paguneman nu tangtu geus ngajalankeun tangtu, Anjeun bisa:

  1. Buka aplikasi Pesen sareng angkat ka paguneman anu anjeun hoyong ngabebaskeun diri.
  2. Ketok ikon Info (anu aya dina bunderan, ayana di pojok katuhu luhur layar).
  3. Gancang mash on pilihan pikeun Ninggalkeun Paguneman ieu didaptarkeun dina beureum caang jeung lokasina di handap kaca.
  4. Ketok pilihan konfirmasi nalika nembongan, sareng anjeun moal aya bewara deui ngeunaan kagiatan éta.

Talatah grup mangrupikeun fitur anu luar biasa, tapi sababaraha urang henteu resep apdet sareng panggeuing konstan dina teleponna. Ieu fitur hébat; eta ngan kudu dipake taliti pikeun nyegah overwhelming diri jeung batur ku pesen ka grup.

Ngungkulan pikeun iMessages Grup

Sababaraha pangguna ngalaporkeun yén aranjeunna henteu tiasa nambihan langkung ti sajumlah kontak kana pesen téks na dina iPhone. Ieu bisa kaget anjeun, tapi operator tangtu geus nyieun watesan ieu ngajaga pamaké tina pesen spam.

  • Upami anjeun peryogi jaringan sareng sakelompok ageung jalma, langkung saé milih aplikasi olahtalatah anu sanés. Google Hangouts, Slack, sareng seueur deui sayogi di App Store. Seueur tina aplikasi pihak katilu ieu langkung serbaguna sareng ramah-pamaké pikeun komunikasi dina sababaraha platform sareng sistem operasi.
  • Upami anjeun gaduh masalah pikeun nambihan sababaraha anggota, éta tiasa disababkeun ku watesan operator. Éta ogé tiasa dikaitkeun kana kontak anu salah. Upami anjeun kantos nyingkronkeun kontak anjeun sareng email anjeun, anjeun tiasa gaduh sababaraha alamat email tinimbang nomer telepon. Ieu tiasa dianggo sareng akun iCloud tapi henteu sareng email anu sanés. Pariksa yén kontak anu anjeun badé tambahkeun nyaéta anu leres.
  • Masalah anu sanés anjeun gaduh nalika nambihan kontak ka grup iMessage nyobian nambihan batur anu gaduh wates Waktos Layar. Kalayan tambihan waktos layar Apple, kamampuan pangguna pikeun mareuman fungsi dina alat Apple na, kalebet iMessage. Upami anjeun ngalaman masalah pikeun nambihan kontak, éta hadé pikeun naroskeun upami aranjeunna gaduh watesan ieu.

Grup téks dina iPhone

Apple parantos ngagampangkeun pikeun gaduh paguneman pesen grup sareng iMessage. Upami éta henteu tiasa dianggo pikeun anjeun, teras pertimbangkeun nganggo Google Hangouts, Slack, Discord, jsb. Aya seueur aplikasi olahtalatah kualitas anu dianggo pikeun iPhone. Upami anjeun kantos panginten kumaha cara ngadamel téks grup dina iPhone, anjeun panginten panginten anjeun henteu terang éta. Nya, éta kusabab teu aya tombol anu jelas anu nyarios “Jieun obrolan grup énggal” dina Pesen. Sabalikna, anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah khusus pikeun ngalakukeun éta. Dina artikel ieu, urang teuleum deeper kana subjék ieu. Di sagigireun ngécéskeun kumaha cara nyieun obrolan grup anyar, kami ogé ngabahas kumaha anjeun tiasa ngédit obrolan grup anu tos aya pikeun ngarobih namina, sareng nambihan langkung seueur jalma.

  • Bagian 1: Kumaha Jieun Grup Chats on iPhone
  • Bagian 2: Kumaha Ngaran A téks Grup on iPhone
  • Bagian 3: Kumaha Tambahkeun Batur ka Grup téks iPhone
  • Tip Bonus: Teu Ngahaja Dihapus Pesen Teks Grup iPhone? Anggo Tenorshare UltData pikeun Pulihkeun

Upami anjeun teu acan kantos ngadamel obrolan grup dina Pesen sateuacanna sareng heran kumaha cara ngadamel téks grup dina iPhone, bagian ieu parantos katutupan anjeun. Sateuacan ngamimitian, pastikeun anjeun gaduh sambungan internét aktip sareng iMessage dihurungkeun dina alat anjeun. Ieu kumaha carana ngadamel obrolan grup dina iMessage.

  • Buka aplikasi Message. Ketok ikon Jieun Pesen Anyar di pojok katuhu luhur.
  • Dina bagian “Ka”, pilih sadaya kontak anu anjeun hoyong tambahkeun kana obrolan grup énggal.
  • Tulis pesen dina widang téks handap. Pencét tombol kirim.
  • Obrolan grup ayeuna parantos didamel.

Bagian 2: Kumaha Ngaran A téks Grup on iPhone

Tangtosna, obrolan grup henteu pikaresepeun tanpa nami grup sareng poto pikeun babarengan sareng aranjeunna. Upami anjeun mikir kumaha cara nyetél téks grup dina iPhone, kalebet netepkeun nami sareng poto grup pikeun éta, bagian ieu kanggo anjeun.

  • Buka Pesen. Buka obrolan grup anu anjeun hoyong namikeun. Lamun chat teu acan dijieun, nyieun hiji ku nuturkeun léngkah disebutkeun dina bagian saméméhna.
  • Ketok judul obrolan grup di luhur.
  • Pilih “Robah Ngaran sareng Poto” dina ménu.
  • Dina bagian “Asupkeun Ngaran Grup”, tulis ngaran anyar pikeun grup. Anjeun oge tiasa milih poto anyar kanggo obrolan grup dina layar ieu.
  • Ketok “Rengse” di pojok katuhu luhur.

Bagian 3: Kumaha Tambahkeun Batur ka Grup téks iPhone

Lamun nuju wondering kumaha carana nambahkeun jalma ka grup téks iPhone, bagian ieu geus meunang anjeun katutupan. Nambahkeun jalma kana pesen anu aya atanapi obrolan grup iMessage sagampangna. Anjeun ngan kudu nuturkeun sababaraha léngkah basajan. Ieu kumaha carana nambihan batur kana téks grup iPhone.

  • Buka Pesen. Buka obrolan grup nu Anjeun hoyong tambahkeun jalma anyar.
  • Ketok judul obrolan grup di luhur.
  • Ketok labél nu nyebutkeun jumlah pamilon grup ayeuna. Upami anjeun gaduh 3 jalma dina grup, éta kedah nyarios “3 Jalma”.
  • Ketok “Tambahkeun Kontak”. Pilih kontak anu anjeun hoyong tambahkeun kana obrolan grup, teras ketok “Rengse” di pojok katuhu luhur. Ketok “Rengse” deui pikeun nutup setelan obrolan grup.

Anggota anyar ayeuna geus ditambahkeun kana obrolan grup.

Tip Bonus: Teu Ngahaja Dihapus Pesen Teks Grup iPhone? Anggo Tenorshare UltData pikeun Pulihkeun

Kaleungitan obrolan anjeun mangrupikeun salah sahiji parasaan anu paling luar biasa. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha obrolan anu penting dina sajarah Pesen anjeun sareng ngahapusna teu kahaja, anjeun tiasa panik ayeuna. Tapi tong hariwang, aya solusi pikeun masalah éta — sareng éta disebut Tenorshare UltData. Kalawan Tenorshare UltData, Anjeun bisa cageur ampir kabéh sorts data ngahaja-dihapus tina iPhone Anjeun. Naha éta poto, talatah, kontak, panginget, catetan, atanapi naon waé, UltData tiasa ngabalikeun deui. Coba geura!

  • Ngundeur tur masang Tenorshare UltData. Buka UltData teras sambungkeun iPhone anjeun ka komputer nganggo kabel kilat-ka USB. Ketok “Percaya Komputer Ieu” dina layar iPhone upami anjeun pertama kali nyambungkeun ka komputer éta. Dina panganteur utama UltData, klik “cageur Data ti ios Alat”.
  • UltData bakal ngabejaan Anjeun jenis data anjeun bisa cageur tina iPhone Anjeun. Nalika urang nyobian cageur pesen dina kasus urang, centang Messages. Klik “Scan”.
  • Teras anjeun tiasa nilik sadaya pesen anu dihapus dina UltData. Pilih talatah nu Anjeun hoyong cageur, teras pilih “cageur ka PC”. Sadaya seratan anjeun bakal disimpen deui ka PC teu lami deui.

kacindekan

Upami anjeun pangguna iPhone tapi henteu terang kumaha cara ngadamel pesen grup dina iPhone, tulisan ieu parantos ngawaler sadaya patarosan anjeun. Kami parantos ngabahas kumaha anjeun tiasa nyiptakeun obrolan grup énggal, nami aranjeunna, sareng nambihan langkung seueur jalma ka aranjeunna. Saterusna, urang ogé ngabahas kumaha anjeun bisa cageur pesen dihapus tina iPhone anjeun kalawan Tenorshare UltData. UltData mangrupikeun toko hiji-eureun anjeun pikeun cageur sagala jinis data anu leungit tina alat ios.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *