Napigasi Gancang:

  • Bagian 1. Kumaha carana abdi tiasa ningali payel cadangan iPhone dijieun ku iTunes?
  • Bagian 2. Kumaha ngakses iCloud cadangan on PC
  • Bagian 3. Kumaha gampang nempo payil cadangan iPhone on Windows 10/8/7

Kumaha carana abdi tiasa ningali file cadangan iPhone on Windows 10? Kuring parantos nyiptakeun cadangan iPhone 11 kuring nganggo iTunes sareng ayeuna hoyong ningali éta dina komputer Windows kuring. Saha waé anu tiasa nyarioskeun ka kuring eusi cadangan iTunes sareng dimana mendakanana? – Patarosan ti Apple Komunitas Aya seueur data dina iPhone. Poto pamaké, kontak, kaulinan ngaheéat sarta data sejenna disimpen dina eta. Hatur nuhun kana sagala jinis software cadangan, data iPhone ditangtayungan ogé sarta rébuan pamaké meunangkeun kenangan berharga jeung payel penting tina cadangan iPhone. iTunes sareng iCloud mangrupikeun alat anu paling umum pikeun nyadangkeun data iPhone. Pituduh ieu bakal nyarioskeun ka anjeun kumaha milarian cadangan sareng ningali data di jero, sareng ogé kumaha gampang nyieun sareng ningali cadangan iPhone.

Bagian 1. Kumaha pikeun nempo payil cadangan iPhone dijieun ku iTunes?

Upami anjeun nganggo iTunes pikeun nyadangkeun iPhone anjeun, éta bakal nyiptakeun salinan dina PC anjeun. Ios salawasna nuturkeun aturan anu ketat pikeun ngajamin kasalametanana ku kituna anjeun henteu tiasa nilik éta, ogé anjeun henteu kedah ngédit, atanapi nambihan, atanapi ngahapus file na. Ieu bakal ngaruksak file cadangan. Logo iTunes Cadangan iTunes nyimpen Setélan iPhone sareng data aplikasi. Henteu sadayana bakal disalin kana komputer. Anjeun kedah terang naon anu kalebet cadangan iPhone lengkep. Cadangan iTunes bakal disimpen ka C Drive sacara standar. Sakabéh polder énkripsi ku kituna anjeun tiasa mendakanana sacara gampil tapi henteu tiasa langsung maca filena. Naha anjeun tiasa ningali atanapi nimba ngan ukur poto dina cadangan iTunes? Kusabab polder énkripsi, anjeun moal tiasa nganggo file tanpa alat. Pikeun mastikeun cadangan iPhone bisa salawasna dipaké pikeun mulangkeun iPhone anjeun, coba browser cadangan iPhone ningali payil haratis. Mindahkeun sakabeh folder cadangan Anjeun diwenangkeun ku Apple. Anjeun tiasa nyalin cadangan ka panyimpenan portabel. Ayeuna hayu urang tingali kumaha nempo payil cadangan iPhone on windows 10: Pikeun manggihan daptar cadangan Anjeun, buka C:\Users\(ngaran pamaké)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\ . Anjeun oge bisa make Search Bar pikeun manggihan dimana cadangan iPhone disimpen dina pc: Lengkah 1. Dina Search Bar, asupkeun % appdata% atawa % USERPROFILE% . Lengkah 2. Pencét Lebetkeun . Lengkah 3. Ganda-klik polder ieu: « Apple » atawa « Apple Computer » > MobileSync > Nyadangkeun . iTunes Nyadangkeun Lokasi Windows

Bagian 2. Kumaha ngakses iCloud cadangan on PC?

iCloud bisa dipaké pikeun nyingkronkeun poto, kontak antara alat ios sarta ogé nyieun cadangan iPhone pinuh. Kawas iTunes, cadangan pinuh ieu énkripsi dina server jadi Anjeun ngan bisa make alat profésional pikeun ngundeur iCloud cadangan ka PC. Upami anjeun hoyong ningali ngan ukur poto, kontak, atanapi barang-barang sanés, iCloud pikeun Windows Client bakal ngabantosan pisan. Anjeun tiasa sacara gampil ngundeur poto, surelek, kontak, almenak, tugas, jeung tetengger ka komputer Windows. Lengkah 1. Ngundeur iCloud jeung asup. Lengkah 2. Pilih payil nu Anjeun hoyong tempo jeung ngundeur, terus klik Larapkeun. Surat, kontak, almenak, sareng tugas bakal diimpor langsung ka Outlook. Lengkah 3. Klik-katuhu ikon iCloud dina taskbar teras klik download poto . Lengkah 4. Pencét Windows Key + E sarta anjeun bisa manggihan ikon Poto iCloud . Lengkah 5. Klik Undeuran pikeun nempo poto. iCloud Windows

Bagian 3. Kumaha gampang nempo payil cadangan iPhone on Windows 11/10/8/7

FoneTool mangrupikeun parangkat lunak cadangan iPhone profésional gratis sareng ngagampangkeun pikeun nyadangkeun sareng malikkeun iPhone. Ieu bisa dipaké pikeun cadangan poto, video, musik, talatah jeung kontak dina iPhone Anjeun atawa komo ka hard drive éksternal. Anjeun tiasa ningali jalur panyimpen file cadangan sacara jelas dina layar utama sareng nilik data iPhone nalika anjeun nyadangkeun atanapi malikkeun iPhone anjeun.

  • Nilik sareng Pilih: Iraha waé anjeun nyadangkeun atanapi malikkeun iPhone anjeun, anjeun tiasa nilik sareng milih file anu diperyogikeun dina iPhone anjeun.
  • Hiji-klik Posisi : Jalur file cadangan bakal jelas dipintonkeun dina panganteur. Anjeun oge bisa klik eta pikeun ngarobah jalur. Sakali anjeun réngsé cadangan, anjeun tiasa posisi file ku hiji-klik.
  • Lega cocog: Ieu ngarojong lolobana model iPhone ti iPhone 4 nepi ka iPhone panganyarna 13 sarta bakal sampurna cocog jeung ios panganyarna 15. Ogé ngarojong iPad jeung iPod Toél.

Kumaha cara ngagunakeun FoneTool sareng ningali file cadangan?

Lengkah 1. Ngundeur tur ngajalankeun FoneTool. Sambungkeun iPhone anjeun ka komputer nganggo USB sareng émut pikeun ngetok Percaya Komputer Ieu. Lengkah 2. Klik Nyadangkeun Telepon tur pilih Nyadangkeun Selektif . Anjeun tiasa nilik sareng milih file ku ngaklik ikon pikeun ngalebetkeun Pilihan. Saatos milih file anu diperyogikeun, klik OKÉ . nempo payil dina Pilihan Lengkah 3. Pilih jalur pikeun nyimpen cadangan Anjeun. Pencét Mimitian Nyadangkeun di pojok katuhu handap sareng tugas anjeun bakal réngsé dina sababaraha detik. Klik Mimitian Nyadangkeun ☛ Tips:
◆ Anjeun bisa muka Backup History jeung klik ikon Eye pikeun nempo cadangan Anjeun dina FoneTool.
◆ Nalika anjeun hoyong mulangkeun iPhone anjeun, anjeun tiasa ngaklik ikon tilu titik sareng milih pilihan Mulangkeun .
◆ Tangtosna, anjeun tiasa milih file anu diperyogikeun ku ngaklik ikon sateuacan malikkeun. view jeung posisi file cadangan

kacindekan

IPhone anjeun parantos nyimpen seueur data penting, sareng nyadangkeun iPhone mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngajagaan éta. Petikan ieu parantos nyarioskeun ka anjeun lokasi cadangan iTunes sareng iCloud supados anjeun tiasa terang kumaha ningali file cadangan iPhone Windows 10. FoneTool tiasa ngantep anjeun gampang nyadangkeun iPhone, pilih jalur panyimpen sareng ningali cadangan iPhone dina komputer Windows. Éta mangrupikeun alternatif iTunes / iCloud anu sampurna pikeun anjeun. Bagikeun pituduh ieu sareng éta bakal ngabantosan langkung seueur jalma. Sacara standar, Apple iTunes nyimpen cadangan kana disk primér PC Anjeun atawa Mac jeung teu ngidinan Anjeun pikeun ngarobah lokasi cadangan standar. Nyadangkeun iTunes dilakukeun sacara otomatis nalika anjeun nyambungkeun iPhone anjeun ka iTunes sareng singkronkeun. Cadangan biasa ieu tiasa nyandak sababaraha gigabyte dina sistem anjeun, janten langkung saé ngahapus atanapi mindahkeun cadangan iTunes anu langkung lami. Pikeun milarian lokasi rusiah dimana iTunes nyimpen cadangan, teraskeun maca potongan éta.

Bagian 1. Dimana iTunes nyimpen cadangan?

Cadangan iTunes disimpen di lokasi béda utamana dumasar kana sistem operasi.

1. Dimana iTunes nyimpen cadangan Windows 10

Dina Windows 10, anjeun tiasa mendakan file cadangan iTunes anjeun dina polder MobileSync. Ayeuna, kumaha carana angkat ka folder singkronisasi sélulér. Ieu jalan C:\Users\Your username\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\
Atawa
C:\Users\Your username\Apple\MobileSync\Backup\ Anjeun ogé tiasa mendakan cadangan nganggo kotak Pilarian Windows Start Menu. Ieu léngkah-léngkahna: Lengkah 1. Dina Windows 10, buka menu Start. Katuhu gigireun tombol Mimitian, anjeun bakal ningali bar teang. lokasi cadangan iTunes 1 Lengkah 2. Lamun Anjeun undeur iTunes ti Microsoft Store, klik dina Search bar jeung asupkeun% appdata% lokasi cadangan iTunes 2 Lengkah 3. Atawa% USERPROFILE% terus pencét Lebetkeun / Balik. lokasi cadangan iTunes 3 Lengkah 4. Sakali dina folder Appdata, ganda-klik folder “Apple” lajeng “Apple Computer” jeung “MobileSync,” sarta tungtungna buka folder “Nyadangkeun”, tur Anjeun bakal manggihan sakabeh cadangan iTunes Anjeun. Catetan: Upami anjeun henteu tiasa mendakan polder cadangan, ieu tiasa disababkeun ku polder AppData disumputkeun. Anjeun tiasa ngarobih setélan ku cara ngaktipkeun “Témbongkeun file anu disumputkeun” dina setélan Explorer teras malikan deui prosedurna.

2. Dimana iTunes nyimpen cadangan Windows 7

Dina Windows 7 anjeun bakal mendakan payel cadangan iTunes dina polder MobileSync. Kieu kumaha carana angkat ka polder singkronisasi sélulér. Ieu jalan C:\Users\username\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\ lokasi cadangan iTunes 4 Pikeun milarian daptar cadangan sacara manual, paké kotak Pilarian Windows Start Menu. Ieu léngkah-léngkahna: Lengkah 1. Dina Windows 7, buka menu Start. Luhureun tombol Mimitian, anjeun bakal mendakan bar Pilarian. lokasi cadangan iTunes 5 Lengkah 2. Klik dina Search bar, ngetik% appdata%, sarta pencét Lebetkeun / Balik. Lengkah 3. Ayeuna buka Apple Computer> MobileSync> Nyadangkeun polder hiji-hiji. Lengkah 4. Sadaya payel cadangan bakal aya dina polder, sagampil dina gambar di luhur.

3. Dimana iTunes nyimpen cadangan Windows 10

Pikeun milarian cadangan dina alat Mac anjeun, tuturkeun léngkah-léngkah ieu Lengkah 1. Klik dina bar teang (ikon magnifier) ​​dina menu Finder atawa pencét paréntah combo tina “Komando + F” dina jandela Finder pikeun milarian lokasi. lokasi cadangan iTunes 6 Lengkah 2. Anjeun oge bisa make pilihan menu “Go to Folder” dina menu Finder pikeun luncat ka lokasi. lokasi cadangan iTunes 7 Lengkah 3. Salin sareng témpél atanapi ketik lokasi diréktori ieu: ~/Library/Application Rojongan/MobileSync/Nyadangkeun/ lokasi cadangan iTunes 8 Lengkah 4. Di dieu anjeun bakal manggihan sakabeh iPhone anjeun sarta cadangan alat Apple séjén, kalawan string jumbled-up hurup jeung angka. lokasi cadangan iTunes 9 Lengkah 5. Anjeun oge bisa manggihan payil ti iTunes (lamun macOS heubeul ti 10.15) atawa Finder lamun Anjeun keur make macOS Catalina panganyarna. a. Pindah ka iTunes sareng buka preferensi. Dina préferénsi, klik Alat, klik katuhu alat anjeun, teras pencét Reveal dina Finder. Ieu bakal nunjukkeun cadangan anu aya hubunganana sareng iPhone khusus. lokasi cadangan iTunes 10 b. Upami nganggo Catalina panganyarna, angkat ka iPhone anu disambungkeun di handapeun bagian Lokasi dina jandela Finder. Pencét “Atur Cadangan,” sareng jandela Cadangan Alat bakal muncul. -Klik katuhu dina payel cadangan tur mencet “Témbongkeun dina Finder.” lokasi cadangan iTunes 11

MobileTrans – Best iTunes Alternatif

Cadangkeun sadaya eusi dina telepon anjeun ka PC gancang sareng gampang. Anjeun tiasa mulangkeun cadangan ka sagala ios / alat Android iraha wae nu peryogi eta.

Bagian 2: Kumaha carana ngarobah lokasi cadangan iTunes?

1. Kumaha carana ngarobah lokasi cadangan iTunes Windows 10

Kami bakal nganggo metodeu symlink – link simbolis- pikeun ngarobih lokasi cadangan iTunes dina Windows 10. Symlink mangrupikeun jalur énggal pikeun iTunes pikeun angkat ka folder cadangan. Di dieu kuring bakal nunjukkeun ka anjeun kumaha ngagunakeun aplikasi Windows Command Prompt pikeun nyiptakeun tautan simbolis anu sacara efektif trik iTunes pikeun nyadangkeun ka lokasi anyar anu anjeun pikahoyong. Anjeun kedah nganggo Windows Command Prompt pikeun ngalakukeun finalis. Kuring bakal mawa anjeun ngaliwatan unggal hambalan tina prosés. Lengkah 1. Salaku urang geus geus lokasina diréktori cadangan iTunes ayeuna, nyieun salinan tina “C: \ Pamaké \ ngaran pamaké anjeun \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Nyadangkeun \” diréktori. Lengkah 2. Jieun diréktori anyar dimana wae Anjeun hoyong iTunes pikeun nyimpen sadaya cadangan Anjeun. Contona, jieun diréktori dina folder C:\. Lengkah 3. Pindah kana diréktori nu anyar-dijieun ku ngagunakeun paréntah “cd”. lokasi cadangan iTunes 12 Lengkah 4. Ayeuna arahkeun ka lokasi cadangan ayeuna – “C: \ Pamaké \ ngaran pamaké anjeun \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Nyadangkeun \” ngagunakeun Windows File Explorer jeung mupus diréktori cadangan tur sagala eusina. Lengkah 5. Balik deui ka Komando Ajakan sarta ngetik paréntah sarua: mklink / J “% APPDATA% \ Apple Computer \ MobileSync \ Nyadangkeun “” c: \ iTunesbackup “. Sakali deui, pastikeun ngagunakeun tanda petik. lokasi cadangan iTunes 13 Lengkah 6. Anjeun geus hasil nyieun link simbolis, sambungan virtual antara dua directories, sarta ngarobah lokasi cadangan iTunes ka Windows 10. Lengkah 7. Cadangan iTunes anyar bakal pindah ka “C:\itunesbackup” atawa lokasi anjeun geus tangtu.

2. kumaha carana ngarobah lokasi cadangan iTunes windows 7

Tautan simbolis ngahubungkeun dua polder, hiji janten proxy pikeun anu sanés. Panyambungna aya dina sistem operasi, janten jalanna saé. Kami bakal ngagunakeun léngkah anu sami sareng anu kami dianggo pikeun Windows 10. Nganggo Windows Command Prompt pikeun trik iTunes. Lengkah 1. Kepala leuwih kana diréktori cadangan iTunes ayeuna, nyieun salinan tina “C: \ Pamaké \ ngaran pamaké anjeun \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Nyadangkeun \” diréktori. Lengkah 2. Jieun diréktori anyar dimana wae Anjeun hoyong iTunes pikeun nyimpen sadaya cadangan Anjeun ti ayeuna. Contona, jieun diréktori dina C:\ “ngaran polder.” Lengkah 3. Pindah kana diréktori nu anyar-dijieun ku ngagunakeun paréntah “cd”. lokasi cadangan iTunes 12 Lengkah 4. Arahkeun ka lokasi cadangan ayeuna – “C: \ Pamaké \ ngaran pamaké anjeun \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ MobileSync \ Nyadangkeun \” ngagunakeun Windows File Explorer jeung mupus diréktori cadangan tur sagala eusina. Lengkah 5. Dina Ajakan Komando, ngetik paréntah: mklink / J “% APPDATA% \ Apple Computer \ MobileSync \ Nyadangkeun” “c: \ iTunesbackup.” Pastikeun ngagunakeun tanda petik. lokasi cadangan iTunes 13 Lengkah 6. Anjeun geus hasil nyieun link simbolis, sambungan virtual antara dua directories, jeung ngarobah lokasi cadangan iTunes pikeun Windows 7.

Bagian 3: Cadangan ios jeung MobileTrans – Nyadangkeun

Wondershare MobileTrans bisa dipaké pikeun gancang jeung seamlessly nyieun cadangan sadaya alat ios Anjeun. Perangkat lunak anu luar biasa ieu ngalayanan jutaan jalma di sakumna dunya pikeun ngarengsekeun masalahna sareng sistem operasi sélulér naon waé, ti Android ka ios sareng Windows. Anjeun henteu kedah deui ngandelkeun iTunes buggy sareng kagok pikeun nyadangkeun data anu dihormat anjeun. Éta terus diropéa kalayan fitur sareng perbaikan bug pikeun nyalametkeun anjeun tina nyanghareupan kaayaan anu teu kaduga. Sajaba ti éta, parusahaan salawasna datang nepi ka solusi téhnologi inovatif tur ramah-pamaké presenting kaayaan-of-nu-seni PC jeung aplikasi basis internét.

MobileTrans – Nyadangkeun iPhone

Cadangan iPhone ka PC tanpa iTunes!

  • • Nyadangkeun tur malikkeun data dina alat Anjeun ka komputer kalayan hiji klik.
  • • Gampang mulangkeun poto, video, almenak, kontak, talatah jeung musik ti iTunes ka iPhone/iPad.
  • • Butuh kirang ti 10 menit nepi ka rengse.
  • • Ngarojong mindahkeun 18+ data antara 6000+ alat nu bagerak.
  • • Ngarojong mindahkeun data WhatsApp antara ios jeung alat Android
  • • Sapinuhna cocog sareng Windows 11 atanapi Mac 12.
  • • Sapinuhna cocog sareng ios 16 sareng Android 12.

4,085,556 jalma parantos ngaunduh éta 5 béntang4,5 / 5 alus teuing Hayu urang tingali kumaha ngagunakeun MobileTrans, Anjeun bisa nyadangkeun alat ios Anjeun gampang. Lengkah 1. Ngundeur MobileTrans tur masangkeunana dina sistem komputer Anjeun, boh Windows PC atawa Mac, ngajalankeun eta tur pilih Nyadangkeun & Mulangkeun modul. imah cadangan Lengkah 2. Sambungkeun Anjeun iPhone, iPod, iPad, atawa alat ios séjén pikeun sistem komputer liwat kabel USB. Software bakal otomatis ngadeteksi jeung mintonkeun mobile dina jandela MobileTrans. Lengkah 3. Ayeuna milih Nyadangkeun Telepon & Malikkeun fitur teras klik dina tombol Nyadangkeun. Lengkah 4. Anjeun bakal ningali daptar éksténsif data nu bisa dicadangkeun dina komputer Anjeun. Anjeun tiasa milih file teras klik dina tombol Start. cadangan ios Hambalan 5. Ayeuna, ngadagoan prosés cadangan pikeun réngsé. Éta pisan! Nyadangkeun telepon anjeun sareng MobileTrans gampang sareng gancang. Urang éféktif kapanggih lokasi cadangan iTunes sarta diropéa eta hasil kalayan bantuan sambungan link simbolis. Kuring ogé ngenalkeun solusi anu pangsaéna pikeun anjeun nyadangkeun alat ios anjeun – alat cadangan sareng malikkeun MobileTrans kalayan kamampuan pikeun nyadangkeun jinis file anu dipilih tanpa kaahlian komputer sareng seueur usaha. Prosedurna ngan butuh dua klik mouse sareng langkung gampang tibatan metode iTunes pikeun nyadangkeun iPhone. Tip: Frustasi ngeunaan nyadangkeun sareng iTunes sareng hoyong terang langkung seueur ngeunaan nyadangkeun iPhone tanpa iTunes? Pilarian cara pikeun nyadangkeun iPhone anjeun ayeuna. Milarian daptar cadangan ios atanapi iPadOS anjeun dina alat Mac, PC, sareng ios atanapi iPadOS anjeun. Diajar kumaha mupus cadangan, nyalin, sareng seueur deui.

  • Milarian cadangan anu disimpen dina Mac atanapi PC
  • Pupus atanapi salin cadangan anu disimpen dina Mac atanapi PC
  • Panggihan tur atur cadangan nu disimpen di iCloud

Milarian cadangan anu disimpen dina Mac atanapi PC anjeun

Pikeun ngahindarkeun ngarusak file cadangan anjeun, ieu anu anjeun kedah terang:

  • The Finder sareng iTunes nyimpen cadangan kana polder Cadangan. Lokasi folder Nyadangkeun beda-beda dumasar sistem operasi. Sanaos anjeun tiasa nyalin folder Cadangan, anjeun henteu kedah ngalihkeun kana folder, drive éksternal, atanapi drive jaringan anu sanés.
  • Ulah ngédit, mindahkeun, ngaganti ngaran, atawa nimba eusi tina payel cadangan Anjeun. Contona, pikeun malikkeun tina payel cadangan nu direlokasi, Anjeun kudu mindahkeun payel cadangan deui ka tempatna dina folder Cadangan atawa payilna moal jalan. Cadangan janten salinan anu aman tina ampir sadaya data sareng setelan alat anjeun. Janten bari anjeun tiasa ningali atanapi ngaksés eusi payel cadangan, eusina biasana henteu disimpen dina format anu anjeun tiasa baca.

Milarian polder cadangan dina Mac anjeun

Pikeun milarian daptar cadangan anjeun:

  1. Klik pembesar dina bar menu.
  2. Ketik atanapi salin sareng témpél ieu: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
  3. Pilih folder Nyadangkeun handapeun Polder.

Manggihan cadangan husus

Dina Mac sareng macOS Catalina atanapi engké:

  1. Buka Panimu. Klik alat Anjeun.
  2. Dina tab Umum, klik Atur Cadangan pikeun ningali daptar cadangan anjeun. Ti dieu, klik katuhu dina cadangan nu Anjeun hoyongkeun, teras pilih Témbongkeun dina Finder, atawa pilih Pupus atawa Arsip.
    Layar Mac mintonkeun kumaha carana manggihan cadangan husus
  3. Klik OK sawaktos Anjeun tos rengse.

Pilarian folder cadangan dina Windows 8 atanapi 10

  1. Manggihan bar Search:
    • Dina Windows 8, klik kaca pembesar di pojok katuhu luhur.
    • Dina Windows 10, klik Pilarian bar gigireun tombol Start.
  2. Dina bar Search, asupkeun% appdata%. Upami anjeun teu ningali cadangan anjeun, lebetkeun %USERPROFILE%.
  3. Pencét Return.
  4. Klik dua kali polder ieu: «Apple» atawa «Apple Computer» > MobileSync > Nyadangkeun.

Pupus atanapi salin cadangan dina Mac atanapi PC anjeun

Entong ngédit, mindahkeun, ngaganti ngaran, atanapi nimba eusi tina payel cadangan anjeun, sabab tindakan ieu tiasa ngarusak file. Anjeun tiasa nyieun salinan cadangan Anjeun atawa mupus cadangan nu teu perlu deui.

Nyalin cadangan ka lokasi séjén

Upami anjeun peryogi salinan cadangan anjeun, anjeun tiasa mendakan folder Cadangan sareng nyalin sadayana folder ka tempat sanés, sapertos drive éksternal atanapi lokasi panyimpenan jaringan. Time Machine otomatis nyalin polder Cadangan Anjeun sawaktos Anjeun nyadangkeun polder Utama dina Mac Anjeun.

Pupus cadangan

Dina Mac sareng macOS Catalina atanapi engké:

  1. Buka Panimu. Klik alat Anjeun.
  2. Dina tab Umum, klik Atur Cadangan pikeun ningali daptar cadangan anjeun. Ti dieu, klik katuhu dina cadangan nu Anjeun hoyongkeun, teras pilih Pupus atawa Arsip.
  3. Klik Pupus Nyadangkeun, teras pastikeun.
    Layar Mac nunjukkeun kumaha mupus cadangan

Panggihan tur atur cadangan nu disimpen di iCloud

Upami anjeun nganggo iCloud Backup, anjeun moal mendakan daptar cadangan anjeun dina iCloud.com. Ieu kumaha carana milarian cadangan iCloud anjeun dina alat ios atanapi iPadOS anjeun, Mac, atanapi PC. Dina iPhone, iPad, atawa iPod touch anjeun:

  1. Buka Setélan> [ngaran anjeun]> iCloud.
  2. Ketok Atur Panyimpenan Akun, teras ketok Cadangan.
  3. Ketok cadangan pikeun nempo leuwih rinci ngeunaan eta, pilih inpo nu rék dicadangkeun, atawa pupus cadangan.

Anjeun tiasa milih eusi nu rék dicadangkeun wungkul tina ménu Setélan alat nu nyimpen eusi éta. Contona, nalika anjeun tiasa ningali cadangan iPad anjeun tina iPhone anjeun, anjeun tiasa milih eusi iPad mana anu badé dicadangkeun ngan tina ménu Setélan iPad anjeun. Dina Mac sareng macOS Catalina atanapi engké:

  1. Pilih menu Apple  > Preferensi Sistem.
  2. Pencét Apple ID.
  3. Klik iCloud.
  4. Klik Atur.
  5. Pilih Cadangan.

Dina Mac sareng macOS Mojave atanapi sateuacana:

  1. Pilih menu Apple  > Preferensi Sistem.
  2. Klik iCloud.
  3. Klik Atur.
  4. Pilih Cadangan.

Dina PC anjeun:

  1. Buka iCloud pikeun Windows
  2. Klik Panyimpenan.
  3. Pilih Nyadangkeun.

Diajar langkung seueur ngeunaan cara mupus atanapi ngatur cadangan iCloud tina Mac atanapi PC anjeun.

Diajar deui

  • Diajar bédana antara cadangan iCloud sareng iTunes.
  • Turutan léngkah pikeun nyadangkeun iPhone, iPad, atanapi iPod touch anjeun.
  • Diajar ngeunaan cadangan énkripsi.

Inpormasi ngeunaan produk anu henteu diproduksi ku Apple, atanapi situs wéb mandiri anu henteu dikawasa atanapi diuji ku Apple, disayogikeun tanpa rekomendasi atanapi dukungan. Apple henteu nanggung tanggung jawab ngeunaan pilihan, pagelaran, atanapi panggunaan situs wéb atanapi produk pihak katilu. Apple henteu masihan perwakilan ngeunaan akurasi atanapi reliabilitas situs web pihak katilu. Kontak ngajual pikeun émbaran tambahan. Tanggal Diterbitkeun:

  • Blog
  • Panungtun jeung tips

Gambar panutup pikeun: Dimana cadangan iPad sareng iPhone disimpen dina PC atanapi Mac? Upami anjeun teu kahaja ngahapus sababaraha inpormasi tina alat ios sareng ngarep-arep pulih, cadangan iTunes tiasa janten pitulung anu saé. Nyadangkeun iTunes lumangsung sacara otomatis, unggal anjeun nyambungkeun iPad atanapi iPhone anjeun sareng iTunes (upami anjeun henteu ngaktipkeun pilihan Nyadangkeun iCloud), atanapi sacara manual, nalika anjeun ngaklik-katuhu alat dina iTunes sareng milih ‘Back Up”. Éta disimpen dina komputer anjeun sareng ngandung data penting, sapertos kontak, pesen téks, almenak, catetan, riwayat telepon sareng data aplikasi. Janten dimana cadangan iPhone atanapi iPad disimpen? Éta gumantung kana sistem operasi anu dianggo ku komputer anjeun, sanaos lokasi cadangan standar sami antara versi ios.

Dimana folder cadangan iTunes dina Windows?

Cadangan iTunes disimpen %APPDATA%\Apple Computer\MobileSyncdina Windows. Dina Windows 10, 8, 7 atanapi Vista, ieu bakal janten jalur sapertos \Users\[USERNAME]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup. Kalayan Windows XP éta sami sareng \Documents and Settings\[USERNAME]\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup. Versi Microsoft Store iTunes rada béda: nyimpen cadanganna dina %HOMEPATH%\Apple\MobileSync. Éta bakal janten jalan sapertos \Users\[USERNAME]\Apple\MobileSync\Backup.

Dimana folder cadangan iTunes dina macOS / OS X?

Cadangan iTunes disimpen ~/Library/Application Support/MobileSyncdina macOS. Éta polder biasana aya di /Users/[USERNAME]/Library/Application Support/MobileSync/Backup. Dina macOS 10.15, Finder nyiptakeun cadangan iPhone, tibatan iTunes. Nanging, cadangan ieu disimpen di lokasi anu sami.

Kumaha milarian polder cadangan iTunes sacara otomatis

iPhone Nyadangkeun Extractor otomatis manggihan polder cadangan iTunes pikeun anjeun, sarta bisa muka kalayan hiji klik. Pungsi ieu dina versi bébas, jadi ieu moal ngarugikeun nanaon.

  1. Ngundeur tur masang iPhone Nyadangkeun Extractor
  2. Buka Preferencesjandela tina menu pull-handap aplikasi
  3. Pilih Backupstab.
  4. Dimana jandela nyebutkeun «Urang sok néangan cadangan dina polder standar Anjeun», klik link «folder standar». Gampang!

iPhone Nyadangkeun Extractor mintonkeun polder cadangan iTunes standariPhone Nyadangkeun Extractor mintonkeun polder cadangan iTunes standar

Ngabuka polder cadangan iTunes dina Windows

Buka lokasi Nyadangkeun standar di Explorer nganggo paréntah Windows Run. Pencét ⊞ Win+ Rsareng jandela Run kedah muncul. Lebetkeun %APPDATA%\Apple Computer\MobileSyncteras pencét ⏎ Enter. Pikeun versi Microsoft Store tina iTunes, anjeun tiasa ngalakukeun ieu: Pencét ⊞ Win+ Rsareng jandela Run kedah muncul. Lebetkeun %HOMEPATH%\Apple\MobileSyncteras pencét ⏎ Enter. Ieu kumaha ieu dina Windows 10: Milarian cadangan iTunes dina Windows 10Milarian cadangan iTunes dina Windows 10 Jandéla Explorer anu muka bakal nunjukkeun polder anu namina «Backup». Ieu ngandung sagala cadangan iTunes nu geus aya dina komputer.

Milarian polder cadangan iTunes dina macOS

Lokasi cadangan standar tiasa ditingalikeun dina Finder nganggo Spotlight. Pencét ⌘ Cmd+ sareng ngetik ~/Library/Application Support/MobileSyncsateuacan pencét ⏎ Enter. Jandéla Finder anu muka bakal nunjukkeun polder anu namina «Backup». Ieu ngandung sagala cadangan iTunes nu geus aya dina komputer.

Ngarobah lokasi folder cadangan iTunes?

Upami anjeun hoyong ngarobih polder anu dicadangkeun ku iTunes sacara standar, kami gaduh pituduh anu praktis di pusat dukungan kami.

Andrew Dancy

Kami parantos ngabantosan langkung ti 10,000,000 jalma pikeun pulih data iPhone anu leungit. Hayu urang mantuan Anjeun oge.

Komentar (10)

Naha urang tiasa ningkatkeun tulisan ieu?

Urang resep ngadangu ti pangguna: naha henteu leupaskeun kami email, tinggalkeun koméntar, atanapi tweet @reincubate? Ringkesan: Anjeun kudu mulangkeun data iPhone. Tapi anjeun teu bisa manggihan payel cadangan nu disimpen dina Windows PC Anjeun atawa payil cadangan teu bisa dibaca. Tulisan ieu nungtun anjeun pikeun milarian cadangan iPhone dina Windows PC sareng metode pikeun malikkeunana dina alat anjeun. Kumaha milarian file Cadangan iPhone anu leungit dina Windows PC? Kumaha milarian file Cadangan iPhone anu leungit dina Windows PC? eusi

  • Dimana cadangan iPhone disimpen dina Windows PC?
  • Kumaha Pamulihan Data Stellar pikeun iPhone tiasa cageur file cadangan anu leungit tina PC?
  • Bungkus

Anjeun bisa jadi meunang kana kaayaan leungitna data iPhone dahsyat sanggeus reset pabrik, dipaling iPhone, jailbreak atawa ruksakna fisik alat Anjeun, jsb Nyadangkeun téh hijina Resort Anjeun. Tapi shocker sejen ngantosan anjeun. Anjeun teu bisa manggihan payil cadangan iPhone sakali disimpen dina PC Windows Anjeun. Payil cadangan anjeun henteu kabaca, sareng anjeun henteu terang kumaha ngaksésna. Dina kaayaan kitu, tetep tenang jeung ulah salempang. Upami anjeun kantos nyimpen cadangan iPhone anjeun dina komputer Windows sareng ayeuna henteu tiasa mendakan atanapi ngaksés éta, tulisan ieu nungtun anjeun pikeun milarian cadangan iPhone dina PC sareng kumaha carana malikkeunana dina alat anjeun.

Dimana cadangan iPhone disimpen dina Windows PC?

Cadangan iPhone mangrupikeun salinan aman inpormasi alat lengkep anjeun. iTunes nyimpen cadangan iPhone dina polder Pamaké dina komputer Windows. Payil cadangan ieu henteu dina format anu tiasa dibaca. Anjeun tiasa nyalin aranjeunna tapi teu kedah nyobian mindahkeun file ka drive béda, edit, ngaganti ngaran atawa ekstrak eusi. Sadaya kagiatan sapertos tiasa ngarusak file cadangan. Nanging, anjeun tiasa ngadamel salinan cadangan anjeun atanapi ngahapus cadangan anu anjeun henteu peryogikeun deui. Léngkah pikeun milarian file cadangan iPhone dina Windows PC :

  • Dina bar Pilarian, lebetkeun %appdata% atanapi %USERPROFILE% (upami anjeun ngaunduh iTunes tina Microsoft Store)
  • Pencét Return
  • Klik dua kali polder ieu: Apple Computer > MobileSync > Backup

Anjeun oge bisa manggihan cadangan iPhone dina Windows 7, 8, 10 atawa 11 ku nuturkeun pamaké> (ngaran pamaké) > AppData> Roaming> Apple Computer> MobileSync> Nyadangkeun. Teu tiasa mendakan cadangan iPhone dina Windows PC? Panggihan tur Mulangkeun data jeung iPhone software recovery data. Upami anjeun teu tiasa mendakan data cadangan iPhone anjeun dina PC anjeun atanapi henteu tiasa ngaksés file cadangan, ngungsi ka parangkat lunak pihak katilu – Stellar Data Recovery for iPhone.

Kumaha Stellar Data Recovery pikeun iPhone tiasa ngabantosan anjeun?

Anjeun tiasa mendakan, ngaksés, sareng malikkeun file cadangan iPhone anu leungit sareng Stellar Data Recovery for iPhone. Ieu mangrupakeun alat aman nu éfisién nyeken komputer pikeun manggihan cadangan iPhone Anjeun. Payil cadangan iPhone pulih aya dina formulir bisa dibaca, sarta anjeun bisa boh nyimpen dina PC Anjeun atawa iPhone.

Nalika anjeun tiasa nganggo solusi pamulihan data iPhone Stellar

  • Anjeun teu bisa manggihan payil cadangan iPhone Anjeun
  • Payil cadangan Anjeun boh leungit atawa dihapus.
  • Anjeun teu bisa ngakses payil cadangan iPhone dina Windows PC
  • Teu bisa mulangkeun cadangan on heubeul / iPhone anyar Anjeun

Kumaha Pamulihan Data Stellar pikeun iPhone tiasa cageur file cadangan anu leungit tina PC?

Alat Pamulihan Data iPhone ku Stellar mangrupikeun parangkat lunak do-it-yourself anu gancang pulih data iPhone lengkep dina bentuk anu tiasa dibaca tina PC Windows anjeun. Anjeun tiasa cageur sadaya poto anjeun leungit, video, kontak, talatah, téténggér Safari, Sajarah Telepon, Panginget, memo sora, Catetan, WhatsApp, Kik, WeChat, talatah Viber, jsb. Éta ogé nawiskeun Deep Scan upami inpormasi iPhone anu dipikahoyong henteu pulih saatos scan munggaran. A scan jero ngalakukeun scan komprehensif tina alat nu dipilih atawa cadangan pikeun cageur unggal bit informasi cadangan leungit atawa dihapus.

Mangpaat recovery data iPhone Stellar

  • Pamulihan file cadangan anu dihapus atanapi leungit
  • Pulihkeun data dina format anu tiasa dibaca
  • Pilihan pikeun mulangkeun ngan éta data tina cadangan nu Anjeun hoyong jadi di iPhone Anjeun
  • Ngidinan pikeun nyimpen cadangan pulih dina komputer atanapi iPhone

Pamulihan léngkah-léngkah tina cadangan iPhone anu leungit dina Windows PC sareng Stellar Data Recovery pikeun iPhone

Lengkah 1: Sambungkeun iPhone Anjeun ka komputer Anjeun tur ngajalankeun software nu. Lengkah 2: Dina layar utama, pilih cageur tina iPhone. Prosés scanning dimimitian. Pamulihan Data Stellar pikeun iPhone- kumaha milarian cadangan iPhone dina Windows Hambalan 3: Saatos scanning, sadaya payil dina iPhone Anjeun didaptarkeun. Pamulihan Data Stellar pikeun iPhone saatos scanning réngsé Upami anjeun henteu ningali file anu diperyogikeun dina daptar, pilih Deep Scan . Bakal nyeken cadangan nu disimpen dina sistem komputer Anjeun. Pamulihan Data Stellar pikeun iPhone - Deep Scan Hambalan 4: Pilih jeung simpen data iPhone pulih di lokasi nu Anjeun hoyongkeun. Anjeun tiasa nyimpen dina iPhone Anjeun upami Anjeun hoyong mulangkeun data cadangan dina alat Anjeun atawa simpen dina komputer Anjeun. Pamulihan Data Stellar pikeun iPhone - Simpen file anu pulih dina lokasi anu dipikahoyong - dimana milarian cadangan iphone dina Windows

Bungkus

Kaleungitan data iPhone sanggeus reset pabrik, jailbreak, keur nyangkut dina loop boot atawa ruksakna fisik, jsb, bisa meunang messier mun anjeun teu bisa manggihan atawa meunangkeun inpo ti iPhone payel cadangan disimpen dina komputer Anjeun. Pamulihan Data Stellar pikeun iPhone sacara signifikan ngaleungitkeun kaayaan leungitna data sapertos kitu. Utilitas iPhone ieu henteu ngan ukur mendakan file cadangan iPhone anu leungit dina Windows PC, tapi ogé ngajantenkeun aranjeunna tiasa dibaca sareng ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen / mulangkeunana kana iPhone atanapi komputer anjeun. Leuwih ti éta, ngidinan Anjeun selektif nransper data iPhone dina iPhone anjeun tinimbang ngalengkepan cadangan. Anjeun tiasa ngaunduh versi percobaan gratis pikeun ngévaluasi kinerjana. Ieu undoubtedly moal nguciwakeun anjeun.

Ngeunaan Pangarang

harsha Harsha mangrupakeun ahli teknis anu mikanyaah Mondays, téhnologi sarta mangrupakeun waktos kipas Apple badag. Anjeunna terang jalanna ngeunaan masalah leungitna data sareng sok milarian cara pikeun ngabantosan jalma.

Pangalusna Ngajual Produk

Stellar Data Recovery Professional pikeun Windows

Stellar Data Recovery Professional pikeun Windows

Stellar Data Recovery gaduh alat Windows Recovery anu pas pikeun sadaya pamulihan data anjeun Maca deui Stellar Data Recovery Professional pikeun Mac

Stellar Data Recovery Professional pikeun Mac

Stellar Data Recovery for Mac program ngajalankeun aman.. Maca deui Pamulihan Poto Stellar

Pamulihan Poto Stellar

A software recovery poto komprehensif pikeun mulangkeun poto, musik & payil video Maca deui Ngalereskeun Stellar pikeun Video

Ngalereskeun Stellar pikeun Video

Alat perbaikan video anu kuat pikeun ngalereskeun MOV anu rusak atanapi ruksak sareng file video anu sanés Maca deui


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *