Upami anjeun damel ti bumi, produktivitas anjeun langsung kabeungkeut kana internét. Nalika anjeun teu tiasa ngaksés wéb, kamungkinan yén anjeun bakal dugi pisan dina naon anu anjeun tiasa laksanakeun.
Tapi sanaos anjeun gaduh panyadia anu tiasa dipercaya, éta sanés jaminan 100% yén anjeun moal kaleungitan sambungan. Anu langkung parah nyaéta ieu tiasa kajantenan dina waktos-waktos anjeun paling peryogina. Janten, naon cara anu pangsaéna pikeun ngatasi ieu? Ku ngagabungkeun panyadia internét béda kana hiji sambungan! Kieu kumaha cara ngahijikeun sababaraha sambungan internét pikeun kacepetan sareng reliabilitas anu langkung saé.

Solusi Parangkat Lunak

Pikeun ngagabungkeun dua atanapi langkung sambungan kana hiji, anjeun kedah gaduh hiji adaptor Ethernet per panyadia. Kaseueuran komputer gaduh dua — sambungan Wi-Fi sareng port ethernet — tapi anjeun kedah parios. Mimitian ku nyambungkeun komputer Anjeun ka modem atawa router ngaliwatan kabel Ethernet. Sakali rengse, sambungkeun ka panyadia internét béda liwat Wi-Fi. Anjeun tiasa nyambung ka panyadia katilu ku cara nyambungkeun adaptor data sélular USB ka komputer anjeun. Nyatana, anjeun tiasa ngagabungkeun saloba sambungan anu anjeun pikahoyong – upami anjeun nyambung sakaligus. Perbandingan test speed sanggeus ngagunakeun Speedify Hasil tes laju sateuacan sareng saatos nganggo Speedify Ayeuna, pikeun ngabeungkeut sambungan aktip anjeun, anjeun kedah nganggo Speedify. Éta mangrupikeun aplikasi VPN anu ngamungkinkeun anjeun nyampur saloba sambungan anu anjeun pikahoyong, salami anjeun nyambung. Jang ngalampahkeun kitu, unduh Speedify pikeun komputer anjeun. Anjeun tiasa nganggo éta gratis, sanaos anjeun dugi ka 2GB per bulan. Upami anjeun hoyong aksés anu henteu terbatas, anjeun kedah ngalanggan salah sahiji rencanana. Unduh: Speedify pikeun Windows | Mac | Linux (Gratis, langganan sayogi) Saatos diunduh, aplikasi Speedify bakal diluncurkeun. Saatos satuju kana sarat sareng kaayaan, anjeun bakal ningali halaman langganan. Upami anjeun henteu acan hoyong ngaluarkeun artos, klik dina panah katuhu dugi ka ngahontal slide anu terakhir. Speedify layar peluncuran aplikasi Terus klik dina panah katuhu nepi ka anjeun meunang ka slide panungtungan ngagunakeun Speedify haratis. Di dinya, anjeun bakal ningali halaman Vérsi Gratis Terbatas. Pencét kana tombol Paké Vérsi Gratis Terbatas , sareng anjeun bakal angkat ka jandela aplikasi utama. Dina panempoan utama, anjeun bakal ningali sadaya sambungan aktip anjeun. Upami anjeun teu ningali salah sahiji panyadia internét anjeun, pastikeun anjeun nyambung sareng jasa éta aktip. Nalika anjeun pencét tombol aktipkeun di belah katuhu luhur aplikasi, anjeun kedah ningali Connected muncul. Anjeun oge bakal ningali server nu disambungkeun ka handapeun eta. Speedify aplikasi nalika disambungkeun ka server Anjeun bakal ngarasakeun mangpaat ngaronjat speed na reliabilitas salami aplikasi keur jalan.

Solusi Hardware

Wikimedia Commons<\/a>»»>Hiji gambar sampel tina router beban balancing Kredit Gambar: Cuda mwolfe/Wikimedia Commons Speedify mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun ngabeungkeut sambungan dina komputer anjeun. Ieu hususna kapaké upami anjeun sering ngarambat sareng gaduh modem data USB. Tapi upami anjeun peryogi reliabilitas dina alat sareng pangguna, atanapi gaduh stasiun kerja tetep, maka hardware anu leres tiasa janten solusi anu langkung saé. Di handap ieu aya dua pilihan anjeun.

1. beban balancing Routers

Alat ieu ngidinan Anjeun nyambungkeun antara dua jeung opat modem kabel, sarta ngagabungkeun kana hiji sambungan. Modél tingkat éntri biasana hargana $80, janten langkung mirah tibatan langganan Speedify tilu taun biasa ($359.64). Sakali anjeun nyambungkeun panyadia internét anjeun kana router pangimbangan beban, sambungkeun kana komputer anjeun. Ngonpigurasikeun ku lebet kana setélan alat. Ieu beda-beda antara model, jadi Anjeun kudu pariksa manual beban-balancing router anjeun ngeunaan cara ngalakukeun eta. Sawaktos Anjeun keur dina kaca setelan, buka Advanced > Load Balance . Pastikeun yén Aktipkeun Aplikasi Dioptimalkeun Routing sareng Aktipkeun Bandwidth Based Balance Routing buleud teu dicentang. Ieu mastikeun yén alat anjeun nganggo duanana sambungan pikeun laju sareng reliabilitas anu langkung saé. Saatos réngsé, komputer anjeun ayeuna ngaraosan sadaya sambungan anu sayogi. Tapi upami anjeun hoyong ngabagikeun ieu kana jaringan nirkabel, anu anjeun peryogikeun nyaéta nyambungkeun router Wi-Fi kana port LAN. Ku cara éta, alat nu disambungkeun ka Wi-Fi Anjeun bakal ngarasakeun mangpaat internét nu leuwih gancang, leuwih dipercaya.

2. Sambungan Agrégat (Mac)

Upami anjeun gaduh Mac, anjeun tiasa ngagabungkeun dua sambungan internét fisik. Nanging, anjeun kedah gaduh dua palabuhan ethernet anu patuh 802.3ad. Anjeun paling dipikaresep boga port ethernet sadia, jadi Anjeun ngan kudu boga hiji tambahan USB-C Thunderbolt 3 mun Gigabit Ethernet adaptor. Tapi upami anjeun teu ngagaduhan palabuhan ethernet, anjeun kedah gaduh sahenteuna dua adaptor ieu. Lamun anjeun boga dua sambungan internét aktip dina Mac anjeun, anjeun ayeuna bisa nyetél aggregation link. Pindah ka System Preferences… sareng buka pilihan Network . Mangpaatkeun<\/a>»»>Setelan jaringan Mac pikeun nyetel New Link Aggregate Potret layar Kredit: Rajesh Pandey / Mangpaatkeun Sakali anjeun muka jandela Network , klik tombol aksi tilu titik anu aya di gigireun ikon + sareng di handapeun pilihan sambungan anjeun, teras pilih Atur Antarmuka Virtual… . Anjeun kedah ningali jandela anu sanés muncul. Kali ieu, klik dina ikon + deukeut kénca handap jandela, teras pilih New Link Aggregate… . Jandéla katilu bakal dibuka, sareng bakal nunjukkeun palabuhan ethernet anjeun anu sayogi. Centang kotak centang di gigireun sambungan nu Anjeun hoyong pake. Saatos éta, tambahkeun nami kanggo sambungan énggal anjeun dina kotak Ngaran Agrégat. Sakali rengse, klik Jieun , lajeng Larapkeun . Mac anjeun teras bakal ngagabungkeun duanana sambungan internét, masihan anjeun kagancangan sareng reliabilitas.

Solusi anu moal jalan

Kaca teu bisa ditampilkeun kasalahan Upami anjeun parantos naliti topik ieu, anjeun panginten tiasa mendakan solusi anu sanés. Hanjakal, pilihan séjén ieu teu jalan. Di handap ieu aya dua di antarana.

1. Windows Otomatis métrik

Sababaraha sumber nyebatkeun yén ngarobih métrik Antarmuka sadaya sambungan anjeun ka 15 bakal nipu Windows pikeun ngagunakeunana sakaligus. Sanajan kitu, ieu teu kasus nu bener. Numutkeun kana Microsoft, métrik antarmuka dianggo pikeun ngidentipikasi sambungan anu kedah diprioritaskeun. Nalika netepkeun unggal panyadia internét ka 15 hartosna yén sadaya konéksi sami-sami disukai, éta moal maksa sistem operasi (OS) ngagunakeunana sakaligus.

2. Fitur Sambungan Sasak

Solusi séjén anu sering diémutan pikeun sababaraha sambungan jaringan nyaéta sambungan sasak dina Windows. Pilihan ieu ngamungkinkeun komputer anjeun janten sasak antara dua jaringan. Répréséntasi sambungan sasak Contona, sebutkeun laptop Anjeun disambungkeun ka sambungan Wi-Fi dina jaringan 1 jeung port ethernet dina jaringan 2 . Anjeun teras nyieun sasak antara dua jaringan ieu dina komputer Anjeun. Kalawan sasak di tempat, smartphone disambungkeun ka jaringan 1 bisa ngakses file dina drive disambungkeun ka jaringan 2 . Ieu bakal tiasa dianggo sanajan drive teu nyambung ka jaringan nirkabel. Nanging, ieu ngan ukur tiasa dianggo sareng ngabagi file sareng jaringan lokal. Komputer anjeun bakal tetep ngaksés internét nganggo sambungan primér wungkul, sanés duanana jaringan.

Internét Leuwih alus pikeun Gawé ti Profesional Imah

Balancing beban sareng solusi beungkeutan internét umumna di dunya perusahaan. Éta sababna ieu tiasa rada hésé pikeun nyetél sareng dianggo. Tapi nalika langkung seueur jalma ngalih ka damel ti bumi, paménta pikeun solusi internét anu dipercaya bakal ningkat. Tanggung jawabna nyaéta perusahaan jaringan pikeun ngembangkeun téknologi anu langkung sederhana, gampang dianggo pikeun aplikasi padumukan.
3 Cara Ngagabungkeun Sababaraha Sambungan Internét Naha anjeun kantos ngaraos yén ngan ukur hiji sambungan internét henteu cekap, sareng kumaha upami anjeun tiasa ngagabungkeun sababaraha sambungan internét pikeun ningkatkeun laju internét anjeun sacara umum? Urang sok ngadéngé paribasa – ‘Beuki, beuki hadé.’ Ieu ogé bisa diterapkeun lamun urang ngobrol ngeunaan ngagabungkeun leuwih ti hiji sambungan internét. Ngagabungkeun sababaraha sambungan anu mungkin, sarta ogé brings kaluar jumlah kumulatif speed internét individu maranéhanana. Salaku conto, anggap anjeun gaduh dua sambungan anu nawiskeun laju 512 KBPS, sareng nalika anjeun ngagabungkeun aranjeunna, éta masihan anjeun laju 1 MBPS. Total biaya data, dina prosés, nyaéta jumlah kumulatif tina pamakéan data individu ogé. Ieu disada deal alus, teu eta? Dina artikel ieu, urang bakal ngobrol ngeunaan ngagabungkeun sababaraha sambungan internét anjeun. Henteu janten masalah upami sambungan anjeun kabel atanapi nirkabel, nyaéta LAN, WAN, Wi-Fi, atanapi sababaraha sambungan internét sélulér. Anjeun tiasa gabung jaringan ISP béda ogé. 3 Cara Ngagabungkeun Sababaraha Sambungan Internét Kumaha Ngagabungkeun dua atanapi langkung Sambungan Kahontal? Urang tiasa ngagabungkeun sambungan internét dina alat urang ku Load Balancing. Ieu bisa dipigawé ku hardware atawa software, atawa duanana. Dina load balancing, komputer ngundeur data ngagunakeun sababaraha alamat IP. Sanajan kitu, ngagabungkeun sambungan internét ngan bisa mangpaat pikeun software kawates atawa parabot nu ngarojong load balancing. Contona – Ngagabungkeun sambungan tiasa ngabantosan anjeun dina situs Torrent, YouTube, browser, sareng Download Managers. eusi

  • 3 Cara Ngagabungkeun Sababaraha Sambungan Internét
  • Métode 1: Setel Windows Otomatis Métrik pikeun Ngagabungkeun Sababaraha Sambungan Internét
  • Métode 2: Fitur Sambungan Sasak
  • Métode 3: Meunangkeun Router Balancing Beban

Métode 1: Setel Windows Otomatis Métrik pikeun Ngagabungkeun Sababaraha Sambungan Internét

Ngagunakeun métode ieu, urang bisa ngagabungkeun broadband, sambungan mobile, modem OTA, sarta sambungan sejenna dina hiji. Urang bakal maén kalawan nilai métrik dina metoda ieu. Nilai métrik mangrupikeun nilai anu ditugaskeun ka alamat IP anu ngitung biaya nganggo jalur IP anu tangtu dina sambungan éta. Nalika anjeun ngagabungkeun sababaraha sambungan internét dina alat anjeun, sistem operasi Windows ngitung biaya masing-masing sareng ngahasilkeun nilai métrik pikeun masing-masing. Sakali métrik ditugaskeun, Windows netepkeun salah sahijina salaku sambungan standar dumasar kana éféktivitas biaya sareng ngajaga anu sanés salaku cadangan. Ieu mangrupikeun bagian anu pikaresepeun, upami anjeun nyetél nilai métrik anu sami pikeun unggal sambungan, maka Windows moal gaduh pilihan sanés pikeun ngagunakeun éta sadayana. Tapi kumaha anjeun ngalakukeun éta? Turutan léngkah-léngkah anu dipasihkeun sacara saksama: 1. Anu mimiti, buka Control Panel dina komputer Anjeun. Ayeuna buka Network and Sharing Center handapeun pilihan Network and Internet . arahkeun ka Control Panel teras klik dina Network jeung Internet 2. Pencét kana Sambungan Internét Aktif, dina conto urang, nyaéta Wi-Fi 3. Klik dina Robah Setélan adaptor 3. Dina jandela Status Wi-Fi, klik dina tombol Properties . Klik dua kali dina Active Internet Connection 4. Ayeuna pilih Internet Protocol TCP / IP Vérsi 4 teras klik dina tombol Pasipatan. Pilih Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) teras klik dina tombol Properties 5. Sakali jandela Internet Protocol Vérsi 4 (TCP / IPv4) muka, klik dina tombol Advanced . Pindah ka tab Advanced 6. Lamun kotak sejen Pops nepi, pupus centang pilihan métrik otomatis . Pupus centang pilihan métrik otomatis | Gabungkeun Sababaraha Sambungan Internét 7. Ayeuna dina Interface métrik kotak, ngetik 15 . Tungtungna, klik OK pikeun nyimpen parobahanana. 8. Malikan deui léngkah 2-6 pikeun unggal sambungan anu anjeun hoyong gabungkeun. Sakali anjeun parantos réngsé, pegatkeun sadayana sareng balikan deui komputer anjeun. Saatos balikan deui, sambungkeun deui sadaya sambungan internét. Voila! Anjeun parantos suksés ngagabungkeun sadaya sambungan internét anjeun.

Métode 2: Fitur Sambungan Sasak

Kalayan seueur fitur anu sanés, Windows ogé nawiskeun sambungan ngahubungkeun. Hiji hal anu kudu diperhatikeun nyaéta – Metoda ieu ngabutuhkeun anjeun gaduh sahenteuna dua sambungan LAN/WAN anu aktip . Fitur bridging ngagabungkeun LAN / sambungan WAN. Turutan léngkah-léngkah pikeun ngagabungkeun sababaraha sambungan Internét anjeun: 1. Firstly, buka Control Panel jeung buka Network jeung Sharing Center . arahkeun ka Control Panel teras klik dina Network jeung Internet 2. Klik dina Robah Setélan adaptor ti menu kénca-leungeun. Klik dina Robah Setélan adaptor | Gabungkeun Sababaraha Sambungan Internét 3. Di dieu, pilih sadaya sambungan internét anjeun aktip . Pencét tombol CTRL teras klik dina sambungan sakaligus pikeun milih sababaraha sambungan jaringan. 4. Ayeuna,-klik katuhu tur pilih Bridge Connections tina pilihan sadia. Klik dina sambungan sakaligus pikeun milih sababaraha 5. Ieu bakal nyieun sasak jaringan anyar nu ngagabungkeun sakabeh sambungan internét aktif Anjeun. CATETAN : Metoda ieu tiasa naroskeun anjeun idin Administratif. Ngidinan tur jieun sasak. Anjeun teu kedah ngabalikan deui komputer.

Métode 3: Meunangkeun Router Balancing Beban

Mun anjeun teu mibanda masalah naon jeung investasi sababaraha duit, Anjeun bisa meuli router beban balancing. Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha router di pasar kalayan gampang. Dina hal biaya sareng popularitas, router balancing beban tina TP-Link langkung dipikaresep ku kalolobaan jalma. Router penyeimbang beban ti TP-Link hadir sareng opat liang WAN. Éta ogé ngajamin kacepetan internét pangsaéna nalika digabungkeun sareng sababaraha sambungan. Anjeun tiasa ngagaleuh router TL-R480T+ ti TP-Link pikeun $65 di pasar. Anjeun tiasa sacara gampil ngagabung sadaya konéksi anjeun ngaliwatan palabuhan anu dipasihkeun dina router. Nalika anjeun nyambungkeun sadaya palabuhan ka router, anjeun kedah nyetél sambungan anjeun dina komputer. Meunangkeun hiji beban balancing router | Gabungkeun Sababaraha Sambungan Internét Nalika anjeun parantos nyetél router, tuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap: 1. Turutan manual pamaké sarta pindah ka kaca Konfigurasi. 2. Ayeuna buka bagian Advanced teras klik dina beban Balancing . 3. Anjeun bakal ningali pilihan Aktipkeun Aplikasi dioptimalkeun Routing . Pupus centang. Ayeuna pariksa upami alamat IP anu ditugaskeun ka router henteu sami sareng alamat standar tina sambungan WAN komputer anjeun. Lamun duanana sarua, ngarobah IP ditugaskeun tina router dina. Ogé, pikeun ngahindarkeun kasalahan seep, setel MTU (Unit Transmisi Maksimum). Anu disebatkeun di luhur mangrupikeun sababaraha cara praktis anu pangsaéna pikeun ngagabungkeun sababaraha sambungan internét dina komputer anjeun. Anjeun tiasa nuturkeun salah sahiji metodeu, sareng kami yakin yén sambungan anjeun bakal gampang digabungkeun. Salian ieu, anjeun ogé tiasa milih sababaraha parangkat lunak pihak katilu. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta unduh sareng pasang parangkat lunak sareng ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu dipasihkeun. Upami anjeun hoyong milih parangkat lunak pihak katilu, anjeun tiasa nganggo Connectify . Parangkat lunak ieu hadir sareng dua program:

  • Connectify Hotspot : Ngarobih komputer anjeun janten hotspot, anu ngajantenkeun jalma sanés tiasa nganggo internét tina komputer.
  • Connectify Dispatch : Ieu ngagabungkeun sadaya sambungan internét anu aya dina alat anjeun.

Janten, pikeun ngagabungkeun sababaraha sambungan internét, anjeun tiasa milih Connectify Dispatch. Parangkat lunak ieu gratis dianggo sareng henteu aya cilaka. Disarankeun:

  • Kumaha Ngagunakeun Waze & Google Maps Offline
  • Naon prosés YourPhone.exe dina Windows 10?
  • Kumaha nimba Kontak Grup WhatsApp

Kami ngarepkeun yén kami ngabantosan anjeun. Upami anjeun nyanghareupan masalah sareng salah sahiji metodeu anu disebatkeun di luhur, mangga ngahubungi kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *