Urang-teu bisa-rupa-kaméra Windows Hello mangrupikeun gaganti anu saé pikeun sandi Windows 10 standar. Anjeun tiasa nganggo pilihan login biometrik ieu pikeun muka konci anjeun Windows 10 alat. Tapi, fitur pangenal raray sakapeung tiasa ningalikeun pesen kasalahan “Kami henteu mendakan kaméra anu cocog sareng Windows Hello Face.”Ieu ngandung harti yén anjeun moal tiasa nganggo Windows Hello Face pikeun ngakses komputer anjeun. Dina pos ieu, anjeun bakal diajar kumaha carana troubleshoot masalah ieu. Kuring nyanghareupan masalah éta naha kuring ayeuna nempatkeun léngkah-léngkah anu kuring lakukeun pikeun ngabéréskeunana kana tulisan supados anjeun ogé tiasa nganggo éta pikeun ngabéréskeun masalah anjeun. Upami anjeun ayeuna nuju ngalaman masalah ngan kusabab supir sistem anjeun parantos diropéa sareng anjeun badé nyetél Windows Hello pikeun bisnis pariksa prasyarat pikeun nyebarkeun Windows Hello for Business. Anjeun tiasa diajar ngeunaan Kontrol Aplikasi pinter anyar sareng kumaha cara ngaktipkeun Perlindungan Phishing: Windows 11 Fitur Kaamanan Anyar sareng ogé terang iraha apdet kaamanan pikeun Windows 10 bakal réngsé.

Windows Hello is a fingerprint authentication technology that allows Windows 10 users (as well as those who upgrade to Windows 11) to authenticate secure access to their devices, apps, online services, and networks using only a fingerprint, iris scan, or facial recognition. The sign-in mechanism is essentially an alternative to passwords, and it is generally regarded as a more user-friendly, secure, and dependable process of accessing critical devices, services, and data than conventional password logins.

Windows Hello nyadiakeun padika alternatif pikeun pamaké Windows pikeun log in kana alat sareng aplikasina nganggo sidik ramo, scan iris, atanapi pangenal raray. Windows Hello munggaran diumumkeun dina 2015, nyaéta nami mewah Microsoft pikeun Windows 10Pilihan kaamanan login non-sandi. Sababaraha pilihan login nyaéta biometrik, anu hartosna aranjeunna nganggo fitur awak anjeun pikeun pariksa idéntitas anjeun.

Ngarengsekeun: Kami Teu Bisa Milarian Kaméra anu Cocog sareng Windows Hello Face

Pikeun ngabéréskeun masalah, tuturkeun metodeu ieu:

Métode 1 – Pasang Windows Hello Face Supir – file HelloFace.inf

Pikeun milarian ieu, angkat ka PC Ieu sareng arahkeun ka C:\Windows\System32\WinBioPlugIns\FaceDriver Tangtukeun lokasi-Jandela-Bio-pluginManggihan WinBioPlugins Nalika anjeun aya sapertos anu dipidangkeun dina layar di luhur, laksanakeun ieu:

  • Tangtukeun lokasi HelloFace.inf lajeng-klik katuhu dina file pikeun masang eta dina komputer Anjeun.
  • Pareuman terus hurungkeun deui komputer anjeun sareng pariksa upami kasalahanna musna.

Install-nu-diperlukeun-Files-1Masang File anu diperyogikeun pikeun Windows Hello

Métode 2 – Pariksa Apdet kaméra

Pikeun masang versi supir kaméra pangénggalna pikeun webcam anjeun, angkat ka Manajer Alat, pilih Kaméra, klik-katuhu dina webcam anjeun, teras pilih Update Supir. Potong kompas pikeun langsung ka Manajer Alat dina PC anjeun nyaéta ku mencét Windows + R pikeun muka kotak dialog run sareng lebetkeun "devmgmt.msc"paréntah, teras pencét Lebetkeun Key. Update-Kaméra-Supir-1Ngamutahirkeun Supir kaméra Sabalikna, buka situs wéb produsén kaméra anjeun sareng tingali upami aya apdet énggal anu sayogi.

Métode 3 – Pariksa pikeun mastikeun yén Windows Hello Face dipasang

  • Pindah ka Setélan , klik Aplikasi , teras pilih Aplikasi & fitur .
  • Teras angkat ka Fitur pilihan .
  • Panggihan pilihan Windows Hello Face .

Pariksa-Halo-dipasangPariksa yén Windows Hell Face dipasang Upami pilihan ieu leungit, klik Tambahkeun fitur . Milarian Windows Hello Face sareng pasang fitur éta dina PC anjeun. Upami Windows Hello Face dipasang tapi anjeun masih nyanghareupan masalah, cabut sareng pasang deui fitur éta.

Métode 4 – Scan Payil Sistem anjeun pikeun Kasalahan

Upami file sistem Windows Hello janten rusak, ieu tiasa ngajelaskeun naha sistem nunjukkeun yén kaméra anjeun teu cocog sareng Windows Hello Face. Jalankeun Prompt Komando kalayan hak-hak administratif sareng ngajalankeun paréntah di handap ieu dina urutan:

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth sfc /scannow

sfcJalankeun Scan dina PC Anjeun Saatos éta, balikan deui komputer anjeun sareng pariksa naha kasalahanna parantos direngsekeun

Métode 5 – Pariksa upami Kaméra ditumpurkeun dina Setélan UEFI

  • Pencét Shift Key , angkat ka Power, teras pilih Balikan deui pikeun ngaktipkeun Windows 10 Advanced Startup Options .
  • Teras pilih Troubleshoot , teras angkat ka Pilihan Lanjut .
  • Pilih UEFI Firmware Settings , teras pencét Balikan deui
  • Pencét Alat sareng pastikeun dukungan kaméra diaktipkeun.

Windows-Advance-pilihanWindows Advanced Startup Options Teras angkat ka Setélan , pilih Apdet sareng Kaamanan sareng angkat ka Windows Update . Pariksa apdet, pasang apdet anu ditangguhkeun sareng balikan deui sistem anjeun.

Métode 6 – Ngareset Windows Hello Biometric Database

Anjeun tiasa nyobian ngareset Windows Hello Biometric Database ku ngalakukeun hal-hal ieu:

  • Pencét konci Windows + R , pikeun muka kotak dialog Run
  • Ketik services.msc teras pencét tombol Lebetkeun pikeun ngaluncurkeun aplikasi Layanan .
  • Manggihan Windows Biometric Service .
  • Klik-katuhu kana éta sareng pilih Eureun tina ménu kontéks

Winbio-métrik-ServiceNgeureunkeun Windows Biometric Service

  • Ayeuna, buka C:\Windows\System32\WinBioDatabase , nyandak cadangan sadaya file di jero folder WinBioDatabase .
  • Saatos nyandak cadangan file, hapus sadaya file.

Nyokot-a-cadanganNyandak Nyadangkeun WinBioDatabase

  • Ayeuna, buka Services ku nuturkeun léngkah 1 sareng 2, sareng balikan deui Windows Biometric Service .
  • Buka Start >> Settings >> Accounts >> Sign-in options and register the Face data again.

Tungtungna, upami Windows 10 ngalaporkeun yén kaméra anjeun teu cocog sareng Windows Face Hello, unduh Face Driver sareng apdet kaméra anjeun. Teras, pastikeun yén Windows Biometric Service aktip. Upami masalahna tetep, cobian ngareset database biometrik. Mana sahiji metodeu di luhur dianggo pikeun anjeun? Kuring miharep anjeun kapanggih pos blog ieu mantuan. Upami anjeun gaduh patarosan, punten wartosan kuring dina sési koméntar.
Dina Windows 11, anjeun tiasa lebet kalayan aman tanpa ngetik naon waé dina layar nganggo ramo anjeun nganggo fitur pangenal raray Windows Hello. Windows Hello parantos aya mangtaun-taun, sareng éta mangrupikeun fitur anu nawiskeun sababaraha cara pikeun ngaleungitkeun kecap konci anjeun pikeun milih metodeu auténtikasi anu langkung aman, sapertos PIN, sidik ramo, sareng raray. Sanaos anjeun tiasa ngaktipkeun sareng ngonpigurasikeun fitur dina ampir alat naon waé, anjeun masih peryogi hardware khusus. Contona, auténtikasi sidik merlukeun maca sidik, sarta pilihan pangakuan raray merlukeun kaméra infra red atawa Intel RealSense. Pituduh ieu bakal ngajarkeun anjeun léngkah-léngkah pikeun ngonpigurasikeun pangenal raray Windows Hello nganggo kaméra biometrik dina Windows 11.

  • Nyetél login pangenal raray dina Windows 11
  • Nonaktipkeun login pangenal raray dina Windows 11
  • Windows Hello hardware cocog pangenal raray

Pikeun ngonpigurasikeun pangenal raray Windows Hello pikeun muka konci komputer Windows 11, paké léngkah ieu:

  1. Buka Setélan dina Windows 11.
  2. Pencét Akun .
  3. Klik kaca Pilihan asup di sisi katuhu.
  4. Dina bagian “Cara asup”, pilih setélan “Pangakuan raray (Windows Hello)” .
  5. Klik tombol Set up .Setélan raray Windows Hello
  6. Pencét tombol ngamimitian .Windows Hello ngamimitian
  7. Konfirmasi sandi anjeun ayeuna (atawa PIN).
  8. Tingali langsung kana kaméra pikeun Windows 11 pikeun nyieun profil pangenalan raray anjeun.Setélan kaméra Windows Hello
  9. Klik tombol Tutup .

Sakali anjeun ngalengkepan léngkah, anjeun tiasa ngonci alat anjeun ( tombol Windows + L ) sareng ningali kana kaméra pikeun asup. Upami pangalaman asup henteu jalan sapertos anu diharapkeun, dina setélan “Pangakuan raray (Windows Hello)”, anjeun bakal mendakan pilihan “Ningkatkeun pangenalan” pikeun ngalatih sistem.

Nonaktipkeun pangenal raray dina Windows 11

Pikeun ngahapus pangenal raray Windows Hello pikeun asup Windows 11, paké léngkah ieu:

  1. Buka Setélan .
  2. Pencét Akun .
  3. Klik kaca Pilihan asup di sisi katuhu.
  4. Dina bagian “Cara asup”, pilih setélan “Pangakuan raray (Windows Hello)” .
  5. Klik tombol Cabut .Windows Hello raray cabut
  6. Konfirmasi kredensial akun.
  7. Klik tombol OK .

Saatos ngalengkepan léngkah-léngkah, anjeun tiasa teras-terasan asup sareng kecap akses tradisional. Upami anjeun parantos ngonpigurasi PIN atanapi maca sidik, anjeun kedah ngahapus konfigurasi éta nganggo léngkah anu sami pikeun nganonaktipkeun fitur Windows Hello.

Windows Hello hardware cocog pangenal raray

Sanaos auténtikasi biometrik sayogi lega, anjeun moal mendakanana dina unggal alat, khususna dina pasar anggaran. Upami anjeun hoyong nganggo auténtikasi pangenal raray dina Windows 11, anjeun biasana peryogi alat premium. Salaku conto, ieu daptar laptop pangsaéna sareng kaméra pangenal raray:

  • Surface Pro 8.
  • Surface Laptop 4.
  • Surface Laptop Studio.
  • Dell XPS 17.
  • Lenovo ThinkPad X1 Karbon Gen 9.
  • Razer agul 15 canggih.

Upami anjeun aya di pasar alat anggaran, Surface Go 3 hargana terjangkau sareng kalebet kaméra pangenal raray Windows Hello. Upami anjeun gaduh komputer desktop, anjeun henteu kedah ngaluarkeun artos anu ageung pikeun ngalaman auténtikasi biometrik. Anjeun tiasa kéngingkeun webcam Logitech BRIO anu gaduh kaméra pangenal raray sakitar $130. Kami tiasa nampi komisi pikeun pameseran nganggo tautan kami pikeun ngabantosan tetep nawiskeun kontén gratis. Inpo kawijakan privasi. Sadaya eusi dina situs ieu disadiakeun kalawan euweuh jaminan, express atanapi tersirat. Anggo inpormasi naon waé kalayan résiko anjeun nyalira . Salawasna nyadangkeun alat sareng file anjeun sateuacan ngadamel perobahan. Inpo kawijakan privasi.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *