Latar: WhatsApp ngamungkinkeun pamaké pikeun sacara manual atawa otomatis (périodik) nyadangkeun sajarah obrolan maranéhanana sacara lokal atawa ka Google cloud disk, ngarah bisa mulangkeun data dina telepon anyar. Dina telepon HMS, pungsi cadangan lokal sayogi, tapi pungsi cadangan disk awan Google henteu jalan.

Skenario Modeu cadangan Ucapan
Ganti telepon Cadangan / malikkeun WhatsApp: iPhone ka telepon HMS Nyadangkeun teu dirojong NA
Cadangan / pamulihan WhatsApp: telepon Android non-Huawei kana telepon HMS (EMUI 11 atanapi sateuacana) Mindahkeun data manual NA
Cadangan / pamulihan WhatsApp: telepon Android non-Huawei ka telepon HMS (EMUI 12) Klon Telepon Telepon Clone 12.0.1.370 atanapi engké
Cadangan / malikkeun WhatsApp: Telepon Huawei ka telepon Huawei Klon Telepon EMUI 11 atawa saméméhna: Klon telepon 12.0.0.380 atanapi engké EMUI 12: Telepon Clone 12.0.1.370 atanapi engké
cadangan poean Nyadangkeun / malikkeun WhatsApp: nganggo Mobile Cloud Mobile Cloud NA

1. Pikeun telepon non-Huawei, unduh HUAWEI AppGallery tina halaman wéb resmi Huawei teras unduh Phone Clone tina HUAWEI AppGallery. 2. Upami versi Phone Clone anu diunduh sanes 12.0.1.370 atanapi engké, anjeun kedah log in HUAWEI AppGallery sareng akun Huawei pikeun ningkatkeun versi Phone Clone. Upami teu kitu, aplikasi teu tiasa ditingkatkeun. Skenario aplikasi: 1.Manual mindahkeun data jeung telepon clone pituduh operasi pikeun robah telepon. 2.Cloud cadangan tur malikkeun pituduh operasi pikeun cadangan poean.

Cadangan / malikkeun WhatsApp: iPhone ka telepon HMS

1. Kalayan Klon Telepon, ngan data di handap ieu tiasa ditransfer tina iPhone ka Android: kontak, acara almenak, poto kaméra, sareng pidéo. Teu mungkin nransper data WhatsApp. 2. Salaku iPhone jeung Android anu ngagunakeun server béda pikeun nyadangkeun data WhatsApp, euweuh cara langsung pikeun mindahkeun data WhatsApp ti iPhone ka alat Android.

Cadangan / pamulihan WhatsApp: telepon Android non-Huawei kana telepon HMS (EMUI 11 atanapi sateuacana)

Nyadangkeun tur malikkeun data sacara manual. Prosedur:

  • Lengkah 1 : Nyadangkeun sajarah obrolan dina telepon lami.

1. Dina WhatsApp, toél ikon tilu titik di pojok katuhu luhur, lebet ka Setélan > Obrolan, teras toél Cadangan Obrolan. Kanggo sababaraha telepon, saatos ngaklik Cadangan Chat, ajakan halaman «Back up to Google Drive» teras pilih «Henteu» dina halaman éta. Saatos milih «Henteu» , anjeun tiasa klik cadangan supados cadangan tiasa dilakukeun salaku cadangan lokal. 2. Pindah ka File/Panyimpenan Internal (Panyimpenan Telepon)/Android/media/com.whatsapp/WhatsApp. 3. Toel jeung tahan polder WhatsApp, toel More, terus toel Compress. Berkas anu dikomprés dingaranan WhatsApp.zip. 4. Anggo Bluetooth atanapi aplikasi transfer file pihak katilu pikeun nransper pakét WhatsApp.zip tina telepon lami ka telepon énggal.

  • Lengkah 2: Mulangkeun sajarah obrolan dina telepon anyar.

1. Upami aplikasi tos dipasang, buka Setélan > Aplikasi > Aplikasi > WhatsApp > Panyimpenan, toél CLEAR CACHE sareng CLEAR DATA pikeun mupus data. 2. Pindah ka File > Telepon > Android > media, jieun polder, sarta ngaranan com.whatsapp. 3. Pindahkeun WhatsApp.zip kana polder com.whatsapp. Toel jeung tahan WhatsApp.zip, toel More, jeung toel Extract pikeun ngadekompresi kana polder ayeuna. 4. Buka folder Databases, tetep ngan file msgstore.db.crypt14, tur pupus payil séjén. 5. Buka Setélan> Aplikasi> Aplikasi> WhatsApp> Idin, sarta aktipkeun idin Media jeung payil. 6. Lamun anjeun muka WhatsApp pikeun kahiji kalina, asup maké nomer telepon anjeun, sarta asupkeun kodeu verifikasi. Layar pamulihan data teras bakal ditingalikeun. Toél MULIHKAN. Catetan: Anjeun kedah asup nganggo akun WhatsApp anu sami dina telepon anu lami sareng énggal. Upami teu kitu, balikkeun data moal dipicu. cadangan: Kompres: Mulangkeun:

Cadangan / pamulihan WhatsApp: telepon Android non-Huawei ka telepon HMS (EMUI 12)

Nyadangkeun sareng malikkeun data nganggo Phone Clone . Nalika ngaganti ka telepon anyar, anjeun tiasa nganggo Phone Clone pikeun gancang nransper sadaya aplikasi sareng data pribadi. Prasyarat: Kadua telepon énggal sareng lami parantos dipasang Telepon Clone 12.0.1.370 atanapi versi anu langkung énggal. Prosedur: 1.Buka WhatsApp dina telepon heubeul, buka Setélan> Obrolan> Cadangan obrolan, teras toél BACK UP. 2.Pasang sareng buka Phone Clone dina telepon énggal sareng lami, teras sambungkeun dua telepon sapertos anu diparéntahkeun. 3.Go ka Pilih aplikasi tur pilih Aplikasi jeung data. Teras pilih aplikasi anu badé ditransfer. 4.Open WhatsApp dina telepon anyar jeung mindahkeun data lengkep sakumaha maréntahkeun. Catetan: Anjeun kedah asup nganggo akun WhatsApp anu sami dina telepon anu lami sareng énggal. Upami teu kitu, balikkeun data moal dipicu. Nyadangkeun: Nyambung : Pilih data/aplikasi: Mindahkeun : Mulangkeun cadangan:

Cadangan / malikkeun WhatsApp: Telepon Huawei ka telepon Huawei

Nalika ngaganti ka telepon anyar, anjeun tiasa nganggo Phone Clone pikeun gancang nransper sadaya aplikasi sareng data pribadi. Prasyarat: EMUI 11 atawa saméméhna: Paké Phone Clone 12.0.0.380 atanapi engké pikeun mindahkeun data. EMUI 12: Paké Phone Clone 12.0.1.370 atanapi engké pikeun mindahkeun data. Prosedur: 1.Pasang sareng buka Phone Clone dina telepon énggal sareng lami, teras sambungkeun dua telepon sapertos anu diparentahkeun. 2.Go ka Pilih aplikasi tur pilih Aplikasi jeung data. Teras pilih aplikasi anu badé ditransfer. Catetan: Anjeun kedah asup nganggo akun WhatsApp anu sami dina telepon anu lami sareng énggal. Upami teu kitu, balikkeun data moal dipicu. Nyambung: Pilih data/aplikasi : Mindahkeun :

Nyadangkeun / malikkeun WhatsApp: nganggo Mobile Cloud

Pake pungsi cadangan Mobile Cloud pikeun nyadangkeun tur malikkeun data. Robah telepon: Nyadangkeun sareng malikkeun data WhatsApp nganggo pungsi cadangan awan pikeun mindahkeun data gancang. Prosedur: 1. Asup ka telepon heubeul kalawan ID HUAWEI Anjeun. 2.Buka aplikasi Cloud, buka pilihan Nyadangkeun> Data aplikasi, tur pilih WhatsApp. 3. Toél BACK UP. Dina prosésna, setélan sistem sareng daptar aplikasi dicadangkeun. 4. Asup ka telepon anyar jeung ID HUAWEI sarua. Buka aplikasi Cloud, buka Mulangkeun data, tur pilih cadangan data pikeun balikkeun. Cadangan otomatis: Setel periode cadangan dina Cadangan otomatis, ku kituna aplikasi anjeun tiasa dicadangkeun rutin pikeun kaamanan data. Dina kasus pamulihan data, anjeun tiasa milih rékaman cadangan pikeun dibalikkeun. Pilihan cadangan: Nyadangkeun : Mulangkeun : Cadangan otomatis : Naha anjeun gaduh obrolan resmi kritis dina WhatsApp anjeun, tapi anjeun badé ngalihkeun telepon anjeun sareng milarian WhatsApp Backup? Nya, perhatikeun yén kumaha carana mulangkeun WhatsApp Backup tanpa ngahapus instalan disada sapertos anu rumit sareng teu mungkin dilaksanakeun. WhatsApp sorangan parantos nyayogikeun sababaraha tungtunan ngeunaan topik anu dimaksud dina bagian FAQ na. Ku alatan éta, urang mimitina kudu ngabahas naon WhatsApp nyebutkeun lajeng ngobrol ngeunaan alternatif efisien pikeun ngalakukeun sakabéh tugas super gancang tanpa maca tungtunan lengthy misalna jeung nuturkeun daptar panjang léngkah. Kami nyobian nyiptakeun tungtunan ngeunaan cara mulangkeun WhatsApp Backup tanpa ngahapus instalan dina Android sareng iPhone rada gampang kahartos dina bagian anu dipasihkeun di handap ieu.

Bagian 1: Dupi abdi tiasa mulangkeun WhatsApp Nyadangkeun tanpa uninstalling?

Teu aya kasempetan pikeun nungtun anjeun dina restorasi WhatsApp Backup saatos ngahapus. Éta sabab léngkahna ngalawan kinerja sistem, sareng anjeun moal tiasa mikirkeun palaksanaanna dina kanyataan. Nanging, anjeun tiasa nuturkeun sababaraha léngkah saderhana pikeun malikkeun sajarah obrolan anjeun dina WhatsApp Android sareng WhatsApp iPhone. Mulangkeun Cadangan WhatsApp dina Android Ampir dua cara anu disarankeun ku tungtunan WhatsApp mulangkeun data jeung ‘chat history’ ka telepon anyar. Dua cara ieu nyaéta Nyadangkeun lokal sareng Google Drive.

Anggo Google Drive Backup pikeun mulangkeun WhatsApp Backup Android.

Pikeun palaksanaan anu suksés, anjeun kedah nganggo akun Google sareng nomer telepon anu sami anu anjeun anggo sateuacanna pikeun nyieun cadangan. Lengkah 1: Pasang deui WhatsApp Saatos anjeun ngahapus WhatsApp, kantun pasang deui kana alat énggal tina platform resmi anu sami. mulangkeun cadangan WhatsApp Lengkah 2: Verifikasi rinci Saatos dipasang deui, anjeun kedah muka WhatsApp sareng pariksa detil sapertos Nomer Kontak, jsb. balikkeun cadangan WhatsApp pariksa nomer telepon Lengkah 3: Mimitian malikkeun Sacara otomatis, ajakan bakal dibuka dina jandela layar utama dimana anjeun kedah klik tombol Mulangkeun. Teras bakal ngamimitian mulangkeun obrolan sareng média ti Google Drive. mulangkeun WhatsApp cadangan google drive Lengkah 4: Teraskeun sareng Salajengna Prosés restorasi bakal nyandak sababaraha menit anjeun réngsé. Saatos éta, anjeun kedah ngetok tombol Salajengna. Sakali inisialisasi parantos réngsé, obrolan bakal ditingalikeun dina telepon. balikkeun WhatsApp cadangan tombol salajengna Lengkah 5: Mulangkeun dimimitian Saatos léngkah-léngkah di luhur réngsé, WhatsApp bakal otomatis ngamimitian mulangkeun Cadangan anjeun tina Google Drive. Sadaya payil media ogé bakal dibalikeun sanggeus cadangan sajarah obrolan. ngamimitian mulangkeun cadangan WhatsApp Catetan: Upami anjeun teu acan gaduh pamasangan sateuacana ti Google Drive, sadaya média cadangan anjeun bakal otomatis disimpen deui ku WhatsApp via cadangan lokal.

Anggo Cadangan Lokal pikeun mulangkeun Cadangan WhatsApp Android

Pikeun make fasilitas cadangan lokal pikeun restorasi, Anjeun kudu nransper payil media ka alat anyar ngaliwatan file explorer, komputer, atawa kartu SD. Ngan tetep dina pikiran titik handap. Saatos Anjeun ngajaga cadangan lokal WhatsApp, éta loba gampang mulangkeun payil media jeung sajarah obrolan saperti kieu. Lengkah 1: Jalankeun File Manager App Candak cadangan WhatsApp dina panyimpenan lokal sareng aksés ku cara masang File Manager atanapi aplikasi File Explorer dina alat anjeun. Lengkah 2: Kotektak panyimpenan alat Pindah ka panyimpenan alat anjeun teras klik WhatsApp. Teras angkat ka Basis data atanapi kartu SD> WhatsApp> Basis data. Éta mangrupikeun lokasi dimana Cadangan anjeun disimpen. mulangkeun cadangan lokal WhatsApp Lengkah 3: Ganti ngaran file cadangan Ayeuna, anjeun kedah ngaganti nami file cadangan ieu pikeun gampang diakses. Nya, éta opsional pikeun ngalakukeunana. Upami anjeun milih éta, anjeun tiasa angkat ka msgstore.db.crypt12 ti msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt12. Ulah ngarobah nomer extension crypt na. ngaganti ngaran cadangan lokal balikkeun cadangan WhatsApp Lengkah 4: Pasang deui WhatsApp Upami anjeun parantos masang WhatsApp, kantun cabut sareng pasang deui liwat Google Play Store. Lengkah 5: Mimitian Mulangkeun Saatos anjeun parantos masang deui WhatsApp, kantun pariksa detil kontak anjeun, sapertos anu aya dina prosés nyadangkeun Google Drive. Aplikasi bakal nyandak ngan sababaraha detik pikeun nangtukeun upami aya cadangan anu sayogi. Pencét tombol Mulangkeun sareng antosan sababaraha waktos kanggo nyandak sadaya data tina file anu disimpen. cadangan lokal balikkeun cadangan WhatsApp Mudah-mudahan, anjeun ngagaduhan kecap kami ngeunaan cara mulangkeun WhatsApp Backup tanpa ngahapus Android sareng aplikasi anu teu mungkin.

Paké iCloud Nyadangkeun mulangkeun WhatsApp Nyadangkeun iPhone

Pikeun ngagunakeunana, anjeun kedah terang heula titik-titik di handap ieu.

  • • Kahiji sakabeh, Anjeun kudu ningali yén iCloud cadangan geus aya ku ngaliwatan WhatsApp> Setélan> Ngobrol> Ngobrol Nyadangkeun.
  • • Pariksa kinerja Nyadangkeun panungtungan. Teras, cabut sareng pasang deui WhatsApp tina App Store.
  • • Kantun turutan prompts dina layar sanggeus verifying nomer kontak. Ku cara kieu, anjeun tiasa mulangkeun sajarah obrolan.

Catetan: Lebetkeun titik-titik di handap ieu saencan Anjeun buka tur malikkeun sajarah obrolan via iCloud.

  • • Kahiji sakabeh, asup jeung Apple ID, aksés iCloud, jeung ngahurungkeun iCloud Drive.
  • • Lajeng, anjeun kudu boga cukup spasi dina duanana iPhone anjeun sarta iCloud. Eta kudu ampir 2,05 kali akun iCloud ti ukuran sabenerna Nyadangkeun urang.
  • • Anjeun kedah nganggo nomer telepon anu sami pikeun restorasi sareng Nyadangkeun sabab anjeun henteu tiasa nganggo akun WhatsApp anu sanés.

Janten, ieu sadayana ngeunaan cara mulangkeun Cadangan WhatsApp tanpa ngahapus iPhone sareng skenario anu teu praktis.

Bagian 2: Mulangkeun cadangan WhatsApp tanpa uninstalling jeung MobileTrans – WhatsApp Transfer

Kami parantos nyarioskeun alternatif anu épisién kalayan léngkah-léngkah anu gampang. Metodeu alternatif éta, tangtosna, MobileTrans – Transfer WhatsApp. Kantun ngaliwatan tahapan-tahapan ieu di handap. Lengkah 1: Jalankeun MobileTrans – Transfer WhatsApp Unduh MobileTrans – Transfer WhatsApp. Teras, angkat ka bagian “Nyadangkeun & Mulangkeun”, teras pilih »Cadangan & Mulangkeun Aplikasi» pikeun neraskeun. ngajalankeun mobiletrans WhatsApp mindahkeun I) Nyiptakeun cadangan ka komputer nalika anjeun peryogi Nyadangkeun Lengkah 2: Sambungkeun Android / iPhone sareng komputer Sambungkeun telepon Android Anjeun atawa iPhone jeung komputer. Sadaya kantétan sareng pesen WhatsApp bakal diunggah sateuacan Nyadangkeun. mobiletrans mulangkeun cadangan WhatsApp II) Pilih cadangan pikeun mulangkeun telepon Lengkah 3: Mimitian cadangan Upami Anjeun keur make hiji iPhone, aya teu kudu ngalakukeun nanaon kawas handap parentah. Prosésna sacara otomatis bakal diteruskeun sacara ageung. Nanging, anjeun kedah ngetok tombol Start pikeun telepon Android. Teras, anjeun tiasa ningali jandela popup salaku prosés nurutan. Lamun ningali jandela handap, anjeun bisa kalayan gampang cadangan pesen WhatsApp ka panyimpenan lokal tina telepon Android. ngamimitian mobiletrans WhatsApp cadangan Pindah ka alat Android Anjeun, log in ka WhatsApp tur malikkeun data na ti panyimpenan internal ditémbongkeun saperti di handap ieu. mulangkeun WhatsApp cadangan mobiletrans Lengkah 4: Lengkep cadangan Tetep alat Anjeun disambungkeun ka komputer tur hayu Nyadangkeun réngsé. Jandéla anu dipasihkeun di handap bakal ditingalikeun saatos cadanganna pinuh. lengkep WhatsApp cadangan mobiletrans Lengkah 5: Mulangkeun pesen WhatsApp Sambungkeun iPhone atawa telepon Android Anjeun ka komputer, sarta eta bakal nembongkeun cadangan sacara standar nu dijieun ku ngagunakeun fungsi cadangan WhatsApp pesen ku MobileTrans. mulangkeun WhatsApp cadangan mobiletrans

kacindekan

Janten, ayeuna diskusi urang ngeunaan cara mulangkeun WhatsApp Backup parantos réngsé, urang ayeuna hoyong ngadamel kacindekan anu pasti. Janten, entong kaganggu upami anjeun ngagaduhan jawaban anu hanjakal ngeunaan cara mulangkeun cadangan WhatsApp tanpa ngahapus. Gantina, buka pilihan efisien, sakumaha di luhur. Éta sadayana bakal ngabuktikeun janten mangpaat pisan dina skenario nyata. Ogé, mertimbangkeun ngagunakeun MobileTrans – WhatsApp Transfer salaku padika dipercaya jeung luhur kami pikeun tujuan. Beuki kami nganggo WhatsApp dina komunikasi sapopoé, langkung seueur kasempetan kami pikeun nyimpen inpormasi penting dina obrolan éta. Bisa jadi hal mundane kawas waktu janjian dokter urang atawa hal serius kawas kasapukan pikeun meuli barang-nilai luhur atawa bukti hutang ti batur. Éta ogé tiasa janten obrolan ti anu dipikacinta anu ayeuna-almarhum anu anjeun henteu hoyong leungit. Naon waé éta, upami anjeun teu kahaja ngahapus salah sahiji, anjeun kedah tiasa cageur pesen WhatsApp éta. Maca deui: Kumaha ngagunakeun WhatsApp — pituduh pamula léngkah-léngkah JAWABAN CEPAT Jawaban pikeun pulih pesen WhatsApp rada drastis, tapi hiji-hijina metode anu efektif. Anjeun kedah ngahapus WhatsApp tina telepon anjeun, pasang deui, teras balikkeun sadaya riwayat olahtalatah anjeun tina cadangan. Anggap anjeun henteu acan nyadangkeun saatos ngahapus pesen anu penting, WhatsApp bakal ngamuat deui sadaya pesen anjeun, kalebet anu dihapus. Luncat ka bagian konci

  • Kumaha cageur pesen dihapus dina Android
  • Kumaha cageur pesen dihapus dina iPhone

Catetan: Sateuacan neraskeun, émut yén upami anjeun ngahapus pesen – teras nyadangkeun arsip anjeun – pesen anu dihapus teras bakal dihapus dina cadangan éta. Dina waktos éta, pesen bakal teu tiasa pulih deui . Janten upami anjeun parantos ngahapus pesen anu anjeun kedah pulih, pastikeun yén cadangan otomatis langsung dibatalkeun – sareng ulah nyadangkeun nanaon sacara manual!

Kumaha cageur pesen dihapus dina Android

Mimiti, pupus WhatsApp tina telepon anjeun, teras pasang deui. Anjeun kedah ngalakukeun sadaya setelan deui nganggo nomer telepon anjeun sareng pariksa nomerna. Anjeun ogé kedah ngagaduhan nomer auténtikasi dua léngkah anjeun upami anjeun parantos nyetél éta sareng pamasangan sateuacana. whatsapp android pariksa nomer telepon Sakali anjeun tos diverifikasi nomer anjeun, éta bakal ngabejaan Anjeun upami eta geus ngadeteksi cadangan dina Google Drive. Upami gaduh, éta bakal ngajak anjeun mulangkeunana. Upami anjeun ngetok SKIP , émut yén anjeun moal tiasa mulangkeun tina Google Drive tanpa ngahapus sareng masang deui. Tapi anjeun tiasa milih SKIP upami anjeun badé mulangkeun tina cadangan lokal. Langkung seueur ngeunaan éta dina bagian salajengna. arsip whatsapp android gdrive dideteksi cageur pesen Cadangan anjeun ayeuna bakal diunduh kana telepon anjeun sareng disimpen deui. Sabaraha lami waktosna bakal gumantung kana ukuran arsip anjeun sareng kacepetan sambungan internét anjeun. whatsapp pesen mulangkeun Android Saatos cadangan parantos réngsé, anjeun bakal dipenta pikeun ngeusian nami tampilan anjeun sareng asupkeun deui kode auténtikasi dua-faktor anjeun. Teras pesen anjeun bakal nembongan dina layar.

Malikkeun tina cadangan lokal

Upami, tibatan, anjeun parantos nyadangkeun arsip WhatsApp anjeun ka panyimpenan lokal alat anjeun, atanapi kartu SD, ieu kumaha anjeun tiasa mulangkeunana. Anggo pangatur file sapertos Google Files pikeun ngaksés panyimpenan internal telepon anjeun. Pilarian polder WhatsApp – lokasina beda-beda ti alat ka alat, janten anjeun kedah ngalakukeun sakedik moro. Nalika anjeun mendakan polder, angkat ka Databases , sareng anjeun kedah ningali file anu namina sapertos kieu. Ngaran koropak anjeun bakal rada béda. file panyimpenan internal whatsapp cageur pesen Ganti ngaranna jadi aya kecap BACKUP di jerona, jadi msgstore_BACKUP.db.crypt14 . Milarian file dina polder anu anjeun hoyong mulangkeun (sigana anu paling anyar tanggal) sareng ganti nami kana file sateuacana. Dina hal ieu, éta bakal msgstore.db.crypt14 . Ayeuna cabut pamasangan WhatsApp, pasang deui, sareng teraskeun deui setélan awal. Nalika waktuna mulangkeun cadangan, sabab teu aya cadangan Google Drive anu tiasa dideteksi, éta bakal ngadeteksi versi panyimpenan lokal.

Malikkeun tina cadangan saméméhna

Upami anjeun gaduh langkung ti hiji cadangan anu disimpen dina panyimpenan lokal atanapi kartu SD, anjeun tiasa milih kabisat-bangkong dina cadangan anu paling anyar sareng milih anu sateuacana. Métode di dieu ampir sarua jeung métode saméméhna, iwal unggal file dina bagian Databases bakal boga tanggal napel, kayaning msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt14 . Cadangan sateuacana tiasa gaduh crypt13 atanapi crypt12 dina tungtungna, tapi anjeun henteu kedah ngarobih nomer ieu. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta milih anu anjeun hoyong balikkeun sareng cabut tanggalna janten namina, dina hal ieu, msgstore.1.db.crypt14 . Tapi saencan Anjeun ngalakukeun éta, pastikeun file nu geus boga ngaran nu geus BACKUP ditambahkeun kana ngaran. Anjeun écés moal tiasa gaduh dua file sareng nami anu sami. Ayeuna ngaliwatan prosés reinstallation of WhatsApp, tur pilih Mulangkeun .

Kumaha cageur pesen dihapus dina iPhone

whatsapp ios cadangan cageur pesen Kusabab iPhone henteu ngadukung kartu SD atanapi malikkeun tina panyimpenan lokal, hiji-hijina jalan nyaéta ngalangkungan cadangan iCloud. Dina sababaraha cara, ieu greatly simplifies sakabeh proses. Éta sami sareng malikkeun telepon Android tina Google Drive. Uninstall sareng pasang deui WhatsApp dina iPhone. Setel sareng pariksa deui nomer anjeun. Pilih Mulangkeun, sareng éta bakal ngadeteksi cadangan iCloud anjeun, dimana anjeun teras tiasa ngareset sadayana. Maca deui: Kumaha milarian sareng ngarobih nomer telepon WhatsApp anjeun

FAQs

Teu aya metode resmi ti WhatsApp, sabab cadangan WhatsApp basis Google Drive henteu cocog sareng alat ios. Sakali deui, seueur aplikasi pihak katilu anu mayar ngaku tiasa ngalakukeun éta. Candak klaim ieu ku ciwit uyah, sanajan. Anjeun kedah gaduh cadangan sababaraha pedaran. Kusabab énkripsi tungtung-ka-tungtung, WhatsApp henteu nyimpen salinan pesen anjeun dina pangladénna. Tambih Deui, tina sudut pandang biaya, éta langkung mirah pikeun ngungkit Google Drive atanapi iCloud salaku pilihan cadangan. Upami anjeun teu acan nyadangkeun kana méga, anjeun kedah gaduh cadangan dina panyimpenan internal atanapi kartu SD anjeun. Tapi ieu ngan manglaku ka alat Android.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *