• Naon AOL Mail? Naon eta nangtung pikeun? Sajarah AOL
  • Mangpaat Sistim Surat AOL
  • Kumaha Jieun Akun Surat AOL
  • AOL Surat Asup – Pituduh lengkep pikeun AOL Asup
    • Pitulung Surat AOL
      • Mékanika Sistim
      • Pitulung Sandi
  • kacindekan

Jieun sareng atur akun AOL Mail nganggo pituduh gratis ieu. AOL Log in katerangan ieu di rinci, mangga baca taliti. Turutan léngkah dina Kumaha Asup ka Akun Surat AOL anjeun nganggo nami pangguna sareng kecap akses email anjeun. Naha anjeun saacanna nyiptakeun sareng akun AOL online? AOL Login gampang pikeun sadaya pangguna email, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nuturkeun pituduh.

Naon AOL Mail? Naon eta nangtung pikeun? Sajarah AOL

Kahiji jeung foremost, AOL nangtung pikeun America Online . AOL parantos dianggo langkung ti dasawarsa ka tukang. Numutkeun kana katerangan Wikipedia, AOL (digayakeun salaku Aol., baheulana perusahaan anu katelah AOL Inc. sareng asalna katelah America Online ) mangrupikeun portal wéb Amérika sareng panyadia jasa online anu berbasis di New York City. AOL diciptakeun dina taun 1983 tapi sacara resmi diluncurkeun dina 1985. Tapi dina jaman ayeuna, ti 1997; eta jadi merek dipasarkan ku Yahoo Inc. Tapi, ladenan mail ngalacak deui sajarah na ka layanan online katelah PlayNET. PlayNET ngalisensikeun parangkat lunakna ka Quantum Link, anu online dina bulan Nopémber 1985.
Ladenan surat wéb tiasa dianggo pikeun gampang nyambungkeun anjeun ka kulawarga sareng réréncangan anjeun. Pangalaman surat pribadina nyaéta kiyeu luhur. Saprak taun dijieun, AOL salawasna sadia pikeun pamakéan Anjeun pikeun dulur haratis. Ladenan AOL ieu mangrupikeun salah sahiji sistem milis anu munggaran dina internét. Tapi dina pertengahan taun 1990-an, éta janten populér ogé nami merek anu kasohor di Amérika Serikat Amérika Serikat.

Mangpaat Sistim Surat AOL

Éta nyayogikeun portal wéb, email, olahtalatah instan, sareng engké dina browser wéb anu ngiringan pameseran Netscape tapi asalna disetél pikeun layanan dial-up ka jutaan Amerika ogé. Lamun anjeun leungit mail AOL anjeun nalika anjeun jauh ti komputer, anjeun teu kudu salempang sabab anjeun masih bisa meunang aksés ka mail AOL ngaliwatan alat mobile anjeun dina aplikasi mobile. Kalayan AOL anjeun masih tiasa nganggo Outlook atanapi email pihak katilu anu sanés pikeun nampi sareng ngirim email AOL na. Nalika anjeun badé nyiptakeun akun AOL anjeun kedah nuturkeun léngkah-léngkah anu dipasihkeun ka anjeun sacara wijaksana tanpa ninggalkeun léngkah-léngkah. Ieu mangrupikeun cara anjeun tiasa nyiptakeun akun surat AOL.

  1. Buka kaca AOL utama di www.AOL.com
  2. Klik Signup/Login di pojok katuhu kaca
  3. Klik ngadaptar di handap layar
  4. Ayeuna, anjeun tiasa Lebetkeun ngaran hareup jeung tukang anjeun
  5. Ogé, Asupkeun alamat surélék anjeun sarta sandi
  6. Lebetkeun nomer telepon anjeun sareng kredensial kalahiran anjeun
  7. Pilih dina gender anjeun (Panlalaki/Awéwé)
  8. Pencét teraskeun
  9. Teras lebetkeun inpormasi anu dipénta sanés

Sakali sadayana ieu masihan parantos netep, anjeun parantos suksés nyiptakeun akun surat AIL. upami anjeun peryogi bantosan, dukungan téknis hirup AOL sayogi saatos anjeun ngalaman masalah sareng akun AOL anjeun. Anjeun oge bisa ngamutahirkeun akun mail ka hiji mayar sakali, anjeun ngarasa kawas éta. Léngkah satuluyna nyaéta kumaha cara asup. Teruskeun maca supados henteu kantun inpormasi login.

AOL Surat Asup – Pituduh lengkep pikeun AOL Asup

Login AOL saderhana pisan sareng gampang sareng henteu salami léngkah-léngkah nalika nyiptakeun akun énggal. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nuturkeun léngkah-léngkah anu bakal didaptarkeun pikeun anjeun di handap.

  • Léngkah munggaran nyaéta nganjang ka halaman login AOL utama di https://login.aol.com
  • Opsional, upami anjeun Login ka aol.com , kantun tingali di pojok katuhu luhur halaman, teras klik ” Signup / Login
  • Lebetkeun nami pangguna, email, atanapi nomer sélulér anjeun (bisa waé yahoo.com, gmail.com, outlook.com atanapi AOL.com)
  • Pencét kana ikon “Salajengna” (anjeun tiasa milih dina ikon “Tetep Asup”)
  • Turutan léngkah sésana pikeun login (Buktikeun anjeun sanés robot)
  • Lebetkeun sandi anjeun teras klik Login.

A ucapan salamet badag sabab geus hasil login ka akun mail AOL Anjeun. Upami iraha waé anjeun hilap kecap konci anjeun, pusat pitulung AOL bakal ngabantosan anjeun dina masalah umum ieu. Nanging, anjeun tiasa ngarobih, ngareset, ngatur patarosan kaamanan akun anjeun. Tungtungna, anjeun ogé tiasa ngatur nami pangguna AOL anjeun sadayana dina akun éta.

Pitulung Surat AOL

AOL Mail nyayogikeun pangalaman email anu aman sareng pikaresepeun pikeun jutaan jalma di sakumna dunya.

Mékanika Sistim

Mulangkeun kakuatan, kagancangan sareng stabilitas kalayan langkung ti 200 tés kritis sareng 50 alat nganggo solusi go-to pikeun pagelaran PC pamungkas sareng komputasi tanpa masalah.

Pitulung Sandi

Diajar kumaha ngareset kecap akses anjeun sareng ngajaga akun anjeun aman. Naha anjeun badé nyarios sareng jalma anu leres? Kéngingkeun bantosan ahli langsung 24/7 pikeun kabutuhan AOL anjeun—tina email sareng kecap akses, patarosan téknis, email sélulér sareng seueur deui. Nelepon 1-800-358-4860 Anjeun oge bisa nganjang ka puseur pitulung AOL pikeun pitulung.

kacindekan

Émut yén dina Juni 2017, AOL ngumumkeun yén Yahoo sareng AOL ngagabung janten perusahaan média digital sareng mobile ngahiji. Aranjeunna ayeuna beroperasi dina ieu ngahijikeun Yahoo Sarat of Service. Upami anjeun gaduh akun Yahoo atanapi AOL, anjeun kedah satuju kana Sarat AOL sareng Yahoo Mail. (Catetan, upami anjeun henteu acan satuju kana Sarat AOL, Sarat Layanan Yahoo warisan atanapi Sarat Ladenan Sumpah warisan (pikeun AOL) masih dilarapkeun kana akun anjeun.) Émut yén pikeun sadaya produk atanapi jasa Yahoo anu diaksés tanpa asup kana akun, Sarat di handap berlaku pikeun produk sareng jasa éta efektif 25 Méi 2018. nalika anjeun nyiptakeun akun.

  • Kumaha carana terang upami anjeun ngontrak perusahaan pangembangan aplikasi anu salah
  • Cloud Data Loss Prevention (DLP) Software Ngajaga Data Anjeun
  • Unduh Windows Easy Transfer pikeun Windows 10 Alat PC

Hoyong ngamimitian akun email gratis énggal? Naha henteu nyobian AOL Mail? Ieu pituduh léngkah-léngkah pikeun ngamimitian anjeun.

AOL Mail mangrupikeun layanan email gratis AOL anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun akun email sareng buku alamat online kalayan panyimpenan 250 GB. AOL Mail ogé gaduh sababaraha fitur anu praktis, kalebet kalénder tugas terpadu (anu anjeun tiasa nyambungkeun pangguna sanés), ogé alihan otomatis spam sareng email phishing langsung kana sampah anjeun. Di luhureun ieu, hiji akun AOL Mail ngidinan Anjeun pikeun ngirim surelek kalawan sababaraha kantétan nepi ka 25 MG dina ukuranana. Akun AOL Mail ogé masihan anjeun aksés kana sababaraha fitur anu sanés kalebet bantosan ku AOL, Data Secure ku AOL, sareng AOL Desktop, ogé aplikasi AOL. Situs wéb ogé nyayogikeun obrolan langsung AOL antara pangguna.

Kumaha cara ngadamel akun AOL Mail

Lengkah 1: Buka Browser Buka browser wéb sapertos Chrome atanapi Safari sareng angkat ka AOL.com. Lengkah 2: Klik ‘Login’ Ti dieu, klik ‘Login/Gabung’ di luhur kaca di sisi katuhu. Lengkah 3: Klik ‘Jieun akun’ Ayeuna anjeun dina kaca asup. Klik ‘Jieun akun’. Lengkah 4: Eusian formulir pendaptaran Ieu bakal mawa anjeun ka formulir pendaptaran mail AOL. Anjeun bakal kedah ngeusian kaluar rinci diperlukeun (ngaran hareup, ngaran tukang, alamat surélék jsb), sarta lamun éta rengse, klik ‘Teruskeun’. Lengkah 5: Verifikasi email Panungtungan, tapi teu saeutik, anjeun bakal nampa surelek verifikasi ka alamat surélék anjeun disadiakeun dina kaca saméméhna. Pencét tautan ‘Verifikasi’ pikeun mastikeun email anjeun. Anjeun geus rengse – senang emailing! Upami anjeun peryogi bantosan tambahan, anjeun tiasa teras-terasan angkat ka AOL Mail Help. aol mail Hoyong langkung seueur? Ayeuna anjeun parantos nyetél akun AOL Mail anjeun, anjeun panginten badé nyetél sababaraha fitur anu sanés. Hiji nu datang ka pikiran téh panginget. Sanaos AOL saleresna henteu gaduh fitur anu ngamungkinkeun anjeun ngajadwalkeun panginget kiriman / susulan, anjeun tiasa ngurilingan ieu ku ngagunakeun program email anu sanés (ngaliwatan IMAP) pikeun ngalakukeun pagawéan. Hayu urang cobian nganggo aplikasi gratis Mailspring.

Kumaha nyetél panginget pikeun akun AOL Mail anjeun

Lengkah 1: Unduh Mailspring Aplikasi gratis anu gampang dianggo, Mailspring ngamungkinkeun anjeun mariksa surat anjeun, nambihan panginget, sareng nambihan kuitansi anu dibaca – ogé seueur hal anu mangpaat. Kepala di dieu pikeun ngundeur. Lengkah 2: Asup ka akun AOL Mail anjeun Buka AOL.com teras pencét ‘Login’ (tingali léngkah-léngkah di luhur upami anjeun peryogi bantosan). Lengkah 3: Jalankeun Mailspring Buka Mailspring sareng pilih IMAP/SMTP dina layar setelan email sareng lebetkeun setélan sambungan kanggo akun AOL Mail anjeun (ieu tiasa dipendakan di dieu). Pencét ‘Teruskeun’ sawaktos Anjeun geus rengse. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngakses surelek Anjeun nganggo Mailspring (aranjeunna nyandak sababaraha menit pikeun muka). Lengkah 3: Setel panginget pikeun email anjeun Pikeun nyieun panginget dina Mailspring, cukup klik ikon Panginget (sigana bel) tur pilih waktu nu Anjeun hoyong ngingetkeun ngeunaan thread lamun teu narima respon. Anjeun tiasa milih ti 3 jam ka sabulan – atanapi nyetél tanggal sareng waktos anjeun nyalira. Ayeuna, nalika anjeun ngirim email, panginget bakal dijadwalkeun. Teras: Ieu mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ngarobih YouTube ka WAV

nyieun akun AOL

  • Mangpaat pikeun anu mutuskeun nyieun akun AOL
  • Kumaha saha tiasa ngadamel email AOL tanpa nomer telepon?
  • Kumaha cara nyieun akun AOL pikeun kadua kalina?

AOL mangrupikeun perusahaan anu kasohor di dunya anu nawiskeun sababaraha jasa online. Éta mangrupikeun salah sahiji panyadia internét munggaran di Amérika Serikat sareng pesaing serius pikeun Microsoft. Leuwih waktos, kumaha oge, platform geus undergone loba parobahan. Ayeuna daptar solusi na diwakilan ku pilihan anu béda sapertos layanan email, talatah instan, pameriksa cuaca sareng anu sanésna. Baca di handap ngeunaan cara nyieun akun AOL tanpa nganggo nomer sélulér ogé kumaha cara ngadaptarkeun profil palsu dina platform ieu.

Mangpaat pikeun anu mutuskeun nyieun akun AOL

Anu mimiti, platformna dipikanyaho janten salah sahiji anu pangheulana nawiskeun email sareng jasa olahtalatah instan. Sanaos alat anu kadua henteu populer ayeuna, solusi perusahaan anu sanés masih dipénta ku pangguna internét. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngoperasikeun akun AOL ngalangkungan halaman wéb resmi sareng aplikasi mobile platform anu sayogi pikeun Android sareng ios. Aplikasi ngadukung sadaya fungsi anu dipikabutuh: jasa surat, ngirim pesen gancang, ogé maca warta tina sababaraha daérah kahirupan. aol регистрация Ayeuna hayu urang nyimpulkeun naon anu disebutkeun di luhur. Ngadaptar akun AOL anyar muka aksés ka:

  • Bérita paling énggal. Platformna nyayogikeun kasempetan pikeun maca tulisan tina sumber anu diverifikasi sahingga tetep up-to-date dina acara dunya. Dina waktos anu sami, upami diperyogikeun, warta tiasa dibagikeun sareng réréncangan dina situs jaringan sosial anu béda.
  • jasa surélék. Anjeun tiasa nganggo AOL pikeun ngirim ogé nampi email ti réréncangan, baraya sareng mitra bisnis. Éta merenah tur gampang ngagunakeun.
  • Talatah instan. Pungsi ieu henteu béda pisan sareng anu dijelaskeun di luhur. Nanging, éta ngabantosan ngahubungi jalma anu diperyogikeun langkung gancang.
  • Cék cuaca. Kiwari henteu kedah nganggo situs wéb khusus pikeun milari cuaca di daérah anjeun. Anjeun tiasa mendakan ramalan kanggo dinten sareng kanggo jam anu paling caket langsung dina aplikasi kalayan hiji klik.
  • Nonton pidéo sareng laksanakeun siaran langsung. AOL ngamungkinkeun unggal pangguna pikeun nonton pidéo ogé ngatur aliran langsung langsung dina teleponna.

Janten aya sababaraha alesan obyektif pikeun ngamimitian nganggo jasa ieu. Sumawona, ngamangpaatkeun fitur-fitur éta kecuali jasa email henteu peryogi ngadaptarkeun profil. Tapi naha mungkin ngadaptarkeun email AOL tanpa nomer telepon? Manggihan jawaban di handap.

Kumaha saha tiasa ngadamel email AOL tanpa nomer telepon?

Aya nanaon pajeulit ngeunaan ieu. Anjeun ngan kedah nganggo platform SMS-Man pikeun mésér nomer VoIP, anu dikonpigurasikeun pikeun nampi kode verifikasi AOL. Prosésna sorangan henteu ngabutuhkeun pangguna pikeun gaduh pangaweruh khusus sareng butuh sababaraha menit. Hayu urang tingali kumaha gawéna: 1. Buka situs AOL resmi atawa aplikasi mobile sarta nuluykeun ka kaca nyieun profil. nyieun akun AOL 2. Pencét tombol “Jieun akun”. nyieun akun AOL 3. Eusian sagala widang nu diperlukeun. nyieun akun AOL 4. Buka sms-man.com tur jieun aya profil. ngadaptar SMS-Man 5. Eusian kasaimbangan akun anjeun ku salah sahiji metodeu anu aya. SMS-Man ngecas 6. Teruskeun ka halaman utama platform sareng mésér telepon virtual pikeun ngaliwat OTP dina AOL di nagara anu dipikahoyong. nyieun akun AOL 7. Selapkeun nomer télépon dibeuli kana jandela pendaptaran profil sarta ménta kodeu verifikasi. 8. Pindah deui ka SMS-Man jeung pencét tombol “Cokot SMS”. 9. Paké kode narima pikeun nyieun profil hiji. Janten ieu anu diperyogikeun pikeun ngadaptarkeun email AOL tanpa nomer telepon. Akun sapertos kitu ogé dianggap palsu sabab teu aya jalan pikeun ngalacak atanapi ngahubungkeun nomer virtual sareng anu gaduhna. Anjeun tiasa ngamimitian ngaraosan sagala kauntungan anu disayogikeun ku alat sapertos saatos réngsé léngkah terakhir tina petunjuk kami di luhur.

Kumaha cara nyieun akun AOL pikeun kadua kalina?

Angka virtual gaduh hiji fitur anu béda. Upami kusabab sababaraha alesan anjeun kedah ngadaptarkeun sababaraha akun AOL, anjeun tiasa gampang ngalakukeunana sareng aranjeunna. Henteu aya watesan dina sabaraha nomer virtual anu tiasa didamel sareng diaktipkeun ku unggal pangguna. Janten pikeun nyiptakeun profil anu sanés anjeun ngan ukur kedah kéngingkeun nomer anu sanés sareng ngulang léngkah-léngkah ti luhur. Nuturkeun cara kieu ngamungkinkeun pikeun ngadaptarkeun AOL saloba kali sakumaha diperlukeun atawa sakumaha finances ngidinan. Dizajn bez nazvaniya 5 Dima nyaéta panulis Kandungan & Programmer di SMS-man. Anjeunna mangrupikeun pencipta SMS-MAN Bot sareng nyerat tulisan dina Blog SMS-man. Anjeun tiasa ngahontal Dima di: [email protected] AOL Mail - Tutorial Login AOL Mail, sareng Kumaha Jieun Akun Email AOL.com Gratis Upami anjeun nganggo internét deui dina taun 90an, kamungkinan anjeun ngagaduhan akun email AOL dina sababaraha waktos. Éta mangrupikeun jasa email saderhana anu, dina waktos éta, ngagaduhan jutaan pangguna. Sareng ayeuna, sanaos seueur panyadia email gratis sareng langkung populér di luar, AOL terus nahan. Panginten éta nostalgia, panginten éta mangrupikeun pilihan asli pikeun antarbeungeut pangguna, sigana éta sora sakedik anu nyarios “Anjeun ngagaduhan Surat!” Naon waé alesanana, jalma-jalma terus nganggo AOL. Janten upami anjeun hoyong nyetél akun AOL énggal (atanapi peryogi bantosan pikeun asup kana akun anu anjeun parantos gaduh), teraskeun. Ngalakukeun eta. Abaikan snickers folks ngora jeung glances bingung ti batur sapagawean anjeun. Anjeun ngalakukeun anjeun.

Lengkah 1: Nganjang ka homepage AOL

Upami anjeun hoyong ngadamel akun AOL énggal, mangga buka www.aol.com. Dina halaman utama, anjeun bakal ningali pilihan «Login/Join» dina menu sidebar kénca. AOL-sign-up-gambar Klik tombol éta, tur anjeun bakal datang ka layar anyar. Ayeuna, aya titik pikeun ngasupkeun ngaran pamaké sarta sandi, tapi ieu moal mantuan anjeun kaluar iwal mun geus boga akun.

Lengkah 2: Pilih “Jieun akun”

Tingali di handap éta widang kosong, sareng anjeun bakal ningali tombol bodas «Jieun akun» – klik éta. AOL-signin-atawa-signup-kaca Ieu bakal mawa anjeun ka kaca ngadaptar, dimana anjeun bakal ngasupkeun sababaraha inpo dasar, kawas ngaran anjeun, alamat surélék AOL anjeun hoyong gaduh, sarta kecap akses anjeun milih: AOL-sign-up-kaca Catet yén anjeun kedah nyayogikeun nomer telepon anu sah atanapi anjeun bakal nampi pesen kasalahan. Ieu bakal dimaénkeun di handap.

Lengkah 3: Ngarasakeun Email AOL anjeun

Sakali anjeun ngalebetkeun inpormasi éta, anjeun parantos siap! Anjeun ayeuna tiasa nostalgia ngirim surelek ti alamat surélék @aol.com anjeun ka sadaya babaturan sareng kulawarga anjeun. aol-asup-a

Kumaha Login ka Akun AOL Anjeun

Upami anjeun ngalangkungan bagian mimiti tulisan ieu kusabab anjeun parantos gaduh akun AOL sareng hilap kumaha cara login, teras baca.🙂

Lengkah 1: Nganjang ka AOL Homepage sareng Klik «Login»

Pikeun asup, anjeun bakal nganjang ka halaman utama – www.aol.com. Anjeun bakal klik tombol «Login/Join» dina sidebar kénca, nu bakal mawa anjeun ka layar ieu: AOL-signin-kaca Tip: Aya ogé tombol «Login/Join» di katuhu luhur halaman utama. AOL-dua-asup-in

Lengkah 2: Lebetkeun Ngaran pangguna sareng Sandi AOL anjeun

Atoh, balik deui ka layar asup: AOL-asup-di-tutup Dimana nyebutkeun «Username, email, atawa mobile», lebetkeun ngaran pamaké anjeun (ieu ngan bagian mimiti surelek Anjeun – kawas techguru45 lamun email AOL anjeun [email protected]), alamat surélék AOL lengkep, atawa nomer handphone. Tingali, aya alesan aranjeunna naroskeun éta nalika anjeun ngadaptarkeun… Perhatikeun yén anjeun tiasa asup sareng Google atanapi Yahoo – pilihan, jalma. Pilihan. Teras Anjeun bakal pencét salajengna, tur Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun sandi anjeun. Upami anjeun émut, kantun lebetkeun/pasihan manajer sandi anjeun ngeusianana. Sareng anjeun parantos siap! aol-email-view

Hilap Ngaran pangguna atanapi Sandi AOL anjeun?

Lamun anjeun teu apal ngaran pamaké anjeun, ngan klik «Hilap ngaran pamaké?» tombol di handap widang asup. Sarua jeung kecap akses Anjeun – ngan klik «Hilap sandi?» dina layar sandi sareng pilih salah sahiji pilihan pikeun ngareset (biasana nomer telepon atanapi email alternatif): AOL-poho-sandi Anjeun bakal dipenta pikeun nuliskeun kodeu verifikasi anu dikirimkeun ka telepon/email anjeun, sareng saatos anjeun ngalakukeun anjeun bakal tiasa klik «Teruskeun» sareng asup. Éta pisan! Anjeun parantos siap uih deui kana akun AOL anu parantos lami teu diabaikan sareng ngamimitian ngabersihkeun sadaya surat sampah anu lami. Diajar kodeu haratis. Kurikulum open source freeCodeCamp parantos ngabantosan langkung ti 40,000 jalma nampi padamelan salaku pamekar. Mimitian

Léngkah pikeun login AOL Mail

Léngkah-léngkah anu kedah diturutan saatos anjeun nyiptakeun akun surat AOL atanapi anjeun gaduh akun surat AOL anu tos aya nyaéta kieu:

  1. Nganggo pangotektak wéb anjeun, buka situs wéb AOL
  2. Saatos ngaklik ikon «Surat», anjeun bakal diangkut ka halaman asup
  3. Kantun lebetkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun dina bagian anu pas
  4. Panungtungan tapi teu saeutik, anjeun kedah milih «Asup»

Kumaha cara kuring nganggo browser wéb pikeun ngaksés akun AOL Mail kuring?

Sakumaha didadarkeun saméméhna, browser wéb mangrupikeun cara anu paling merenah pikeun ngaksés e-mail AOL. Nanging, anjeun peryogi sambungan internét pikeun ngaksés email. Teu aya larangan salian ti éta. Upami anjeun hoyong nganggo browser wéb pikeun ngaksés éta, tuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Buka browser wéb dina alat anjeun
  2. Buka kaca «Asup» pikeun surat AOL
  3. Lebetkeun login sareng kecap akses AOL anjeun di dieu
  4. Sakali anjeun asup, anjeun bakal gaduh aksés ka sadaya surelek AOL anjeun dina koropak anjeun
  5. Turutan léngkah-léngkah dina layar pikeun ngarengsekeun prosésna

aol mail

Kumaha cara ngaksés email AOL kuring nganggo aplikasi AOL?

Kantun unduh aplikasi mail AOL dina smartphone anjeun sareng log in kana akun anjeun pikeun ngaksés email AOL anjeun. Émut yén aplikasi mail AOL pikeun alat Android sareng ios gratis pikeun diunduh tina toko atanapi aplikasi Google Play. Léngkah-léngkah anu anjeun kedah lakukeun nyaéta kieu:

  1. Ketok ikon «Setélan» dina layar utama telepon
  2. Pilih akun surelek tina menu setelan
  3. Tina kotak turun-handap, pilih “Tambahkeun akun”
  4. Pilih AOL saatos éta. Coba ketok akun anu sanés upami AOL henteu disebatkeun
  5. Lebetkeun kredensial login AOL anjeun
  6. Kantun klik tombol «Asup» pikeun ngamimitian
  7. Tungtungna, anjeun kedah taat kana pitunjuk dina layar

Émut yén konsumén anu nganggo parangkat lunak login mail AOL dina desktop Windows na tiasa gampang ngaunduh sareng masang aplikasi AOL Desktop Gold pikeun ngaksés email AOL na. Saatos Anjeun undeur tur masang aplikasi dina alat Anjeun, Anjeun bakal kedah muka eta tur ngasupkeun alamat surélék akun AOL anjeun sarta sandi.

Klién surélék pikeun ngaksés akun AOL kuring?

Surat AOL tiasa diaksés ngalangkungan browser wéb atanapi ngalangkungan aplikasi email. Dina sagala klien email, pamaké bisa milih pikeun nambahkeun akun surelek AOL maranéhanana sacara otomatis atawa manual. Turutan léngkah-léngkah ieu di handap pikeun ningali email anjeun sacara aman: Konfigurasi sorangan: Ieu mangrupikeun prosedur anu kedah diturutan upami anjeun hoyong ngalakukeun pangaturan otomatis pikeun ngaksés prosés login email AOL:

  1. Pikeun ngamimitian, anjeun kedah ngaunduh sareng muka aplikasi klien email dina alat anjeun
  2. Tambahkeun akun surelek anyar ku milih pilihan
  3. Upami anjeun dipenta pikeun milih panyadia ladénan email, pilih AOL tina ménu turun-handap
  4. Saatos éta, para klien bakal otomatis ngadeteksi jinis akun email sareng nyetélana
  5. Anjeun tiasa ngaksés akun AOL.com anjeun ku log in

Setup ku leungeun:

Pikeun ngagunakeun strategi ieu, anjeun kedah milih pangladén email anu badé. Salaku pangladén surat asup, anjeun tiasa kalayan gampang milih IMAP atanapi POP. Inget yén pangladén surat kaluar nyaéta SMTP. Oge, samemeh Anjeun ngamimitian setelan, pastikeun yén setelan server ieu bener. Ieu léngkah-léngkah anu kedah dilakukeun:

  • Léngkah munggaran nyaéta ngaluncurkeun program email anjeun
  • Tambahkeun akun surelek AOL anjeun ku milih pilihan
  • Kantun lebetkeun alamat surélék sareng kecap akses anjeun saatos éta
  • Upami dipénta dina layar, kantun lebetkeun detil akun anu sanés
  • Pilih pilihan pikeun ngonpigurasikeun akun sacara manual
  • Anjeun kudu milih hiji server mail asup tur nyadiakeun parameter server diperlukeun
  • Pikeun nyetel akun login mail AOL dina program surelek Anjeun, cukup turutan parentah dina-layar

Pikeun ngaksés akun surélék Aol.com anjeun tina klien email desktop, anjeun peryogi setélan IMAP sareng SMTP ieu:

IMAP Server Aol.com (AOL Mail) imap.aol.com Aol.com (AOL Mail) server SMTP smtp.aol.com
port IMAP 993 palabuhan SMTP 587
panyalindungan IMAP SSL / TLS kaamanan SMTP STARTTLS
Ngaran pamaké pikeun IMAP alamat surélék lengkep Ngaran pamaké pikeun SMTP alamat surélék lengkep
Sandi pikeun IMAP Sandi pikeun Aol.com Kanada Sandi pikeun Aol.com

AOL Mail Sign up – Jieun Akun Surat AOL

Léngkah munggaran sareng paling kritis pikeun pendatang nyaéta nyetél akun login AOL, anu tiasa dilakukeun ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu di handap:

  • Pikeun ngamimitian, arahkeun ka halaman login email AOL resmi
  • Ketok pilihan «Login/Join» di pojok katuhu luhur
  • Pikeun ngadaptar, gulung ka handap ka handap halaman teras klik “Asupkeun”
  • Lengkepan formulir sareng kirimkeun ka kami

kacindekan

Kami ngarepkeun anjeun ngartos petunjuk anu digariskeun dina tulisan ieu. Upami anjeun ngagaduhan masalah nuturkeun léngkah-léngkah atanapi gaduh masalah ngeunaan topik anu karek dibahas, anjeun kedah nganjang ka halaman wéb resmi nganggo akun login mail AOL anjeun sareng kéngingkeun bantosan ti para ahli anu terang.


Kapala Institusi |
Panggung Kantor |
Bewara COVID-19 |
Sarat & Kaayaan |Hak Cipta © 2020-2022 Universitas Maharaja Sayajirao Baroda. Sadaya hak disimpen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *