mareuman 5G dina iPhone Sakumaha anjeun panginten parantos terang standar sambungan jaringan sélulér 5G panganyarna nawiskeun kacepetan sambungan anu langkung gancang ka pangguna sélulér upami dibandingkeun sareng generasi saacanna sapertos standar 4G sareng 3G. 5G ayeuna sayogi di daérah anu dipilih di sakuliah dunya, tapi biasana sayogi di kota-kota ageung dina waktos ayeuna. Nyayogikeun pangguna sambungan anu langkung gancang bahkan di daérah anu padat. Upami anjeun gaduh iPhone, anjeun bakal resep terang yén Apple parantos ngagampangkeun pikeun ngarobih setélan 5G anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngahémat umur batre sareng tunjangan data. Pituduh gancang ieu bakal mawa anjeun kana prosés kumaha mareuman 5G dina iPhone pikeun ngaoptimalkeun batré anjeun sareng hurungkeun deui nalika anjeun peryogi kecepatan anu langkung gancang tina jaringan sélulér anjeun. Pilihan Data Sélular iPhone Upami anjeun heran naha iPhone anjeun ngadukung 5G naon waé tina iPhone 12 atanapi engké tiasa dianggo sareng jaringan sélulér sélulér 5G nalika anjeun nyambung ka panyadia jaringan anu tangtu. Perlu diinget yén 5G ngan ukur tiasa dianggo nalika anjeun nyambung ka jaringan anu ngadukung konektipitas 5G, pikeun ngalakukeun ieu anjeun peryogi rencana mobile 5G ti panyadia sélulér anjeun. Pikeun pariksa naha kartu SIM atanapi akun sélulér anjeun ayeuna ngadukung konektipitas 5G anjeun kedah ngahubungi panyadia rencana telepon sélulér anjeun. Konektipitas 5G dina iPhone diaktipkeun sacara standar sareng nalika anjeun aya di daérah kalayan cakupan 5G anu disayogikeun ku panyadia jaringan anjeun, anjeun bakal ningali ikon 5G muncul di pojok katuhu luhur layar iPhone anjeun. Perlu diinget yén aya sababaraha sambungan 5G anu béda anu sayogi sareng bentukna 5G+, 5G UW atanapi 5G UC gumantung kana panyadia jaringan anjeun. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal ieu luncat kana artikel saméméhna kami anu nyertakeun naon 5G UC sareng kumaha dibandingkeun sareng anu sanés. Nalika anjeun nampi iPhone anjeun Apple bakal parantos ngalaksanakeun setélan standar pikeun 5G anu parantos dioptimalkeun khusus pikeun umur batre sareng pamakean data dumasar kana rencana data anjeun. Nanging anjeun tiasa ngaluyukeun pilihan ieu salajengna ngamungkinkeun anjeun mutuskeun iraha anjeun hoyong nganggo data 5G anjeun sareng sabaraha aplikasi iPhone individu tiasa dianggo. Ngabantosan anjeun henteu ngan ukur ngahémat umur batre tapi ogé ngadalikeun kumaha gancang anjeun ngagunakeun data 5G anjeun sareng naon aplikasi ios anu ngagunakeunana. iPhone 5G Pikeun ngarobih setélan dina iPhone anjeun pikeun konektipitas 5G anjeun, tuturkeun pitunjuk di handap ieu. Upami anjeun nganggo iPhone SIM ganda, anjeun kedah angkat ka Setélan> Seluler sareng pilih nomer anu anjeun hoyong robih. Perhatos ogé yén upami anjeun hoyong nganggo 5G sareng alat dua SIM iPhone 12 anjeun kedah gaduh ios 14.5 atanapi engké dipasang dina iPhone anjeun. Sakali anjeun milih nomerna atanapi upami anjeun nganggo iPhone SIM tunggal tuturkeun pitunjuk di handap ieu: 1. Pikeun ngakses pilihan 5G dina iPhone Anjeun buka Setélan > Mobile Data > Mobile Data Options
2. Di dieu Anjeun baris dibere pilihan pikeun Sora & Data, Mode Data jeung Data Roaming
3. Dina bagian Sora & Data Anjeun bisa milih. kumaha iPhone anjeun nganggo jaringan 5G anu ngamungkinkeun anjeun ngahemat umur batre. Pilihan anu didaptarkeun kalebet:

5G Otomatis

Pilihan ieu ngamungkinkeun telepon Anjeun ngaktipkeun mode Data Smart sangkan eta ngaluyukeun jaringan sacara otomatis gumantung kana konektipitas nu ayeuna Anjeun ngalaman. Contona, upami sambungan 5G anjeun henteu ningkatkeun laju anjeun, iPhone anjeun bakal otomatis ngalih ka standar anu langkung handap sapertos 4G atanapi LTE ngahémat umur batre anjeun.

5G Hurung

Pilihan ieu ngamungkinkeun anjeun maksa iPhone anjeun nganggo jaringan 5G nalika aranjeunna sayogi najan sok nyambungkeun ka jaringan 5G tiasa nyéépkeun batré anjeun langkung gancang.

LTE

Sarupa jeung pilihan di luhur, pilihan ieu maksa iPhone anjeun ngan ngagunakeun jaringan LTE, sanajan jaringan 5G leuwih gancang sadia pikeun nyambung ka. Pilihan Data iPhone 5G Éta ogé émut yén upami anjeun aya di daratan Cina 5G Mandiri mangrupikeun setélan iPhone standar. Upami iPhone anjeun ngajalankeun iOS 14 atanapi iOS 14.5 atanapi langkung luhur, naha anjeun gaduh kamampuan pikeun ngaktipkeun / mareuman 5G Mandiri ku angkat ka Setélan> Seluler (atanapi Sélular)> Pilihan Data Seluler (atanapi Pilihan Data Seluler)> Sora sareng Data. Ieu bakal maksa iPhone anjeun pikeun salawasna nganggo jaringan 5G pikeun data sareng sora. Pikeun ngadalikeun pamakean Data iPhone anjeun nalika disambungkeun ka jaringan 5G, pilihan anu sami diterapkeun dina bentuk:

Ngidinan langkung seueur data dina 5G

Pilihan ieu ngamungkinkeun iPhone anjeun ngagunakeun fitur pamakean data anu langkung luhur pikeun aplikasi sareng tugas sistem. Apple nawiskeun ieu dina FaceTime kualitas luhur, eusi definisi luhur dina Apple TV, lagu sareng video Apple Music, apdet ios dina alat sélulér, sareng cadangan iCloud otomatis. Apple ogé parantos ngamungkinkeun iPhone anjeun nganggo 5G sacara otomatis tibatan sambungan nirkabel upami jaringan nirkabel anjeun laun atanapi teu aman sareng anjeun langkung resep ngagunakeun sambungan 5G anjeun langsung tina alat sélulér anjeun. Pikeun ngaktipkeun / mareuman 5G dina iPhone anjeun buka Setélan> Wi-Fi. Teras pilih tombol inpo di gigireun jaringan Wi-Fi teras ketok Paké Wi-Fi kanggo internét.

Standar

Pilihanna biasana disetel salaku pilihan standar dina iPhone anjeun mésér Apple sareng ngamungkinkeun iPhone anjeun memicu apdet otomatis sareng tugas latar dina sélulér, sareng nganggo setélan kualitas standar pikeun pidéo sareng FaceTime.

Mode Data Lemah

Modeu ieu ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun sareng ngirangan pamakean data nirkabel sareng mobile anjeun ku ngareureuhkeun apdet otomatis sareng tugas latar. Upami kusabab sababaraha alesan anjeun teu tiasa ningali ikon sambungan 5G di pojok katuhu luhur iPhone anjeun sareng anjeun terang yén anjeun aya di daérah 5G. Kadang-kadang ngaktipkeun Mode Pesawat sareng ngantosan 20 detik sateuacan mareuman deui tiasa ngabantosan iPhone anjeun nyambung ka jaringan 5G. Upami anjeun masih ngalaman masalah nalika nyobian nyambung ka layanan 5G, panginten kedah ngahubungi panyadia jaringan anjeun sateuacan ngahubungi tim dukungan Apple. Rincian langkung seueur ngeunaan panyadia 5G sayogi di dieu.

Filed Under: Apple iPhone, Panungtun, Top News Panyingkepan: Sababaraha tulisan kami kalebet tautan afiliasi. Upami anjeun ngagaleuh barang tina salah sahiji tautan ieu, Gadget Geeky tiasa nampi komisi afiliasi. Diajar deui.

Panganyarna Geeky Gadgets poéna

Model iPhone 12 atanapi engké tiasa dianggo sareng jaringan sélulér 5G tina operator anu tangtu. Diajar kumaha ngagunakeun layanan sélulér 5G.

Naon nu peryogi

  • Model iPhone 12 atanapi engké
  • Pamawa anu ngadukung 5G
  • Rencana sélular 5G 1

Upami iPhone anyar anjeun nganggo SIM fisik atanapi eSIM, paké SIM éta. Lamun henteu, make kartu SIM ti iPhone Anjeun saméméhna. Dina sababaraha kasus, anjeun kedah ngahubungi operator anjeun pikeun nyetél kartu SIM tina iPhone anjeun sateuacana pikeun dianggo sareng jaringan 5G.

Ngartos ikon 5G dina bar status

Nalika anjeun aya di daérah anu gaduh cakupan 5G pikeun operator anjeun sareng rencana sélulér 5G anjeun parantos diaktipkeun, anjeun bakal ningali ikon 5G dina bar status iPhone anjeun: 5G: Ikon bar status 5G.
Jaringan 5G operator anjeun sayogi, sareng iPhone anjeun tiasa nyambung ka internét ngalangkungan jaringan éta (henteu sayogi di sadaya nagara atanapi daérah). 2
Jaringan 5G+, 5G UW, atanapi 5G UC operator anjeun sayogi, anu tiasa kalebet versi frekuensi 5G operator anjeun anu langkung luhur. IPhone anjeun tiasa nyambung ka internét dina jaringan éta (henteu sayogi di sadaya nagara atanapi daérah). 2

Diajar ngeunaan pilihan 5G

Setélan standar pikeun 5G dina iPhone dioptimalkeun pikeun umur batre sareng pamakean data dumasar kana rencana data anjeun. Anjeun tiasa nyaluyukeun pilihan ieu nalika nganggo 5G sareng sabaraha data anu dianggo dina sababaraha aplikasi. Milarian pilihan ieu ku angkat ka Setélan> Sélular> Pilihan Data Sélular. Upami anjeun nganggo SIM Ganda, angkat ka Setélan> Sélular sareng pilih nomer anu pilihanna badé robih. Potret layar mintonkeun preferensi Sora & Data

Sora & Data

Pilih kumaha iPhone anjeun nganggo jaringan 5G, anu tiasa mangaruhan umur batre.

  • 5G Otomatis: Aktipkeun mode Data Smart. Nalika laju 5G henteu masihan pangalaman anu langkung saé, iPhone anjeun otomatis ngalih ka LTE, ngahémat umur batre.
  • 5G Hurung: Sok nganggo jaringan 5G nalika sayogi. Ieu tiasa ngirangan umur batre.
  • LTE: Maké ukur jaringan LTE, sanajan 5G geus sadia.

Di daratan Cina, 5G Standalone mangrupikeun setélan standar. Upami anjeun nganggo ios 14 ka ios 14.5, anjeun tiasa ngaktipkeun 5G Mandiri ku jalan ka Setélan> Sélular> Pilihan Data Sélular> Sora sareng Data. Kalayan 5G Mandiri, sadaya kagiatan sélulér nganggo 5G. Pikeun langkung rinci ngeunaan jaringan 5G, hubungi operator anjeun.

Modeu Data

  • Ngidinan Langkung seueur Data dina 5G: Aktipkeun fitur pamakean data anu langkung luhur pikeun aplikasi sareng tugas sistem. Ieu kalebet FaceTime kualitas luhur, eusi definisi luhur dina Apple TV, lagu sareng video Apple Music, apdet ios dina sélulér, sareng cadangan iCloud otomatis.
    • Kalayan setelan ieu, iPhone anjeun tiasa otomatis nganggo 5G tibatan Wi-Fi nalika konektipitas Wi-Fi lambat atanapi teu aman dina jaringan anu anjeun kunjungan kalana. Pikeun mareuman sareng ngaktipkeun fitur ieu pikeun jaringan anu tangtu, angkat ka Setélan> Wi-Fi. Ketok tombol inpo di gigireun jaringan Wi-Fi tur ketok Pake Wi-Fi keur Internét.
    • Setelan ieu ogé ngamungkinkeun aplikasi pihak katilu ngagunakeun data sélulér leuwih pikeun pangalaman ditingkatkeun.
    • Ieu mangrupikeun setélan standar sareng sababaraha rencana data anu henteu terbatas, gumantung kana pamawa anjeun.
    • Setelan ieu ngagunakeun langkung seueur data sélulér.
  • Standar: Ngidinan apdet otomatis sareng tugas latar dina sélulér, sareng nganggo setélan kualitas standar pikeun video sareng FaceTime. Ieu umumna mode standar.
  • Mode Data Lemah: Ngabantosan ngirangan Wi-Fi sareng pamakean data sélular ku ngareureuhkeun apdet otomatis sareng tugas latar.

Data roaming

Seueur operator di sakumna dunya ngadukung roaming 5G. Upami operator anjeun henteu ngadukung roaming 5G, anjeun tiasa kéngingkeun data sélulér ngalangkungan jaringan 4G atanapi LTE atanapi kéngingkeun kartu SIM lokal atanapi eSIM kalayan 5G upami sayogi. Kontak operator Anjeun pikeun inpo nu leuwih lengkep.

Upami anjeun henteu ningali 5G dina bar status

  1. Pastikeun yén anjeun aya di daérah anu sinyalna 5G. Hubungi operator anjeun upami anjeun henteu yakin.
  2. Pindah ka Setélan> Sélular> Pilihan Data Sélular. Upami anjeun ningali layar ieu, alat anjeun parantos 5G diaktipkeun. Upami anjeun henteu ningali layar ieu, hubungi operator anjeun pikeun mastikeun yén rencana anjeun ngadukung 5G.
    Potret layar mintonkeun Pilihan Data Sélular
  3. Hurungkeun Modeu Pesawat, teras pareumkeun.

Upami anjeun masih teu gaduh jasa 5G, hubungi operator anjeun.

Diajar deui

  • Upami anjeun hoyong nganggo 5G sareng Dual SIM dina model iPhone 12, pastikeun anjeun gaduh ios 14.5 atanapi engké.
  • Anjeun tiasa milih pikeun salawasna ngalirkeun data eusi kualitas pangluhurna ku jalan ka Setélan> Musik> Data Sélular sareng hurungkeun Streaming Kualitas Luhur sareng Setélan> TV> Sélular sareng ngetok Kualitas Luhur. Setélan ieu ngagunakeun data sélulér langkung seueur, sareng eusi tiasa langkung lami pikeun ngamimitian maén.
  • Upami anjeun ngaktipkeun Mode Daya Lemah, 5G ditumpurkeun kecuali dina sababaraha kasus sapertos streaming video sareng undeuran ageung. Kalayan model iPhone 12, Mode Daya Lemah nganonaktipkeun 5G Mandiri (upami sayogi).

1. Taroskeun operator anjeun pikeun pariksa naha anjeun gaduh rencana 5G. Sababaraha operator tiasa ngecas biaya aktivasina. 2. Jaringan 5G frékuénsi luhur ngan dirojong di Amérika Serikat lamun maké iPhone dibeuli di Amérika Serikat. Tanggal Diterbitkeun: Taun ka tukang, Apple ngenalkeun jajaran iPhone 12. Dina waktos anu sami, perusahaan ogé mastikeun yén héndsét bakal nampilkeun konektipitas 5G pikeun layanan sélulér anu langkung gancang. Aranjeunna ngalakukeun éta sareng Verizon, kalayan pamawa ngémutan liputan jaringan sareng kecepatanna. Anu henteu aranjeunna lakukeun, nyaéta nyarioskeun ka jalma-jalma yén tetep 5G diaktipkeun bakal mangaruhan umur batre dina telepon énggal anjeun. Nu asup akal! Éta sanés penjualan anu saé pikeun jaringan énggal ditambah sareng telepon énggal. Tapi Verizon pasti sadar yén 5G gaduh dampak kana umur batre alat (henteu ngan ukur lineup iPhone 12), dugi ka ngantepkeun jalma-jalma terang yén aranjeunna tiasa ngahémat jus sakedik kalayan rutinitas sadinten-dinten upami aranjeunna giliran. LTE hurung deui sareng eureun nganggo 5G. Éta kajantenan sababaraha minggu ka tukang, sakumaha anu kacatet ku The Verge dina waktos éta. Akun dukungan resmi Verizon dina Twitter tweeted kieu: Anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha éta lumangsung sareng para nasabah Verizon anu gaduh telepon 5G sareng, ogé, ngarepkeun teleponna tiasa ngadamel jaringan anu ditingkatkeun Verizon. Kalayan tweet éta, Verizon nempatkeun dirina dina tempat anu anéh. Barina ogé, éta kedah tetep pamasaran sinyalna 5G na sabab operator utama anu sanés (AT&T sareng T-Mobile) parantos ngalaksanakeunana langkung lami. Teras, kalayan tweet éta, dasarna nyarioskeun ka jalma -jalma supados henteu nganggo hal anu sami sareng hawking salaku “hal anu pangsaéna” pikeun jaringan sélulér. Tingali sabaraha peran penting anu dimaénkeun ku 5G nalika ngaluncurkeun iPhone 12 taun ka tukang: Anjeun pasti moal sono! Sareng Apple, pikeun bagianna, ngajelaskeun yén téknologi jaringan nirkabel mangrupikeun titik fokus utama pikeun lineup iPhone 12. Apple sanés anu pangheulana ngaluncat kana 5G bandwagon ku cara naon waé, tapi éta henteu bakal ngantepkeun seuseueurna karéta gerbong dijalankeun tanpa luncat dina waktos ayeuna. Hanjakalna pikeun perusahaan (sareng perusahaan-perusahaan sanés anu ngadamel telepon anu diaktipkeun 5G di mana ieu mangrupikeun masalah), pas naek kapal ogé gaduh dampak material dina panggunaan sapopoé pikeun seueur jalma. Kuring ngagaduhan 5G sareng iPhone 12 Pro kuring langsung kaluar ti gerbang. Henteu yén kuring ngagaduhan alesan anu nyata, 5G sanés salah sahiji alesan kuring ningkatkeun ka smartphone Apple énggal. Éta meureun malah moal nyieun. daptar luhur 5 alesan, jujur. Warna anu langkung penting! Tapi kuring ngagaduhan 5G salami sababaraha bulan teras, kusabab alesan kuring henteu émut, kuring mutuskeun pikeun mareuman. Naon bédana eta geus dijieun, teuing. Henteu yén kuring leres -leres ngalacak, sanaos. Ieu ngan hiji hal kuring sadar ayeuna mah geus LTE dihurungkeun. Kuring ngagaduhan umur batre anu saé sateuacanna, tapi kantos ngalih tina 5G, kuring perhatikeun yén kuring henteu mikirkeun umur batre deui. Kuring ngan meunang ngaliwatan poé, ngecas eta peuting lamun kuring kudu, tapi leuwih gampang ngecas eta isuk-isuk jeung nelepon deui alus. Bakal salawasna aya kinks pikeun digawe kaluar jeung téhnologi anyar. 5G henteu béda, sareng ogé radio di jero alat urang anu nyambung ka jaringan anu langkung gancang éta. Pasti, urang hoyong éta sadayana tiasa dianggo sapertos biasa, janten teu aya gangguan atanapi nabrak jalan tina transisi urang ka hal anu énggal. Tapi sakapeung éta bakal nyandak sakedik waktos sateuacan detilna disetrika. Panginten hiji atanapi dua taun sateuacan 5G tiasa dianggo dina cara anu sami, sajauh umur batre dina telepon urang, sami sareng LTE ayeuna. Pamustunganana, warta anu saé nyaéta yén sanajan dina iPhone anjeun tiasa mareuman 5G sareng uih deui ka konektipitas LTE. Upami Anjeun hoyong. Kuring ngabayangkeun aya sababaraha jalma di luar anu mendakan 5G henteu kunanaon dina umur batre, sareng aranjeunna langkung milih gaduh jasa nirkabel anu langkung gancang. Tapi kuring panasaran: naha anjeun parantos mareuman 5G dina iPhone 12 anjeun pikeun ngahémat umur batre? Ladenan sélular 5G ngalegaan ka sadaya operator sareng tiasa dianggo sareng iPhone 12, 13, 14, sareng SE 3. Apple ngagunakeun setélan “5G Otomatis” salaku standar anu tujuanana pikeun masihan kasaimbangan antara kacepetan jaringan sareng umur batre. Tapi anjeun ogé tiasa ngatur setélan sacara manual pikeun ngaoptimalkeun naon anu anjeun peryogikeun dina waktos anu ditangtukeun. Turutan sareng kumaha cara ngaktipkeun / mareuman 5G dina iPhone. Upami anjeun panasaran ngeunaan jinis kinerja 5G anu anjeun tingali sareng iPhone anjeun, éta bakal béda-béda gumantung kana dimana anjeun cicing sareng operator anjeun. Di AS, Verizon, AT&T, sareng T-Mobile sadayana gaduh 5G sayogi nasional sareng kecepatan luhur tiasa ngahontal langkung ti 1,000 Mbps (1 Gbps), tapi éta moal janten norma pikeun kalolobaanana. Tapi, iPhone 14 Pro sareng Pro Max rada gancang pikeun kecepatan sélulér:

  • iPhone 14 Pro gaduh 50% kecepatan download langkung gancang dibandingkeun iPhone 13 Pro sareng Samsung Galaxy S22

Aya sababaraha jinis 5G. mmWave nawiskeun kagancangan anu panggancangna tapi gaduh rentang anu cukup terbatas sareng Sub-6Ghz 5G anu gaduh jangkauan anu langkung saé tapi langkung gancang ka 4G LTE. Sareng ngan ukur iPhone 12, 13, sareng 14 ngadukung duanana mmWave sareng sub-6GHz 5G. Tapi, salah sahiji kalemahan 5G nyaéta ngagunakeun batré anu langkung ageung tibatan LTE. Sababaraha tés nunjukkeun iPhone tahan 1-2,5 jam langkung lami nalika nempel sareng 4G LTE vs 5G.

Setélan standar 5G iPhone

5G dihurungkeun sacara standar sareng iPhones anu cocog, tapi moal dianggo permanén (sanaos sayogi). Éta ngagunakeun naon anu disebat Apple “mode Data Cerdas” anu nyobian sacara otomatis nyerang kasaimbangan pangsaéna antara 5G / LTE sareng umur batre. Apple malah nyarios yén éta tumut kana rencana data anjeun:

Setélan standar pikeun 5G dina iPhone dioptimalkeun pikeun umur batre sareng pamakean data dumasar kana rencana data anjeun. Anjeun tiasa nyaluyukeun pilihan ieu nalika nganggo 5G sareng sabaraha data anu dianggo dina sababaraha aplikasi.

Nanging, di jero setélan sélulér, anjeun tiasa milih ngaktipkeun / mareuman 5G dina iPhone sacara manual pikeun ngaoptimalkeun kagancangan atanapi umur batre.

Kumaha ngaktipkeun / mareuman 5G dina iPhone

  1. Buka aplikasi Setélan dina iPhone anjeun (5G sayogi dina iPhone 12, 13, sareng SE 3)
  2. Ketok Sélular
  3. Pilih Cellular Data Options
  4. Ketok Sora & Data
  5. Kalayan 5G Auto salaku standar, anjeun tiasa milih 5G On kanggo dianggo iraha waé éta sayogi pikeun kecepatan anu langkung gancang
  6. Alternatipna, upami anjeun hoyong mareuman 5G lengkep, ketok LTE pikeun umur batre anu langkung saé

Anjeun ogé tiasa ngetok Modeu Data dina setélan sélulér sareng pilih Ngidinan Langkung Data dina 5G pikeun pidéo kualitas luhur pikeun streaming sareng hal-hal sapertos FaceTime. Jeung sabalikna, Low Data Mode keur nalika rék conserve. Ieu kumaha ieu katingalina: Hurungkeun / mareuman 5G iPhone walkthrough 1 Hurungkeun / pareumkeun 5G dina iPhone 2

Hurungkeun / pareum 5G: naon ikon ieu?

Kalayan jinis jasa 5G anu béda-béda (sub-6Ghz, mmWave, jsb.) Apple ngagaduhan opat ikon anu béda dina bar status iPhone pikeun nunjukkeun naon anu anjeun anggo (teu masalah upami anjeun ngaktipkeun 5G sacara manual atanapi nganggo 5G Auto/Smart. modeu data). Verizon nganggo 5G UW pikeun nyatet mmWave sareng sambungan 5G frekuensi tinggi sanés, AT&T nganggo 5G+, sareng T-Mobile labélna 5G UC (kapasitas ultra). Upami anjeun ningali “5G” polos dina bar status anjeun, éta nunjukkeun yén anjeun aya dina spéktrum anu langkung handap (jangkauan sareng jangkauan anu langkung ageung, laju anu langkung laun dibandingkeun). Catetan: iPhone SE 3 teu cocog sareng layanan mmWave 5G, ngan sub-6GHz. iPhone 12, 13, sareng 14 ngadukung mmWave sareng sub-6GHz.

Baca langkung seueur tutorial 9to5Mac:

  • Kumaha carana ningkatkeun umur batre iPhone 14: Naha batré anjeun lemes sareng 7 tip pikeun naekeunana
  • Kumaha ngagunakeun Apple Watch Ultra 2,000 nits atanapi Series 8 1,000 nits kacaangan layar
  • AirPods lami sareng maot: 7 pilihan pikeun ngagentos, ngajual, sareng ngadaur ulang

FTC: Urang make panghasilan earning auto affiliate Tumbu. Tambih deui. Parios 9to5Mac dina YouTube pikeun langkung seueur warta Apple:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *