Hirup Gede Dina Imah
Leutik Ukur kapadetan nganggo piknométer 39 просмотров Méwah Meungkeut Kesederhanaan di Imah Leuweung Leuweung Queensland anu Luar Biasa ieu Naon Tessellation? | ku MC Escher diideuan Tessellation Art
Nasional STEM Center Puseur STEM Nasional Trik Tembikar Tanah Liat Heboh Anjeun Bisa Gampang Ngulang
Karajinan 5 Menit PLAY
China.org.cn
Kayu Ngahurungkeun — KAIN – Pasti Henteu !!
Demonstrasi Mesin Gelombang 181 просмотр Chris Watson Hawa Panas Naék (Nyieun Balon Udara Panas) Imah salah sahiji kulawarga anu paling beunghar ti Cina kuno 最豪古宅 Nasher Patung Center
funsciencedemos David Baca Diajar Patung 5-Minute Karajinan PLAY
China.org.cn David Baca
Diajar Patung Hirup
Gede Di Imah Leutik Pamandangan usum gugur anu endah di Lembah Jiuzhaigou 九寨沟秋色醉人
Solusi Laboratorium ti METTLER TOLEDO
Chris Watson
BAW Kayu seni Breizh Solusi Laboratorium Pusat Patung Nasher
ti METTLER TOLEDO Woodturning: Métamorfosis log Bahan jeung Prosés: Gips Casting
Nyiapkeun slide mikroskop Diajar Sculpting – Pangajaran 1 – Modeling liat funsciencedemos
PROYEK Ukiran KAYU || PAtung kai endah pisan dijieun ku tukang Kayu seni BAW Breizh Miluan kuring minggu ieu nalika kuring ngabagi kumaha ngadamel pot liat garing mini DIY anu gampang pisan ieu . Sareng upami anjeun henteu kantos nganggo liat sateuacanna, tong hariwang, kuring parantos nutupan anjeun Diajar kumaha nyieun pot liat speckled mini DIY ieu ngagunakeun hawa liat garing. Sababaraha taun ka tukang, kuring ngabagikeun sababaraha proyék liat basajan dina blog, hiji nganggo polimér sareng anu sanésna liat hawa garing. Duanana gaduh pro jeung kontra maranéhanana, tapi kuring kudu ngomong, Kuring kacida LOVE mucking ngeunaan jeung hawa liat garing. Éta SO lemes sareng lentur sareng, jujur, langkung senang dianggo. Janten ayeuna kuring ngabagi kumaha ngadamel pot liat garing mini DIY anu gampang ieu. Paké eta pikeun nyimpen barang leutik, kawas pensil, parabot karajinan, atawa malah sababaraha succulents faux ~Di handap ieu ngandung tumbu afiliasi tanpa biaya tambahan pikeun anjeun. Tempo kawijakan panyingkepan kuring.~

Suplai diperlukeun: DIY Mini Air Garing Clay Pot

  • Lempung Kering Udara (kuring nganggo merek ieu (disebut “Das”). Warnana ‘abu’, tapi garing bodas datar)
  • Rolling Pin
  • Kertas lilin atanapi mat silikon non-stick
  • Péso plastik (tambang asalna tina kit karajinan liat dasar sapertos ieu atanapi salah sahiji ieu)
  • Pensil & Pangawasa
  • Botol atanapi vas leutik (pikeun ngabentuk pot anjeun)
  • Mangkok leutik cai
  • Cat akrilik (hideung)
  • Jarum atawa push pin
  • Pilihan: segel varnish & cet atanapi sikat bolu
  • Pilihan: dua ½ inci dowels & tape

Lengkah 1: Nyieun Sisi Pot Anjeun

Gulung kaluar liat, mastikeun yén éta henteu leuwih ti ½ inci kandel. Gulungkeun liat Tip pikeun nyieun kandelna liat anu rata: Upami pin rolling anjeun teu gaduh spacer karét, teras lebetkeun dua dowel ½ inci sapanjang sisi kertas lilin atanapi mat silikon anjeun. Ieu bakal mastikeun yén tungtung rolling pin anjeun gulung dina luhureun dowels supados ketebalan liat anjeun sampurna malah! Ukur sareng potong sapanjang sisi ka jangkungna anu dipikahoyong. Motong liat Ngagunakeun botol atawa vas leutik, mungkus liat. Bungkus liat Potong kaleuwihan. Potong kaleuwihan liat Skor edges. Skor edges tina liat Dip ramo Anjeun dina cai tur mimitian smoothing edges ngoleksi dugi aranjeunna geus ngagabung. A péso plastik ogé bisa ngalakukeun trik nu. Edges liat lemes dugi aranjeunna nutup Tip: Ninggalkeun sisi dibungkus sabudeureun botol atawa vas salila kira sajam pikeun ngidinan ka teuas saeutik. Ieu bakal ngagampangkeun nanganan sisi pikeun léngkah salajengna. Anjeun teras bisa nyabut botol atawa vas ku gently wiggling kaluar. PILIHAN: Tambahkeun detil desain. Di dieu, abdi nganggo tungtung blunt tina alat plastik (atanapi anjeun tiasa nganggo tungtung pensil nganggo pamupus). rinci desain - liat CATETAN: Ieu nyiptakeun éfék ‘laras’ saeutik. Upami anjeun henteu hoyong tampilan éta, teras tinggalkeun sapertos kitu atanapi anjeun tiasa nyobian ngagosok liat tina sisi. Sisihkeun.

Léngkah 2: Nyieun Dasar

Gulung kaluar deui liat, kira ½ inci kandel. Gulung kaluar dasar liat Ngagunakeun botol atawa vas, ukur dasarna. Dasar potong Skor sabudeureun ujung dasarna. Skor base liat Lajeng skor handap sapotong samping nu bakal napel dasarna. Skor handap liat. Nambahkeun sajumlah ageung cai kana bagian-bagian anu dicitak sareng lebetkeun sapotong sisi kana dasar anjeun ku cara nambihan sakedik tekanan sareng GENTLY ngageuleuyeung deui sareng mudik. Potong kaleuwihan. Ngagantelkeun sisi jeung handap liat

Lengkah 3: Nguatkeun Pot anjeun dina Tepi

Pikeun mastikeun sakabeh sisi eta bakal tetep napel, urang nuju bade nguatkeun dasar dina INSIDE jeung di OUTSIDE. Luar heula: Dipping ramo anjeun dina cai, mimitian smoothing kaluar wewengkon mana dasar meets samping. Lemes ujungna ku ramo. Di jero salajengna: Ngagunakeun leungeun Anjeun, gulung kaluar sapotong ipis liat panjang. Gulung kaluar sapotong panjang liat Tambahkeun ka ujung jero pot dimana dasarna nyumponan sisi. Larapkeun liat Tambahkeun kira-kira ½ séndok téh cai sarta mimitian smoothing kaluar ngagunakeun péso plastik Anjeun, pamupus dina tungtung pensil atawa alat blunt séjén. Ujungna mulus Atawa, lamun bisa ngahontal, make ramo Anjeun. Lemes ku cai Hayu pot liat Anjeun garing pikeun sababaraha poé, atawa nepi ka robah warna ka warna bodas. Tip: Anjeun bakal terang yén liat ieu garing nalika robah tina abu lemes jadi datar, warna bodas.

Lengkah 4: Tambahkeun Speckles

Pikeun nambahkeun speckles, Kuring geus katempo batur ngagunakeun éfék splatter ku dipping sikat kana cet acrylic. Tapi nu seemed pabalatak ka kuring. Kuring mutuskeun pikeun nuturkeun naséhat blogger ieu anu ngagunakeun tungtung paku pikeun ngadalikeun tampilan speckles. Nyokot paku atawa pin, celupkeun kana sababaraha cet akrilik. Dip pin kana cet akrilik Lajeng saukur ketok cet kana pot di titik acak. Ketok tempat anu sami pikeun bintik anu langkung ageung. Laksanakeun keran cahaya pikeun bintik-bintik anu langkung alit. Tambahkeun titik-titik kana pot liat

Lengkah 5: Tutup Pot anjeun nganggo Varnish (Opsional)

Kusabab pot abdi bakal dipaké dina tampilan kamar mandi, Kuring mutuskeun pikeun ngégél eta kalawan varnish matte cair ieu. Ngan turutan parentah dina botol, sarta ngantep garing. Segel cet jeung liat kalawan varnish matte

Siap Nampilkeun Pot Tanah Liat Kering Mini DIY anjeun (kalayan bintik-bintik)!

Saderhana DIY mini hawa pot liat garing. DIY mini speckled liat pot tutorial. Hawa garing liat pot tutorial. Kumaha carana ngadamel pot liat pikeun succulents. Basajan hawa garing liat pot tutorial. Pot liat garing mini DIY ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nyaluyukeun rohangan alit di bumi anjeun. Paké eta pikeun nambahkeun gudang leutik atawa pikeun mintonkeun succulents faux. Ngajadikeun ide kado anu saé, sanés? Senang nyieun liat

Upami anjeun resep kana proyék hiasan liat, tingali ideu DIY ieu tina blog:

Tambihkeun sentuhan kagum kana témbok anjeun kalayan modéren liat DIY sareng manik kai mobiles (ngagunakeun liat polimér).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *