Upami anjeun teu gaduh hard drive internal anu kuat, investasi dina hard drive éksternal tiasa ngabantosan anjeun gancang nransper file antara komputer. Nanging, naon anu lumangsung nalika anjeun kéngingkeun hard drive Mac anu henteu tiasa dianggo sareng Windows? Anjeun panginten kedah pormat deui supados tiasa dianggo sareng kadua komputer. Anjeun kedah ngarobih hard drive Mac anjeun ka Windows. Windows ngagunakeun format file NFTS bari Mac drive ngagunakeun HFS, ieu hartina Macs teu bisa nulis ka NTFS drive bari Windows teu bisa maca atawa nulis HFS. Sanajan anjeun bisa manggihan software pihak-katilu meunang Mac hard drive pikeun gawé kalawan NTFS, sarta jandéla pikeun gawé kalawan HFS, ieu waragad duit, jeung anjeun bisa jadi kudu nungkulan bug atawa menta idin pikeun masang software. Untungna, anjeun teu kudu bajoang deui, ieu pituduh lengkep ngeunaan cara ngarobah Mac hard drive ka Windows tanpa kaleungitan data.

Dupi anjeun Maca Mac Formatted Drive dina Komputer Windows?

Hanjakalna, éta mangrupikeun prosés saderhana sapertos nyambungkeun drive ka komputer nganggo USB sareng maca file. Windows Henteu tiasa maca Mac Drives sabab duanana ngagunakeun sistem file anu béda. Apple ayeuna nganggo APFS atanapi Apple File System sareng Windows nganggo sistem file NTFS pikeun drive internalna. USB drive sareng hard drive éksternal nganggo Windows FAT32 pikeun pormat pikeun kasaluyuan. Warta anu pangsaéna nyaéta kalolobaan alat anu kalebet komputer Mac tiasa maca sareng nyerat tina alat FAT32. Alat Apple anyar bakal diformat nganggo APFS sedengkeun drive Mac lami tiasa nganggo sistem file HFS. Nanging, Windows sacara standar teu tiasa maca sistem file ieu.

Kumaha Maca Mac Drive dina Windows

Sanajan duanana sistem operasi teu cocog, Anjeun masih bisa maca file format APFS dina Windows. Rupa-rupa aplikasi ngamungkinkeun ieu, sareng anu pangsaéna nyaéta aranjeunna tiasa dianggo pikeun alat Apple sapertos iPads sareng iPod, sanés ngan komputer Mac. Pilihan ieu kalebet:

MacDrive

MacDrive mangrupakeun aplikasi populér nu s munggaran dirilis dina 1996. Aplikasi jalan kalawan HFS na APFS drive. Ogé, aplikasi ngamungkinkeun anjeun maca sareng nyerat data kana drive mac anjeun tina Windows. MacDrive jalan sabudeureun Jandela Manajemén piringan ku akting salaku hub pikeun sakabéh drive Mac disambungkeun ka PC Windows. Naon deui, anjeun tiasa ningali HFS atanapi APFS drive dina file explorer, anu ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun dua kana sistem operasi Windows. Anjeun tiasa ngaksés fitur mangpaat séjén sapertos alat kaamanan canggih, perbaikan disk anu kuat, sareng kamampuan ngadamel sareng ngabagi drive Mac tina PC. Anjeun tiasa nganggo uji coba gratis lima dinten pikeun ningali naha ieu mangrupikeun hal anu tiasa dianggo pikeun anjeun. Perusahaan gaduh vérsi Pro anu gaduh fitur canggih sapertos defragmentasi file, cara nyiptakeun file Mac ISO, sareng dukungan pikeun setelan RAID.

Paragon APFS pikeun Windows

Paragon APFS nawiskeun aksés maca sareng nyerat kana partisi anu diformat APFS, dukungan ngan ukur dibaca pikeun volume énkripsi, sareng aksés maca, nyerat kana file anu diklon sareng dikomprés. Nalika aplikasi ngadukung pamasangan otomatis disk nalika anjeun ngamimitian, éta henteu nganggo alat partisi. Sanajan éta saingan badag kalawan MacDrive, ngéléhkeun dimungkinkeun dina éta nyadiakeun rojongan HFS. Aplikasi Paragon APFS ngan tiasa dianggo sareng drive anu formatna APFS. Bisi anjeun gaduh Mac heubeul ngajalankeun HFS, Anjeun kudu meuli Paragon HFS, nu mangrupa pilihan mahal. Sanajan kitu, Paragon APFS boga sababaraha kaunggulan. Éta sayogi dina uji coba gratis sapuluh dinten.

UFS Explorer

Anjeun tiasa nganggo UFS explorer pikeun maca drive APFS dina Windows. Bagian anu pangsaéna tina aplikasi ieu nyaéta tiasa nyeken boh format HFS sareng APFS. Ogé, éta tiasa maca Linux, UNIX, FAT32, NTFS, sareng UFS. Naon deui, éta ngagaduhan dukungan RAID, atanapi anjeun tiasa nganggo pembina RAID inbuilt pikeun nyaluyukeun kana anu anjeun pikahoyong. Aplikasina ngagaduhan versi gratis tanpa wates waktos. Nanging, anjeun ngan ukur nyalin file leutik.

Step by Step Prosés on Kumaha Convert Mac hard drive ka Windows tanpa Kaleungitan Data

Turutan lengkah ieu pikeun ngarti kumaha carana ngarobah Mac hard drive ka windows tanpa kaleungitan data.

Nyadangkeun Data Drive Mac

Nyadangkeun data dina drive Mac. Catet yén ieu moal ngarobih sistem file. Léngkahna ngan ukur ngusap drive anu ngamungkinkeun anjeun ngamimitian ku drive anu diformat mac anyar. Anjeun tiasa nransper payil ka komputer Mac jeung nyadangkeun data. Upami anjeun gaduh Windows Pc, paké HFSE Explorer pikeun nyalin file kana PC Windows anjeun. Penting pikeun dicatet yén anjeun kedah masang Java dina PC anjeun pikeun nganggo HFSE Explorer. Saatos réngsé, anjeun tiasa ngahapus Java.

Hapus partisi Mac

Buka alat Windows Disk Management ku mencét Windows Key sareng R pikeun muka dialog Run. Ketik dina diskmgmt.msc terus pencét asupkeun. Saatos ieu, anjeun kedah ningali partisi dina drive anu nyambung ka komputer anjeun, boh éksternal sareng internal. Upami anjeun parantos nyambungkeun drive anu diformat Mac ka PC Windows, anjeun kedah ningali éta dina daptar disk. Waspada ngahapus partisi tina drive anu sanés sabab ieu tiasa nyababkeun leungitna file atanapi ngarusak pamasangan windows anjeun. Klik-katuhu unggal partisi dina drive mac sareng pilih pupus volume pikeun mupus partisi. Klik katuhu dina wewengkon kosong tur pilih Jilid Basajan Anyar pikeun nyieun partisi. Formatna nganggo sistem file FAT32 atanapi Windows NTFS. Mac Drive ngagaduhan partisi Sistem EFI anu ditandaan salaku ditangtayungan. Klik katuhu dina eta pikeun mupus eta. Anjeun tiasa perhatikeun yén pilihan ngahapus ditumpurkeun. Dina titik ieu, Anjeun bisa jadi kudu ngusap sakabéh disk pikeun mupus partisi ieu. Prosésna ngaleungitkeun sadayana dina disk, anu kalebet partisi sareng file anu aya dina drive. Anjeun kedah perhatikeun jumlah drive dina jandela manajemén disk. Buka jandela ajakan paréntah salaku administrator. Upami anjeun nganggo Windows 7 atanapi 8, pencét kenop windows, ketik cmd, teras pencét Control, shift, sareng Enter dina waktos anu sami. Sakali anjeun muka jandela ajakan, tulis diskpart teras klik lebetkeun. Dina pituduh DISKPART, ketik daptar disk sareng pencét enter pikeun ningali disk anu nyambung ka komputer anjeun. Pariksa jumlah drive diformat Mac anjeun dina daptar ieu, anu kedah sami sareng jumlah drive dina jandela manajemén disk. Ati-ati sareng nomerna pikeun ngahindarkeun ngahapus drive anu salah sabab prosésna henteu tiasa dibalikkeun. Sarang, ngetik pilih # (nu nomer drive) terus pencét asupkeun. Ieu hartosna upami drive Mac nomer 3, anjeun bakal ngetik pilih disk 3. Ketik bersih sareng pencét enter pikeun mupus disk, anu kalebet partisi sareng file. Prosésna méré Anjeun disk uninitialized tur kosong. Anjeun bakal aya bewara pesen anu nyatakeun yén Diskpart suksés ngabersihan disk, tutup jandela ajakan paréntah ieu.

Jieun FAT32 atanapi NTFS Partition

Balik deui sareng buka jandela manajemén disk. Catet upami anjeun ngantepkeunana kabuka deui, anjeun kedah klik tindakan sareng pilih rescan disk pikeun ngapdet data. Manggihan disk mac; eta kudu kosong boga pesen teu initialized. Klik katuhu dina drive tur pilih initialize disk. Pilih format tabel partisi GPT atanapi MBR sareng pilih oke pikeun nyiptakeun méja pikeun disk. Pilih Jilid Saderhana Anyar ku ngaklik katuhu dina rohangan anu henteu ditempatkeun dina disk anu diinisialisasi. Jieun partisi nganggo wizard sareng sistem file FAT32 atanapi NTFS. Anjeun ayeuna tiasa nganggo drive sareng sistem Windows sakumaha formatna. Ogé, anjeun moal mendakan rohangan anu dibuang ku partisi Mac anu ditangtayungan. Upami anjeun masih peryogi file anu disimpen, anjeun tiasa nransferkeunana ka drive anu ayeuna diformat.

Pilihan séjén pikeun Ngarobih Mac Hard Drive ka Windows

Anjeun tiasa milih ngagunakeun sababaraha cara pikeun ngarobih drive anu diformat Mac ka Windows. Ieu ngawengku:

Ngagunakeun NTFS-HFS Parabot Parobah

Anjeun ayeuna tiasa nganggo konverter NTFS-HFS pikeun ngalihkeun disk kana hiji format sareng sabalikna tanpa kaleungitan data. Konverter dianggo henteu ngan ukur pikeun drive éksternal tapi ogé pikeun drive internal. Naha anjeun pamula tanpa kaahlian téknologi atanapi anjeun pro, konverter éta gampang dianggo, sareng anjeun henteu kedah ngurus masalah téknis. Inget pikeun nyadangkeun data sateuacan nganggo konverter sabab sadaya file énkripsi bakal leungit.

Pikiran Pamungkas

Ngarobih drive anu diformat Mac ka Windows henteu rumit. Turutan léngkah-léngkah di luhur pikeun diajar kumaha cara ngarobah hard drive Mac ka windows tanpa kaleungitan data dina sababaraha menit. Alternatipna, Anjeun bisa milih pikeun make software pihak-katilu jeung aktip nu teu ngan ngidinan Anjeun pikeun maca sistem file HFS jeung APFS, tapi ogé ngidinan Anjeun pikeun ngarti kumaha carana ngarobah Mac drive Anjeun ka windows tanpa kaleungitan data. Kent Beck numbu ka wiki na Naha anjeun kedah maca drive Mac dina Windows?
Hanjakal, éta lain prosés lugas; Anjeun teu bisa ngan nyambungkeun drive Mac jeung nyangka eta jalan. Ieu sadayana anu anjeun kedah terang pikeun tiasa jalanna.

Naha Windows Teu Bisa Maca Mac Drives?

Windows sareng macOS nganggo sistem file anu béda. Windows nganggo sistem file NTFS pikeun drive internalna, sedengkeun Apple ngagentos HFS + ku panerusna- Apple File System (APFS) -dina awal 2017. Kiwari, APFS dianggo dina Macs, iPhones, iPads, sareng Apple TV. Hard disk éksternal sareng drive USB umumna diformat sareng sistem file Windows FAT32 pikeun kasaluyuan maksimal. Kaseueuran alat, kalebet Mac, tiasa maca sareng nyerat tina alat FAT32. Sadaya Mac anyar bakal diformat ku APFS. Drive Mac anu langkung lami sigana masih diformat sareng sistem file HFS +. Windows teu tiasa maca boh sistem file sacara standar. Kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngaksés drive APFS atanapi HFS+ anu diformat Mac anjeun dina Windows.

Kumaha Maca APFS dina Windows

Anu mimiti, hayu urang tingali kumaha maca format Apple File System anu langkung énggal dina Windows. Sadaya aplikasi ieu bakal ngamungkinkeun anjeun maca drive tina alat Apple anu diropéa, sanés ngan ukur Mac.

1. MacDrive

layar utama macdrive MacDrive parantos janten salah sahiji aplikasi anu parantos lami. Versi munggaran dileupaskeun deui dina taun 1996. Upami anjeun siap nyéépkeun artos, anjeun henteu kedah milarian tempat sanés. Aplikasi tiasa dianggo sareng drive APFS sareng drive HFS +. Beda sareng sababaraha pilihan, MacDrive ngamungkinkeun anjeun maca sareng nyerat data kana drive anu diformat Mac anjeun langsung tina Windows. Aplikasi ieu difokuskeun kana Jandéla Manajemén Disk anu nembé didesain deui. Éta tindakan minangka hub pikeun sadaya drive Mac anu nyambung ka Windows. Anjeun oge bakal tiasa ningali APFS atanapi HFS + drive anjeun langsung dina File Explorer, ngamungkinkeun integrasi gampang jeung sesa sistem operasi Windows. Fitur mangpaat anu sanésna kalebet kamampuan nyiptakeun sareng ngabagi disk Mac langsung tina PC anjeun, fitur perbaikan disk anu kuat, sareng alat kaamanan anu kuat. Versi standar hargana $49.99. Aya ogé versi Pro. Éta nambihan sababaraha fitur tambahan, kalebet defragmentasi file otomatis, dukungan pikeun pangaturan RAID, sareng cara ngadamel file Mac ISO. Uji coba gratis lima dinten sayogi. Unduh: MacDrive pikeun Windows 10 ($49.99)

2. Paragon APFS pikeun Windows

paragon Paragon APFS pikeun Windows mangrupikeun aplikasi anu mayar sanés. Éta saingan utama MacDrive. Aplikasi ieu nyayogikeun aksés maca sareng nyerat kana partisi anu diformat APFS, maca sareng nyerat aksés kana file anu dikomprés sareng diklon, sareng dukungan maca wungkul pikeun volume énkripsi. Éta ngadukung pamasangan otomatis disk nalika ngamimitian tapi henteu gaduh alat partisi MacDrive. Pariksa Rupa-rupa Solusi Paragon, Ieuh MacDrive gaduh hiji kauntungan anu ageung pikeun aplikasi Paragon: dukungan HFS +. Paragon APFS pikeun Windows ngan ukur ngadukung drive anu formatna APFS. Upami Anjeun gaduh sababaraha drive Mac heubeul bohong sabudeureun nu masih ngajalankeun HFS +, Anjeun bakal kedah mésér Paragon HFS + pikeun Windows misah. MacDrive, janten, mangrupikeun pilihan anu langkung ekonomis. Hiji lisénsi — anu hargana $ 49,95 — dianggo dina tilu PC Windows. Unduh: Paragon APFS pikeun Windows 10 ($49.95)

3. UFS Explorer Aksés Standar

UFS Explorer Standard Access ngajalajah mac drive windows Rekomendasi katilu sareng terakhir kami pikeun maca drive APFS dina Windows nyaéta UFS Explorer Standard Recovery. Sakali deui, éta pilihan anu mayar. Aplikasi bakal ngarugikeun anjeun € 59,95. UFS Explorer Standard Recovery mangrupikeun aplikasi anu paling serbaguna dina daptar ieu. Éta tiasa maca dua format anu urang jaga – APFS sareng HFS + – ogé NTFS, FAT, FAT32, exFAT, SGI XFS, Linux JFS, Unix / BSD, UFS / UFS2, sareng VMware VMFS. Sapertos kitu, ieu mangrupikeun aplikasi anu anjeun kedah pilih upami anjeun mendakan diri anjeun ngaluncat antara seueur sistem operasi anu béda-béda salami dinten anjeun. UFS Explorer Standard Recovery ogé hadir kalayan dukungan RAID salaku standar. Aplikasina ngagaduhan pembina RAID anu diwangun, ku kituna anjeun tiasa ngaropea pikeun susunan anjeun. Aya vérsi gratis tina aplikasi anu henteu aya wates waktu, tapi ngan ukur ngantep anjeun nyalin file anu ukuranana langkung alit tibatan 256KB. Unduh: UFS Explorer Standard Access for Windows 10 (€59.95)

Kumaha Maca HFS + dina Windows

Upami drive anu formatna Mac anjeun masih ngajalankeun HFS +, anggo salah sahiji tina tilu metode ieu.

1. Pasang Apple HFS + Supir

Upami anjeun ngan ukur peryogi aksés maca, anjeun tiasa masang panggerak Apple HFS + pikeun Windows. Pastikeun pikeun ngahapus Paragon atanapi MacDrive sateuacan neraskeun. Unduh pakét supir Windows anu leres, teras tuturkeun léngkah ieu:

  1. Nyalin file ApplsHFS.sys sareng AppleMNT.sys ka C:\Windows\System32\drivers
  2. Gabungkeun file Add_AppleHFS.reg sareng pendaptaran Windows anjeun.
  3. Balikan deui sistem anjeun.

Video di luhur ogé nunjukkeun prosésna. Saatos ngamimitian deui, drive anu diformat Mac anjeun kedah muncul dina PC Ieu . Metoda ieu ngan ukur masihan anjeun aksés maca kana drive. Upami anjeun hoyong ngédit atanapi ngahapus file, cobian salah sahiji metode alternatif di handap ieu.

2. HFSExplorer

HFSExplorer HFSExplorer sagemblengna bebas . Anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngaksés sistem file Mac tina Windows tanpa mayar récéh. Pamekar teu acan diropéa saprak Oktober 2015 alatan datangna APFS, tapi masih jalan dina sistem heubeul. HFSExplorer merlukeun Java. Urang umumna nyarankeun ngalawan ngabogaan Java dipasang, tapi perlu dieu iwal mun hayang méakkeun duit. Anjeun ogé kedah ngajalankeun aplikasi salaku Admin. alat ieu basajan ngagunakeun. Sambungkeun drive anu diformat Mac anjeun ka sistem Windows anjeun, buka HFSExplorer, teras klik File > Muatkeun Sistem File Ti Alat . HFSExplorer tiasa otomatis milarian alat-alat anu nyambung sareng sistem file HFS + sareng mukakeunana. Anjeun teras tiasa nimba file tina jandela HFSExplorer kana drive Windows anjeun. Catet yén HFSExplorer ngan ukur dibaca, ku kituna anjeun henteu tiasa ngarobih atanapi ngahapus file dina drive Mac anjeun. Éta ogé henteu ngahiji sareng Windows File Explorer – file sayogi dina aplikasi HFSExplorer, sareng anjeun kedah nyalin di tempat sanés. Unduh: HFSExplorer pikeun Windows 10 (Gratis)

3. Paragon HFS + pikeun Windows

paragon hfs Paragon HFS + pikeun Windows mangrupikeun aplikasi anu mayar, tapi ngabédakeun diri sareng fitur tambahan. Teu kawas HFSExplorer, Paragon HFS + pikeun Windows nyadiakeun pinuh maca / nulis aksés ka Mac drive na janji kinerja tinggi. Malah ngahijikeun sistem file HFS + sareng Windows Explorer atanapi File Explorer dina Windows. Program Windows naon waé tiasa maca atanapi nyerat kana drive Mac. Aplikasina hargana $19.95, tapi ogé nawiskeun uji coba gratis 10 dinten. Lamun perlu cageur payil ti drive a, 10 poé téh nyatu waktu pikeun masang supir sistem file ieu, nyalin payil Anjeun leuwih, jeung uninstall eta. Paragon HFS + henteu peryogi Java pikeun dianggo. Unduh: Paragon HFS+ pikeun Windows 10 ($19.95)

Pormat Mac Drive pikeun Windows

Upami anjeun gaduh drive Mac sareng anjeun henteu gaduh Mac deui, anjeun moal macét sareng sistem file Mac salamina. Saatos pulih file tina drive anjeun nganggo salah sahiji alat di luhur, anjeun teras tiasa pormat drive sareng ngarobih kana partisi FAT32 standar anu tiasa dianggo sareng seueur alat. Pormat bakal ngahapus sadaya file dina drive anjeun, janten pastikeun anjeun parantos nyadangkeun file anjeun. Pikeun pormat drive, pake dialog nu nembongan sawaktos Anjeun nyambungkeun drive ka komputer Anjeun.
Format drive Macs sareng sistem file HFS+ Apple, anu Windows moal ngakuan atanapi aksés tanpa parangkat lunak pihak katilu. Mac ogé tiasa nyiptakeun partisi EFI anu ditangtayungan dina drive ieu anu anjeun moal tiasa ngahapus nganggo alat partisi disk biasa. Sababaraha drive malah dijual salaku “drive anu diformat ku Mac” – ieu hartosna aranjeunna nganggo sistem file Mac HFS + tinimbang NTFS atanapi FAT32. Macs tiasa maca drive NTFS, sareng tiasa maca sareng nyerat kana drive FAT32.

Nyadangkeun Data Drive heula

Mimiti, nyadangkeun data dina drive anu diformat ku Mac upami anjeun ngagaduhan hal anu penting. Prosés ieu moal sabenerna ngarobah sistem file. Gantina, urang ngan bakal wiping drive tur mimitian ti scratch. Sakur file dina drive bakal dipupus. Upami anjeun gaduh Mac ngagolér, anjeun tiasa nyolok drive kana Mac sareng nyadangkeun file. Upami anjeun ngan ukur ngagaduhan sistem Windows, anjeun tiasa nganggo HFSExplorer pikeun nyalin file tina drive kana drive sistem Windows anjeun atanapi drive anu sanés. HFSExplorer hanjakalna merlukeun anjeun install Java ngagunakeun eta, tapi éta hijina bebas pilihan dieu. Anjeun meureun bakal hoyong uninstall Java mun anjeun geus rengse.

Hapus Partisi Mac, Kaasup Partisi Sistem EFI

Patali: Ngartos Hard Drive Partitioning sareng Manajemén Disk Mimiti, buka alat Windows Disk Management. Pencét Windows Key + R pikeun muka dialog Run, ketik diskmgmt.msc kana kotakna, terus pencét Enter pikeun mukakeunana. Alat ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur partisi dina drive anu nyambung ka komputer anjeun – anu internal atanapi éksternal anu disambungkeun via USB. Panggihan drive Mac dina daptar disk. Pastikeun anjeun parantos ngaidentipikasi drive Mac – upami anjeun teu kahaja ngahapus partisi tina drive anu sanés, anjeun tiasa ngarusak pamasangan Windows anjeun atanapi kaleungitan file anjeun. Upami anjeun untung, anjeun ngan ukur tiasa klik katuhu unggal partisi dina drive Mac sareng pilih Hapus Jilid pikeun ngahapus partisi. Anjeun teras tiasa klik-katuhu dina rohangan kosong sareng pilih Jilid Basajan Anyar pikeun nyiptakeun partisi sareng pormat sareng sistem file Windows NTFS atanapi FAT32. Drive Mac tiasa gaduh “Partisi Sistem EFI” dina éta. partisi ieu ditandaan salaku ditangtayungan, jadi Anjeun teu bisa ngan klik katuhu jeung ngahapus eta – pilihan ngahapus bakal ditumpurkeun. Pikeun mupus partisi ieu, urang kudu ngusap sakabéh disk. Proses ieu mupus sadayana dina disk, kalebet file sareng sadaya partisi na. Mimiti, perhatikeun jumlah disk dina jandela manajemén disk. Salaku conto, dina layar di handap, drive anu diformat ku Mac nyaéta Disk 2. Salajengna, buka jandela Command Prompt salaku administrator. Jang ngalampahkeun ieu dina Windows 8 atawa Windows 7, pencét kenop Windows sakali, ketik cmd , terus pencét Ctrl+Shift+Enter. Ketik diskpart kana jandela Command Prompt teras pencét Lebetkeun. Ketik daptar disk dina ajakan DISKPART terus pencét Lebetkeun pikeun nempo daptar disk disambungkeun ka komputer Anjeun. Identipikasi jumlah disk Mac anjeun dina daptar. Éta kedah sami sareng jumlah disk dina jandela Manajemén Disk. Pastikeun pikeun pariksa deui ieu – anjeun tiasa ngahaja mupus drive anu salah upami anjeun milih disk anu salah di dieu. Ketik pilih disk # sareng pencét Enter pikeun milih disk Mac, ngagentos # sareng nomer disk Mac. Contona, didieu urang kukituna ngetik pilih disk 2 . Tungtungna, ngetik bersih terus pencét Lebetkeun. Paréntah ieu mupus sadaya disk anu dipilih, kalebet sadaya file sareng partisi – naha éta ditangtayungan atanapi henteu. Anjeun bakal gaduh hiji kosong, disk uninitialized sanggeus anjeun ngalakukeun ieu. Tutup jandela Command Prompt nalika anjeun ningali pesen anu nyarios “DiskPart parantos ngabersihkeun disk.”

Jieun partisi NTFS atanapi FAT32

Anjeun ayeuna tiasa muka deui jandela Manajemén Disk. Upami anjeun ngantepkeunana kabuka, anjeun panginten kedah klik Aksi> Rescan Disk pikeun ngapdet data. Manggihan disk Mac dina daptar. Bakal kosong lengkep sareng ningalikeun pesen anu nyarios “Teu Dimulai”. Klik-katuhu teras pilih Initialize Disk. Pilih format tabel partisi MBR atawa GPT teras klik OK pikeun nyieun tabel partisi pikeun disk. Klik katuhu dina spasi unallocated dina disk initialized tur pilih Jilid Basajan Anyar. Anggo wizard pikeun nyiptakeun partisi sareng sistem file NTFS atanapi FAT32. Drive ayeuna bakal diformat kanggo dianggo ku sistem Windows. Moal aya rohangan anu dibuang ku partisi Mac anu ditangtayungan. Sababaraha pungsi Mac merlukeun hiji HFS + formatna drive. Salaku conto, Time Machine ngan ukur tiasa nyadangkeun drive anu diformat HFS +. Kiridit Gambar: Konstantinos Payavlas dina Flickr BACA NEGERI

  • > Naon Dupi Sistem File, sareng Naha Aya Seueur Éta?
  • > Kumaha Mulangkeun Payil Tina Cadangan Mesin Waktu dina Windows
  • › Kumaha Nyingkronkeun Setélan Warna Dina Aplikasi Adobe
  • › Kumaha Nganggo Mobil anjeun salaku Sumber Listrik Darurat Nalika Pareum
  • › Kumaha Nambahkeun Simbol Hak Cipta kana Dokumén dina Windows sareng Mac
  • › Kumaha Ngarékam Audio dina Telepon Android
  • › Kumaha Buka blokir Facebook
  • > Kumaha Otomatis Ngalihkeun Apple Watch Faces


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *