Lengkah 1 ti 8 Milarian “Hotspot Pribadi” Pencét Setélan. Lengkah 2 ti 8 Milarian “Hotspot Pribadi” Pencét Umum. Lengkah 3 ti 8 Milarian “Hotspot Pribadi” Pencét Jaringan. Lengkah 4 ti 8 Milarian “Hotspot Pribadi” Pencét Hotspot Pribadi. Lengkah 5 ti 8 Hurungkeun nga-tether Pencét indikator gigireun Hotspot Pribadi pikeun ngaktipkeun nga-tether. Lengkah 6 ti 8 Hurungkeun nga-tether Upami ieu pertama kali anjeun nganggo pungsi:
Pencét Wi-Fi sareng USB Ngan. Lengkah 7 ti 8 Sambungkeun telepon sareng komputer Sambungkeun kabel data ka stop kontak nu aya di handapeun telepon Anjeun jeung ka port USB komputer Anjeun. Apple iPhone 4 (iOS4) Lengkah 8 ti 8 Ngadegkeun sambungan Sambungan internét tina komputer liwat telepon anjeun otomatis diadegkeun.
Nalika konéksi didamel, anjeun tiasa ngaksés internét tina komputer anjeun.

Hurungkeun nga-tether

Pencét indikator gigireun Hotspot Pribadi pikeun ngaktipkeun nga-tether. Upami ieu pertama kali anjeun nganggo pungsi:
Pencét Wi-Fi sareng USB Ngan.

Sambungkeun telepon sareng komputer

Sambungkeun kabel data ka stop kontak nu aya di handapeun telepon Anjeun jeung ka port USB komputer Anjeun.

Ngadegkeun sambungan

Sambungan internét tina komputer liwat telepon anjeun otomatis diadegkeun.
Nalika konéksi didamel, anjeun tiasa ngaksés internét tina komputer anjeun. Apple iPhone 4 (iOS4) Hotspot Pribadi ngamungkinkeun anjeun ngabagi sambungan data sélulér iPhone atanapi iPad anjeun (Wi-Fi + Cellular) nalika anjeun henteu gaduh aksés kana jaringan Wi-Fi.

Nyetél Hotspot Pribadi

  1. Pindah ka Setélan> Data Seluler> Hotspot Pribadi atanapi Setélan> Hotspot Pribadi.
  2. Ketok geseran di gigireun Ngidinan Batur pikeun Gabung.

Upami anjeun teu tiasa ningali pilihan Hotspot Pribadi, hubungi panyadia jaringan anjeun pikeun mastikeun anjeun tiasa nganggo Hotspot Pribadi sareng rencana anjeun.

Sambungkeun ka Hotspot Pribadi nganggo Wi-Fi, Bluetooth atanapi USB

Anjeun tiasa nyambung ka Hotspot Pribadi nganggo Wi-Fi, Bluetooth atanapi USB. Sareng sareng ios 13 atanapi engké, alat anu nyambung ka Hotspot Pribadi bakal tetep nyambung, sanaos layarna dikonci, ku kituna alat éta bakal tetep nampi béwara sareng pesen. Sawaktos Anjeun nyambungkeun hiji alat ka Hotspot Pribadi Anjeun, bar status jadi bulao tur nembongkeun sabaraha alat nu geus ngagabung. Jumlah alat anu tiasa gabung Hotspot Pribadi anjeun dina hiji waktos gumantung kana panyadia jaringan sareng modél iPhone anjeun. Upami alat anu sanés parantos ngagabung ka Hotspot Pribadi anjeun nganggo Wi-Fi, anjeun ngan ukur tiasa nganggo data sélulér pikeun nyambung ka internét tina alat host. Anggo léngkah-léngkah ieu pikeun nyambungkeun: Layar iPhone mintonkeun bar Hotspot Pribadi.

Wifi

Dina alat anu anjeun hoyong sambungkeun, angkat ka Setélan> Data Seluler> Hotspot Pribadi atanapi Setélan> Hotspot Pribadi sareng pastikeun éta hurung. Teras pariksa kecap akses Wi-Fi sareng nami telepon. Cicing dina layar ieu nepi ka Anjeun nyambungkeun alat Anjeun nu sejen ka jaringan Wi-Fi. Dina alat anu anjeun hoyong sambungkeun, angkat ka Setélan> Wi-Fi sareng milarian iPhone atanapi iPad anjeun dina daptar. Teras ketok jaringan Wi-Fi pikeun gabung. Upami dipenta, lebetkeun kecap akses kanggo Hotspot Pribadi anjeun.

Bluetooth

Pikeun mastikeun yén iPhone atanapi iPad anjeun tiasa dipanggihan, angkat ka Setélan> Bluetooth sareng tetep dina layar éta. Teras dina Mac anjeun, turutan petunjuk produsén pikeun nyetél sambungan Bluetooth. Pilarian langkung seueur ngeunaan ngagunakeun Hotspot Pribadi sareng Bluetooth. Hotspot Pribadi ngadukung sambungan Bluetooth sareng Mac sareng alat pihak katilu anu sanés. Pikeun nyambungkeun alat ios sejen, pake Bluetooth.

USB

Hayu kulawarga anjeun otomatis gabung

Anjeun tiasa nyetél Babagi Kulawarga supados kulawarga anjeun tiasa gabung Hotspot Pribadi anjeun sacara otomatis – tanpa kedah ngalebetkeun kecap akses. Ieu naon anu kudu dilakukeun:

  1. Dina alat Anjeun sareng Hotspot Pribadi, buka Setélan > Hotspot Pribadi > Babagi Kulawarga.
  2. Hurungkeun Babagi Kulawarga. Upami anjeun teu tiasa ningali pilihan, milari kumaha nyetél Babagi Kulawarga.
  3. Ketok nami unggal anggota kulawarga anjeun sareng setel naha aranjeunna kedah naroskeun persetujuan atanapi otomatis gabung Hotspot Pribadi anjeun.

Pegatkeun sambungan alat

Pikeun megatkeun sambungan alat, pareuman Hotspot Pribadi, pareuman Bluetooth atawa cabut kabel USB tina alat Anjeun.

Setel atanapi robih kecap akses Wi-Fi anjeun

Anjeun kedah nyetél kecap akses Wi-Fi pikeun nyetél Hotspot Pribadi. Pikeun ngarobah kecap akses Wi-Fi, buka Setélan > Data Seluler > Hotspot Pribadi atawa Setelan > Hotspot Pribadi, teras ketok kecap akses Wi-Fi.* Pilih kecap akses Wi-Fi anu panjangna sahenteuna dalapan karakter sareng nganggo karakter ASCII. Upami anjeun nganggo karakter non-ASCII, alat anu sanés moal tiasa ngagabung ka Hotspot Pribadi anjeun. Karakter non-ASCII kalebet karakter dina basa Jepang, Rusia, Cina sareng basa sanés. Karakter ASCII kalebet:

  • Sadaya hurup dina basa Inggris, boh hurup leutik sareng hurup ageung
  • Angka 0 nepi ka 9
  • Sababaraha tanda baca

* Lamun anjeun ngaganti sandi anjeun, sagala alat disambungkeun bakal dipegatkeun sambungan.

Diajar deui

  • Sababaraha aplikasi sareng fitur anu peryogi sambungan Wi-Fi tiasa henteu jalan nalika nganggo Hotspot Pribadi. Contona, Anjeun bisa jadi teu bisa nyieun cadangan iCloud atawa unggah poto ka iCloud Photo Library atawa Photo Stream.
  • Diajar kumaha ngagunakeun Instant Hotspot dina Mac, iPhone, iPad atanapi iPod touch anjeun.
  • Meunangkeun pitulung sareng Hotspot Pribadi dina alat ios sareng iPadOS anjeun.

Tanggal Diterbitkeun: Naha hotspot iPhone anjeun henteu tiasa dianggo? Anjeun teu sorangan. Sedih, masalah jaringan mangrupikeun masalah umum di dunya nga-tether smartphone.
Upami iPhone anjeun gagal ngaktipkeun hotspot pribadi anjeun, hotspot iPhone anjeun henteu ditingalikeun, atanapi anjeun ngan saukur teu tiasa nyambung ka hotspot iPhone anjeun, teraskeun maca. Kami badé ningali sadaya perbaikan anu anjeun tiasa dianggo nalika hotspot pribadi iPhone anjeun henteu jalan.

1. Pastikeun Nga-tether Diaktipkeun

Sigana atra, tapi anjeun yakin yén anjeun parantos ngaktipkeun nga-tether dina setélan iPhone anjeun? Sanaos sateuacana diaktipkeun, anjeun tiasa nganonaktipkeun sacara teu kahaja ngalangkungan Pusat Kontrol, atanapi panginten pembaruan ios dipareuman tanpa kanyaho anjeun. Upami éta henteu diaktipkeun, hotspot iPhone anjeun moal muncul. Pikeun pariksa naha hotspot pribadi anjeun diaktipkeun, angkat ka Setélan> Data Sélular (atanapi Data Seluler ). Pilihan Hotspot Pribadi bakal jadi abu-abu lamun teu dihurungkeun. Pikeun ngaktifkeunana, anjeun kedah togél kana Data Sélular (atanapi Data Seluler ). Teras ketok Hotspot Pribadi , togél Ngidinan Batur Gabung .

Anjeun panginten kedah mareuman pilihan Ngidinan Batur pikeun Gabung pikeun ngalereskeun masalah hotspot anjeun. Ngaran hotspot persis eunteung ngaran alat Anjeun. Pikeun ngarobah nami, anjeun kedah angkat ka Setélan> Umum> Ngeunaan> Ngaran . Nalika anjeun dina setélan hotspot, éta ogé patut mastikeun yén sandi hotspot anjeun kuat sareng aman. Anjeun tiasa ngarobah sandi hotspot ku cara ngetok dina Sandi Wi-Fi .

2. Pariksa lamun Setélan Nga-tether teu sadia

Pikeun alesan anu henteu salawasna jelas, sababaraha operator nganonaktipkeun nga-tether dina alatna. Masalahna paling umum dina alat anu dikonci anu anjeun mésér langsung tina toko pamawa, tapi éta ogé tiasa kajantenan dina telepon sareng tablet anu henteu dikonci. Masalah ieu manifests sorangan dina sababaraha cara. Anjeun bisa manggihan yén pilihan Nga-tether sagemblengna grayed kaluar dina menu Setélan, atawa anjeun bisa nempo pesen dina layar nu maca Pikeun ngaktipkeun hotspot pribadi dina akun ieu, kontak [carrier] . Mindeng, aya ogé bakal kabayang spinning sapanjang eta. Sakapeung, panéangan gancang dina FAQ operator anjeun bakal ngabéréskeun masalah. Solusina tiasa saderhana sapertos ngirim SMS ka operator anjeun pikeun ngaktipkeun setélan. Leungitna data APN ogé tiasa nyababkeun hotspot iPhone anjeun henteu jalan. Upami pamawa anjeun gaduh fitur ieu sareng anjeun terang kodeu, anjeun tiasa nambihanana nyalira ku angkat ka Setélan > Sélular > Pilihan Data Sélular > Jaringan Sélular atanapi Setélan > Data Seluler > Pilihan Data Seluler > Jaringan Data Seluler . Nanging, dina sababaraha waktos, operator tiasa nganonaktipkeun pilihan pikeun akun anjeun sacara permanen. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, anjeun kedah ngahubungi tim pangrojong pamawa anjeun sareng angkat masalah sareng aranjeunna.

3. Pariksa Plan Data Mobile Anjeun

Upami anjeun gaduh hotspot pribadi diaktipkeun sareng anjeun yakin operator anjeun ngamungkinkeun nga-tether, hotspot iPhone anjeun moal tiasa jalan kusabab rencana data anjeun. Kanggo sababaraha operator, anjeun kedah ngalanggan rencana internét tambahan supados anjeun gaduh data sélulér pikeun nganggo hotspot. Tapi lamun rencana anjeun geus boga data internét, pariksa yen Anjeun masih boga sésana. Upami teu kitu, hotspot iPhone anjeun moal jalan dugi ka ngamuat deui telepon anjeun atanapi ngeusian data.

4. Balikan deui Alat Anjeun

Éta salawasna patut nuturkeun naséhat umur-umur pikeun mareuman sareng hurungkeun deui alat anjeun upami hotspot iPhone anjeun henteu jalan. Pikeun solusi anu langkung gancang, anjeun tiasa nyobian ngaktipkeun Mode Pesawat. Aktipkeun, antosan 10 detik, teras mareuman deui. Anjeun ogé tiasa nerapkeun léngkah-léngkah anu sami kana fitur Hotspot Pribadi: mareuman éta, antosan sababaraha detik, teras aktipkeun deui. Anjeun ogé kedah nyobian ngabalikan deui alat anu anjeun badé sambungkeun ka hotspot iPhone anjeun. Émut, masalahna tiasa sareng alat anu sanés, sanés sareng iPhone anjeun.

5. Coba Métode Sambungan Béda

Seueur jalma nganggap yén pikeun ngagunakeun hotspot pribadi, anjeun kedah nganggo sambungan Wi-Fi. Éta henteu leres. Nalika hotspot iPhone anjeun teu tiasa dianggo sacara normal, anjeun tiasa nganggo Bluetooth atanapi bahkan kabel USB anu dipercaya pikeun nyambungkeun. Ku cara nyobian metode sambungan hotspot alternatif, anjeun tiasa ngaluarkeun (atanapi ngadamel) masalah sareng hardware Wi-Fi telepon anjeun. Pikeun nganggo metodeu sambungan anu béda, anjeun tetep kedah ngaktipkeun hotspot pribadi anjeun sapertos anu dijelaskeun sateuacana. Upami anjeun nyobian nganggo Bluetooth, anjeun kedah nyapasangkeun iPhone anjeun sareng komputer atanapi alat sélulér anu anjeun badé bagikeun hotspot. Dina iPhone, éta hartosna anjeun kedah angkat ka Setélan> Bluetooth teras ketok nami alat anu dimaksud. Prosés dina alat Anjeun nu sejen bakal husus pikeun sistem operasi. Tingali kana manual, atanapi tingali pituduh kami ngeunaan cara nyambungkeun alat sélulér anjeun ka PC nganggo Bluetooth pikeun langkung seueur pituduh. Upami ieu pertama kalina anjeun nyambung ka alat anu sanés, anjeun panginten kedah ngalangkungan prosés verifikasi PIN. Pikeun metodeu kabel USB, sambungkeun iPhone Anjeun ka komputer. Upami popup anu naroskeun Percaya Komputer ieu? nembongan dina layar iPhone anjeun, ketok Amanah . Teras, angkat ka setélan jaringan komputer anjeun pikeun milih hotspot tina daptar jaringan anu sayogi. Pedah USB janten jinis sambungan anu paling gancang. Upami laju penting pikeun anjeun, ieu mangrupikeun solusi anu pangsaéna.

6. Apdet iPhone anjeun ios

Kusabab apdet ios datang sareng perbaikan bug, ngapdet iPhone anjeun ka versi panganyarna tiasa ngabantosan masalah nalika hotspot iPhone anjeun henteu jalan. Pikeun ngapdet ios, angkat ka Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak . Upami apdet sayogi, anjeun bakal dipenta pikeun ngaunduh sareng masangna.

Pikeun apdet lengkep iPhone anjeun, anjeun tiasa pariksa pituduh kami ngeunaan cara ngapdet ios sareng aplikasi.

7. Reset Setélan Network

Ios nawiskeun cara anu diwangun pikeun mupus data pangguna sareng malikkeun setélan kana standar pabrik. Nanging, anjeun ogé tiasa nyandak pendekatan anu langkung rinci ku ngan ukur ngaleungitkeun sababaraha jinis data. Upami hotspot pribadi iPhone anjeun henteu jalan, anjeun ngan ukur kedah mupus setélan jaringan. Jang ngalampahkeun kitu, angkat ka Setélan> Umum> Transfer atanapi Reset iPhone> Reset> Reset Setélan Jaringan . Anjeun kedah ngalebetkeun kodeu aksés anjeun sateuacan télépon ngamungkinkeun anjeun neraskeun.

Prosés reset bakal miceun sadaya Wi-Fi anjeun sareng setélan operator sareng kecap akses sareng ngahapus nami iPhone khusus anjeun. Ieu bakal masihan anjeun sabak kosong pikeun mastikeun teu aya setélan jaringan anu salah anu nyababkeun masalah hotspot.

8. Asup Out of iCloud

Sababaraha urang ogé ngaku yén kaluar tina akun iCloud anjeun tiasa ngabéréskeun hotspot pribadi anu henteu jalan. Henteu écés naha ngalakukeun éta bakal ngalereskeun masalah jaringan, tapi éta patut ditémbak upami teu aya anu parantos ngarengsekeunana. Pikeun kaluar tina akun iCloud anjeun, buka Setélan> [Ngaran anjeun]> Kaluar . Pastikeun anjeun asup deui kana akun anjeun pikeun ngaktipkeun deui jasa iCloud anjeun.

9. Reset iPhone Anjeun

Solusi anu terakhir nyaéta ngareset iPhone anjeun. Pindah ka Setélan> Umum> Transfer atanapi Reset iPhone> Reset> Reset Sadaya Setélan . Ieu malikkeun sadaya setélan iPhone anjeun ka kaayaan standar, tanpa ngahapus data naon waé. Mupus sadaya data sareng mupus sistem operasi alat anjeun kedah janten solusi anu terakhir nalika hotspot iPhone anjeun tetep teu jalan. Upami anjeun hoyong jalan éta, angkat ka Setélan> Umum> Transfer atanapi Reset iPhone> Reset> Hapus Sadayana Eusi sareng Setélan pikeun ngamimitian ngareset pabrik sadayana iPhone anjeun. Tapi anjeun kedah pastikeun ngadamel cadangan heula. Alternatipna, Anjeun oge bisa ngahontal hasil nu sarua ku cara make Finder atawa iTunes dina komputer. Sambungkeun telepon anjeun ka komputer, buka aplikasi Finder atanapi iTunes, pilih iPhone anjeun dina panel kénca-leungeun, teras klik Mulangkeun iPhone .

Nganjang ka Apple Service Center salajengna

Upami sadayana gagal sareng hotspot pribadi iPhone anjeun masih teu tiasa dianggo, anjeun tiasa angkat ka Apple Store (atanapi Panyadia Ladénan Otorisasi) sareng kéngingkeun tim éta pikeun ningali. Aya kamungkinan anjeun nyanghareupan masalah hardware. Upami Sadérék, teu aya jumlah fiddling sareng setélan atanapi jinis sambungan anu bakal ngabéréskeun henteu mampuh anjeun nyambung ka hotspot iPhone.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *