Nalika nganggo Xbox One, anjeun peryogi pangontrol khusus pikeun maénkeun kaulinan sareng ngaksés langkung seueur fitur. Anjeun tiasa milih ti sagala rupa Controllers, kaasup Xbox-dijieun jeung Controllers pihak-katilu séjén. Tapi kumaha upami anjeun hoyong nganggo controller Xbox 360 dina Xbox One ?Kumaha Nganggo Controller Xbox 360 dina Xbox One (2022) Dibandingkeun jeung merek controller anyar dina pasaran, controller Xbox 360 mangrupakeun versi heubeul tina kulawarga controller Xbox. Dina pituduh ieu, kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha solusi nalika nganggo controller Xbox 360 dina Xbox One. Baca pituduh ieu uninga langkung. Daptar eusi

  • 1 Naha anjeun tiasa nganggo Controller Xbox 360 dina Xbox One?
  • 2 Nganggo Controller Xbox 360 dina Xbox One
    • 2.1 Métode #1: Sambungkeun Xbox 360 Controller via USB
    • 2.2 Métode #2: Sambungkeun Xbox 360 Controller via Wireless Gaming Receiver
  • 3 Stream Xbox One ka Komputer Anjeun liwat Xbox App
  • 4 Pikiran Pamungkas

Biasana, Controllers Xbox 360 ngan ukur cocog sareng konsol Xbox 360 sareng henteu dina Xbox One. Sanaos, anjeun peryogi PC Windows anu tiasa dianggo sareng aplikasi Xbox dipasang pikeun ngajantenkeun solusi ieu. Nalika nyambungkeun controller Xbox 360 anjeun ka komputer, anjeun tiasa nganggo metodeu sambungan ieu:

  • Via USB Cable – Upami komputer Anjeun gaduh sababaraha palabuhan USB , Anjeun bisa make eta pikeun nyolok controller Xbox 360 kana komputer Anjeun liwat sambungan kabel . Metoda ieu biasana paling efektif sabab aya sambungan langsung antara controller sareng komputer.
  • Via Wireless Gaming Receiver – Xbox Wireless Gaming Receiver mangrupikeun dongle leutik anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun Xbox 360 ka komputer sacara nirkabel . Dongle ieu tiasa dianggo dina kalolobaan pangendali Xbox sareng mangrupikeun cara anu disarankeun pikeun nyambungkeun pangontrol Xbox 360 anjeun dibandingkeun sareng sambungan Bluetooth.

Ogé, pastikeun komputer anjeun ngajalankeun Windows 10 atanapi langkung ageung pikeun ngahindarkeun masalah kasaluyuan dina aplikasi Xbox.

Ngagunakeun Xbox 360 Controller dina Xbox One

Pikeun suksés ngalakukeun metode ieu, anjeun mimitina kedah mastikeun yén konsol Xbox One sareng komputer disambungkeun ka jaringan nirkabel anu sami . Ieu pikeun ngahindarkeun masalah nalika anjeun nyobian ngalirkeun data tina Xbox One ka komputer. Pikeun nyambungkeun Xbox One ka jaringan nirkabel, tuturkeun léngkah ieu:

  1. Tina pituduh, angkat ka Propil & sistem> Setélan> Umum sareng pilih Setélan Jaringan .
  2. Pilih Set up wireless network .
  3. Pilih nami jaringan nirkabel anjeun tina daptar jaringan anu dideteksi.
  4. Lebetkeun kecap akses Wi-Fi sareng ngantosan Xbox One suksés disambungkeun.

Saatos nyambungkeun konsol sareng komputer dina hiji jaringan nirkabel, tuturkeun léngkah ieu pikeun nyambungkeun controller Xbox 360 anjeun ka PC .

Métode #1: Sambungkeun Controller Xbox 360 via USB

Salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun nyambungkeun controller Xbox 360 ka PC nyaéta ngaliwatan sambungan USB . Ideally, Anjeun kudu make palabuhan USB dina tonggong PC Anjeun pikeun nyegah masalah sambungan. Sakali kabel USB controller Xbox 360 dicolokkeun kana komputer, éta bakal otomatis masang panggerak panganyarna pikeun controller. Barina ogé, supir suksés dipasang, komputer bakal ngabéjaan yén controller Xbox 360 siap dianggo . Upami anjeun gaduh masalah dina léngkah ieu, anjeun kedah masang apdet parangkat lunak pangénggalna pikeun OS Windows anjeun sareng tingali upami ieu ngalereskeun masalah.

Métode #2: Sambungkeun Controller Xbox 360 via Wireless Gaming Receiver

Wireless Gaming Receiver Microsoft mangrupikeun dongle anu anjeun tiasa dianggo pikeun nyambungkeun alat nirkabel pikeun Xbox. Kusabab dongle ieu tiasa dianggo sapertos alat plug-and-play , anjeun ngan kedah nyolok kana salah sahiji palabuhan USB komputer . Pikeun make panarima kaulinan nirkabel dina komputer Anjeun, tuturkeun léngkah ieu:

  1. Colokkeun panarima kaulinan nirkabel ka salah sahiji palabuhan USB di bagian tukang PC Anjeun. Lampu héjo dina alat nunjukkeun yén éta jalan leres.
  2. The Add New Hardware wizard sakedap bakal muncul dina layar. Pilih Pasang parangkat lunak sacara otomatis (Disarankeun) sareng pilih Salajengna .
  3. Saatos alat parantos suksés dipasang, pilih Rengse .
  4. Salajengna, hurungkeun controller Xbox 360 ku mencét jeung nahan tombol Xbox .
  5. Dina panarima nirkabel, pencét tombol sambungkeun . Tempatna caket tengah alat. Lampu indikator kedah hurung héjo .
  6. Salajengna, pencét tombol sambungkeun dina controller Xbox . Controller ayeuna bakal nyobian ngadamel sambungan ka panarima.
  7. Sakali lampu kedip-kedip deukeut tombol Xbox , controller ayeuna hasil disambungkeun ka panarima.

Stream Xbox One ka Komputer anjeun liwat Xbox App

Sakali controller Xbox 360 disetel dina komputer Anjeun, Anjeun ayeuna bisa ngalirkeun data eusi ti Xbox one ka komputer Anjeun liwat aplikasi Xbox . Salami konsol sareng komputer disambungkeun ka jaringan nirkabel anu sami , metode ieu bakal tiasa dianggo sacara lancar. Pikeun ngalirkeun data eusi tina Xbox One ka komputer anjeun, tuturkeun léngkah ieu:

  1. Hurungkeun Xbox One anjeun ku mencét tombol Daya dina hareupeun konsol.
  2. Lajeng, dina PC Anjeun, ngajalankeun aplikasi Xbox . Anjeun tiasa mendakanana ku ngaklik ménu Mimitian dina Play sareng ngajalajah .
  3. Pastikeun yén anjeun nganggo akun Xbox anu sami dina konsol Xbox One sareng aplikasi Xbox dina komputer anjeun.
  4. Buka tab Connection , luhureun ikon Setélan .
  5. Salajengna, pilih pilihan Stream . Konsol Xbox One ayeuna bakal nyobian ngalirkeun data kana komputer anjeun.
  6. Saatos disambungkeun, anjeun ayeuna tiasa maénkeun kaulinan dina komputer anjeun liwat aplikasi Xbox.

Pikiran Pamungkas

Konsol Xbox One mangrupikeun alat anu kuat dimana anjeun tiasa maénkeun sagala rupa kaulinan nyalira atanapi sareng réréncangan anjeun ngalangkungan Xbox Live. Pikeun ngagunakeun konsol sacara efektif, anjeun kedah gaduh pangontrol anu cocog. Lantaran kitu, pituduh ieu mudah-mudahan tiasa ngabantosan anjeun nalika nyobian nganggo pangontrol Xbox 360 dina Xbox One ku cara anu gampang diturutan. Luncat ka eusi

  • Login Pelanggan
  • Taros Kami
  • Powered by Asurvio

Nyambungkeun Xbox 360 atanapi Xbox One Controllers ka PC Anjeun

nyambungkeun controller xbox Salaku tina Windows 7, ngagunakeun controller Xbox on PC mangrupa fungsionalitas diwangun-di sistem operasi. Nanging, aya sababaraha kaayaan anu tiasa nyababkeun pangguna gaduh masalah sareng pangontrol Xbox dina PC na.

Kumaha Paké Xbox 360 Kabel dina PC Anjeun

Ngagunakeun kabel Xbox 360 kedah basajan sareng Windows 8 sareng anu langkung luhur – éta ngan ukur plug and play! Upami anjeun nganggo Windows 7, anjeun kedah gaduh apdet supir otomatis atanapi anjeun kedah nyabut panggerakna tina situs Microsoft. Upami éta tetep henteu tiasa dianggo, ieu daptar pariksa gancang pikeun ngadiagnosis masalah:

  1. Vérsi Windows anjeun teu diropéa. Buka apdet Sistem anjeun sareng terapkeun apdet anu anjeun teu gaduh – teu kedah angkat ka Windows 10, tapi Windows 7 henteu dirojong ku Microsoft deui, janten anjeun panginten hoyong mertimbangkeun.
  2. Supir USB anjeun leungit atanapi henteu jalanna leres. Buka halaman wéb produsén motherboard anjeun, panggihan modél motherboard anjeun, sareng unduh driver chipset anu pas pikeun versi Windows anjeun. Atanapi, anjeun tiasa nganggo Give Driver Support | Hiji cobian dinten ieu! pikeun otomatis ngapdet sadaya panggerak anjeun dina latar tukang.
  3. Controller anjeun rusak. Coba plugging kana hal sejenna tur tingal lamun gawéna.
  4. Port USB anjeun teu tiasa dianggo leres. Coba colokkeun kana port anu sanés.

Kumaha Nyambungkeun sareng Nganggo Controller Xbox 360 Wireless dina PC Anjeun

Kéngingkeun pangontrol Xbox 360 nirkabel rada sesah tibatan ngagarap pangontrol kabel. Anjeun kedah kéngingkeun Panarima Nirkabel, anu tiasa dipendakan dina kalolobaan situs wéb pangecér téknologi utama. Kusabab Xbox 360 parantos lami teu diproduksi, panginten sesah milarian di toko.

  1. Sakali anjeun ngagaleuh sareng nyambungkeun panarima nirkabel anjeun, Windows 8 sareng anu langkung luhur kedah otomatis tiasa maca pangontrol.
  2. Upami anjeun gaduh Windows 7, anjeun kedah ngaunduh panggerak USB sacara manual atanapi nganggo apdet supir otomatis.
  3. Saatos Anjeun undeur tur masang panggerak, alat Anjeun kedah jalan. Upami teu kitu, Anjeun bisa jadi kudu mastikeun accu anyar, sarta pastikeun yén port jalan. Turutan pitunjuk di luhur pikeun ngalereskeun masalah USB.

Kumaha Nganggo Controller Xbox One sareng PC (USB)

Upami anjeun nuju Windows 10, anjeun ngan ukur tiasa nyolok pangontrol Xbox One nganggo kabel Micro USB sareng éta kedah langsung dianggo, kecuali kabel atanapi port USB rusak. Upami anjeun nganggo Windows 7, 8, atanapi 8.1, anjeun kedah:

  1. Ngajalankeun System Update
  2. Unduh panggerak Xbox One pang anyarna tina situs Microsoft atanapi pangénggalan supir otomatis
  3. Colokkeun controller anjeun!

Kumaha Nganggo Controller Xbox One sareng PC (Wireless)

Upami anjeun nuju Windows 10 sareng parantos ngadukung dukungan nirkabel Bluetooth atanapi Xbox dina alat anu tos diwangun, kamungkinan anjeun tiasa nyambung sacara otomatis sareng pilihan Bluetooth sareng Alat Lain tina Bar Sistem atanapi Setélan Sistem anjeun. Nanging, upami anjeun nganggo Windows 7, 8, atanapi 8.1, anjeun moal gaduh dukungan anu diwangun. Anjeun kedah mésér Xbox One Wireless Receiver, teras lakukeun ieu:

  1. Ngajalankeun System Update
  2. Unduh panggerak Xbox One pang anyarna tina situs Microsoft atanapi pangénggalan supir otomatis
  3. Colokkeun panarima Anjeun
  4. Sambungkeun nganggo tombol Pair di luhureun controller.

Nyambungkeun controller Xbox ka PC Windows cukup saderhana – upami anjeun gaduh masalah anu sanés, cobian unduh Dukungan Supir pikeun mastikeun yén sadaya supir alat anjeun diropéa sareng fungsina pinuh pikeun nguji masalah supir anu gagal.

Unduh Xbox 360 sareng Xbox One Drivers pikeun PC

Upami anjeun gaduh panggerak panganyarna pikeun pangontrol anjeun sareng pikeun palabuhan USB anjeun, sareng anjeun masih gaduh masalah sareng pangontrol Xbox anjeun damel sareng PC anjeun, hubungi dukungan Microsoft.

  • https://support.microsoft.com/en-us

Naha artikel ieu mantuan?

Milarian solusi

Tautan beban halaman


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *