Ngagabungkeun sababaraha PDF babarengan teu matak stres. Pasti, damel sareng seueur dokumén anu béda-béda tiasa janten sesah, tapi aya sababaraha cara anu gampang pikeun ngahijikeun PDF, naha anjeun ngawangun portopolio atanapi ngan ukur milari cara pikeun ngirangan kekacauan file. Salah sahiji alat anu pang populerna pikeun ngagabungkeun PDF nyaéta Adobe Acrobat, tapi parangkat lunak éta bakal ngarugikeun anjeun sahenteuna $13 sabulan kanggo langganan. Kabeneran, aya sababaraha cara anu anjeun tiasa ngagabungkeun PDF gratis, henteu paduli jinis komputer anu anjeun anggo. Ieu kumaha cara ngagabungkeun sababaraha PDF gratis, naha anjeun damel dina alat Windows atanapi Mac. (Kami ogé ngagaduhan trik pikeun gampang ngadaptarkeun PDF, sareng opat aplikasi gratis pikeun ngedit PDF anu langkung saé.)

Kumaha kuring ngagabungkeun PDF dina Windows?

Upami anjeun nganggo Windows, anjeun peryogi aplikasi pihak katilu pikeun ngabantosan anjeun ngagabungkeun PDF. Kami nguji sababaraha, sareng mendakan pilihan anu padet dina PDF Merger & Splitter ku AnywaySoft. Éta sayogi gratis tina Microsoft Store. Ieu kumaha cara ngagabungkeun PDF sareng aplikasi ieu:

  • Buka aplikasi, teras pilih Gabung atanapi Pisah . Upami anjeun ngan ukur kedah ngahijikeun dua dokumén tanpa ngarobih urutan halaman, pilih Gabung.
  • Klik Tambah PDFs , tur pilih sabaraha wae nu Anjeun hoyong gabungkeun. Anjeun gaduh pilihan pikeun mindahkeun kaluhur atanapi kahandap, atanapi diurutkeun dumasar nami. Anjeun oge bisa nilik kumaha dokumén gabungan bakal kasampak kawas.
  • Sakali dokumén anjeun beres, pencét Gabung , sareng nami sareng simpen PDF gabungan anu énggal.

Upami anjeun hoyong ngaropea ngahiji anjeun sakedik deui, sapertos ku cara ngarobih tatanan halaman atanapi ngan ukur nambihan sababaraha bagian tina unggal PDF, anjeun kedah ngabagi heula. Jang ngalampahkeun éta, pilih Split nalika aplikasi dibuka. Pilih mana kaca individu atawa rentang kaca nu Anjeun hoyong cabut. Anjeun tiasa nyimpen éta salaku hiji PDF, atanapi salaku PDF individu. Maca deui: Kumaha ngaunduh Windows 11 gratis

Kumaha kuring ngagabungkeun PDF dina Mac?

Dina Mac, anjeun tiasa ngagabungkeun PDF sareng alat anu diwangun dina Preview, numutkeun Apple Support. Ieu kumaha carana ngagabungkeun dua PDF:

  • Buka PDF dina Nilik .
  • Pindah ka View > Thumbnails . Anjeun bakal ningali gambar leutik kaca dina sidebar.
  • Pilih gambar leutik pikeun halaman dimana anjeun hoyong nyelapkeun dokumén anu sanés.
  • Pencét Édit> Selapkeun> Halaman tina File (upami Pilihan Halaman tina File dilempengkeun ku kituna anjeun henteu tiasa ngaklikana, pastikeun file anu anjeun buka nyaéta PDF. Sababaraha dokumén PDF anu énkripsi henteu tiasa dihijikeun, nurutkeun Apple. Pariksa idin PDF ku milih Alat > Témbongkeun Inspektur, teras klik ikon konci).
  • Pilih PDF nu Anjeun hoyong tambahkeun, teras klik Buka .
  • Pilih File> Ékspor salaku PDF pikeun disimpen.

Sareng ieu kumaha cara ngagabungkeun bagian tina hiji PDF sareng PDF anu sanés:

  • Buka PDF anu anjeun hoyong gabungkeun dina Nilik .
  • Dina unggal dokumén, pilih View > Thumbnails . Anjeun bakal ningali gambar leutik kaca dina sidebar.
  • Pencét jeung tahan kenop Komando , tur pilih gambar leutik kaca nu Anjeun hoyong tambahkeun ka dokumén séjén. Leupaskeun konci Komando.
  • Sered gambar leutik nu dipilih ka sidebar PDF nu sejen, jeung leupaskeun ka mana Anjeun hoyong eta indit. (Upami anjeun gaduh macOS Sierra atanapi sateuacana, sered gambar leutik éta langsung kana gambar leutik dina PDF anu sanés.)

Anjeun tiasa muterkeun, mupus sareng nyusun ulang halaman tina bagian gambar leutik ogé. Ayeuna anjeun parantos ngawasa ngagabungkeun sadaya PDF anjeun, pastikeun pikeun pariksa tip Mac anu disumputkeun sareng tip rahasia Windows 10, sareng kumaha cara ngaunduh Windows 10, Windows 11 sareng aplikasi Microsoft Office gratis. Seuseueurna urang nganggo PDF unggal dinten, sareng macOS ngagampangkeun ngagabungkeun PDF. Ieu hartosna anjeun tiasa gancang ngahijikeun dua atanapi langkung file PDF kana hiji. Sumawona, anjeun ogé tiasa ngagabungkeun halaman khusus tina hiji PDF kana anu sanés. Ieu tiasa dilakukeun ku aplikasi Preview, Finder, atanapi aplikasi pihak katilu sapertos PDF Expert. Hayu urang tingali sadayana metode ieu sareng tingali kumaha ngagabungkeun PDF dina Mac.

  • Kumaha ngahijikeun dua atanapi langkung PDF dina Mac nganggo Preview
  • Cara anu pangsaéna pikeun ngahijikeun file PDF dina Mac nganggo Finder
  • Kumaha ngahijikeun PDF dina Mac nganggo aplikasi sareng situs wéb pihak katilu

Kumaha ngahijikeun dua atanapi langkung PDF dina Mac nganggo Preview

Aplikasi Preview standar Apple lumayan kuat. Ngagampangkeun ngagabungkeun sadayana atanapi bagian tina dua atanapi langkung file PDF kana hiji PDF. Catetan : Tilik nyimpen parobahanana sacara otomatis. Upami anjeun hoyong ngajaga PDF asli anjeun utuh, pilih File Duplikat pikeun ngadamel salinan PDF anjeun sateuacan ngagabungkeunana. Turutan léngkah-léngkah ieu di handap pikeun ngagabungkeun hiji file PDF sareng anu sanés:

  1. Buka file PDF munggaran anu anjeun hoyong gabungkeun dina Nilik .
  2. Pencét Témbongkeun tur pilih Gambar leutik tina ménu luhur. Klik Témbongkeun tur pilih Gambar leutik ti Mac
    Ieu bakal mintonkeun gambar leutik kaca dina sidebar.
  3. Klik gambar leutik kaca .
  4. Pilih EditInsertPage from File.Pilih Halaman tina File tina ménu édit dina Mac
  5. Pilih PDF anu anjeun hoyong tambahkeun teras klik Buka .
    Ieu bakal nambihan PDF kadua ka anu munggaran. Séred gambar leutik pikeun nyusun ulang kaca.
  6. Pindah ka FileÉkspor salaku PDF pikeun nyimpen file gabungan anjeun.

Kumaha ngagabungkeun bagian tina PDF sareng PDF anu sanés dina Mac

  1. Jalankeun Nilik .
  2. Buka file PDF anu anjeun hoyong gabungkeun dina windows anu misah.
    Upami file dibuka salaku tab dina jandela Tilik anu sami, klik menu Jandéla teras pilih Pindahkeun Tab ka Jandéla Anyar.Klik menu Jandela tur pilih Pindahkeun Tab ka Jandela Anyar dina Mac
  3. Dina unggal jandela PDF, klik ViewThumbnails .
    Ieu bakal mintonkeun gambar leutik kaca dina sidebar.
  4. Ayeuna, sered gambar leutik tina hiji file ka PDF séjén.
    Anjeun tiasa nganggo KomandoKlik pikeun milih sababaraha gambar leutik.
  5. Pindah ka FileÉkspor salaku PDF pikeun nyimpen file gabungan anjeun.

Cara anu pangsaéna pikeun ngahijikeun file PDF dina Mac nganggo Finder

Upami anjeun gaduh sababaraha PDF anu anjeun hoyong gabungkeun kana hiji, anjeun tiasa ngalakukeunana dina FInder sorangan. Pastikeun yén PDF sadayana aya dina polder anu sami. Lajeng, tuturkeun léngkah di handap ieu:

  1. Klik payil nu Anjeun hoyong gabungkeun.
  2. Klik-katuhu atanapi Komando-klik file anu dipilih.
  3. Buka Aksi Gancang → pilih Jieun PDF . Finder bakal nyieun file PDF anyar dina polder nu sarua.
  4. Anjeun tiasa nganggo Gambar leutik Halaman pikeun nyusun ulang halaman.

Cara anu pangsaéna pikeun ngahijikeun file PDF dina Mac nganggo Finder Catetan : Anjeun ngan ukur tiasa ngagabungkeun gambar atanapi file PDF janten hiji. Teu dianggo kalayan .doc atanapi .xls ekstensi.

Kumaha ngahijikeun PDF dina Mac nganggo aplikasi sareng situs wéb pihak katilu

Sanaos Nilik sareng Panimu cekap, kadang anjeun peryogi fungsionalitas éditan canggih. Sareng sanaos seueur éditor PDF pikeun ngabantosan anjeun, tilu di handap ieu cocog sareng tagihan kuring.

1. pdfCandy

Alat pangropéa PDF online, gampang dianggo, sareng anu paling penting, anu ngamungkinkeun anjeun ngahijikeun PDF kalayan gampang. Leuwih ti éta, anjeun malah bisa ngagabungkeun gambar (JPG, PNG, BMP, GIF, TIFF, jsb), dokumén, dikonci PDFs, sarta leuwih pikeun nyieun hiji PDF tunggal. Tambih Deui, éta geulis basajan ngagunakeun, buka PDFCandy teras klik Gabung PDF → klik Tambah Payil(s) → pilih file atawa sered tur teundeun kana kaca web → susun deui (lamun diperlukeun) → klik Gabung file → pilih Unduh payil , atawa unggah ka Google Drive, DropBox, atawa édit. pdfCandy ngagabungkeun PDF dina Mac Platform ieu ogé ngagaduhan sababaraha fitur éditan sanés, sapertos nandatanganan, nyusun ulang halaman, ngatur ukuran atanapi motong, ngekstrak téks atanapi gambar, nambihan header, footer, atanapi nomer halaman, jsb.

2. pdfFiller

Dirancang pikeun nanganan ampir sadaya tugas anu aya hubunganana sareng PDF, ngahijikeun dua atanapi langkung PDF sapertos kaulinan budak di pdfFiller. Tambih Deui, editor PDF sadaya-dina-hiji bakal ngantep anjeun nyusun ulang halaman, ngahapus sababaraha, nambihan nomer halaman, sareng seueur deui. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta log in sareng buka dasbor wéb pdfFiller → angkat ka Dokumén → pilih file anu badé dihijikeun → klik ikon titik tilu (menu turun-handap) → pilih Gabungnami file → klik Gabung , teras éta rengse. Gabungkeun PDF dina Mac nganggo pdfFiller

3. Ahli PDF

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, hiji ieu mangrupa ahli dina ngedit PDF, jadi loba nu ngaklaim judul nu panggancangna. Pikeun terang langkung seueur ngeunaan aplikasi sareng seueur fiturna, pariksa ulasan lengkep kami. Pikeun ayeuna, hayu urang konsentrasi dina ngahijikeun PDF sareng sababaraha pilihan anu béda anu ditawarkeunana. I. Ngagabungkeun dua PDFS

  1. Buka file PDF dina PDF Expert.
  2. Klik ikon Page Thumbnails.
  3. Klik Append File dina toolbar luhur.Gabungkeun dua PDF nganggo PDF Expert
  4. Pilih PDF anu anjeun hoyong gabungkeun.

II. Gabungkeun langkung ti dua PDF Mimiti, pastikeun sadaya PDF anu anjeun hoyong gabungkeun aya dina polder anu sami . Teras tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Dina PDF Expert, klik FileMerge Files.
  2. Pilih sadaya PDF pikeun digabungkeun sareng klik Gabung.
  3. Pikeun nyimpen file PDF anu dihijikeun anjeun, angkat ka FileSimpen Salaku .

Gabungkeun langkung ti dua PDF nganggo PDF Expert III. Gabungkeun halaman individu tina hiji PDF sareng PDF anu sanés PDF Expert ogé ngamungkinkeun anjeun ngagabungkeun ngan ukur halaman khusus tina hiji file sareng anu sanés. Kieu carana:

  1. Buka file PDF dina PDF Expert.
  2. Di belah kénca luhur, klik ikon Témbongkeun setélan teras pilih Vertikal dina Split View. Pilih Vertikal dina Split View ti ahli PDF
  3. Dina jandela katuhu, klik Pilih File sareng buka file PDF anu sanés. Bakal muncul di gigireun file munggaran.
  4. Klik ikon Page Thumbnails di luhur.
  5. Ayeuna, sered halaman tina hiji PDF ka anu sanés anu anjeun pikahoyong.

Ieu kumaha anjeun tiasa ngagabungkeun PDF dina Mac! Kuring mendakan nganggo Finder pilihan pangsaéna. Alat mana anu anjeun anggo pikeun ngahijikeun file? Hayu atuh nyaho di komentar di handap. Anjeun tiasa ogé resep:

  • Kumaha ngahijikeun PDF dina iPhone sareng iPad
  • Éditor PDF pangsaéna pikeun iPhone sareng iPad (Diulas)
  • 3 Cara Gampang Ngurangan Ukuran File PDF dina Mac
  • Kumaha cara ngaktipkeun sareng nganggo Airplay dina Mac

A Geek timer professed anu mikanyaah ngajajah sagala hal Apple. Abdi resep pisan mendakan hacks énggal, ngarengsekeun masalah, sareng milarian sareng marios produk sareng aplikasi pangsaéna anu sayogi ayeuna. Kaahlian kuring ogé kalebet kurasi éditorial anu jujur ​​​​sareng jujur. Upami teu kitu, anjeun tiasa mendakan kuring surfing wéb atanapi ngadangukeun buku audio.

Kumaha Ngagabungkeun PDF dina Nilik

avatar pangarang Fitur Combine cukup mangpaat. Anjeun tiasa make eta pikeun ngagabungkeun sababaraha dokumén jadi ngan hiji file. Kalayan Preview, parangkat lunak Mac standar pikeun file PDF, anjeun tiasa ngagabungkeun dua atanapi langkung file PDF kana hiji, atanapi nganggo éta pikeun ngagabungkeun bagian tina file PDF sareng File PDF anu sanés. Dina naon waé, saatos anjeun terang kumaha ngagabungkeun PDF dina Preview , anjeun tiasa ngamanipulasi file PDF langkung gampang. unduh di toko aplikasi unduh di google play

Kumaha Ngagabungkeun PDF dina Nilik

Sakumaha anu disebatkeun, aya dua cara anjeun tiasa nganggo fitur gabungan dina Nilik. Salah sahijina nyaéta ngagabungkeun sakabeh file, sareng anu kadua nyaéta ngagabungkeun bagian tina file. Ieu kumaha carana ngalakukeun Mac preview ngagabungkeun PDF: ngagabungkeun pdfs dina sawangan Pikeun ngagabungkeun PDF dina Nilik:

  • Buka file PDF anjeun dina Preview
  • Pindah ka «Témbongkeun> Gambar leutik». Peta ieu bakal nembongkeun gambar leutik kaca dina sidebar
  • Pilih gambar leutik halaman pikeun milih dimana nyelapkeun dokumén anu sanés
  • Pindah ka «Édit> Selapkeun> Halaman tina file»
  • Pilih dokumén PDF anu anjeun hoyong tambahkeun, teras klik Buka
  • Pilih File> Ékspor pikeun nyimpen file anjeun salaku hiji dokumén PDF

Pikeun ngagabungkeun bagéan PDF dina Nilik:

  • Buka dokumén PDF nu Anjeun hoyong pake pikeun Mac tilik ngagabung PDF
  • Pindah ka «Témbongkeun> Gambar leutik» dina kadua file pikeun mintonkeun gambar leutik kaca
  • Pencét jeung tahan Komando Key, pilih gambar leutik nu Anjeun hoyong pake, lajeng hayu balik Komando
  • Séréd gambar leutik nu dipilih kana dokumén PDF asli anjeun, teras leupaskeun dimana anjeun hoyong
  • Pindah ka File> Ékspor pikeun nyimpen file énggal anjeun

Kumaha Ngagabungkeun PDF dina Alternatif Tilik

Sawangan sanés ngan ukur parangkat lunak anu anjeun tiasa dianggo pikeun ngamanipulasi dokumén PDF anjeun. Sareng anu paling penting, aya fitur terbatas nalika anjeun ngahijikeun file PDF dina sawangan. Aya seueur pilihan parangkat lunak PDF alternatif anu nawiskeun langkung seueur fitur, sareng antarmuka anu langkung saderhana. Wondershare PDFelement — PDF Editor mangrupikeun salah sahiji pilihan éta. unduh di toko aplikasi unduh di google play

Lengkah 1. Klik «Gabungkeun PDF»

Mimitian ku muka PDFelement. Pencét tombol “Alat” dina tulbar luhur sareng pilih pilihan “Proses angkatan”. Dina jandela nu anyar, pilih fungsi «Gabungkeun PDF». ngagabungkeun pdf dina sawangan

Lengkah 2. Tambahkeun Payil

Anjeun ayeuna tiasa nambihan file anu anjeun hoyong gabungkeun kana hiji dokumen. Pencét «+ Tambah», sareng pilih file tina komputer anjeun. Éta nawiskeun anjeun pilihan kustomisasi sapertos milih ukuran anu dipikahoyong tina dokumén énggal. unduh di toko aplikasi unduh di google play Mac sawangan ngagabungkeun pdf

Lengkah 3. Gabungkeun PDFs dina Preview Alternatif

Sakali parangkat lunak ngamuat sadaya dokumén anjeun, klik tombol «Larapkeun» pikeun ngamimitian prosésna. Nalika prosésna réngsé, file bakal dibuka sacara otomatis dina PDFelement. Anjeun tiasa ngaganti ngaran file. Pikeun nyimpen éta, klik dina «Simpen», pilih polder kaluaran pikaresep Anjeun teras klik Simpen. Anjeun ogé tiasa ningali atanapi ngédit dokumén anjeun upami diperyogikeun. Mac sawangan ngagabung pdf fitur konci:

  • Édit dokumén PDF dina sababaraha cara, kalebet ngédit téks, ngédit gambar sareng ngagambar dina PDF
  • Ngarobih jinis file naon waé kana dokumén PDF, sareng sabalikna
  • Jieun dokumén PDF tina gambar
  • Damel bentuk PDF anu tiasa dieusi ti mimiti
  • Tambihkeun anotasi sapertos sorotan, koméntar, catetan, sareng ngagambar bentuk
  • Ékstrak gambar tina PDF sareng dianggo dina dokumén anu sanés
  • Tambahkeun nomer kaca sareng panomeran Bates
  • Jieun panyalindungan sandi pikeun dokumén PDF anjeun
  • Tambahkeun tanda tangan éléktronik kana dokumén

unduh di toko aplikasi unduh di google play Kitu cenah, anjeun ogé tiasa ngagabungkeun dokumén PDF dina hiji dokumen. Kami nyarios PDFelement mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun Preview, sabab anjeun nampi seueur fitur. Masih, anjeun tiasa nganggo éta pikeun fitur dasar sapertos Gabungkeun dokumén. Unduh Gratis atanapi Mésér PDFelement ayeuna! Unduh Gratis atanapi Mésér PDFelement ayeuna! Mésér PDFelement ayeuna! Mésér PDFelement ayeuna!

Kumaha Gabungkeun Payil PDF dina Mac (Diropéa dina 2022)

avatar pangarang 2022-07-14 21:27:46 • Filed ka: Gabungkeun PDFs • Solusi kabuktian Hoyong ngahijikeun PDF nganggo alternatif pikeun Nilik dina Mac? Ngagabungkeun dua atawa leuwih file PDF hartina mindahkeun hiji dokumen kana file PDF sejen pikeun nyieun hiji dokumén digabungkeun. Ku ngagabungkeun payil PDF dina Mac, pamaké bakal ngahindarkeun loba repot, kitu ogé ngahemat waktu jeung gudang. Ngahijikeun dokumén ogé ngabantosan organisasi. Ku alatan éta, dina artikel ieu kami gé ngajelaskeun kumaha carana ngagabungkeun PDF dina Mac jeung Wondershare PDFelement — PDF Editor. unduh di toko aplikasi unduh di google play

Kumaha Gabungkeun Payil PDF dina Mac

Janten, masih, heran kumaha ngagabungkeun file PDF dina Mac kalebet macOS 11? Léngkah-léngkah ieu bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun ieu.

Lengkah 1. Ngajalankeun Program

Pastikeun anjeun gaduh versi panganyarna tina PDFelement dipasang. Buka parangkat lunak teras klik “Alat” dina toolbar luhur teras klik “Proses angkatan”. ngagabungkeun file pdf mac

Lengkah 2. Gabung PDF Payil dina Mac

Dina jandela nu anyar, klik «Gabungkeun PDF». Pencét «+ Tambah» sareng pilih file anu anjeun hoyong tambahkeun. Pilih lokasi anu pas. Sakali sadaya file parantos diunggah dina jandela éta, klik tombol «Larapkeun» pikeun ngamimitian ngagabungkeun. gabung file pdf mac

Lengkah 3. Édit File PDF (Opsional)

Berkas PDF anu dihijikeun ayeuna bakal dibuka dina PDFelement. Anjeun tiasa ngadamel éditan upami diperyogikeun. Pikeun mupus, nambihan atanapi ngagentos téks dina file PDF, klik tombol «Teks» dina toolbar luhur. Upami anjeun hoyong nyusun ulang halaman file PDF, klik tombol «Atur Halaman» di pojok katuhu sareng sered pikeun mindahkeun sasuai. unduh di toko aplikasi unduh di google play ngagabung pdf mac

Lengkah 4. Simpen Dihijikeun PDF File

Saatos ngédit file PDF anjeun, anjeun tiasa nyimpen éta. Pencét “File” teras pilih “Simpen Salaku”. Anjeun rengse! Éta kumaha anjeun ngagabungkeun file PDF nganggo PDFelement. ngagabungkeun pdfs mac

Kumaha Ngagabungkeun Dokumén anu Di-scan kana hiji PDF dina Mac

Lengkah 1. Buka PDF

Buka PDFelement. Buka PDF anu discan ku ngaklik tombol «Buka File…» dina jandela imah. kumaha ngagabungkeun dokumén discan kana hiji pdf mac

Lengkah 2: Laksanakeun OCR

Sakali anjeun muka PDF, program bakal otomatis ngadeteksi PDF scan sarta bar biru “Lakukeun OCR” bakal muncul. Klik eta tur nyetel pilihan pikeun OCR dina jandela pop-up. Klik «Lakukeun OCR» pikeun ngamimitian prosés. Anjeun tiasa ngalakukeun OCR pikeun PDF anu discan anu dipisahkeun. unduh di toko aplikasi unduh di google play kumaha ngagabungkeun dokumén discan kana hiji pdf mac

Lengkah 3. Gabungkeun Dokumén Scan kana hiji PDF dina Mac

Ayeuna anjeun tiasa klik tombol «Alat» dina toolbar luhur, pilih pilihan «Batch Prosés», terus «Gabungkeun PDF». Nambahkeun payil PDF discan jeung klik «Larapkeun». ngagabungkeun scan kana hiji pdf mac Aya sababaraha cara pikeun ngahijikeun file PDF dina Mac. Salah sahijina nyaéta ngagunakeun PDFelement. Éta ngamungkinkeun anjeun nambihan sababaraha file PDF pikeun ngahijikeun kana hiji dokumén PDF sacara lancar. Salah sahiji hal anu unik ngeunaan ngagunakeun parangkat lunak ieu nyaéta anjeun tiasa langsung ngarobih gambar anu béda-béda sareng ngagabungkeun kana hiji file PDF, sadayana dina parangkat lunak anu sami. Anjeun tiasa sacara gampil muterkeun halaman dina file PDF anu nembé dihijikeun, ogé ngatur ulang halaman sareng ngédit. unduh di toko aplikasi unduh di google play ngagabungkeun file pdf mac Salah sahiji kauntungan anu paling ageung tina ngagunakeun parangkat lunak ieu nyaéta ngamungkinkeun anjeun ngarobih file PDF anu nembé dihijikeun kana dokumén Word, slide PowerPoint, atanapi spreadsheet Excel. Upami anjeun ngagabungkeun dokumén anu diseken, anjeun tiasa ngalakukeun OCR pikeun ngarobih kana format anu tiasa diédit. Naon deui, éta cocog sareng macOS X 10.12, 10.13, 10.14,10.15 Catalina, sareng 11 Big Sur. Janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan masalah kasaluyuan. Anjeun oge bisa ngagabungkeun dokumén discan kana hiji PDF dina Mac.

Kumaha Ngagabungkeun Dua atanapi Langkung PDF dina Mac Nganggo Preview

Ngaliwatan sawangan Mac, anjeun tiasa gabung PDFs. Pikeun ngahontal ieu, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun ieu: Lengkah 1: Buka file PDF anjeun sareng sered sareng teundeun file PDF. sered tur teundeun file pdf Buka file PDF teras sered sareng teundeun file anu anjeun hoyong gabungkeun dina bar kénca. Aksi ieu bakal cukup pikeun ngahijikeun file, sareng parobihan bakal disimpen sacara otomatis.

Kumaha Gabungkeun Bagian tina PDF sareng PDF Lain dina Mac

Upami anjeun henteu hoyong ngahijikeun sadaya dokumén sareng langkung milih ngan ukur nambihan sababaraha halaman, anjeun ogé tiasa ngalakukeun éta ngalangkungan Nilik. Anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun di handap ieu: Lengkah 1: Buka file PDF muka file pdf Buka file PDF anu anjeun hoyong gabungkeun. Lengkah 2: Séred tur teundeun kaca sered tur teundeun kaca Pilih halaman tina file PDF kadua teras sered sareng teundeun kana dokumen utama. Ayeuna anjeun bakal ngahijikeun file anjeun.

Kumaha Ngagabungkeun Payil PDF dina Mac Nganggo Finder

Ngaliwatan Finder, anjeun ogé tiasa ngahijikeun file PDF kalayan gampang pisan. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kudu turutan léngkah di dieu: Lengkah 1: Buka file PDF buka file pdf Buka file PDF dimana anjeun hoyong nambihan file anu sanés. Lengkah 2: Klik “Halaman tina File …” pilihan kaca ti file Pindah ka tab “Édit”, teras klik “Selapkeun,” sareng tungtungna pencét “Halaman tina File …” pikeun muka Finder. Lengkah 3: Pilih file PDF pikeun ngagabung pilih file pdf pikeun ngagabung Milarian file PDF anu anjeun hoyong tambahkeun kana dokumén asli anjeun teras klik tombol “Buka”. Anjeun bakal ningali dokumén anu ditambahkeun kana file PDF anjeun.

Kumaha Ngagabung PDF dina Mac Nganggo PDF Expert

PDF Expert mangrupikeun aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun ngiringan PDF kalayan gampang. Pikeun ngalakukeunana, anjeun kedah ngalakukeun ieu: Lengkah 1: Buka file PDF anjeun ngagabung file Buka file PDF dimana anjeun hoyong nambihan file anu sanés. Pencét tab “File” teras pencét “Gabungkeun File….” Lengkah 2: Gabungkeun file ngagabung file Anjeun tiasa milarian file anu anjeun hoyong gabung tina kotak dialog ieu. Pilih aranjeunna teras klik “Gabung”. Aksi ieu bakal cukup pikeun ngahijikeun file. kacindekan Ngahijikeun file PDF mangrupikeun ukuran anu praktis sareng disarankeun supados anjeun tiasa ngangkut, nanganan sareng nyimpen file anjeun langkung nyaman. Hatur nuhun kana alat sareng aplikasi Mac sapertos PDF Expert, tugas ieu tiasa dilakukeun gancang sareng gampang, ku kituna henteu kedah ngagambarkeun anu pajeulit pikeun anjeun, tapi sabalikna. Unduh Gratis atanapi Mésér PDFelement ayeuna! Unduh Gratis atanapi Mésér PDFelement ayeuna! Mésér PDFelement ayeuna! Mésér PDFelement ayeuna!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *