Naha anjeun kedah muka file pos dina iPad anjeun? Anjeun teu sorangan. File pos umumna mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun nyimpen atanapi nransferkeun file ageung tanpa nyandak seueur rohangan. Ku sabab kitu, aranjeunna biasana dianggo pikeun ngirim file ageung dina internét. Tapi pikeun sabagéan ageung jalma, masalahna hadir sareng muka file zip. Upami anjeun nganggo iPad, éta tiasa janten prosés anu pikasieuneun. Nanging, anu saé nyaéta aya seueur cara anu anjeun tiasa nga-decompress sareng nimba eusi tina arsip pos tanpa nganggo aplikasi. Upami iPad anjeun nembe dileupaskeun sareng gaduh Sistem Operasi panganyarna, anjeun tiasa ngalakukeun ieu nganggo aplikasi Files. Di sisi anu sanés, aya ogé sababaraha aplikasi pihak ka-3 gratis sapertos WinZip anu bakal ngalaksanakeun padamelan ieu ogé. Hayu urang tingali.

Naon file zip?

File zip mangrupikeun arsip anu dikomprés anu tiasa didamel sareng dianggo pikeun ngompres file. Ku ngirangan rohangan panyimpen anu diperyogikeun ku file, anjeun tiasa ngirangan rubakpita sareng nransferkeun waktos ngirimna sacara éléktronik. Pamakéan umum file pos sanésna nyaéta pikeun ngagabungkeun sababaraha file anu langkung alit kana hiji file anu langkung ageung. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngirim sababaraha item dina hiji gagantel. Conto umum kalebet ngompresi dokumén téks, gambar, arsip musik atanapi pidéo, sareng seueur deui. Aya seueur alat anu béda pikeun nyiptakeun file pos. Aplikasi ieu tiasa dianggo dina sagala jinis alat, kalebet Mac, Windows, komputer Linux, sareng smartphone. Ieu ngagampangkeun nyiptakeunana dimana waé anjeun tiasa mendakan diri anjeun tanpa peryogi aksés kana program tambahan. File zip ogé tiasa dikomprés iraha waé anjeun kedah ngaksés ku cara ngahapus komprési tina data anu di-zip nganggo alat anu sami.

Kumaha cara muka file pos dina iPad

Aya sababaraha cara pikeun muka file dina iPad anjeun. Sakumaha anu parantos disebatkeun, salah sahiji cara nyaéta nganggo aplikasi Files, anu tiasa dipendakan di App Store gratis. Sanajan kitu, ieu ngan sadia pikeun iPads jeung sistem operasi panganyarna (ios 11 jeung luhur). Alternatipna, anjeun tiasa nganggo aplikasi pihak katilu. Dina hal ieu, kami nyarankeun WinZip. Éta lengkep gratis sareng bakal ngamungkinkeun anjeun ningali jinis ekstensi file anu dirojong ku ios. Upami anjeun henteu terang kumaha ngalakukeunana ti jeroeun Apple Mail atanapi Safari, ieu kumaha anjeun bakal ngalakukeunana.

Lengkah hiji

Hal kahiji urang nuju bade peryogi arsip pos urang (.zip) jadi hayu urang mimitian ku locating eta! Cara anu paling umum nyaéta ku ngadatangan Google Drive (atanapi jasa panyimpen awan anu sanés).

  • Klik «File» di belah kénca juru luhur terus pilih «Tambahkeun polder anyar» dina Polder.
  • Saatos polder anyar dijieun, nempatkeun sababaraha file di jero polder teras balik deui ka halaman utama.
  • Pilih polder anu anjeun damel teras klik tombol unduh. Bakal otomatis ngundeur file zipped dingaranan polder nu dijieun.

Lengkah kadua

Upami anjeun nganggo Safari atanapi Chrome, file zip bakal aya dina folder Unduh. Upami gaduh masalah milarian file, anjeun tiasa nyortir file anu diunduh dumasar kana tanggal, sareng éta kedah muncul diantara anu paling anyar.

Lengkah katilu

Pas anjeun mendakan file anu di-zip, ketok waé. Berkas-berkas éta kedah dibongkar sacara otomatis, sareng bakal muncul dina polder énggal di gigireun file pos asli, khususna upami anjeun nyortir file dumasar tanggal.

Lengkah kaopat

Léngkah terakhir nyaéta ngan ukur muka polder énggal sareng ngaksés file anjeun.

Nyandak!

Sakumaha anu anjeun tingali, file zip tiasa ngabantosan kusabab kamampuanana pikeun nyimpen sababaraha dokumén dina hiji file bari ngompresana. Kalayan file zip, ukuran file janten tiasa diatur tanpa ngorbankeun kualitas. Mudah-mudahan, anjeun ayeuna tiasa ngaksés sareng muka file zip dina iPad anjeun nganggo pituduh kami di luhur. Upami anjeun milarian cara pikeun ngompres sareng nga-decompress file dina iPad anjeun, kami nyarankeun pisan WinZip. Éta mangrupikeun aplikasi anu saé, gampang dianggo kalayan seueur fitur sareng alat. Gampang komprési gambar tina pésta tadi wengi janten file tunggal anu gampang diakses sareng kirimkeun ka sadaya réréncangan anjeun.

  • iPad Anjeun teu bisa nyieun file pos nu nyimpen sababaraha payil dikomprés babarengan iwal mun ngundeur aplikasi pihak katilu.
  • iPads bisa kitu, nyadiakeun aksés ka file nu dikandung dina pos a, tanpa kudu masang aplikasi anyar atawa software.
  • Ieu kumaha cara muka file anu di-zip dina iPad anjeun nganggo aplikasi Files anu standar sareng alat éta.
  • Tingali halaman utama Business Insider pikeun langkung seueur carita.

File zip saé pikeun nyimpen seueur file ageung dina hiji tempat tanpa nyandak seueur rohangan dina alat anjeun, sareng éta mangrupikeun cara anu saé pikeun nransfer data anu ageung tina hiji perangkat keras ka anu sanés. Nyaéta, salami anjeun tiasa lebet kana file pos sareng nimba file individu dina. Warta anu saé: upami anjeun gaduh iPad dileupaskeun dina sababaraha taun ka pengker, anjeun tiasa muka file zip sareng nimba filena tanpa kedah ngaunduh aplikasi énggal. Bari iPad Anjeun teu bisa nyieun file zipped tanpa software pihak katilu, Anjeun salawasna bisa ngan nyieun pos dina komputer Anjeun, teras kirimkeun ka iPad nu dimaksud.

Kumaha cara muka file pos sareng iPad

1. Tangtukeun lokasi aplikasi Payil – ikon na bodas kalayan folder biru – tur ngajalankeun eta. Aplikasi Files dipasang dina iPad anjeun sacara standar. Steven John / Usaha Insider 2. Milarian nami file pos (anu bakal «Arsip» upami anjeun nyiptakeunana dina Mac sareng henteu ngagentos nami). 3. Klik dina pos, nu bakal boga ikon nu kasampak kawas sapotong kertas maca «zip.» 4. Ketok «Preview Content.” Buka pos sareng ketok “Nilik Kandungan”. Steven John / Usaha Insider 5. Ayeuna manggihan payil nu Anjeun hoyong nimba, tur ketok ikon panah ngarah up out of the box di pojok luhur layar iPad. 6. Ketok «Simpen ka Payil» ti taskbar di handapeun jandela popup. Ketok «Simpen ka File» dina menu Bagikeun. Steven John / Usaha Insider 7. Pilih lokasi dimana anjeun hoyong file disimpen, teras klik «Tambahkeun.» Payil bakal sasari tina pos jeung disimpen ka iPad Anjeun. Ulang sakumaha diperlukeun pikeun nimba saloba file nu Anjeun hoyongkeun (atawa sakabéh éta) tina pos teh.

Liputan anu aya hubunganana tina Kumaha Ngalakukeun Sadayana: Tech:

  • Kumaha nyalin sareng nempelkeun dina iPad atanapi iPhone anjeun, sareng ti hiji alat ka alat anu sanés

  • Kumaha nyadangkeun iPad anjeun ka iCloud atanapi komputer

  • Kumaha mupus sajarah browsing anjeun dina iPad ku tilu cara

  • Kumaha cara ngadamel file pos dina komputer Mac anjeun, pikeun ngahémat sababaraha rohangan panyimpen sareng ngabersihkeun kekacauan digital

Steven John Panulis Freelance Steven John mangrupikeun panulis lepas anu tinggal caket New York City ku jalan 12 taun di Los Angeles, opat di Boston, sareng anu munggaran 18 caket DC. Nalika henteu nyerat atanapi nyéépkeun waktos sareng pamajikan sareng murangkalih, anjeunna kadang-kadang tiasa mendakan naék gunung. Tulisanna sumebar ka sakuliah wéb, sareng bukuna tiasa dipendakan di www.stevenjohnbooks.com.

Kumaha Buka File Zip dina iPhone atanapi iPad anjeun dina ios 14

ngaran pangarang 06-09-2022 10:19:44 • Dikintunkeun ka:
ios 14 tips
• Solusi kabuktian Aya seueur alesan naha jalma nga-zip sareng ngabongkar file dina iPhone atanapi iPad dina ios 14. Nga-zip file, anu ogé katelah compressing, ngamungkinkeun anjeun ngagampangkeun data pikeun diangkut sacara éléktronik. Muka file pos dina iPhone dina ios 14 , ogé katelah decompressing, simplifies ngakses payil.

Kumaha Buka File Zip anu Diunduh tina Internét

Upami anjeun ngurus file dina internét, anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan cara muka file pos dina iPhone dina ios 14. Prosésna gampang sareng gancang, upami anjeun gaduh browser anu diropéa sapertos Safari atanapi Chrome. Catet yén unduhan file tina panyungsi ieu béda, tapi lokasina dina undeuran tetep prosés anu sami dina iPhone. Prosedur di handap ieu bakal ngamungkinkeun anjeun unzip file dina ios 14, anu diunduh tina internét; 1. Buka Safari atawa browser sejen tur ngajalankeun eta, lajeng klik dina link ngandung file pos pikeun diundeur. 2. Hiji pituduh bakal muncul naroskeun “Naha anjeun hoyong ngaunduh” filename.zip?” sareng pencét Unduh.

  • Upami anjeun nganggo Safari, pencét pungsi Unduhan di katuhu luhur pikeun ngaksés bagian Unduhan tina aplikasi File. Anjeun oge tiasa napigasi ka polder Undeuran langsung ku ngaksés aplikasi Payil sareng angkat ka Undeuran tina ménu utama.
  • Upami anjeun nganggo browser Chrome pencét tautan teras ketok Buka di… anu aya di handap halaman nalika file réngsé diunduh. Ketok Simpen kana Payil dina ménu pop-up

3. Polder pos nembongan dina folder Undeuran. Anjeun tiasa mendakanana ku nyortir file anu diunduh dumasar kana tanggal; kantun gesek ka handap dina panganteur, ngakses diurutkeun ku menu na pencét Tanggal 4. Ketok dina file pos pas anjeun maluruh eta 5. file kedah ngabongkar, sarta file unpacked bakal muncul dina folder anyar gigireun file pos, utamana lamun diurutkeun undeuran dumasar titimangsa. Upami file zip ngan ukur ngandung hiji file, éta bakal muncul dumasar kana tanggal nyiptakeun file. 6. Pilih folder anyar jeung anjeun bakal ngakses sadaya eusi file dikomprés aslina.

Kumaha Buka File Pos ngalangkungan Aplikasi Surat

Upami supervisor atanapi bos anjeun masihan anjeun proyék ageung sareng sababaraha file, anjeunna kamungkinan bakal niiskeunana kana file pos supados langkung gampang ngirimna ka anjeun suksés. Janten, anjeun kamungkinan nampi file pos dina aplikasi Mail anjeun, atanapi Gmail sabab éta mangrupikeun aplikasi pihak katilu anu populér. Pikeun muka file ieu kalayan saé, anjeun kedah diajar kumaha cara muka file pos dina iPhone atanapi iPad dina ios 14 ngalangkungan aplikasi Mail, supados anjeun tiasa ngaksés eusina sacara efektif. Paké léngkah ieu;

  • Ketok dina file sareng éta bakal nampi ménu nyalira
  • Pencét togél Bagikeun anu aya di katuhu luhur teras ménu énggal bakal muncul, dimana anjeun kedah milih Simpen kana File. Prosés ieu bakal nyimpen file kana aplikasi Files.
  • Ti dieu, tuturkeun prosedur di luhur ti Lengkah 3

Nalika anjeun muka file pos dina iPhone dina ios 14 ngalangkungan aplikasi Mail atanapi Gmail, perhatikeun yén dua ieu ngamungkinkeun anjeun ningali eusi dina file pos tanpa ngabongkar éta. Jang ngalampahkeun ieu;

  • Pencét kana file pikeun ngahasilkeun ménu sorangan
  • Ayeuna pencét pilihan Nilik Eusi teras gesek tilik tina file anu cocog. Anjeun bakal sadar yén naha anjeun nganggo aplikasi Mail tina Gmail, antarmuka ieu henteu robih.
  • Upami anjeun badé nyimpen file anu tangtu ka tempat khusus dina ménu tilik ieu, kantun pencét utilitas Bagikeun, anu aya di kénca handap sareng ku kituna nyortir file anu anjeun peryogikeun.
  • Upami anjeun langkung resep ningali file khusus dina file pos tanpa kedah ngageser ka dinya, pencét fungsi Daptar Eusi di katuhu handap.

Kumaha Jieun File Zip dina ios atanapi iPadOS

Ayeuna anjeun terang kumaha unzip file dina ios 14, hal anu penting pikeun diajar kumaha nga-zip eusi anjeun ogé. Diajar kumaha cara nga-zip sareng ngabuka zip file sareng polder dina iPhone sareng iPad dina ios 14 penting sabab anjeun tiasa janten panampi atanapi pangirim. Pangaweruh ieu bakal ngabantosan anjeun nganteurkeun proyék anu ditugaskeun ka anjeun anu ngandung seueur file. Salaku tambahan, éta bakal ngabantosan anjeun ngirim jinis file sanés sapertos poto sareng pidéo kawinan atanapi kuburan. Bagian anu paling nangtang pikeun ngadamel file pos dina iPadOS atanapi ios nyaéta nyangking sadaya file ka hiji lokasi. Éta tiasa pajeulit sareng nyéépkeun waktos sabab anjeun ngadamel polder atanapi milih hiji, teras mindahkeun sadaya file masing-masing kana éta nganggo pilihan Pindah. Anu anjeun ngahontal ieu, sésana gancang sareng gampang, sapertos anu digambarkeun di handap ieu;

  • Dina polder dimana anjeun parantos nempatkeun sadaya file anu peryogi komprési, angkat ka katuhu luhur ménu teras pencét Pilih.
  • Pilih sadaya file anu kedah dilebetkeun kana file zip. Anjeun tiasa ngetok file masing-masing upami aranjeunna papisah, atanapi gesek jari anjeun dina sababaraha file anu aya dina antrian.
  • Ketok ajakan More Options di katuhu handap, nu siga bunderan anu tilu titik ngaliwatan eta.
  • Menu bakal muncul, dimana anjeun kedah milih Compress.
  • iPadOS atanapi ios bakal langsung nyiptakeun file énggal anu katelah Archive.zip. Anjeun pasti diwenangkeun pikeun ngaganti ngaran eta lamun kudu.
  • Upami anjeun badé ngintunkeun file pos anu énggal ieu ka batur, pencét lami dina file pikeun ngaktipkeun ménu pilihan sareng pencét Bagikeun, teras pilih pilihan ngabagi anu anjeun resep dianggo. Anjeun tiasa mendakan prosésna rumit ku cara kusabab usaha Bagikeun.

Pangalusna iPhone / iPad PDF Editor pikeun ios 14 – PDFelement pikeun ios

Nalika anjeun diajar muka file pos dina iPhone atanapi iPad dina ios 14, anjeun kedah nganggap yén éta tiasa ngalebetkeun dokumén PDF anu peryogi manajemén anu leres sareng efektif. Upami anjeun milari pangropéa PDF anu sampurna pikeun iPhone sareng iPad, tingali henteu langkung jauh ti PDFelement pikeun ios. Éta mangrupikeun alat PDF anu kuat anu hadir sareng alat konversi sareng manajemén PDF. unduh di toko aplikasi unduh di google play Buka file zip dina iphone dina ios 14 Kalayan PDFelement pikeun ios, anjeun tiasa ngarobih PDF kana format file populér sapertos PowerPoint, Excel sareng Word. Alat mastikeun yén konvérsi ieu henteu mangaruhan perenah awal dokumen éta. Ku alatan éta, anjeun tiasa ngadamel presentasi kantor atanapi rapat online sareng ngalaksanakeun analisa data langkung gancang. Upami anjeun badé ngémutan fakta anu paling penting heula, anjeun tiasa ngalebetkeun téténggér, anu ngajantenkeun navigasi PDF intuitif. Anjeun tiasa sacara gampil ngabagikeun dokumén ieu ngalangkungan email. unduh di toko aplikasi unduh di google play Dasarna, PDFelement pikeun ios nyederhanakeun prosés nyiptakeun presentasi PowerPoint ogé data Excel tina dokumén PDF. Éta ngajantenkeun rapat online dina aplikasi sapertos zum cekap dina padamelan kantor nalika liburan atanapi konperénsi, sabab pagawé nampi salinan PDF dina waktosna, sareng tiasa napigasi kana poin-poin penting anu anjeun hoyong bahas. Unduh Gratis
atanapi
Mésér PDFelement
ayeuna! Unduh Gratis
atanapi
Mésér PDFelement
ayeuna! Mésér PDFelement
ayeuna! Mésér PDFelement
ayeuna!

Artikel Popular séjén Ti Wondershare

Komprési file tiasa ngabantosan anjeun ngahémat seueur rohangan panyimpen. Aya sababaraha cara pikeun ngadamel file ZIP dina iPhone sareng iPad anjeun. Salah sahiji metodeu anu dianggo nyaéta ngagunakeun fungsionalitas anu diwangun dina iPadOS sareng ios. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa ngadamel file ZIP nganggo aplikasi pihak katilu.
Dina pituduh ieu, urang bakal nutupan naon éta file ZIP, kumaha cara nga-zip file dina iPhone atanapi iPad, sareng nawiskeun anjeun sababaraha alat pihak katilu anu cocog pikeun padamelan éta ogé.

Naon Dupi File ZIP?

Dina istilah awam, file ZIP mangrupikeun arsip anu ngandung hiji atanapi sababaraha file sanés. Ieu bisa mangrupa dokumén, gambar, video, jeung saterusna, digabungkeun kana hiji file tunggal. Salah sahiji alesan kritis pikeun nga-zip file nyaéta pikeun ngahémat rohangan panyimpen. Alesan anu sanés naha anjeun badé nga-zipkeun file anjeun nyaéta pikeun ngagampangkeun aranjeunna ngabagi via internét. Sanaos aya format file anu dikomprés anu béda, ZIP mangrupikeun salah sahiji anu paling umum. Anjeun bakal terang yén arsip mangrupikeun ZIP upami anjeun ningali ekstensi .ZIP.

Kumaha carana masang file pos dina iPhone sareng iPad

Anjeun tiasa nga-zip file dina iPhone atanapi iPad anjeun nganggo aplikasi Files. Ieu kumaha carana ngalakukeunana:

  1. Jalankeun aplikasi Files .
  2. Arahkeun ka lokasi nu ngandung file nu Anjeun hoyong pos.
  3. Ketok menu tilu titik di katuhu luhur.
  4. Pilih Pilih . Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun milih sababaraha payil sakaligus.
  5. Ketok hiji atawa sababaraha payil pikeun milih.
  6. Ketok menu tilu titik di pojok katuhu handap tur pilih Compress . File bakal ngamimitian komprési langsung.

Upami anjeun milih hiji file, aplikasi Files bakal nyiptakeun file ZIP kalayan nami anu sami dina polder anu sami. Sareng upami anjeun milih sababaraha file, arsip énggal anu namina Archive.zip bakal didamel dina polder anu sami. Upami anjeun hoyong ngarobih nami arsip, ketok sareng tahan file ZIP, teras pilih Ganti nami tina pop-up. Pikeun muka file ZIP, ketok teras pilih pikeun mukakeunana. Ieu bakal unzip file, ngalegaan eta nyandak nepi jumlah aslina gudang deui. Hanjakalna, anjeun moal tiasa ngédit atanapi muka file ZIP tanpa ngabongkar heula.

Aplikasi Pihak-katilu pikeun ngazip Payil dina iPhone sareng iPad

Sanaos aplikasi Files ngalaksanakeun tugas tanpa unduhan tambahan, anjeun ogé hoyong nganggo solusi pihak katilu. Kauntungan utama ngagunakeun aplikasi pihak katilu nyaéta versatility na. Salian nyieun file ZIP, anjeun tiasa ngalakukeun langkung seueur. Sababaraha aplikasi pihak katilu anu pangsaéna pikeun nga-zip file dina iPhone kalebet iZip, WinZip, sareng Zip & RAR File Extractor. Aplikasi ieu ngamungkinkeun integrasi sareng jasa panyimpen awan anu populer, sapertos iCloud, Google Drive, One Drive, sareng Dropbox. Anjeun tiasa muka sababaraha jinis dokumén di jero aplikasi, sareng nganggo iZip sareng WinZip, anjeun tiasa énkripsi file pos anjeun ogé nalika jalan-jalan.

Damel File ZIP dina iPhone sareng iPad pikeun Nyimpen Spasi Panyimpen

Ngakomprés file sigana sanés hal anu sering anjeun pikirkeun, tapi éta tiasa ngahémat rohangan panyimpen anjeun dina iPhone atanapi iCloud anjeun. Éta ogé tiasa dianggo upami anjeun hoyong ngirim seueur file. Sanggeus nyieun file ZIP, pastikeun pikeun ngahapus aslina pikeun ngaku deui spasi. Koropak anu dikomprés bakal nyandak ngan ukur sawaréh rohangan anu asli. Iraha waé anjeun badé nganggo file éta deui, ngan ukur unzip file anu dikomprés pikeun kéngingkeun éta. Kami ngan ukur nutupan kumaha cara ngadamel file ZIP dina iPhone sareng iPad dina tulisan ieu, tapi anjeun ogé tiasa ngadamel arsip ieu dina Mac anjeun.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *