hp-concentra-wrapper-portlet


lampah Dokumén ieu kanggo komputer HP sareng Compaq nganggo Windows 10 sareng Windows 8 . Windows ngidinan Anjeun pikeun nyambungkeun sababaraha komputer dina jaringan asal. Ieu mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngabagi file di bumi. Dokumén ieu nyayogikeun pitunjuk pikeun nyetél sareng ngabagi polder sareng file dina jaringan asal nirkabel.

Nyetél jaringan lokal sareng babagi payil

Nyetél jaringan asal nganggo hardware nirkabel.

Catetan: Pikeun ngalakukeun sababaraha léngkah dina dokumén ieu anjeun kedah asup kana Windows nganggo akun administratif utama. Biasana ieu akun munggaran anu dijieun nalika komputer mimiti diaktipkeun.

Hambalan 1: Sateuacan Anjeun ngawitan

Sateuacan Anjeun ngamimitian nyetel jaringan lokal, pastikeun Anjeun gaduh hardware handap:

  • Kartu panganteur jaringan nirkabel (NIC) atawa port jaringan nirkabel on-the-motherboard pikeun tiap komputer.
  • Pastikeun komputer gaduh anteneu jaringan nirkabel. Anteneu bisa jadi bagian tina hardware jaringan internal, atawa anteneu bisa jadi éksternal sarta kudu disambungkeun ka tukang komputer.
  • Router nirkabel atanapi titik aksés. Upami anjeun peryogi hub jaringan, konsultasi sareng spesialis jaringan di toko komputer lokal anjeun pikeun nangtukeun hub anu nyumponan kabutuhan anjeun.

Turutan léngkah-léngkah ieu sateuacan anjeun neraskeun nyetél sareng nyambungkeun hardware jaringan anjeun:

  • Pegatkeun sambungan tina Internét. Upami Anjeun gaduh DSL atawa modem kabel, pegatkeun sambungan na.
  • Pareuman sagala software firewall. Parangkat lunak firewall tiasa ngaganggu setelan jaringan. Anjeun tiasa ngaktipkeun firewall saatos setelan jaringan parantos réngsé.

Lengkah 2: Nyetél tur sambungkeun hardware jaringan pikeun jaringan lokal

Setel sareng hurungkeun kakuatan kanggo router jaringan nirkabel atanapi alat jaringan sanés. Turutan parentah nu disadiakeun ku produsén pikeun nyambungkeun kabel broadband atawa modem DSL ka router tur nyetel kaamanan pikeun jaringan nirkabel.

Catetan: Dina sababaraha kasus, modem sareng router digabungkeun kana hiji alat, sareng tiasa disebat salaku titik aksés nirkabel.

Conto jaringan nirkabel

Konpigurasikeun router nirkabel

Router mangrupikeun pusat komunikasi jaringan asal anjeun. Pikeun ngonpigurasikeun router nirkabel pikeun jaringan lokal anjeun, sambungkeun router kana modem (upami router sareng modem misah), sareng samentawis sambungkeun kabel jaringan tina komputer ka router nirkabel. Turutan parentah instalasi husus nu datang jeung router Anjeun. Router sareng komputer kedah nganggo protokol komunikasi anu sami (802.11a, 802.11b, 802.11g, atanapi 802.11n).

  1. Sambungkeun kabel jaringan tina port jaringan dina komputer ka hiji dina router nirkabel.
  2. Hurungkeun komputer sareng ngantosan Windows dibuka sareng nyambung ka router.
  3. Buka browser wéb sareng ketik alamat IP router pikeun nyambung ka router.
    Tempo tabel di handap pikeun alamat IP router umum, ngaran pamaké, jeung kecap akses.

    Catetan: Inpormasi anu didaptarkeun dina tabél biasana dianggo ku produsén router anu populér. Upami inpormasi éta henteu leres pikeun router anjeun, parios ka produsén.

    Setélan router umum
    Router Ngaran Brand Alamat IP Router Ngaran pamaké Sandi
    3Kom http://192.168.1.1 admin
    D-Tumbu http://192.168.0.1 admin
    Linksys http://192.168.1.1 admin
    Netgear http://192.168.0.1 admin sandi
  4. Upami dipenta, lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses router standar.
  5. Turutan pituduh pikeun ngonpigurasikeun setélan kaamanan router.
    • Ngaran pikeun router (SSID) : Ieu bisa jadi ngaran jaringan anjeun. Ketik ngaran anyar. Ulah make ngaran standar.
    • Jenis kaamanan : Contona, WPA, WPA2, atawa WEP. Anjeun kedah nyetél kaamanan nirkabel nalika anjeun ngonpigurasikeun router.
    • Sandi atanapi kecap akses : Ulah nganggo sandi kosong. Pikeun kaamanan anu langkung saé, paké kecap akses atanapi kecap akses anu langkung ti 8 karakter sareng ngandung hurup sareng nomer.
    • Ngaran administrator sareng kecap akses : Ieu mangrupikeun nami akun pangguna anu diidinan ngarobih setélan router. Upami anjeun hoyong ngantunkeun nami pangguna standar (admin), pastikeun pikeun ngarobih kecap konci.

Nguji sambungan jaringan nalika kabel jaringan masih disambungkeun, pegatkeun sambungan kabel jaringan, lajeng neruskeun lengkah saterusna pikeun ngajalankeun wizard setelan jaringan nirkabel.

Lengkah 3: Jalankeun wizard setelan jaringan nirkabel Windows pikeun nambahkeun alat kana jaringan

Pake wizard setelan jaringan Windows pikeun nambahkeun komputer jeung alat ka jaringan.

  1. Dina Windows, klik katuhu ikon sambungan jaringan dina baki sistem.Ikon sambungan jaringan dina baki sistem
  2. Klik Open Network and Internet Settings.Ngabuka setélan Jaringan sareng Internét
  3. Dina kaca status jaringan, gulung ka handap teras klik Network and Sharing Center.Muka Network jeung Sharing Center
  4. Klik Set up a new connection or network.Ningali inpormasi jaringan dasar anjeun nganggo Setel sambungan atanapi jaringan anyar anu dipilih
  5. Klik Set up a new network.Milih hiji pilihan sambungan kalawan Setel jaringan anyar dipilih
  6. Klik Salajengna, teras turutan parentah dina-layar pikeun nyetél jaringan nirkabel. Lamun setelan jaringan geus réngsé, teruskeun ka lengkah saterusna pikeun nyambung ka jaringan.

Lengkah 4: Sambungkeun ka jaringan lokal

Nyambung ka jaringan lokal.

Catetan: Dina komputer notebook, pastikeun alat nirkabel diaktipkeun. Kanggo sabagéan ageung komputer notebook, aya lampu LED atawa lampu dina kenop keyboard jeung simbol ieu glows bulao lamun alat nirkabel dihurungkeun tur diaktipkeun, sarta glows oranyeu nalika pareum atawa ditumpurkeun. Sababaraha model komputer notebook tiasa nganggo skéma warna anu béda.

  1. Dina Windows, klik ikon sambungan jaringan dina baki sistem.Ikon sambungan jaringan dina baki sistem
  2. Dina daptar jaringan, pilih jaringan nirkabel anu anjeun hoyong sambungkeun, teras klik Sambungkeun.Milih jaringan nirkabel
  3. Asupkeun frase pass jaringan (atawa konci kaamanan) pikeun jaringan nirkabel dipilih, lajeng klik Next.Komputer nyambung ka jaringan.
  4. Klik OK. Ulang léngkah ieu pikeun tiap komputer dina jaringan.

Lengkah 5: Bagikeun drive, polder, sareng file dina jaringan lokal

Anjeun kedah ngaktipkeun penemuan jaringan pikeun ngakses komputer dina jaringan. Anjeun ogé tiasa nyetél file sareng panyitak pikeun dibagikeun sareng ngarobih pilihan ngabagi pikeun file atanapi polder khusus.

Hurungkeun penemuan jaringan sareng babagi file sareng printer dina jaringan lokal

Turutan léngkah-léngkah ieu pikeun muka setélan babagi canggih tur ngaktipkeun kapanggihna jaringan sarta babagi payil jeung printer.

  1. Dina Windows, klik katuhu ikon Sambungan jaringan dina baki sistem.Ikon sambungan jaringan dina baki sistem
  2. Klik Open Network and Internet Settings.Ngabuka setélan Jaringan sareng Internét
  3. Dina kaca status jaringan, gulung ka handap teras klik Network and Sharing Center.Muka Network jeung Sharing Center
  4. Dina jandela kénca, klik Robah setélan babagi canggih.Network jeung Sharing Center
  5. Pilih duanana Hurungkeun panemuan jaringan sareng Hurungkeun babagi file sareng printer dina profil babagi anu anjeun hoyong robih.

    Catetan: Aya setelan babagi pikeun profil Pribadi anjeun, profil Tamu atawa Umum, sarta Sadaya jaringan.

    Jandéla setélan babagi canggih

  6. Klik Simpen parobahan.

Setel pilihan babagi sareng idin pikeun file atanapi polder khusus dina jaringan lokal

Setel pilihan babagi payil sareng polder non-publik tina komputer anu eusina anjeun hoyong bagikeun. Pikeun ngabagi polder non-publik, laksanakeun ieu:

Catetan: Microsoft pensiunan fitur Homegroup dina Windows 10 April 2018 Update.

  1. Dina Windows, milarian sareng buka File Explorer.
  2. Kotektak ka polder nu Anjeun hoyong bagikeun.
  3. Klik-katuhu polder, pilih Pasihan aksés, teras klik Hapus aksés (pikeun ngahapus pilihan ngabagi) atanapi Jalma khusus (pikeun nambihan ijin ngabagi énggal).Menu pikeun masihan aksés ka polder
  4. Upami anjeun milih jalma spésifik, jandela File Sharing némbongan.
  5. Pencét panah ka handap sareng pilih pangguna anu anjeun hoyong bagikeun. Upami pangguna teu didaptarkeun, ketik nami pangguna atanapi alamat email, teras klik Tambah.Tambahkeun pamaké anyar pikeun babagi kalawan
  6. Pencét panah ka handap dina Tingkat Idin pikeun nyetél tingkat idin pikeun unggal pangguna atanapi grup.Pilih tingkat idin pikeun unggal pangguna atanapi grup
  7. Klik Bagikeun.

Lengkah 6: Nguji jaringan lokal

Buka jandela jaringan Windows tur kotektak polder nu dibagikeun dina unggal komputer atawa alat dina jaringan pikeun mastikeun babagi geus disetel bener.

  1. Dina kotak teang Windows, teang jeung buka Tempo komputer jaringan jeung alat. Jandela Network muka tur mintonkeun komputer jeung alat nu dideteksi dina jaringan.Klik Témbongkeun komputer jaringan jeung alat dina hasil teangan
  2. Pencét dua kali nami komputer atanapi alat anu anjeun hoyong aksés. Upami dipenta, lebetkeun nami pangguna sareng kecap akses pikeun nyambung ka komputer atanapi alat.Klik dua kali komputer atawa alat nu Anjeun hoyong akses
    • Upami komputer tiasa maca sareng ngaksés file tina komputer jauh, komputer atanapi alat jauh disetél leres. Kotektak ka unggal komputer sadia atawa alat ti unggal komputer dina jaringan. Upami aya masalah, malikan deui léngkah ieu sareng pastikeun yén setélanna leres.

Nalika sadaya komputer tiasa maca sareng ngaksés file tina komputer sanés dina jaringan, teraskeun kana lengkah salajengna pikeun ngaktipkeun aksés Internét dina jaringan lokal.

Lengkah 7: Aktipkeun aksés Internét sareng firewall dina jaringan lokal

Saatos Anjeun mastikeun yén jaringan asal Anjeun sanggup nransferkeun payil, sambungkeun jeung aktipkeun sambungan Internet pikeun komputer nu boga aksés Internet.

awas: Pastikeun unggal komputer nu boga aksés Internet ditangtayungan ogé tina ancaman kaamanan. Sahenteuna, unggal komputer kedah gaduh sambungan Internet na ditangtayungan ku firewall sarta Windows kudu diropéa kalawan apdet kritis panganyarna ti Microsoft Windows Update. Upami aya kagiatan jahat ngalangkungan hiji komputer, kagiatan éta tiasa gancang nyebarkeun ka sakumna jaringan.

Dua komputer tiasa gampang dihubungkeun pikeun ngabagi file antara aranjeunna atanapi ngabagi internét, printer di antara aranjeunna. Prosésna biasana saderhana sareng tiasa dilakukeun ku sababaraha alat hardware sareng sakedik pangaweruh parangkat lunak. Artikel ieu bakal ngabejaan Anjeun tentang sagala rupa cara pikeun nyambungkeun dua komputer.

Ngabagikeun Internét Dina Sistem Operasi Windows

Turutan léngkah-léngkah ieu pikeun nyambungkeun dua komputer anu gaduh sistem Operasi Windows pikeun ngabagi internét: Lengkah 1: Sambungkeun dua Komputer nganggo kabel ethernet. Lengkah 2: Klik Start-> Control Panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Center. Buka Networks and Sharing Center Lengkah 3: Klik pilihan Robah Adaptor Setélan di belah kénca luhur jandela. Lengkah 4: Pilih sambungan Wi-Fi sareng sambungan Ethernet sareng-Klik katuhu sambungan Wi-Fi. Pilih Ethernet jeung sambungan WiFi Lengkah 5: Pencét Bridge Connections. Saatos sababaraha waktos, Wi-Fi komputer anjeun bakal dibagikeun sareng komputer anu sanés. Sambungan Sasak

Bagikeun file tina Windows ka Windows

Turutan léngkah-léngkah ieu pikeun nyambungkeun dua komputer anu gaduh sistem Operasi Windows pikeun ngabagi file antara aranjeunna: Lengkah 1: Sambungkeun dua Komputer nganggo kabel ethernet. Lengkah 2: Klik Start-> Control Panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Center. Lengkah 3: Klik pilihan Robah Advanced Sharing Settings di belah kénca luhur jandela. Robah Setélan Sharing Advanced Lengkah 4: Hurungkeun babagi payil. Pariksa Aktipkeun file sareng babagi printer. Hurungkeun babagi payil jeung printer Lengkah 5: Pikeun Bagikeun polder tuturkeun léngkah-léngkah ieu-

  • Pindah ka lokasi polder.
  • Pilih polder anu anjeun hoyong bagikeun.
  • Klik dina tab Bagikeun lajeng dina jalma husus
  • Pilih Sadayana tina menu turun-handap.
  • Klik Bagikeun
  • Klik Rengse

Ngabagikeun Setélan Lengkah 6: Buka File Explorer dina komputer anu sanés. Lengkah 7: Di sisi kénca handap judul Network anjeun bakal manggihan ngaran komputer munggaran anjeun. Klik dina ngaran. Lengkah 8: Salin polder anu dibagikeun ka komputer kadua anjeun.

Ngabagikeun Internét Ti Mac

Handap léngkah-léngkah pikeun nyambungkeun dua MAC pikeun ngabagi internét. Lengkah 1: Sambungkeun dua Komputer nganggo kabel ethernet. Lengkah 2: Klik dina Apple Menu-> System Preferences-> Sharing-> Internet Sharing box. kotak Internet Sharing Lengkah 3: Klik Bagikeun sambungan anjeun tina kotak turun-handap. Aya di tengah jandela. A menu turun-handap bakal muncul. Bagikeun sambungan anjeun Lengkah 4: Pilih pilihan Wi-Fi tina menu turun-handap. Lengkah 5: Pilih kotak Ethernet. Jang ngalampahkeun kitu ngabagi sambungan Internét MAC anjeun sareng komputer anu ayeuna disambungkeun. Pilih kotak Ethernet

Ngabagikeun Payil Tina Hiji sistem MAC ka Sistem MAC anu sanés

Turutan léngkah ieu pikeun nyambungkeun dua MAC pikeun ngabagi file. Lengkah 1: Sambungkeun dua Komputer nganggo kabel ethernet. Lengkah 2: Klik Go-> Connect to Server-> Browse. Lengkah 3: Klik dua kali dina ngaran MAC Kadua. Lengkah 4: Kotak dialog bakal muncul. Lebetkeun sandi komputer kadua pikeun nyambung ka komputer kadua. Lengkah 5: Klik Connect. Éta aya di sisi katuhu handap jandela pop-up. Klik Sambungkeun Lengkah 6: Buka Finder. Buka Finder Lengkah 7: Pindahkeun file kana MAC anu sanés. Milarian file anu anjeun hoyong pindahkeun kana MAC anu kadua, salin ku ngaklik sareng pencét Command + C, klik nami MAC anu sanés di belah kénca handap jandela Finder, buka folder anu anjeun pikahoyong, teras pencét Command + V. .

Ngabagikeun Payil Ti Mac ka Windows

Turutan léngkah ieu pikeun nyambungkeun MAC ka Windows pikeun ngabagi file. Lengkah 1: Sambungkeun dua Komputer nganggo kabel ethernet. Hambalan 2: Aktipkeun babagi payil dina komputer windows. Klik Start->Control Panel->Network and Internet->Network and Sharing Center. Klik Advanced Bagikeun Setélan jeung Cék Hurungkeun file jeung kotak babagi printer. Lengkah 3: Bagikeun polder. Klik Start-> Pilih polder pikeun dibagikeun-> Klik tab Bagikeun-> Klik jalma spésifik-> Pilih Dulur-> Klik Bagikeun lajeng Rengse. Bagikeun polder Lengkah 4: Aktipkeun babagi payil dina komputer MAC. Klik dina Apple Menu-> System Preferences-> Sharing-> File Sharing box-> Robah idin Dulur tina Read Only to Read and Write. Aktipkeun babagi payil Lengkah 5: Bagikeun polder tina MAC anjeun. Klik ikon di handap daptar polder nu dibagikeun, teras klik dua kali polder nu Anjeun hoyong bagikeun. Lengkah 6: Aksés payil MAC tina komputer Windows. Klik Start-> File Explorer-> Ngaran MAC di kénca handap Network. Buka folder dibagikeun-> Pilih file-> Pencét Ctrl + C-> Pindah ka folder dina komputer Anjeun teras pencét Ctrl + V. Lengkah 7: Aksés file komputer Windows tina MAC. Buka Finder-> Klik ngaran komputer Windows anjeun di belah kénca handap jandela. Buka folder dibagikeun-> Pilih file teras pencét Komando + C-> Pindah ka folder dina MAC anjeun teras pencét Komando + V.

Naon Nyaho

  • Sambungkeun duanana komputer nganggo hiji kabel, sapertos crossover Ethernet atanapi kabel USB tujuan khusus.
  • Atanapi, sambungkeun PC liwat infrastruktur sentral, sapertos hub Ethernet atanapi USB. Dua kabel diperlukeun.
  • Pikeun komputer sareng laptop anu langkung énggal, sambungkeun sacara nirkabel liwat Wi-Fi, Bluetooth, atanapi infra red. Wi-Fi pikaresep.

Artikel ieu ngajelaskeun kumaha nyambungkeun dua komputer ka hiji jaringan asal. Anjeun tiasa make jaringan jenis ieu pikeun babagi payil, printer atawa alat periferal sejen, sarta sambungan internét.
Lifewire / Harga Maddy

Sambungkeun Dua Komputer Langsung Sareng Kabel

Cara konvensional pikeun jaringan dua komputer ngalibatkeun nyieun link dedicated ku plugging hiji kabel kana dua sistem. Anjeun panginten peryogi kabel silang Ethernet, kabel serial modem null atanapi kabel periferal paralel, atanapi kabel USB tujuan khusus.

Sambungan Ethernet

Metoda Ethernet mangrupa pilihan pikaresep sabab ngarojong hiji dipercaya, sambungan-speed tinggi kalawan konfigurasi minimal diperlukeun. Ogé, téhnologi Ethernet nawarkeun solusi paling umum-tujuan, sahingga jaringan kalawan leuwih ti dua komputer bisa diwangun engké.
Upami salah sahiji komputer anjeun gaduh adaptor Ethernet, tapi anu sanésna gaduh USB, kabel crossover Ethernet tiasa dianggo ku cara nyolok heula unit konverter USB-to-Ethernet kana port USB komputer.

Sambungan Serial sareng Paralel

Jenis kabel ieu, disebut Sambungan Kabel Langsung dina Microsoft Windows, nawiskeun kinerja anu langkung handap tapi fungsionalitas dasar anu sami sareng kabel Ethernet. Anjeun tiasa resep pilihan ieu upami anjeun gaduh kabel Ethernet anu sayogi, sareng kacepetan jaringan henteu masalah. Kabel serial sareng paralel henteu kantos dianggo pikeun jaringan langkung ti dua komputer.

Sambungan USB

Kabel USB 2.0 biasa atanapi anu langkung énggal sareng konektor Tipe-A tiasa nyambungkeun dua komputer langsung ka unggal anu sanés. Anjeun tiasa langkung milih pilihan ieu tibatan anu sanés upami komputer anjeun kakurangan adaptor jaringan Ethernet anu fungsional.
Sambungan khusus sareng kabel Ethernet, USB, serial, atanapi paralel merlukeun:

  • Unggal komputer boga panganteur jaringan fungsi kalawan jack éksternal pikeun kabel.
  • Setélan jaringan dina unggal komputer dikonpigurasikeun.

Hiji saluran telepon atawa kabel listrik teu bisa dipaké pikeun nyambungkeun langsung dua komputer pikeun jaringan.

Sambungkeun Dua Komputer Sareng Kabel Ngaliwatan Infrastruktur Pusat

Tinimbang kabel dua komputer langsung, komputer bisa ngagabung teu langsung ngaliwatan fixture jaringan sentral. Metoda ieu merlukeun dua kabel jaringan, hiji nyambungkeun unggal komputer ka fixture nu. Sababaraha jinis fixtures aya pikeun jaringan bumi:

  • Hub Ethernet, saklar, sareng router.
  • hub USB.
  • Saluran telepon sareng saluran listrik.

Nerapkeun metoda ieu mindeng merlukeun waragad up-hareup tambahan pikeun meuli leuwih kabel sarta infrastruktur jaringan. Nanging, éta mangrupikeun solusi tujuan umum anu nampung sajumlah alat anu wajar (contona, sapuluh atanapi langkung). Anjeun sigana bakal resep pendekatan ieu upami anjeun badé ngalegaan jaringan anjeun ka hareup.
Seuseueurna jaringan kabel nganggo téknologi Ethernet. Alternatipna, hub USB tiasa dianggo saé, sedengkeun jaringan asal powerline sareng telepon nawiskeun bentuk unik tina infrastruktur sentral. Solusi Ethernet standar umumna tiasa dipercaya sareng nawiskeun kinerja anu luhur.

Sambungkeun Dua Komputer sacara nirkabel

Dina taun-taun ayeuna, solusi nirkabel parantos ningkat popularitasna pikeun jaringan bumi. Sapertos solusi kabel, sababaraha téknologi nirkabel aya pikeun ngadukung jaringan dua komputer dasar.

Sambungan Wi-Fi

Sambungan Wi-Fi tiasa ngahontal jarak anu langkung ageung tibatan alternatif nirkabel. Seueur komputer anu langkung énggal, khususna laptop, ngandung kamampuan Wi-Fi anu diwangun, janten pilihan anu dipikaresep dina kalolobaan kaayaan. Wi-Fi tiasa dianggo nganggo atanapi henteu nganggo alat jaringan. Kalawan dua komputer, jaringan Wi-Fi dikurangan fixture a (ogé disebut mode ad hoc) basajan pikeun nyetél.

Sambungan Bluetooth

Téknologi Bluetooth ngadukung konéksi nirkabel anu berkecepatan tinggi antara dua komputer tanpa peryogi alat jaringan. Bluetooth ilahar dipaké nalika jaringan komputer jeung alat handheld konsumen kawas cellphone a.
Kalolobaan komputer desktop jeung heubeul teu mibanda kamampuhan Bluetooth. Bluetooth jalan pangalusna lamun kadua alat eta dina kamar nu sarua dina jarak deukeut hiji lianna. Pertimbangkeun Bluetooth upami anjeun resep kana jaringan sareng alat genggam sareng komputer anjeun henteu gaduh kamampuan Wi-Fi.

Sambungan Infrabeureum

Jaringan Infrabeureum aya dina laptop sababaraha taun sateuacan téknologi Wi-Fi atanapi Bluetooth janten populer. Sambungan Infrabeureum jalan antara dua komputer, teu merlukeun fixture a, tur mangrupakeun alesan gancang. Janten saderhana pikeun nyetél sareng dianggo, pertimbangkeun infra red upami komputer anjeun ngadukung, sareng anjeun henteu hoyong investasi usaha dina Wi-Fi atanapi Bluetooth.
Upami anjeun mendakan nyebatkeun téknologi nirkabel alternatif anu disebut HomeRF, anjeun tiasa aman teu malire. Téknologi HomeRF parantos leungit sababaraha taun ka pengker sareng sanés pilihan praktis pikeun jaringan bumi. FAQ

    • Kumaha kuring nyambungkeun dua komputer ka monitor tunggal? Salah sahiji cara anu langkung saderhana pikeun ngabagi monitor antara dua komputer nyaéta nganggo parangkat lunak sapertos Microsoft Remote Desktop, sanaos sambungan jauh kadang-kadang kalebet kakurangan sapertos tampilan lag sareng pikselasi. Loba monitor modern nawarkeun ogé leuwih ti hiji port pikeun input video, jadi Anjeun bisa fisik nyambungkeun duanana mesin ka layar tunggal. Kelemahan dina hal ieu nyaéta anjeun ogé kedah sacara manual ngarobih setélan pilihan input internal monitor unggal waktos anjeun badé ngalih.
    • Kumaha kuring nyambungkeun dua komputer ka hiji printer? Upami duanana komputer parantos ngabagi jaringan anu sami, masihan aranjeunna aksés ka printer anu sami gampang. Pastikeun printer disambungkeun ka PC utama Anjeun, teras buka Control Panel tur pilih Hardware jeung Sora > Tempo alat jeung printer . Klik katuhu dina printer nu Anjeun hoyong bagikeun tur pilih Printer properties > Sharing , teras pilih Share this printer . Ayeuna PC anu sanés dina jaringan anjeun tiasa mendakanana teras nyambungkeun.

Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Panganyarna Saban Poé Ngalanggan


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *