Koréksi éjahan anjeun sacara otomatis

Diropéa dina 9 Oktober 2022
Upami anjeun gaduh éjahan otomatis sareng pamariksaan grammar diaktipkeun, Outlook kedah otomatis ngingetkeun anjeun kana kasalahan naon waé dina pesen email anu anjeun jieun. Kalayan mariksa ejaan Outlook henteu jalan, anjeun tiasa mopohokeun kasalahan anu tiasa henteu profésional atanapi ngerakeun. Diajar panyabab paling umum tina masalah ieu sareng ngabéréskeunana gancang.
Perbaikan ieu dilarapkeun ka Outlook pikeun Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, sareng Outlook 2010. Christin Hume / Unsplash

Nyababkeun Outlook Éja Cék Teu Gawé

Fitur praktis ieu nyalametkeun anjeun tina kasalahan éjahan anu ngerakeun. Naon anu nyababkeun cék éjaan Outlook salah, atanapi henteu jalanna? Aya sababaraha faktor anu tiasa nyababkeun cek ejaan henteu tiasa dianggo dina Outlook.

  • Fitur Éjahan sareng Tatabasa Otomatis pareum.
  • Basa salah.
  • Patch korup atanapi pamasangan Outlook.

Kumaha Fix Outlook Spell Check Teu Gawé

Nalika berpungsi leres, alat Outlook Éjahan sareng Tatabasa ngabéjaan anjeun ku ngagariskeun kasalahan anu mungkin. Ieu mangrupikeun indikator visual anu pasti-seuneu yén éta jalanna leres. Troubleshoot kamungkinan masalah pikeun manggihan alesan éta teu bisa dipake jeung ngalereskeun eta.
Balikan deui Outlook saatos unggal léngkah ngungkulan pikeun mastikeun yén sagala parobihan diterapkeun.

  1. Balikan deui Outlook. Saatos Outlook balikan deui, pastikeun alat cék mantra jalan sakumaha sakuduna. Éta frustasi, tapi balikan deui tiasa ngalereskeun seueur masalah.
  2. Setel Outlook Otomatis Cék. Pastikeun Outlook disetel pikeun mariksa éjahan anjeun unggal anjeun ngirim talatah surelek.
  3. Robah basa standar dina Outlook. Variasi basa tiasa ngajantenkeun alat cek ejaan henteu jalan leres. Kusabab Outlook nganggo MS Word pikeun ngarang, anjeun panginten hoyong mastikeun yén éta ogé disetel ka basa naon. Contona, Inggris Inggris jeung AS Inggris ngeja loba kecap rada béda.
  4. Jalankeun Cék Éjahan sacara manual. Asupkeun sababaraha kecap anu salah eja kana talatah surelek anyar, teras pilih Tinjauan > Éjahan & Tatabasa pikeun ngajalankeun cék Éjahan jeung Tatabasa sacara manual. Ieu ngidinan Anjeun pikeun ningali lamun cek mantra jalan pisan.
  5. Pareuman Pesen Ignoring. Pariksa pikeun ningali naha cék ejaan teu malire sababaraha bagian tina pesen email anjeun. Upami Outlook disetel pikeun malire daérah dina balesan sareng pesen anu diteruskeun, éta tiasa nyababkeun alat éta henteu jalan. Buka File > Pilihan > Surat jeung hapus pilihan Abaikan teks talatah asli dina balesan atawa teruskeun dina Tulis talatah , terus pilih OK .
  6. Ngalereskeun Outlook. Upami éta henteu tiasa dianggo, cobian ngalereskeun Outlook. Upami jalanna sacara manual, tapi henteu otomatis, teraskeun prosés ngungkulan.

Cék Éja Teu Gawé di Outlook.com

Henteu aya pamariksa ejaan anu aya dina versi online Microsoft Outlook. Gantina, paké ekstensi browser sapertos Grammarly, kamampuan pamariksaan mantra anu diwangun dina sistem anjeun, atanapi pasang aplikasi mariksa ejaan sareng grammar.
Dina Windows 8 sareng engké, anjeun tiasa ngaktipkeun pilihan koreksi otomatis sistem. Pindah ka Setélan PC teras teang kecap- kecap anu salah éja Autocorrect sareng Sorot kecap anu salah éja , teras aktipkeun duanana. FAQ

    • Kumaha cara ngaktipkeun cek ejaan di Outlook? Pikeun ngaktipkeun cek ejaan otomatis dina versi Outlook desktop, buka File > Pilihan > Surat > Tulis Pesen . Pilih Sok pariksa éjahan sateuacan ngirim . Pikeun mariksa surelek sacara manual, buka Review > Éjahan & Tatabasa .
    • Kumaha carana ngalereskeunana nalika Outlook henteu ngirim email? Pikeun ngalereskeun Outlook nalika éta henteu ngirim email, cobian buka email anu macét dina Draf sareng ngirim deui. Pariksa kasalahan kasalahan dina alamat surélék panarima, pariksa sambungan internét anjeun, pastikeun sandi anjeun nyingkronkeun, sarta pastikeun ukuran lampiran teu nyegah pesen ti dikirim. Anjeun panginten kedah nganggo alat Perbaikan Outlook upami anjeun masih gaduh masalah.
    • Kumaha carana ngalereskeun tampilan email Outlook? Pikeun ngareset panempoan surelek Outlook Anjeun upami tos dirobih, buka bar menu, pilih View , teras pilih Reset View . Alternatipna, pilih Robah Témbongkeun tur pilih Compact , Single , atawa Nilik . Pilih Larapkeun Témbongkeun Ayeuna ka Polder Surat Lain pikeun nyimpen parobahan anjeun dina sadaya polder surat.

Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Panganyarna Saban Poé Ngalanggan

Kuring gaduh basa standar Outlook disetel ka hiji basa, tapi nalika kuring ngawalon surelek ditulis dina sejen, proofing kuring pindah ka basa éta. Dina kasus kuring, basa Inggris (AS) sareng Inggris (Inggris). Abdi nganggo Outlook 2007, sareng sadaya setélan windows / lokal kuring diatur kalayan leres. avatar pamaké pulsarjune pulsarjune 1.2911 lencana emas12 lencana pérak21 lencana perunggu ditanya 23 Apr 2012 di 16:01 avatar pamaké RJFalconer 1 Ieu kusabab fitur deteksi basa otomatis diaktipkeun. Pikeun mareuman:

  1. Buka talatah e-mail anyar.
  2. Dina tab Pesen, dina grup Proofing, klik panah dina Ejaan.
  3. Klik gambar Tombol Atur Basa.
  4. Pupus centang kotak centang Deteksi basa sacara otomatis.

diwaler 22. Apr 2014 di 9:13 avatar pamaké Michael urang MichaelMichael 811 pérak badge1 perunggu badge 1 Diideuan ku koméntar Onxx, kuring mendakan solusi;

  • Alat, Pilihan
  • Éjahan sareng Koréksi Otomatis
  • Popular (?!)
  • Setélan Basa
  • Édit Basa -> Setel «Basa éditan primér»
  • Ngédit Basa -> Hapus basa anu teu dipikahayang tina «Basa éditan anu diaktipkeun»

Avatar pamaké komunitas diwaler 3. Méi 2012 di 10:20 avatar pamaké RJFalconer RJFalconerRJFalconer 10.1k4 lencana emas 42 lencana pérak51 lencana perunggu 1 Abdi nganggo Outlook vérsi 14 rangkep sareng Microsoft Office Professional Plus 2010. Pikeun maksakeun basa proofing janten dialek Inggris abdi, abdi milih «File> Options> Language», teras (upami teu acan aya, «[Tambahkeun basa éditan tambahan]» jeung) tangtukeun basa kuring salaku standar dina “Pilih Basa Ngédit” jandela, teras cabut basa anu sanés. Outlook merlukeun balikan deui sanggeus parobahan ieu. diwaler 6. Desember 2012 di 11:54 avatar pamaké benklaasen Di sisi kuring sorangan sareng Outlook 2010 (dimana kuring langkung interset dina Autocorrect tibatan proofing), ieu didamel: Nalika di jero pesen:

  • Review -> basa -> basa (ka-2 kalina) -> proofing -> set proofing language,
  • bari dialog nu masih kabuka: «Set salaku basa standar» = enya, «Ngadeteksi basa otomatis» = euweuh.

avatar pamaké RJFalconer RJFalconer 10.1k4 lencana emas 42 lencana pérak51 lencana perunggu diwaler 19. Agustus 2014 di 9:57 avatar pamaké Relaxed1 Relax1 Relax1 1892 lencana pérak14 lencana perunggu Pikeun Outlook 2013: 1 Saatos balikan deui aplikasi dianggo dina pesen anyar . diwaler 15. Desember 2016 di 11:52 avatar pamaké Saran SaranSaran 2402 lencana pérak6 lencana parunggu Solusi anu kuring mendakan pikeun masalah ieu nyaéta nambihan basa Inggris salaku basa anyar kana windows sareng keyboard anjeun nyalira dipilih (mun teu gaduh karakter anu salah nalika nyerat) Lamun make program Office, proofreader sok pindah ka basa nu dipilih dina bar basa. Upami teu aya bar basa, anjeun ngan ukur gaduh hiji basa anu dipilih dina windows sareng program kantor ngalihkeun proofreader kana basa ieu. diwaler 23. Juli 2014 di 07:34 Avatar pamaké Hüseyin Yağlı Pindah ka setélan > Wewengkon & Basa. Dina «Keyboard jeung Basa»> klik Robah Keyboard. Pencét tombol “Tambahkeun”. klik tombol «+ pikeun basa nu Anjeun hoyong ejaan cek di». Teras Klik «+ keyboard» Ayeuna tombol centang pilihan «+ Show More» Pilih keyboard anu anjeun gaduh. Ayeuna klik «ok» jeung anjeun geus rengse. Anjeun teras ogé tiasa ngalihkeun basa keyboard alternatip anjeun ka posisi standar ku ngaklik dinya teras ngaklik «Pindahkeun Kaluhur». janten anjeun tiasa gaduh basa Inggris sareng keyboard Spanyol atanapi sabalikna. Miharep ieu mantuan FYI kuring dina win 7 Hatur nuhun diwaler 10. Oktober 2018 di 13:12 avatar pamaké cHEP

Teu aya anu hoyong komunikasina ngagaduhan kasalahan éjahan, janten Microsoft Outlook ngabantosan ku cara otomatis mariksa ejaan email sateuacan dikirim.
Microsoft Outlook lulugu Teu aya anu hoyong komunikasina ngagaduhan kasalahan éjahan, janten Microsoft Outlook ngabantosan ku cara otomatis mariksa ejaan email sateuacan dikirim. Tangtosna anjeun tiasa pariksa sacara manual sateuacan ngirim ku muka email Outlook sareng angkat ka: Resensi > Éjahan & Tatabasa Tapi saha anu hoyong ngalakukeun ieu pikeun unggal email anu anjeun kirimkeun. Sabalikna, klien desktop Microsoft Outlook gaduh setélan anu maksa mariksa ejaan pikeun lumangsung saatos anjeun ngaklik tombol Kirim . Upami teu aya kasalahan, email dikirim sapertos biasa. Upami aya kasalahan éjahan, Outlook masihan anjeun pilihan pikeun ngabenerkeun éta sateuacan email dikirim. Ieu kanggo PC anu ngajalankeun Outlook Dilbert jeung BitcoinHak Cipta Scott Adams, Inc./Distributed by Universal Uclick for UFS Pikeun ngaktipkeun fitur ieu, buka aplikasi desktop Outlook teras klik: File > Pilihan Tingali gambar di handap ieu: Outlook 1Ngaksés OptionsNext. dina bagian Surat > Tulis Pesen , togél dina kotak centang Salawasna parios éjahan sateuacan ngirim . Tingali gambar di handap ieu: Outlook 2Aktipkeun Spell CheckNow, klik OK di pojok katuhu handap pikeun nyimpen sareng nutup panel Options . Tingali gambar di handap ieu: Outlook 1Nyimpen robahan ayeuna anjeun, nalika urang ngaklik Kirim dina email anu aya kasalahan éjahan, Microsoft Outlook bakal nyandak éta sareng masihan anjeun kasempetan pikeun ngarobih. Tingali gambar di handap ieu: Outlook 4Mariksa ejaan dina aksiLamun pamariksa ejaan manggihan kecap salah eja sarta anjeun hayang ngarobahna, klik Bolay . Atawa, Anjeun bisa make salah sahiji saran na. Tingali gambar di handap ieu dimana “Savvy” salah eja: Outlook 5Ngabolaykeun surelek AnjeunLamun anjeun milih ngabolaykeun, kotak dialog bakal muka nu ngidinan Anjeun kaluar ngirim surelek. Klik No pikeun ngeureunkeun email ti keur dikirim. Tingali gambar di handap ieu: Outlook 6Batal ngirim surelek Anjeun Catetan! Pamariksa ejaan moal nyokot kecap salah, ngan kecap nu salah ejahan. Janten, upami anjeun badé ngetik “Savvy” tapi sanés ngetik “Savoy”, panyemak mantra moal nyandak éta kusabab “Savoy” mangrupikeun kecap anu leres dieja. Anjeun réngsé. Mangga ngarasa Luncat pikeun babagi pos ieu! Salah sahiji cara pikeun ngabagikeun nyaéta ngalangkungan Twitter . Ngan klik ikon Tweet di handap. Ieu bakal ngaluncurkeun Twitter dimana anjeun ngaklik ikonna pikeun masangkeun Tweet .

Parios TechSavvy.Life pikeun tulisan blog dina smartphone, PC, sareng Mac! Anjeun tiasa ngirim email ka kami di [email protected] pikeun koméntar atanapi patarosan. Tweet

Abdi hoyong ngadangu ti anjeun

Mangga ngarasa Luncat ka ninggalkeun comment hiji. Abdi hoyong ngadangu ti anjeun. Naha anjeun gaduh patarosan téknologi komputer atanapi alat pinter? Kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab patarosan anjeun. Ngan ngirim email ka [email protected] Punten sebutkeun alat, aplikasi sareng versi anu anjeun anggo. Pikeun mantuan kami kaluar, Anjeun bisa ngirim Potret layar data Anjeun patali patarosan anjeun. Pangarang Vietnam eBook on Battle for Tra Bong: Kajadian sareng Saatosna Abdi Raymond Oglesby, spesialis Téknologi Inpormasi (IT) sareng 30 taun di lapangan. Kuring parantos ngajarkeun Aplikasi Microsoft sareng komputer troubleshot di 15 nagara sareng seueur Amérika Serikat. Karir kuring fokus kana mainframes sareng desktops tina pamekaran aplikasi dugi ka palaksanaan. Kuring geus ditulis ratusan program pikeun sagala rupa arsitéktur. Kuring mutuskeun pikeun ngamimitian blog pikeun ngabagi pangaweruh sareng pangalaman sareng anjeun. Abdi badé ngapdet blog ieu sahenteuna dua kali saminggu ngeunaan aplikasi telepon pinter ka Windows.
Punten tinggalkeun Koméntar atanapi Tweet. Abdi hoyong ngadangu ti anjeun. Naha anjeun gaduh patarosan téknologi komputer? Kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab patarosan anjeun. Punten sebutkeun aplikasi sareng versi anu anjeun anggo. Pikeun mantuan kuring kaluar, Anjeun bisa ngirim Potret layar data Anjeun patali patarosan anjeun.
Tingali sadaya tulisan ku Raymond

Napigasi pos

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *