Kiwari, beuki loba jalma resep nyimpen pesen maranéhna pribadi, jauh ti jalma séjén. Pikeun extent sababaraha, éta bisa ngajaga informasi penting tina bocor. Sanajan kitu, kadang jalma bisa ngahaja meungpeuk kontak atawa nyortir téks salaku pesen spam, nu ngabalukarkeun miss informasi penting dina iPhone. Janten seueur jalma heran kumaha mendakan pesen téks anu disumputkeun dina iPhone. Kumaha anjeun mendakan pesen téks anu disumputkeun dina iPhone 7/8/X/11/12/13/14? Tetep maca petikan ieu, anjeun tiasa mendakan pesen téks disumputkeun anjeun dina iPhone sareng simpen pesen téks kalayan gampang. logo imessage Daptar eusi

  • Bagian 1. Kumaha Teangan Messages téks disumputkeun dina iPhone?
  • Bagian 2. Kumaha Unhide Text Messages on iPhone?
  • Bagian 3. Nyadangkeun iPhone Text Messages pikeun Hindarkeun Data Loss
  • kacindekan

Bagian 1. Kumaha Teangan Messages téks disumputkeun dina iPhone?

Aya 2 cara pikeun nyumputkeun pesen téks dina iPhone. Salah sahiji cara nyaéta nyumputkeun panggeuing pikeun ngahindarkeun sawangan pesen atanapi langsung ngeureunkeun nampi béwara pesen ku Setélan. Anu sanésna nyaéta ngahapus batur tina daptar Kontak sareng ngajantenkeun pangirim anu teu dipikanyaho. Kanyataanna, teu aya pesen téks disumputkeun dina iPhone sabenerna. Pesen téks anu disumputkeun biasana ngarujuk kana anu urang henteu tiasa ningali langsung dina iPhone sakaligus. Upami anjeun mariksa aplikasi Pesen dina iPhone anjeun sacara saksama, anjeun tiasa mendakan pesen téks anu disumputkeun ku léngkah-léngkah di handap ieu. Lengkah 1. Aksés iPhone anjeun sarta buka aplikasi Pesen. Lengkah 2. Pindah ka daptar Senders kanyahoan mariksa talatah teks disumputkeun. Messages Unknown Senders

Bagian 2. Kumaha Unhide Text Messages on iPhone?

Urang geus diajar ngeunaan kumaha carana manggihan talatah teks disumputkeun dina iPhone di bagian 1. Sanajan kitu, pikeun sababaraha alesan kawas mindahkeun talatah antara dua alat ios, Anjeun bisa jadi kudu nyieun talatah teks Anjeun ditingali ka diri pikeun nilik. Ieu léngkah-léngkah ngeunaan cara nunjukkeun pesen téks anu disumputkeun dina iPhone. Lengkah 1. Buka iPhone anjeun sarta buka Setélan . Teras gulung ka handap pikeun milarian Bewara teras ketok. Lengkah 2. Gulung ka handap pikeun manggihan Messages tur ketok eta. Lengkah 3. Hurungkeun Ngidinan Bewara . Ku kituna, Anjeun bisa nampa bewara jeung talatah sawangan dina layar iPhone. Lengkah 4. Anjeun oge bisa milih unhide alters ti layar konci , Bewara Center , spanduk , atawa pilih sadaya pikeun mintonkeun talatah teks. Lengkah 5. Gulung ka handap pikeun Pilihan , ketok Tembongkeun Previews jeung milih Sok unhide talatah teks dina iPhone. Talatah Témbongkeun Tilik Salawasna

Bagian 3. Nyadangkeun iPhone Text Messages pikeun Hindarkeun Data Loss

Ti bagian luhur, urang geus dikaitkeun kana topik kumaha gancang ningali pesen téks disumputkeun dina iPhone. Pikeun pesen dina iPhone, éta ngandung jumlah inpormasi anu ageung sareng janten salah sahiji data anu paling pribadi pikeun dijaga. Kacuali pikeun nyumputkeun pesen téks dina iPhone pikeun ngajaga privasi, nyadangkeun pesen mangrupikeun cara penting pikeun ngajaga pesen langkung aman. Sanaos Apple nyayogikeun iTunes sareng iCloud ka pangguna pikeun nyadangkeun pesen tina alat ios, duanana gaduh watesan, sapertos rohangan panyimpen leutik sareng iCloud, iTunes teu tiasa nilik item. Sakapeung, faktor ieu tiasa ngadamel pangaruh négatip dina pesen. Lantaran kitu, kami nyarankeun pisan anjeun alat cadangan profésional – FoneTool, pikeun ngabantosan anjeun nyadangkeun pesen téks iPhone sacara aman. Anjeun tiasa nyandak katingal di handap pikeun nyaho fitur endah na. ● Rojongan pikeun nyadangkeun sababaraha data. Bisa cadangan iPhone musics, video, poto, kontak, jsb
Nyadiakeun selektif cadangan . Alat ieu ngamungkinkeun anjeun selektif nyadangkeun hiji atanapi sababaraha file upami anjeun henteu hoyong nyadangkeun sadaya data.
Nilik saméméh cadangan. Anjeun tiasa mariksa sareng ningali item sateuacan nyadangkeun.
Taya watesan spasi . Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan kagagalan cadangan kusabab teu aya rohangan anu cekap.
Kasaluyuan lega . Éta tiasa dianggo saé sareng iPhone 7, 8, X, XR, XS, 11,12, 13, 14 sareng Windows PC. Ayeuna unduh FoneTool gratis dina Windows PC sareng cadangan pesen téks iPhone ka komputer. Lengkah 1. Jalankeun FoneTool. Teras sambungkeun iPhone anjeun ka komputer nganggo kabel USB. Lengkah 2. dina panganteur utama, klik Telepon Nyadangkeun > Tangtukeun lokasi Selektif Nyadangkeun tur klik Mimitian . cadangan sadayana Lengkah 3. Pilih ikon Messages pikeun cadangan. Jeung ngarobah Path Panyimpenan nurutkeun kaayaan anjeun. pesen cadangan Lengkah 4. Pariksa talatah nu Anjeun hoyong cadangan ka komputer, teras klik OK pikeun ngamimitian cadangan. pilih pesen Tips : Upami Anjeun hoyong cadangan sadaya talatah teks ti iPhone Anjeun gancang, Anjeun ngan klik Mimitian Nyadangkeun ikon dina lengkah 3 pikeun ngarengsekeun.

kacindekan

Éta sadayana pikeun kumaha milarian pesen téks anu disumputkeun dina iPhone 7/8/X/11/12/13/14. Sareng kami ogé nyayogikeun anjeun cara pikeun ngahapus pesen téks dina iPhone. Pikeun ngabantosan anjeun nyimpen sareng nyadangkeun pesen penting, FoneTool tiasa ngagampangkeun kalayan léngkah-léngkah anu saderhana. Upami anjeun hoyong mupus sareng malikkeun iPhone, FoneTool ogé mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun. JoKelly .• Filed ka: iPhone Data Pamulihan fitur manggihan pesen disumputkeun dina iphoneSarerea nempatkeun nilai luhur dina kaamanan inpormasi pribadi sapertos poto, pesen, sareng kontak. Penting pikeun ngajaga pesen, naha pesen téks atanapi iMessages. Pesen ngandung seueur inpormasi sareng mangrupikeun salah sahiji data anu paling sénsitip. Éta sababna jalma langkung resep nyumputkeun pesen atanapi nami kontak dina layar iPhone. Anjeun ngan saukur tiasa ngalakukeun ieu ku angkat ka setélan alat anjeun. Jalma-jalma langkung resep ngajaga pesenna rahasia ti batur. Éta tiasa ngajagi inpormasi sénsitip tina bocor dugi ka sababaraha tingkat. Sanajan kitu, jalma bisa ngahaja meungpeuk kontak atawa téks labél salaku pesen spam. Pesen téks ti jalma-jalma ieu bakal otomatis disumputkeun, nyababkeun anjeun sono kana sababaraha inpormasi penting.

  • Naha Sumputkeun Pesen dina iPhone?
  • Kumaha Milarian Pesen Hidden dina iPhone?
  • Kumaha Ningali Pesen Téks Tersembunyi dina iPhone Nganggo Facebook
  • Kumaha Milarian Pesen Rusiah dina iPhone?
  • Ringkesanana

Naha Sumputkeun Pesen dina iPhone?

Seueur jalma gaduh alesan pikeun nyumputkeun pesen téks na. Henteu sakabéh éta dalang kriminal atawa mitra curang. Bayangkeun batur ngagungkeun ulang taunna. Anjeun ngarencanakeun ngalungkeun pesta pesta anu ageung pikeun réréncangan anjeun sareng tetep rusiah. Bisa jadi cukup hésé pikeun nyimpen sagalana rusiah lamun anjeun teu cicing jeung pasangan Anjeun, tapi bisa jadi malah leuwih masalah lamun ngalakukeun. Kasalahan saderhana nalika ngantepkeun telepon anjeun dina méja dapur tiasa nyababkeun musibah anu ageung. Kagetna budak lalaki / awéwé anu ultah diuk dina méja dirusak ku hiji pesen téks anu ngungkabkeun. Teu hese pikeun saha waé di pésta pikeun mendakan pesen anu disumputkeun dina iPhone. Sanaos sadayana ngagungkeun hiji ulang taun unggal taun, anjeun sigana bakal dipenta ku babaturan, kolega, atanapi murangkalih pikeun nginjeum telepon anjeun langkung sering. Biasana ngarasa éra nalika poto, paguneman, sareng aplikasi ngerakeun anjeun ngan ukur sababaraha klik. Kumaha upami telepon anjeun teu kahaja leungit atanapi dipaling? pesen sénsitip anjeun bisa kalayan gampang digolongkeun kana leungeun salah. Jalma ayeuna bisa kalayan gampang hack informasi komo ngajual aranjeunna keur harga tinggi. Anjeun teu kedah nyumputkeun pesen téks sénsitip pikeun ngajaga privasi anjeun. Continue reading pikeun neuleuman kumaha carana manggihan pesen téks disumputkeun dina iPhone lamun anjeun resep ningali pesen pribadi Anjeun. manggihan talatah disumputkeun dina iphone naha nyumputkeun talatah dina iphone

Kumaha Milarian Pesen Hidden dina iPhone?

Anjeun tiasa nyumputkeun iMessages dina iPhone anjeun ku dua cara. Anjeun tiasa nyumputkeun panggeuing pikeun nyegah sawangan pesen sareng ngeureunkeun nampi bewara ti Setélan. Pilihan séjén nyaéta mupus aranjeunna tina daptar kontak anjeun sareng ngajantenkeun pangirim anu teu dikenal. IPhone teu gaduh pesen téks disumputkeun. Pesen téks disumputkeun biasana anu urang teu tiasa ningali dina iPhones urang. Pesen téks disumputkeun ieu bakal tetep muncul dina aplikasi Pesen anjeun. Upami anjeun hoyong ningali pesen téks disumputkeun dina iPhone anjeun, aksés iPhone anjeun sareng buka aplikasi olahtalatah. Anjeun bakal tiasa ningali sadaya pesen. Hijina bédana nyaéta pesen ti pangirim anu teu dipikanyaho moal muncul dina aplikasi Pesen anjeun. Pikeun éta, anjeun kedah ngalih ka Daptar Pangirim anu teu dipikanyaho. Tempo kumaha unhide pesen dina iPhone ngaliwatan tips di handap. manggihan talatah disumputkeun dina iphone manggihan talatah disumputkeun Anjeun tiasa mendakan pesen téks anu disumputkeun ku nuturkeun pituduh di handap ieu:

  1. Anu mimiti, anjeun kedah muka aplikasi Pesen dina iPhone anjeun.
  2. Pikeun manggihan talatah teks disumputkeun, aksés daptar Pangirim Teu kanyahoan pikeun nempo talatah disumputkeun.

Kumaha Ningali Pesen Téks Tersembunyi dina iPhone Nganggo Facebook

Facebook mangrupikeun aplikasi sanés dimana jutaan jalma tukeur pesen, sakapeung langkung seueur tibatan iMessages. Seueur pangguna anu panasaran kumaha milarian pesen anu disumputkeun dina aplikasi Facebook Messenger. Masalah anu sami tina pesen anu disumputkeun disanghareupan dina aplikasi kusabab seueur alesan. Ieu nyaring pesen ti strangers sanajan eta ngabuktikeun mangpaat dina loba kasus. Éta ogé tiasa ngahalangan jalma ngahubungi anjeun kalayan inpormasi kritis. Pesen ieu tiasa penting pisan pikeun anjeun dina sababaraha kasus. Ayeuna hayu urang tingali kumaha milarian pesen Facebook anu disumputkeun ieu tina iPhone anjeun. Anjeun oge bisa manggihan tur cageur poto dihapus dina utusan iPhone jeung metoda ieu. Baca parentah di handap ngeunaan cara nempo talatah disumputkeun dina aplikasi iPhone Facebook. manggihan talatah disumputkeun dina iphone manggihan talatah disumputkeun dina facebook Pituduh Gancang pikeun Tuturkeun:

  1. Buka iPhone anjeun sareng jalankeun aplikasi Messenger.
  2. Di pojok katuhu handap layar iPhone anjeun, ketok ikon Kuring.
  3. Teras, ketok Jalma sareng angkat ka Paménta Pesen.
  4. Anjeun ogé bakal ningali pamundut Pesen anu teu acan dibaca. Anjeun oge bakal ningali tumbu biru nu nyebutkeun, “Tingali Requests Disaring.” Klik ieu pikeun muka layar pamundut filter. Di dieu anjeun tiasa mendakan sadaya pesen anu disaring. Pikeun mindahkeun talatah ka Koropak anjeun, ketok talatah jeung pilih Tampa.

Kumaha Milarian Pesen Rusiah dina iPhone?

Kami parantos nutupan kumaha milarian pesen anu disumputkeun dina iPhone. Nanging, anjeun panginten kedah ngajantenkeun pesen téks anjeun katingali ku anjeun sorangan pikeun nilik pikeun sababaraha alesan, sapertos nransferkeun pesen antara dua alat ios. Di handap ieu hiji pituduh Anjeun kudu nuturkeun dina cara meunangkeun talatah disumputkeun dina iPhone. Panggihan seratan disumputkeun dina iphone naha unhide pesen dina iphone Pituduh Gancang pikeun Tuturkeun:

  1. Mimitian iPhone anjeun sareng angkat ka setélan anjeun. Mangga gulung ka handap daptar pikeun manggihan pilihan Bewara tur ketok eta.
  2. A menu pop-up bakal muncul; gulung ka handap pikeun milarian Pesen teras ketok.
  3. Pikeun nampa talatah sawangan jeung bewara dina layar iPhone Anjeun, ketok dina pilihan Ngidinan Bewara.
  4. Tina Layar Konci, Pusat Bewara, sareng Spanduk, anjeun tiasa nyumputkeun parobihan atanapi malah ngalakukeun Pilih Sadaya pikeun nunjukkeun pesen.
  5. Gulung ka handap menu tur pilih Pilihan, sarta ti dinya, Ketok dina Témbongkeun Previews, sarta Sok milih ti iPhone anjeun pikeun unhide pesen téks.

Ringkesanana

Kami ngarepkeun halaman ieu parantos nyayogikeun inpormasi anu nyukupan ngeunaan kumaha carana unhide pesen anu disumputkeun dina iPhone. Sakumaha anjeun tiasa tingali, pesen disumputkeun tiasa pisan mangpaat dina sababaraha instansi. Anjeun ogé terang yén pesen tiasa leungit unggal dinten kusabab seueur alesan. Anggap anjeun leungit pesen téks iPhone anjeun ngaleungit. Dina hal éta, anjeun tiasa nuturkeun pituduh ieu pikeun nyandak pesen anu leungit dina iPhone, iMessage, atanapi WhatsApp, sanaos tanpa cadangan. Solusi anu disebatkeun dina pituduh ieu manglaku ka sadaya iPhone 7/8/X/11/12 panganyarna sareng model iPhone samemehna. Tulisan éta ogé nyertakeun kumaha ningali pesen anu disumputkeun dina iPhone, anu diperyogikeun dina sababaraha kaayaan. ikon nav potret pangarang Dipasang ku
ka iPhone Data Recovery Panungtungan diropéa dina 2 Oktober 2022

ulasan

Pamulihan Data iPhone Pulihkeun data anu leungit atanapi ngahapus tina alat ios. Ngundeur Seueur pangguna henteu terang kumaha milarian pesen téks anu disumputkeun dina iPhone sareng milarian pituduh online. Dina artikel ieu, hiji pituduh lengkep dina métode béda pikeun nyumputkeun talatah ogé métode pikeun manggihan talatah disumputkeun dina iPhone digambarkeun.

  • Bagian 1: Kumaha Milarian Pesen téks Tersembunyi dina iPhone
  • Bagian 2: Kumaha Sumputkeun Messages on iPhone

Bagian 1: Kumaha Milarian Pesen téks Tersembunyi dina iPhone

Lamun nuju wondering kumaha ningali seratan disumputkeun dina iPhone jeung bingung, boh talatah téks disumputkeun permanén dihapus tina iPhones maranéhanana atawa anjeun bisa ngakses aranjeunna engké lamun hayang. Jawaban kana patarosan ieu téh enya. Talatah anu disumputkeun masih disimpen dina iPhone anjeun sareng anjeun tiasa ningalina tina aplikasi pesen. Pikeun nempo talatah disumputkeun dina iPhone Anjeun, Anjeun kudu turutan léngkah di handap ieu:

  • Tina layar utama iPhone anjeun, angkat ka aplikasi Messages.
  • Dina aplikasi Pesen, pindah ka daptar “Pangirim anu teu dipikanyaho”.
  • Daptar pesen disumputkeun ti pangirim anu teu dipikanyaho bakal muncul dina layar anjeun.

Ku nuturkeun léngkah-léngkah anu dibahas di luhur, pangguna anu henteu terang kumaha milarian pesen téks anu disumputkeun dina iPhone 11/12/13 tiasa kalayan gampang ningali pesen téks anu disumputkeun.

Bagian 2: Kumaha Sumputkeun Messages on iPhone

Dina bagian sateuacana, urang bahas kumaha ningali pesen téks disumputkeun dina iPhone sareng nyayogikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun pangguna urang. Dina bagian ieu, urang bade ngabahas métode béda pikeun nyumputkeun pesen téks dina iPhones pikeun pamaké urang.

1. Pareuman Nilik Pesen

Biasana pikeun ngaganggu nalika anjeun sibuk sareng aya anu terus-terusan ngirim pesen ka anjeun. Cara panggampangna pikeun ngamankeun pesen téks anjeun nyaéta mareuman fitur sawangan pesen dina iPhone anjeun. Pareuman fitur ieu henteu nyegah iPhone anjeun pikeun nyimpen pesen dina aplikasi pesen. Tapi eusi sareng nami pangirimna moal némbongan dina layar sélulér deui. Turutan léngkah-léngkah ieu di handap:

  • Tina layar utama iPhone anjeun, arahkeun ka “Setélan”. Daptar pilihan bakal nembongan dina layar.
  • Pilih pilihan “Bewara” tina daptar teras klik dina éta.
  • Gulung ka handap daptar tur manggihan “Pesen” pilihan.
  • Buka “Pilihan” teras klik dina pilihan “Témbongkeun Previews”.
  • Tilu modeu sawangan bakal nembongan dina layar anu dingaranan “Salawasna”, “Nalika Henteu Dikonci” sareng “Henteu Pernah” masing-masing. Ketok dina “Teu kungsi” pilihan. Ti ayeuna, sawangan pesen anu asup moal némbongan dina layar deui.
  • Upami anjeun hoyong mareuman béwara pesen anu asup, ketok pilihan “Ngidinan béwara”. Ku cara kieu, moal aya bewara anu bakal muncul nalika anjeun nampi pesen.

2. Anggo Aplikasi Pihak Katilu pikeun Sumputkeun Pesen iPhone

Sanaos mareuman pilihan sawangan pesen, pangguna tiasa nganggo aplikasi pihak katilu pikeun nyumputkeun lengkep benang obrolan tina daptar pesen dina aplikasi Pesen. Sanajan aplikasi pihak katilu ieu ngaku nyadiakeun kaamanan utmost pikeun privasi data, attentive bari ngundeur tur masang aplikasi ieu. Kaseueuran ngalanggar kaamanan sareng usaha maling siber dilakukeun ku aplikasi pihak katilu, sabab sababaraha aplikasi pihak katilu ieu ngagaduhan file trojan disumputkeun anu nyababkeun ancaman serius pikeun privasi anjeun.

3. Nyadangkeun Messages ka Komputer jeung Pupus eta dina iPhone

Upami anjeun hoyong kaamanan utmost tina pesen téks anjeun, cadangan data pesen téks ti iPhone anjeun ka PC mangrupa solusi pangalusna. Sakali anjeun suksés ngabéréskeun cadangan pesen téks, anjeun tiasa ngahapus aranjeunna tina iPhone anjeun, janten teu aya anu tiasa ngaksésana. Pamakéan iCloud atanapi iTunes pakait sareng watesan sarta brings ngarareunah ka tungtung pamaké. Pikeun ngatasi watesan ieu, pangguna tiasa nganggo iCareFone pikeun nyadangkeun data tina iPhones ka PC. Pamaké bisa make eta pikeun cadangan data kayaning poto, video, audios, kontak, talatah teks, jsb ti iPhone ka PC. Éta bébas dianggo. Upami anjeun hoyong nganggo iCareFone pikeun pesen téks cadangan, laksanakeun pancén saderhana di handap ieu:

  • Ngundeur tur masang versi panganyarna tina Tenorshare iCareFone on PC Anjeun tur ngidinan pikeun ngajalankeun. Sambungkeun iPhone anjeun ka PC. Ti panganteur utama iCareFone nu nembongan dina layar, klik dina “Nyadangkeun tur Mulangkeun” pilihan.
  • Antarbeungeut anyar sareng sababaraha pilihan bakal muncul dina layar. Tina daptar, angkat ka pilihan “Pesen sareng Kantétan” teras klik dina éta. Teras klik dina pilihan “Nyadangkeun”.
  • Saatos ngalakukeun éta, ngaliwat daptar teras klik tingali data cadangan. Teras anjeun tiasa milih pesen sareng ngékspor ka PC. Atawa anjeun teu bisa ngalakukeun nanaon jeung cadangan. Dina waktos salajengna basa Anjeun kudu ningali data cadangan, Anjeun bisa manggihan eta dina iCareFone.
  • Teras anjeun tiasa ngahapus pesen téks dina iPhone anjeun.

kacindekan

Kami nyayogikeun pituduh léngkah-léngkah pikeun pangguna ngeunaan kumaha anjeun mendakan pesen téks anu disumputkeun dina iPhone. Salian ti éta, cadangan pesen téks ti iPhone ka PC mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngamankeun data pribadi. Pamaké tiasa nganggo parangkat lunak iCareFone anu mangrupikeun alat pangurus data ios pangsaéna anu sayogi online. Apple dipikanyaho pikeun jasa utama na di sabudeureun privasi pamaké. Naha éta ngeunaan ngajagi data pangguna atanapi ngabatesan aplikasi kalayan kadali privasi anu ketat, Apple parantos nyetél narasi janten platform anu paling berpusat dina privasi. Éta sababna urang tiasa mendakan seueur cara anu diwangun pikeun nyumputkeun data urang dina iPhones sareng alat ios anu sanés. Sanajan kitu, geus ilahar yén urang nyumputkeun sababaraha pesen dina iPhone pikeun sawatara waktu, tapi engké bajoang pikeun manggihan eta seratan disumputkeun. Dina kasus sapertos kitu, sok aya kasieun yén pesenna tiasa dihapus. Janten, patarosan anu ageung nyaéta kumaha milarian pesen anu disumputkeun atanapi ngahapus dina iPhone? Tulisan ieu mangrupikeun jawaban kana masalah ieu. Di dieu urang bakal ngalakukeun ceramah jero ngeunaan kumaha carana manggihan seratan disumputkeun atawa dihapus dina iPhone dina jangka waktu nu moal. Ku kituna, hayu urang luncat katuhu ka dinya! kumaha carana manggihan pesen disumputkeun dina iphone

  • Bagian 1. Naha iPhone Boga Pesen Rusiah
  • Bagian 2. Kumaha Anjeun Sumputkeun Messages téks dina iPhone cicingeun
  • Bagian 3. Kumaha Kuring Teangan Hidden atawa Dihapus Messages on My iPhone
    • 1. Kumaha Unhide Text Messages on iPhone
    • 2. Kumaha Milarian Pesen Disumputkeun atanapi Dihapus dina iPhone

Bagian 1. Naha iPhone Boga Pesen Rusiah?

IMessages anu anjeun kirimkeun tina iPhone anjeun énkripsi nalika ngirim sareng didekripsi ku iPhone panarima nalika nampi. Énkripsina kuat pisan bahkan Apple henteu tiasa ngadekrip éta. Nanging, iPhone ogé nawiskeun fitur pesen rusiah anu unik anu salajengna ngajantenkeun pesen rahasia ku cara anu pikaresepeun. Ngaliwatan fitur ieu, suratna dirobih kana piksel anu diacak. Janten, saatos pesenna dugi ka iPhone panampi, jalma éta kedah ngetok pesen pikeun nembongkeun gambar atanapi téks sareng unggal tab nampilkeun sababaraha porsi pesen. Pikeun nganggo fitur ieu, pencét sareng tahan tombol Kirim teras pilih efek Gelembung anu disebut Ink Invisible . Fitur ieu ogé kapaké di tempat-tempat anu sanés hoyong ningali pesen di payuneun batur.

Bagian 2. Kumaha Anjeun Sumputkeun Messages téks dina iPhone cicingeun?

Aya dua metodeu nu bisa Anjeun pake pikeun nyumputkeun talatah teks dina iPhone Anjeun. Salah sahiji metodeu nyaéta anjeun nyumputkeun sawangan pesen dina setélan, sedengkeun metode anu kadua nyaéta anjeun nyumputkeun béwara pesen ti jalma anu khusus. Léngkah-léngkah pikeun Nyumputkeun Pesen Téks Nilik dina iPhone: Buka aplikasi Setélan tur ketok Bewara . Gulung ka handap tur ketok Talatah . Ketok Tembongkeun Nilik teras klik Kungsi . sumputkeun sawangan pesen Léngkah-léngkah pikeun Nyumputkeun Tilik Pesen Teks ti Jalma Spésifik dina iPhone Buka paguneman sareng jalma anu sawanganana anjeun hoyong nyumputkeun. Ketok tombol Rincian ti sisi katuhu luhur. Gulung ka handap tur ketok geseran Sumputkeun Tanda . nyumputkeun panggeuing talatah jalma husus

1. Kumaha Unhide Text Messages on iPhone

Anjeun tiasa sacara gampil alamat kumaha milarian pesen téks disumputkeun dina iPhone ku cara ngaktipkeun Témbongkeun Previews sareng bewara. Turutan lengkah di handap ieu pikeun unhide pesen téks dina iPhone: Buka aplikasi Setélan tur ketok Bewara . Gulung ka handap, ketok Talatah , tur aktipkeun Idinan Bewara . Ketok Tembongkeun Nilik teras klik Sok . Ku cara ieu, anjeun bisa kalayan gampang unhide pesen téks dina iPhone.

2. Kumaha Milarian Pesen Disumputkeun atanapi Dihapus dina iPhone

Metodeu di luhur mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun ningali pesen anu disumputkeun dina iPhone anu anjeun saacanna disumputkeun tina aplikasi Setélan. Tapi upami anjeun nyumput, ngahapus, atanapi leungit pesen kusabab alesan anu teu dipikanyaho, maka metode di luhur tiasa waé henteu tiasa dianggo pikeun anjeun. Dina kasus sapertos kitu, anjeun kedah nganggo WooTechy iSeeker pikeun kéngingkeun deui. Ieu mangrupikeun alat pamulihan data iPhone anu kuat anu tiasa langsung cageur file anu dihapus tina iPhone anjeun. Henteu ngan éta bisa manggihan pesen disumputkeun dina iPhone, tapi ogé bisa cageur pesen dihapus. Prosés calakan na nguatkeun alat pikeun nawiskeun tingkat pamulihan anu paling luhur. Leuwih ti éta, éta ogé bisa cageur data langsung ti iCloud jeung iTunes cadangan. Pondokna, éta mangrupikeun alat pamulihan data ios sadaya-dina-hiji.

Fitur konci séjén tina WooTechy iSeeker

100.000+ Undeuran

  • Éta nyayogikeun tingkat pamulihan data anu luhur sareng tiasa ngabalikeun langkung ti 18 jinis data anu anjeun hoyong mulangkeun, kalebet poto, pesen téks, sajarah obrolan WhatsApp.
  • Eta ngidinan Anjeun pikeun nilik talatah saméméh recovery jeung nawarkeun recovery selektif talatah.
  • Éta ngadukung sadaya modél ios panganyarna sareng vérsi ios, kalebet ios 16 .
  • Éta 100% aman sareng henteu nyalin data nalika sareng saatos pamulihan.
  • Éta nawiskeun antarmuka grafis intuitif anu ramah-pamaké kalayan léngkah-léngkah saderhana dumasar-klik .

Turutan léngkah-léngkah di handap ieu pikeun milarian pesen téks anu disumputkeun atanapi ngahapus dina iPhone 11 atanapi modél iPhone anu sanés nganggo iSeeker: Lengkah 1.
Pasang sareng peluncuran iSeeker dina PC anjeun teras klik Pulihkeun tina Alat ios . Ogé, sambungkeun iPhone anjeun sareng PC teras klik Teras . cageur tina alat ios Lengkah 2.
Pilih tipe data nu Anjeun hoyong cageur. Lamun ngan hayang cageur talatah, teras pilih Messages teras klik Scan . Saatos éta, antosan dugi scan parantos réngsé. Biasana peryogi sababaraha menit kanggo ngarengsekeun scan. pilih jeung scan tipe data nu Anjeun hoyong cageur Hambalan 3.
Saatos parantosan sukses scan, Anjeun bakal tiasa nilik sagala pesen disumputkeun atawa dihapus nu bisa cageur. Anjeun tiasa ngaliwat aranjeunna hiji-hiji, pilih anu anjeun hoyong cageur, teras klik Pulihkeun . Anu pamungkas, napelkeun lokasi dina PC Anjeun dimana Anjeun hoyong simpen data pulih. Éta pisan! cageur pesen téks dihapus kalawan iSeeker Janten, dina ngan tilu léngkah saderhana, anjeun tiasa langsung cageur sadaya pesen anu disumputkeun atanapi ngahapus sareng iSeeker. kacindekan Nyumputkeun pesen dina iPhone mangrupikeun prakték anu umum sareng disarankeun pikeun ngajaga paguneman penting anjeun pribadi sareng aman. Sanajan kitu, geus ilahar ngalaman tantangan bari unhiding pesen. Di luhur urang geus dibahas sababaraha cara nu bisa Anjeun pake pikeun alamat kumaha manggihan talatah disumputkeun dina iPhone. Tapi upami anjeun prihatin yén pesenna dihapus atanapi anjeun hoyong solusi pamulihan instan, maka WooTechy iSeeker kedah janten alat anu anjeun pikaresep. Henteu ngan ukur nawiskeun scanning instan, tapi sawangan sareng pamulihan selektif naékkeun sadayana pangalaman. Janten, cobian langsung iSeeker sareng kéngingkeun pesen anu disumputkeun atanapi dihapus.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *