Unduh Artikel Unduh Artikel Konci Caps Lock dina PC Anjeun atawa kibor Mac ngarobah kapitalisasi tina sagala hurup nu Anjeun ketik. Nalika anjeun hoyong ngetik sadaya hurup kapital, anjeun ngan ukur pencét Caps Lock sakali. Teras, pencét deui nalika anjeun hoyong ngetik normal. Tapi kumaha upami anjeun nganggo Chromebook, Android, iPhone, atanapi iPad? Henteu aya produk anu ngagaduhan konci anu khusus disebut «Caps Lock,» tapi anjeun masih tiasa ngaktipkeun fitur anu ngamungkinkeun anjeun ngetik sadaya hurup kapital. wikiHow ieu ngajarkeun anjeun cara ngaktipkeun Caps Lock nalika teu aya konci Caps Lock.

    1. Gambar anu judulna Enable Caps Lock Step 1 1 Pencét Search+Alt . Mencét kenop nganggo kaca pembesar bari ogé mencét kenop Alt ngahurungkeun sareng mareuman Caps Lock. Anjeun bakal terang yén Caps Lock hurung nalika anjeun ngetik sababaraha hurup sareng aranjeunna sadayana ageung. Pencét kombinasi keyboard ieu deui pikeun mareuman Caps Lock.
      • Konci Pilarian perenahna di tempat anu sami dina kibor sareng konci Caps Lock dina kibor PC sareng Mac.
    2. Gambar anu judulna Enable Caps Lock Step 2 2 Robah konci Pilarian kana konci Caps Lock (opsional). Naha anjeun langkung gampang ngajantenkeun konci Pilarian hurung sareng mareuman Caps Lock tanpa kedah mencét sababaraha kenop sakaligus? Anjeun tiasa petakeun deui konci Pilarian supados janten konci Caps Lock permanén. Kieu carana:
      • Pencét jam dina Chromebook anjeun sareng pilih Setélan (perangkat).
      • Gulung ka handap teras klik kibor handapeun “Alat”.
      • Klik menu turun-handap gigireun «Milarian» tur pilih Caps Lock .
      • Ayeuna, nalika anjeun badé ngetik sadaya hurup kapital, anjeun tiasa pencét konci Pilarian pikeun ngagentos Caps Lock. Teras, ketok deui pikeun mareuman Caps Lock.

Iklan

    1. Gambar anu judulna Enable Caps Lock Step 3 1 Ketok dua kali kenop pikeun ngaktipkeun Caps Lock. Ngetok kenop panah ka luhur (anu aya di belah kénca handap kibor iPhone atawa iPad anjeun) dua kali ngaktifkeun Caps Lock. Ayeuna nalika anjeun ngetik, sadaya hurup bakal dikapital.
      • Pikeun mareuman Caps Lock, ketok deui kenop panah ka luhur sakali.
    2. Gambar anu judulna Enable Caps Lock Step 4 2 Hurungkeun atanapi pareumkeun Caps-Lock (opsional). Lamun ngetok kenop panah ka luhur dua kali teu ngahurungkeun Caps Lock, eta bisa jadi ditumpurkeun dina setelan Anjeun. Kieu kumaha anjeun tiasa ngontrol naha kenop panah ka luhur ngaktipkeun Caps Lock dina dua ketok:
      • Buka aplikasi Setélan iPhone atanapi iPad anjeun.
      • Ketok Umum .
      • Ketok Kibor .
      • Upami saklar Aktipkeun Caps Lock hurung (héjo), ngetok kenop panah ka luhur dua kali bakal ngaktifkeun Caps Lock. Lamun pareum, éta moal.

Iklan

  1. Gambar anu judulna Enable Caps Lock Step 5 1 Ketok dua kali ⇧ Shiftpanah dina kibor. Ieu mangrupikeun panah anu nuju ka luhur di sisi kénca kibor anjeun. Garis bakal némbongan di handapeun éta pikeun nunjukkeun yén Caps Lock dihurungkeun sareng sadaya hurup dina kibor anjeun bakal ngalih ka hurup ageung. [1]
    • Ieu kedah dianggo dina kalolobaan kibor Android. Upami anjeun masang keyboard anu béda ti Play Store, éta tiasa gaduh konci Caps Lock anu béda.
    • Ketok dua kali deui kenop Shift (panah ka luhur) pikeun mareuman Caps Lock.

Tanya patarosan 200 karakter ditinggalkeun Lebetkeun alamat email anjeun pikeun nampi pesen nalika patarosan ieu diwaler. Kirimkeun
Iklan

  • Upami Anjeun keur make Windows, Anjeun bisa ngonpigurasikeun konci Caps Lock Anjeun pikeun nyieun sora bip karungu lamun dipencet. Buka Setélan Windows anjeun, pilih Gampang Aksés , klik Kibor , sareng aktipkeun «Use Toggle Keys.» Ayeuna anjeun bakal ngadangu sora bip anu karungu nalika anjeun mencét Caps Lock, Num Lock, sareng Scroll Lock. Salaku hatur nuhun sakedik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Nalika nganggo keyboard Windows dina layar, konci Caps Lock disebut Caps .Salaku hatur nuhun leutik, kami hoyong nawiskeun anjeun kartu kado $30 (valid di GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!
  • Upami Caps Lock teu tiasa dianggo nalika anjeun ngetik kana formulir dina situs wéb, éta tiasa janten kusabab formulir éta parantos nganonaktipkeun ngetikkeun dina hurup ageung sadayana. valid dina GoNift.com). Anggo éta pikeun nyobian produk sareng jasa énggal anu saé di sakumna nagara tanpa mayar harga pinuh-anggur, kiriman tuangeun, pakean sareng seueur deui. Ngarasakeun!

Hatur nuhun pikeun ngirimkeun tip pikeun ulasan! Iklan

Ngeunaan Artikel ieu

Ringkesan ArtikelX 1. Pikeun make Caps Lock dina Chromebook, pencét Pilarian + kenop Alt.
2. Pikeun make Caps Lock dina Android, iPhone, atawa iPad, ketok dua kali kenop panah ka luhur. Naha kasimpulan ieu ngabantosan anjeun? Hatur nuhun ka sadaya pangarang pikeun nyiptakeun halaman anu parantos dibaca 11.014 kali.

Dupi artikel ieu up to date?

  • Imah
  • Windows

Kanggo sababaraha, konci Caps Lock sanés ngan ukur gangguan anu henteu kedah aya dina kibor. Kieu kumaha cara nganonaktipkeun Windows 10 sareng 11. Konci Caps Lock The Caps Lock konci capitalizes sagalana lamun diaktipkeun, sarta mibanda panarimaan publik geulis négatip. Google parantos ngaleungitkeun konci éta dina Chromebook na. Seueur pangguna anu yakin Caps Lock kedah nganggo keyboard Windows PC ogé. Éta meureun kusabab éta rada gampang ngahaja ngaktifkeun Caps Lock, anu aya di gigireun konci A.
Upami anjeun hoyong Caps Lock dicabut, anjeun tiasa nganonaktipkeun konci keyboard éta. Nalika anjeun nganonaktipkeun konci éta, teu aya deui jalan anjeun tiasa ngahaja ngaktipkeun Caps Lock nalika ngetik. Ieu dua cara anjeun tiasa ngahapus keyboard Caps Lock anjeun dina Windows 11/10.

Kumaha Nonaktipkeun Caps Lock ku Ngédit pendaptaran

Windows 11 henteu kalebet setélan anu diwangun pikeun nganonaktipkeun Caps Lock. Janten, anjeun kedah ngédit pendaptaran sacara manual pikeun maéhan Caps Lock tanpa parangkat lunak pihak katilu. Ieu kumaha anjeun tiasa ngédit pendaptaran pikeun nganonaktipkeun Caps Lock.

  1. Pencét tombol menu Start.
  2. Ketik Registry Editor dina kotak search di luhureun menu Start.
  3. Klik hasil teangan Registry Editor sareng tombol beurit katuhu pikeun milih pilihan menu kontéks Run as administrator
  4. Lebetkeun Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout dina bar alamat Registry Editor.
  5. Klik-katuhu tombol Layout kibor tur pilih Anyar > Binary Value .Pilihan Binary Value
  6. Input ScanCode Map pikeun judul konci anyar.Nilai binér Peta ScanCode
  7. Klik dua kali ScanCode Map pikeun muka jandela Édit Binary Value.
  8. Input 00 00 00 00 00 00 00 00 02 00 00 00 00 00 3A 00 00 00 00 00 dina jandela Édit Binary Value sapertos anu dipidangkeun dina screenshot langsung di handap.Jandéla Édit Binary Value
  9. Pilih OK pikeun nyimpen nilai anyar.
  10. Tutup Editor pendaptaran.
  11. Balikan deui PC Anjeun.
  12. Ayeuna pencét tombol Caps Lock . Mencét tombol éta moal ngaktifkeun Caps Lock upami anjeun nerapkeun tweak pendaptaran anu leres.

Upami anjeun kantos hoyong mulangkeun Caps Lock, anjeun kedah ngahapus nilai binér ScanCode Map . Buka Registry Editor dina tombol Layout Keyboard anu dijelaskeun di luhur. Klik-katuhu Peta ScanCode tur pilih Pupus pikeun mupus eta. Pilihan Hapus

Kumaha Nonaktipkeun Caps Lock Jeung NumLocker

NumLocker mangrupikeun program pihak katilu anu anjeun tiasa nganonaktipkeun Caps Lock tanpa ngédit pendaptaran nyalira. Parangkat lunak éta ogé kalebet pilihan pikeun nganonaktipkeun Scroll Lock sareng Num Lock. Éta mangrupikeun aplikasi desktop anu hampang anu anjeun tiasa dianggo dina platform Windows ti XP dugi ka 11. Anjeun tiasa nganonaktipkeun Caps Lock sareng NumLocker sapertos kieu.

  1. Buka halaman NumLocker dina Softpedia.
  2. Pencét tombol Unduh Ayeuna , teras pilih pilihan Softpedia Mirror (AS) .
  3. Pencét tombol File Explorer taskbar, sareng buka polder dimana anjeun unduh NumLocker.
  4. Klik dua kali file ZIP NumLocker.
  5. Klik Extract sadayana pikeun muka utilitas ékstraksi ZIP Explorer.Ékstrak sadaya pilihan File Explorer
  6. Pencét tombol Kotektak pikeun milih polder pikeun ékstrak.
  7. Pilih kotak centang pikeun pilihan Témbongkeun sasari lamun lengkep .Jandéla Extract Compressed
  8. Klik Extract pikeun muka hiji folder NumLocker sasari.
  9. Klik dua kali NumLocker_v1.0.exe pikeun muka pamasang NumLocker.
  10. Pencét tombol Salajengna dina jandela NumLocker 1.0 Setup.
  11. Teras pilih Kuring Satuju pikeun masang parangkat lunak.Jandéla setelan NumLocker
  12. Klik dua kali potong kompas desktop NumLocker pikeun ngajalankeun parangkat lunak.
  13. Klik-katuhu ikon baki sistem NumLocker sareng pilih pilihan Caps Lock .Pilihan Caps Lock
  14. Tungtungna, pilih Sok Pareum pikeun nganonaktipkeun Caps Lock.

Caps Lock moal jalan salami Sok Pareum tetep dipilih. Éta bakal tetep kasus sanajan NumLocker henteu jalan. Anjeun tiasa sacara gampil ngaktipkeun deui Caps Lock ku milih pilihan On dina NumLocker. Anjeun oge tiasa nganonaktipkeun Scroll Lock sareng Num Lock sami sareng NumLocker. Pilih pilihan Gulung Konci atanapi Num Konci dina NumLocker teras klik Sok Pareum . Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa milih Salawasna Hurung pikeun tetep aktip.

Maéhan Caps Lock dina Windows 11/10

Janten, éta kumaha anjeun tiasa maéhan Caps Lock dina keyboard anjeun Windows 11/10. Lakukeun kitu bakal mastikeun anjeun moal ngaktipkeun Caps Lock deui tanpa disadari. Anjeun ogé tiasa nganonaktipkeun konci éta ku cara ngémutan deui ku parangkat lunak sapertos Sharpkeys. Tapi, dua metodeu di luhur pikeun nganonaktipkeun CL bakal cekap pikeun kalolobaan pangguna.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *