Dina usaha sangkan texting leuwih aman tur praktis, Google Asisten ayeuna ngidinan pamaké pikeun ngirim pesen SMS ka kontak maranéhanana kalayan ngan sora maranéhanana. Ieu mangrupikeun fitur anu saé anu bakal kabuktian mangfaat nalika anjeun sibuk seueur tugas sareng henteu gaduh dua leungeun gratis – teu disebatkeun ogé bakal ngabantosan kabiasaan anu bahaya sapertos SMS sareng nyetir. Fitur ieu ogé tiasa dianggo pikeun ngirim pesen WhatsApp sareng pesen audio. Upami anjeun hoyong ngamimitian ngirim téks nganggo sora anjeun sareng Asisten Google, turutan sareng pituduh ieu. Pikeun ngamimitian, anjeun kedah muka Asisten Google dina alat Android anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta sababaraha cara:

  • Anggo frasa panas “OK Google”.
  • Pencét lila tombol Utama telepon anjeun.
  • Unduh sareng pasang aplikasi Google Assistant dina alat anjeun sareng jalankeunana. Anggo frasa “OK Google” anu sami pikeun hudangkeun atanapi ketok ikon mikropon.

Sakali anjeun ngagaduhan perhatian Asisten Google, ucapkeun salah sahiji paréntah di handap ieu kalayan sora anu jelas: ” Kirim pesen ka [kontak] .” ” Kirim pesen .” Upami anjeun nganggo paréntah anu munggaran, Asisten bakal naroskeun anjeun nyarioskeun pesen anu anjeun hoyong kirimkeun. Sakali anjeun gaduh téks ka handap, Google bakal ngonfirmasi pesen sareng anjeun sareng ngirimkeunana tanpa anjeun kedah nyabak layar telepon sadetik. Kirim Pesen Kontak Asisten Google Alternatipna, upami anjeun milih paréntah kadua, Asisten bakal naroskeun anjeun milih saha anu ngirim pesen sareng jinis pesen anu anjeun hoyong kirimkeun (SMS, WhatsApp). Pilih salah sahiji kontak anjeun sareng ucapkeun pesen anu anjeun hoyong kirimkeun. Pembantu bakal ngalakukeun sésana – super gampang. Kirim Pesen Asisten Google Pilih Jenis Pesen

Kumaha Ngirim Jenis Pesen Lain sareng Asisten Google dina Android

Upami anjeun badé ngirim pesen dina WhatsApp, anjeun kedah nganggo paréntah sora anu rada tweaked: “Kirim pesen dina WhatsApp.” Asistén bakal naroskeun ka saha anjeun badé ngirim pesen, saatos anjeun badé nyarioskeun pesen éta. Kirim Pesen Asisten Google Hands Free Text Whatsapp Sawaktos Anjeun tos rengse, Google bakal ngonfirmasi suratna ku cara maca deui ka anjeun sareng naroskeun upami parantos siap dikirim. Konpirmasi sareng pesen bakal kaluar ka kontak anjeun. Alternatipna, Anjeun bisa ngirim talatah audio jeung telepon Android Anjeun. Anjeun tiasa nganggo salah sahiji paréntah ieu pikeun ngamimitian prosés. “Kirim pesen audio ka [kontak].” “Kirim pesen audio.” “Kirim pesen audio WhatsApp ka [kontak].” Sakali anjeun parantos nyarios, Google bakal naroskeun upami anjeun siap ngirim pesen. Kirim Pesen Asisten Google Ngarékam Pesen Audio Asisten ogé bakal nunjukkeun anjeun transkripsi pesen, janten upami anjeun hoyong ngalakukeun sababaraha modifikasi, ayeuna waktosna pikeun ngalakukeunana.

Kumaha kéngingkeun Asistén Google pikeun Maca Pesen Anyar anjeun

Upami anjeun nembe nampi pesen anyar dina alat anjeun, anjeun ogé tiasa nganggo Asisten Google pikeun maca pesen anjeun. Ngan ucapkeun ” Hé Google, baca pesen kuring ,” supados asistenna maca pesen panganyarna anjeun. Kirim Pesen Asisten Google Baca Pesen Anyar Cukup pikaresepeun, nalika Asisten henteu katingalina ngartos paréntah pikeun “Kirim pesen dina Sinyal,” anjeun masih tiasa dianggo pikeun ngabales ku sora kana pesen Sinyal anyar anu anjeun tampa. Teruskeun diajar kumaha ngagunakeun asisten virtual Google pikeun kamampuan sapinuhna ku pariksa potongan kami anu ngajarkeun anjeun kumaha ngagunakeun Asisten Google dina Chrome dina Android. Alternatipna, pariksa kumaha anjeun tiasa ngamangpaatkeun fitur bel Kulawarga Asisten Google. Alexandra Arici Alexandra Arici Alexandra gairah ngeunaan téknologi sélulér sareng sering tiasa dipendakan ngulik smartphone ti sababaraha perusahaan anu teu jelas. Anjeunna ngamimitian karirna dina jurnalisme téknologi di 2013, saatos damel sababaraha taun janten guru sakola tengah. Terus-terusan didorong ku rasa panasaran, Alexandra resep terang kumaha jalanna sareng ngabagi pangaweruh éta ka sadayana. Ngalanggan newsletter kami! Tutorial panganyarna kami dikirimkeun langsung ka koropak anjeun Jalma make Alexa jeung Echo pikeun sagala rupa kaperluan, sarta salah sahiji fitur pang gunana alat ieu kamampuhan pikeun ngagunakeun éta pikeun ngirim pesen téks. Saméméhna, alat-alat ngan ukur tiasa ngirim téks ka kontak anjeun anu ngagaduhan Alexa dina smartphone na. Ayeuna, anjeun tiasa pesen ampir sadaya telepon sélulér di pangeusina. Kumaha Ngirim Pesen Téks Tina Alat Alexa / Echo Dina tulisan ieu, kami bakal masihan anjeun pituduh lengkep ngeunaan ngirim pesen téks nganggo Alexa sareng Echo. Olahtalatah téks via Alexa jeung Echo ngan sadia pikeun pamaké Android. Tapi saencan Anjeun ngamimitian ngirim SMS, anjeun kedah ngaktipkeun SMS dina aplikasi Alexa anjeun.

Nyetél SMS Sareng Alexa

Ngaktipkeun fitur SMS nganggo Alexa kawilang lugas:

  1. Mimitian Alexa dina smartphone Android Anjeun.
  2. Pencét simbol ucapan di bagean handap layar pikeun ngakses bagian Komunikasi.
  3. Ketok simbol Talatah.
  4. Aplikasi tiasa menta idin anjeun pikeun nganggo daptar kontak anjeun. Pasihan aksés sareng Alexa bakal masihan anjeun daptar jalma dina diréktori smartphone anjeun anu sayogi pikeun olahtalatah.
  5. Verifikasi nomer telepon anjeun, sareng anjeun ayeuna tiasa ngamimitian nga-sms.

Ngirim pesen téks sareng Alexa

Sakali anjeun parantos ngadaptar sareng ngijinkeun Alexa ngaksés kontak anjeun, anjeun tiasa nganggo Echo pikeun ngirim pesen téks:

  1. Ngabejaan Alexa pikeun ngirim pesen.
  2. Alexa ayeuna bakal naroskeun nami panampi. Pilih salah sahiji kontak anu didaptarkeun dina aplikasi Alexa anjeun.
  3. Alexa teras bakal naroskeun anjeun nyatakeun téks pesen anjeun.
  4. Ngadiktekeun téks, sareng Alexa bakal ngirimkeunana.

Anjeun ogé tiasa nganggo metode anu langkung gancang:

  1. Ucapkeun: “Alexa, kirimkeun pesen ka (nami kontak).”
  2. Alexa bakal naroskeun téks pesen anjeun.
  3. Sebutkeun téks, sareng pesenna bakal dikirim.

Ieu kumaha cara ngagunakeun aplikasi Alexa pikeun ngirim pesen anjeun:

  1. Mimitian aplikasi Alexa anjeun.
  2. Ketok simbol ucapan dina bagian handap layar.
  3. Pilih “Paguneman Anyar” di pojok katuhu luhur tampilan anjeun.
  4. Pencét kontak anu anjeun hoyong pesen.
  5. Tahan simbol mikropon sareng sebutkeun pesen anjeun atanapi pencét ikon kibor pikeun ngetik.
  6. Sakali anjeun parantos dictating atanapi ngetik, Alexa bakal ngirim pesen anjeun.

Pamaké Android ogé tiasa ngirim pesen SMS di AS nganggo Echo:

  1. Aksés Alexa tur ketok gelembung ucapan.
  2. Pilih Kontak, dituturkeun ku “Profil abdi”.
  3. Togél pungsi Kirim SMS ka “Hidup”.
  4. Nyarios ka Echo sareng wartosan Alexa pikeun ngirim pesen ka batur tina daptar kontak anjeun.
  5. Alexa bakal nanya ka anjeun ngarahkeunnana pesen anjeun.
  6. Saatos nyarios pesen anjeun, SMS bakal dikirim.

Nanging, émut yén bentuk komunikasi ieu tunduk kana biaya pamawa. Sajaba ti éta, sms ladenan darurat, talatah grup, jeung talatah multimedia teu dirojong. Ngirim pesen SMS ka jalma di luar daptar kontak anjeun ogé pilihan:

  1. Paréntah Alexa pikeun ngirim pesen ka nomer telepon khusus.
  2. Ngadikte pesen, sarta Alexa bakal nepikeun eta.

Sakali deui, anjeun ngan ukur tiasa ngirim pesen SMS tina telepon Android. iPhone henteu ngadukung fitur ieu sabab Apple henteu ngijinkeun pihak katilu ngaksés API na. Upami anjeun hoyong nyegah Alexa ngawartosan anjeun ngeunaan pesen sareng telepon, anjeun tiasa nganggo pilihan Ulah Ganggu. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nyarios ka Alexa supados henteu ngaganggu anjeun. Alternatipna, anjeun tiasa ngajadwalkeun pungsi Ulah ganggu:

  1. Aksés Setélan.
  2. Manggihan pilihan “Sadaya Alat”.
  3. Pencét “Pilih Alat anjeun.”
  4. Pilih “Ulah ganggu.”
  5. Pencét “Dijadwalkeun”.

Alexa jeung Echo Messages Ngungkulan

Nalika nganggo Alexa sareng Echo pikeun téks biasana tiasa dianggo sapertos pesona, éta rawan sagala jinis kasalahan:

Olahtalatah Henteu Gawé deui dina Input Echo

Sakapeung, anjeun tiasa nampi réspon input yén olahtalatah henteu didukung deui dina alat anjeun. Unplugging input sareng rebooting alat mangrupikeun solusi anu paling gancang. Upami éta henteu trik, cobian metodeu ieu:

  1. Mimitian Alexa sareng angkat ka bagian “Alat”.
  2. Pilih pilihan “Pilih Input Echo Anjeun”.
  3. Pilih “Komunikasi”.
  4. Pareuman fitur “Telepon sareng Olahtalatah”.
  5. Cabut Echo Input sareng pasang deui alatna.
  6. Balik deui ka aplikasi Alexa sareng togél dina pilihan “Nelepon sareng Olahtalatah”.

Kasulitan Nyetél Alat Anjeun

Masalah umum anu sanés nyaéta henteu mampuh nyetél alat Echo anjeun. Salah sahiji panyabab poténsial anu paling umum nyaéta yén sistem tiasa henteu jalan dina versi panganyarna. Untungna, ieu mangrupikeun perbaikan gancang:

  1. Mimitian aplikasi Alexa anjeun dina alat sélulér atanapi situs wéb.
  2. Hover ka ménu primér tur pilih “Setélan”.
  3. Pilih alat anjeun sareng arahkeun ka bagian “Ngeunaan”.
  4. Dina tab ieu, bandingkeun software alat Anjeun sareng versi panganyarna.
  5. Upami sistem peryogi apdet, pastikeun Echo didamel sareng nyambung ka jaringan Wi-Fi nganggo paréntah anu saderhana. Salaku conto, anjeun tiasa naroskeun ka gadget pikeun nyarioskeun waktosna.
  6. Panggihan kenop bisu, ditandaan ku bunderan atawa mikropon. Pencét sareng leupaskeun tombol, sareng lampu LED bakal nunjukkeun yén muting diaktipkeun.
  7. Antosan sababaraha menit (dugi ka satengah jam). Alexa bakal ngabejaan Anjeun yen manehna kudu ngamutahirkeun sistem tur mimitian instalasi.
  8. Sakali prosésna réngsé, alat anjeun bakal otomatis reboot unmuted tur kalawan apdet panganyarna.

Alternatipna, anjeun tiasa ngareset Echo anjeun sareng Alexa dina smartphone Android anjeun:

  1. Buka Alexa sareng arahkeun ka bagian “Alat”.
  2. Pilih pilihan “Echo and Alexa” di bagean luhur layar.
  3. Pilih spiker anu bakal direset.
  4. Panggihan tur pencét “Pabrik Reset” pilihan.
  5. Pastikeun kaputusan anjeun.

Anjeun oge bisa ngareset alat ku cara manual. Ieu naon anu anjeun kedah laksanakeun, gumantung kana Echo anjeun:

  1. Alat Echo generasi kahiji kedah direset nganggo klip kertas atanapi barang anu sami. Anggo pikeun pencét sareng tahan tombol Reset anjeun. Ngadagoan cingcin ka handap tur luhur.
  2. Reset Echo Dot generasi kadua anjeun ku mencét sareng nahan polumeu ka handap sareng tombol pareum mikropon sakaligus. Ngadagoan cingcin lampu ngahurungkeun oranyeu, nu nyokot kira 20 detik.
  3. Pikeun ngareset Echo Dot sareng Jam, generasi katilu, atanapi spiker Echo Dot generasi kaopat, pencét sareng tahan tombol aksi anjeun sakitar 25 detik. Anjeun tiasa mendakanana dina bagian katuhu panel luhur.

FAQs tambahan

Di handap ieu informasi handier ngeunaan olahtalatah on Alexa.

Kumaha kuring nampi pesen téks dina Alexa?

Lamun datang ka nampa talatah teks ngaliwatan aplikasi Alexa, anjeun bakal kudu mastikeun bewara geus diaktipkeun: 1. Ngajalankeun Alexa. 2. Pencét tilu garis horizontal tur ketok tombol “Setélan”. 3. Pilih “Notifications.” 4. Hurungkeun bewara. Kalayan béwara diaktipkeun, telepon anjeun bakal nampilkeunana iraha waé nampi pesen ngalangkungan Alexa. Ieu naon anu anjeun tiasa laksanakeun saatos resepsi: 1. Ketok talatah atawa nempo ngaliwatan aplikasi Alexa Anjeun. 2. Pencét “Play” simbol pikeun ngadéngé pesen kalawan tarik. Kontak sareng Echo nampi béwara ngeunaan pesenna dina Alexa sareng alatna. Jalma anu ngan ukur gaduh Alexa sareng kadaptar pikeun olahtalatah sareng telepon Alexa-to-Alexa bakal nampi béwara pesenna ngalangkungan aplikasi. Anjeun oge bisa nampa talatah ti kontak Alexa séjén. Dina hal ieu, cingcin konéng bakal flash, informing anjeun resepsi. Lengkah saterusna nyaéta pikeun muterkeun pesen: 1. Pikeun ngadangu téks anjeun, ucapkeun: “Alexa, ulin pesen.” 2. aplikasi bakal ngabejaan Anjeun ngaran panarima jeung nanya lamun hayang ngadéngé suratna. 3. Ucapkeun: “Leres,” sarta aplikasi bakal muterkeun pesen anjeun. Alexa ngamungkinkeun anjeun ngabales pesen anu tos aya, ogé: 1. Panggihan talatah nu Anjeun hoyong ngabales dina layar Anjeun. 2. Tahan simbol mikropon jeung nyebutkeun reply Anjeun.

Komunikasi Seamlessly Sareng Alexa sareng Echo

Salian ti nelepon sora sareng pidéo kualitas luhur, Alexa sareng Echo ogé nawiskeun cara anu gancang pikeun ngirim pesen. Ngan tingal léngkah-léngkah di luhur, sareng kabingungan anu aya dina prosésna kedah ngaleungit. Naha anjeun resep dictating atanapi ngetik téks anjeun, ngagunakeun Alexa sareng Echo bakal ngagampangkeun tugas. Naha anjeun nyobian nga-sms sareng Alexa sareng Echo? Naha anjeun sesah nyetél fitur olahtalatah? Naha anjeun resep paréntah sora atanapi ngetik pesen anjeun? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap.

Ampir saha waé tiasa ngirim pesen téks nganggo kamampuan sora Alexa

Diropéa dina Séptémber 21, 2021

Naon Nyaho

  • Dina aplikasi Alexa, ketok Komunikasi > Mimitian . Turutan arah dina-layar pikeun nyetel alat Anjeun pikeun nelepon jeung olahtalatah.
  • Anggo frasa «Alexa, ngirim pesen» atanapi «Alexa, nelepon» pikeun ngirim teks sareng nelepon.
  • Pikeun ngirim teks tina aplikasi, ketok Komunikasi > Talatah tur pilih hiji kontak, teras tulis teks anjeun sarta kirimkeun.

Tulisan ieu ngajelaskeun kumaha cara ngirim pesen téks sareng nelepon nganggo Alexa. Nalika Amazon ngarilis alat Echo Show, éta ngagaduhan fitur anu disebut Alexa-to-Alexa Calling-kamampuhan pikeun nelepon ka pangguna Echo anu sanés. Ti saprak éta, Amazon parantos ningkatkeun kamampuan éta pikeun sadaya alat Echo sareng ayeuna nyebatna Alexa Komunikasi.

Nyetél Alexa pikeun Telepon sareng Olahtalatah

Anjeun tiasa nganggo alat Alexa anjeun pikeun ngirim pesen SMS atanapi nelepon telepon antara alat Echo atanapi ka telepon sélulér atanapi darat nganggo aplikasi Alexa pikeun ios 9.0 ka luhur sareng Android 5.0 ka luhur, atanapi tablet Amazon Fire. Kamampuhan gratis. Gawéna nganggo Wi-Fi sareng data sélulér anjeun, sareng ngan ukur peryogi sababaraha detik pikeun nyetél éta.

  1. Buka aplikasi Amazon Alexa dina alat Android atanapi ios anjeun. Upami anjeun teu acan gaduh aplikasi Alexa anu parantos dipasang dina smartphone anjeun, anjeun kedah unduh sareng pasang heula. Sakali anjeun parantos nyetél aplikasi, anjeun tiasa uih deui kana petunjuk ieu pikeun ngaktipkeun Alexa Communications.
  2. Ketok ikon Komunikasi di bagean handap layar.
  3. Dina layar Komunikasi , anjeun ningali pesen wilujeng sumping. Ketok Mimitian .
  4. Dina layar salajengna, pilih ngaran anjeun tina daptar nu nembongan tur ketok Teruskeun .
  5. Anjeun dipenta pikeun masihan Alexa aksés ka kontak telepon anjeun. Ketok Idinkeun . Anjeun kedah masihan idin ka Alexa pikeun ngaksés kontak anjeun. Ieu kumaha alat terang saha anu ngirim pesen sora sareng telepon anjeun. Upami anjeun henteu hoyong masihan Alexa aksés ieu, anjeun moal tiasa nganggo fitur alat ieu.
  6. Nalika dipenta, lebetkeun nomer telepon sélulér anjeun sareng turutan pitunjuk pikeun pariksa nomer éta. Alexa nganggo alat sélulér anjeun pikeun ngirim pesen sareng nelepon. Alexa Communicate mangrupikeun jasa gratis tapi ngaksés data sélulér anjeun, anu hartosna operator sélulér anjeun tiasa ngecas anjeun pikeun menit sareng data anu dianggo pikeun ngirim pesen atanapi nelepon liwat alat Amazon Alexa anjeun.
  7. Sakali anjeun pariksa nomer telepon anjeun, prosés pikeun nyetél olahtalatah Alexa sareng nelepon parantos réngsé. Ayeuna anjeun tiasa nganggo sora anjeun pikeun ngahubungi babaturan sareng kulawarga.

Kumaha Ngirim Pesen Teks Sareng Amazon Alexa

Sakali anjeun nyetél aplikasi Alexa anjeun pikeun ngirim pesen SMS sareng nelepon, anjeun tiasa nganggo aplikasi atanapi alat Amazon Alexa anjeun.

Kirim Pesen sareng Telepon sareng Alat Alexa

Komunikasi sareng alat Amazon Alexa anjeun – Echo Show, Echo, Echo Dot, atanapi Echo Spot – gampang.

  1. Nganggo alat Alexa, ucapkeun “Alexa, kirim pesen.” atawa “Alexa nelepon.”
  2. Alexa ngajawab kalawan “Ka saha?”
  3. Béjakeun ka Alexa nami jalma anu anjeun hoyong komunikasi. Nalika anjeun nyarios ka Alexa anu anjeun hoyong pesen atanapi nelepon, anjeun kedah nganggo nami pasti anu didaptarkeun dina kontak dina alat Mobile anjeun. Lamun henteu, éta bisa jadi bingung. Untungna, éta ngulang deui nami jalma anu anjeun hoyong pendak, janten upami anjeun nengetan anjeun kedah nangkep kasalahan naon waé.
  4. Sakali anjeun gaduh set panarima, Alexa naroskeun “Naon pesenna?”
  5. Nyarios pesen anu anjeun hoyong kirimkeun. Nalika anjeun bérés nyarios, aya jeda pondok teras Alexa nyarios, “Geus. Dupi abdi kedah ngirimkeunana?”
  6. Tanggapan «Leres» sareng Alexa ngirim pesen ka jalma anu anjeun pilih.

Kirim pesen téks ti Alexa App

Ngirim pesen nganggo aplikasi Alexa béda ti alatna.

  1. Upami anjeun nganggo aplikasi Alexa dina smartphone anjeun, pilih Pesen dina halaman Komunikasi .
  2. Pilih hiji kontak dina kaca Mimitian Paguneman .
  3. Sakali anjeun milih hiji kontak, anjeun bakal dibawa ka layar olahtalatah pikeun jalma éta. Upami aranjeunna gaduh alat Echo anu nyambung ka rumah tangga anjeun, anjeun ningali tilu ikon di luhur: Telepon, Telepon Video, sareng Lebetkeun.
  4. Upami anjeun hoyong ngirim pesen téks, lebetkeun pesen kana kotak Ketik pesen anjeun di bagean handap layar. Anjeun oge bisa ngetok ikon mikropon biru pikeun ngirim talatah sora.
  5. Sawaktos Anjeun geus rengse, ikon mikropon robah jadi panah ka luhur. Ketok ikon éta pikeun ngirim pesen.
  6. Pesen anjeun dikirimkeun ka alat Echo anu dipiboga ku jalma sareng / atanapi ka aplikasi Alexa dina teleponna. Upami jalma éta henteu gaduh alat Alexa, pesenna dikirim ka aplikasi téks na.

Upami pangguna anu anjeun kirimkeun pesen gaduh alat Amazon Alexa sareng / atanapi aplikasi Alexa, pesenna dikirimkeun ngalangkungan kadua pesen éta. Alat Alexa nampilkeun béwara pikeun masihan terang ka panarima yén aranjeunna gaduh pesen.
Panarima ogé nampi bewara dina aplikasi Alexa. Aranjeunna tiasa ningali pesen salaku téks dina aplikasi Alexa atanapi ngadangukeun rékaman sora pesen. Pamaké anu henteu gaduh aplikasi Alexa dina teleponna nampi pesen téks ngalangkungan pamawa sélulérna sareng pesen sora napel ogé.

Nelepon Jeung Alexa

Nelepon liwat Alexa tiasa dianggo dina cara anu sami sareng ngirim pesen téks. Tanya Alexa pikeun nelepon, sarta ngajawab patarosan nya bari manehna nangtukeun saha rék nyarita kalawan. Teras, telepon ditempatkeun, sareng nalika dijawab, dilaksanakeun ngalangkungan alat Amazon Alexa anjeun.
Dimana prosésna béda nyaéta upami anjeun nganggo aplikasi Alexa anjeun pikeun nelepon tina alat sélulér anjeun. Tinimbang routing télépon ngaliwatan alat Alexa, éta ruteu télépon ngaliwatan smartphone Anjeun, leveraging jaringan sélulér Anjeun pikeun nelepon. Anjeun masih tiasa nganggo aplikasi pikeun nyauran alat Alexa (sareng nelepon pidéo ka alat Alexa Show).
Hatur nuhun pikeun ngabejaan urang! Kéngingkeun Warta Téknologi Panganyarna Saban Poé Ngalanggan


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *